15 Αυγούστου 2012

Ποια πόλη ανακηρύχθηκε πρωτεύουσα του σεξ

Έρευνα για να βρεθεί η πόλη όπου οι άνθρωποι κάνουν σεξ περισσότερο από οπουδήποτε αλλού χωρίς σταματημό έκανε μεγάλη εταιρία προφυλακτικών και τώρα μας δίνει την απάντηση.

Νορβηγία - Ελλάδα 2-3 (βίντεο)

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη συμμετοχή της στα προημιτελικά του Euro, η Εθνική νίκησε τη Νορβηγία στο Όσλο και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει της πρεμιέρας στα προκριματικά του Μουντιάλ με τη Λετονία (07/09). Τοροσίδης, Κ.Παπαδόπουλος και Μήτρογλου τα γκολ του διπλού.

0-1 Τοροσίδης

Video: Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής εναντίον του πακιστανού Ασλάμ

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν σε τηλεοπτική εκπομπή του extra ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος με τον Πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ.

Ωραία φωτογραφία μόνο που στο τέλος λείπει ένα μηδενικό

Όποιος μαλάκ@@ έφτιαξε αυτή τη φώτο ας προσθέσει και ένα μηδενικό πίσω από την κάθε τιμή...

Ατελείωτες οι διακοπές: Ο ΓΑΠ στη Λευκάδα για... νεροτσουλήθρες!

Στην όμορφη Λευκάδα συνεχίζει ο Γιώργος Παπανδρέου τις μακρές (μάλλον… ατέλειωτες) καλοκαιρινές διακοπές του, μακριά από σκοτούρες, μνημόνια, μέτρα και αντιδράσεις. Βλέπετε, αφού οδήγησε τη χώρα σε αυτό το σημείο, έχει αφήσει σε άλλους την διαχείριση της κρίσης κι ο ίδιος ανέμελα απολαμβάνει το μεγάλο ελληνικό καλοκαίρι…

Στα 101 μέτρα με μια ανάσα (βίντεο)

Ο Νεοζηλανδός William Trubridge, εφάρμοσε με απόλυτη επιτυχία το πρόγραμμα "Hector" και κατάφερε να καταδυθεί με απόλυτη επιτυχία στην περίφημη Deans Blue Hole στις Μπαχάμες.
Η βουτιά του έφτασε στο ιστορικό βάθος των 101 μέτρων που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ. Ο Trubridge έφτασε στο ιστορικό βάθος και επέστρεψε στην επιφάνεια χρησιμοποιώντας μόνο μια ανάσα. Το επίτευγμα του αποτελεί σήμερα, θέμα ενός εντυπωσιακού ντοκιμαντέρ.

«Αλληλεγγύη στο λαό της Ελλάδας»

Ένας απροσδόκητος σύμμαχος όλων των Ελλήνων προέκυψε λίγες ώρες πριν τη σέντρα της φιλικής ποδοσφαιρικής αναμέτρησης στο Όσλο, ανάμεσα στη Νορβηγία και την ομάδα του Φερνάντο Σάντος. Ο λόγος για την οργάνωση «Όχι στην Ευρώπη» η οποία με πανό –το οποίο βλέπετε στη φωτογραφία- αλλά και με διαδήλωση που πραγματοποίησε περίπου τρεις ώρες πριν τη σέντρα ζητούσε από την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης να σταματήσει να πιέζει την Ελλάδα.

Η Ελλάδα πρέπει να χρεοκοπήσει για να κάνει μια νέα αρχή, λέει το περιοδικό Spiegel

Η Ελλάδα πρέπει να χρεοκοπήσει, καθώς ούτε η ευρωζώνη ούτε το ΔΝΤ μπορούν να θυσιάσουν την αξιοπιστία τους προσφέροντας στην Ελλάδα μια νέα βοήθεια, αναφέρει σε ένα σκληρό άρθρο του για το ελληνικό πρόγραμμα προσαρμογής το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Κορυφή το Χάρβαρντ-Που είναι τα ελληνικά ΑΕΙ;

Το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ είναι για ακόμη μια χρονιά κορυφαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα στον κόσμο, σύμφωνα με τη λεγόμενη λίστα της Σαγκάης, η οποία θεωρείται μία από τις εγκυρότερες αξιολογήσεις διεθνώς στον τομέα της εκπαίδευσης.

Σχέδιο για νέο «κούρεμα» ώς και 100 δισ. ευρώ

Ευρωπαίοι αξιωματούχοι επεξεργάζονται σχέδιο «τελευταίας ευκαιρίας» για την περαιτέρω μείωση του ελληνικού χρέους, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Reuters, την Τετάρτη, με στόχο να παραμείνει η χώρα στην Ευρωζώνη.

Στην Παναγία Μυρτιδιώτισσα ο Α. Σαμαράς

Στην Πύλο και στην Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα βρέθηκε ο Αντώνης Σαμαράς, για να παρακολουθήσει τη λιτάνεση της εικόνας της Παναγίας.

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΤ.

e-Επιλογές

Βίντεο τραγέλαφος: Υπερσύγχρονο πλοίο του ΠΝ των ΗΠΑ τράκαρε με πετρελαιοφόρο!

Το περιστατικό έγινε την Κυριακή λίγο πιο έξω από τα στενά του Ορμούζ. Δείτε το βίντεο:

Η Ελλάδα δεν αυτοκτόνησε, απλά πέθανε…

Όλοι διδαχθήκαμε μικροί τι είναι το διάνυσμα. Επειδή πέρασαν πολλά χρόνια από τότε, θυμίζω ότι είναι ένα βελάκι που οι πληροφορίες για την κατάληξη του βρίσκονται στην βάση του. Κοινώς ξέρουμε που θα καταλήξει πριν καν αυτό ξεκινήσει, η πορεία του είναι γραμμένη, που λένε.

Η Ελλάδα όταν έπαιρνε τα δανεικά των ‘’τοκογλύφων’’ ήταν μια υποφερτή χώρα.

Ο Σρέντερ από την Κω: Η Ευρώπη χρωστάει πολλά στην Ελλάδα (βίντεο)

Μήνυμα στήριξης προς την Ελλάδα και έκκληση στους γερμανούς πολιτικούς «να σταματήσει επιτέλους η ρητορική εναντίον της Ελλάδας» απεύθυνε από την Κω ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.

Εξιχνιάστηκε και ο ρατσιστικός ξυλοδαρμός Πακιστανού! Τον σάπισαν 4 νεοναζί... πακιστανοί

Ιδού οι «ρατσιστικές» επιθέσεις: Μεταξύ τους σφάζονται οι αλλοδαποί
4 Πακιστανοί εισέβαλαν μέσα στο σπίτι ομοεθνούς τους και τον έσπασαν στο ξύλο!

Προχθές το βράδυ, γύρω στις 22:00, τέσσερα άτομα εισέβαλαν σε ισόγειο διαμέρισμα επί της Λεωφόρου Καβάλας, στο Αιγάλεω, και χτύπησαν βάναυσα στο κεφάλι έναν Πακιστανό που διέμενε εκεί.

Γιατί δεν σύρθηκε στα πόδια του Μέλμπεργκ;

Ποιος Κοντρέρας ρε και πράσινα άλογα; Γιατί δεν κάθεται να παρακαλάει ακόμη τον Μέλμπεργκ και να τρέχει πίσω από τον Σουηδό αφού αυτόν θέλει ο κόσμος; Ας συρθεί στα πόδια του εντέλει...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blospot.com

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ... ΚΑΙ ΜΟΥΓΓΑ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΗΛΙΚΙΑ


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΠΑΡΑΚ. ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ; ΤΙ ΕΙΠΑΝ;

Στη Σκιάθο Σακίρα και Πικέ

Τη Σκιάθο επέλεξαν για τις διακοπές τους ο Πικέ και η Σακίρα, σύμφωνα με το newsbeast.

Έφτασαν στο νησί το περασμένο Σάββατο και ξεκίνησαν τις διακοπές τους με μία βόλτα με σκάφος σε παραλία που δεν είναι προσβάσιμη από τη στεριά.

Ιερώνυμος: Μην περιμένουμε λύσεις από τους ξένους, αυτοί κοιτούν το συμφέρον τους


Την ανάγκη ο ελληνικός λαός να παραμείνει ενωμένος προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα πολλαπλά προβλήματα που προέκυψαν από την οικονομική κρίση υπογράμμισε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κατά τη διάρκεια του κηρύγματός του τον Δεκαπενταύγουστο.

Η Μελβούρνη είναι (ξανά) η καλύτερη πόλη του κόσμου

Για άλλη μια χρονιά η Μελβούρνη ανακηρύχτηκε η καλύτερη πόλη του κόσμου, σύμφωνα με έρευνα της Global Liveability Survey.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, στην πρώτη δεκάδα των δέκα κορυφαίων πόλεων του κόσμου συμπεριλαμβάνονται...

Θα εμβόλιζαν τον Αμπράμοβιτς

Παραλίγο τραγωδία με τη θαλαμηγό του Ρόμαν Αμπράμοβιτς που βρίσκεται αγκυροβολημένη στο λιμάνι των Χανίων.

Κάφροι οι Γάλλοι Ολυμπιονίκες του χαντμπόλ! Ξήλωσαν το στούντιο της ΤιΒι! (βίντεο)


Στιγμές απείρου καλούς εκτυλίχθηκαν στο πλατό του διαδικτυακού καναλιού της «L’ Equip», με την ολυμπιακή ομάδα της Γαλλίας στο χάντμπολ που κατέκτησε το χρυσό, να τα κάνει... γυαλιά καρφιά.

Τουρκική πρόκληση: Ψάχνουν εκπρόσωπο για την προάσπιση των δικαιωμάτων της τουρκικής "μειονότητας" στη Θράκη

Η άτυπη και μη αναγνωρισμένη "Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης" (ABTTF), Federation of Western Thrace Turks in Europe, με αγγελία της που δημοσιεύεται στο μεγάλο ευρωπαϊκό ιστότοπο εύρεσης εργασίας, eurobrussels.com, αναζητά αντιπρόσωπο για εργασία στα γραφεία της οργάνωσης στις Βρυξέλλες.

Βρέθηκαν δύο πτώματα σε κάδους απορριμμάτων στο κέντρο της Αθήνας

Μπροστά το μακάβριο εύρημα δύο νεκρών ανθρώπων, ενός μέσα σε κάδο απορριμάτων και ενός μέσα σε διαμέρισμα , βρέθηκαν οι άνδρες της Αστυνομίας το πρωί του Δεκαπενταύγουστου κοντά στην πλατεία Αμερικής.

Συγκεκριμένα, στην συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και Αδμητού 82...

Αποδοκιμάστηκε ο Παπούλιας

Νέες αποδοκιμασίες δέχτηκε ο "άτοκος δανειστής" του Αντρέα, Κάρολος Παπούλιας, με την άφιξή του στον Ιερό Ναό στο Θεοτοκιό της Άρτας.

Την επόμενη εβδομάδα καταθέτει ο Σαμαράς το ελληνικό αίτημα για διετή παράταση

Να παραταθεί η διάρκεια της προθεσμίας για την εφαρμογή του προγράμματος λιτότητας της Ελλάδας κατά δύο χρόνια θα ζητήσει ο Αντώνης Σαμαράς στις συναντήσεις του με την Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο Πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ την προσεχή εβδομάδα, αποκαλύπτουν οι Financial Times.

«Ξένιος Ζευς»: Συλλήψεις και προσαγωγές στο κέντρο της Αθήνας

Με συλλήψεις και προσαγωγές παράνομων μεταναστών συνεχίστηκε και χθες η επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» στο κέντρο της Αθήνας.

Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας οι πιστοί προστρέχουν στη δική τους Παναγία

Η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της χριστιανοσύνης. Η προετοιμασία των πιστών αρχίζει από την 1η Αυγούστου με τη νηστεία που διαρκεί έως τον Δεκαπενταύγουστο, αποτελώντας για τους Ορθόδοξους χριστιανούς το «Πάσχα του καλοκαιριού».

Ληστεία στην Πάρο: Στο στόχαστρο των αρχών 42χρονος Έλληνας

Κοντά στους δράστες της αιματηρής ληστείας στην Πάρο που συγκλόνισε την Ελλάδα βρίσκεται η αστυνομία.

Το καρτοκινητό που βρέθηκε, είχε χρησιμοποιηθεί για να γίνουν δυο κλήσεις σε συνεργό της ληστείας, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA στο καπέλο που εντοπίστηκε στο σημείο.

Γ. Βρούτσης: Ερχονται «λουκέτα» για τη «μαύρη εργασία»

Ακόμη και «λουκέτα» σε επιχειρήσεις που απασχολούν ανασφάλιστους εργαζομένους προβλέπουν τα μέτρα κατά της ανασφάλιστης εργασίας που προετοιμάζει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γιάννης Βρούτσης.

Ρεσιτάλ γκεμπελισμού από τα ΜΜΕ..για να ξεχαστούν τα συνεχόμενα εγκλήματα αλλοδαπών κακοποιών...

Νέα θεματολογία άνοιξε με τα διάφορα συμβάντα κατά των μεταναστών για να στρέψει αλλού την επικαιρότητα.Γκεμπελική τακτική για να ξεχάσουν οι εξοργισμένοι πολίτες τα συνεχόμενα περιστατικά  βίας και εγκληματικότητας από λαθρομετανάστες κακοποιούς που κάποιοι βάλθηκαν να τους βαφτίσουν με πιο όμορφα ονόματα ..όπως "πρόσφυγες".."οικονομικούς μετανάστες" και κάποιες φορές και ως "θύματα" του διεθνή ιμπεριαλισμού και του κεφαλαίου...

Εξιχνιάστηκε άλλη μια ρατσιστική επίθεση: Γεωργιανός Νεοναζί αυτός που μαχαίρωσε τον Γεωργιανό στο Άγ. Όρος

maxairoma
Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Όρους, η χθεσινή απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 31χρονου υπηκόου Γεωργίας στις Καρυές Αγίου Όρουw.

Δράστης είναι ένας 28χρονος...