30 Αυγούστου 2012

Σέξι ατυχήματα: Οι αγαπημένες μας σταρ «προτάσσουν τα στήθη» στο φακό [εικόνες]

Απρόβλεπτα ατυχήματα, λανθασμένη ενδυματολογική επιλογή, ή απλώς απεγνωσμένη προσπάθεια να τραβήξουν την προσοχή; Οι αγαπημένες μας σταρ «βγαίνουν απο τα ρούχα τους» και μάχονται «στήθος με στήθος» για το ποια έχει τον καλύτερο πλαστικό. Κόρτνει Κοξ, J-Lo, Lady Gaga, Ριάνα, Λίντσεϊ Λόχαν (μα τι έκπληξη!) Νίκι Μινάζ, Πάμελα Άντερσον, Πάρις Χίλτον, Ναόμι Κάμπελ και άλλες διάσημες κυρίες σε σέξι φωτογραφίες που τις έκαναν πρωτοσέλιδο!
Κόρτνεϊ Κόξ

Ρε Πάνω μώνος σου της γράφυς τεις ανακυνόσις; :)

Δείτε την ορθρογραφία των ΑΕροψεκασμένων που θέλουν να κυβερνήσουν κιόλας ενώ κόπτονται και για την παιδεία:

Με τύχη αλά Παναθηναϊκός ο Ολυμπιακός!

Το ερυθρόλευκο κατεστημένο χτύπησε για ακόμη μία φορά, αυτή τη φορά μάλιστα σε ευρωπαϊκό επίπεδο! Η κληρωτίδα, έπειτα από εξόφθαλμη παρέμβαση, του έφερε μπροστά του την Άρσεναλ, τη Σάλκε και την Μονπελιέ!

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Stern: Η Ευρώπη ξεκινά και τελειώνει με την Αθήνα

«H Ελλάδα αξίζει την αλληλεγγύη μας», λέει το γερμανικό περιοδικό

Αρθρο στο οποίο αναφέρει ότι η Ελλάδα αξίζει πλέον την αλληλεγγύη της Ευρώπης και αυτοί που πρέπει να παραδειγματιστούν είναι οι κερδοσκόποι δημοσιεύει το Γερμανικό περιοδικό Stern.

Αναλυτικά το άρθρο:

Rapid Wien – PAOK Live Stream (Ραπίντ - ΠΑΟΚ 21:45 μμ)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω link:

Ένας Έλληνας θα προσφωνήσει τον Ομπάμα στο συνέδριο των δημοκρατικών

Ο Τσάρλι Κριστ (Χριστοδούλου), πρώην κυβερνήτης της Φλόριντα, ένας από τους βασικότερους ομιλητές στο Συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος, θα δώσει στον Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα τον αέρα για το πανηγυρικό χρίσμα του υποψήφιου για το ανώτατο αξίωμα των Ηνωμένων Πολιτειών με το δημοκρατικό ψηφοδέλτιο.

Όλοι οι όμιλοι του CL

Στον δεύτερο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ κληρώθηκε ο Ολυμπιακός με αντιπάλους την Αρσεναλ, τη Σάλκε και την Μονπελιέ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τεθεί και πέρυσι αντιμέτωποι με την Αρσεναλ...

Ανοίγει ο δρόμος για επανεκλογή Merkel - Κάνει πίσω ο ηγέτης του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος Sigmar Gabriel

Σήμα ότι δεν θα διεκδικήσει το χρίσμα ώστε να είναι υποψήφιος για την Καγκελαρία απέναντι στην Angela Merkel, έστειλε σήμερα ο ισχυρός πολιτικός της αντίπαλος Sigmar Gabriel, ηγέτης του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD), ανοίγοντας το δρόμο για την επανεκλογή Merkel.

Το βίντεο με τον ιταλό ανθρακωρύχο που έκοψε τις φλέβες του μπροστά στις κάμερες

Δείτε το βίντεο με τον ανθρακωρύχο στη Σαρδηνία που προσπαθεί να κόψει τις φλέβες του λέγοντας αν είναι να μας σκοτώσουν μπορούμε και μόνοι μας. Οι ανθρακωρύχοι έχουν ταμπουρωθεί σε ανθρακωρυχείο με 700 κιλά εκρηκτικά και ζητάνε από την κυβέρνηση μεγαλύτερους μισθούς:

Με ποιους κληρώθηκε ο Ολυμπιακός;

Ο Ολυμπιακός είχε καλή κλήρωση μιας και κληρώθηκε στο 2ο γκρούπ με αντιπάλους τις:

Θετική έκβαση για τη ΝΔ η εκλογή γραμματέα, 3 ακόμη προκλήσεις

Η αλήθεια είναι ότι κυριάρχησε η ηρεμία και η νηφαλιότητα για την εκλογή του γραμματέα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στις σημερινές εσωκομματικές εκλογές. Η πολιτική επιτροπή επέλεξε ανάμεσα σε δύο και όχι περισσότερους υποψηφίους, όπως ακουγόταν, και πλέον ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης καλείται να διαχειριστεί τις τύχες του κόμματος σε μια εποχή σκληρή και δύσκολή για τα πολιτικά πράγματα αλλά και την ίδια τη Νέα Δημοκρατία, αφού πρέπει να κρατήσει τις ισορροπίες της συγκυβέρνησης και να διατηρήσει τα «πρόβατα στο μαντρί»….

Νταλβούρος προς συναδέλφους του Αξιωματικούς: Σοβαρευτείτε και συμβάλλετε στη σωτηρία της πατρίδας... Άλλοι δεν έχουν καν δουλειά

Δύο είναι οι "γαλάζιοι αντάρτες" βουλευτές που αρνούνται να ψηφίσουν τα μέτρα για τα ειδικά μισθολόγια.

Πρώτος είναι ο Δημήτρης Κυριαζίδης, βουλευτής Δράμας και πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας των αστυνομικών υπαλλήλων ο οποίος σε επιστολή του αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει το νέο πακέτο μέτρων καθώς τίθενται για τον ίδιο θεμάτα ηθικής τάξης και αξιοπιστίας.

Γκιουλέκας: "Ο Μπουτάρης διακατέχεται απο τουρκολαγνεία"

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Κώστας Γκιουλέκας με αφορμή τις δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη στην παρουσίαση του προγράμματος των εορτασμών των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. Ο Κώστας Γκιουλέκας εμφανώς αγανακτισμένος με τα λεγόμενα του δημάρχου μιλάει με πολύ σκληρά λόγια...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στα ύψη η φοροδιαφυγή στα νησιά... Καλά κάνουν αφού είναι χωρίς συνέπειες και το ΣΔΟΕ αρκείται σε διαπιστώσεις

Στο 54,9% διαμορφώθηκε το μέσο ποσοστό παραβατικότητας, στους ελέγχους που πραγματοποίησε το ΣΔΟΕ σε περιοχές της χώρας, με μεγάλη τουριστική κίνηση και αυξημένη οικονομική δραστηριότητα, για το χρονικό διάστημα από 24 έως 27 Αυγούστου.

Βίντεο: Δήλωση του νέου ΓΓ της ΝΔ, Μ. Κεφαλογιάννη

Δείτε το βίντεο:

Πίκρα Κακλαμάνη... κατανοητό: "Ευχαριστώ το 38% που αντιστάθηκε στις πιέσεις"

Με μία αιχμηρή δήλωση σχολίασε ο Νικήτας Κακλαμάνης την ήττα του από τον από τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, στην εκλογική διαδικασία για την θέση του γενικού γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Του βάζεις το γκλοπ στον κώλ@ ή δεν του το βάζεις; Αστυνομικός των ΕΚΑΜ με υλικό παιδικής πορνογραφίας

Υλικό παιδικής πορνογραφίας βρέθηκε σε υπολογιστή ενός αστυνομικού που υπηρετεί στα ΕΚΑΜ, έπειτα από έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Εντολή για άμεσο διαχειριστικό έλεγχο στο ΑΠΘ του ΣΥΡΙΖΑίου Μυλόπουλου

Τον πλήρη διαχειριστικό έλεγχο των δαπανών της εταιρείας διαχείρισης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Διαχείρισης και Αξιοποίησης του ΑΠΘ) από οικονομικούς επιθεωρητές παρήγγειλε ο εισαγγελέας, Λάμπρος Τσόγκας, που ανέλαβε την προκαταρκτική εξέταση της υπόθεσης, μετά την αποκάλυψη για «πάρτι» σπατάλης δημοσίου χρήματος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο από τον ΣΥΡΙΖΑίο Μυλόπουλο που μετά τα δώρα στη Ναταλία Δραγούμη, το πάντρεμα της Γραμματέας του στο Φανάρι, αποδείχθηκε ότι έπρεπε να κάνει την ανάγκη του σε χρυσή τουαλέτα....

Έρευνες για υδρογονάνθρακες: Την άλλη εβδομάδα θα ξέρουμε

Στις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται η κατακύρωση διαγωνισμού για τη διεξαγωγή των σεισμικών ερευνών στο Ιόνιο και -κυρίως- στη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, όπου υπολογίζεται ότι τα κοιτάσματα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Πολύδωρας: Να γίνει συζήτηση στη Βουλή για τους μετακλητούς, να δούμε τι υπερασπίζεται ο καθένας... εγώ θα υπερασπιστώ την κόρη μου

Αντιδράσεις προκαλεί το αίτημα 16 βουλευτών της ΔΗΜΑΡ για κατάργηση των προνομίων πρώην πρωθυπουργών, προέδρων κομμάτων, αντιπροέδρων κυβερνήσεων και προέδρων Βουλής, καθώς και το αίτημα για δημοσιοποίηση των σχετικών στοιχείων από τη Βουλή.

O Μπαλοτέλι νοίκιασε βαν για να μεταφέρει τις τσούλες που «καμάκωσε» σπίτι του [εικόνες]

Μπορεί να αποκαλούν τον Μπαλοτέλι σούπερ Μάριο, αλλά ακόμη και αυτός δεν κατάφερε να χωρέσει πάνω από τρεις κατακτήσεις του στην Bentley GT του. Δεν τα παράτησε όμως. Κάθησε, σκέφτηκε και βρήκε την λύση για να μεταφέρει όσες του χρειάζονταν για να βγάλει την νύχτα (καμιά 12αριά) πίσω στην βίλα του.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τι συμβαίνει με τα παγωτά


Όσοι ψωνίζετε "παγωτά" από περίπτερα και super market, πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο. Όλες οι εταιρείες κοροϊδεύουν τους καταναλωτές κανονικά. Μιλάμε για μεγάλη απάτη...

Οι ανυποψίαστοι καταναλωτές λοιπόν (και φέτος) προτιμούν τα δροσιστικά παγωτά των διαφόρων εταιρειών στην αντιμετώπιση της ζέστης.

Διαβάστε περισσότερα στο logia-starata.blogspot.gr

Φανταστείτε για τι μαλάκ@@ μιλάμε: Εξελέγη παμψηφεί ο Γιωργάκης!

Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς εξελέγη πριν από λίγο στο Κέιπ Τάουν ο Γ. Παπανδρέου.

Απίθανη ντρίμπλα από αμυντικό [βίντεο]

Η Χάκεν νίκησε 4-2 την Ελφσμποργκ για το σουηδικό πρωτάθλημα και ο Κάρι Αρκίβουο χάρισε την εντυπωσιακότερη φάση στον αγώνα.

Παρουσιάστρια πλήρωσε 32 ευρώ για τοστ, χυμό και καφέ!

Η Δούκισσα Νομικού έμεινε άφωνη όταν για το τοστ γαλοπούλας, τον freddo capuccino και τον φυσικό χυμό που είχε παραγγείλει έπρεπε να πληρώσει 32 ευρω!

Κι ενώ ο τουρισμός στενάζει υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης, κάποιοι συνεχίζουν στους παλιούς τους ρυθμούς και χρεώνουν ένα ...

Βίντεο: Φοβερή έκρηξη βόμβας Β' ΠΠ στο Μόναχο

Μεγάλη έκρηξη προκάλεσε βόμβα του 2ου ΠΠ σε προάστιο του Μονάχου. Η βόμβα ήταν βάρους 250 κιλών και η περιοχή είχε εκκενωθεί σε μεγάλη ακτίνα με αποτέλεσμα τη μετακίνηση 3.000 κατοίκων. Στο βίντεο παρότι η λήψη είναι μακρινή μπορείτε να δείτε πως τρεμει η εικόνα λόγω του μεγάλου μεγέθους της έκρηξης:

Βίντεο: Αλλάου Ακμπάρ και πάρτο κάτω το αεροπλανάκι

Νέο βίντεο από πτώση αεροπλάνου του Συριακού Στρατού ανέβασαν στο youtube οι ισλαμοφασίστες. Φυσικά και αυτό συνοδεύεται από τις ιαχές "Αλλάου Ακμπάρ". Δείτε το βίντεο:

Σταμάτης Κόκοτας:«Πουλάω την Lamborghini του Ωνάση» [εικόνες]

Πωλητήριο στην Lamborghini Miura που του έκανε δώρο ο Αριστοτέλης Ωνάσης τη δεκαετία του '70 έβαλε μέσω βρετανικής ιστοσελίδας ο Σταμάτης Κόκοτας. Μόνο σοβαρές προσφορές γίνονται δεκτές.

Μας γελάει κατάμουτρα από τη Μύκονο η Μαριέτα μας... Αφού το ΣΔΟΕ και ο Στουρνάρας δεν τους κατάσχουν τη θαλαμηγό! (φώτο)

[Καλά κάνει το κορίτσι αφού πραγματοποίησε το όνειρό του και παντρεύτηκε έναν λεφτά που στις πλάτες του ελληνικού λαού την γυρνάει σε όλο το Αιγαίο εδώ και 2 μήνες με τη θαλαμηγό του 1 μύριου που έχει δηλώσει (σαν επαγγελματική που δήθεν νοικιάζεται για κρουαζιέρες) σε άνεργη σύζυγο υπαλλήλου της εταιρίας προκειμένου να αποφύγει να πληρώσει τους νόμιμους φόρους... Το ΣΔΟΕ και ο Στουρνάρας θα συνεχίσουν να μας δουλεύουν ότι διαπίστωσαν διάφορες παρανομίες; Σκοπεύουν να κατασχέσουν κάτι, έστω και μέσα στον επόμενο αιώνα;]

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας επέλεξαν για ένα ακόμα καλοκαίρι τη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές. Λίγο πριν κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, πέρασαν στιγμές ξεγνοιασιάς στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου, έχοντας στην συντροφιά τους και την φίλη της παρουσιάστριας Stacy Keibler.

FT: Η δραχμή είναι λιγότερο πιθανή απ΄όσο θεωρούν οι αγορές

«Η επιστροφή στη νέα δραχμή είναι λιγότερο πιθανή από ό,τι θεωρούν οι αγορές», σημειώνει σε κύριο άρθρο της η βρετανική οικονομική εφημερίδα, ενώ τονίζεται πως στη χώρα μας ήδη έχουν γίνει περισσότερα απ' όσα κάποιοι θεωρούν, καθώς το κόστος ανά μονάδα εργασίας έχει πέσει και το πρωτογενές έλλειμμα -πριν από τις δαπάνες για τους τόκους εξυπηρέτησης του χρέους- έχει σχεδόν εξαφανισθεί.

Θες να ακούσεις ένα κάρο μαλακί@@ και πως γαμ@@ μια χώρα: Νοικιάστε τον Γιωργάκη για ομιλιτή

Δεινός ομιλητής, με πλούσιο βιογραφικό και πρώην πρωθυπουργός ψάχνει ακροατήριο μέσω ενός από τα πιο γνωστά γραφεία "ενοικίασης" ομιλητών στον κόσμο!

Ο Γ. Παπανδρέου, έγινε μέλος του γραφείου «The Harry Walker Agency» και είναι διαθέσιμος αρκεί να έχετε το απαιτούμενο ποσό να έρθει στην εκδήλωσή σας και να εκφωνήσει ομιλία για το θέμα που εσείς επιθυμείτε!

Φαιστός:Πόλεμος για τις σημαίες

[Καλοί μαλάκ@@ κι αυτοί του Δήμου! Αντί να κατεβάσουν τη σημαία της ΕΕ κατέβασαν την ελληνική!]

Για αδελφοποίηση με δήμο της Βαυαρίας ξεκίνησαν οι τοπικοί άρχοντες στον Ζαρό του Ηρακλείου, όμως κατάφεραν να γίνουν “μαλλιά κουβάρια” για τις σημαίες που αναρτήθηκαν στο δημοτικό κατάστημα, ενώ η υποστολή της ελληνικής άναψε τα αίματα και προκάλεσε την αντίδραση της Χρυσής Αυγής μέλη της οποίας φέρονται να έκαψαν τις σημαίες του Γερμανικού δήμου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΤΩΡΑ! Νέος γραμματέας της ΝΔ ο Μ. Κεφαλογιάννης

Ο Μ. Κεφαλογιάννης εκλέχθηκε από την ΠΕ νέος ΓΓ του κόμματος της ΝΔ. Το αποτέλεσμα είναι:

Η Όλγα Τρέμη χωρίς ρετούς με μαγιό στην παραλία

Κάθε βράδυ μας ενημερώνει από το κεντρικό δελτίο του MEGA για όλες τις εξελίξεις από την επικαιρότητα. Κι αν έχουμε συνηθίσει την Όλγα Τρέμη πάντα σοβαρή και μετρημένη, υπάρχουν στιγμές που η παρουσιάστρια έχει πιο χαλαρή και ανέμελη διάθεση.

Η Βουλή συζητάει τις μειώσεις απολαβών των πολιτικών

Ξεκινά σήμερα το μεσημέρι στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής η επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Οικονομικών: «Περιστολή δημοσίων δαπανών, ρύθμιση θεμάτων δημοσιονομικών ελέγχων και άλλες διατάξεις».

Στην Ελβετία ο Μαυραγάνης για τη φορολόγηση των αδήλωτων καταθέσεων... κατά τ' άλλα ο Μπένυ πέρσι θα υπέγραφε συμφωνία από "μέρα σε μέρα"...

[Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι επί 2,5 χρόνια το ΠΑΣΟΚ δεν έκανε τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση. Όσα έλεγαν πέρσι, δηλ. "έτοιμη η συμφωνία... λείπουν μόνο οι υπογραφές" κ.λπ. ήταν παπαριές, όπως είχαμε πει από τότε]

Στην Ελβετία θα βρεθεί το διήμερο 2-3 Σεπτεμβρίου ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνης προκειμένου να οριστικοποιήσει με τις ελβετικές αρχές τη συμφωνία για την φορολόγηση των καταθέσεων που διατηρούν Έλληνες στην Ελβετία.

Μην ακούτε μαλακί@@: Κανένας δεν αποδοκίμασε τον Στυλιανίδη

Εκτός από καμιά 20αριά Κνίτες με το γνωστό ρυθμό και συνθήματα περί εργατών κεφαλαίου κ.λπ. Πολλοί μάλιστα τον χειροκρότησαν μόλις ανέβηκε στο βήμα. Δείτε το βίντεο για να κρίνετε:

Μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές για ΓΓ της ΠΕ της ΝΔ-Παράταση μέχρι τις 2μμ.

Μέχρι τις 2 μμ. δόθηκε παράταση καθώς πολλοί "ελληναράδες" εμφανίστηκαν τελευταία στιγμή. Μέχρι τις 1:30 είχαν ψηφίσει 496 από τα 584 μέλη, κάτι που κρίνεται αρκετά ικανοποιητικό. Αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης θα αρχίσει η καταμέτρηση

Γκρίνια στο ΠΑΣΟΚ για εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ την ημέρα... γενεθλίων του

Εκδήλωση με συνθήματα που έχουν συνδεθεί με το ΠΑΣΟΚ και ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα προγραμματίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την ημέρα γενεθλίων του Κινήματος, στις 3 Σεπτεμβρίου. Η κίνηση αυτή προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της Ιπποκράτους, η οποία κάνει για "σοβαρό ατόπημα της Κουμουνδούρου".

TT: Εκτός διαπραγμάτευσης η μετοχή-Λόγω έκτακτων δυσμενών συνθηκών το ΤΤ δεν δύναται να ανακοινώσει αποτελέσματα για το 2011


Λόγω έκτακτων δυσμενών συνθηκών το ΤΤ δεν δύναται να ανακοινώσει  αποτελέσματα  για το 2011 - Εκτός διαπραγμάτευσης η  μετοχή  στο ΧΑ - Προκρίνεται η  λύση της προσωρινής αναμονής  - Στα 3,7 δισ η ζημία για το 2011 και -2,3 δισ τα κεφάλαια
Λόγω εκτάκτων δυσμενών συνθηκών το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δεν μπορεί και δεν θα ανακοινώσει αύριο τελικά αποτελέσματα χρήσης 2011. Η διοίκηση του ΤΤ σε συνεργασία με την ΤτΕ και το ΥΠΟΙΚ αποφάσισαν να αναβάλλουν τις ανακοινώσεις επικαλούμενοι ανωτέρα βία. Η μετοχή τέθηκε εκτός διαπραγμάτευσης.

FT: Λιγότερο πιθανή από όσο πιστεύουν οι αγορές η νέα δραχμή

Η Ελλάδα έχει κάνει περισσότερα από όσο πιστεύουν πολλοί, τονίζουν στο κύριο άρθρο τους οι Financial Times.

Η βρετανική οικονομική εφημερίδα σημειώνει ότι παρά το γεγονός πως η ύφεση λόγω της λιτότητας και της ευρωπαϊκής επιβράδυνσης κρατά μακριά τους στόχους του ελλείμματος, το εργατικό κόστος μειώνεται και το πρωτογενές έλλειμμα έχει σχεδόν εξαφανιστεί.

Ψήφισε ο Καραμανλής μαζί με τον μόνιμο συνοδό του... (ΦΩΤΟ)

Για μια ακόμη φορά έγινε αντικείμενο λατρείας από τους φίλους της ΝΔ


Πριν λίγο έφτασε στα γραφεια της Λεωφόρου Συγγρού ο Κώστας Καραμανλής για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Κύπρος: 300 εκατ. ευρώ από τα συμβόλαια για τους υδρογονάνθρακες

Ο Κύπριος υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας, Νεοκλής Συλικιώτης, δήλωσε ότι έλαβε θετική απάντηση από τους ομολόγους του τού Ισραήλ και της Ελλάδας στην πρόσκλησή του για συνάντηση εντός του Σεπτεμβρίου για το θέμα των εξαγωγών φυσικού αερίου σε χώρες της Ευρώπης.

Έκλεψαν φιαλίδιο με το αίμα Πάπα... Καλά αυτοί οι μαλάκ@@ τι το κρατάνε το αίμα του νεκρού πάπα;;

Η ιταλική αστυνομία ανακοίνωσε προχθές ότι ένα φιαλίδιο που περιείχε αίμα του Πάπα Ιωάννη Παύλου του Δεύτερου (1920-2005) και το οποίο μετέφερε ιερωμένος εκλάπη από αγνώστους, για να ανακτηθεί από την αστυνομία μερικές ώρες αργότερα.

Μαλάκ@@ ή σε διατεταγμένη υπηρεσία;; Βουτιά για τη μετοχή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου μετά τις δηλώσεις Στουρνάρα

[Και ο Σαμαράς δήλωνε στη Γερμανία ότι οι "τοξικές" δηλώσεις των ξένων εμποδίζουν τις επενδύσεις... Ρε Αντώνη δεν κοιτάς τους καραγκιόζηδες δίπλα σου να ρίξεις μερικές σφαλιάρες μπας και συνέλθουν;]

Μεγάλες απώλειες 29,71% καταγράφει η τιμή της μετοχής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στον απόηχο των χθεσινών δηλώσεων του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, ότι «το Τ.Τ είναι μη βιώσιμο, όπως έκριναν τόσο η Τράπεζα της Ελλάδας, όσο και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας».

Το φερμουάρ και το … ραβασάκι προς Κεφαλογιάννη-Κακλαμάνη

Αυτό κι αν είναι το παραπολιτικό της 10ετίας. Το … parapolitika.gr είχε την ευκαιρία να «κάθετε» πίσω από τον Μανώλη Κεφαλογιάννη και τον Νικήτα Κακλαμάνη και πριν από λίγο είδαμε ένα ραβασάκι να φτάνει στα χέρια του Μανώλη Κεφαλογιάννη, προερχόμενο από τον Κώστα Τασούλα και τον Σίμο Κεδίκογλου που κάθονταν στις πρώτες θέσεις.

Αν ο πρώτος άνθρωπος στη Σελήνη ήταν Έλληνας! (φώτο)

O Νιλ, ο αστροναύτης που έγραψε ιστορία ως ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε στη Σελήνη, απεβίωσε στα 82 του. Για το επίτευγμα του έχουν ακουστεί πολλές φήμες με τη δημοφιλέστερη να ισχυρίζεται ότι επρόκειτο για απάτη και ότι ο Άρμστρονγκ καρφίτσωσε την αμερικανική σημαία σε ένα στούντιο.
Μια άλλη γνωστή ιστορία λέει πως ο συγχωρεμένος ήταν Σαλονικιός και όταν πάτησε στη Σελήνη αναφώνησε:

322 εκατ. € για το μεταναστευτικό

Για το 2013 η κατανομή των κονδυλίων για την Ελλάδα ανέρχεται συνολικά σε 85 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο των τεσσάρων Ταμείων του Γενικού Προγράμματος «Αλληλεγγύη και διαχείριση των μεταναστευτικών ροών».

Κίνα: Μας ανησυχεί αν η Ελλάδα θα εγκαταλείψει το ευρώ!

Η Κίνα ανησυχεί για την επιδείνωση της κρίσης στην ευρωζώνη, αλλά θα συνεχίσει να επενδύει στην Ευρωπαϊκή Ενωση, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Κίνας Γουέν Τζιαμπάο υποδεχόμενος στο Πεκίνο την καγκελάριο της Γερμανίας Αγγελα Μέρκελ.

Σαμαράς: Τα μέτρα πονάνε αλλά είναι τα τελευταία

Δύσκολες και επώδυνες αποκάλεσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τις περικοπές που προβλέπονται στο πακέτο μέτρων των 11,5 δισ., τονίζοντας πως θα είναι το τελευταίο πακέτο περικοπών. «Άλλο δεν αντέχει η ελληνική κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά. Ωστόσο χαρακτήρισε τις περικοπές αναπόφευκτες, αφού χωρίς αυτές η χώρα μας θα έπαιρνε το δρόμο της εξόδου από την Ευρωζώνη.

Δρακόντεια αστυνομικά μέτρα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ (video)

Σε ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό βρίσκονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ οι οποίοι έχουν ταξιδέψει στην Αυστρία για να δούνε τον ευρωπαϊκό αγώνα με τη Ραπίντ. Δείτε:

Θράσος! Σύγκλητος ΑΠΘ: Καθόλου παράλογη η δαπάνη 30.000 ευρώ για την τουαλέτα

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με τις υπέρογκες σπατάλες στο ΑΠΘ, ενώ η "χρυσή" τουαλέτα των 30.000 ευρώ αποτελεί πλέον το μοναδικό θέμα συζήτησης στην πανεπιστημιακή κοινότητα.

Ποιοι δικαιούνται επίδομα θέρμανσης – Ποια κριτήρια βάζει το υπουργείο

Ο χειμώνας που έρχεται αναμένεται να είναι «καυτός» με την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης να φτάνει στα ύψη και ήδη πολλοί είναι αυτοί που αναζητούν είτε άλλους τρόπους θέρμανσης είτε να μπορέσουν να εξασφαλίσουν επίδομα θέρμανσης.

Forbes: Να παραγραφεί το ελληνικό χρέος

Τον τελευταίο καιρό, με αναλύσεις και ανταποκρίσεις σε αμερικανικά ΜΜΕ, προβάλλεται όλο και περισσότερο η άποψη για διαγραφή του ελληνικού χρέους ή για περαιτέρω αναδιάρθρωσή του.

Ολλανδική πρόταση: Προκαταβολική πληρωμή των δόσεων αντί επιμήκυνσης

Ολλανδική πρόταση για επιτάχυνση της καταβολής των δόσεων από το μηχανισμό στήριξης, προκειμένου να ανακάμψει έγκαιρα η ελληνική οικονομία και, παράλληλα, να επιμηκυνθεί η διάρκεια του προγράμματος προσαρμογής, αλλά χωρίς επιπρόσθετα κεφάλαια, εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών, αλλά περιμένει και την άποψη της τρόικας.

Γερμανική έκθεση: η Ελλάδα ίσως αρχίζει να ανακάμπτει

Οι χώρες του ευρωπαϊκού Νότου που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση στην ευρωζώνη γίνονται όλο και πιο ανταγωνιστικές, σύμφωνα με μια νέα γερμανική έκθεση. Το μισθολογικό κόστος έχει μειωθεί, ενώ το εμπορικό ισοζύγιο βελτιώνεται. Οι επώδυνες μεταρρυθμίσεις φαίνεται να αποδίδουν καρπούς με αποτέλεσμα η ζώνη του ευρώ να είναι σε θέση να επιστρέψει σε ρυθμούς ανάπτυξης το επόμενο έτος, σημειώνει.

Διαφημιστικό σποτ με έμπνευση τη ληστεία στην Αρχαία Ολυμπία

Εικόνες που παραπέμπουν στη μεγάλη ληστεία στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας περιλαμβάνει το βίντεο σποτ του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, που διαμαρτύρονται για τις περικοπές στον τομέα του πολιτισμού.

Αυτή είναι η τουαλέτα των 30.000 ευρώ (φώτο)

Δυσφορία και άμεση παρέμβαση του πρωθυπουργού, προκάλεσε η δημοσίευση του θέματος για την ανακατασκευή της τουαλέτας, στο γραφείο του πρύτανη του ΑΠΘ, που κόστισε 30.000 ευρώ.

Γιατί κλαίγεται τώρα που του έκαναν αυτοί αγωγή ;;;

Την Κυριακή που μας πέρασε η εφημερίδα Το Χωνί κυκλοφορούσε υπερηφάνως αυτό το πρωτοσέλιδο...

Είναι η συνέχεια ενός μπαράζ δημοσιευμάτων κατά του Α. Σαμαρά και του αδελφού του...

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

Αδερφές μηνύουν αεροπορική-Βρήκαν τον δονητή τους χρησιμοποιημένο [εικόνες]

Αξέχαστη θα μείνει η επιστροφή από διακοπές στην Κόστα Ρίκα για το γκέι ζεύγος των Κρίστοφερ Μπρίτζμαν και Μάρτιν Μπόργκερ που ξεφτιλίστηκαν μπροστά σε όλο το αεροδρόμιο του Χιόυστον όταν είδαν την βαλίτσα τους να κάνει το γύρο του κυλιόμενου διαδρόμου με τον ευμεγέθη μοβ δονητή τους κολημμένο με διάφανη ταινία πάνω της.

Άκης: Καλά μαλάκ@@ είστε; Δεν έχω καμία off shore!

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στο σημερινό τεύχος του περιοδικού "Επίκαιρα" (30/08) ο πρώην ισχυρός άνδρας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ο ίδιος απορρίπτει τις εις βάρος του κατηγορίες για μίζες και μαύρο πολιτικό χρήμα, τονίζοντας ότι η δίωξη του είναι καθαρά πολιτική και πίσω της κρύβεται η ανίερη συμμαχία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, για την οποία καταλογίζει προσωπικά ευθύνες στον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά.

Προπονητής αυτοκτονεί μετά από αποτυχία στους Ολυμπιακούς αγώνες

Ανάστατο είναι απο χθες το αθλητικό κοινό της Ρωσίας, αφού η είδηση για το θάνατο του 43χρονου Σεργκέϊ Οβκίνικοφ, του Ρώσου προπονητή που οδήγησε την γυναικεία ομάδα Βόλεϊ της Ρωσίας στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Oι δημόσιοι υπάλληλοι θα πληρώνουν τα λάθη τους... από τη τσέπη τους

Από την τσέπη τους θα πληρώνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι με τις ενέργειές τους ζημιώνουν το κράτος. Αυτό προβλέπεται σε εγκύκλιο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Χρ. Σταικούρα που δόθηκε την Τετάρτη στη δημοσιότητα.

Η ΟΝΝΕΔ "ψηφίζει" Κεφαλογιάννη

Την στήριξη της ΟΝΝΕΔ φαίνεται ότι απολαμβάνει ο υποψήφιος για την θεση του γραμματέα της Ν.Δ. Μανώλης Κεφαλογιάννης. Όπως, αναφέρουν αξιόπιστες κυβερνητικές πηγές ο πρόεδρος της γαλάζιας νεολαίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, είχε προς ημερών συνάντηση με στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού...

Ποιος βουλευτής των ΑΕροψεκασμένων έπαιρνε τηλέφωνα για να ψηφίσουν Νικήτα μέσα από το γραφείο του Νικήτα;

Το να προσπαθεί κάποιος να πείσει να τον ψηφίσουν και να προσπαθεί να επηρεάσει ανθρώπους είναι λογικό. Ακόμα πιο λογικό είναι να προσπαθούν οι φίλοι του να πείσουν τους υπόλοιπους να ψηφίσουν τον δικό τους που θεωρούν καταλληλότερο. Το να παίρνει όμως τηλέφωνα μέσα από το γραφείο του υποψηφίου κάποιος που είναι βουλευτής άλλου κόμματος είναι κομματάκι χοντρό.

Χθες το πρωί σύμφωνα με πληροφορίες μας ο γνωστός ΑΕροψεκασμένος βουλευτής...

Έφυγε η Χαρά και άνοιξαν τα γραφεία του κόμματος Σαδίκ στο Μεγάλο Δέρειο, παρουσία καμιά 20 ηλιθίων-Φωτογραφικό υλικό

[Αφού οι φωστήρες μαζί με όσους τα παίρνουν από τους Τούρκους, διώξανε τη Χαρά Νικολοπούλου από το χωρίο, λογικό είναι να αλωνίζουν οι πράκτορες της Τουρκίας]

Από το απόγευμα της Δευτέρας το κόμμα «Ισότητα, ειρήνη και φιλία», που ίδρυσε πριν από 21 χρόνια ο Αχμέτ Σαδίκ απέκτησε γραφεία και στον Έβρο και πιο συγκεκριμένα στο Μεγάλο Δέρειο.

Υπογραφές υπέρ της θέσπισης της Ελληνικής ΑΟΖ

Με αυτές τις υπογραφές του ελληνικού λαού, θέλουμε να δείξουμε σε όλους τους πολιτικούς φορείς και ειδικά στη Βουλή των Ελλήνων, όπου θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο του Νόμου της ελληνικής ΑΟΖ, ότι ο καθένας μας ζητά την εφαρμογή του Δικαίου της Θάλασσας στην πατρίδα μας, για να αξιοποιήσουμε τους υδρογονάνθρακες που βρίσκονται στα ελληνικά κοιτάσματα, έτσι ώστε να βγούμε αποτελεσματικά και στρατηγικά από την οικονομική κρίση με τις ίδιες τις δυνάμεις μας και με την αξιοπρέπεια που μας χαρακτηρίζει. Για να υπογράψετε, πατήστε εδώ.

Πηγή - Νίκος Λυγερός

Δείτε πως έβγαλε ο άλλος το μαγαζί του!!

Απ' αυτό το μαγαζί στην Ινδία, σίγουρα δεν θα αγοράσουν ρούχα οι εβραίοι... και η πλάκα είναι ότι ο τύπος δεν αλλάζει και όνομα στο μαγαζί,εκτός εαν του πληρώσουν τη νέα πινακίδα με το νέο όνομα:

Φουρτούνες στη ΝΔ φέρνει η εκλογή γραμματέα-Λάδι στη φωτιά έριξε ο κ. Ν. Κακλαμάνης που επιτέθηκε στον κ. Εμ. Κεφαλογιάννη

Αυστηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση _άρα και στους κυβερνητικούς εταίρους_ ότι δεν χωρούν προσωπικές στρατηγικές αναμένεται να στείλει το πρωί της Πέμπτης ο Πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ., ενώ θα ζητήσει τη στήριξη και των κομματικών στελεχών και βουλευτών για το νέο πακέτο των μέτρων.

Παρέμβαση του εισαγγελέα, για το δημοσίευμα του ΕΤ, για τις 30.000 ευρώ για τουαλέτα του πρύτανηπερί σπατάλης στο ΑΠΘ

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσε το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» που κάνει λόγο για κακοδιαχείριση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ευάγγελος Μπακέλος, παρήγγειλε από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, αρμόδιο για οικονομικά εγκλήματα, Λάμπρο Τσόγκα, τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα. Όπως έγινε γνωστό, τα αδικήματα που θα διερευνηθούν αφορούν αυτά της απιστίας στην υπηρεσία και της υπεξαίρεσης.

"Μαχαίρι" σε χαμηλοσυνταξιούχους και στα επιδόματα

Της Δήμητρας Καδδά

Σκληρά μέτρα βρέθηκαν στο τραπέζι των πολύωρων διαπραγματεύσεων της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών με τους εκπροσώπους των κομμάτων που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα.