28 Αυγούστου 2012

Βίντεο: Γυμνόστηθη διαμαρτυρία γυναικών οπαδών των Ελοχίμ

Η θρησκευτική αίρεση των Ρέλιανς, πιστεύει ότι άνδρες και γυναίκες είναι όμοιοι και φτιάχτηκαν από εξωγήινους επιστήμονες, του γνωστούς Ελοχίμ του Πάνου.... Στην περίφημη παραλία του Λος Άντζελες, Βενίς Μπίτς, μέλη της εν λόγω αίρεσης, διαμαρτυρήθηκαν χθες για την απαγόρευση που ισχύει στις ΗΠΑ να κυκλοφορούν οι γυναίκες γυμνόστηθες. Έτσι οι γυναίκες εμφανίστηκαν γυμνόστηθες με καλυμμένες τις θηλές και οι άνδρες εμφανίστηκαν φορώντας σουτιέν για συμπαράσταση!!! Δείτε το βίντεο

Πόσο κοστίζει στην Apple το iphone;

Για να καταλάβετε γιατί η Apple έχει πάνω από 100 δις στην τράπεζα και χρηματιστηριακά αξίζει πάνω από 500 δις δείτε πόσο της κοστίζει το iphone το οποίο της αποφέρει και τα περισσότερα κέρδη:

Retina Display 18€

Βίντεο: Αλλάου ακμπάρ και πάρτο κάτω το αεροπλάνο

Συριακό εκπαιδευτικό αεροσκάφος L-39 καταρρίπτεται από πυρά ισλαμιστών... εννοείται ότι και αυτό το βίντεο διανθίζεται με τα ανάλογα αλλάου ακμπάρ:

Πόσα λέτε να είναι τα κέρδη των Φαρμακοποιών από τις συνταγές του ΕΟΠΥ τον πρώτο εξάμηνο;

Δείτε την κάρτα που παρουσίασε το MEGA:

Στο μισό μειώθηκε ο συνολικός αριθμός των μικροβίων στη Γη

Η συνολική μάζα της ζωής στη Γη είναι κατά το ένα τρίτο μικρότερη από ό,τι είχε εκτιμηθεί ως σήμερα.

Η συνολική βιομάζα στον πλανήτη αντιστοιχεί σε μόλις 700 δισεκατομμύρια τόνους άνθρακα, και όχι 1 τρισεκατομμύριο τόνους όπως υπολογίζαμε ως τώρα, αναφέρουν Ευρωπαίοι ερευνητές στην αμερικανική επιθεώρηση «Proceedings of the National Academy of Sciences».

Κατσέλη, Αρσένης και Βάσω Παπανδρέου θα καταθέσουν στον Εισαγγελέα για το ΔΝΤ

Η πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη είναι η πρώτη από τους πέντε μάρτυρες που καλείται να καταθέσει τη Δευτέρα στους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ότι ήταν από την αρχή γνωστό ότι το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής της Eλλάδας δεν θα έβγαινε.

Η εγκύκλιος για το χαράτσι

Έκτακτη εγκύλιο εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών σχετικά με τις δόσεις για το χαράτσι της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, για να αποσυνδέσει κανείς από το λογαριασμό της ΔΕΗ το χαράτσι και να πληρώνει στην εφορία, θα πρέπει να πληρώσει πρώτα όλες τις δόσεις ή τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές, ώστε να μπορέσει να αποσυνδεθεί το χαράτσι από τη ΔΕΗ.

Δευτέρα, προς Τζαβάρα «πέρα βρέχει», open επιστολή υπέρ αδελφού Λούκου προστάτη της υβρίστριας του Αθ. Διάκου

Επιστολή στήριξης του προέδρου και καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου εξοχότατου κυρίου Γεωργίου Λούκου.

Μια φήμη πλανάται πάνω απ’ την Ελλάδα εδώ και μέρες, ένα θλιβερό μαντάτο έπεσε σα μπόμπα και έχει μανταλώσει τα στήθη των ρωμηών στις πόλεις, στα χωριά, στις ενορίες, στα καφενεία, στις ρούγες και στα οικεία εικονοστάσια: «Έπεσεν ο Λούκος ή ακόμη το κονκλάβιο καλά κρατεί;»

Με απόφαση Σαμαρά αναβαθμίζεται ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Άλλη μια απόφαση Σαμαρά που πέρασε μεν στα ψηλά, έχει όμως ουσιαστική σημασία:

Ο εκάστοτε αρχηγός ΓΕΕΘΑ, αποκτά ξανά αποφασιστικό ρόλο στις συνεδριάσεις του ΚΥΣΕΑ, παύοντας πλέον να είναι η “γλάστρα” των πολιτικών του προϊσταμένων.

Κινεζικό ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα

Ελαιόλαδο, κρασί, γαλακτοκομικά και τελευταία και αρτοσκευάσματα και γλυκά αποτελούν τις κατηγορίες τροφίμων και ποτών που φαίνεται ότι συγκινούν περισσότερο τους Κινέζους και δημιουργούν σημαντική εξαγωγική προοπτική για τις ελληνικές εταιρείες του κλάδου τροφίμων και ποτών.

Βέλγιο: Άδεια να μεταβεί σε μοναστήρι έδωσε στην πρώην σύζυγο του Μαρκ Ντιτρού το Ανώτατο Δικαστήριο

Η πρώην σύζυγός του ισοβίτη παιδεραστή και παιδοκτόνου, Μαρκ Ντιτρού, θα εξέλθει της φυλακής με τη σύμφωνη γνώμη βελγικού δικαστηρίου, παρά την οργή που εξέφρασαν συγγενείς των θυμάτων.

Η ΔΗΜΑΡ υπέρ του ανθέλληνα δημοσιογράφου που του απαγορεύθηκε η είσοδος στη χώρα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ 

Με ερώτησή της προς τους υπουργούς Εξωτερικών και Δημόσιας Τάξης, η βουλευτής Β' Πειραιά της ΔΗΜΑΡ Μαρία Γιαννακάκη (στη φωτογραφία με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο), ζητά να μάθει γιατί δεν επιτράπηκε η είσοδος στη χώρα μας στον ανθέλληνα δημοσιογράφο και άνθρωπο των Τσάμηδων, Μαρίν Μέμα. Διαβάστε:

Δένδιας για Δουβλίνο 3: Υπάρχει πρόβλημα, θα συνεχίσουν να έρχονται λαθρομετανάστες

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως, Νίκος Δένδιας από το βήμα της Βουλής, τονίζοντας πως η νέα προωθούμενη συνθήκη, «Δουβλίνο 3» που θα αντικαταστήσει την προηγούμενη δεν έχει κανένα όφελος για την χώρα, δημιουργώντας προβλήματα στην μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδας.

Ποινή σε άλλες 2 επιχειρήσεις λόγω λαθρομεταναστών

[Και αυτοί μάλλον θα αποδείξουν την αδυναμία του Νόμου: Θα κάνουν έφεση και θα εκτίσουν την ποινή το Νοέμβριο που θα κλείσουν ούτως ή άλλως για χειμώνα. Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΧ. ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΪ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΦΕΣΗ κι αν κερδίσει την έφεση ας του επιστραφεί... αλλά έτσι όπως είναι ο νόμος δεν θα εφαρμοσθεί ποτέ καμία ποινή]

Σε δύο ακόμα επιχειρήσεις, οι οποίες απασχολούσαν λαθρομετανάστες, επιβλήθηκε ποινή κλεισίματος πέντε ημερών, με απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

Κονίτσης: Δεν μας φοβίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ (βίντεο)

Σε ομιλία του στους πρόποδες του Γράμμου ο Μητροπολίτης Κονίτσης επιτέθηκε εναντίον των κομμάτων της αριστεράς για τα συνθήματα υπέρ του δημοκρατικού στρατού. «Δεν μας φοβίζει κανένας ΣΥΡΙΖΑ και κανένα ΚΚΕ» είπε ο Μητροπολίτης Αντρέας και πρόσθεσε «είχαν μάλιστα το θράσος να γράψουν στους τοίχους πριν από μερικές μέρες τιμή και δόξα στον δημοκρατικό στρατό».

4 συλλήψεις για φοροδιαφυγή - Λειτουργούσαν beach bar φορολογικά ανύπαρκτα

Σε 4 συλλήψεις προχώρησαν οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ τις προηγούμενες δύο ημέρες για φοροδιαφυγή σε διάφορες περιοχές της χώρας, κάτι που αποδεικνύει ότι ζει και βασιλεύει η φοροδιαφυγή.

Το ΥΠΕΣ ενισχύει τους δήμους της με 225 εκατ. € και τους υπαλλήλους του με 500.000

[Στο δικό μου το γαμημέ@@ Ταμείο γιατί δεν δίνει κανένας κερατάς λεφτά ενώ στο επικουρικό Ταμείο των υπαλλήλων του ΥΠΕΣ δίνονται 500.000 ευρώ; Προφανώς γιατί εμείς που δεν είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι είμαστε μαλάκ@@]

Μια μικρή ανάσα στην οικονομική ασφυξία των δήμων δίνει το υπουργείο Εσωτερικών, καθώς προχωρά στην επιχορήγησή τους με ποσό που αγγίζει τα 225 εκατομμύρια ευρώ, από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους των Δήμων (ΣΑΤΑ), για την κάλυψη επενδυτικών δαπανών.

Όταν η Χρυσή Αυγή διαδήλωνε υπέρ του Σαντάμ Χουσεΐν [εικόνα]

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζονται μέλη της Χρυσής Αυγής και άλλων ακροδεξιών οργανώσεων, να διαδηλώνουν κατά της επέμβασης των ΗΠΑ στο Ιράκ και υπέρ του Σαντάμ Χουσείν.

Κακλαμάνης : «Οταν ως μαθητής Γυμνασίου περνούσα την πόρτα των γραφείων της ΕΡΕ...»

Με μια επιστολή που συνδιάζει τη συγκίνηση και τα πολιτικά επιχειρήματα απευθύνεται ο Νικήτας Κακλαμάνης προς τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ προκειμένου να τον ψηφίσουν για γραμματέα της κεντρικής επιτροπής του κόμματος στην εκλογή της Πέμπτης.

Στην επιστολή του ο κ. Κακλαμάνης γράφει :

Ανέκδοτο: Η Σουηδέζα και ο ναυτικός!

Mια ξανθιά Σουηδέζα που είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές , θέλει να γυρίσει στην πατρίδα της αλλά δεν έχει καθόλου χρήματα .

Γνωρίζει τυχαία κάποιο ναυτικό , ο οποίος της υπόσχεται να την πάρει μαζί του στο πλοίο που δουλεύει και να την κατεβάσει στη Σουηδία , χωρίς να πληρώσει εισιτήριο . Με μια προϋπόθεση : σε κάθε λιμάνι που θα πιάνουν , εκείνη θα πρέπει να του κάθεται!

Και το «χρυσό» πηγαίνει στην Adidas

Aν πιστεύετε ότι οι Ηνωμέ­νες Πολιτείες ήταν ο μεγά­λος νικητής στους Ολυμπι­ακούς Αγώνες του Λονδί­νου κάνετε λάθος, γράφει η γαλλική εφημερίδα Φιγκαρό. «Ο μεγάλος νικητής είναι η γερμανική εταιρεία αθλητι­κών ειδών Adidas, που συγκέντρωσε συνο­λικά...

Πλήρωνε μαλάκ@ Έλληνα για να πηγαίνουν οι της Αγροτικής Ασφαλιστικής εκδρομές στο Μονακό

Ωραία τα τακτοποίησε και φέτος ο Πρόεδρος του Συλλόγου και γνωστός αμόρφωτος ΠΑΣΟΚος, Συκαμιάς (φώτο με Μαγκριώτη και Χρυσοχοίδη). Η φετινή εκδρομή των υπαλλήλων της Αγροτικής Ασφαλιστικής οδηγεί στο Μονακό, το Μόντε Κάρλο και τη Νίκαια... στα πλαίσια των "πολιτιστικών εκδηλώσεων" εννοείται... όπου "πολιτιστικές εκδηλώσεις" σημαίνει:

Επιθετικός πέτυχε χατ τρικ σε λιγότερο απο τέσσερα λεπτά [βίντεο]

Το γρηγορότερο χατ τρικ στην ιστορία του πρωταθλήματος της Δανίας πέτυχε ο Άρον Γιόχανσον στην εκτός έδρας νίκη της Άαρχους με 4-1 επί της Χόρσενς.

Η Μισέλ Ομπάμα… γυμνόστηθη σκλάβα!


Ένα ισπανικό περιοδικό, στο εξώφυλλο της τελευταίας του έκδοσης, έβαλε το κεφάλι της Πρώτης Κυρίας της Αμερικής, Μισέλ Ομπάμα στο σώμα μιας μισόγυμνης σκλάβας με τη χρήση του Photoshop.

Κότα ο Παναγιωτόπουλος πετάει το μπαλάκι στον Σαμαρά

Για τις αμοιβές των ενστόλων θα αποφασίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί στην αυριανή τους συνάντηση, μετά το αδιέξοδο στο οποίο έχουν βρεθεί τα συναρμόδια υπουργεία.

Σαμαράς: «Το λόμπι της δραχμής έχασε ένα γύρο αποφασιστικό»... με άλλα λόγια: Ο Τσίπρας πήρε τον πούλο... προς το παρόν τουλάχιστον

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ενημέρωσε ο πρωθυπουργός για τα αποτελέσματα των επαφών του σε Βερολίνο και Παρίσι. "Έχει αρχίσει και γυρίζει το καράβι αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι έχουμε λιγότερο όγκο δουλειάς ή πιο εύκολη δουλειά" είπε ο κ. Σαμαράς στον κ. Παπούλια.


Μειώνεται η αστυνομική φρουρά της Βουλής

Στη μείωση της αστυνομικής φρουράς της Βουλής προσανατολίζεται ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Σύμφωνα με στενούς του συνεργάτες, το επόμενο διάστημα υπάρχει πρόθεση να μειωθούν κατά περίπου 1/3, οι αστυνομικοί που φυλάσσουν το Κοινοβούλιο και τα κτήρια του.

Α.Σαμαράς: "Έχει αρχίσει και γυρίζει το καράβι"... να γυρίσει όμως με στροφή και όχι με κλίση γιατί θα μπατάρει

"Έχει αρχίσει και γυρίζει το καράβι αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι έχουμε λιγότερο όγκο δουλειάς ή πιο εύκολη δουλειά", είπε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Επέστρεψαν στις ελληνικές τράπεζες οι καταθέσεις του... εξωτερικού

Οι εκλογές του Ιουνίου καθησύχασαν τις ανησυχίες για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και αύξησαν κατά 2% τις καταθέσεις ιδιωτικού τομέα στις ελληνικές τράπεζες, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Τζαβάρα "πέρα βρέχει", ο κ.Λούκος, προστάτης της ξετσίπωτης που ξεφτίλισε τον Διάκο, είναι αναντικατάστατος;

Επιστολή του ηθοποιού Γιάννη Μόρτζου, με την οποία εκδηλώνει την αντίθεσή του στην επιστολή καλλιτεχνών που ζητούν να παραμείνει ο κ.Λούκος (δείτε εδώ και εδώ ποια προμοτάρει και τι έργα παίζονται στο "φεστιβάλ" του κώλου) στη θέση του, επειδή τους τάϊσε καλά... και ο Τζαβάρας "πέρα βρέχει" στέλνει δελτία τύπου ότι θα πάει στη Γερμανία και θα συναντηθεί με τη Μέρκελ... όχι την κανονική αλλά μια ιμιτασιόν υφυπουργό που λέγεται επίσης Μέρκελ.

"Εντυπωσιάστηκα με την σπουδή γνωστών καλλιτεχνών να προλάβουν ώστε να διατηρηθεί στη θέση του ο Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών κύριος Γ. Λούκος. Ωστόσο εκείνο που με έβαλε σε σκέψεις είναι το ότι οι υπογράφοντες είναι κυρίως καλλιτέχνες που όλα αυτά τα έξι χρόνια της Διεύθυνσης του κυρίου Λούκου στο Ελληνικό Φεστιβάλ (Επίδαυρος-Ηρώδειο-Πειραιώς 260), είναι...

Tα χρέη της Σοβιετικής Ένωσης του Μπρέζνιεφ «πνίγουν» τη Ρωσία του Πούτιν

Οι κάτοχοι σοβιετικών ομολόγων, που πρωτοπουλήθηκαν απ' τον ηγέτη της ΕΣΣΔ Λεονίντ Μπρέζνιεφ δικαιώνονται στις δικαστικές διαμάχες με τη ρωσική κυβέρνηση, και ζητούν επίσπευση των αποζημιώσεων τους για τα λεφτά που έχασαν με τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης.

Κεδίκογλου: «Καμία ανοχή σε προσωπικές στρατηγικές βουλευτών»

Να προλάβει πιθανές αντιδράσεις βουλευτών αναφορικά με το πακέτο μέτρων επιχείρησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου ο οποίος έστειλε το μήνυμα ότι «δεν θα γίνουν ανεκτές προσωπικές στρατηγικές βουλευτών».

Απίστευτο! Η «σχεδιάστρια» της Louis Vuitton ζει μόνιμα σε ψυχιατρείο!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Η διάσημη Γιαπωνέζα εικαστικός, Yayoi Kusama, τα τελευταία 37 χρόνια έχει επιλέξει να ζει σε ψυχιατρική κλινική.

Πλέον είναι αναγνωρισμένη ως μια μεγάλη μορφή στον χώρο των εικαστικών τεχνών διεθνώς και μάλιστα πρόσφατα συνεργάστηκε με τον οίκο Louis Vuitton, στη Σιγκαπούρη.

Στο νοσοκομείο ο Γκλέτσος

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε πριν από λίγο στο νοσοκομείο Λαμίας ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, με λιποθυμικό επεισόδιο. Όπως είπαν στενοί του συνεργάτες του, πριν από λίγη ώρα, βγαίνοντας από το Δημαρχείο ένιωσε ένα δυνατό πόνο στο στήθος και στο στομάχι και έπεσε κάτω.

Βίντεο: Η διαφήμιση-όργιο που... σόκαρε τους Αμερικανούς!

Προτού καλά – καλά κυκλοφορήσει απαγορεύτηκε!

Ο λόγος για την νέα διαφημιστική καμπάνια του Brian Atwood (παπούτσια) με πρωταγωνίστρια το supermodel από την Νότια Αφρική, Κάντις Σουάνπολ.

Η Σουάνπολ φαίνεται στο διαφημιστικό να ξαπλώνει σε έναν καναπέ με πολλούς άντρες.

Βίντεο: Αρβανιτόπουλος για τους μουσουλμάνους που μπαίνουν στα ΑΕΙ

Δίκιο έχει ο Αρβανιτόπουλος που λέει ότι "θέλουμε να τους ενσωματώσουμε στην ελληνική παιδεία και στην κοινωνία" γιατί οι Τούρκοι ποντάρουν στον αναλφαβητισμό των ελλήνων μουσουλμάνων. Θα είχε όμως ακόμα πιο πολύ δίκιο αν μας έλεγε ότι θα κάνει και κάτι για να τους κρατήσει στην Ελλάδα όταν (και αν) τελειώσουν τις σπουδές τους, γιατί μέχρι τώρα τους βλέπουμε να φεύγουν στην Τουρκία για ειδικότητες ή μετεκπαίδευση... Δείτε το βίντεο:

Από εκστρατείες και σχέδια κατά της φοροδιαφυγής πάμε καλά... κατασχέσεις δεν βλέπουμε και ανησυχούμε

Από το Μέγαρο Μαξίμου κάνουν λόγο για ένα δικαιότερο φορολογικό σύστημα το οποίο ευελπιστούν ότι μπορεί να λειτουργήσει και ως αντίβαρο στα σκληρά μέτρα των 11,6 δισ. ευρώ.

«Ναι» στην επιμήκυνση του Μνημονίου χωρίς πρόσθετα χρήματα, λέει η Μαρία Φέκτερ

Πρόθυμη να συζητήσει μια επιμήκυνση του χρόνου υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα, αν χρειάζεται περισσότερος χρόνος για τον σκοπό αυτό, δηλώνει η Αυστριακή υπουργός Οικονομικών, Μαρία Φέκτερ, σε συνέντευξή της στην αυστριακή εφημερίδα Die Presse», αποκλείοντας, όμως, κάθε συζήτηση για επιπλέον χρήματα.

Τη γάμησ@@ την ομάδα τα ζώα: Βαριά η ποινή του ΠΑΟΚ από την UEFA

Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο για τον ΠΑΟΚ καθώς η UEFA αποφάσισε να τιμωρήσει τον «Δικέφαλο» με αποκλεισμό ενός χρόνου από ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τριετή αναστολή, τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 150.000 ευρώ.

Σωσίας της Τζολί μαχαίρωσε ταξιτζή όταν αρνήθηκε να την ικανοποιήσει για τρίτη φορά

Όταν μια γυναίκα βιάζεται από έναν άνδρα αποτελεί μια συγκλονιστική είδηση που κανείς δεν θέλει ούτε στον εφιάλτη του να τη ζήσει. Όταν όμως η σωσίας της Angelina Jolie, Luminita Perijoc, προσπαθεί να βιάσει έναν ταξιτζή τότε αυτό πολλοί θα το θεωρήσουν τουλάχιστον σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Ματς με 22 Έλληνες μετά από... 23 χρόνια!

Τελικά η οικονομική κρίση έχει και τα καλά της στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ένα από αυτά το παρακολουθήσαμε στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Άρη το βράδυ της Δευτέρας, στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 1ης αγωνιστικής.

Ο Βρούτσης τους παίρνει στα σοβαρά τους ηλίθιους που εισηγούνται ότι με 6 ευρώ θα σωθεί η χώρα; Δείτε τα μέτρα που εισηγούνται

[Παραβλέπουμε την πρωτοφανή παραδοχή του κράτους ότι όλα όσα λέει είναι ανεφάρμοστα και γι αυτό πχ. το Υπ. Εργασίας θα πάρει μέτρα 6 δις για να αποδώσουν τουλάχιστον 4,8 δις!! Οι ηλίθιοι όμως που εισηγούνται στο Υπουργείο Εργασίας περικοπή 6 ευρώ από τη σύνταξη των 600 ευρώ δεν παλεύονται. Τι πιστεύουν; Ότι με τις 200.000 ευρώ που θα πάρουν κάθε μήνα από τις 30-40.000 συνταξιούχους που παίρνουν 600 ευρώ (μεταξύ 600 και 800 ευρώ σύνταξη παίρνουν 100.000 άτομα), θα σώσουν την παρτίδα; Είναι δυνατόν να λύσουν το πρόβλημα της χώρας τέτοιοι φωστήρες;; Φωστήρες που λένε "έλα μωρέ τι θα πάθει ο συνταξιούχος άμα του κόψουν 6 ευρώ; Τίποτα δεν θα πάθει ρε βλάκες αλλά εσάς δεν θα σας ξαναψηφίσει γιατί του είχατε πει ότι δεν θα πειράξετε τους χαμηλοσυνταξιούχους...

Η Ελλάδα συνεχίζει να καίγεται – Τα πύρινα μέτωπα που καταστρέφουν τη χώρα

Δεν έχουν πάρει ανάσα οι πυροσβέστες, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες τρέχουν να προλάβουν τα μέτωπα των πυρκαγιών που καταστρέφουν την Ελλάδα. Σήμερα υπάρχουν σε εξέλιξη πέντε ενεργά μέτωπα, σε Εύβοια, Φλώρινα, Φθιώτιδα Γρεβενά και Λακωνία.

Ροζ βίντεο Σακίρα - Πικέ;

Δυο απολυμένα μέλη του προσωπικού της Σακίρα φέρονται -σύμφωνα με το σύνολο των Κολομβιανών ΜΜΕ- να προσπαθούν να πουλήσουν 15λεπτο "ροζ βίντεο" της τραγουδίστριας και του σταρ της Μπαρτσελόνα που γυρίστηκε πάνω σε γιοτ.

Ο ΓΑΠ βρίσκεται στο Κέιπ Τάουν και κυνηγά ψήφους

Στο Κέιπ Τάουν βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να ενισχύσει την υποψηφιότητα του για τη θέση του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Ο πρώην πρωθυπουργός εδώ και πολλούς μήνες έχει καταστήσει σαφή την πρόθεσή του να διεκδικήσει την επανεκλογή του ως προέδρου.

«Μαχαίρι» Σαμαρά σε μισθούς υπουργών και δαπάνες μισθωμάτων

Περισσότερα από 400.000 ευρώ θα εξοικονομηθούν από τις περικοπές στους μισθούς του πρωθυπουργού και των μελών του υπουργικού συμβουλίου που περιλαμβάνονται – μεταξύ άλλων – στο νέο νομοσχέδιο που κατατέθηκε στην Βουλή, ενώ από τις μειώσεις στα μισθώματα που καταβάλλονται για να στεγαστούν δημόσιες υπηρεσίες εκτιμάται ότι θα εξοικονομηθούν περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ.

Στόκος με περικεφαλαία: Υμνητής του GAP κατηγορεί σοβαρό blog ως αναξόπιστο!

[Πρόκειται για τον γνωστό παπατζή του Γιωργάκη parapolitiki.com που κατηγορεί το logia-starata.blogspot.gr επειδή αναδημοσίευσε μια ανάρτησή μας που τον έκανε ρόμπα και του χάλασε τη σούπα της προπαγάνδας ότι δήθεν ο Σαμαράς έχει καταθέσεις στο εξωτερικό]

Αιδώς Αργείοι...

Site υμνητών του ΓΑΠ.  Οπαδών του ονόματος και όχι του κόμματος...
Που δεν δίστασαν ακόμη και να κατηγορούν για .... Εθνικισμό των Βενιζέλο...

Κατηγορούν ως "blog αμφιλεγόμενης ποιότητας" το...

Η συνέχεια στο logia-starata.blogspot.gr

Ο Νικήτας τηρεί τον λόγο του! Το 2006 αποσύρθηκε από την κεντρική πολιτική... αλλά ακόμα μπροστά μας είναι

Το 2006 ως υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων ο Νικήτας Κακλαμάνης είχε προαναγγείλει την αποχώρηση του από την κεντρική πολιτική αν εκλεγόταν δήμαρχος.

 Είχε πει μάλιστα ότι μετά από 4 θητείες πρόσφερε ότι είχε να προσφέρει και πως δεν επρόκειτο έτσι κι αλλιώς να θέσει ξανά υποψηφιότητα για βουλευτής. Στις κατ΄ιδίαν συζητήσεις του...

Ὑπάρχει κάποιος γιά νά μαζέψῃ τόν Κωνσταντίνου;

Τὸ ὀρθότερον ἐρώτημα εἶναι:
Ὑπάρχει κάποιος πού νά θέλῃ νά μαζέψῃ τόν Κωνσταντίνου;
Ἕνα πρόσωπο «μυστήριο», μὲ πολλὰ πρόσωπα καὶ σκοτεινὲς διασυνδέσεις!
Ἄμεσα συνδεδεμένο μὲ τὴν ΜΑΡΦΙΝ, μὲ τὴν ΥΠΑΤΙΑ, μὲ τοὺς ἐντεταλμένους κουκουλοφόρους   καὶ γενικῶς μὲ ὅ,τι καταργεῖ ἔννοιες ὅπως ἀσφάλεια, ἔθνος, Ἑλλάς, Ἄνθρωπος, ἐλευθερία, αὐτοπροσδιορισμός, Ἔθνος!!!
Ὁ Κωνσταντίνου εἶναι στὸ ἀπυρόβλητον!:

Αλλάζεις λάστιχο με 160 ;

του Βασίλη Μπαλάφα

Οδεύουμε ολοταχώς προς τον δυσκολότερο ίσως Σεπτέμβριο των τελευταίων σαράντα, τουλάχιστον, ετών για την πατρίδα μας. Δυσκολότερο σε κάθε επίπεδο. Οικονομικό, πολιτικό, κοινωνικό, εθνικό. Η κρίση πλέον έχει ποτίσει κάθε ρανίδα αυτού του τόπου με διάφορες εκφάνσεις που όλες έχουν ως συνισταμένη τη διαρκώς διογκούμενη ανησυχία της κοινωνίας για όσα διαμορφώνονται. Οι κοινωνικοί αυτοματισμοί που καλλιεργήθηκαν ως πολιτικό τερτίπι τη διετία 2010 – 2011, σήμερα εκδικούνται, καθώς πλέον είναι ανεξέλεγκτοι και ενεργοποιούνται ακόμη και στα πιο απλά πράγματα της καθημερινότητας.

31 Αυγούστου: Πανσέληνος με ανοιχτά μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους


Σε 120 μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους μπορεί το κοινό να απολαύσει την δεύτερη πανσέληνο του Αυγούστου την Παρασκευή στις 31 του μηνός.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ενώ στους 85 από τους χώρους που θα είναι ανοικτοί θα υπάρχουν πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, ξεναγήσεις και προβολή κινηματογραφικών ταινιών σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.

Στην Αττική ειδικά θα είναι ανοικτό...

Ο μετρημένος Σαμαράς αρχίζει να… μετράει!

Οι πρώτες 100 μέρες μιας κυβέρνησης αποκαλύπτουν πολλά για τη φυσιογνωμία της. Αν μάλιστα από αυτές τις 100 πρώτες ημέρες εξαρτάται το αν θα είναι και οι τελευταίες της, τότε το στοίχημα είναι πραγματικά μεγάλο. Φαίνεται πως ο Αντώνης Σαμαράς έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται τον εαυτό του ως κάτι περισσότερο από έναν πρωθυπουργό 100 ημερών.

Προσπάθεια οικειοποίησης της σκούπας της Αστυνομίας στον Βοτανικό από τον Καμίνη!

Στην Αστυνομική επιχείρηση που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στον καταυλισμό Ρομά στον Βοτανικό, εκτός από τους αστυνομικούς της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης Αττικής, συμμετείχαν άνθρωποι της Διεύθυνσης Υγιεινής της Περιφέρειας Αττικής και φυσικά και υπάλληλοι από την Υπηρεσία Καθαριότητος του Δήμου Αθηναίων μιας και το εργό του μετέπειτα καθαρισμού του χώρου δεν θα μπορούσε να είναι έργο αλλουνού εκτός των δημοτικών υπηρεσιών.

Είναι ο καπιταλισμός -στην Ελλάδα- ηλίθιε…..

Υπάρχει η ανάπτυξη της Γερμανίας και η ανάπτυξη της Ελλάδας. Η πρώτη αυξάνει το ΑΕΠ της λόγω επενδύσεων και εξαγωγών. Η δεύτερη αυξάνει το ΑΕΠ της μέσω της κατανάλωσης. Το αποτέλεσμα ίδιο - ανάπτυξη. Η διαφορά τεράστια. Αυτό είναι το ‘’κοινό μυστικό’’ που αρνούνται πεισματικά να δεχτούν (δημοσίως) τα κόμματα στην Ελλάδα και κατ’ επέκταση οι πολίτες που αυτά εκπροσωπούν.