29 Αυγούστου 2012

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός κυκλοφορούσε topless στη βεράντα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Ρόδο!

Άνετη και χωρίς κόμπλεξ, απαλλάχτηκε από το πάνω μέρος του μπικίνι της και αφέθηκε στα χάδια του ήλιου. Δείτε ποια είναι!

Ο Σαμαράς λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο!!! (φώτο)

Σε λίγο θα επιστρέψει Αθήνα και η Γη θα τρέμει!! Τότε θα ανατρέψει όλα τα σχέδια που κάνουν χωρίς να τον ρωτήσουν!!! Δείτε για ποιον μιλάμε:

Όταν η Ελλάδα πήγε στην Σμύρνη για να κατακτήσει... τρία εκ. Έλληνες

Tον Μάιο του 1919, η Ελλάδα βρέθηκε μία ανάσα πριν από την ολοκλήρωση της Μεγάλης Ιδέας, ενός δόγματος που καθοδήγησε την ελληνική εξωτερική πολιτική για σχεδόν 100 χρόνια. Τα τρία χρόνια της Εκστρατείας από το 1919 μέχρι το 1922 σημαδεύτηκαν από λαμπρές στιγμές, μεγάλες νίκες αλλά και μεγάλες ήττες με την τελευταία πράξη του δράματος να γράφεται στην προκυμαία της Σμύρνης. Ενενήντα χρόνια μετά, οι ιστορικοί μοιάζουν διχασμένοι σε σχέση με την αναγκαιότητα και την πορεία της Μικρασιατικής Εκστρατείας. Έπρεπε ή όχι να πάμε στη Σμύρνη; Υπήρχε καλύτερη μοίρα για τους Έλληνες από τη σφαγή και τον ξεριζωμό;

Που βρίσκεται το καλύτερο σουβλατζίδικο στον κόσμο;

Είναι και με τη...βούλα το καλύτερο σουβλατζίδικο στον κόσμο και βρίσκεται στο κέντρο του...

ΥΠΟΙΚ: Ανυπόστατα τα δημοσιεύματα για «τέλους ακινησίας» στα ΙΧ

«Τα δημοσιεύματα περί επιβολής τέλους ακινησίας στα ΙΧ οχήματα που έχουν καταθέσει πινακίδες και βρίσκονται σε ακινησία, είναι εντελώς ανυπόστατα» διευκρίνισε με ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών.

Eίχε προηγηθεί ερώτηση...

Γ. Μιχελάκης: Απαράδεκτη η επιβολή «τέλους ακινησίας» σε ιδιοκτήτες οχημάτων-Κατέθεσε και ερώτηση

Απαράδεκτο χαρακτηρίζει ο βουλευτής επικρατείας της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης το ενδεχόμενο επιβολής ειδικού τέλους στους ιδιοκτήτες ΙΧ αυτοκινήτων, σε περίπτωση κατάθεσης πινακίδων με την αιτιολογία της προσωρινής ακινησίας.

Ολοκληρώθηκε η ακριβότερη μεταγραφή του καλοκαιριού

Δείτε ποιος είναι:

Τηλεφωνική επικοινωνία Αντ. Σαμαρά - Κρ. Λαγκάρντ

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με την Κριστίν Λαγκάρντ, με πρωτοβουλία της επικεφαλής του ΔΝΤ Όπως έγινε γνωστό, συζήτησαν για τις οικονομικές εξελίξεις σε Ελλάδα και ευρωζώνη.

Επιστολή Σαμαρά στον σημαιοφόρο

Επιστολή στον Ολυμπιονίκη, Χρήστο Ταμπαξή, σημαιοφόρο της Ελληνικής αποστολής για τους Παρολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν σήμερα στο Λονδίνο, απέστειλε ο Αντώνης Σαμαράς, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι οι αθλητές θα τιμήσουν επάξια την πατρίδα.

Διαβάστε την επιστολή του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά


Ο Στυλιανίδης δίνει λύση για τα οικονομικά των δήμων

Τη ρύθμιση των χρεών των δήμων αλλά και θέματα χρηματοδότησης είχε την ευκαιρία να συζητήσει σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης κατά τη δίωρη συνάντηση του πρωθυπουργού με εκπροσώπους της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας στην οποία παρέστη.

Αντιφάσεις με την επίσημη εκδοχή έχει το βιβλίο για το τέλος του Μπιν Λάντεν

Το βιβλίο του πρώην πεζοναύτη ο οποίος ήταν παρών στην επιχείρηση για την εξόντωση του Οσάμα μπιν Λάντεν έχει αντιφάσεις με την επίσημη εκδοχή για τα ακριβή περιστατικά του θανάτου του αρχηγού της Αλ Κάιντα.

Ο Αρβανιτόπουλος ζητά εξηγήσεις για την τουαλέτα 30.000 ευρώ του πρύτανη

Εξηγήσεις για την τουαλέτα που στοίχισε 30.000 ευρώ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, θα ζητήσει από τον πρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλο, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Ολλανδοί προς Στουρνάρα: Μην το πείτε επιμήκυνση αλλά πείτε το αλλιώς για να μην έχουμε πρόβλημα...

Tην πρόταση να εγκαταλείψει η Ελλάδα το αίτημα της «επιμήκυνσης» έκαναν οι Ολλανδοί στη συνάντησή τους με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, προτείνοντας την αντικατάσταση του όρου με αυτόν της «εμπροσθοβαρούς εκταμίευσης» προκειμένου η χώρα να εισπράξει το δάνειο των 70 δισ. και να αυτό να διοχετευθεί στην ανάπτυξη.

Άκης: Μου την έστησαν ΓΑΠ και ΝΔ αλλιώς θα τη σκαπούλαρα

Μηνύματα μέσα από τον Κορυδαλλό, στέλνει ο Ακης Τσοχατζόπουλος με αποκλειστική του συνέντευξη που θα δημοσιευτεί την Πέμπτη στο περιοδικό Επίκαιρα.

Ο προφυλακισμένος πρώην υπουργός αρνείται ότι πήρε μίζες και ισχυρίζεται ότι... του την «έστησαν» ο Γιώργος Παπανδρέου και η Νέα Δημοκρατία.

Αναπολεί τον Γιώργο Παπανδρέου η Κάτια Μακρή;

Ανυπομονεί να ξανασυμβουλεύσει ΠΑΣΟΚο Πρωθυπουργό (!!!) η Κάτια Μακρή.
Και όμως κάποιοι αναπολούν φωναχτά τις ημέρες του ΓΑΠ...

Η διαχρονική υμνήτρια του ΠΑΣΟΚ, Κάτια Μακρή, (που συμβούλευε από...

Προς νέα συνάντηση οι τρεις αρχηγοί - Έκλεισε το πακέτο μέτρων

Ολοκληρώθηκε η δίωρη κρίσιμη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου και διαφαίνεται ότι υπήρξε πολιτική συμφωνία για το σύνολο των μέτρων. Απομένουν κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες και έπεται νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών.

Δεν τα βρήκαν Βρούτσης - κοινωνικοί εταίροι για τον κατώτατο μισθό


Κατά τη συνάντηση του υπουργού Εργασίας, Ν. Βρούτση, με τους κοινωνικούς εταίρους, η ΓΣΕΕ υπογράμμισε ότι δεν συζητά άλλο τρόπο διαμόρφωσης του κατώτατου μισθού πέραν των συλλογικών διαπραγματεύσεων.

Ανέκδοτο: Το προξενιό...

Γίνεται ένα προξενιό, ένας νεαρός και μία κοπέλα. Πρώτη συνάντηση και ο νεαρός ψιθυρίζει στην προξενήτρα:

- Μου είπες ψέματα! Μου είπες ότι είναι όμορφη, νέα και με σώμα μανεκέν. Αυτή εδώ είναι δέκα χρόνια πιο μεγάλη από μένα, άσκημη και χοντρή!

Και η προξενήτρα:

Βίντεο: Δείτε που έκανε τατουάζ η τύπισσα!

Πάντως δεν πρέπει να την πόνεσε και πολύ:

Επιστολή - παρέμβαση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ στη νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

 Παράλληλα, ο πρόεδρος της γαλάζιας νεολαίας με αναφορές στα βήματα της Κυβέρνησης Σαμαρά σημειώνει πως η χώρα μας ανακτά μέρα με τη μέρα την αξιοπιστία της χάρη στην ξεκάθαρη βούληση που υπάρχει για μεταρρυθμίσεις και τομές. Πιο αναλυτικά σημειώνει ο Α.Παπαμιμίκος στην επιστολή του, η οποία έχει αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του YEPP:

Βίντεο: Έβγαζε κάθε μέρα επί 5 χρόνια φωτογραφία τον εαυτό του!


Ξεκίνησε να βγάζει φωτογραφία τον εαυτό του στις 25 Αυγούστου του 2007 και σταμάτησε στις 25 Αυγούστου του 2012! Ένωσε όλες τις φωτογραφίες και έφτιαξε ένα εντυπωσιακό βίντεο 4 λεπτών!

Πιθανή ύπαρξη εξωγήινης ζωής γύρω από δυαδικούς αστέρες

Αστρονόμοι στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια ανακοίνωσαν την Τρίτη ότι παρατήρησαν για πρώτη φορά τουλάχιστον δύο πλανήτες σε τροχιά γύρω από έναν δυαδικό αστέρα -δύο άστρα σε αμοιβαία τροχιά-, μια ανακάλυψη που αυξάνει τις πιθανότητες να υπάρχει εξωγήινη ζωή.

Επικό βίντεο ΚΚΕ: Φάγαμε ήπιαμε, βρίσαμε τον "βασιλιά τον π@@σταρά"... κάναμε κι απόψε την επανάσταση

Επικό βίντεο μαστούρας από το ΚΚΕ!! Ρε Αλέκα, που πάς για τρίτο γύρο με αυτούς τους χαλβάδες;

Oι 10 πιο έξυπνοι άνθρωποι στον κόσμο αυτή την στιγμή-Ο Χώκινγκ ο πιο "βλάκας" μεταξύ τους


Υπάρχουν πολλοί παράγοντες πέρα από το ΙQ που καθορίζουν πόσο έξυπνος είναι κάποιος. Το έγκυρο superscolar.org έλαβε υπόψιν όσο περισσότερους μπορούσε και έδωσε στην δημοσιότητα την παρακάτω λίστα.

Ρίκ Ρόσνερ, σεναριογράφος

59.000 ευρώ κάνει η τουαλέτα του Πούτιν... ε και; Του Πρύτανη κάνει 30.000 :)

[Έχουν βαλθεί τα δυτικά ΜΜΕ να κατηγορούν τον Πούτιν επειδή τους χαλάει τη σούπα... Διαβάστε τι γράφουν Guardian και Reuters για να γελάσετε]

Ιδιωτικά αεροσκάφη, ελικόπτερα, εκατοντάδες αυτοκίνητα, δεκάδες σπίτια και εξοχικά, πανάκριβα ρολόγια, αλλά και πολυτελείς θαλαμηγούς διαθέτει ο Βλαντιμίρ Πούτιν σύμφωνα με στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Υπό πίεση η ΔΕΗ από τα φέσια 700 εκατ. ευρώ Δημοσίου και ιδιωτών

Η αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων ρευστότητας που εμποδίσουν την ορθή λειτουργεία της ΔΕΗ τέθηκε στο τραπέζι της συνάντησης του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Αρθούρο Ζερβό.

Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ «έκλεψε» τα στελέχη και τους ψηφοφόρους τώρα "κλέβει" και την 3η του Σεπτέμβρη από το ΠΑΣΟΚ [εικόνα]

Μεγάλη εκδήλωση στη Νίκαια οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ την 3η Σεπτεμβρίου, από κοινού με παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Το περίεργο είναι ότι τα συνθήματα της σχετικής αφίσας θυμίζουν -πολύ έντονα- εκείνα του ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του 1980.

Η Ανθή Σαλαγκούδη στο πρωϊνό της ΝΕΤ

Κλείδωσε το όνομα της αντικαταστάτριας της Μαρίας Σαράφογλου. Τη θέση της παρουσιάστριας της εκπομπής «Συμβαίνει Τώρα» αναλαμβάνει η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία όμως δεν θα είναι μόνη της στο στούντιο της ΝΕΤ, αφού στο πλευρό της θα είναι και Βασίλης Μπεσκένης. Η εκπομπή θα μεταδίδεται ζωντανά κάθε μέρα 10-12.

Ρε τους μαλάκ@@ τους βραζιλιάνους: Aντιδράσεις προκαλεί η πρώτη πολιτική ένωση μεταξύ τριών ατόμων

Συμβολαιογράφος στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας αποφάσισε να επικυρώσει την πολιτική ένωση τριών ατόμων, ενός άνδρα και δύο γυναικών, εκτιμώντας ότι πρέπει να έχουν τα ίδια οικογενειακά δικαιώματα.

50.000 Ιάπωνες κάνουν σεξ με πλαστική κούκλα... λένε οι "φίλοι" τους οι κινέζοι

Βρίσκουν τον "έρωτα" σε πλαστικές κούκλες χιλιάδες Ιάπωνες!

Η κινέζικη εφημερίδα Southern Weekly δημοσίευσε φωτογραφίες από το εργοστάσιο Νίγκμπο που παράγει κούκλες για σεξ!

Οι Βαυαροί μας διαφημίζουν...

Μια διαφορετική προσέγγιση, με ποδηλατάδα, επέλεξε η Ραδιοφωνία -Τηλεόραση της Βαυαρίας, Μπαγιερίσερ Ρούντφουνγκ (BR) για να γνωρίσουν οι τηλεθεατές του την ελληνική φύση, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς θησαυρούς της Ελλάδας, δίνοντας μια καλή ευκαιρία για διαφήμιση του ελλαδικού χώρου και των προϊόντων της χώρας.

Συνελήφθη στην Καβάλα ο επιχειρηματίας για τα beach bar χωρίς άδεια... εννοείται ότι ο εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο...

Πρόκειται για επιχειρηματία ο οποίος μάλιστα είχε και στο παρελθόν απασχολήσει τη δικαιοσύνη και συνελήφθη διότι τα δύο μπαρ που διατηρούσε σε παραλία της Καβάλας όχι μόνο δεν έκοβαν αποδείξεις αλλά λειτουργούσαν χωρίς καν να έχουν άδεια.

Γιώργος Βουλγαράκης: «Ποιος μ@@@@@ς τα σκέφτεται αυτά»

[Βέβαια σε όλα όσα ακούγονται πρέπει να είμαστε και επιφυλακτικοί γιατί μπορεί και να διαδίδονται ψευδώς από κέντρα που θέλουν να έρθουν εκ των υστέρων, όταν δεν θα εφαρμοστούν γιατί δεν υπήρχαν ποτέ στο τραπέζι, να μας πούνε ότι Κουβέλης-Μπένυ μας έσωσαν πχ. από το "τέλος ακινησίας"... Από την άλλη μεριά όταν το κόμμα της ΝΔ (όχι η κυβέρνηση) φυτοζωεί και είναι επικοινωνιακά ανύπαρκτο...

Βουρλιώτης προς "Αυγή"-ΣΥΡΙΖΑ: "Μαζί μου ασχολείσαι..." ... τα ξέρεις τα υπόλοιπα και να χαίρεστε τα "φεστιβάλ μαστούρας"


Την άμεση απάντηση των συγκροτημάτων Goin’ Through και NEBMA προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας Αυγή, αναφορικά με τη συμμετοχή τους στο φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Η εφημερίδα «υποδέχτηκε» την είδηση με ειρωνικά σχόλια επικρίνοντας τα δυο γκρουπ για τη συμμετοχή τους στο 38ο φεστιβάλ της ΚΝΕ κατηγορώντας τους για «μιμητές της αμερικάνικης αντίστοιχης σκηνής».

Διαβάστε την απάντηση των συγκροτημάτων:

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 έδειρε τη μακιγιέζ γιατί έκανε πιο... όμορφη την παρουσιάτρια

Βούρτσα με... βούρτσα πιάστηκαν μία δημοσιογράφος και μία μακιγιέζ στην ΕΡΤ3 κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων. Οπως καταγγέλει μία μακιγιέζ του καναλιού της επιτέθηκε και τη χτύπησε με τη...

SPIEGEL: 20 δις ευρώ οι καταθέσεις των Ελλήνων στην Ελβετία

Αγαπημένο θέμα του "λαού", είναι τα δισεκατομμύρια που έχουν Έλληνες στην Ελβετία. Υπερβολικοί όπως πάντα, μας πήραν χαμπάρι κι οι "κουτόφραγκοι" κι έτσι, το SPIEGEL, έγραψε  πριν ενάμιση χρόνο την ....παπαριά, για 600 δις. Το ποσό βεβαίως είναι εξωφρενικό, αλλά σε μια χώρα που όλοι θέλουμε να πληρώσουν οι άλλοι, άρεσε πολύ. Κι έγινε ...

Ο λεβεντομαλάκ@@ γκρινιάζει επειδή δεν τον βγάζουν στην ΤιΒι: Θα λέω τους μαλάκες μαλάκες και τους φασίστες φασίστες

Άλλο ένα παραλήρημα είχε σήμερα η αυτοαποκαλούμενη "Ψωλή του Βουκεφάλα" ή βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος. Το σημερινό του πρόβλημα είναι ότι δεν τον βγάζουν αρκετά στην τηλεόραση γιατί θέλουν να τον φιμώσουν και να μην του επιτρέψουν να μας βρίζει... Διαβάστε τι έγραψε στο Facebook:

Μέρκελ για 2η φορά: «Ματώνει η καρδιά μου με τους χαμηλόμισθούς όταν οι εύποροι περνάνε ζωή και κότα» Ακούει η κυβέρνηση;;;;

[Το ότι η είδηση δεν έπαιξε όπως θα έπρεπε είναι λογικό μιας και αναφέρεται σε αυτούς που καθορίζουν την επικαιρότητα και τα πρωτοσέλιδα: Είναι η τρίτη φορά μέσα σε λίγες μέρες που η Κυβέρνηση παροτρύνεται από ξένους αξιωματούχους να ασχοληθεί περισσότερο με τους έχοντες, αυτούς που φοροδιαφεύγουν και αυτούς που βγάζουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό. Την αρχή έκανε ο Γιούνκερ την περασμένη εβδομάδα όταν συμβούλεψε την κυβέρνηση ότι οι χαμηλόμισθοι έχουν προσφέρει αρκετά και πρέπει να προσφέρουν και οι έχοντες. Το ίδιο επανέλαβε και η Μέρκελ στη συνέντευξη τύπου μετά τη συνάντηση με τον Σαμαρά. Χθες το ξαναείπε... Αλλά η Κυβέρνηση αγρόν ηγόραζε:

Υψηλά ποσοστά για το κόμμα της Μέρκελ σε δημοσκόπηση

Με 39%, το υψηλότερο ποσοστό από το 2008, προηγούνται οι Χριστιανοδημοκράτες (CDU) της 'Αγγελα Μέρκελ, σε δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Forsa για το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο RTL και το περιοδικό Stern.

Συνεχίζει να προκαλεί η υφυπουργός Υγείας της ΔΗΜΑΡ-Τεράστια ποσά σε φαρμακευτική εταιρία θέλει να χαρίσει η Φ. Σκοπούλη


Mε μία απάντηση, που βρίθει ανακριβειών, αποκρύπτει κρίσιμα στοιχεία, συσκοτίζει γεγονότα και μπερδεύει εσκεμμένα τα δεδομένα, προσπαθεί η υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη, να μετριάσει την αρνητική εικόνα, που υπάρχει στο εσωτερικό της κυβέρνησης, αλλά και της Δημοκρατικής Αριστεράς από την οποία προέρχεται, για τις αμφιλεγόμενες και ελέγξιμες ενέργειές της.Η δυσώδης υπόθεση, που αποκαλύφθηκε από δημοσίευμα στο Θέμα της περασμένης Κυριακής, αφορά στην προμήθεια αντιδραστηρίων για τον μοριακό έλεγχο του αίματος για τον ιό του Δυτικού Νείλου.

Δεν τα βρήκαν στη σύσκεψη κορυφής

[Να τες οι μαλακί@@: Για άλλη μια φορά η ΝΔ θα πάρει επικοινωνιακά τον πούλο καθώς φέρεται να θέλει να μειώσεις τις χαμηλές συντάξεις και οι Κουβέλης-Βενιζέλος θα φανούν ότι τις σώζουν... αδιόρθωτοι βλάκες...]
 
Της Μαρίνας Μάνη

Μετά από δύο ώρες συζήτησης, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση συνεργασίας δεν κατέληξαν στο “πακέτο” των νέων μέτρων.

Συνέντευξη Μανώλη Κεφαλογιάννη, υποψηφίου Γραμματέα της ΝΔ, σε Bloggers

Εν όψη της αυριανής εκλογής Γραμματέα από την Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, ο υποψήφιος Μανώλης Κεφαλογιάννης, παραχώρησε συνέντευξη απαντώντας σε δύσκολες ερωτήσεις bloggers. Διαβάστε τις ενδιαφέρουσες απαντήσεις του:


1). Γιατί θέλετε να γίνετε Γραμματέας της Ν.Δ.;

Νέα αποκάλυψη για τον Πανταλάκη της Αγροτικής

Μετά την αποκάλυψη του Προβόπουλου στη Βουλή ότι ο Πανταλάκης ως διοικητής της Αγροτικής έβγαλε 8 εκατομμύρια ευρώ προσωπικές καταθέσεις στο εξωτερικό , κορυφαία στελέχη της τράπεζας αποκαλύπτουν στο parapolitika.gr και κάτι ακόμη πολύ σοβαρό που απαιτεί την εισαγγελική παρέμβαση.

Γεωργιάδης σε Στρατούλη: Είσαι εκπρόσωπος Τύπου των φοροφυγάδων [βίντεο]

Ανέβηκαν οι τόνοι της αντιπαράθεσης ανάμεσα στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι, Γεωργιάδη, του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλη και της ΔΗΜΑΡ Θοδωρή Μαργαρίτη με αφορμή την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

Η πίκρα του χαμένου πριν την ήττα: Ο Νικήτας βλέπει παντού φαντάσματα

Την αποκάλυψη ότι στελέχη της κεντρικής διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας τηλεφωνούσαν μέχρι και χθες σε μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος και χαρακτήριζαν ακατάλληλη την υποψηφιότητα του για τη θέση του Γραμματέα έκανε σήμερα ο Νικήτας Κακλαμάνης.

ΚΚΕ: Η Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ επίσημα υποστηρίζουν τα ναρκωφεστιβάλ

Αυτή τη φορά, τα κόμματα της αριστεράς δεν άνοιξαν μεταξύ τους κόντρα για κάποιο κοινωνικό πρόβλημα, ή κάποιο οικονομικό μέτρο, αλλά για δύο συγκροτήματα που θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Δείτε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Βουλγαρικής τηλεόρασης για τα Σκόπια!

Με Ελληνικούς υπότιτλους!
Γελάστε (ή/και κλάψτε!) άφοβα!!

Δειτε το στο taxalia.blogspot.com

Η μαλακ@@ πάει σύννεφο: Ερχεται το «Τέλος Ακινησίας» για τους ιδιοκτήτες ΙΧ που θα καταθέσουν πινακίδες;

Με τη νέα χρονιά οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων θα κληθούν να πληρώσουν είτε Τέλος Κυκλοφορίας είτε Τέλος... Ακινησίας, αφού η κυβέρνηση εξετάζει να χρεώνει την «προσωρινή ακινησία» των ΙΧ με ένα σύστημα παρόμοιο με εκείνο που υπάρχει στην ακινησία των σκαφών αναψυχής.

Πήξαμε στους ανώμαλους: Καθηγητής είχε βίντεο παιδικής πορνογραφίας με μαθητριές του

Ένας 42χρονος καθηγητής Γυμνασίου είχε στο σπίτι του βίντεο παιδικής πορνογραφίας, καθώς και πρωτότυπες βιντεοσκοπήσεις εφήβων μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας.

Ομάδα Αλβανών ξυλοκόπησε Έλληνα

Στις 5.30 τα ξημερώματα της Τρίτης , ομάδα Αλβανών εισέβαλε στο σπίτι 27χρονου Έλληνα και τον ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μυτιληνης.

Περίπου 30.000 ευρώ για την τουαλέτα του πρύτανη

Μπορεί η διοίκηση του μεγαλύτερου πανεπιστημίου των Βαλκανίων να μην είχε πέντε εκατομμύρια ευρώ να πληρώσει το ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά το 2011 δαπάνησε 8,3 εκατ. ευρώ σε διάφορες υπέρογκες και εξωφρενικές υπηρεσίες. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», έχει στηθεί χορός εκατομμυρίων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με χρήματα της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του, η διοίκηση της οποίας θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στη γενική συνέλευση, δηλαδή στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του χθεσινού αγώνα του ΠΑΟ

Δείτε τα όπως τα κατέγραψε να περνάνε από μπροστά του ο Γιάτσεκ Γκμόχ που διακρίνεται να τα επιθεωρεί από το βάθος:

ΣΠΥΡΟΣ ΠΕΓΚΑΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ (βίντεο)

Ο κυρ Γιάννης καταφέρνει και βάζει την Θεσσαλονίκη στα μεγαλύτερα ΜΜΕ του Δυτικού κόσμου (New York Times, BBC κλπ), πέραν της επιδεικτικής εύνοιας που απολαμβάνει από τα αντίστοιχα Ελληνικά.

"Θα φύγει το παιδί στην ξενιτειά"...μην αγχώνεσαι μαμά! Σε ένα μήνα θα γυρίσει πίσω

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε μιλήσει εγκαίρως για ένα «απέραντο φρενοκομείο». Νομίζω πως είμαστε σήμερα σε θέση να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι και σαφείς στη διάγνωση: Σχιζοφρένεια!

Η σχιζοφρένεια είναι μια ψυχική νόσος στην οποία το άτομο απομακρύνεται από την πραγματικότητα του εξωτερικού κόσμου και ζει σε έναν φανταστικό κόσμο. Έτσι αποκτά ας πούμε δυο εαυτούς. Αυτόν που αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα και ζει με μια κανονικότητα και τον άλλο που έχει ξεφύγει.

Αφορισμός της Εκκλησίας κατά των εμπρηστών των δασών

Γράφει ο Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς

Έκπληκτοι όσοι πήγαιναν να εκκλησιαστούν το 1862 στις εκκλησίες άκουγαν τους ιερείς από το ιερό βήμα να ρίχνουν κατάρες και να αφορίζουν τους εμπρηστές των δασών! Η Ιερά Σύνοδος με δυναμική παρέμβασή της υπέγραφε Εκκλησιαστικό Επιτίμιο εναντίον όσων έκαιγαν συστηματικά δημόσια και ιδιωτικά δάση σε όλη την Ελλάδα και μετέτρεπαν σε έρημα σπουδαία δενδροσκέπαστα βουνά.

Βίντεο: Ισραηλινός πύραυλος χτυπάει συγκρότημα της Χαμάς στη Γάζα

Δείτε το βίντεο: