19 Αυγούστου 2012

Ποιο κόμμα είπαμε υποστήριζε ο αναρχοφασίστας δολοφόνος της Πάρου;;;;

Δείτε τι έγραψε στο twitter του στις 18 Ιουνίου, δηλ. την επομένη των εκλογών ο τρομοκράτης δολοφόνος της Πάρου:

Λαφαζάνης κάνει κολοτούμπα μετά το κράξιμο: Ποτέ δεν ευχήθηκα την πτώχευση της Ελλάδας

Επίθεση στη ΝΔ, την οποία κατηγόρησε για «επιχείρηση ψεύδους, παραπληροφόρησης και συκοφαντίας» εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Να γιατί τα λαθροζώα θέλουν να έρθουν Ellada!

ΜΕ 50 ΕΝΣΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΧΕΙ...
ΤΖΑΜΠΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑΣ...
Aπο προσωπικη εμπειρια λογω εργασιας σε ασφαλιστικο ταμειο εχω να προσθεσω κι εγω κατι παρομοιο σχετικα με το (Χέσε την Ελληνική ιθαγένεια...για τα λεφτά την θέλω μόνο..) .

Παγκόσμιο περίγελο μας κάναν οι ΠΑΣΟΚοι και νεοΣΥΡΙΖΑίοι της Ύδρας

Εκτενή αναφορά στα πρωτοφανή επεισόδια στην Ύδρα έκαναν διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, όπως η ιστορική Washington Post και το έγκυρο γερμανικό περιοδικό Spiegel. Ειδικότερα, ως κλασικό παράδειγμα του πνεύματος φοροδιαφυγής που επικρατεί στην Ελλάδα χαρακτηρίζει τα πρωτοφανή επεισόδια που συνέβησαν στην Ύδρα το έγκυρο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel στην ηλεκτρονική του σελίδα.

Αντιπαράθεση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τα περί χρεοκοπίας

Την αντίθεσή του με τις δηλώσεις των Λαφαζάνη, Κουράκη και Στρατούλη για τα περί χρεοκοπίας εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες απέστειλε επιστολή ζητώντας τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για να συζητηθεί το θέμα.

Μέλος της «Σέχτας» ο κατηγορούμενος για τη ληστεία και τη δολοφονία της Πάρου;

Νέα τροπή παίρνει η εξέλιξη της εξιχνίασης της υπόθεσης της ληστείας της τράπεζας και της δολοφονίας του 53χρονου Δημήτρη Μίχου, καθώς ο 30χρονος Αναστάσιος Θεοφίλου που συνελήφθη και κατηγορείται ως μέλος της ομάδας που διέπραξε το έγκλημα, φαίνεται να συνδέεται και με την εκτέλεση του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια και τη «Σέχτα Επαναστατών».

Oι τελικές αλλαγές για τη χορήγηση της ιθαγένειας!

Έτοιμο είναι το τελικό σχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών με τις αλλαγές στη χορήγηση της ιθαγένειας. Στυλιανίδης και Αθανασίου το στέλνουν τις επόμενες μέρες στον Σαμαρά και τους κυβερνητικούς εταίρους προκειμένου να αποφασιστεί από κοινού η αυστηροποίηση του πλαισίου και η αντικατάσταση του άθλιου νόμου Ραγκούση που κατέστησε τη χώρα ξέφραγο αμπέλι 2 χρόνια τώρα.

Γελάει ο κόσμος με τον Αλέξη (φώτο)

Ρε Αλέξη τι τη θες την ομπρέλα άμα δεν μπορείς να τη βάζεις; Όλο προσπαθείς και προσπαθείς αλλά την ομπρέλα δεν την είδαμε στημένη και ανοιγμένη... η μικρή δίπλα του γελάει από την προσπάθεια του Αλέξη ή μου φαίνεται; Ειδικά στη δεύτερη σειρά φωτογραφιών είναι εμφανής ηαπογοήτευση του Αλέξη με τη γαμημέ@@ την ομπρέλα που δεν λέει να καρφωθεί!! Δείτε τις φώτο

Και ο Χατζησωκράτης διαφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Δρίτσα για τους ελέγχους του ΣΔΟΕ

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜ.ΑΡ. αναφέρθηκε με δήλωσή του στα όσα συνέβησαν στην Υδρα και διαφωνώντας με την επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ που εξέφρασε ο Δρίτσας, ότι η επιβολή των ελέγχων είναι δείγμα αυταρχισμού, τόνισε με νόημα:

Κεδίκογλου:Ας τους κρίνει ο λαός

Στην κρίση των πολιτών έθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις δηλώσεις του εκπροσώπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Π. Σκουρλέτη.

Αυτό είναι το κάθαρμα της Πάρου που σαν μαλάκ@@ αναρχοφασίστας πιάστηκε στη φάκα (φώτο)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία της ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 30χρονου, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νάουσα της Πάρου και στον θανάσιμο τραυματισμό του 53χρονου ταξιτζή.

Πρόκειται για τον Αναστάσιο Θεοφίλου του Κωνσταντίνου και της Ευαγγελίας, ο οποίος γεννήθηκε στις 17-12-1982 στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός γραμμής ο Παπαδημούλης για την Ύδρα-Ο Δρίτσας λέει ότι οι έλεγχοι έιναι "επίδειξη αυταρχισμού"

Ο Θ. Δρίτσας σε άλλο μήκος κύματος από αυτό του Δημήτρη Παπαδημούλη ο οποίος υποστήριξε πως «το δίκιο του Υδραίου φοροφυγά μου είναι απεχθές» ο βουλευτής Α’ Πειραιά και Νησιών του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Θοδωρής Δρίτσας χαρακτήρισε «σώου επίδειξης αυταρχισμού» τα γεγονότα της Ύδρας.

Η δήλωση του κ. Δρίτσα είναι η ακόλουθη:

Ασάνζ: «Οσο απειλείται το WikiLeaks απειλείται και η ελευθερία έκφρασης» (βίντεο)

Μιλώντας για περίπου 10 λεπτά στο συγκεντρωμένο πλήθος που τον επευφημούσε ο Τζούλιαν Ασάνζ απηύθυνε έκκληση στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, «να πράξει το σωστό» και στην κυβέρνησή του να «ανακαλέσει το κυνήγι μαγισσών κατά των WikiLeaks». «Αν τα WikiLeaks απειλούνται, τότε το ίδιο ισχύει για την ελευθερία της έκφρασης και την υγεία όλων των κοινωνιών», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Άντε και κάτι πάει να αλλάξει: Απαγορεύθηκε η είσοδος στην Ελλάδα σε τούρκους πολιτικούς!

Η Ελληνική Αστυνομία στους Κήπους απαγόρευσε την είσοδο στην Ελλάδα σε Τούρκο Βουλευτή και σε στέλεχος του Ερντογάν-Λυσώδεις οι προσπάθειες του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν να τους επιτραπεί η είσοδος!-[Βέβαια οι σκατόψυχοι πατριώτες του κώλου πάλι δυσαρεστημένοι θα είναι αλλά ποιος τους γαμ@@... φτάνει που ο κόσμος καταλαβαίνει ότι κάτι πάει να αλλάξει τουλάχιστον όσον αφορά την εθνική ασφάλεια...]

Στοπ έβαλε στα Ελληνοτουρκικά σύνορα στους Κήπους του Έβρου, ηΕλληνική Αστυνομία, σε τρειςΤούρκους που συνόδευαν τον Αντιπρόεδρο της Τουρκικής Κυβέρνησης, κατά την είσοδό του στην χώρα μας το μεσημέρι της Παρασκευής. Δεν τους επέτρεψαν να μπουν στην χώρα μας γιατί στα διπλωματικά τους διαβατήρια είχαν ως τόπο γέννησής τους Ελληνικές πόλεις ή χωριά με την Τουρκική ονομασία, κάτι που δεν επιτρέπεται.

Ανατριχιαστική ανάληψη ευθύνης για την βόμβα στην TRASTOR. "Ευχάριστο θέαμα ο ψόφιος βλάκας της Πάρου"!

Διαβάστε όλη την προκήρυξη

Αντριχιαστική προκήρυξη, με την οποία οι συντάκτες της αναλαμβάνουν την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση στην τράπεζα TRASTOR (θυγατρική της τράπεζας Πειραιώς), στη λεωφόρο Κηφισίας, στις 13 Αυγούστου. Στο υστερόγραφό της, η νεοεμφανιζόμενη αναρχική - τρομοκρατική οργάνωση χαρακτηρίζει, με περίσια ωμότητα, "ευχάριστο θέαμα" τον νεκρό "βλάκα" 53χρονο ταξιτζή, στη ληστεία της Πάρου, Δημήτρη Μίχα!

Διαδικτυακός φίλος της Δούρου και του Στρατούλη ήταν ο αναρχοφασίστας δολοφόνος της Πάρου

[Και το θέμα δεν είναι "και τι φταίει η Δούρου και ο Στρατούλης που ένας από τους 5.000 φίλους τους αποδείχθηκε εγκληματίας;"... το θέμα και το ερώτημα είναι γιατί ο τρομοκράτης διάλεξε να κάνει φίλους τη Δούρου και τον Στρατούλη και όχι τον Σαμαρά και τον Δένδια... προφανώς γιατί αυτά που πρεσβεύουν η Δούρου και ο Στρατούλης τον εκπροσωπούν....]

Απ’ ότι φαίνεται ο δολοφόνος της Πάρου Αναστάσιος Θεοφίλου διέθετε και προφίλ σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Tassios Thita. Είχε και δικό του ιστολόγιο (paranoiriko.blogspot.com) όπου δημοσίευε ιδεολογικά και λογοτεχνικά κείμενα.

Με το indymedia τι θα γίνει ρε Αντώνη; "Ψόφιος βλάκας" ο οδηγός ταξί που εκτέλεσε στην Πάρο ο αναρχοφασίστας!!

Προεκλογικά ο Α.Σαμαράς είχε υποσχεθεί ότι θα κλείσει το indymedia ("θα τους βγάλω την κουκούλα" είχε πει)... καταλαβαίνουμε ότι μπροστά στα οικονομικά προβλήματα δεν μετράει και τόσο, αλλά το να κλείσει το μπουρδέ@@ δεν είναι κάτι που απαιτεί νόμους και μνημόνια, ούτε συσκέψεις και παρασυσκέψεις...

Η άγνωστη συνάντηση Ζαχαριάδη - Χότζα στην Κορυτσά

Ντάγιος Σταύρος

Εξήντα τρία χρόνια μετά τη λήξη του Ελληνικού Εμφυλίου Πολέμου και τα αλβανικά αρχεία παρέχουν σπάνιο αρχειακό υλικό για τις εξελίξεις της περιόδου αυτής. Το καλοκαίρι του 1949 και ενώ η τύχη του Ελληνικού Εμφυλίου Πολέμου είχε εν πολλοίς κριθεί, η αλβανική κομμουνιστική ηγεσία επιχειρούσε με κάθε τρόπο να ανταποκριθεί στις αιτήσεις των ελλήνων κομμουνιστών και να βοηθήσει τον αντάρτικο αγώνα, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Μόσχας και του Βελιγραδίου, αλλά χωρίς η βοήθεια αυτή να γίνει ευρύτερα αντιληπτή και να υπονομεύσει την ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΦΥΛΑΝΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΤΑ ΛΑΜOΓΙΑ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΑ FREDO (βίντεο)


evros-filakio"Όταν κάποιοι πίνουν τον καφέ τους στο Da Capo και το ποτό τους στο Cavo Paradiso, κάποια παλληκάρια στα σύνορα του Έβρου, φυλάνε Θερμοπύλες.

Ρε μαλάκ@@ Νδίτες, τη σκρόφα που έγραψε τον οχετό για το Διάκο, και εύχεται να γαμού@@ την κόρη της ένας αράπης, θα την πληρώσουμε για να μας βρίζει κι από πάνω (βίντεο)

Ρε Τζαβάρα!!! Αν είναι δυνατόν να πληρώσαμε την υβριστική παράσταση (στη μέση της φώτο η αφίσα της λιβελοπαράστασης) της κομπλεξικής αγάμητ@@ Λένας Κιτσοπούλου (στη φώτο με σβηστά τα επίμαχα σημεία μη τη δεί κανα παιδί και από το φόβο του γίνει ομοφυλόφιλο), όπου ο σουβλατζής (τι ειρωνεία...) Αθανάσιος Διάκος σφάζει τη γυναίκα του επειδή πηδιόταν με τον Κούρδο λαθρομετανάστη ψήστη!! Και όχι μόνο αυτό!! Η κρατικοδίαιτη (επιχορηγείται τόσο από την ΕΕ όσο και από το Εθνικό Κέντρο Θεάτρου και Χορού) αγάμητ@ μας βρίζει και από πάνω επειδή δεν ευχόμαστε να πηδήξει κανας μαύρος τις κόρες μας για να βγούνε ωραία παιδιά!!! Ρε πάτε καλά;;;

1.727 έβγαλαν έξω από 500.000€ και πάνω... μας λέει ο παχύδερμος που ξεχνάει να μας πει πόσα έβγαλε αυτός; Ρε Αντώνη τι γίνεται με την περίπτωσή του;

[Ασχολείται κανένας από τη ΝΔ με την περίπτωση του χοντρόπετσου εκδότη που έβγαλε σε σακούλες σκουπιδιών 5 εκ ευρώ ή τους κρατάει όλους από τα αρχίδ@@; Τελικά μόνο η Ντόρα είχε το θάρρος να κάνει 1-2 ερωτήσεις από τις οποίες φάνηκε ότι δεν έχει γίνει τίποτα; ]

«Το CD αυτό περιλαμβάνει ονόματα που θα εκπλήξουν ακόμα και τους πιο δύσπιστους. Περιέχει ονόματα υπεράνω πάσης υποψίας, τα 2/3 των οποίων είναι μάλλον άγνωστοι στο ευρύ κοινό», λέει στο «ΘΕΜΑ» πηγή που γνωρίζει το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής λίστας. Πώς όμως το ΣΔΟΕ έφτασε να «τσιμπήσει» αυτούς τους φορολογούμενους;

Είχε και blog ο δολοφόνος αναρχοφασίστας της Πάρου-Δείτε ποιο είναι και τι έγραφε

Μέχρι και blog είχε ο φονιάς τρομοκράτης της Πάρου όπου έγραφε ένα κάρο μαλακίες όπως λέει και το όνομα "παρανουαρικό"... την τελευταία του ανάρτηση την έκανε στις 27 Ιουλίου ενώ μόλις πριν ένα μήνα είχε γράψει μια υποθετική ιστορία για κάποιο κλεφτρόνι που έκλεβε τα αφεντικά που δεν τον ασφάλιζαν και κάποια μέρα είδε από το ματάκι της εξώπορτας να μπουκάρουν αστυνομικοί στον όροφο που έμενε...

«Η καρδιά μου στην Ραπίντ, το μυαλό στον ΠΑΟΚ»

Τον ΠΑΟΚ έχρισε ως φαβορί στις αναμετρήσεις με την Ραπίντ Βιέννης για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ ο Βάλτερ Σκότσικ, που έχει συνδέσει το όνομά του και με τις δύο ομάδες.Ο 72χρονος Αυστριακός φόρεσε την φανέλα της Ραπίντ για μία δεκαετία (1959-1969), ενώ ήταν και αυτός που οδήγησε ως προπονητής τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1985.

Δυσμενές για την Ελλάδα και το «Δουβλίνο 3»... Ας μην το ψηφίσουν λοιπόν!

Σοβαρός κίνδυνος υπάρχει να «αδειάσουν» για μια ακόμη φορά οι Βρυξέλλες την Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, που αποτελούν τις κύριες πύλες εισόδου μεταναστών. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στη συμφωνία «Δουβλίνο 3», που -το πιθανότερο- στο τέλος του έτους θα αντικαταστήσει την άκρως αρνητική για την Ελλάδα συμφωνία «Δουβλίνο 2», δεν θα υπάρξουν ουσιαστικές αλλαγές. Γεγονός που θα συνεχίσει να προκαλεί προβλήματα στη χώρα μας.

Οι Τούρκοι σκηνοθέτησαν παράδοση ελληνοκυπρίων αιχμαλώτων το 1974

Ο κ. Φοίβος Χρίστου είναι ο πρώτος από τους τρεις «παραδοθέντες» στους Τούρκους, όπως το «ήθελε» το σενάριο της προπαγανδιστικής ταινίας τους.

Τον είχε σε βίντεο η αντιτρομοκρατική

Πληροφορίες από την αστυνομία κάνουν λόγο για την ύπαρξη βίντεο στο οποίο φαίνεται ο 29χρονος που συνελήφθη το Σάββατο στο Μοναστηράκι για την δολοφονία της Πάρου, να συμμετέχει στην μεταφορά όπλων της οργάνωσης "Πυρήνες της Φωτιάς" προς το Αγρίνιο το 2010.

Βίντεο: Ο δήμαρχος Ύδρας καλύπτει τα ΠΑΣΟΚικά λαμόγια

Να μη δίνουμε τόση αξία στο μεμονομένο γεγονός όπου πρωτοστάτησαν οι ΠΑΣΟΚοι όπως ο καταδικασθείς που έπαιρνε 2 μισθούς, ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, μας ζητάει ο Δήμαρχος Ύδρας προκειμένου να βγάλει λάδι τα λαμόγια που έφτασαν στο σημείο να πολιορκήσουν και να κόψουν το ρεύμα στο Αστυνομικό Τμήμα!! Θαυμάστε τον:

Από τη Χίο κατάγεται άλλη μια νεοεκλεγείσα ομογενής βουλευτής...

Από την Βολισό της Χίου κατάγεται η ομογενής Τζένιφερ Κάνις που πρόσφατα εξελέγη μέλος του κοινοβουλίου της Βικτώριας.

Για δεύτερη ημέρα καίγεται η Χίος-Παραμένουν ισχυροί οι άνεμοι

Μαίνεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου η μεγάλη πυρκαγιά που κατακαίει την Χίο. Για δεύτερη ημέρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες σε διάφορες περιοχές του νησιού, ενώ οι ισχυροί άνεμοι κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο τους.

Τετ α τετ Τσίπρα - Γιούνκερ

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του επικεφαλής του Eurogrooup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην Αθήνα, και μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου είναι πιθανό να έχει τετ–α–τετ με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Κακλαμανάκης: “Ο Τσοχατζόπουλος με έκοψε από την Σεούλ” (!!!)-Ποιον έστειλε ο Άκης;

Η Πασοκική μαφία σε όλο της το μεγαλείο. Κόπηκε ο Κακλαμανάκης επειδή ήταν δεξιός για να στείλουν τον ΠΑΣΟΚο!! Δείτε στο τέλος για ποιον μιλάει ο Κακλαμανάκης


Το 1988, ο Νίκος Κακλαμανάκης είχε καταφέρει να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ, αλλά τελικά δεν κατάφερε να λάβει ποτέ μέρος, αφού «κόπηκε» από τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

e-Επιλογές

ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ "ΧΘΕΣ

    Αν ήμουνα κυβέρνηση , θα είχα στείλει από ΧΘΕΣ μια διμοιρία από υπαλλήλους του ΣΔΟΕ στην Ύδρα.
    Η εντολή που θα είχαν θα ήταν να ξεσκονίσουν τα πάντα.Όταν λέμε τα πάντα το ΕΝΝΟΟΥΜΕ.
    Έτσι θα έδινες την εντύπωση ότι ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ότι  τα  ΛΑΜΟΓΙΑ επιτέλους θα βρουν το μάστορα τους.
    Μην αρχίσουν να μου γράφουν από κάτω για"διεφθαρμένους πολιτικούς","καλά κάνουν και φοροδιαφεύγουν", "εσάς τι σας νοιάζει που φοροδιαφεύγουν"κ.λ.π ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
    Γάμω το κέρατο μου ,έχω βαρεθεί να βάζω την πανάκριβη βενζίνη και να με ρωτάει ο βενζινάς,"θέλετε απόδειξη?
    Έχω βαρεθεί να φωνάζω τον υδραυλικό να μου αλλάξει την βρύση και να μου λέει ότι κοστίζει 50 ευρώ,όταν δε του ζητάω απόδειξη να μου λέει ότι θα κοστίσει κάτι παραπάνω.
     Έχω σιχαθεί να πηγαίνω στον ιατρό και να μου λέει ότι του τελείωσαν  οι αποδείξεις.
    Άν εσάς δεν σας ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ αυτά τα συμβάντα τότε είσαστε μέρος του προβλήματος και δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία.
  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
   

Στον Πειραιά ο προστατευόμενος των τοπικών ΠΑΣΟΚων, φοροφυγάς ταβερνιάρης

Μεταφέρθηκε τελικά, τις μεσημεριανές ώρες του Σαββατου, από την Ύδρα στον Πειραιά, ο ιδιοκτήτης ταβέρνας στο νησί, ο οποίος είχε συλληφθεί από την οικονομική αστυνομία μαζί με άλλο ένα άτομο, για φορολογικές παραβάσεις και του οποίου τη μεταφορά οι ΠΑΣΟΚοι του νησιού ήθελαν να αποτρέψουν.

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (19-8-2012)

Δείτε τα:

Σύλληψη 30χρονου αντιεξουσιαστή για τη δολοφονία στην Πάρο (!!!)-Ταυτοποιήθηκε το DNA του!

Με την “γιάφκα” της οργάνωσης “Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς” στην συμβολή των οδών Δασκαλοπούλου και Πραΐδου στο Αγρίνιο , η οποία ανακαλύφθηκε τις 5 Δεκεμβρίου 2010, “συνδέει” η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία την αιματηρή ληστεία στην Πάρο πριν από δέκα ημέρες!