14 Αυγούστου 2012

Σεξομανής δασκάλα για ειδικές ανάγκες

Τεράστια επιτυχία των Αμερικανικών διωκτικών αρχών είναι η σύλληψη της 34χρονής καθηγήτρια που εργαζόταν σε σχολείο με μαθητές ειδικών αναγκών Kelly McKenzy Watson η οποία κατηγορείται για σεξουαλική αποπλάνηση ενός 17χρονου μαθητή

Εξιχνιάστηκε η "ρατσιστική" δολοφονία του μετανάστη στη Θεσσαλονίκη... τον έσφαξαν "φασίστες"... Τυνήσιοι

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 25χρονου Τυνήσιου που βρέθηκε μαχαιρωμένος σήμερα τα ξημερώματα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Οπως ανακοινώθηκε δράστες είναι δύο ομοεθνείς του.

Οι αστείες φωτογραφίες του Ολυμπιονίκη Mo Farah

Η ιδιαίτερη έκφραση που είχε στο πρόσωπό του ο ολυμπιονίκης Mo Farah όταν έκοψε πρώτος το νήμα του τερματισμού, αποτελεί πλέον μια από τις χαρακτηριστικότερες εικόνες των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου

Η μεγαλύτερη μακέτα με μινιατούρες στον κόσμο! [βίντεο]

Mια από τις πιο επιτυχημένες μόνιμες εκθέσεις του Αμβούργου είναι και αυτή της μεγαλύτερης μακέτας με μινιατούρες στον κόσμο. Μετά από σκληρή δουλειά και πολλή φαντασία, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Αυτόν το ψυχανώμαλο καμάρι τους που δείχνει τον κώλ@ του, πως και δεν τον έβαλαν να τραγουδήσει οι Άγγλοι στις τελετές των Ολυμπιακών; (φώτο)

Διακοπές με φίλους στο Σαν Τροπέ κάνει ο Έλτον Τζον, ο οποίος, έχοντας ποιος ξέρει τι στο μυαλό του, θεώρησε αστείο να βγάλει τα οπίσθια του σε δημόσια θέα.

Ή ΕΛΑΣ έστειλε στην εισαγγελία τις καταγγελίες για το πέος του προέδρου της Πακιστανικής κοινότητας (βίντεο)

[Τώρα να δούμε τι θα πει και πως θα στηρίξει μπροστά στη δικαιοσύνη τις καταγγελίες για το πέος που έκανε σήμερα το πρωί στις τηλεοράσεις ο γελοίος...]

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών υποβλήθηκαν από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας οι ισχυρισμοί του προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, Τζαβέντ Ασλάμ, ο οποίος μιλώντας στο ΣΚΑΪ κατήγγειλε την ένταση των επιθέσεων σε βάρος μεταναστών και την ανυπαρξία ελέγχων από τις αστυνομικές αρχές.

Διάσημη τραγουδίστρια προδόθηκε άσχημα από το μαγιό της [εικόνα]

Αν και έχει μοιράσει πάμπολλα σέξι στιγμιότυπα στους παπαράτσι που την κυνηγούν, αυτή τη φορά κατάφερε να δώσει στους φωτογράφους κι ένα εντελώς αντιαισθητικό στιγμιότυπο, όταν το μαγιό της «αυτομόλησε».

Ο λόγος για την...

Δεν απέκλεισε συνολική προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης ο Ραχόι

Δεν απέκλεισε συνολική προσφυγή ο Ραχόι
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσφύγει η Ισπανία συνολικά στους ευρωμηχανισμούς άφησε ο πρωθυπουργός της χώρας Μαριάνο Ραχόι, μετά τη συνάντηση που είχε με τον βασιλιά Χουάν Κάρλος.

"Μέχρι να μάθουμε τι απόφαση θα πάρει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σχετικά με αυτή την απόφαση, ούτε εμείς θα λάβουμε μία σχετική απόφαση.

Οι πρώτες έγχρωμες υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες του Curiosity από τον Άρη

Τις πρώτες έγχρωμες υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες του Curiosity από τον Άρη δημοσίευσε η NASA, μεταφέροντας την εικόνα της απέραντης ερήμου του κόκκινου πλανήτη.

Προκαλούν οι Τούρκοι με παραβιάσεις, παραμονή Δεκαπενταύγουστου

Τι και αν βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, παραμονή της μεγάλης μας θρησκευτικής γιορτής της 15ης Αυγούστου. Οι Τούρκοι προκαλούν με διαρκείς παραβιάσεις του εναέριου ελληνικού χώρου

«Απομόνωση» όσων θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρώ ζητά ο Ρέσλερ!

Ως εξαιρετικά επικίνδυνο απορρίπτει το λαϊκισμό ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ, επικρίνοντας τους Χριστιανοκοινωνιστές (CSU) ότι, με τις ακραίες τοποθετήσεις τους, θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο το ευρώ.

Πάρος: Βουβός ο πόνος για τον αθάνατο Δημήτρη

Τελέσθηκε σήμερα 13/08 με την παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Παροναξίας κ.Καλλίνικου, στον ιερό ναό της Εκατονταπυλιανής, η εξόδιος ακολουθία για τον αθάνατο Δημήτρη. Δείτε το βίντεο:

Άλλη μια είδηση μαϊμού απ' αυτές που απευθύνονται σε ηλίθιους πατριώτες του κώλου

[Την αναδημοσιεύουμε για γέλιο μιας και δεν χρείζει σοβαρής αντιμετώπισης καθώς δεν περιλαμβάνει κανένα στοιχείο (όνομα εταιρίας, ημέρα, ώρα, αρ. πτήσης) και είναι εμφανές ότι έχει βγει από τη φαντασία του ηλίθιου που ήθελε να διαφημίσει το blog του στη μάζα των πατριωτών του κώλου και των ΑΕροψεκασμένων που πιστεύουν ότι τους πεις αρκεί να έχει Γερμανό μέσα]
 
Γερμανός πιλότος: «Καλωσήλθατε στην Ελλάδα, τη μαύρη τρύπα που πετάμε τα λεφτά μας»

Άφωνοι έμειναν οι λιγοστοί Κρητικοί επιβάτες...

ΟΓΑ: Πάνω από 1.000 υποθέσεις συντάξεων-μαϊμού στη δικαιοσύνη

Της Ρούλας Σαλούρου

Στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου αρχείο με 1.014 περιπτώσεις μη απογραφέντων συνταξιούχων του ΟΓΑ, απέστειλε η διοίκηση του οργανισμού.

Προθεσμία 25 ημερών δίνει η Κυβέρνηση στις διοικήσεις των ΔΕΚΟ

´Η θα στείλετε εγκαίρως απολογισμό και επικαιροποιημένα σχέδια για την επόμενη τριετία ή θα σας κόψουμε τη χρηματοδότηση και θα πάτε σπίτια σας! Αυτή είναι επί της ουσίας η προειδοποίηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, προς τις διοικήσεις των ΔΕΚΟ, πολλές εκ των οποίων συνεχίζουν να συμπεριφέρονται σαν να βρισκόμαστε στις αρχές της δεκαετίας.

Φορολογικός παραβάτης ένας στους δύο ελεχθέντες από το ΣΔΟΕ τη θερινή περίοδο

Στο 52,76% φτάνει το μέσο ποσοστό παραβατικότητας βάσει των ελέγχων του ΣΔΟΕ για την καλοκαιρινή περίοδο, το οποίο διαπίστωσε 1631 παραβάσεις σε σύνολο 707 επισκέψεων.

«Πρωταθλήτρια» αναδεικνύεται, με ποσοστό 80,77% σε σύνολο 26 ελέγχων,...

Ρε τον φασίστα τον Γιαννιώτη!!! Άκου κει να πει: Όταν μεταφέρεις την σημαία της χώρας σου είναι φοβερό!!!! Αίσχος

Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον υπεραθλητή μας της κολύμβησης Σπύρο Γιαννιώτη.

Πάντως αποζημιώθηκες και με το γεγονός ότι ήσουν ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην Τελετή Λήξης, του είπε ο δημοσιογράφος στο αεροπλάνο της επιστροφής από το Λονδίνο.

Και απάντησε:

Κύπρος: Μνημόσυνα για τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής επί Πρωθυπουργίας Καραμανλή...

Συμπληρώνονται σήμερα 38 χρόνια από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στις 14 Αυγούστου του 1974, κατά την οποία ολοκληρώθηκε το έγκλημα σε βάρος της Κύπρου με την κατάληψη της Αμμοχώστου, της Μόρφου και της Καρπασίας.

Ποιος είναι πιο μάγκας; 5 μαθητές έφεραν 3 μετάλλια από Ολυμπιάδα Αστρονομίας... 105 αθλητές έφεραν 2 μετάλλια και γκρινιάζουν κι από πάνω



Με ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια επέστρεψε στις αποσκευές της από το Ρίο Ντε Τζανέιρο και την 6η Διεθνή Ολυμπιάδα η ελληνική αποστολή.


Η τελετή απονομής των μεταλλίων πραγματοποιήθηκε το βράδυ Δευτέρας και η επιτυχία έρχεται να προστεθεί στις πολύ καλές επιδόσεις που έχουν σημειώσει γενικότερα φέτος οι ελληνικές συμμετοχές σε διαφόρων ειδών μαθητικές και φοιτητικές Ολυμπιάδες.

Βίντεο: Ακόμα κατεβαίνουν από το βαγόνι...

Δείτε πόσοι μπορεί να χωρέσουν σε ένα βαγόνι:

Κλεονίκη Δεληγιώργη: Δείτε τη Βορειοηπειρώτισσα Μις Αλβανία! (φώτο)

Μια 16χρόνη από τη Βόρεια Ήπειρο που γεννήθηκε στα Ιωάννινα και ζει στην Αθήνα στέφθηκε πανηγυρικά Μις Αλβανία 2012.

Για την Κλεονίκη Δεληγιώργη, η όποια διαγωνίστηκε μαζί με 30 καλλίγραμμες Αλβανίδες, το όνειρο στον χώρο της ομορφιάς μόλις ξεκίνησε.

«Παγώνει» την, υπό δικαστική διερεύνηση, σύμβαση για τη μετάδοση αγώνων του Champions League η ΕΡΤ

Ζήτημα έχει προκύψει από την υπογραφή σύμβασης 31,2 εκατ. ευρώ που είχε υπογράψει η προηγούμενη διοίκηση της ΕΡΤ.

Αν μεταδοθεί ο πρώτος αγώνας, θα επικυρώσει στην ουσία μια σύμβαση που είναι αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας.

Σε "απομόνωση" Άκης-Βίκυ στο Κορυδαλλό.Περιορισμοί και απαγορεύσεις στα επισκεπτήριά τους

Στοπ στα επισκεπτήρια του Άκη Τσοχατζόπουλου και της Βίκυς Σταμάτη στο Κορυδαλλό.

Ο πρώην ΥΕΘΑ Άκης Τσοχατζόπουλος πληροφορήθηκε από τη διεύθυνση των φυλακών ότι τα επισκεπτήριά του θα γίνονται πίσω από το τζάμι και μέσω τηλεφώνου όπως συμβαίνει με όλους τους κρατούμενους.

Πάρος: Το εφιαλτικό σενάριο (βίντεο)

Στα ίχνη των ληστών-δολοφόνων της Πάρου βρίσκεται η Αστυνομία, που εξετάζει ωστόσο ένα εφιαλτικό σενάριο...

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

Κόρη διάσημου ηθοποιού ξεκινά καριέρα πορνοστάρ! (φώτο)

Η νεαρή Montana Fishburne όμως μάλλον δεν ήθελε να κάνει ακριβώς τη δουλειά του μπαμπά της! Η 19χρονη κόρη του γνωστού ηθοποιού Laurence Fishburne ξεκίνησε την καριέρα της με ένα ρόλο αρκετά αισθησιακό.

Έλληνας τραγουδιστής: "Ετοιμάζομαι να φάω Πακιστανούς γεμιστούς"- Ετοιμάζονται να του τα αερίσουν οι λαθρολάγνοι...

[Βέβαια το πρόβλημα είναι ότι ο αριστερός συρφετός έχει σκυλιάσει που δεν μπορεί να αποκλείσει από την Ολυμπιάδα τον Γιαννούλη ή να τον απολύσει από το δήμόσιο και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να του αερίσει τους όρχεις... από αυτή την άποψη εμείς γελάμε με τους καραγκιόζηδες που κάνουν την τρίχα του καθενός τριχιά... Περαστικά παιδιά...] 

Εσωτερική γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συνάντηση με Πέρες

Έλεγχος εκ των έσω στον Αλέξη Τσίπρα για την έκτακτη συνάντησή του με τον Σιμόν Πέρες

Την έντονη αντίδραση του Τάσου Κουράκη προκάλεσε η συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Σιμόν Πέρες.

Χρυσή Αυγή για τα δήθεν ρατσιστικά χτυπήματα

Στα κρούσματα βίας λαθροζώων που «βαφτίζονται» ρατσιστικά (τον πακιστανό (;) που βίασαν και σκότωσαν ομοεθνείς του στο ναύπλιο την περασμένη εβδομάδα, τον ιρακινό που σκότωσε τοξικομανής στο κέντρο της Αθήνας προχθές ή τον Τυνήσιο που έσφαξαν ομοεθνείς του σήμερα στη Θεσσαλονίκη) αναφέρεται η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της:

Λεφτά δεν υπάρχουν για βρεφονηπιακούς τα «έφαγαν» οι δήμοι

Πήραν ευρωπαϊκά κονδύλια ύψους 500 εκ ευρώ που αφορούσαν την γυναικεία επιχειρηματικότητα, προχώρησαν σε προσλήψεις και σε άλλες πράξεις εκτός από τα όσα ορίζει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και τώρα δεν υπάρχουν χρήματα για την λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών.

Η σχολή της Χάλκης είναι πλήρως έτοιμη -Περιμένει την τελική άδεια από την Τουρκία

Η Θεολογική Σχολή της Χάλκης, του Οικουμενικού Πατριαρχείου, είναι έτοιμη να ανοίξει τις θύρες της μόλις οι τουρκικές Αρχές ανάψουν το «πράσινο φως» τονίζει, σε συνέντευξή του στον «Εθνικό Κήρυκα» της Νέας Υόρκης, ο Μητροπολίτης Προύσης Ελπιδοφόρος, ηγούμενος της Μονής της Αγίας Τριάδος, όπου στεγάζεται η Θεολογική Σχολή.

Κεφάλαια 4,06 δισ. ευρώ άντλησε ο ΟΔΔΗΧ από τα τρίμηνα έντοκα γραμμάτια

Κεφάλαια ύψους 4,063 δισ. ευρώ άντλησε την Τρίτη ο ΟΔΔΗΧ από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων, διάρκειας 13 εβδομάδων, με το επιτόκιο να διαμορφώνεται στο 4,43%.

Με 393 προσαγωγές και 60 συλλήψεις συνεχίστηκε ο «Ξένιος Ζευς»

Εξήντα αλλοδαποί συνελήφθησαν το περασμένο 24ωρο από την Αστυνομία, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς».

Συνελήφθησαν Τουρκοκύπριοι για τη φωτιά στη Λεμεσό

Στη σύλληψη τριών Τουρκοκυπρίων προχώρησε η Κυπριακή Αστυνομία για την πρόκληση μιας από τις μεγάλες πυρκαγιές που ξέσπασαν την Κυριακή στη Μεγαλόνησο.

Συνεχίζουν τα ζώα οι δεξιοί να βολεύουν τους ΠΑΣΟΚους...

Μια χαρά βολεύεται το σύστημα του Παπανδρέου και των «κηπουρών» του τύπου Μόσιαλου στο υπουργείο του Αντώνη Μανιτάκη.

Μ. Κεφαλογιάννης: «Έρχομαι Δευτέρα και ξεκινάμε…»

Στο πρόσωπο του Μανώλη Κεφαλογιάννη φαίνεται πως βρήκε ο Αντώνης Σαμαράς τον επόμενο γραμματέα της ΝΔ

«Συνεχίζουμε και τα τρώμε μαζί!»

Μία ημέρα μετά τη δημοσίευση του διαδικτυακού του βιβλίου, ο Θεόδωρος Πάγκαλος έρχεται ξανά να ταράξει τα νερά με τηλεοπτική του συνέντευξη. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο πρώην υπουργός υποστήριξε ότι είναι λάθος ο τίτλος του βιβλίου του «Μαζί τα φάγαμε» και πως θα έπρεπε να τιτλοφορείται «Μαζί τα τρώμε».

Παυλόπουλος κατά Πάγκαλου: «Λυπάμαι γι' αυτό το κατάντημα»... για το δικό σου κατάντημα δεν λυπάσαι;

Παυλόπουλος, ο άνθρωπος που έλεγε ότι θα φύγει μαζί με τον Καραμανλή και μετά μας έκατσε στο σβέρκο σαν τσιμπούρι λυπάται για το κατάντημα του Πάγκαλου!!! Για το δικό του κατάντημα δεν λυπάται; 5 χρόνια υπουργός εσωτερικών όταν επί υπουργείας του γιγαντώθηκε η λαθρομετανάστευση χωρίς να κάνει τίποτα, δεν είναι κατάντημα; Σοβαρός είσαι ρε φίλε; Αι σιχτίρ που νομίζεις ότι θα εξιλεωθείς επειδή ο Πάγκαλος μπορεί να είναι μεγαλύτερο τομάρι...]

«Σήμερα που πληρώνουμε τις αμαρτίες τους ζητούνε και τα ρέστα» ανέφερε ο βουλευτής της Ν.Δ. που προφανώς θεωρεί ότι δεν πληρώνουμε καμία δικιά του αμαρτία...

Βίλα 4,5 εκατ. ευρώ στο Κρανίδι αγόρασε το πριγκηπικό ζεύγος της Ολλανδίας

Οι πρίγκηπες της Ολλανδίας Γουλιέλμος και Μάχιμα προτίμησαν την Ελλάδα για να αγοράσουν το σπίτι των ονείρων τους και το βρήκαν στο Κρανίδι. Είναι ένα πολυτελές συγκρότημα τριών κατοικιών, με πισίνα και δικό του ντόκο για τα σκάφη, αξίας 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Σαν σήμερα δολοφονήθηκε ο ήρωας Σολωμός Σολωμού (βίντεο)

Σαν σήμερα, στις 14 Αυγούστου του 1996 ο Σολωμός Σολωμού πέφτει νεκρός από τις σφαίρες Τούρκων ελεύθερων σκοπευτών. Ήταν την ημέρα της κηδείας του Τάσου Ισαάκ που δολοφονήθηκε τρεις μέρες πριν κατά τη διάρκεια αντικατοχικής διαδήλωσης στην περιοχή της νεκρής ζώνης.

Σρέντερ (πρώην καγκελάριος): Διακοπές στην Ελλάδα

Για 9ημερες διακοπές με την κόρη του στο Daidalos Robihnson club στην Κέφαλο

Στο Νησί μας βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας, για διακοπές, ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ, μαζί με την κόρη του, φιλοξενούμενοι στο

Φέρτε πίσω τα κλεμένα-Αυτοί θα πρέπει να φέρουν πίσω μέρος εφάπαξ

[Τα υποκινούμενα λαμόγια που σχολιάζουν και όσοι τσιρίζουν το κάνουν είτε επειδή το κράτος τους ζητάει πίσω τα κλεμένα, είτε επειδή θέλουν να τα διαλύσουν όλα προκειμένου να έρθουν στην εξουσία σε μια Ελλάδα ερείπιο. Υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που πιστεύει ότι όσοι πήραν αποδεδειγμένα παραπάνω απ' όσα "πλήρωσαν" δεν πρέπει να τα επιστρέψουν; Το πάρτυ τελείωσε και όσοι έφαγαν θα πληρώσουν...]

Το υπουργείο Εργασίας φέρεται αποφασισμένο να ζητήσει πίσω από χιλιάδες συνταξιούχους μέρος του εφάπαξ που έχουν λάβει, ως αχρεωστήτως καταβληθέν. Πρόκειται κυρίως για δικαιούχους 21 ταμείων που σε ποσοστό από 2 έως και 83% έλαβαν χρήματα τα οποία δεν είχαν πληρώσει ποτέ σε όλη τη διάρκεια της εργασίας-ασφάλισής του.

Ποιον πολιτικό κλείδωσε η γυναίκα του στο σπίτι και γιατί;!

Το ομολόγησε ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Ποιος είναι και ποιος ο λόγος που η σύζυγος τον “κλείδωσε” στο σπίτι;

Όσο απίστευτο και αν ακουστεί σε κάποιους ο πολιτικός δεν είναι άλλος από τον...

Πλεύρης: Να ζητήσει συγγνώμη για τον ομοεθνή του (βίντεο)

Το στέλεχος της Ν.Δ., Θάνος Πλεύρης, ζητά από τον πρόεδρο της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα να ζητήσει συγνώμη για τον ομοεθνή του που κακοποίησε την 15χρονη στην Πάρο, ενώ όλα τα άλλα σκουλίκια του ΑΝΤ1 γλύφουν μέχρι αηδίας. Δείτε το βίντεο:

Σε τροχιά ύφεσης κινείται και ο θρησκευτικός τουρισμός του Δεκαπενταυγούστου

Μειωμένη ακόμα και κατά 50% εκτιμάται ότι θα είναι τον Δεκαπενταύγουστο η κίνηση στην Τήνο. Θύμα της οικονομικής κρίσης έχει πέσει και ο θρησκευτικός τουρισμός με την πτώση στα είδη που διακινούνται από τα καταστήματα της Τήνου να υπολογίζεται στο 40%.

Οι ληστές δολοφόνοι δεν έχουν φύγει από την Πάρο, υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ.

Αισιόδοξα εμφανίζονται τα στελέχη της ελληνικής Αστυνομίας για τη σύλληψη, σε σύντομο χρονικό διάστημα, των δραστών της ληστείας -δολοφονίας του 53χρονου οδηγού ταξί Δημήτρη Μίχα στην Πάρο, την περασμένη Παρασκευή.

Τέλος στις πρόωρες συντάξεις από το 2013;

Αποτελώντας "αγκάθι" για τα ταμεία, η κυβέρνηση επιχειρεί να κλείσει την πόρτα εξόδου πριν από το 65ο έτος, βάζοντας φρένο στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις από το 2013.

e-Επιλογές