18 Αυγούστου 2012

Ύδρα: ΠΑΣΟΚοι καταδικασμένοι που εισέπρατταν 2 μισθούς πρωτοστάτησαν στα επεισόδια!!

Tα πρωτοφανή επεισόδια που διαδραματίστηκαν στην Ύδρα, όταν κλιμάκιο του ΣΔΟΕ επιχείρησε να ελέγξει υπόθεση φοροδιαφυγής και να εφαρμόσει το νόμο, δεν χαρακτηρίζουν σε καμία περίπτωση τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του νησιού αλλά και τον ιστορικό αυτό τόπο.

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ σποτάκι για το Ίντερνετ του 1995!

Μαθητές της πέμπτης δημοτικού ήταν οι πρωταγωνιστές στο διαφημιστικό που γυρίστηκε για το Ίντερνετ πριν από 17 χρόνια! "Γιατί να μπώ στο Ίντερνετ;" αναρωτιόταν ο Αμερικανος πιτσιρικάς στην αρχή του διαφημιστικού.

Aπ'το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ στην συνεργασία με τους ναζί

Οι αριστεροί αρέσκονται στο να χαρακτηρίζουν ως "προδότες" όλους αυτούς που εξοπλίστηκαν με την ανοχή ή την ενίσχυση των Γερμανών για να πολεμήσουν τον ΕΛΑΣ. Το θέμα έχει αναλυθεί αρκετά, και θα αναλυθεί ακόμα περισσότερο. Η παρούσα ανάρτηση όμως θα αναφερθεί επιγραμματικά σε κάποια πρόσωπα που έδρασαν στην βόρειο Ελλάδα και των οποίων η δράση καταρρίπτει τα αριστερά στερεότυπα.

Έδιναν σύνταξη σε άνθρωπο που πέθανε το 1992!

Τελειωμό δεν έχουν τα περιστατικά στα οποία πολίτες εξαπατούσαν τα Ασφαλιστικά Ταμεία με αποτέλεσμα να λαμβάνουν συντάξεις τις οποίες δεν δικαιούνταν.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός ανθρώπου που είχε πεθάνει από το 1992 όμως συγγενείς του εξακολουθούσαν να λαμβάνουν την σύνταξή του.

Η φωτία της Χίου από τη Σμύρνη (φώτο)

Η φωτογραφία ανέβηκε πριν μερικά λεπτά στο twitter από τη χρήστη @karamanol και δείχνει τη φωτιά της Χίου όπως τη βλέπουν από τη Σμύρνη.

Όλο το σχέδιο της ΕΛΑΣ για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης

Διαρκείς οι επιχειρήσεις εντοπισμού των αλλοδαπών και σφράγισμα των συνόρων στον Εβρο

Μετά την επιτυχημένη εφαρμογή της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» και του «σφραγίσματος» των συνόρων στον Εβρο με τα εντυπωσιακά μέχρι στιγμής αποτελέσματα, η Ελληνική Αστυνομία περνά παράλληλα στη δεύτερη φάση του σχεδίου, που δεν είναι άλλη από τη δημιουργία πάση θυσία κέντρων κράτησης των αλλοδαπών.

Πυρκαγιές σε Ηράκλειο και Κορινθία

Νέα πύρινα μέτωπα έχουν ξεσπάσει εδώ και ώρα σε περιοχές της Κορίνθου και του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα στην περιοχή...

Οι Έλληνες αγοράζουν λίρες

Ψυχολογικό και επενδυτικό αποκούμπι στον χρυσό εξακολουθούν να αναζητούν οι Έλληνες, καθώς το δράμα της οικονομίας δεν φαίνεται να έχει τέλος.

Επιμένει ο Δένδιας να λέει ανοησίες... που τις είδε τις ρατσιστικές ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ενέργειες να τις δούμε κι εμείς;

Την καθιέρωση επιβαρυντικής περίστασης για αδικήματα με ρατσιστικό υπόβαθρο, εξετάζει να εισηγηθεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νικόλαος Δένδιας. Όπως δηλώνει σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, η Δημοκρατία δεν μπορεί να παραμείνει απαθής απέναντι σε δολοφονικές ενέργειες.

Γαλλογερμανική διαφωνία για πρόσθετη βοήθεια στην Ελλάδα βλέπουν τα γερμανικά ΜΜΕ

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, που θα συναντηθούν την ερχόμενη Πέμπτη στο Βερολίνο, διαφωνούν για την πιθανότητα παροχής νέας βοήθειας στην Ελλάδα, με τη Γερμανία να είναι αντίθετη στο ενδεχόμενο αυτό, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Welt am Sonntag στο φύλλο της που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή.

Επίθεση Κασιδιαρη στον Λαζοπουλο!


Δείτε το video!

Ξένιος Ζευς: Επιχειρήσεις σε κατοικίες

Στοχευμένοι έλεγχοι σε κατοικίες όπου διαμένει μεγάλος αριθμός μεταναστών στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζεύς»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «ελέγχθηκε μία τριώροφη κατοικία στην οποία διέμεναν (59) αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Γ.Βρούτσης: Δεν θα μειωθούν οι συντάξεις των 700 ευρώ

Ότι δεν συμπεριλαμβάνονται περικοπές στις συντάξεις των 700 ευρώ, ξεκαθάρισε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης σε συνέντευξή του, μιλώντας για το νέο πακέτο μέτρων.

Ο υπουργός σε συνέντευξή του στον «Κόσμο του Επενδυτή», άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής περιουσιακών κριτηρίων, πέρα από τα εισοδηματικά, στα προνοιακά επιδόματα, όπως και καταβολής του ΕΚΑΣ μόνο σε όσους έχουν συμπληρώσει το 65ο έτος της ηλικίας.

Ζητάνε και τα ρέστα τα λαμόγια που δεν κόβουν αποδείξεις!!! Πολιορκία ελεγκτών του ΣΔΟΕ από κατοίκους της Ύδρας

Με τη συμβολή των ΜΑΤ αποχώρησαν ελεγκτές του ΣΔΟΕ από το αστυνομικό τμήμα, όπου παρέμειναν εγκλωβισμένοι όλη τη νύχτα από πολίτες της Ύδρας.

Δυνατή η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ

«Μια έξοδος της Ελλάδας από το Ευρώ είναι τεχνικά δυνατή, αλλά ο πολιτικός κίνδυνος μιας τέτοιας εξέλιξης είναι ανυπολόγιστος», αναφέρει σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Tiroler Tageszeitung» ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Μόνο 95 λεπτά το πετρέλαιο στη Γερμανία... λογικό ρε ηλίθιοι, αφού δεν υπάρχουν λαμόγια βενζινάδες και νταλικιέρηδες

[Ήθελα να ξερα ποιος μαλάκ@@ του ΑΠΕ έγραψε το παρακάτω ηλίθιο κείμενο για να τρομπάρει πάλι τους ηλίθιους και που έχουν έφεση να τρώνε κουτόχορτο: "95 λεπτά το πετρέλαιο θέρμανσης στη Γερμανία, 1,45 στη φτωχή Ελλάδα. Γερμανοί που είναι φίλοι μας αγοράζουν πετρέλαιο σε πολύ χαμηλές τιμές"....

Βίντεο: Πηδάς ή δεν πηδάς;

Δείτε το:

Αφιερωμένο στους πατριώτες του κώλου: Οι βροχές στην Αργεντινή γεννούν ελπίδες για μείωση της τιμής των τροφίμων παγκοσμίως

[Αφιερωμένο στους μαλάκ@@ που μας τα έχουν κάνει τούμπανο με την Αργεντινή: Ρε ηλίθιοι τι σχέση έχει η Ελλαδίτσα που δεν παράγει τίποτα και εισάγει μέχρι και το φαί της με την Αργεντινή που είναι η πρώτη παγκοσμίως σε εξαγωγή σόγιας, δεύτερη σε καλαμπόκι και έκτη σε σιτάρι; Έβρεξε στην Αργεντινή και ανακουφίστηκε ο κόσμος και οι ηλίθιοι κάνουν συγκρίσεις....]

Οι πρόσφατες βροχοπτώσεις στο βόρειο τμήμα της Αργεντινής όπου βρίσκονται σημαντικοί σιτοβολώνες ενισχύουν τις προσδοκίες για αύξηση της παραγωγής και μείωσης της τιμής των τροφίμων.

Απάντηση ΝΔ στον νομπελίστα οικονομικών και δραχμολάγνο, Στρατούλη

Αναζωπυρώνεται η κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τα περί χρεοκοπίας της χώρας. Μετά τους Παναγιώτη Λαφαζάνη και Πάνο Κουράκη, το Σάββατο ο βουλευτής Δημήτρης Στρατούλης επανήλθε μέσω της συχνότητας του Flash 961.

Ο επόμενος υπέρ της δραχμής ο Στρατούλης-Ρε παιδιά υπάρχει κανείς στον ΣΥΡΙΖΑ, υπερ του ευρώ;

Τη στήριξή του στον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τις δηλώσεις περί χρεοκοπίας εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης σε συνέντευξή του στον Flash, υπογραμμίζοντας ότι «για εμάς δεν είναι φετίχ το νόμισμα, για εμάς φετίχ είναι η επιβίωση του ελληνικού λαού και η οικονομική ανάκαμψη και ανόρθωση της χώρας μας».

Ο Πετσάλνικος προσέλαβε στην Βουλή την μνηστή του ανιψιού του;

Δεν έχει τέλος ο κατάλογος των ημετέρων, κηπουρών και πάσης φύσεως ανεπάγγελτων, από τον κύκλο των υποτακτικών, που προσλαμβάνονται δήθεν ως «μετακλητοί», στα διακοσμητικά γραφεία των πρώην  προέδρων της βουλής, μιας χρεοκοπημένης χώρας!

Δείτε τι παραμύθια λέει για να δικαιολογήσει τις "απαγωγές" ο εκπρόσωπος των πακιστανών!!!! (βίντεο)

Ενας εισαγγελέας θα παρέμβει; Δείτε τι δικαιολογίες λέει ένας από τους γνωστούς εκπροσώπους των πακιστανών!! Εμμέσως πλην σαφώς δικαιολογεί πως το βασανιστήριο της φάλαγγας που περνάγανε τους ομοεθνείς τους ήταν δικαιολογημένο λόγο...θυμού!!!

Καίγεται η Χίος - Πύρινη λαίλαπα καίει ανεξέλεγκτα λόγω ισχυρών ανέμων [εικόνες]

Μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται ανεξέλεγκτη από τα ξημερώματα σε δασική έκταση στην περιοχή Άγιος Μάρκος, στις Καρυές της Χίου, κατακαίγοντας ότι βρεθεί μπροστά της.

Reuters: Πολύ κοντά η συμφωνία με την τρόικα για τα €11,5 δισ.

Στο κλείσιμο της συμφωνίας με την τρόικα για τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ πλησιάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με κυβερνητική πηγή στην Αθήνα που επικαλείται το Reuters.

e-Επιλογές

Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ!! Νεοναζί Πακιστανοί δέρνουν, συλλαμβάνουν και απαγάγουν ομοεθνείς τους! Τι έχει να πει ο ΣΥΡΙΖΑ;

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΒΙΝΤΕΟ;;;
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Κος ΔΕΝΔΙΑΣ;; ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΉΠΩΣ;
Το νόμο στα χέρια τους παίρνουν όποτε και όπου χρειαστεί οι Πακιστανοί που βρίσκονται στην χώρα μας.. Μάλιστα, δεν διστάζουν να κινηματογραφήσουν τις ενέργειες τους και....

FTD: Ο Σαμαράς πρέπει να προετοιμαστεί για μία δυσάρεστη σύσκεψη σε ψυχρό κλίμα


- “Μαθήματα για τον Σαμαρά” είναι ο τίτλος της γερμανικής εφημερίδας
- Να τηρηθούν αυστηρά οι συμφωνημένοι κανόνες
- Δεν θα γίνει σύσκεψη αρχηγών πριν το ραντεβού Σαμαρά -Γιούνκερ

Στην επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Βερολίνο και στις συνομιλίες του με την καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα των γερμανικών Financial Times.

Κατάθεση από τον Κ. Παπούλια ζητά ο Κάρατζιτς

Ο πρώην πολιτικός ηγέτης των Σέρβων της Βοσνίας Ράντοβαν Κάρατζιτς ζήτησε σήμερα από τους δικαστές του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για την πρώην Γιουγκοσλαβία να καλέσουν να καταθέσει στη δίκη του ο Έλληνας πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, σύμφωνα με κείμενο που υπέβαλε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος.