21 Αυγούστου 2012

Η Στέλλα Μπεζεντάκου φωτογραφίζεται ολόγυμνη αγκαλιά με την αστερόεσσα

Με το δικό της τρόπο φαίνεται να γιορτάζει τα δεκάδες μετάλλια της Αμερικανικής Ολυμπιακής ομάδας η γνωστή τηλεπερσόνα Στέλλα Μπεζεντάκου. Tι κι αν κοντεύει τα 40, μας δείχνει με κάθε τρόπο ότι ακόμα κρατιέται καλά

Ερώτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για την λαθρολάγνα Λένα Κιτσοπούλου που ξεφτιλίζει τον Αθανάσιο Διάκο

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgOqKUiMPjVTLeCvjxl4_CHOVaFQrXYZ5WdBTUL4SGlvPajLoSNmUQwmzfMRzjssv3RyhhwCM740gKng3q-zxXp2trjadegsOX_9VDSKwW8njXKbgGPayk_GTfl_HQ_CYytRa45OayqeZQ/s1600/%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82+%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF.jpgΕρώτηση προς τον Τζαβάρα "Πέρα βρέχει" κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με το απαράδεκτο έργο της Λένας Κιτσοπούλου, που καταξεφτιλίζει τον Αθανάσιο Διάκο τον οποίο παρουσιάζει να έχει σουβλατζίδικο και να σφάζει τη γυναίκα του επειδή...

Η σημαία της Ελλάδας που κάνει το γύρο του διαδικτύου σε facebook και twitter...

Μια διαφορετική σημαία έφτιαξε μια ομάδα νέων και δημοσίευσαν την εικόνα στο Facebook. Δείτε τη:

Είμαι Έλληνας αλλά ελάχιστα γνωρίζω για την Ελλάδα-Γκάφα στο βίντεο «I AM GREEK AND I...»

Μεγάλη έκπληξη μου προκάλεσε η καμπάνια με τίτλο «I AM GREEK AND I...” (δείτε το βίντεο στο τέλος) μαζί με ότι ακολούθησε! Δεν ήταν έκπληξη μια τέτοια καμπάνια. Μετά τις τελευταίες εκλογές οι 8 στις 10 διαφημίσεις πλέον ή έχουν ευθεία και ξεκάθαρη αναφορά σε κάποια «ελληνική» ιδιότητα του διαφημιζόμενου προϊόντος ή του καταναλωτή που καλείται να το καταναλώσει ή πολλές πλάγιες ή υπονοούμενες αναφορές. Κοινώς το «Ελληνικό» πουλάει.

Το κράτος παίρνει μπροστά: Έρχεται ηλεκτρονικός έλεγχος κυκλοφορίας ανασφάλιστων οχημάτων και πρόστιμα

Εντός του φθινοπώρου εκτιμά η ασφαλιστική αγορά ότι η κυβέρνηση θα «στριμώξει» τους ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων να πληρώσουν πρόστιμο και να ασφαλίσουν τα οχήματά τους.

ΣΟΒΕΡΕΥΤΕΙΤΕ!!! Έτσι μπορεί και η γιαγιά μου....

[Καραγκιοζιλίκια! Θα σωθούμε κόβοντας 30 ευρώ από τις συντάξεις του ΟΓΑ και 15 ευρώ από τη σύνταξη των 700 ευρώ!! Σοβαροί είναι όσοι στην κυβέρνηση κάνουν τέτοιες προτάσεις;]

Πόσο πάμε στοίχημα ότι τα 2 "EXTRA"Δισ. Ευρώ , ΔΕΝ θα φτάσουν και την ΑΝΟΙΞΗ θα μιλάμε για "απρόσμενη" μαύρη τρύπα στα έσοδα ;;;

Και κάτι άλλο...

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

Κάργα παπάρας: Τούρκους ποδηλάτες υποδέχτηκε ο ΠΑΣΟΚος Κατσιφάρας και τους πρότεινε πως να προβάλουν στην Ολυμπία την υποψηφιότητα της Κων/πολης!!

Ομάδα Τούρκων ποδηλατών, που ξεκίνησαν την διαδρομή τους από το Μόναχο της Γερμανίας και μέσω Βενετίας – Ηγουμενίτσας έφθασαν σήμερα στην Πάτρα υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας (ο γνωστός που έδωσε 80.000 ευρώ για να του φτιάξουν λογαριασμούς σε twitter, Facebook και Youtube).

Μεγάλο πόνο μοίρασε στον Καμμένο ο Αιμίλιος-Τι έγραψε στο twitter ο Πανάρας

Όπως προβλέψαμε πριν λίγο, μεγάλο πόνο προκάλεσε στον Πάνο Καμμένο η σχεδόν βέβαιη προοπτική να αναλάβει ο Αιμίλιος Λίατσος τη διεύθυνση ειδήσεων της ΕΡΤ.

Αμέσως, απάντησε στο twitter γράφοντας τα εξής:

Η ΕΡΤ δεν θα σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει…

Μαθαίνουμε ότι η διοίκηση της ΕΡΤ προχώρησε σε… προσλήψεις ειδικού προσωπικού με τους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Γιώργο Κουβαρά να πιάνουν ήδη θέση στο ραδιομέγαρο για ενημερωτική εκπομπή. Επίσης, η απόφαση δεν περιλαμβάνει προς το παρόν τη Σοφία Γιαννακά και τη Νατάσα Ράγιου για τις οποίες γράφαμε σε παλαιότερη ανάρτηση.

Επίσκεψη Ρώσου Υπουργού στο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης επισκέφτηκε σήμερα, Τρίτη 21 Αυγούστου, στο γραφείο του, ο ρώσος Υπουργός....

Η συνέχεια στο alexpolisonline.blogspot.gr

Eπί πέντε ώρες κατέθετε ο Ρουμελιώτης για το πρόγραμμα του ΔΝΤ για την Ελλάδα

Επί πέντε ώρες κατέθετε στους εισαγγελείς οικονομικού εγκλήματος Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), Παναγιώτης Ρουμελιώτης, στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας με αφορμή τις δηλώσεις του ότι το πρόγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης της χώρας από το ΔΝΤ, ήταν καταδικασμένο να αποτύχει.

Το κράτος παίρνει μπροστά: Προκαταρκτική εξέταση για μη περικοπές αποδοχών σε ΔΕΚΟ και ΝΠΔΔ

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις περικοπές στις αποδοχές σε ΔΕΚΟ και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου που έπρεπε να έχουν εφαρμοστεί από το 2011 και δεν εφαρμόστηκαν, παρήγγειλε ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης.

Το κράτος παίρνει μπροστά: Εντολή εισαγγελέα στο ΣΔΟΕ για έρευνα μεγαλοκαταθετών που δεν υπέβαλαν δήλωση

Προκαταρκτική εξέταση για 425 μεγαλοστελέχη τραπεζών που δεν έχουν υποβάλει φορολογικές δηλώσεις τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς και για 1.727 πρόσωπα που διατηρούν μεγάλες καταθέσεις στο εξωτερικό, οι οποίες συνολικά υπερβαίνουν τα τρία δισ. ευρώ, διέταξε ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, με αφορμή δημοσιεύματα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Ο Βρούτσης έβαλε λουκέτο στο ξενοδοχείο της Πάρου που δούλευε ο Πακιστανός βιαστής!!


[Θα πει κανας πατριώτης του κώλου ένα ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ;;;

Για πρώτη φορά υπουργός εφαρμόζει το νόμο 4052/2012 που προβλέπει κυρώσεις σε επιχειρήσεις που απασχολούν λαθρομετανάστες! Έτσι μετά από απόφαση του Υπ. Εργασίας Γιάννη Βρούτση κλείνουν προσωρινά σε πρώτη φάση, το Ξενοδοχείο που απασχολούσε το λαθραίο ζώο που κτύπησε και βίασε τη 15χρονη και ένα εστιατόριο (Μπαρμπαρόσα) στην Πάρο, επειδή από τον έλεγχο των υπηρεσιών του Υπ. Εργασίας προέκυψε ότι απασχολούσαν λαθρομετανάστες. Προσέξτε!! Δεν κλείνουν επειδή απασχολούσαν ανασφάλιστους, αλλά επειδή απασχολούσαν λαθρομετανάστες]

Σε κλείσιμο επιχειρήσεων (από λίγες ήμερες έως οριστικό λουκέτο) προχωρεί το υπουργείο Εργασίας, εφαρμόζοντας τις νέες αυστηρές ποινές που προβλέπει η υπουργική απόφαση όταν οι επιθεωρητές του ΣΕΠΕ και οι ελεγκτές του ΙΚΑ εντοπίζουν αδήλωτους και ανασφάλιστους εργαζόμενους.

Δεν πήραν άδεια οκτώ ΠΑΕ

Οκτώ ΠΑΕ μέσα σε αυτές ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την Τρίτη (21/8).
Συγκεκριμένα, άδεια δεν πήραν οι ΠΑΕ: Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, Πλατανιάς, ΟΦΗ, Πανιώνιος και Πανθρακικός.

Μπέρνσεν (Γερμανός βουλευτής-Ομάδα Task Force): "Χωρίς την Ελλάδα η Ευρώπη θα είχε μισή αξία"

Με τον βουλευτή Βόλφγκανγκ Μπέρνσεν, μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού της γερμανικής Βουλής και εκπροσώπου της κοινοβουλευτικής ομάδας της Μέρκελ για θέματα πολιτισμού και ΜΜΕ, συναντήθηκε σήμερα ο περιφερειάρχης νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης.


«Κλείδωσε» η μείωση στα ειδικά μισθολόγια για την κάλυψη των 11,5 δισ. ευρώ

Η περικοπή των ειδικών μισθολογίων κατά 12%, που «πάγωσε» από την κυβέρνηση προεκλογικά και που επρόκειτο να ισχύσει από τον Ιούλιο, επανέρχεται και πάλι από το οικονομικό επιτελείο, για να συμπληρωθεί το πακέτο των 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ που απαιτεί η τρόικα. Ωστόσο, εξαιτίας των αντιδράσεων που αναμένονται, υπάρχει ακόμη το ενδεχόμενο, εφόσον συμφωνήσει και η τρόικα, το ποσοστό της μείωσης να είναι μικρότερο.

Έμφραγμα Καμμένου-Τζούλιας: Ο Αιμίλιος Λιάτσος αναλαμβάνει γενικός διευθυντής ειδήσεων-ενημέρωσης της ΕΡΤ;

Ο γνωστός δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιατσος αναλαμβάνει κατά πάσα πιθανότητα τη θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης της ΕΡΤ.

Γερμανία: Παρά τις τιμές της βενζίνης, αγοράζουν όλο και περισσότερο αυτοκίνητα μεγάλης ιπποδύναμης

Οι Γερμανοί καταναλωτές αγοράζουν αυτοκίνητα με ολοένα και πιο ισχυρή ιπποδύναμη, αψηφώντας τις ανήκουστες τιμές των καυσίμων και τις ανησυχίες για το περιβάλλον, προκύπτει από έρευνα που δημοσιεύεται σήμερα. Για τους πρώτους μήνες του 2012, οι κινητήρες στα νέα αυτοκίνητα που αγοράσθηκαν στη Γερμανία είχαν μέση ιπποδύναμη 138 άλογα, μεγαλύτερη από τα 135 άλογα κατά μέσον όρο το 2011 και 130 άλογα το 2010, σύμφωνα με το Κέντρο Ερευνών Αυτοκινήτου του Πανεπιστημίου Ντούισμπουργκ-Έσσης (βορειοδυτικά).

"Πόρτα" Γιούνκερ σε Τσίπρα - Δεν θα τον δει

Δεν θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος του Eurogroup και πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν Κλοντ Γιούνκερ κατά την επίσκεψή του, την Τετάρτη, στην Αθήνα.

"Ο άνθρωπος ελέφαντας",ένα μυστήριο που διαρκεί 123 χρόνια

Έχουν γραφτεί τόσο πράγματα γι' αυτόν που έχει γίνει μύθος. Δεκάδες επιστήμονες έχουν προσπαθήσει να εξηγήσουν την παραμόρφωσή στο σώμα του. Έχει μείνει στην ιστορία ως ο "Άνθρωπος Ελέφαντας" γνωστός με το όνομα Joseph Carey Merrick.

Πάλι στον άξονα έκατσε ο Καμμένος: Κανονικά υπογεγραμμένη η δανειακή σύμβαση

Γνωστός οικονομολόγος του κώλου και συγγενής του, φούσκωσε τον Καμμένο ότι οι δανειακή σύμβαση με τον EFSF δεν έχει υπογραφεί από την Ελλάδα, προκειμένου να μπουρδουκλώσουν CDS, επιτόκια, Blackrock, νέα τάξη, Σόρος κ.λπ και να καταλήξουν ότι θα τους βάλουν όλους φυλακή. Ο Πανάρας συνεπαρμένος άρχισε να κραυγάζει παντού ότι η δανειακή δεν έχει υπογραφές...

Το μέγεθος της καταστροφής στη Χίο από το δορυφόρο

Δείτε την εικόνα:

Εντολή Σαμαρά: Από μηδενική βάση η χρηματοδότηση των ΜΚΟ

Ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος, μετά από σχετική εντολή του πρωθυπουργού, απέστειλε επιστολή προς υπουργούς και αναπληρωτές υπουργούς στην οποία αναφέρει:

De Standaard: Θα δοθεί τελικά παράταση στην Ελλάδα

Την εκτίμηση ότι, τελικά, θα δοθεί παράταση στην Ελλάδα, αλλά όχι το αμέσως επόμενο διάστημα, διατυπώνει η φλαμανδόφωνη εφημερίδα De Standaard, σε εκτενή ανάλυσή της που δημοσιεύεται σήμερα και φέρει τον τίτλο «Η ευρωκρίση ξαναεπιστρέφει». Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Ελλάδα παραμένει ο μεγάλος πρωταγωνιστής και αναμένεται να συγκεντρώσει εκ νέου τα φώτα της δημοσιότητας τις επόμενες εβδομάδες.

Δένδιας: Εμπρησμός οι φωτιές σε Χίο και Ζάκυνθο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ειδικές υπηρεσίες της Αστυνομίας και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών στο κυνήγι εμπρηστών. Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας κατά την επίσκεψη του στο κέντρο επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος στο Χαλάνδρι.

Ανδριανός και Μανιάτης κατέθεσαν στεφάνι υπο τους... ήχους της Χρυσής Αυγής (VIDEO)

Με έντονη την παρουσία της Χρυσής Αυγής, μέλη της οποίας φώναζαν συνθήματα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Νέα Κίο Αργολίδας εκδήλωση με την ευκαιρία συμπλήρωσης 90 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή. Το «πάρων» έδωσαν οι δύο βουλευτές Αργολίδας, Γιάννης Ανδριανός (ΝΔ) και Γιάννης Μανιάτης (ΠΑΣΟΚ), οι οποίοι κατέθεσαν στεφάνι στο Ηρώον της Νέας Κίου υπό τους...

ΣΔΟΕ: Ενας στους δύο επιχειρηματίες στις τουριστικές περιοχές φοροδιαφεύγει

Υψηλά ποσοστά φοροδιαφυγής εντόπισε και φέτος το ΣΔΟΕ στις τουριστικές περιοχές, ενώ το μέσο ποσοστό παραβατικότητας διαμορφώθηκε στο 55,7%. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, σε περιοχές με μεγάλη τουριστική κίνηση και αυξημένη οικονομική δραστηριότητα, το χρονικό διάστημα από 06/07/2012 μέχρι 19/08/2012, πραγματοποιήθηκαν 4.067 έλεγχοι.

Και η ΕΥΠ στη μάχη για τον εντοπισμό των εμπρηστών σε Χίο και Ζάκυνθο

Στο στόχαστρο εμπρηστών μπήκαν Xίος και Ζάκυνθος και αυτό είναι ξεκάθαρο αφού υπάρχουν ενδείξεις - αν όχι αποδείξεις - εμπρησμών εκ προθέσεως είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, ο οποίος βρέθηκε στο κέντρο επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος.

ΕΛΑΣ: Αντί για περίπτερο στη ΔΕΘ θα δώσει τα χρήματα στο "Χαμόγελο του Παιδιού"

Δεν θα λειτουργήσει στην προσεχή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το πληροφοριακό-εκθεσιακό περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.), όπως αποφασίστηκε από τον Αρχηγό του Σώματος, Αντιστράτηγο Νίκο Παπαγιαννόπουλο.

FAZ: Κανείς δεν κάνει τόσο σκληρές περικοπές όσο η Ελλάδα

Μελέτη της Κεντρικής Τράπεζας της Ιρλανδίας παρουσιάζει η γερμανική εφημερίδα «Frankfurtr Allgemeine Zeitung», σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα είναι η χώρα της ευρωζώνης που καταβάλλει τις πιο σκληρές προσπάθειες για την εξυγίανση των δημοσιονομικών της.

Ο Άδωνις έμεινε να λέει αλήθειες. Οι υπόλοιποι κάνουν διακοπές;

Μπορεί όταν ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε να τον συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ αρκετοί να διατηρούσαν επιφυλάξεις εξαιτίας του ιδιαίτερου χαρακτήρα του, αλλά και του έντονου τρόπου με τον οποίο επιλέγει να εκφράσει συχνά τις απόψεις του...

Η συνέχεια στο topolitikon.blogspot.gr

Λένε και καμιά μαλακ@@ για να γελάμε-Π. Σκουρλέτης: Κανείς στο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέτει θέμα εξόδου από το ευρώ

«Κανένα από τα στελέχη μας που τοποθετήθηκαν, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο την τελευταία εβδομάδα, δεν υποστήριξε θέση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και την ευρωζώνη», διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ Π Σκουρλέτης.

Από κοψίδια καλά έφαγε ο Τέρενς στην Κεφαλονιά... έδιωξε και τους Γερμανούς απ' το νησί και όλα καλά

Η εκδίωξη των Γερμανών από τον Τέρενς της αργομισθίας των 57.000 ευρώ και η απελευθέρωση της Ελλάδας, έγινε πριν το φαγοπότι ή μετά; Δείτε φώτο να σας τρέξουν τα σάλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Απαγορεύεται σήμερα μετά τη δύση του ηλίου η κυκλοφορία των πολιτών στα δάση της Αττικής, για να αποφευχθεί ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του Θεοφίλου στη Λαμία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό όσο το δυνατόν περισσότερων στοιχείων για το ληστή της Πάρου.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα της οδού Τυμφρηστού 21 στη Λαμία το οποίο είχε νοικιάσει ο 29χρονος κατηγορούμενος Αναστάσιος Θεοφίλου, βρέθηκαν...

Κρήτη: Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε λαμόγια 5άστερα ξενοδοχεία!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους υπεύθυνους αλλά και τους πελάτες δύο ξενοδοχείων, που χρωστούσαν στη ΔΕΗ...

Η κρίση "χτύπησε" και τα 5άστερα ξενοδοχεία! Συνεργεία της ΔΕΗ μετέβησαν, το πρωί, στην περιοχή της Χερσονήσου και διέκοψαν την ηλεκτροδότηση σε δύο μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής.

"Oι Έλληνες δεν μας ζήτησαν βοήθεια για τη Χίο και κάηκε το νησί"

Ακόμη και την καταστροφή της Χίου από τις πυρκαγιές βρίσκουν ως ευκαιρία του επεκτατισμού τους οι γείτονες μας οι Τούρκοι. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως «οι Έλληνες από το πείσμα τους δεν δέχθηκαν βοήθεια από την Τουρκία και το νησία καταστράφηκε»!

Απίστευτη ξεφτίλα!!! Έκοψαν το ρεύμα στο ΑΠΘ

Συνεργεία της ΔΕΗ προχώρησαν νωρίτερα στη διακοπή ρεύματος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα πολλά εργαστήρια να βρίσκονται στο χείλος της καταστροφής.

Νέο θρίλερ στην Πάρο - Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά σε παραλία

Κάτι περίεργο συμβαίνει στο νησί της Πάρου, αφού μετά τη φρικτή κακοποίηση της 15χρονης Μυρτούς από τον αδίστακτο Πακιστανό και την εν ψυχρώ δολοφονία του 53χρονου Δημήτρη Μίχα από τον αναρχοφασίστα, ένα ακόμη θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς ένα μακάβριο εύρημα ανακαλύφθηκε το βράδυ της Κυριακής στην παραλία «Πυργάκι».

Μπάρτλε:" Να μειωθούν τα επιτόκια των δανείων προς την Ελλάδα"

Οι πιστωτές της Ελλάδας ενδέχεται να προσαρμόσουν τα επιτόκια των δανείων διάσωσης, δήλωσε ο Γερμανός βουλευτής Νόρμπερτ Μπάρτλε, εκπρόσωπος για τη δημοσιονομική πολιτική του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) της καγκελαρίου 'Αγκελα Μέρκελ, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Passauer Neue Presse, σημεία της οποίας αναμεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.

NYP: Η Angelina επιμένει ελληνικά

Αν και όλοι τους περιμένουν να παντρευτούν στην έπαυλη τους στη Γαλλία, σύμφωνα με τις φήμες οι Brangelina συνεχίζουν τις διακοπές τους στη Χαλκιδική. Όπως αναφέρει πηγή της New York Post, η Angelina φορούσε λευκά κι όταν ένας εστιάτορας τη ρώτησε αν παντρεύεται εκείνη γέλασε κι απάντησε «όχι ακόμη».

''Μαλακώνει'' τη στάση της η Μέρκελ για την Ελλάδα;

Για πρώτη φορά στελέχη της γερμανικής κυβέρνησης κάνουν λόγο για επιμήκυνση του προγράμματος για την Ελλάδα, μείωση επιτοκίου και επιτάχυνση πληρωμών.

Δεν αποκλείονται συμβολικές ή ήσσονος σημασίας παραχωρήσεις προς την Ελλάδα, εκτιμούν Γερμανοί πολιτικοί και σχολιαστές.

Βίντεο σοκ: Tο νεκρό σώμα της γιαπωνέζας δημοσιογράφου, Μίκα Γιαμαμότο στο Χαλέπι

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ιαπωνίας επιβεβαίωσε το θάνατο γιαπωνέζας δημοσιογράφου που κάλυπτε τις συγκρούσεις στο Χαλέπι της Συρίας για λογαριασμό του πρακτορείου ειδήσεων Japan Press.

Δεν τον άφησε η … μαμά του να παραιτηθεί

Ο Γιώργος σκεφτόταν την παραίτησή του τον Ιούλιο του 2011, αλλά … η μαμά Μαργαρίτα επέμενε να συνεχίσει για να καμαρώνει τον γιό της Πρωθυπουργό.

Νέα αποστολή της NASA στον Αρη


Mόλις δύο εβδομάδες μετά τη μεγάλη επιτυχία της ασφαλούς προσεδάφισης του οχήματος Curiosity στην επιφάνεια του Αρη, η NASA ανακοίνωσε τα σχέδια της για την επόμενη αποστολή στον κόκκινο πλανήτη το 2016.

Με λίγες ώρες διαπραγμάτευσης η νέα διοίκηση ΕΡΤ γλύτωσε 15 εκ!!!

Τα έχουμε γράψει πολλές φορές τα στραβά της ΕΡΤ και τη σαπίλα που διαχρονικά επικρατεί στη Λ. Μεσογείων. Και έχουμε ασκήσει σφοδρή κριτική στις επιλογές που έγιναν τελευταία. Όμως, θα πούμε και το καλό, όποτε αυτό προκύπτει.

Βίντεο: Αυτά λέει δικηγόρος του κομμουνιστή αναρχοφασίστα

Αρνείται τις βαρύτατες κατηγορίες που του αποδίδονται αναφέρει ο δικηγόρος του 29χρονου Τάσου Θεοφίλου, Σπύρος Φυτράκης.

Κλείσμα για φοροφυγάδες συνταξιούχους: Ηλεκτρονικές διασταυρώσεις και προτυπωμένο στο Ε1 το ποσό της σύνταξης που εισέπραξαν

Της Ρούλας Σαλούρου

Υποχρεωτική καταγραφή του ποσού της σύνταξης στο έντυπο Ε1 της εφορίας, για όλους τους συνταξιούχους καθώς και διασταύρωση στοιχείων μέσω Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) και Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) από το 2013, προβλέπει το σχέδιο του υπουργείου Εργασίας προκειμένου να μπει φραγή στη δυνατότητα φοροδιαφυγής των συνταξιούχων και στη δήλωση πλασματικών συντάξεων.

Συγγνώμη για το φιάσκο με τον χάρτη που αντικαταστάθηκε

Σάλο ξεσήκωσαν τις προηγούμενες ημέρες στο Λονδίνο οι παγκόσμιοι χάρτες που είχαν αναρτηθεί στο Hyde Park όπου βρισκόταν το Pin Trading Centre των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και στο Ολυμπιακό Κέντρο, και δεν περιλάμβαναν την Ελλάδα. Οι χάρτες προκάλεσαν μεγάλη έκπληξη σε όσους τους παρατηρούσαν, καθώς ήταν τουλάχιστον κακόγουστο να λείπει από έναν «ολυμπιακό» χάρτη η ίδια η πατρίδα των Αγώνων.

Δεν τους έφτανε η Πάρος - Ο Θεοφίλου και οι συνεργοί του ετοίμαζαν και άλλα χτυπήματα

Φύλλο και φτερό έχει κάνει η αντιτρομοκρατική το σπίτι που που νοίκιαζε ο φερόμενος δολοφόνος της Πάρου Αναστάσιος Θεοφίλου στη Λαμία προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία τόσο για την υπόθεση της ληστείας στο νησί, όσο και για την εμπλοκή του δράστη στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της φωτιάς».

Στο Δήμο Αθηναίων η παλαιά δημοτική αγορά Κυψέλης

[Άλλη μια επιτυχία της κυβέρνησης που άδειασε το χώρο απ' τα κοπρόσκυλα του του αναρχοφασίστα Κωνσταντίνου και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ]

Στον έλεγχο του δήμου Αθηναίου επανήλθε από το περασμένο Σάββατο η παλαιά δημοτική αγορά στην Κυψέλη, το ανενεργό κτίριο της οποίας τα τελευταία χρόνια είχαν καταλάβει "ενεργοί πολίτες" δηλ. κομμουνιστοτεμπέληδες.


Προς «ενιαίο ουρανό» Ελλάδας, Ιταλίας, Κύπρου και Μάλτας

Διακρατική συμφωνία, που θα προβλέπει την λειτουργική ενοποίηση του Ελληνικού, του Ιταλικού, του Κυπριακού και του Μαλτεζικού εναέριου χώρου θα υπογραφεί τον Οκτώβριο, σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών και Ανάπτυξης.

Με πακέτο μέτρων έως 13,5 δισ. ευρώ αναχωρεί για το Βερολίνο ο Αντ.Σαμαράς

Το «πράσινο φως» φαίνεται να έδωσε ο πρωθυπουργός στην εξειδίκευση του εξαιρετικά επώδυνου πακέτου μέτρων, το οποίο θα πρέπει να ανακοινωθεί μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, οπότε αναμένεται στην Αθήνα το κλιμάκιο της τρόικας.

Πύρινη κόλαση στη Χίο - Στάχτη 127.400 στρέμματα δάσους

Καταστροφή δίχως τέλος στη Χίο με τα μέτωπα της φωτιάς να καίνε ανεξέλεγκτα για τέταρτη ημέρα ότι βρίσκουν στο πέρασμα τους. Οι ζημιές πλέον είναι ανυπολόγιστες, ειδικά στις μαστιχοκαλλιέργειες.

e-Επιλογές

Πόσο ντρέπεται πλέον ο Αεκτζής;

Είσαι οπαδός της ΑΕΚ και βλέπεις την ομάδα σου να γίνεται περίγελος και να παλεύει για να μείνει στην κατηγορία... Ντρέπεσαι ή λυπάσαι; Θυμώνεις ή αδιαφορείς; Το δίλημμα είναι μεγάλο αλλά απάντηση δεν υπάρχει...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Ρε της πουτάν@@ θα γινόταν, αν...

Τι θα γινόταν αν ο "τρομοκράτης" της Πάρου είχε για φίλους στο facebook τον Άδωνι ή τον Κασιδιάρη;

Τι θα γινόταν αν στις φιλικές σελίδες είχε την Βούλα Παπαχρήστου; η αν είχε την σελίδα Ελλήνων Δίκτυο; η οποιαδήποτε αντίστοιχη σελίδα;

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ..ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ!!

Στη Θράκη βρέθηκε από την περασμένη Παρασκευή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Τουρκίας Μπεκίρ Μποζντάγ, ο οποίος πέρασε τα σύνoρα στον Έβρο λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, πραγματοποιώντας ανεπίσημη τριήμερη επίσκεψη στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, προκειμένου να γιορτάσει το μπαϊράμι, με μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας.

Οι ‘’χρήσιμοι ηλίθιοι’’ ως γρανάζια του συστήματος

Ο όρος ‘’χρήσιμοι ηλίθιοι’’ επινοήθηκε τα τελευταία χρόνια από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και αφορά τους στρατολογημένους από το σύστημα, επιφορτισμένους να κάνουν τη βρώμικη δουλειά.

Αυτό που δεν μπορεί να κάνει το επίσημο κράτος και το επιχειρηματικό κατεστημένο.

Ούτε αυτό κ. Σαμαρά;

[Να και κάποιος που επιμένει να θυμάται ότι ο Πολύδωρας διόρισε την κόρη του στη Βουλή...]

Τώρα που άνοιξε η Βουλή περιμένουμε τον κ. Σαμαρά να αναλάβει δράση για το θέμα των διορισμών στη Βουλή συγγενικών προσώπων των βουλευτών. Κανονικά θα πρέπει να καταργηθεί το δικαίωμα των βουλευτών να διορίζουν τον οιονδήποτε. Στην χειρότερη των περιπτώσεων, όμως, προέχει το ασυμβίβαστο του διορισμού συγγενικού προσώπου πρώτου βαθμού. Όπως ακριβώς συνέβη και με την Ευρωβουλή.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα!! Αμερικάνος αντιπρόεδρος ομολογεί ότι είναι Σιωνιστής αν και δεν είναι Εβραίος! Ποιος να το φαντοζόταν!!!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισραηλίτικο κανάλι ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, προχώρησε σε μία …ομολογία! Αποκάλεσε τον εαυτό του Σιωνιστή και μάλιστα τόνισε ότι δεν χρειάζεται να είσαι Εβραίος για να είσαι Σιωνιστής… Δείτε το βίντεο: