13 Αυγούστου 2012

«Αν δεν έχεις μεγάλο κώλ@, είσαι ένα μηδενικό»

Αν και έχει φτάσει αισίως τα 40, θεωρείται ακόμα και σήμερα μια από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, επιβεβαιώνοντας ότι όντως οι 40αρες - κάποιες φορές - ισούνται με δύο 20αρες. Με πρόσφατη δήλωσή της απέδειξε ότι, εκτός από κορμί λαμπάδα, διαθέτει και ορθότατη κρίση.

Απάντηση Βρούτση στον Ασκούνη

Απάντηση στην επιστολή του προέδρου της ΚΕΔΕ Κώστα Ασκούνη δίνει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Ο Γιάννης Βρούτσης δηλώνει ότι είναι ανοιχτός στο διάλογο με τους δημάρχους και επισημαίνει στην επιστολή –απάντηση προς το πρόεδρο της ΚΕΔΕ ότι τα…

Αγροτική Ασφαλιστική: Έρευνες για μέγα σκάνδαλο με πολλά λεφτά και φοροδιαφυγή

[Πριν μερικούς μηνες είχαμε αναφερθεί στις συγκεκριμένες καταγγελίες που τώρα ερευνά ο εισαγγελέας, ενώ να θυμίσουμε ότι Προέδρος του συλλόγου εργαζομένων είναι ο πρασινοφρουρός, τώρα ΣΥΡΙΖΑίος φαντάζομαι, Συκαμιάς (φώτο), με τη μισθουλάρα των 6.000 ευρώ, στον οποίο έχουμε αναφερθεί επανειλημμένα]

Στη διερεύνηση καταγγελιών για την Αγροτική Ασφαλιστική, σύμφωνα με τις οποίες έχει γίνει εικονική καταγγελία ομαδικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων υπαλλήλων της Αγροτικής Τράπεζας ώστε να εισπράξουν ολόκληρο το ποσό των συμβολαίων τους, προχωρά ο οικονομικός εισαγγελέας Σπύρος Μουζακίτης.

Βίντεο: Η ξεφτίλα του Έλληνα!

Και καλά οι γκόμενες! Αλλά και οι μαλάκες που φωτογραφίζονταν μαζί του ή ο άλλος που έκατσε να γράψει το αυτόγραφο στην πλάτη του!!! Πόσο ξεφτιλισμένοι είμαστε ρε πούστ@ μου:

Οι Τουρκοκύπριοι θέλουν να... τελειώνουν με το Κυπριακό για να ενωθούν με την Τουρκία!

Η τουρκοκυπριακή πλευρά επιθυμεί τον επίσημο τερματισμό της διαδικασίας για επίλυση του Κυπριακού από τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, ώστε να εντείνει τις προσπάθειες της για αναγνώριση του ψευδοκράτους και να ξεκινήσει την συζήτηση για προσάρτηση των κατεχομένων στην Τουρκία.

Μέγα καρνάβαλος-Ρουπακιώτης: Οι ρατσιστικές επιθέσεις αυξάνονται επικίνδυνα

[Που τις είδε τις ρατσιστικές επιθέσεις ο γελοίος αυτός; Και δεν ξέρει ότι η διαλεύκανση όποιας υπόθεσης είναι δουλειά της Αστυνομίας; Τι πετάγεται σαν την πορδή;]

Τις διαβεβαιώσεις του ότι η Πολιτεία θα διαλευκάνει άμεσα την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Ιρακινού και θα αποδώσει ευθύνες στους υπαιτίους, παρείχε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Αντώνης Ρουπακιώτης, ο οποίος, παράλληλα, απισήμανε πως η αύξηση των ρατσιστικών επιθέσεων εναντίον αλλοδαπών αρχίζει να παίρνει ιδιαίτερα επικίνδυνα χαρακτηριστικά.

23 λιμάνια σε ιδιώτες... τα υπόλοιπα;

23 λιμάνια σε ιδιώτες
Σε μπαράζ αποκρατικοποιήσεων προχωρά άμεσα η κυβέρνηση θέλοντας να στείλει μήνυμα στους δανειστές μας ότι είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε διαρθρωτικές αλλαγές, ενώ σήμερα ανακοινώθηκε ότι με απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων εκχωρούνται στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) 23 λιμάνια.

Πρόκειται για λιμένες σε:

Χαμένος στις διακοπές: Εθεάθη στα Χανιά

Εθεάθη στο αεροδρόμιο των Χανίων ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει πληροφορίες ούτε για το λόγο της επίσκεψής του ούτε για την διάρκεια της διαμονή του.

Ο λόγος για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου που έφτασε στα Χανιά προχτες το μεσημέρι με τακτική πτήση της Ολυμπιακής, με την συνοδεία μόνο ενός άνδρα της προσωπικής του φρουράς.

Βίντεο: "Πετάξτε" πάνω απ' την Ελλάδα

Ένα συγκλονιστικό Βίντεο που παρουσιάζει τις ομορφιές της χώρας μας από... αέρος

Λονδίνο-Νέα Υόρκη σε μια ώρα με σούπερ αεροσκάφος (βίντεο)

Μπορεί να μοιάζει με τα Thunderbirds ωστόσο στην πραγματικότητα είναι ένα πειραματικό αεροσκάφος που θα μπορούσε να είναι το μέλλον των πτήσεων μεγάλων αποστάσεων.

Βάσει της ταχύτητάς του θα μπορούσε να κάνει το ταξίδι Λονδίνο-Νέα Υόρκη, μέσα σε... μόλις μια ώρα.

Εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Παγκράτι [εικόνες]

Εμπρηστική επίθεση εναντίον των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Παγκράτι στην οδό Φιλολάου 159 σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας. Αγνωστοι, αφού παραβίασαν την κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας όπου βρίσκονται τα γραφεία του κόμματος...

Ο Μουρούτης απάντησε πάλι στον Παπαδημούλη!

Νέο μήνυμα στο twitter έστειλε ο Μουρούτης για τον Παπαδημούλη ο οποίος του είχε επιτεθεί σε πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ. Τι έγραψε;

Αίσχος!! Ο Φιντέλ μας έγινε 86 χρονών και ούτε μια ανακοίνωση απ' τα γαϊδούρια του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ!!

Με διακριτικότητα και απλά μηνύματα από τους φίλους και τους πολιτικούς συμμάχους του γιόρτασε ο ιστορικός ηγέτης της Κούβας Φιδέλ Κάστρο τα 86α γενέθλιά του, σε στενό οικογενειακό κύκλο όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια.

Εσπευσμένα στο Θριάσιο η Βίκυ Σταμάτη λόγω ψευτοαπόπειρας αυτοκτονίας;

Στο Θριάσιο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες το απόγευμα η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη, από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού όπου βρίσκεται προφυλακισμένη.

Τα πιο «καταζητούμενα» έργα τέχνης σύμφωνα με το FBI [εικόνες]

Ο πίνακας που φιλοτέχνησε ο Σεζάν το 1888 με την ονομασία «Το Αγόρι με το Κόκκινο Γιλέκο», η αξία του οποίου υπολογίζεται στα 91 εκατομμύρια δολάρια κλάπηκε από μουσείο της Ζυρίχης το 2008, αλλά βρέθηκε τον περασμένο Απρίλιο στη Σερβία κι έτσι σβήστηκε από τη λίστα του FBI με τα 10 πιο «καταζητούμενα» έργα τέχνης. Ποια είναι όμως τα υπόλοιπα εννέα;

Παρουσιαστής ειδήσεων ολόγυμνος στην παραλία!

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Γιάννη Κυφωνίδη, ο οποίος μέχρι πρότινος παρουσίαζε τις ειδήσεις στην ΕΡΤ3! Ο παρουσιαστής λοιπόν αυτός προσπαθεί εδώ και καιρό να περάσει τα οφέλη του γυμνισμού στο πλατύ κοινό.

Απίθανη φωτό: Αυτό είναι πραγματικά το Facebook

Έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής πολλών ανθρώπων στον κόσμο! Πολλοί μάλιστα κάνουν λόγο και για εθισμό των χρηστών στο κοινωνικό δίκτυο! Κάποιοι ωστόσο κάνουν χιούμορ με το Facebook, το μεταφράζουν και δείχνουν τι πραγματικά είναι! Δείτε τη φώτο:

Τελικά Φανή το ελληνικό αθλητικό DNA είναι για να νικά ή είναι για το πέος καβάλα;

Το βράδυ της 25ης Αυγούστου του 2004 η Φανή Χαλκιά άφηνε πίσω της όλες τις αθλήτριες στον τελικό των 400 μέτρων με εμπόδια, τερματίζοντας θριαμβευτικά πρώτη στον τελικό του αγωνίσματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Και ο Θεός βοηθός;


της Λώρης Κέζα

Πολλοί ξινίζουν τα μούτρα τους σε μια θρησκευτική παράδοση, στο συνήθειο του τάματος στην Παναγιά της Τήνου. Ξινίζουν τα μούτρα τους όχι επειδή είναι ανεξίθρησκοι ή επειδή απέχουν από τα μυστήρια. Παντρεύονται με παπά και με κουμπάρο, βουτούν τα παιδιά τους στην κολυμπήθρα, αλλά δυσανασχετούν στη θέα των ατόμων που ανεβαίνουν στην εκκλησία γονυπετείς. Πιθανότατα το θεωρούν μπασκλασαρία - κυρίως εκείνοι που καμώνονται ότι στο γενεαλογικό τους δέντρο κανείς δεν φόρεσε ποτέ τσεμπέρι.

«Τι κάνω ο Πούστ@@»

Δείτε ποιος το είπε και γιατί:

Γ. Κουκιάδης: Κανείς δεν ξέρει ποια είναι τα ακίνητα που κατέχει το δημόσιο

«Τα θέματα της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας δεν είναι τεχνικά αλλά πολιτικά και πρέπει να μπουν σε δημόσιο διάλογο» δήλωσε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο πρώην πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας, Γιάννης Κουκιάδης.

L' Εspresso: Μπορεί να μην ακούς γερμανικά στα ελληνικά νησιά, αλλά οι Ιταλοί είναι παντού!

Ενα άρθρο αφιερωμένο στον τουρισμό της Ελλάδας και το κατά πόσο αυτός έχει πληγεί από την οικονομική κρίση, φιλοξενεί το ιταλικό περιοδικό «L' espresso». «Θα είναι, ίσως τυχαίο, αλλά δεν ακούς πουθενά ούτε μια λέξη γερμανικά: ούτε στο κάστρο της Ρόδου, ούτε στο ηφαίστειο της Σαντορίνης, ούτε στα βράχια της Σίφνου».... Και ξεκινά το αφιέρωμα...

Μαλακί@@ του ΣΥΡΙΖΑ τα περί άρσης της απαγόρευσης πλειστηριασμών ακινήτων

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για πιέσεις της τρόικας ώστε να αρθεί η απαγόρευση πλειστηριασμών ακινήτων από τις τράπεζες, ακόμα και για μικρά ποσά οφειλών από δάνεια, το υπουργείο Οικονομικών ξεκαθάρισε τη Δευτέρα ότι ουδέποτε τέθηκε ή συζητήθηκε το συγκεκριμένο θέμα.

Δύο χρόνια ἀπὸ τὸν θάνατο τοῦ Βορειοηπειρώτη μάρτυρα τῆς Ἑλληνικῆς Γλώσσας Ἀριστοτέλη Γκούμα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακὴ 12 Αὐγούστου, τὸ διετὲς μνημόσυνο τοῦ ἠρώομαρτυρα Ἀριστοτέλη Γκούμα στὸ ἱερὸ ναὸ Ἁγίων Πάντων Χειμάρρας καθὼς καὶ τρισάγιο μὲ κατάθεση στεφάνων στὸ μνῆμα του. Συγγενεῖς, συντοπίτες καὶ Ἑλλαδίτες///

Υποψήφιος γραμματέας της ΝΔ ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

Την υποψηφιότητα του για τη θέση του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας προανήγγειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος και βουλευτής Ηρακλείου μιλώντας σε συνεδρίαση της Νομαρχιακής Οργάνωσης του Νομού.

Για έκτη μέρα επιχειρούν στο Άγιον Όρος οι δυνάμεις πυρόσβεσης. Σε ύφεση η φωτιά

Σε ύφεση παραμένει η φωτιά στο 'Αγιον Όρος, όπου εξακολουθούν να επιχειρούν για έκτη συνεχή μέρα μεγάλες χερσαίες δυνάμεις.

Σαμαράς: "Καλώ όλους τους Έλληνες περά και πάνω από κόμματα να είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά"

Στο δημαρχείο Καλαμάτας βρέθηκε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Μεσσηνία

Εκεί ο Αντώνης Σαμαράς αφού προσφωνήθηκε από τον δήμαρχο της Καλαμάτας, μίλησε για την προσπάθεια της χώρας να βγει από την κρίση

Στο πειθαρχικό οι αστυνομικοί που δέχονται να κάνουν... τις Φιλιππινέζες των πολιτικών

Τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα καθορίζουν τη φρούρηση πολιτών από την Ελληνική Αστυνομία καθορίζει το σχέδιο προεδρικού διατάγματος που υπέγραψε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.

e-Επιλογές

Νικολόπουλος: Εδώ θα μείνω...

Για την διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα, αλλά και την φημολογούμενη, αλλά ανεπιβεβαίωτη ακόμα, διαγραφή του από το κόμμα της Ν.Δ,  καθώς και για τις προθέσεις του από εδώ και στο εξής, μίλησε ο βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας, 13 Αυγούστου, στο πολιτικό του γραφείο στην Πάτρα.

Μείωση στο μισό του ταμειακού ελλείμματος στο επτάμηνο

Στα 7,186 δισεκατομμύρια ευρώ μειώθηκε στο επτάμηνο Ιανουαρίου - Ιουλίου το ταμειακό έλλειμμα της κεντρικής διοίκησης, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Τράπεζα της Ελλάδος.

Ανοίγει το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου

Την έναρξη λειτουργίας των δύο πρώτων αιθουσών της επανέκθεσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, στις οποίες παρουσιάζεται η Συλλογή των Γλυπτών, ανακοίνωσαν το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο αναπληρωτής υπουργός και το Μουσείο.

Μείωση ΑΕΠ 6,2% το β' τρίμηνο-Πρωτογενές έλλειμμα 2 δις

Κατά 6,2% μειώθηκε το ΑΕΠ της χώρας το Β' τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Στάσιμη και κρίσιμη η κατάσταση της 15χρονης που δέχθηκε την επίθεση στην Πάρο

Στάσιμη και κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της 15χρονης, η οποία κακοποιήθηκε στην Πάρο.

«Μιλάμε για μία πολύ βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Βρισκόμαστε στην 21η μέρα νοσηλείας.

Πάγκαλος στο "Τα φάγαμε όλοι μαζί": Μόνο ο Στέφανος Μάνος και ο Αλέκος Παπαδόπουλος είπαν την αλήθεια στο λαό

Κυκλοφόρησε στην ηλεκτρονική του μορφή το βιβλίο του Θεόδωρου Πάγκαλου, "Τα φάγαμε όλοι μαζί". Σύμφωνα με τον πολιτικό, το βιβλίο ορίζει την έννοια και το επίπεδο συνευθύνης και της συνενοχής των πολιτών στις σπατάλες που συντελέσθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.

Στον ιστότοπο του κ. Πάγκαλου, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

Μέσα τα κεφάλια: Η Μέρκελ επέστρεψε από διακοπές

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ επέστρεψε από τις καλοκαιρινές της διακοπές, αλλά η ατζέντα των υποχρεώσεών της είναι «βαριά» με πρώτο και βασικότερο θέμα, την κρίση στην Ελλάδα.

Πράκτορας το κάθαρμα; Γι’ αυτό η τεράστια κινητοποίηση φυγάδευσης του;

Το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται στο μυστήριο με το δίποδο ανθρωποειδές της Πάρουπου έστειλε αδιάβαστο ένα αθώο κορίτσι. Χάρη στην παρατηρητικότητα ενός φίλου αναγνώστη του makeleio.gr, του Στάθη(πάντα είχαμε εμπιστοσύνη στις ικανότητες των φίλων μας) φτάσαμε σε ένα τουρκοσκοπιανό φόρουμ που ενισχύει την φιλία ανάμεσα στις “εθνοτικές” μειονότητες των “Μακεδόνων” και των “Τούρκων” που ζουν στην Ελλάδα.

Η «φτωχή» παρουσία των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου

Μόλις δύο χάλκινα μετάλλια ήταν η συγκομιδή της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, η μικρότερη μετά τους Αγώνες στη Σεούλ το 1988, όπου ο Μπάμπης Χολίδης στην πάλη είχε ανέβει στην τρίτη θέση στο βάθρο των νικητών.

Επιτέλους κόβονται οι συντάξεις στις "άγαμες θυγατέρες"-Πλαφόν και στις επικουρικές

Της Ρούλας Σαλούρου

Κατάργηση των συντάξεων στις άγαμες θυγατέρες, πλαφόν στις επικουρικές συντάξεις και περικοπή της 13ης και 14ης σύνταξης, αύξηση των απαιτούμενων ετών ασφάλισης από 15 σε 20 περικοπή από το πρώτο ευρώ, ακόμη και των χαμηλών κύριων συντάξεων, μαχαίρι στα κοινωνικά επιδόματα με την εφαρμογή εισοδηματικών αλλά και περιουσιακών κριτηρίων ακόμη και για την καταβολή του ΕΚΑΣ, αλλά και αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα 66 ή και τα 67 έτη ηλικίας, περιλαμβάνει το «πακέτο» που παραδίδει στον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Χάρρυ Κλυνν, μάταια προσπαθείς να επανέλθεις στο προσκύνιο από τη λήθη του παρελθόντος

Με αφορμή κάποια σχόλια του Χάρρυ Κλιν που είδαν το φως της δημοσιότητας, του απευθύνω αυτό το γράμμα-μήνυμα.

Αγαπητέ Βασίλη....

Με όλο το σεβασμό που σου έχω για την προσφορά σου στη τέχνη (δυστυχώς μόνο σε αυτήν), είσαι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.
Τι νομίζεις ότι καταφέρνεις χρησιμοποιώντας τέτοιου είδους λεξιλόγιο και εκφράσεις (ρίχτε ντομάτες, χλαπάτσες, μπουγέλα, γιαούρτια στον αληταρά και στους αληταράδες);

"Η ΘΑσσαλονίκη τελείωσε"

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες που φέρουν τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να τροποποιεί το πρόγραμμα της επίσκεψής του στη ΔΕΘ, το οποίο δεν θα περιλαμβάνει την καθιερωμένη ομιλία στους παραγωγικούς φορείς της πόλης και τη συνέντευξη Τύπου, ο...

Αυξάνονται οι βάσεις σε 40 σχολές με προοπτική άμεσης εργασίας

Σε όσες σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ προσφέρεται σχετική ασφάλεια επαγγελματικής αποκατάστασης στην αγορά εργασίας πολλαπλασιάζεται ο ανταγωνισμός και φέρνει στα ύψη τις βάσεις. και αυτό συμβαίνει κυρίως σε Αστυνομικές και Στρατιωτικές Σχολές.

Αποσπάσματα από το βιβλίο του Θεόδωρου Πάγκαλου

"...Το ερώτημά μας πρέπει να είναι το εξής: “είναι η διαφθορά του πολιτικού κόσμου της Ελλάδας, μεγαλύτερη απ’ ότι είναι το αντίστοιχο φαινόμενο στις υπόλοιπες χώρες με τις οποίες πρέπει να μπορούμε να συγκριθούμε, χώρες δηλαδή της ΕΕ;”.

Μ. Σπυράκη προς Δ. Γαλάνη: "Η ευθύνη δεν τελειώνει στο χειροκρότημα"

Ευθύνες για απλουστεύσεις καταλογίζει η Μαρία Σπυράκη, στη Δήμητρα Γαλάνη. Αφορμή, οι δηλώσεις της τελευταίας κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στην οποία βρέθηκε και η δημοσιογράφος.

Η Δήμητρα Γαλάνη ανέφερε ότι...

Αναμένονται αποφάσεις για το ΤΤ – Αλλάζει ο τραπεζικός χάρτης

Έως τις 20 Αυγούστου αναμένεται να έχουν ανακοινωθεί οι αποφάσεις της κυβέρνησης για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (ΤΤ), καθώς πριν από την έναρξη της ανακεφαλαιοποίησης θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος συγχωνεύσεων - απορροφήσεων.

Αλαφούζος: "Δεν συγκρινόμαστε σε ήθος με τον Ολυμπιακό"... ο ΠΑΟ μπορεί αλλά το αλαφουζέικο τον συναγωνίζεται

Η κόντρα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού εκτός γηπέδων συνεχίζεται αφού ο Γιάννης Αλαφούζος απαντώντας σε ερωτήσεις φίλων του τριφυλλιού στην Κύπρο, τόνισε ότι δεν μπορεί να γίνεται η οποιαδήποτε σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων.

Λαλιώτης για την κυβέρνηση

Μην περιμένετε σύντομα εκλογές, αυτή η Βουλή θα πάει αρκετά μακριά... Η εκτίμηση αυτή ανήκει στον πρώην Υπουργό, Κώστα Λαλιώτη, σύμφωνα με το thebest.gr και την μοιράστηκε με πολίτες με τους οποίους συνομίλησε την Παρασκευή στο Καλέντζι Αχαΐας όπου βρέθηκε για να παραστεί στην ταφή του Γιώργου Κατσιφάρα.

Συμμορία αδίστακτων Αλβανών εκτέλεσε τον 53χρονο στην Πάρο- Είναι ακόμη στο νησί οι φονιάδες πιστεύει η αστυνομία

Υπόνοιες ότι οι αδίστακτοι δράστες που δολοφόνησαν εν ψυχρώ έξω από την Alpha Bank της Πάρου τον 53χρονο Δημήτρη Μίχα βρίσκονται ακόμη στο νησί έχουν οι αρχές.

Το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στο σημείο, αλλά και το αυτοκίνητο που έκαψαν και εγκατέλειψαν οι δράστες οδηγούν σε Αλβανική συμμορία που διαπράττει ένοπλες ληστείες στη χώρα από το 2010.

Κατάργηση διπλών συνταξεων, κομμένες οι πρόωρες των ΔΕΚΟ, μείωση συντάξεων πάνω από 1600 ευρώ

Τα πάνω κάτω φέρνει τόσο στο ασφαλιστικό όσο και στις συντάξεις η πρόταση στην οποία έχουν καταλήξει οι υπουργοί Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και Εργασίας Γιάννης Βρούτσης και θα κατατεθεί στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στους άλλους δύο πολιτικούς αρχηγούς οι οποίοι στηρίζουν την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με την πρόταση αυτή:

Ο ίδιος ο Δημητράς κάνει ρόμπα τους λαθρογλύφτες της Αυγής

Οι λαθρολάγνα δημοσιογράφος της Αυγής επιμένει στη μαϊμού ιστορία του "βιασμού της Αμαρύνθου", και τη συγκρίνει με ότι έγινε στην Πάρο!!! Είναι τόσο τραγική η περίπτωσή της που δεν άντεξε ούτε ο Δημητράς που έγραψε άθρο και απαντάει στα ψέμματά της, λέγοντας πως στην Αμάρυνθο δεν υπήρξε βιασμός της νεαρής Βουλγάρας αλλά η αριστερά συνεχίζει να βιάζει τους 4 μαθητές που αθωώθηκαν αλλά παρουσιάζονται σαν βιαστές.
Διαβάστε τις παπαριές της Αυγής και στη συνέχεια την ενδιαφέρουσα απάντηση Δημητρά:

Οι δύο όψεις του βιασμού.
Της Όλγας Στέφου

Ανατριχιαστικό βίντεο: Σύριοι ισλαμιστές επαναστάτες πετάνε από την ταράτσα ταχυδρομικούς υπαλλήλους

Το αλαλάζον πλήθος παρακολουθεί τους ισλαμιστές Σύρους επαναστάτες του κώλου να πετάνε τα πτώματα ταχυδρομικών υπαλλήλων που έχουν εκτελέσει από την ταράτσα κτηρίου του κρατικού Ταχυδρομείου, φωνάζοντας "Αλλάου ακμπάρ". Μόλις τα πτώματα σκάνε στο έδαφος οι κάφροι τρέπχουν να τα φωτογραφίσουν... Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

Βίντεο: Χωρίς μά και μου, αστυνομικοί εκτελούν ψυχάκια με χατζάρα στην Times Square

Ψυχάκιας που κυκλοφορούσε με χασαπομάχαιρο στο πλέον τουριστικό σημείο της Νέας Υόρκης, τη γνωστή πλατεία Times Square, εκτελέστηκε χωρίς πολλά πολλά από τους αστυνομικούς αφού δεν ανταποκρινόταν στις εκκλήσεις να αφήσει το μαχαίρι. Τι κι αν αυτός που βιντεοσκοπεί το τρίτο βίντεο λέει στο τέλος "αυτή η εκτέλεση δεν δικαιολογείται"; Η Αστυνομία είναι πάνω απ' όλα... Δείτε τα βίντεο της εκτέλεσης:

Ποιοι φοβούνται και θα υπονομεύσουν το Μαυραγάνη

Ειλικρινά θαυμάζω την προσπάθεια που κάνει ο νέος υφυπουργός Οικονομικών. Δείχνει γνώστης αγοράς και πως αντιλαμβάνεται ότι η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί. Έχει όμως την ανάγκη να εισπράξει τους φόρους και κάνει δύο πράγματα. Διευκολύνει τους φορολογούμενους που θέλουν αλλά δεν μπορούν να πληρώσουν αλλά σιγά-σιγά κλείνει όλες τις διεξόδους διαφυγής των επαγγελματιών μπαταχτσήδων.

Ο μεγαλύτερος 3D χάρτης του διαστήματος

Μπορεί το Curiosity με την προσεδάφιση στον Άρη να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού αλλά μια εξίσου σημαντική είδηση ήρθε στην επιφάνεια από το Sloan Digital Sky Survey III.

Ο Δένδιας, οι λαθρομετανάστες και τα “δέκατα”

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Έχουμε δε ορατές διαφορές. Ανήκει, απ’ όσα ξέρω ή συμπεραίνω από ομαδοποιήσεις στις οποίες συμμετείχε, αλλιώς ας με διορθώσει κάποιος, στους νεοφιλελεύθερους, για τους οποίους γνωστές οι απόψεις μου και τα
συναισθήματα μου.

Ανταλλαγή πυροβολισμών στον Ισθμό μεταξύ ρομά και αστυνομικών

Χθες βράδυ στο χωριό Κυρά Βρύση στη περιοχή του Ισθμού της Κορίνθου σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και ρομά, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να γίνουν μάρτυρες ανταλλαγής πυροβολισμών.

Η Αραβική Άνοιξη έφερε... τον Χειμώνα στον Χριστιανισμό

Η αλήθεια που μας κρύβουν
Διαβάστε το συγκλονιστικό άρθρο του William Dalrymple στο RealCrearWorld.com για όλα όσα πραγματικά συμβαίνουν στη Συρία, αλλά και τη Μέση Ανατολή, γενικότερα, γύρω από τη μεθοδευμένη προσπάθεια των ισλαμιστών να εκδιώξουν μια και καλή τους Χριστιανούς:

Σε ολόκληρη την Μέση Ανατολή, η «αραβική άνοιξη» έχει μετατραπεί σε «χριστιανικό χειμώνα».

Τα τελευταία χρόνια ήταν καταστροφικά για τα 14 εκατομμύρια των ταλαιπωρημένων Χριστιανών της περιοχής.

Ο τελικός πίνακας μεταλλίων των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου [λίστα]

Η τελευταία ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων,  είναι πάντα και αυτή του απολογισμού, αφού όλες οι χώρες που συμμετείχαν στη διοργάνωση καλούνται να κάνουν... ταμείο! Στην κορυφή του πίνακα των μεταλλίων, στους Αγώνες του Λονδίνου επέστρεψαν οι ΗΠΑ, ενώ η Ελλάδα κατέλαβε την 75η θέση.