17 Αυγούστου 2012

Ο κερατάς της χρονιάς: Είδε τη σύζυγό του με τέσσερις μαθητές... αλλά τη στηρίζει!

[Μιλάμε οι αμερικάνοι δεν παίζονται στη μαλακί@: Όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι ενήλικες αλλά θεωρείται ότι απαγορεύεται το σέξ μεταξύ καθηγητή-μαθητή ασχέτου ηλικίας!! Η δε εγγύηση που πλήρωσε η τύπισσα για να είναι ελεύθερη μέχρι τη δίκη είναι 125.000 δολ... ]

Σε σινεμά αισθησιακού κινηματογράφου μετατράπηκε μια αίθουσα δικαστηρίου των Η.Π.Α

Δικαστές και κοινό παρακολούθησαν τις ερωτικές συνευρέσεις μιας καθηγήτριας του Kennedale High School στο Τέξας η οποία όπως φαίνεται ολοφάνερα από το βίντεο είχε σεξουαλική επαφή με τέσσερις μαθητές της ενώ ένας ακόμα τους βιντεοσκοπούσε με το κινητό του.

Γελάει σα μαλάκ@@ αφού πέφτει το παραδάκι

Σα να μη συμβαίνει τίποτα χασκογελάει ο ηλίθιος αφού το μπάρ είναι κάθε βράδυ γεμάτο και το παραδάκι πέφτει... Σε κανά μήνα θα μας βγει πάλι στην τηλεόραση να μας λέει ότι η νεολαία δεν έχει όραμα γιατί της το έκλεψαν οι πολιτικοί...

Δεν αφομοιώνονται οι Τούρκοι στην Γερμανία – Μόλις το 15% την θεωρεί πατρίδα του ενώ το 8% θεωρεί τους χριστιανούς "κατώτερους ανθρώπους"!


Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που δημοσιεύονται και φανερώνουν το μεγάλο πρόβλημα της Γερμανίας να αφομοιώσει τους Τούρκους μετανάστες. Σύμφωνα με το ινστιτούτο Info, το 45% των Γερμανών πολιτών τουρκικής καταγωγής θέλει να εγκατασταθεί μόνιμα στην Τουρκία. Μόλις το 15% θεωρεί ότι η Γερμανία είναι η πατρίδα του, ενώ σε σχέση με παλαιότερες δημοσκοπήσεις αυξήθηκε στο 45% το ποσοστό αυτών που θεωρούν και τις δύο χώρες πατρίδα τους.

Aγρίεψε ο Γιωργάκης για τις χλιδάτες διακοπές και θυμίζει στους αγνώμονες Έλληνες ότι του χρωστάνε ευχαριστώ που δεν χρεοκόπησαν!

Ο Γιώργος Παπανδρέου διαψεύδει τα περί χλιδής στις διακοπές του. Στέλνει μάλιστα και την παρακάτω ανακοίνωση στην οποία θυμίζει στους "μαλάκες τους Έλληνες" ότι τους γλίτωσε από βέβαιη χρεοκοπία το 2010... και τα γαϊδούρια αντί να τον ευχαριστούν, τον λοιδορούν κιόλας!! Άσε ρε Γιώργο, τέτοιοι αγνώμονες είναι οι Έλληνες που δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες συκοφάντησης της χώρας και τις συμφωνίες που έκανες με τον Στρος Καν να φέρεις την Ευρώπη στο αμήν...  Διαβάστε την απάντηση του Γιώργαρου:

«Σημερινό δημοσιεύμα σύμφωνα με το οποίο ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει διακοπές μέσα στη "χλιδή", ουδεμία σχέση έχει με την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Η Ρωσία προειδοποιεί τη Βρετανία για το ζήτημα Ασάνζ

Προειδοποίηση προς τη Βρετανία να μην παραβιάσει την ασυλία της πρεσβείας του Εκουαδόρ στην προσπάθεία της να συλλάβει τον Τζούλιαν Ασάνζ απηύθυνε η Ρωσία, υπενθυμίζοντας μάλιστα ότι το Λονδίνο έχει επιδείξει πολύ μεγαλύτερη ευαισθησία για τα δικαιώματα επικριτών του Κρεμλίνου που έχουν ζητήσει καταφύγιο στη Γηραιά Αλβιόνα.

Οι ακτιβίστριες της Femen έκοψαν σταυρό για τα θύματα του Στάλιν, στο Κιέβο... σε ένδειξη αλληλεγγύης για τις Pussy Riot (βίντεο)

Ένα ξύλινο σταυρό που βρισκόταν στο κέντρο του Κιέβου και είχε ανεγερθεί το 2005 ως μνημείο για τα θύματα των σταλινικών διώξεων έκοψαν με... αλυσοπρίονο την Παρασκευή οι ακτιβίστριες της οργάνωσης Femen σε μια αμφιλεγόμενη κίνηση αλληλεγγύης για την καταδίκη του ρωσικού μουσικού συγκροτήματος Pussy Riot...

Συνελήφθη ο Γκάρι Κασπάροφ έξω από το δικαστήριο για τις Pussy Riot

Ο διάσημος ρώσος σκακιστής Γκάρι Κασπάροφ είναι ένα από τα 20 άτομα που συνελήφθησαν έξω από το δικαστήριο στη Μόσχα λίγο μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας για τα τρία μέλη του γυναικείου πανκ συγκροτήματος Pussy Riot.

Το eBay σταματά τις δημοπρασίες προϊόντων που σχετίζονται με μαγεία

Οριστικό τέλος στις αγοραπωλησίες προϊόντων μαγείας έρχεται να δώσει το eBay, αλλάζοντας την πολιτική του για ακόμη μία φορά.

Φουλ για αποκρατικοποιήσεις

Φουλ για αποκρατικοποιήσεις
Σε τρεις μέρες και με την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου θα οριστεί από τη Βουλή η νέα διοίκηση του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), ενώ αμέσως μετά αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία παραχώρησης μέσω συμβάσεων τμημάτων λιμανιών σε όλη τη χώρα.

ΝΔ για Κουράκη: Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι βουλευτές θα εύχονταν τη χρεοκοπία

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσου Κουράκη, ο οποίος, εμφανίστηκε να μην διαφωνεί με τις διατυπώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Κουμουνδούρου, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ότι η χρεοκοπία μιας χώρας δεν είναι κατ' ανάγκην και καταστροφική.

Θ. Σκορδάς: Σύντομα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τη διαβεβαίωση ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνουν ορατά τα αποτελέσματα της προσπάθειας που καταβάλει το υπουργείο Ανάπτυξης για συγκράτηση των τιμών έδωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ποιός πρώην βουλευτής απειλεί να μην του πάρουν την προσωπική φρουρα;

"'Οποιος τολμάει ας το κάνει" λέει ο ίδιος


Σε αποδέσμευση συνολικά 1.500 αστυνομικών από την ΕΥΠ και τη φρουρά πολιτικών προσώπων και την επιστροφή τους σε αστυνομικές υπηρεσίες αποφάσισε ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως Νίκος Δένδιας. Ωστόσο, κάποιοι πρώην βουλευτές φάνηκαν όχι απλά να μην χαίρονται καθόλου με την απόφαση αλλά και διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να την αποτρέψουν.

Bloomberg: Χαλάρωση των όρων του μνημονίου σκέφτεται το Βερολίνο-Πιθανό δεύτερο ελληνικό «κούρεμα»

Η Γερμανίδα καγκελάριος φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο χαλάρωσης των όρων στο πακέτο για την Ελλάδα, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν δύο συμπολιτευόμενοι βουλευτές στο Bloomberg. Οι δύο πολιτικοί πάντως δεν διευκρινίζουν στο τι ακριβώς θα μπορούσε να συνίσταται αυτή η «χαλάρωση».

Βασιλεύει η "μαύρη" εργασία-6 δις οι ετήσιες απώλειες για το κράτος

Βασιλεύει η  μαύρη  εργασία
Αδιαφορώντας για τους όρους εργασίες δέχονται πλέον να δουλέψουν περισσότεροι από 500.000 εργαζόμενοι καθώς πρώτη τους μέριμνα είναι να εξασφαλίσουν τα προς το ζην, μπαίνοντας με αυτό τον τρόπο στον "κύκλο" της "μαύρης" εργασίας, το ποσοστό της οποίας έχει εκτιναχθεί στο 35% με αποτέλεσμα οι απώλειες για τα ασφαλιστικά ταμεία να αγγίζουν τα 6 δισ. σε ετήσια βάση.

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι φαταούλες-Αδαμόπουλος: Αφού ανεχτήκατε τόσα χρόνια να μας δίνετε περισσότερο εφάπαξ, πρέπει να συνεχίσετε...

Ύστατη έκκληση και θεσμική προειδοποίηση προς την εκτελεστική εξουσία να μην προχωρήσει στις σχεδιαζόμενες περικοπές στα εφάπαξ και τις λοιπές συντάξιμες παροχές, απευθύνει -με δήλωσή του- ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας (ΔΣΑ), Γιάννης Αδαμόπουλος. Προφανώς ο κ. Αδαμόπουλος ζει στον κόσμο του και πιστεύει ότι λεφτά υπάρχουν και το κράτος πρέπει να συνεχίσει να χρηματοδοτεί το εφάπαξ του που είναι μεγαλύτερο από τις εισφορές που έχει καταβάλει.

Γιατί βιάζονται τα κορίτσια στη χώρα μας να κάνουν σεξ;

Βιάζονται όπως δείχνουν οι έρευνες τα νεαρά κορίτσια στη χώρα μας να ξεκινήσουν τη σεξουαλική επαφή με αποτέλεσμα να το μετανιώνουν. Κάθε αρχή και δύσκολη!

Η συγκεκριμένη ρήση αποτυπώνει με ακρίβεια την «άγουρη» ερωτική εμπειρία που γεύονται οι έφηβοι στη χώρα μας πολύ πριν...την ώρα τους. Τις περισσότερες φορές δεν αναμένουν τον ...

Ο Ήλιος η πιο τέλεια σφαίρα στη Φύση

Ο Ήλιος, το άστρο του ηλιακού μας συστήματος, είναι το πιο τέλειο σφαιρικό αντικείμενο που είναι γνωστό στο σύμπαν, σύμφωνα με Αμερικανούς επιστήμονες, οι οποίοι έκαναν τις πιο ακριβείς μετρήσεις του που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, μετά από πολλές προσπάθειες περίπου 50 ετών και μετά πολλών εμποδίων, κυρίως εξαιτίας της παρεμβαλλόμενης ατμόσφαιρας της Γης.

Πάλι σενάρια πλάθουν στη φαντασία τους οι "πατριώτες" της κακιάς ώρας

Κάπου στο Hyde Park του Λονδίνου υπήρχε ο χάρτης του κώλου που βλέπετε δίπλα και από τον οποίο απουσιάζει η Ελλάδα... Γράφει λοιπόν ο έρμος ο "πατριώτης":

Video: 14 δισ. χρόνια συμπαντικής εξέλιξης, σε 78 δευτερόλεπτα

Αστροφυσικοί από το Harvard – Smithsonian Center for Astrophysics σε συνεργασία με ερευνητές από το ίδρυμα θεωρητικών σπουδών της Χαϊδελβέργης, δημιούργησαν αυτή την προσομοίωση που, αντίθετα με άλλες, προηγούμενες, αναπαράγει την δημιουργία των περισσότερων από τους γαλαξίες που βρίσκονται... κοντά μας.

Ο Κουράκης θα πεί στους ξένους: διαγράψτε την πλεοοψηφία του χρέους αλλιώς δεν θα πάρετε φράγκο... και θα σκίσει και το καλσόν μπροστά τους

[Και ο Κουράκης συμφωνεί με την χρεοκοπία του Λαφαζάνη και ενδεχομένως με την επιστροφή στη δραχμή... Λογικό! Αφού αυτό πιστεύουν όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ απλά δεν το φωνάζουν και βάλαν τους λαγούς να προετοιμάσουν το κλίμα...]

Να δικαιολογήσει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, για τη δήλωση ότι η χρεοκοπία μιας χώρας δεν είναι απαραίτητα καταστροφή, που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΝΔ, προσπάθησε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης, λέγοντας «δεν είμαι σίγουρος ότι είναι λάθος αυτό που είπε ο Λαφαζάνης...».

Ένοχες για χουλιγκανισμό οι Pussy Riot

Ένοχες έκρινε το δικαστήριο της Μόσχας τις Μαρία Αλιόχινα, Ναντιέζντα Τολοκόνικοβα και Γεκατερίνα Σαμουτσέβιτς, τα τρία μέλη του ρωσικού γυναικείου συγκροτήματος, Pussy Riot, που στις 21 Φεβρουαρίου τραγούδησαν μια «πανκ προσευχή» σε βάρος του Βλαντίμιρ Πούτιν μέσα σε καθεδρικό ναό.

Γ. Βρούτσης: Καταθέτει στοιχεία για τις συντάξεις - «μαϊμού»

Νέα στοιχεία για «μαϊμού» συντάξεις διαβίβασε την Παρασκευή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που διενεργείται κατά απόλυτη προτεραιότητα και σε πανελλαδικό επίπεδο.

Και επισήμως εξόφληση φόρου σε 7 δόσεις

Στην ενεργοποίηση του συστήματος αναμόρφωσης δόσεων του Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων μέσω μηνιαίων δόσεων με καταληκτική τον Φεβρουάριο 2013, προχώρησε η γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων (ΓΓΠΣ), ύστερα από ρητή εντολή του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Ειδικότερα, η ΓΓΠΣ:

Βίντεο σοκ: Αστυνομικοί εκτελούν πάνω από 40 απεργούς

Πάνω από 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν την Πέμπτη όταν οι δυνάμεις της αστυνομίας άνοιξαν πυρ εναντίον απεργών μεταλλωρύχων.

Το βίντεο της εν ψυχρώ δολοφονίας έχει κάνει το γύρο του κόσμου προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων και αποτροπιασμό από τη διεθνή κοινότητα.

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται άλλη βοήθεια, δεν κινδυνεύει με άμεση χρεοκοπία

Κι όμως η ανάλυση ανήκει σε οίκο αξιολόγησης και μάλιστα την Goldman Sachs η οποία τονίζει ότι το υπάρχον πακέτο για την Ελλάδα επαρκεί μέχρι τουλάχιστον τα τέλη του 2014 και υπό προϋποθέσεις η χώρα μπορεί αντεπεξέλθει χωρίς βοήθεια ως και το 2016

Στη Θράκη για το μπαϊράμι o Τούρκος αντιπρόεδρος Μπεκίρ Μποζντάγ

Στη Θράκη βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Τουρκίας Μπεκίρ Μποζντάγ, ο οποίος πέρασε τα σύνoρα στον Έβρο λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και πραγματοποιεί ανεπίσημη τριήμερη επίσκεψη στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, προκειμένου να γιορτάσει το μπαϊράμι, με μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας.

Στα 303,5 δισ. ευρώ το δημόσιο χρέος το α’ εξάμηνο

Στα 303,527 δισ. ευρώ έφτασε στο τέλος Ιουνίου το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης, καταγράφοντας τριμηνιαία αύξηση κατά 8,3% σε σχέση μες τα 280,3 δισ. ευρώ που ήταν στο τέλος του περασμένου Μαρτίου, με βασική αιτία τα πρόσθετα δάνεια από το ευρωπαϊκό ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας και το ΔΝΤ, στο πλαίσιο της δεύτερης δανειακής σύμβασης των 130 δισ. ευρώ.

Καζάνι που βράζει ο ΣΥΡΙΖΑ

"Ναι μεν...αλλά" από την Κουμουνδούρου στις σχέσεις με το Ισραήλ...


Ένα νέο επεισόδιο ήρθε να προστεθεί στις ήδη τεταμένες εσωτερικές σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνάντηση με τον Σιμόν Πέρες. Η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ισραηλινό πυροδότησε αλυσιδωτές αντιδράσεις στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς βουλευτές όπως ο Τάσος Κουράκης οι οποίοι είχαν μάθει αλλιώς δυσαρεστήθηκαν με την απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να συναντηθεί με τον Πέρες.

Σε εξέλιξη, η επιχείρηση "Ξένιος Ζευς"

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση «Ξένιος Ζευς», καθώς, χθες, προσήχθησαν 531 αλλοδαποί σε υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ενώ συνελήφθησαν 69, γιατί δε πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στη χώρα.

Κολόγερος ασελγο΄θυσε σε 9χρονη επί χρόνια!!

Έναν 63χρονο συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές στην Καβάλα, μετά την καταγγελία ανήλικης ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά για τρία χρόνια.

Η 9χρονη, εγγονή της καταγόμενης από τη Βουλγαρία συζύγου του συλληφθέντα, χθες το πρωί, με τη συνοδεία της θείας της μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας και κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίησή της από τον 63χρονο.

Έγκυος στην Ισπανία σκοτώθηκε όταν εξερράγη η χύτρα της

Η 36χρονη Μπεγόνια Μουνίθ Γκαρθία, που βρισκόταν στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, σκοτώθηκε στην κουζίνα του σπιτιού της όταν εξερράγη η χύτρα ταχύτητας στην οποία μαγείρευε εκείνη την ώρα.

Πάρος: Ακαρπες οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για την αιματηρή ληστεία

Τα ολοκληρωμένα πορίσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων με τους βαλλιστικούς ελέγχους, τα αποτυπώματα, δείγματα DNA, καθώς και εκείνα των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας με την ανάλυση κλήσεων και δεδομένων τριών αριθμών και των αντίστοιχων συσκευών κινητής τηλεφωνίας, αναμένουν τα επόμενα 24ωρα οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Αντίθετος με τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας Τραπεζούντας σε τζαμί,ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο λειτουργίας του βυζαντινού Ναού της Αγίας Σοφίας Τραπεζούντας ως μουσουλμανικό τέμενος, εξέφρασε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Μήνυμα Σαββίδη

Με ένα άκρως ενδιαφέρον μήνυμα που δημοσιεύεται στην προσωπική ιστοσελίδα του "savvidi.ru", o Ιβάν Σαββίδης εκφράστηκε για πρώτη φορά δημόσια μετά το εντυπωσιακό μπάσιμο του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της καταβολής 10 εκ. ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Σ' αυτό αναλύει τους λόγους που τον ώ8ησαν στο να ασχοληθεί με το "Δικέφαλο", παραδεχόμενος ότι δεν είναι αμιγώς αθλητικοί.

Αναλυτικά:

Νέα ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

Εγκύκλιο στην οποία περιλαμβάνονται ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων προς το Δημόσιο οφειλών, απέστειλε το υπουργείο Οικονομικών σε μια προσπάθεια να διευκολυνθούν οι πληρωμές των οφειλετών.

Οι οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς προκαλούν σεισμό στις εξέδρες [βίντεο]

Οι οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς είναι ικανοί να προκαλέσουν σεισμό στις εξέδρες του γηπέδου, όπως αποδείχτηκε κατά την διάρκεια του τελικού Κυπέλλου με αντίπαλο την Ρασίνγκ Κλουμπ (2-1) την περασμένη εβδομάδα.

Η σπανιότερη φωτογραφία... έχει θέμα από... Ελλάδα!

Δυστυχώς η πρωτότυπη ΔΕΝ υπάρχει.. έχει πέσει "θύμα κλοπής"...
Δείτε την φωτογραφία...
Στο εξειδικευμένο parthenon-sculptures.blogspot.com

Αργεί ακόμη το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ

Της Δήμητρας Καδδά

Η θερινή ραστώνη που οδήγησε εκτός γραφείου το επιτελείο της τρόικας, αλλά και η ανάγκη για πολιτική... ηρεμία εν όψει των κρίσιμων συναντήσεων του Πρωθυπουργού Α. Σαμαρά (την Τετάρτη με τον κ. Γιούνκερ στην Αθήνα και εν συνεχεία με Μέρκελ και Ολάντ) κρατούν το πακέτο μέτρων «παγωμένο».

Πρώτα τεστ και μετά εφεδρεία στο Δημόσιο

Το ενδεχόμενο διενέργειας μιας ηλεκτρονικής εξέτασης πολλαπλών επιλογών, προκειμένου να αναδειχθούν οι ικανότεροι από το προσωπικό που χρειάζονται για τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών, μελετά το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με στόχο να μην εφαρμοστεί και αυτή τη φορά με οριζόντια κριτήρια η εφεδρεία.

e-Επιλογές

Μια "θετική δήλωση" τώρα, η επιμήκυνση αργότερα

Της Μαρίνας Μάνη

Αυτό που περιμένει ο Αντώνης Σαμαράς από τις συναντήσεις με Γιούνκερ-Μέρκελ-Ολάντ δεν είναι μία… απόφαση για επιμήκυνση. Αυτή δεν αναμένεται ούτε καν στη Σύνοδο Κορυφής που θα γίνει μέσα Σεπτεμβρίου.

Σε σουίτα 1.020 ευρώ τη βραδιά έκανε διακοπές ο Παπανδρέου στα Χανιά [εικόνες]

Οι φετινές διακοπές του Γιώργου Παπανδρέου στα Χανιά φαίνεται πως περιελάμβαναν όλα τα κομφόρ, αφού διέμεινε σε σουίτα αξίας... 1.020 ευρώ τη βραδιά!

Ο ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ;;; ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ: ''ΜΕ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΥ''!!

Οι Κυβερνήσεις πέφτουνε, αλλά ο Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Συριζαίος Γιώργος Λούκος, μένει στην θέση του για να συνεχίσει το ανθελληνικό έργο του. Το εν λόγω «μπουμπούκι» διορίστηκε από την κυβέρνηση του Καραμανλή το 2005...

Ο Καραμανλής φταίει και γι αυτό; Νέα μεγάλη επιτυχία της Ελλάδας! Ανάμεσα στις 5 χώρες με την υψηλότερη τιμή βενζίνης στον κόσμο!!!



ΘΥΜΑΣΤΕ που ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες έδωσε εντολή στους κατά τόπους εισαγγελείς ανά την Ελλάδα να προχωρούν σε συλλήψεις των πρατηριούχων που δεν τηρούν το πλαφόν;
θυμάστε πόσο ήταν το πλαφόν;

"Ξένιος Ζευς" και στα νησιά

Την εφαρμογή του προγράμματος "Ξένιος Ζευς" και στα νησιά ζητάει ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου Χαράλαμπος Κόκκινος.

Η ΕΛΑΣ διαψεύδει τη Χρυσή Αυγή για παρολίγο θερμό επεισόδιο στον Έβρο

Η ελληνική αστυνομία με ανακοίνωσή της διέψευσε δημοσίευμα, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με το οποίο σημειώθηκε "θερμό επεισόδιο" μεταξύ Ελλήνων συνοριοφυλάκων και Τούρκων καταδρομέων στον Έβρο.

Γερμανία και ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν: Μια χρεοκοπία θα ήταν η καλύτερη λύση για την Ελλάδα

Μια παράδοξη – άτυπη σύμπλευση έχει προκύψει μεταξύ της Γερμανίας που είναι ο βασικός δανειστής της Ελλάδος και του ΣΥΡΙΖΑ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Και οι 2 συμφωνούν ότι μια χρεοκοπία θα μπορούσε να ήταν μια λύση για την Ελλάδα.
Γιατί όμως συμφωνούν ένα ορθόδοξο χριστιανοδημοκρατικό κόμμα της Γερμανίας και ένα συνονθύλευμα αριστερών απόψεων στην Ελλάδα;