24 Αυγούστου 2012

Ολόγυμνη η Ολυμπιονίκης του πόλο Μαρία Τσουρή [εικόνα]

Mπορεί η ομάδα γυναικών πόλο να μην πήγε καν στους Ολυμπιακούς, όμως η πανέμορφη Ολυμπιονίκης Μαρία Τσουρή (η γυναίκα του Κ. Βασιλόπουλου με τον οποίο έχουν και ένα παιδί), κατάφερε να στρέψει τους προβολείς της δημοσιότητας πάνω της, όταν ήρθε ξανά στο προσκήνιο η γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει στο παρελθόν για το Lifo.

Κόρινθος: Προπηλακίστηκε βουλευτής της ΝΔ

Επίθεση από εξαγριωμένους κατοίκους δέχθηκε έξω από το στρατόπεδο της Κορίνθου ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κόλλιας, την ώρα που έμπαινε μέσα στο στρατόπεδο για να επιθεωρήσει τους χώρους. Οι συγκεντρωμένοι εκσφεδόνισαν μπουκάλια προς τον βουλευτή, με συνέπεια να τραυματιστεί ένα άτομο ελαφρά στο κεφάλι. Δείτε το βίντεο από το MEGA:

Αυτή είναι η διαφορά Σαμαρά - Παπανδρέου

Που συμφωνεί ο Βουλγαράκης με τον Σαμαρά!

Απόλυτα σύμφωνο βρήκε τον Γιώργο Βουλγαράκη η πρόταση του Αντώνη Σαμαρά, για εκμετάλλευση των βραχονησίδων. Ο πρώην υπουργός όπως έγραψε στο twitter, συμφωνεί με την πρόταση του πρωθυπουργού και ρίχνει στο τραπέζι και άλλη μία:

Ξερίζωσαν από 32χρονο μάτια, μύτη, γλώσσα και χείλη γιατί είχε... παράνομη σχέση

Ξεριζώνοντάς του τα μάτια, τη μύτη, τα χείλη και τη γλώσσα τιμώρησε έναν 32χρονο η οικογένεια της παντρεμένης γυναίκας με την οποία διατηρούσε παράνομα σχέση.

Καραγκιοζιλίκια Χρυσής Αυγής που δεν διαφέρουν σε τίποτα από κουκουλοφόρους

Δείτε το βίντεο ειδικά στη αρχή με τα καραγκιοζιλίκια με τα οποία χάνουν κάθε δίκιο που μπορεί να έχουν και δίνουν δικαιώματα στους αριστερούς να τους λένε φασίστες:

Στο Κόσοβο γυρίστηκε το βίντεο των Αλβανών ηλιθίων-Έγινε μια προσαγωγή

Σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο της Ιnterpol, το βίντεο φαίνεται πως δεν έχει γυριστεί στη χώρα μας αλλά στο Κόσσοβο.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουρά "το video που αναρτήθηκε προχθές στο διαδίκτυο είναι ιδιαίτερα προσβλητικό για τους Καλαβρυτινούς και για τους Ελληνες γενικότερα. Είναι καταδικαστέο και αποκρουστέο. Πρέπει οι δράστες, οι εκγληματίες αυτής της ανάρτησης να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν αυστηρά όπως προβλέπουν οι νόμοι της χώρας μας για τις προσβολές του μεγαλύτερου συμβόλου της χώρας μας, δηλαδή της ελληνικής σημαίας.

Άρχισαν οι προσαγωγές

Αριστερή ρατσιστική επίθεση!!!

Κατά τη διάρκεια του ρατσιστικού συλλαλητηρίου δεν έλειψαν και οι εντάσεις και τα ρατσιστικά φαινόμενα. Όταν οι διαδηλωτές αρχικά συγκεντρώθηκαν στην Ομόνοια μια ομάδα Ελλήνων που μετείχαν στο συλλαλητήριο επιτέθηκε με ρατσιστικό μένος εναντίον....

Βίντεο μνημείο: Λαθροζώα προσεύχονται μπροστά στο Σύνταγμα

Δείτε τα βίντεο του αίσχους, ειδικά το πρώτο:

Η μαλακ@@ πάει σύννεφο και στη Γερμανία: Αφίσα όπου ο Θεός λέει στον Χριστό: «Εγώ γ... την μάνα σου»

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί από μία αφίσα σε μία έκθεση, που απεικονίζει τον Ιησού στον σταυρό, την οποία πολλοί θεώρησαν προσβλητική και ζητούν να κατέβει άμεσα.

Η Γερμανική πόλη Κάσελ είναι γνωστή κυρίως από την περιοδική έκθεση σύγχρονης τέχνης «Ντοκουμέντα», που διοργανώνεται κάθε πέντε χρόνια και διαρκεί μέχρι και τις 16 Σεπτέμβρη.

Βιβλίο βόμβα για τον Kemal: Καμία σχέση με Θεσσαλονίκη, ήταν Αρμένιος

Το άρθρο της ημέρας, που ξεσηκώνει ήδη τεράστιες αντιδράσεις στους εθνικιστικούς κύκλους της Τουρκίας και σε λίγο και τους Τουρκολάγνους της Ελλάδας, δημοσιεύεται στη Zaman.
Ο Orhan Kemal Cengiz, αναφέρεται σε ένα βιβλίο του Fatih Bayhan, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και στο οποίο ανατρέπονται όσα ξέραμε μέχρι σήμερα, ότι δηλαδή ο Κεμάλ ήταν Εβραίος που εξισλαμίστηκε, γεννήθηκε στη Χρυσαυγή Λαγκαδά, ήρθε στη Θεσσαλονίκη σε ηλικία έξη ετών και έφυγε για τις σπουδές του σε ηλικία 18 ετών.
Ο Bayhan γράφει -και υπόσχεται να παρουσιάσει τα ντοκουμέντα- ότι ..
ο Κεμάλ, ήταν Αρμένιος.

Η συνέχεια στο http://taxalia.blogspot.com/2012/08/kemal.html

Έλεος ρε ερείπια: Κοντά 5 εκ. συνταγές γράφτηκαν τον Ιούλιο!!!!!!!!!!

Τέσσερα εκατομμύρια επτακόσιες δέκα επτά χιλιάδες (4.717.000) συνταγές γράφτηκαν από γιατρούς σε ασθενείς μόνο τον Ιούλιο, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο κ. Λυκουρέντζος από τη Βουλή.

Τελικά ο Αλβανός του βίντεο είναι άφαντος

Παρά το γεγονός ότι χθες είχε διαρρεύσει πως ο Αλβανός του περιβόητου Βίντεο έχει συλληφθεί, κάτι τέτοι δεν ισχύει. Αντιθέτως ο Αλβανός που πυροβολεί και καίει την ελληνική σημαία παραμένει άφαντος...

Όλο το indymedia στην Ομόνοια μαζί με 1000 μαλάκ@@ του ΣΥΡΙΖΑ και 2000 λαθροζώα... Φώτο

Πάνω από τρεις χιλιάδες ζώα πραγματοποιούν αυτήν την ώρα πορεία στο κέντρο της Αθήνας από την Ομόνοια στο Σύνταγμα. Πρόκειται για λαθροζώα και μέλη αριστερών οργανώσεων. Η Αστυνομία έχει αποκλείσει τους γύρω δρόμους ενώ λαμβάνονται ιδιαίτερα μέτρα στην γύρω περιοχή καθώς υπάρχουν φόβοι για εκδήλωση αντι- συγκέντρωσης από μέλη ακροδεξιών οργανώσεων. Η κατάσταση είναι έκρυθμη…

Δεν περιμέναμε κάτι άλλο ρε καριόληδ@@-Βρετανικό Μουσείο: Δεν εξετάζουμε επιστροφή θραυσμάτων γλυπτών του Παρθενώνα

Σε διάψευση των δηλώσεων του προέδρου του Μουσείου της Ακρόπολης, ότι υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας για επιστροφή και συγκόλληση θραυσμάτων γλυπτών του Παρθενώνα, προχώρησε το Βρετανικό Μουσείο.

Το Tour de France δεν προχωρά ακόμα σε τιμωρία του Άρμστρονγκ

To Τοur de France ανακοίνωσε πως θα περιμένει τα επόμενα βήματα της USADA (οργανισμός αντιντόπινγκ των ΗΠΑ) και της UCI (Παγκόσμια Ένωση Ποδηλασίας) προτού αποφασίσει για τον Λανς Άρμστρονγκ.

Γαμώ την τρέλα μου!!! Η Μιμή έχει τρεις «αποσπασμένους» υπαλλήλους να την «προσέχουν»... επειδή έτσι είπε ο Ανδρέας!!

"Δεν έχω τρεις υπαλλήλους για να με...υπηρετούν. Έχω τρείς σπουδαίους συνεργάτες που υποσχέθηκαν στον Ανδρέα Παπανδρέου να με προσέχουν".

Με αυτή τη δήλωση, η Δήμητρα Λιάνη απαντά στο άρθρο της εφημερίδας "Ημερησία", που αναφέρεται στην ίδια και τους αποσπασμένους υπαλλήλους της Βουλής που έχουν τεθεί στην υπηρεσία της

Γκάλοπ στη Γερμανία: Όχι άλλο χρόνο στην Ελλάδα

Να μην δοθεί περισσότερος χρόνος στην Ελλάδα για την υλοποίηση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής και μεταρρυθμίσεων. Αυτό ζητά το 67% των Γερμανών που ρωτήθηκαν αναφορικά με το ελληνικό αίτημα περί 2ετούς παράτασης, το οποίο επικροτεί το....

Ο Νταβούτογλου "γκρίζαρε" μόνος του νησιά του Αιγαίου και ζητά...διάλογο!

«Γκριζάρει» εκ νέου ελληνικές βραχονησίδες και νησιά στο Αιγαίο η Αγκυρα, καθώς ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών κ Νταβούτογλου θέτει με έμμεσο τρόπο θέμα κυριαρχίας για το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι και καθαρά ότι υπάρχουν θέματα με την κυριότητα ορισμένων νησίδων και βραχονησίδων .

Αλλάζει το κλίμα στις σχέσεις Ελλάδας - Γερμανίας

Ικανοποιημένη εμφανίζεται η ελληνική κυβέρνηση από τις επαφές στη γερμανική πρωτεύουσα, καθώς θεωρεί ότι έγινε το πρώτο καθοριστικό βήμα για την αποκατάσταση των σχέσεων των δύο χωρών, που θα επηρεάσει συνολικότερα το κλίμα που υπάρχει εις βάρος της χώρας μας.

ΟΗΕ σε Δένδια: "Συλλάβετε τους υποκινητές των ρατσιστικών επιθέσεων"... Ρε άντε πηδηχτείτε απ΄το παράθυρο γελοίοι...

Τη σύλληψη των υποκινητών των ρατσιστικών επιθέσεων στην Ελλάδα, ζήτησε από την κυβέρνηση εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Κασιδιάρης σε ΣΥΡΙΖΑ: Να μετονομαστείτε σε ΠΑΣΟΚ (Πακιστανικό Σοσιαλιστικό Κόμμα)!

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των λαθρομεταναστών εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή σήμερα, με τον εκπρόσωπό της Ηλία Κασιδιάρη να λέει στη Βουλή ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μετονομαστεί σε «ΠΑΣΟΚ», δηλαδή, σε Πακιστανικό Σοσιαλιστικό Κόμμα» ενώ ζήτησε να... απαγορευθούν οι συγκεντρώσεις των αλλοδαπών!

Αιματηρό επεισόδιο με δύο νεκρούς έξω από το Empire State Building στη Νέα Υόρκη (video)

Πυροβολισμοί έπεσαν έξω από τον ουρανοξύστη Empire State Building στη Νέα Υόρκη στις εννέα το πρωί, τοπική ώρα, με δυο νεκρούς και εννέα τραυματίες.

Τα «άκουσε» ο Μπεγλίτης στην Κόρινθο (βίντεο)

Ένταση και… παρατράγουδα σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου στην Κόρινθο για το θέμα της λειτουργίας κέντρου κράτησης μεταναστών στο Στρατόπεδο της περιοχής.

Αυτό θα πει άρρωστος camorrista!!! Φώτο

Δείτε τι τατουάζ έκανε ο άρρωστος για να βλέπουν όλοι ότι ανήκει στην καμόρα:

Ποια είναι η πιο οικονομική γραμμή εξυπηρέτησης για τηλεφωνικά ραντεβού του ΕΟΠΥΥ

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της προστασίας των οικονομικών συμφερόντων των καταναλωτών συγκέντρωσε τα στοιχεία που αφορούν τις νέες τηλεφωνικές γραμμές για ραντεβού και πληροφορίες των ασφαλισμένων-καταναλωτών του ΕΟΠΥΥ. Τα σχετικά στοιχεία καταγράφονται ως εξής:

Άλλη μια ξεφτίλα: Μούφα η είδηση περί δήθεν ξυλοδαρμού μετανάστη στην Εγνατία Οδό!!

Διαψεύδει κατηγορηματικά η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης την είδηση που έκανε τον κύκλο του διαδικτύου εκπορευόμενη από το διαδικτυακό ΜΜΕ XanthiPress.gr και η οποία έκανε λόγο για επεισόδιο ξυλοδαρμού λαθρομετανάστη στην περιοχή της Ξάνθης.

Άκης Τσοχατζόπουλος: «Ή είσαι πρότυπο ή δεν είσαι!» (video)

Δείτε το:

Επιστολή Γ. Βρούτση στους κοινωνικούς εταίρους

Πρόσκληση για την έναρξη του διαλόγου για τα εργασιακά θέματα έστειλε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Υπουργός Εργασίας κ. Γ. Βρούτσης προς τους κοινωνικούς εταίρους.

Στη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, τους καλεί να καταθέσουν προτάσεις για την προστασία των εργαζόμενων, την επανένταξη των ανέργων και την ανάπτυξη.

Μέρκελ: Θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να μπορέσει η Ελλάδα να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της (βίντεο)

Μέρκελ: Ξέρουμε ότι οι Έλληνες έχουν υποφέρει πολύ μετά από 5 χρόνια ύφεσης. Περιμένουμε από την Ελλάδα να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της. Αυτό θα μας το δείξει η έκθεση της τρόικα. Η Γερμανία βοηθάει όπου μπορεί με την task force και με την ελληνογερμανική συνέλευση πχ. συνεργαζόμαστε για τη μεταρρύθμιση του συστήματος Υγείας. Θέλουμε η Ελλάδα να μείνει στην ευρωζώνη και γι αυτό δουλεύουμε 

Ανάληψη ευθύνης για εμπρηστικές επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής... μέσω του indymedia εννοείται

Άγνωστοι με κείμενό τους στο Indymedia ανέλαβαν την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση τα γραφεία της Χ.Α. στο Παγκράτι.

Η επίθεση είχε γίνει στις 12 Αυγούστου ενώ 10 μέρες μετά, οι ίδιοι έκαψαν μαγαζί και αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ε. Μπούκουρα.

Πρώτο θέμα στα γερμανικά ΜΜΕ η επίσκεψη Σαμαρά

Αρκετοί κοινοβουλευτικοί της συμπολίτευσης στη Γερμανία αύξησαν σήμερα την πίεση προς την Ελλάδα, τηρώντας αδιάλλακτη στάση έναντι της Αθήνας, ενώ στο Βερολίνο βρίσκεται για την πρώτη του επίσημη επίσκεψη ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντ. Σαμαράς.

Με στρατιωτικές τιμές έγινε δεκτός ο Σαμαράς στη γερμανική Καγκελαρία [φώτο-βίντεο]

Στο Βερολίνο βρίσκεται ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όπου έγινε δεκτός από την γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, με στρατιωτικές τιμές, καθώς είναι η πρώτη επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Καγκελαρία.

Συμπλοκή λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο της Κορίνθου

Ηρεμία επικρατεί εντός κι εκτός του στρατοπέδου Καλογερόγιαννη στην Κόρινθο, όπου από χθες κρατούνται περίπου 300 λαθρομετανάστες, οι οποίοι συνελήφθησαν κατά την επιχείρηση "Ξένιος Ζευς'' στην Κορινθία.

Άγρια επίθεση στην Ελένη μας: «Μοστράρει την χλιδή της! Είναι προκλητικό το θέαμα»... απαπαπαπα

Η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολιάζει με "καυστικό" τρόπο τις χλιδάτες καλοκαιρινές διακοπές της Μενεγάκη με το σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο, εστιάζοντας στις τελευταίες φωτογραφίες του ζευγαριού, μπροστά από το ιδιωτικό αεροπλάνο που τους μετέφερε από τη Χίο στην Αθήνα: "Προφανώς η επιλογή της Ελένης Μενεγάκη να μετακινηθεί από την Χίο στην Αθήνα με lear jet - το οποίο ελπίζω να μην ανήκει σε επιχειρηματία ο οποίος, με πόνο καρδιάς αναγκάζεται να κάνει περικοπές και απολύσεις - εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να αποδείξει ότι είναι κορίτσι της διπλανής πόρτας.

Τι δουλειά κάνουν οι σύζυγοι πολλών βουλευτών;

Αν ο κ. Β. Πολύδωρας διόρισε στη Βουλή την κόρη του, ο κ. Ι. Τραγάκης την ανιψιά του, ο κ. Π. Καμμένος τον... κ. Π. Καμμένο (του Αλκιβιάδους), δυο τρεις αντιπρόεδροι της Βουλής τους κολλητούς και τους φίλους τους, οι αρχηγοί κομμάτων φίλους και συνεργάτες τους, οι απλοί βουλευτές ποιους νομίζετε ότι διορίζουν, ως συνεργάτες και πού νομίζετε;

Δένδιας: «Η ιστοσελίδα Indymedia φιλοξενεί απόψεις τρομοκρατικών οργανώσεων»

«Ο νόμος θα εφαρμόζεται απαρέγκλιτα σε κάθε κατεύθυνση. Σε κράτος ευνομούμενο δεν υφίσταται καμία άλλη επιλογή». Με αυτό το λακωνικό τρόπο απάντησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ 'Αδωνη Γεωργιάδη σχετικά με την εκπομπή διαδικτυακού τόπου Indymedia και στις καταγγελίες του ότι προωθούνται και προβάλλονται μέσα από εκεί εγκληματικές ενέργειες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί με το να μη διορίζονται συγγενείς στη Βουλή!!

Την ανακοίνωση του Σαμαρά ότι θα προωθηθεί νομοθετική πρωτοβουλία που να απαγορεύει διορισμούς συγγενικών προσώπων στη Βουλή επικρίνει ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Σκουρλέτης.

Απαντητική επιστολή Σαμαρά στον ομογενή υπουργό Πολυπολιτισμού της Βικτώριας

Τι αναφέρει ο πρωθυπουργός στην απαντητική επιστολή στον ομογενή υπουργό Πολυπολιτισμού της Βικτώριας και φίλο του, Νίκο Κότσιρα

«Προτεραιότητά μου είναι να επαναφέρω την πίστη, την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία στον ελληνικό λαό και να ξαναβρεθεί η Ελλάδα στην θέση που δικαιούται στον παγκόσμιο χάρτη», υπογραμμίζει ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε απαντητική του επιστολή προς τον ομογενή υπουργό Πολυπολιτισμού της Βικτώριας, συμπατριώτη του (από τη Μεσσηνία) και φίλο του, Νίκο Κότσιρα.

H Μέρκελ τρώει σε ελληνικό εστιατόριο

Λάτρης των ελληνικών γεύσεων φαίνεται πως είναι η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ, η οποία, σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, επισκέπτεται πολύ συχνά ένα ελληνικό εστιατόριο στο Βερολίνο.

Μάχη στήθος με στήθος Bild-Τραγκαίων... για το ποιος είναι πιο μαλάκ@@

[Πέρασε τον Τράγκα σε μαλακ@@ το άρθρο της Bild που ζητάει από τον Σαμαρά να υπογράψει ότι θα επιστρέψει τα λεφτά των γερμανών φορολογούμενων με τους τόκους των τόκων και εν ανάγκη πουλώντας ακατοίκητα νησιά... έχετε χάρη που ο τράγκας εδώ και δύο μήνες είναι διακοπές, αλλά σε λίγο που θα επιστρέψει θα σας βάλει στη θέση σας...]

Η γνωστή Bild συνεχίζει ακάθεκτη να συναγωνίζεται σε προκλήσεις τους ηλίθιους και σήμερα έβαλε στο στόχαστρο της τον Ελληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Η εφημερίδα έφτιαξε μια εγγυητική επιστολή με αρχαιοελληνική γραμματοσειρά και βάζοντας ως πλαίσιο τον μαίανδρο, του ζητάει να την υπογράψει.

Σταθερά στην 10η θέση η Ελλάδα στην κατάταξη της UEFA

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ραπίντ Βιένης (2-1) και η ισοπαλία του Ατρόμητου στο Περιστέρι κόντρα στη Νιούκαστλ (1-1), στα πλέι οφ του Εuropa League, χάρισε βαθμούς στην Ελλάδα, η οποία σταθεροποιήθηκε στην 10η θέση της ειδικής βαθμολογίας της UEFA.

«Φύλλο και φτερό» στη Βουλή τα «πόθεν έσχες» όλων από το 1974-Ποιοι μετέχουν στην επιτροπή

Στο μικροσκόπιο οι φορολογικές δηλώσεις όλων των κοινοβουλευτικών, καθώς και των συζύγων και τέκνων τους.

Από το μικροσκόπιο της Βουλής θα περάσουν τα «πόθεν έσχες» εκείνων που ασχολήθηκαν και ασχολούνται με την πολιτική από τη Μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα. Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη έρευνα αποτελούσε δέσμευση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

21 χρόνια στον Μπρέιβικ που κρίθηκε ψυχικά υγιής

Ψυχικά υγιή και επομένως ποινικά υπεύθυνο για τη δολοφονία 77 ατόμων έκρινε τον δεξιό εξτρεμιστή Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ δικαστήριο του Όσλο.

Ο 33χρονος άνδρας καταδικάζεται σε τουλάχιστον 21 έτη κάθειρξης (η ανώτατη ποινή στη Νορβηγία).

Αναρχοκομμουνιστές βεβήλωσαν το Μνημείο της Γενοκτονίας των Ποντίων!

Επέστρεψαν ανανεωμένοι από τις διακοπές τους (πάντα σε… εναλλακτικά νησιά) οι γνωστοί- άγνωστοι αναρχοκομμουνιστές και άρχισαν τις ασχήμιες. Πρώτος τους στόχος το Μνημείο της Γενοκτονίας των Ποντίων, στην Πλατεία Αγίας Σοφίας της Θεσσαλονίκης, το οποίο βεβήλωσαν βάναυσα αναγράφοντας...

Όχι στην "πώληση" ακατοίκητων νησιών, ναι στην "εκμετάλλευση"

Της Μαρίνας Μάνη

Η «είδηση» που μετέφερε το Reuters χθες ότι ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε στη γαλλική Le Monde για πώληση μικρών ακατοίκητων νησιών, προκάλεσε πανικό στο Μαξίμου. Αμέσως δόθηκε εντολή να δημοσιοποιηθεί το μεταφρασμένο στα ελληνικά κείμενο της συνέντευξης και να συνοδευτεί από την επισήμανση «όχι, δεν υπάρχει θέμα πώλησης βραχονησίδων».

Στρατηγικό αίτημα του Σαμαρά η επιμήκυνση του ελληνικού προγράμματος-Στη συνάντησή του με τη Μέρκελ θα επιχειρήσει να αλλάξει το «εχθρικό έδαφος»

Η πιο δύσκολη αποστολή για τον κ. Αντώνη Σαμαρά αρχίζει το πρωί της Παρασκευής στο Βερολίνο, όπου αναμένεται να συναντήσει στις 11:45 τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ με κεντρικό πρώτο στόχο να σπάσει ο πάγος με τη γερμανική πλευρά.

Ο βαρυποινίτης Μακρυγιάννης ζήτησε άδεια «για λίγο αέρα» από τον Ρουπακιώτη κι αυτός απάντησε: «να το δούμε» επηρεάζοντας την επιτροπή!!!

Ερωτηματικά για τον τρόπο με τον οποίο μπόρεσε ο βαρυποινίτης Μιχάλης Μακρυγιάννης να πάρει νόμιμη άδεια και να το σκάσει από τη φυλακή προκαλεί σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» σύμφωνα με το οποίο του είχε απαντήσει θετικά ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Κανείς δε χάνεται - Τι απέγιναν πρώην υπουργοί και βουλευτές

Μπορεί η ανεργία να χτυπάει κόκκινο στη χώρα μας όμως για τους πρώην υπουργούς και βουλευτές αυτό δεν είναι πρόβλημα. Οι περισσότεροι πολιτικοί που δεν κατάφεραν να επανεκλεγούν έχουν ήδη βρει δουλειά.

Η συνέχεια στο alexpolisonline.blogspot.gr

Στις ΔΟΥ Αιγάλεω και Πειραιά είχαν... ξεχάσει να εισπράξουν 13,5 εκ. ευρώ από φοροφυγάδες

Δεν έχουν τέλος όπως φαίνεται οι υποθέσεις διαφθοράς και φοροδιαφυγής εκατομμυρίων ευρώ, οι οποίες αντί να παίρνουν το δρόμο της Δικαιοσύνης παραμένουν στα αραχνιασμένα ράφια των εφοριών. Κάτι ανάλογα συμβαίνει και σε δυο υποθέσεις, όπως αποκαλύπτει tovima.gr. Την ώρα που τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας έχουν μειωθεί δραματικά και η κυβέρνηση είναι έτοιμη να λάβει και άλλα επώδυνα μέτρα, κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα.

Άδοξο τέλος στην καριέρα του Λανς Αρμστρονγκ... του "θρύλου" της ποδηλασίας: Του αφαίρεσαν όλους τους τίτλους!

Σοκ προκαλεί στις ΗΠΑ αλλά και σε όλον τον κόσμο η απόφαση της αμερικανικής υπηρεσίας αντιντόπινγκ (USADA) κατά του κορυφαίου ποδηλάτη και επτά φορές νικητή του γύρου Γαλλίας Λανς Αρμστρονγκ.

Ανοίγει το ελληνικό σχολείο της Ιμβρου – Ετοιμο να δεχθεί μαθητές

Το παλιό ελληνικό σχολείο στους Αγίους Θεοδώρους στην Ιμβρο ανακαινίσθηκε και είναι έτοιμο να δεχτεί και πάλι παιδιά μετά από 60 χρόνια. ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος που επισκέφθηκε το νησί συνοδευόμενος από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο έκανε έκκληση στους Ιμβρίους προκειμένου να στηρίξουν την επαναλειτουργία του ελληνικού δημοτικού σχολείου.

Ο Λάζαρος μια φορά αναστήθηκε... ειδικά στην Πιερία δεν πρόκειται να ξαν' αναστηθεί

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ...

Τις τελευταίες μέρες στα γαλάζια στέκια της Πιερίας κυκλοφορεί ευρέως ένα όνομα που ετοιμάζουν για διοικητή του νοσοκομείου Κατερίνης.


Εμάς μας προκαλεί αλλεργία!!!


Δικηγόρος στο επάγγελμα...

Ο Βενιζέλος διόρισε στη Βουλή τον διευθυντή του γραφείου του, μέλος του Δ.Σ της Τρ. Αττικής και πρώην μέλος Δ.Σ. ΟΠΑΠ

Δείτε το ΦΕΚ του διορισμού του κολλητού του Μπένυ στο γραφείο του Αντιπροέδρου της Βουλής Γρηγοράκου... προσέξτε ότι ο 5ος Αντιπρόεδρος που είναι ο Γρηγοράκος του ΠΑΣΟΚ δικαιούται 5 υπαλλήλους και διορίζει 2 αποφοίτους Πανεπιστημίου (μπορεί να είναι και από ΤΕΙ...) 2 αποφοίτους Λυκείου (ΔΕ-Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης)και έναν...

Κολοτούμπα ΕΛΑΣ: Η δολοφονία του ιρακινού μπορεί να μην ήταν ρατσιστική!! Ο Δένδιας που βιάστηκε τι έχει να πει τώρα;;

[Φυσικά οι αριστεροί κοπρίτες θα πούνε ότι η Αστυνομία τα γυρνάει, κουκουλώνει, κάνει, δείχνει... λες και αν ήθελε να κουκουλώσει δεν θα το έκανε από την πρώτη στιγμή!! Δηλ. θα μας πούνε ουσιαστικά ότι η Αστυνομία μίλησε για ρατσιστική δολοφονία και έβαλε τον Δένδια να εκτεθεί και να γίνει ρόμπα, για να βγεί μετά και να ανασκευάσει....]
 
Νέα δεδομένα στο φως για τη δολοφονία του 20χρονου Ιρακινού-Στελέχη της Κατεχάκη αμφισβητούν ότι επρόκειτο για «ρατσιστική επίθεση»

«Δεν αποκλείουμε η δολοφονία του 20χρονου Ιρακινού πριν από δύο εβδομάδες στο κέντρο της Αθήνας να μην είναι τελικά ρατσιστική πράξη, αλλά αποτέλεσμα συμπλοκής αγνώστων μετά από μικροληστεία...».

Αυτό ανέφεραν προς «Το Βήμα» ανώτατοι αξιωματούχοι της λεωφόρου Κατεχάκη που παρακολουθούν τις έρευνες για τις συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού -το πρωί της 11ης Αυγούστου 2012- του νεαρού αλλοδαπού από το Ιράκ, στην οδό Αναξαγόρα, στην Αθήνα.

Η δολοφονία είχε χαρακτηριστεί, όπως προκύπτει εκτός των άλλων και από δηλώσεις πολιτικών παραγόντων, σε «ρατσιστική ενέργεια».

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από κάμερες αλλά κι από αυτόπτες μάρτυρες, αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δεν αποκλείουν πλέον το ενδεχόμενο ο 20χρονος Ιρακινός να μαχαιρώθηκε από αγνώστους, στην προσπάθεια του να αρπάξει χρήματα ή άλλα αντικείμενα. «Το περιστατικό αυτό», όπως υποστηρίζουν, «που σημειώθηκε λίγη ώρα αργότερα από τον ξυλοδαρμό ενός Ρουμάνου μετανάστη από ομάδα μοτοσυκλετιστών με μαύρα ρούχα, υπάρχει πιθανότητα να μην εξελίχθηκε με τον τρόπο που φάνηκε αρχικά».

Ωστόσο οι ίδιοι αξιωματούχοι αναφέρουν: «Προς το παρόν δεν μπορούμε να μιλήσουμε μετά βεβαιότητας για τίποτε...».

Αρχικά για το συμβάν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ διέθεταν δύο μαρτυρίες. Η πρώτη ήταν ενός Ρουμάνου που ξέφυγε από τα χέρια μιας ομάδας πέντε μοτοσυκλετιστών, στην οδό Πειραιώς, οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν. Είπε, ωστόσο, στους αστυνομικούς ότι οι πέντε μαυροφορεμένοι δράστες δεν χρησιμοποίησαν εναντίον του μαχαίρια. Ο Ρουμάνος, λίγα μέτρα μακριά από το χώρο του ξυλοδαρμού του, μόλις συνήλθε, συνάντησε έναν Μαροκινό, φίλο του Ιρακινού που δολοφονήθηκε.

Σύμφωνα με τις μαρτυρικές καταθέσεις των δύο αλλοδαπών, ο Μαροκινός έδειξε στον Ρουμάνο τον τραυματισμένο φίλο του που ήταν αιμόφυρτος, πεσμένος στην οδό Αναξαγόρα. Ο ίδιος στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι οι μοτοσυκλετιστές που κτύπησαν τον Ρουμάνο, μαχαίρωσαν και τον Ασιάτη φίλο του.

Ωστόσο, στελέχη του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης διατηρούν επιφυλάξεις για το τι ακριβώς συνέβη. 'Οπως υποστηρίζουν «σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν περιέλθει στην κατοχή μας,ο άτυχος Ιρακινός είχε κατηγορηθεί και φυλακισθεί για κλοπές και ληστείες. Κάτι τέτοιο μάλλον επιχείρησε και λίγο πριν μαχαιρωθεί. Στο σημείο που έγινε το συμβάν υπάρχουν πολλοί αλλοδαποί και τοξικομανείς και κάποιοι πιθανόν να αντέδρασαν. Υπάρχουν μαρτυρίες που δίνουν άλλη κατεύθυνση στις έρευνες μας και ίσως πρέπει να επανεξετάσουμε την κατάθεση του Μαροκινού. Όμως η έρευνα συνεχίζεται...».

Το Facebook κάνει πάλι αλλαγές - Αυτή τη φορά σειρά έχουν τα μηνύματα [εικόνα]

Αλλάζει και πάλι η εμφάνιση των προσωπικών μηνυμάτων (inbox) στο Facebook, αφού αλλάζει η διάταξή τους με σκοπό να γίνει πιο εύχρηστο και να γίνει ευκολότερη η συζήτηση, η ανταλλαγή φωτογραφιών, καθώς και η αναζήτηση παλαιότερων μηνυμάτων.

Video: PAOK - Rapid 2-1

Βίντεο με τα γκόλ του αγώνα ΠΑΟΚ-Ραπίντ 2-1:

0-1 Αλααρ