01 Σεπτεμβρίου 2012

Σε ποιες χώρες ζουν οι γυναίκες με το μεγαλύτερο στήθος; [χάρτης]

Το γυναικείο στήθος ήταν ανέκαθεν αντικείμενο θαυμασμού και αποτελούσε πόλο έλξης για το ανδρικό φύλο. Πολλές συζητήσεις έχουν γίνει σχετικά με το μέγεθος και το σχήμα του, ενώ αποτελεί συχνό θέμα διαφωνιών το κατά πόσο σχετίζεται με την εθνικότητα και την προέλευση της γυναίκας.

Στο σφυρί 30 νησιά-φιλέτα

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τριάντα νησιά φιλέτα φαίνεται πως ετοιμάζονται να βγουν στο σφυρί και να αποτελέσουν πόλο έλξης για μεγάλους επενδυτές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», δεκάδες ομάδες νησιών στον Σαρωνικό, τον Ευβοϊκό, τις Κυκλάδες, τον Αργολικό Κόλπο, το Ιόνιο, το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο, θα μισθωθούν μακροχρόνια σε ιδιώτες.

Αναβάλλεται για Οκτώβριο η πώληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Η διαδικασία πώλησης θα ξεκινήσει στο τέλος Οκτωβρίου, καθώς συνδέεται με την καταβολή της επόμενης δόσης, από την οποία ποσό 24 δισ. ευρώ προορίζεται για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Τσίπρας: Δεν θα γίνω Α.Παπανδρέου... θα τον ξεπεράσω

Για τη σύγκριση του με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τα δημοσιεύματα που φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ να πλαγιοκοπεί τους υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλά πόσες είναι οι δημοσκοπήσεις της ALCO;;;

ALCO:Προβάδιμα ΝΔ με 21,5% λέει το enikos του Χατζηνικολάου ενώ οι άλλοι δίνουν άλλα ποσοστά (μεγαλύτερα) που πιθανώς να είναι με αναγωγή!!

Προβάδισμα στη ΝΔ με ποσοστό 21,5 % έναντι 19,8 % του ΣΥΡΙΖΑ δίνει η δημοσκόπηση της εταιρείας ALCΟ που δημοσιεύεται στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα".

Τώρα-Φωτιά στο Σέιχ Σου


Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο δάσος του Σέιχ Σου, στην περιοχή πίσω από το...

3% αύξηση ΦΠΑ στην Ισπανία

Σε ισχύ τέθηκε από το Σάββατο, 1η Σεπτεμβρίου, η αύξηση του ΦΠΑ στην Ισπανία, το βασικό ποσοστό του οποίου αυξάνεται σε 21% από 18%. Η αύξηση, η οποία εφαρμόστηκε μετά από δίμηνη αναβολή, γίνεται στο πλαίσιο της πολιτικής λιτότητας που εφαρμόζει η κυβέρνηση του Μαριάνο Ραχόι με στόχο να μειώσει το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας.

Ατελείωτη η φοροδιαφυγή Αθήνα - Aπό νυχτερινά κέντρα, μέχρι πειραγμένα ταξίμετρα

Ατελείωτα δείχνουν να είναι τα περιστατικά φοροδιαφυγής και ειδικότερα στον χώρο της διασκέδασης, καθώς μετά τους ελέγχους που πραγματοποίησε ο ΣΔΟΕ εντοπίστηκαν 64 καταστήματα τα οποία διέπρατταν φορολοφικές παραβάσεις.

Οι "Μαγκιές" Παπακωνσταντίνου έφεραν αποτελέσματα !!!

Θυμάστε τότε που ο "τσάρος" κ. Παπακωνσταντίνου όποτε λειπόταν λεφτά τραβούσε μία έκτακτη εισφορά στις εισηγμένες ;;;
Θυμάστε που ο γράφων (και άλλοι bloggers) "φώναζε" ότι είναι σαν να τρώμε τις σάρκες μας ;;;
Ε λοιπόν ο απίστευτος αυτός τύπος που το έπαιζε τσάρος τα κατάφερε για τα καλά...

Συνεχίστε στο : Antilogos-gr.blogspot.com


Μυρίζει μπαρούτι το κέντρο!

Οι αναρχικοί ανεβαινουν την Σταδίου, η Χρυσή Αυγή έχει συγκέντρωση στο Σύνταγμα! 


"Μπαρούτι" μυρίζει αυτή την ώρα το κέντρο της Αθήνας, αφού...

Bundesliga 2η αγωνιστική: Γκέλα η Ντόρτμουντ, γκολ ο Παπαδόπουλος (βίντεο)

Τους πρώτους βαθμούς της φετινής σεζόν έχασε η Ντόρτμουντ, η οποία έμεινε στο 1-1 απέναντι στη Νυρεμβέργη εκτός έδρας. Το γκολ του Κυριάκου Παπαδόπουλου έδειξε το δρόμο στη Σάλκε κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, η Βέρντερ Βρέμης στέφθηκε νικήτρια στο ντέρμπι του βορρά κόντρα στο Αμβούργο.

Άλλες 18000 θέσεις σε παιδικούς μετά από ενέργειες Βρούτση-Στυλιανίδη

Αυξάνονται κατά 18.000 οι θέσεις παιδιών στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς σε σχέση με πέρυσι, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό ωφελουμένων για την τρέχουσα περίοδο σε πάνω από 60.000.

Εξεταστική για τον Παπανδρέου και το Μνημόνιο;


"Δε θα υπάρξουν ριψάσπιδες στην ψηφοφορία για τα μέτρα" εκτιμά ο υπουργός Παιδείας Κ Αρβανιτόπουλος σε συνέντευξή του στην στη REAL NEWS.


Σφίγγει ο κλοιός για τους Έλληνες καταθέτες της Ελβετίας

Με τον επικεφαλής της Ένωσης Ελβετικών Τραπεζών P.Odier, συναντάται ο  υφυπουργός Οικονομικών Γ.Μαυραγάνης την Κυριακή και τη Δευτέρα με τον Ελβετό ομόλογό του Μ.Ambuhl, καθώς η διαδικασία για την υπογραφή της συμφωνίας για τη φορολόγηση των αδήλωτων καταθέσεων Ελλήνων πολιτών στις ελβετικές τράπεζες εισέρχεται στην τελική ευθεία.

Προβάδισμα δύο μονάδων στη ΝΔ δίνει δημοσκόπηση της ALCO

Προβάδισμα στη ΝΔ με ποσοστό 24,8% έναντι 22,8% του ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της ALCO για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Επίσκεψη Σαμαρά στην Ομόνοια

Τις αιφνιδιαστικές επισκέψεις ξεκίνησε ο Πρωθυπουργός, στα πλαίσια του νέου τρόπου διακυβέρνησης, επισκεπτόμενος το πρωί του Σαββάτου την πολύπαθη ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας με τα πολλά προβλήματα, καθώς στην κορυφή της ατζέντας του είναι η επικράτηση του νόμου και της τάξης σε πολλά σημεία της χώρας με αντίστοιχες καταστάσεις.

Κόψτε την μουρμούρα ρε Ολυμπιακάρες...

Αφού ο Μαρινάκης είναι σπάγγος, ο Ζαρντίμ μυρωδιάς, οι παίκτες πουθενάδες και γενικά όλα είναι μαύρα στον Πειραιά, τότε γιατί δεν φτιάχνουν την Ολυμπιακή Συμμαχία; Όχι τίποτα άλλο αλλά η βλακία έχει και τα όρια της δηλαδή...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Το... μίσος της ΔΗΜ.ΑΡ. για την Εκκλησία

Εμμονή με τους μισθούς όλων των ιερέων και την περιουσία..
Μετά την εποποιία του συνωστισμού στα μικρασιατικά παράλια, την πρόταση για κατάργηση του θρησκευτικού όρκου, η Δημοκρατική Αριστερά... ξανάρχεται στοχοποιώντας τον κλήρο και την Εκκλησία.

Το παρελθόν ενός έντιμου Εισαγγελέα και ενός ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ!



Άπαξ ΕΝΤΙΜΟΣ ες αεί ΕΝΤΙΜΟΣ!
Απαξ ΚΑΘΑΡΜΑ ες αεί ΚΑΘΑΡΜΑ (πολιτικό)
Το παρελθόν, είναι αδυσώπητο για τον καθένα μας. Και δεν θα μπορούσε να αφήσει απέξω ούτε τους δικαστικούς, ούτε τους πολιτικούς.

Σ. Κεδίκογλου: "Οποιος ένστολος φέρει όπλο είναι μάχιμος

Της Μαρίνας Μάνη

"Λάθος" χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τον διαχωρισμό των ένστολων σε  "μάχιμους και μη" σε σχέση με το ποιοι θα συμπεριληφθούν στις μειώσεις των ειδικών μισθολογίων.

Ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας για τον Στρος Καν

Την ώρα που οι δικηγόροι του Ντομινίκ Στρος Καν ετοιμάζουν πυρετωδώς την υπεράσπισή του απέναντι στις νέες ροζ κατηγορίες που τον βαραίνουν, κατηγορίες για τον πιθανολογούμενο βιασμό μιας καμαριέρας πολυτελούς ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης, ο καλλιτεχνικός κόσμος  προσπαθεί να κατανοήσει και να ερμηνεύσει το μεγαλύτερο πολιτικό σεξουαλικό σκάνδαλο της Γαλλίας μέσω ταινιών, θεατρικών έργων και βιβλίων.

Πάλι ψεύτικα νούμερα πέταγε στον αέρα ο Μηλιός του ΣΥΡΙΖΑ!!

Θα είδατε φαντάζομαι το βίντεο που βάλαμε χθες (όσοι δεν το είδατε, δείτε το πιο κάτω) με τον Άδωνι και τον τσάρο της οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μηλιό,  που λέει ότι οι 200 μεγάλες εταιρίες έχουν 60 δις τζίρο και εμφανίζουν μόνο 200 εκ κέρδη... προσέξτε τον Άδωνι να του λέει: Ποια κέρδη όλες είναι ζημιογόνες, θα φορολογήσεις επί του τζίρου ζημιογόνες εταιρίες;; 

Διαβάστε τώρα και την παρακάτω είδηση που για κακή τύχη του Μηλιού βγήκε σήμερα και δείχνει τι ηλιθιότητες λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι φωστήρες του στην ΤιΒι:

Δείτε για ποιον κρέμασαν πανό οι άπλυτοι της Θεσσαλονίκης

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ! ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΒΙΑΣΤΗ. ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ! Δείτε το φώτο:

Οι διώξεις του Τσολάκογλου κατά των μεταξικών

Ένα από τα πρώτα μελήματα της κατοχικής κυβέρνησης του στρατηγού Τσολάκογλου ήταν η δίωξη οποιουδήποτε συνδεόταν με το καθεστώς της 4ης Αυγούστου. Ουσιαστικά μετά τον θάνατο του Ιωάννη Μεταξά στις 29/01/1941 και την δυσμενή τροπή του ελληνογερμανικού πολέμου τον Απρίλιο του ίδιου έτους, το καθεστώς της 4ης Αυγούστου είχε πρακτικά καταρρεύσει.

Απορίες περί «τουαλέτας»

aristoteleio-panepistimio
Μπορεί ο πρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος, να μιλάει για διαστρέβλωση της αλήθειας, ωστόσο το θέμα του κόστους της «τουαλέτας» του πρύτανη δημιουργεί εύλογα μερικές απορίες.

Πακέτο βαρύ και χωρίς έμπνευση

Στον επόμενο μήνα ή έστω στο προσεχές δίμηνο, αν η χώρα δεν λάβει τη δόση των 31,5 δισ. ευρώ από το μηχανισμό στήριξης, θα οδηγηθεί στη χρεοκοπία με μαθηματική ακρίβεια. Πρόκειται για μια πραγματικότητα που δεν έχουμε συνειδητοποιήσει η πολιτική μας ηγεσία, διάφοροι φορείς, αλλά ούτε και εμείς οι υπόλοιποι, οι απλοί πολίτες.

Πάτρα:19χρονη μαχαίρωσε τον επίδοξο βιαστή της - Το περιστατικό συνέβη στις τουαλέτες του υπεραστικού ΚΤΕΛ

Δύο νεαροί, από τις πρώτες πληροφορίες, φοιτητές από την Κεφαλονιά, αργά το απόγευμα της Παρασκευής αποπειράθηκαν να βιάσουν μια 19χρονη στις τουαλέτες του υπεραστικού ΚΤΕΛ. Η κοπέλα, που έχει αμερικανική υπηκοότητα, είχε πάνω της ένα μαχαίρι.

Οι έξυπνοι με τις εύκολες λύσεις

Tου Στεφανου Κασιματη

«Εσείς τι θα κάνατε για να πετύχετε τους στόχους στους οποίους λέτε ότι αποτυγχάνει η κυβέρνηση;» Είναι η ερώτηση που ευλόγως ακολουθεί το στερεότυπο, μακρόσυρτο κήρυγμα κατά της πολιτικής του Μνημονίου από τον μονίμως περιοδεύοντα στα ραδιοφωνικά μικρόφωνα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου το όνομα δεν έχει σημασία.

Συρτάκι στο Γκίνες (βίντεο)

Το μεγαλύτερο συρτάκι στον κόσμο είναι γεγονός και το πέτυχαν 5614 Βολιώτες το βράδυ της Παρασκευής από την παραλία του Βόλου, παρουσία πλήθος Θεσσαλών που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια αυτή από κοντά , ενθαρρύνοντας όσους έπαιρναν μέρος στο εγχείρημα.

«Κλειστός» ο Έβρος, «ανοιχτό» το Αιγαίο

Ανησυχητική αύξηση του μεταναστευτικού ρεύματος από τις ακτές της Τουρκίας προς τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου δείχνουν τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά την ευρεία σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου για την αντιμετώπιση του φαινομένου της παράνομης μετανάστευσης.