04 Σεπτεμβρίου 2012

Χρυσό και χάλκινο στους Παραολυμπιακούς

Το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στους 14ους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Λονδίνο 2012» πανηγυρίζει η Ελλάδα. Στον τελικό των ζευγαριών BC3 που πραγματοποιήθηκε στην ExCeL Arena, η ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τους Γρηγόρη Πολυχρονίδη, Νίκο Πανανό και Ελένη Κορδαλή (αγωνίστηκε στο 4ο σετ αντί του Πανανού), επικράτησε 4-1 της Πορτογαλίας και πανηγύρισε την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Ανάλυση: Το νέο σήμα του ΠΑΣΟΚ

Μαι ανάλυση από το topolitikon.blogspot.gr

Αισθητικά, είναι άρτιο. Άλλωστε μόνο που γράφει ΠΑΣΟΚ από κάτω κι έχει το χρώμα της γλίτσας, πώς να μη μας αρέσει; Εντάξει, μπορεί δύο ακτίνες να ξέφυγαν στο πέρασμα του χρόνου, αλλά και οι επτά που απέμειναν μια χαρά είναι. Δεν ξέρω κι αν μάθατε τι συμβολίζουν, γιατί πέρα από το αισθητικό του ζητήματος, ο συμβολισμός είναι που έχει και την περισσότερη σημασία.

Ποια λάθη πρόδωσαν την παπαδιά και τον εραστή της

Η 43χρονη παπαδιά και ο 40χρονος εραστής της μπορεί να εκτέλεσαν μέσα σε λίγα λεπτά το σατανικό σχέδιο της δολοφονίας του 52χρονου ιερέα, δεν κατάφεραν όμως να φανούν ψύχραιμοι όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους αστυνομικούς. Κατά τη διάρκεια των καταθέσεων η παπαδιά έπεφτε σε αντιφάσεις, ενώ πολλά από τα λεγόμενα της οδήγησαν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα πως η σύζυγος του δολοφονηθέντος ιερέα κάτι κρύβει.

Με διαδικασίες fast track η πίστα Formula 1 στη Δραπετσώνα

Οι προσπάθειες που καταβάλλονται για την κατασκευή πίστας "Φόρμουλα 1" στην περιοχή της Δραπετσώνας και την ένταξή της στο πρόγραμμα των αγώνων του παγκοσμίου πρωταθλήματος, αποτέλεσε αντικείμενο της ενημέρωσης που είχε σήμερα...

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία ακόμη δυο ανώμαλων που διακινούσαν υλικό παιδικής πορνογραφίας

Η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος τους γίνεται με σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Θαυμάστε το ακατάσχετο υβρεολόγιο του λεβεντομαλάκα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Ρε λεβεντομαλάκα, σύνελθε. Τι είναι αυτά που γράφεις δημόσια και ξεφτιλίζεις τη Βουλή; Είπαμε να αυτοσαρκάζεσαι,  αλλά αυτός ο τρόπος δεν έχει τίποτε το άνετο και γνήσιο και αν κρίνουμε από το υβρεολόγιο και την ιδεολογία άλλος είναι "η αγάμητη πουστάρα που...

Αλλάζουν οι προϋποθέσεις για επιχορήγηση ΜΚΟ

Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα γίνεται στο εξής η επιχορήγηση Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ), σωματείων, αστικών μη κερδοσκοπικών εταιρειών, ΝΠΙΔ ή φυσικών προσώπων. Η κυβέρνηση προωθεί σχετική νομοθετική ρύθμιση, ενώ τονίζεται ότι οποιαδήποτε επιχορήγηση χωρίς την τήρηση των εν λόγω προϋποθέσεων, θα συνιστά για τους δημόσιους λειτουργούς απιστία σε βάρος του Δημοσίου.

Αυτό είναι το νέο μεταγραφικό πουλέν... του Αλέξη! (ΦΩΤΟ)

Από το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ στον ...ΣΥΡΙΖΑ!

Η Νίνα Κασιμάτη είναι όπως φαίνεται το νέο "αστέρι" του Αλέξη Τσίπρα . Η νεαρή Νίνα , παραιτηθέν μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ , είναι πλέον από τα πιο μάχιμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ , καθώς είναι η εκπρόσωπος του νέου αγωνιστή και είναι στο πλευρό του πρόεδρου Αλέξη...

Βρέθηκαν άλλες 10 offshore... του Άκη εννοείται

Δέκα ακόμη εταιρείες, μέσω των οποίων διακινήθηκε μέρος της μίζας από εξοπλιστικά προγράμματα, φέρεται να διατηρούσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από τη δικογραφία.

Ράσμουσεν σε Σκοπιανούς: Αν θέλετε να μπείτε στο ΝΑΤΟ βρείτε τα με την Ελλάδα

Την πάγια θέση του ΝΑΤΟ ως προς την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΠΓΔΜ επανέλαβε ο Γενικός Γραμματέας της Ατλαντικής Συμμαχίας 'Αντερς Φογκ Ράσμουσεν, τονίζοντας πως τα Σκόπια θα μπουν στη Συμμαχία μόνο όταν επιλυθεί το ζήτημα της ονομασίας με την Ελλάδα.

Θετικός στην επανασύσταση της ΜΟΜΑ ο Παναγιωτόπουλος

Θετικός φέρεται να είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος στην επανασύσταση των Μικτών Ομάδων Μηχανημάτων Ανασυγκρότησης (ΜΟΜΑ), που αποτελεί πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Βίντεο: Η στιγμή της επίθεσης φοιτητών σε αυτοκίνητο επιχειρηματία

Στα δικαστήρια Μυτιλήνης δικάζονται τέσσερις φοιτητές οι οποίοι προξένησαν σοβαρές υλικές ζημιές σε αυτοκίνητο επιχειρημετία της Λέσβου.

Αυτός είναι ο Θεσσαλονικιός φοροφυγάς-θρύλος που τρυπούσε μόνος του τιμολόγια

Την προηγούμενη εβδομάδα έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη διαδρομή του... αυτοκράτορα της φοροδιαφυγής, ο οποίος χρωστούσε στο Δημόσιο 32.877.742,86 ευρώ. O Κυριάκος...

Ανασυντάσσεται το ΠΑΣΟΚ... μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ: Στην ομιλία του Τσίπρα η Γιαννακά, αντί να είναι στα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ

Έντονη ενόχληση προκάλεσε στην Κουμουνδούρου η παρουσία της πρώην Βουλευτού του ΠΑΣΟΚ κ. Σοφίας Γιαννακά στη χθεσινή ομιλία του κ. Τσίπρα στη Νίκαια.

Αυτή είναι η παπαδιά που έβαλε τον εραστή της να σκοτώσει τον άνδρα της

Κόψτε μια φάτσα που ήθελε και γκόμενο!!

Ξεκινά τα μαθήματα στο Χάρβαρντ ο Παπανδρέου

Στην κρίση και την Ελλάδα αναφέρεται ο κύριος όγκος των μαθημάτων που θα διδάξει στο Χάρβαρντ ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρώην Πρωθυπουργός αναχώρησε για τις ΗΠΑ, όπου είναι προσκεκλημένος και στο συνέδριο των Δημοκρατικών.

Σόιμπλε προς Στουρνάρα : Τηρήστε τις δεσμεύσεις σας για να πάρετε χρήματα

Τήρηση των δεσμεύσεων ζήτησε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε από τον Γιάννη Στουρνάρα ώστε να χορηγηθεί στην Ελλάδα η επόμενη δόση.

Ολόκληρο το non paper τηε τρόικα για τα εργασιακά

Δεν θα πρέπει να υπάρξει υπαναχώρηση σε σχέση με τις πρόσφατες μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας. Η αποστολή καλωσορίζει τον κοινωνικό διάλογο ως μέσο διαβούλευσης με τους κοινωνικούς εταίρους, καθώς και για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που παραμένουν στην αγορά εργασίας. Οι εργασιακές μεταρρυθμίσεις που εισήχθησαν το Μάρτιο, συμπεριλαμβανομένης της απαιτούμενης επανευθυγράμμισης των κατώτατων ορίων μισθών, πρέπει να διατηρηθούν πέραν του τρέχοντος γύρου του κοινωνικού διαλόγου, και η κυβέρνηση θα πρέπει να ενεργήσει αναλόγως για να το διασφαλίσει αυτό.

Ο διχασμός είναι αμφίπλευρος...

Η σημερινή Καθημερινή αναφέρει τον διχασμό που επικρατεί πλέον στην κοινή γνώμη σε όλη σχεδόν την Ε.Ε για την Ελλάδα και τους Έλληνες (κλικ στη φώτο)...

Πράγματι ...

Οι συνεχείς απαξιωτικές αναφορές πολιτικών , δημοσιογράφων , ΜΜΕ , αλλά ακόμα και των διάφορων ΕΧΘΡΙΚΩΝ προς την χώρα μας lobby έχουν κάνει την διεθνή κοινή γνώμη να είναι σχεδόν σε πλειοψηφία απέναντι από την χώρα μας...

Super Mario για όλες τις δουλειές!!!

Θυμάστε, προφανώς, τον πανηγυρισμό του Μπαλοτέλι στο τέρμα που πέτυχε στα ημιτελικά κόντρα στους Γερμανούς. Ναι, εκείνον, όπου έβγαλε την μπλούζα για να "χαζέψουμε" το χτιστό κορμί του! Κάποιοι πήραν την σχετική φωτογραφία και της "άλλαξαν τα φώτα" στην επεξεργασία. Δείτε τα αποτελέσματα! Τι Super man, τι super Mario!!!..

Όταν η μαύρη οικονομία γίνει άσπρη

Ωραία λοιπόν, η Ευρώπη λίγο πολύ επιβεβαίωσε ότι έχουμε μια μαύρη οικονομία της τάξεως του 25% του ΑΕΠ περίπου. Και τι έγινε δηλαδή; Έχει κάνει κανείς τα μαθηματικά να δει του τι ενδεχομένως σημαίνει αυτό;

Βίντεο: Ιμάμης λέει ότι απο 6 εώς 7 ετών τα κορίτσια μπορούν να έχουν σεξουαλική επαφή...(Προσεχώς και στις γειτονιές σας)...


Ο Μωάμεθ είχε σεξουαλικές σχέσεις με την Aisha όταν εκείνη ήταν μόλις εννέα ετών. Σύμφωνα με το Κοράνι (65:4), οι μουσουλμάνοι μπορούν να έχουν σεξουαλική επαφή με κορίτσια προεφηβικής ηλικίας.
Ως εκ τούτου...

Αυτό μόνο στην Ελλάδα μπορεί κάποιος να το δει! (φώτο)

Άρχισαν οι μεταρρυθμίσεις...

Χάλκινο μετάλλιο για την Αλεξάνδρα Δημόγλου

Το χάλκινο μετάλλιο στα 400 μέτρα γυναικών στην κατηγορία Τ13 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου κατέκτησε η Αλεξάνδρα Δημόγλου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε την απόσταση σε χρόνο 56.91, που αποτελεί την καλύτερή της επίδοση.

Αρσένης: Δεν ξέρω αν η κυβέρνηση γνώριζε για το αποτυχημένο πρόγραμμα του ΔΝΤ

Για περίπου μία ώρα κατέθετε σήμερα στους οικονομικούς εισαγγελείς, Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη, ο πρώην υπουργός Γεράσιμος Αρσένης, στο πλαίσιο της έρευνας για τις δηλώσεις του πρώην εκπροσώπου της χώρας στο ΔΝΤ Παναγιώτη Ρουμελιώτη ότι ήταν γνωστό πως οικονομικό πρόγραμμα που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα θα αποτύγχανε.

Πτώση του κόστους δανεισμού στη δημοπρασία εξάμηνων εντόκων γραμματίων

Μικρή πτώση σημείωσε το κόστος δανεισμού της Ελλάδας κατά τη διάρκεια της σημερινής δημοπρασίας εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας (26 εβδομάδων) από τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).

Βίντεο: Χαμηλή πτήση Sukhoi πάνω από δρόμο και αυτοκίνητα

Το βίντεο τραβήχτηκε σε δρόμο μεταξύ Volgograd και Kalach-on-the-Don, και δείχνει ενα ρώσικο Sukhoi Su-24 να πετάει στα 20 μέτρα πάνω από τα αυτοκίνητα. Το Su-24 είναι ειδικά φτιαγμένο για επιθέσεις από χαμηλό ύψος μιας και διαθέτει πτερύγια μεταβλητής γεωμετρίας. Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Δεν ακούνε , δεν βλέπουν , δεν μιλάνε...

Αναφέρομαι στους "αδέκαστους" bloggers που δεν "σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους"...

Σε αυτούς που εκμεταλλευόμενοι τις δύσκολες περιόδους που περνά η μεγαλύτερη μερίδα των Ελλήνων (πάντα υπάρχουν και αυτοί που βλέπουν με ασφάλεια  εκ του μακρόθεν την κατάσταση...) χτίζουν προφίλ σε μηδενικής αξίας πολιτικούς , που τους παρουσιάζουν σαν ημίθεους η σαν τιμωρούς κάθε κακοδαιμονίας ...



Αναφέρομαι σε αυτούς που επιλέγουν να "κρεμάσουν στα μανταλάκια" κάποιους πολιτικούς που διάλεξαν να νοσηλευθούν σε ΙΔΙΩΤΙΚΑ Νοσοκομεία και όχι σε δημόσια , να στείλουν τα παιδιά τους σε ΙΔΙΩΤΙΚΑ  σχολεία αντί σε δημόσια...

Αναφέρομαι σε αυτούς που κλείνουν τα μάτια , τα αυτιά και το στόμα όταν αυτά που έκαναν όσοι κατήγγειλαν τόσο καιρό , επειδή η νεότερη περίπτωση στο πολιτικό γίγνεσθαι αφορά τον "ΗΜΙΘΕΟ" που μας πουλούσαν...

Για τον αρχιλαϊκιστή κάνουν ΜΟΥΓΚΑ οι μαϊμού επιπεδογράφοι...
Δεν είδαν , δεν άκουσαν ,δεν μιλάνε...
Οι ΡΟΜΠΕΣ...

http://antilogos-gr.blogspot.com/2012/09/blog-post_4124.html#.UEWqSgfxkO4.twitter

Παπαδιά κι εραστής ομολόγησαν το φόνο του ιερέα !

Kαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με τη δολοφονία ιερέα στη Ζαχάρω Ηλείας χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.gr, πίσω από το φονικό βρίσκονται η σύζυγος του ιερέα και ο εραστής της και μάλιστα

Οι εμμονές του Δώνη στοιχειώνουν τον ΠΑΟΚ...

Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε αγνώριστος στο Περιστέρι και ο Δώνης ως συνήθως έριξε τις ευθύνες σε όλους τους άλλους, εκτός από τον εαυτό του... Ρόμβος με εξάρι τον Φωτάκη δεν υπάρχει ούτε σε παιδικά παραμύθια...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

«Σέχτα» στη Δυτική Θράκη!

Τη δημιουργία ενός κρυφού Ισλάμ στη Θράκη επιθυμεί η Άγκυρα, στέλνοντας προσφάτως τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ για οργανώσει το σχέδιο για το κρυφό σχολείο του παρα-Ισλάμ. Όπως αποκάλυψε προχθές η «κυριακάτικη δημοκρατία», o κ. Μποζντάγ ήρθε στη χώρα μας με βασική αποστολή την πλήρη ανάπτυξη ενός μυστικού παραθρησκευτικού δικτύου προσηλυτισμού σε σπίτια και κτίρια του προξενείου, με στόχο την κατήχηση και μύηση χιλιάδων νέων της μειονότητας σε μία αίρεση του Ισλάμ.

Τα αδήλωτα της Ελβετίας

Πάνω από 24 δισ. Ευρώ μεταφέρθηκαν από την Ελλάδα στην Ελβετία κατά την τριετία 2009-2011 από φυσικά πρόσωπα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει αρμόδιος κρατικός φορέας και δημοσιοποιούν σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα».

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα!! Γυμναστής-φάντασμα πληρωνόταν 3 χρόνια χωρίς να έχει παρουσιαστεί στη θέση του

Καθηγητής φυσικής αγωγής, τοποθετημένος στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου Κρήτης εισέπραττε επί τρία χρόνια κανονικά το μισθό του χωρίς ποτέ να έχει παρουσιαστεί στη θέση του.

Ρωσία: Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία για το δάνειο 8 δις προς Κύπρο... αλλά όπως λέει ο Πάνος εμάς θα μας έδιναν 100 δις στο χαλαρό

Του James Marson

Μόσχα (Dow Jones) – Το υπουργείο Οικονομικών της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία για ένα δάνειο προς την Κύπρο.

Ο χάρτης των πλούσιων και των φτωχών στην Ελλάδα

Σε Ψυχικό, Εκάλη και Κολωνάκι κατοικούν οι πιο πλούσιοι Έλληνες και στην Οργάνη Ροδόπης οι φτωχότεροι. Τι προκύπτει από τις φορολογικές δηλώσεις του 2011.

Σε 13 δήμους της Αττικής και σε δύο της Θεσσαλονίκης κατοικούν οι πιο πλούσιοι Έλληνες, ενώ οι «πληβείοι» διαμένουν σε 44 περιοχές της ευρύτερης περιφέρειας της χώρας.

Πέντε ευρώ μπόνους σε αστυνομικό που θα εντοπίζει ΙΧ χωρίς τέλος κυκλοφορίας

Από τη νέα χρονιά τα γνωστά αυτοκόλλητα των τελών κυκλοφορίας θα αποτελούν παρελθόν και πλέον ο έλεγχος για το αν οι ιδιοκτήτες των ΙΧ έχουν πληρώσει το ετήσιο αντίτιμο θα είναι δύσκολος. Όπως όλα δείχνουν η αστυνομία και η τροχαία θα διατηρήσουν τον έλεγχο των οχημάτων για τη μη καταβολή του τέλους, ενώ υπάρχουν και σκέψεις για να ενταχθεί στην αστυνόμευση των ΙΧ για τα τέλη κυκλοφορίας και η δημοτική αστυνομία.

Εκατό χτυπήματα με μαστίγιο και κατ' οίκον περιορισμό οκτώ μηνών επέβαλε δικαστήριο των Μαλδίβων σε μια 16χρονη η οποία κατηγορείται ότι είχε σεξουαλική επαφή με ένα άνδρα μεγαλύτερης ηλικίας.

Η Ιρανή νύφη που δεν έκατσε στον Κρουζ -Την έβαλαν να τρίβει τουαλέτες με οδοντόβουρτσα

Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρεις για την προσπάθεια της εκλησίας της Σαεντολογίας να βρει νύφη στον Κρουζ φέρνει στο φως άρθρο του Vanity Fair με τίτλο «Τι δεν γνώριζε η Κέιτι» με άξονα την Οδύσσεια της Ιρανής ηθοποιού Ναζαζίν Μπονιάδη, παραλίγο κυρίας Κρουζ.


Η κυβέρνηση ανακινεί αίφνης το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων

Της Μαρίνας Μάνη

Λίγες ώρες πριν από τη συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με τον Βόλφγκαγκ Σόιμπλε στο Βερολίνο, η κυβέρνηση επέλεξε να ανακινήσει το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων. Και μάλιστα παρέχοντας τη διαβεβαίωση ότι παραμένει ανοικτό.

Πλάκα κάνουν και οι Τούρκοι με την κιτσοπούλου!

Δείτε την ανάρτηση της hurriyet!

Ιρανός χάκερ αλλοίωσε σελίδα του Αεροδρομίου Αθηνών… και κανένας δεν το είχε πάρει είδηση για 24 ώρες

Η είδηση δημοσιεύτηκε στο secnews.gr και εμείς ενημερωθήκαμε γι αυτή μέσω της σελίδας των Ελλήνων υποστηρικτών των Anonymous στο Facebook. Ιρανός χάκερ, με το nick «darklOrd», έχει προχωρήσει σε αλλοίωση εσωτερικής σελίδας του ιστότοπου aia.gr, τον γνωστό ιστότοπο του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το βίντεο του ΠΑΣΟΚ που δείχνει ποιοι κατάστρεψαν την Ελλάδα

Το βίντεο που έπαιξε στην έναρξη της χθεσινής εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ και παρουσιάζει μέσα σε 1,5 λεπτό ποιοι γάμησ@@ τη χώρα:

Πίσσα κατράμι ο ΓΑΠ (φώτος)

Εντυπωσίασε το μαύρισμα του πρώην πρωθυπουργού στην Αφρική


Εντυπωσιακό μαύρισμα πέτυχε φέτος το καλοκαίρι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου , όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες .

Ρώσοι, Κινέζοι και Ευρωπαίοι αγοράζουν τα «φιλέτα» της Κρήτης

Στo μάτι των διεθνών αγοραστών φαίνεται ότι έχει μπει η Κρήτη και ειδικότερα τα ιδιαίτερα ακριβά και πολυτελή ακίνητα της.

Δάγγειος πυρετός στην Ελλάδα μετά από 85 χρόνια... με την πανώλη απ' τον Μεσαίωνα τι γίνεται;

Επανέρχεται στη χώρα μας Δάγγειος πυρετός που είχε να εμφανιστεί από το 1927-28 με την τελευταία γνωστή επιδημία.

Σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ, ασθενής ηλικίας 84 ετών, κάτοικος περιοχής Αγρινίου, κατέληξε στις 30-08-2012 από σύνδρομο αιμορραγικού πυρετού και σηπτικού σοκ, νοσηλευόμενος σε τριτοβάθμιο νοσοκομείο των Πατρών. Στον ασθενή υπήρξαν εργαστηριακές ενδείξεις πρόσφατης λοίμωξης από τον ιό του Δάγγειου πυρετού.

Σταϊκούρας: Οι τράπεζες χρωστούν στο κράτος 555 εκ. ευρώ" ...και ποιος πρέπει να τα μαζέψει ρε παλικάρι; Εγώ;

Πεντακόσια πενήντα πέντε εκατ. ευρώ χρωστούν οι Τράπεζες στο ελληνικό δημόσιο, τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Αναζητείται λύση για το υψηλό κόστος των τηλεφωνικών ραντεβού του ΕΟΠΥΥ

Με αιχμές κατά του πρώην υπουργού Υγείας κ. Αν. Λοβέρδου και με διαβεβαιώσεις ότι θα βρεθεί ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας της τηλεφωνικής γραμμής για τα ιατρικά ραντεβού των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ, η κοστολόγηση της οποίας έχει αυξηθεί κατακόρυφα σε σχέση με το παρελθόν (μέσω του «184» η χρέωση ήταν 0,03 ευρώ, ενώ τώρα ξεκινά από 0,99 ευρώ έως από 1,18 ευρώ ανά κλήση), απάντησε ο υφυπουργός Υγείας κ. Μ. Σαλμάς σχετικά με την κριτική που δέχεται η κυβέρνηση.

Τα πρώτα ελληνικά μετάλλια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Το μετάλλιο βρίσκεται ήδη στην… τσέπη τους. Αυτό που απομένει να μάθουν είναι αν θα είναι το χρυσό ή το αργυρό.