06 Σεπτεμβρίου 2012

Σέξι δημοσιογράφος με εσώρουχα-Την πόσταρε ο περήφανος σύζυγος [εικόνες]

H 33χρονη δημοσιογράφος του ΒΒC, Ντόουν Πόρτερ, είδε μια σέξι φωτό της από το γαμήλιο ταξίδι της να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Υπεύθυνος για την «διαρροή» ο συζυγός της ηθοποιός Κρις Ο' Ντάουντ (γνωστός από το Bridesmaids) που δεν μπορούσε να κρατηθεί από την χαρά του.
«Υπάρχουν στιγμές για να είσαι συγκρατημένος και στιγμές που δεν μπορείς παρά να καυχιέσαι για την σέξι νέα συζυγό σου. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΕΧΩ». Αυτό τουίταρε ο 32χρονος ηθοποιός, προκαλώντας την «οργή» της συζύγου της που προφανώς δεν πρόλαβε να του πάρει το κινητό από το χέρι.


Συγκεκριμένα η γνωστή Αγγλίδα παρουσιάστρια (η οποία μέχρι τώρα δεν έχει φωτογραφηθεί ποτέ σέξι) έγραψε, όταν ανέκτησε την ψυχραιμία της, στο twitter «Αυτή δεν είναι ακριβώς η γαμήλια φωτό μας που σχεδίαζα να δημοσιεύσω».


Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγες μετά την τριήμερη γαμήλια τελετή που διοργάνωσαν για να γιορτάσουν τον ερωτά τους.



iefimerida.gr

Παίρνει τον πούλο ο Σουλειμάν ή ιδέα μου είναι;

Τον πούλο φαίνεται να παίρνει η ναυαρχίδα των τούρκικων σήριαλ της ποντικομαμής Κυριακού. Δείτε τα χθεσινά ποσοστά των τούρκικων σήριαλ:

Ρε τι κάνει ο άνθρωπος; (φώτο)

Δείτε τι κάνει ο άλλος με τις πατιμασιές του στο χιόνι:

Κασιδιάρης-Δούρου χέρι-χέρι

Τα ψηφαλάκια πάνω από όλα, χωρίς όμως να λέμε τι πρέπει να γίνει και που θα βρεθούν λεφτά:

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για χρέη 47 εκατ. ευρώ!

Οπως ανακοινώθηκε πρόκειται για 39χρονο ιδιοκτήτη ατομικής επιχείρησης εμπορίας ορυκτελαίων και λιπαντικών ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη με τη συνεργασία του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης Καβάλας

To ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των...

Βόμβα από Die Zeit: Η Μέρκελ έχει αποφασίσει για την Ελλάδα-Τι αποφάσισε;

Βόμβα από την γερμανική εφημερίδα Die Zeit η οποία σημειώνει πως οι αποφάσεις για το μέλλον της Ελλάδας στο ευρώ είναι ειλημμένες από την Μερκελ και όλα τα υπόλοιπα είναι για τα μάτια του κόσμου...

Απίστευτο! Το κόμμα της ΝΔ έβγαλε ανακοίνωση για τον Τσίπρα!... 4 γραμμές όλες κι όλες

''Ο κ. Τσίπρας “ανακάλυψε” σήμερα και την Ελληνική Αστυνομία'', αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τη συνάντηση του...

Δωρεά της Εθνικής Τράπεζας η νέα πτέρυγα και τα χειρουργεία του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»

Στα εγκαίνια του νέου φαρμακείου του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», που αποτελεί πρόδρομο έργο της δημιουργίας της νέας πτέρυγας και των νέων χειρουργείων του Νοσοκομείου, παρευρέθησαν ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, Γιώργος Ζανιάς, και ο διευθύνων σύμβουλος Αλέξανδρος Τουρκολιάς.

Τελειώνουν τα κρατικοδίαιτα λαμόγια: Το Δημόσιο πουλά το 100% σε όλες τις ΔΕΚΟ-Το δημόσιο συμφέρον θα διασφαλίζεται με ανεξάρτητες αρχές

Σπάνε τα «ταμπού» στις αποκρατικοποιήσεις, καθώς η κυβέρνηση προχωρά στην κατάργηση των νομικών περιορισμών που μπήκαν την περασμένη δεκαετία και απαγόρευαν στο Δημόσιο να πουλήσει άλλες μετοχές των ΔΕΚΟ.

Στη φυλακή ο Δρόσος... γιατί τον δίκασε δικαστήριο της Μάλτας και όχι της Ελλάδας

[Ο Δρόσος εκδόθηκε στη Μάλτα πριν μερικούς μήνες και ήδη είναι στη φυλακή για απάτη 500.000 ευρώ... Εδώ ο Ψωμιάδης ακόμα να δικαστεί και ούτε πρόκειται να δικαστεί...]

Ο Δημήτρης Δρόσος ο οποίος διατέλεσε διοικητικό στέλεχος σε Άλιμο, Σπόρτιγκ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο παρελθόν κρατείται από την Τετάρτη (5/9) σε φυλακή της Μάλτας. Ο 45χρονος επιχειρηματίας ο οποίος διατηρούσε στοιχηματική εταιρεία στο ίντερνετ, καταδικάστηκε σε 14μηνη φυλάκιση για υπεξαίρεση χρημάτων, που ανέρχονται σε 500.000 ευρώ.

Δεκτό το αίτημα Κασιδιάρη για άρση της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα

Δεκτό έκανε το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών το αίτημα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, να αρθούν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρας και της υποχρεωτικής εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα που του είχαν επιβληθεί, λόγω της εμπλοκής του σε επίθεση κατά μεταπτυχιακού φοιτητή στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου το 2007.

Πορεία ένστολων με τη συμπαράσταση των γνωστών εμπόρων ψεύτικης ελπίδας

[Ως γνωστό όλοι που δήθεν συμπαραστέκονται είναι οι γνωστοί "ΟΧΙ σε όλα γιατί λεφτά υπάρχουν". Αυτοί που δεν έχουν καμία σοβαρή αντιπρόταση για το που θα βρεθούνε λεφτά]

Σε εξέλιξη η πορεία ένστολων προς το υπουργείο Οικονομικών και τη Βουλή. Στην πρώτη γραμμή, κρατώντας το πανό βρίσκονται βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Γλέζο, ο Πάνος Καμμένος και ο Τέρενς Κουίκ των Αν. Ελλήνων, ενώ το παρών έδωσε και ο Κασιδιάρης και με μηχανάκι ο Παπάς από τη Χρυσή Αυγή. Η πορεία έφτασε μπροστά από το υπουργείο όπου βρίσκονται δυνάμεις των ΜΑΤ.

Στην Αθήνα η τρόικα από αύριο εν μέσω των πρώτων θετικών εντυπώσεων για τη χώρα

Στην τελική φάση της διαδικασίας καθορισμού του πακέτου περικοπών μπαίνει η χώρα με την αυριανή άφιξη της τρόικας.

Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, ζήτησε σήμερα, Πέμπτη, από τους συναδέλφους του υπουργούς να επιταχύνουν το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης.

Το νέο άθλιο παραλήρημα ενός τουρκολάγνου φασίστα… που αλωνίζει ανενόχλητος στη Θράκη

Για τον απερίγραπτο τουρκοπράκτορα Τζεγκίζ Ομέρ (φωτό) της ξανθιώτικης προξενοφυλλάδας «Μιλλέτ», σας έχουμε ήδη γράψει αρκετά. Από τις παλαιότερες απειλές του εναντίον Ελλήνων βουλευτών (όπως ο Παναγιώτης Σγουρίδης) έως τις χυδαιολογίες του κατά της Χαράς Νικοπούλου (εξαιτίας των οποίων καταδικάστηκε από την ελληνική Δικαιοσύνη) και από...

Die Welt: Ο Γιώργος Παπανδρέου χαίρεται τη ζωή – Σπανίως είναι στην Βουλή

Τα συνεχή ταξίδια του Γιώργου Παπανδρέου, σε Αφρική, Ευρώπη και Αμερική, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα Die Welt, η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως σπανίως βρίσκεται στην ελληνική βουλή.

Τι ψάχνουν Τούρκοι αρχαιολόγοι στην Αγ. Σοφία

Μια ομάδα τούρκων κινηματογραφιστών σε συνεργασία με αρχαιολόγους ερευνά από το 2009 τις μυστικές υπόγειες στοές της Αγιάς Σοφιάς, που εδώ και αιώνες παρέμεναν σφραγισμένες.

Την κατάργηση των νόμων περί βλασφημίας ζητά η ΔΗΜ.ΑΡ

Σε ερώτηση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης προχώρησε βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ, ζητώντας ουσιαστικά την κατάργηση νόμων περί βλασφημίας.

Στην ερώτησή της, η βουλευτής αναφέρει:

Στη δημοσιότητα ο μισθός του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου-Πόσα παίρνει;

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τα στοιχεία μισθοδοσίας των κληρικών των Μητροπολιτών και του Αρχιεπισκόπου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, "ο ιερός κλήρος υπάγεται στο ενιαίο μισθολόγιο χωρίς καμία θετική ή αρνητική διάκριση. Ο μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας, οι σεβασμιότατοι Μητροπολίτες και ο ιερός κλήρος δεν έχουν εξαιρεθεί από καμία γενικότερη μισθολογική μείωση, ούτε ζήτησαν να εξαιρεθούν".

«Έτσι έζησα το άκρον άωτον της φρίκης. Ο Κωνσταντινουπολίτης Μιχάλης Βασιλειάδης θυμάται 54 χρόνια μετά τα τραγικά γεγονότα στα Σεπτεμβριανά

Του Αριστείδη Βικέτου

Στις αρχές της δεκαετίας τους 1950 ο Κυπριακός αγώνας για αυτοδιάθεση της Κύπρου είχε τρομοκρατήσει τους Αγγλους που φοβόνταν μήπως χάσουν τις βάσεις τους.

«Φτωχή» μου Σούπερ Λίγκα

Κάτι λιγότερο από 5,5 εκατομμύρια ευρώ δαπανήθηκαν στη Σούπερ Λίγκα για μεταγραφές στο φετινό παζάρι. Την ίδια ώρα, η απόσταση είναι χαοτική με τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στην Αγγλία εκταμιεύτηκε περισσότερο από μισό δισεκατομμύριο ευρώ για μετακινήσεις παικτών, ενώ η κρίση «χτύπησε» την Ισπανία κι όχι την Ιταλία από τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου.

Κάθε φορά που κατεβάζεις ένα torrent καταγράφεται η ΙΡ σου μέσα σε 3 ώρες

Αν τα τρία τελευταία χρόνια έχετε κατεβάσει μουσική, video ή οποιοδήποτε άλλο προστατευμένο (copyrighted) περιεχόμενο από torrents, το πιθανότερο είναι ότι η διεύθυνση IP σας βρίσκεται καταγεγραμμένη στα αρχεία εταιρειών ασφαλείας καθώς και σε αυτά των αρχών προστασίας της πνευματικής ιδιοκτήσιας.

Ο Άρης επέστρεψε και ξεκίνησε τις συσκέψεις για να σώσει τη χώρα...

Ανανεωμένος και με πολύ όρεξη για δουλειά γύρισε ο Άρης από τις δίμηνες διακοπές του κατά τη διάρκεια των οποίων οι άλλοι παραλίγο να ρίξουν το καράβι στα βράχια. Η πρώτη του κίνηση για την αναστροφή της πορείας προς το χάος ήταν να έχει μια πρώτη επαφή με το πρωτοκλασάτο στέλεχος και ρυθμιστή των εξελίξεων, τον...

Απαίτησε να εκκενωθεί εστιατόριο, πήρε όμως τον πούλο και τελικά τα πήρε πακέτο στο γιοτ του

Ο Tom Cruise έχει πολλά νεύρα. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός οτι απαίτησε από το εστιατόριο του πεντάστερου ξενοδοχείου Forza Mare στο Dobrun του Μαροβουνίου να εκκενώσει τη -γεμάτη από κόσμο- αίθουσα, ώστε να δειπνήσει μόνος...

Με έξοδα του δημοσίου ταξίδευε και ο υιός της Μπιρμπίλη...

Το ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και η παρέα του που έφεραν τη χώρα σε αυτά τα χάλια θεωρούσαν το Κράτος τσιφλίκι τους το γνωρίζαμε αφού ζήσαμε από πρώτο χέρι τις προκλητικές τους συμπεριφορές. Όμως το ότι θα έφθαναν σε απίστευτα επίπεδα μικροπρέπειας δεν το περίμενε κανείς.

Ο Καμμένος διόρισε το σόι του στη Βουλή!

Δεν το λέω εγώ:

Άγριο ξύλο μεταξύ γαμπρού, νύφης και πεθερού στην Κω!

Σε αιματηρή συμπλοκή κατέληξε ένας συνηθισμένος ενδοοικογενειακός διαπληκτισμός μεταξύ εν διαστάσει συζύγων για τα ανήλικα παιδιά τους, στον οποίο ενεπλάκησαν τα πεθερικά του γαμπρού!

Εγκρίθηκε με απλή πλειοψηφία η τοποθέτηση Αθανασόπουλου στο ΤΑΙΠΕΔ

Με ψήφους 9 υπέρ και 6 κατά σε σύνολο 15 παρόντων διατυπώθηκε η γνώμη της επιτροπής ΔΕΚΟ για τον διορισμό του Τάκη Αθανασόπουλου ως προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ.

Συνεχίζει τις περικοπές στο Υπουργείο ο Βρούτσης: Καταργούνται 12 θέσεις συμβούλων

[Φανταστείτε τι γινόταν επί Κουτρουμάνη...]

Με απόφαση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση καταργούνται, από το γραφείο υπουργού, δώδεκα (12) θέσεις συμβούλων, ειδικού επιστημονικού προσωπικού. Με την παραπάνω απόφαση προκύπτει δημοσιονομικό όφελος...

«Χάλκινος» στη δισκοβολία ο Σταθελάκος στους Παραολυμπιακούς του Λονδίνου

Το όγδοο μετάλλιο στους Παραολυμιακούς Αγώνες του Λονδίνου χάρισε στην Ελλάδα ο Πασχάλης Σταθελάκος, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία F40 της σφαιροβολίας.

Τράκαρε ενώ έκανε τρίο στη Ferrari

Ο 23χρονος Λινγκ Γκου βγήκε νεκρός και γυμνός από τα συντρίμμια της πανάκριβης Ferrari του. Η είδηση έγινε γνωστή χθες το βράδυ ενώ το περιστατικό έγινε τον Μάρτιο του 2012. Το περιστατικό κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό καθώς ο πατέρας του Λιγνκ είναι από τους...

Τα πρόστυχα τα κόκκινα τα εσώρουχά σου! Μια παπαδιά φωτιά και λάβρα...

Όχι, το χρώμα του σουτιέν της δεν είναι κατ' ανάγκη ενδεικτικό των οπαδικών της προτιμήσεων. Είναι πρωτίστως παπαδιά και η μοναδική ομάδα που οφείλει να δοξάζει – αν και λειψή – είναι η Αγία Τριάδα!

Παραολυμπιονίκης στην ποδηλασία ο πρώην πιλότος της F1 Αλεξ Ζανάρντι

Ένα σπουδαίο μάθημα ζωής και αφοσίωσης έδωσε ο Ιταλός Αλεξ Ζανάρντι. Ο πρώην πιλότος της F1, που το 2001 έχασε και τα δύο του πόδια σε ατύχημα που είχε σε αγώνα cart, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα της χειροκίνητης ποδηλασίας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Σαλμάς: Πληρώνονται για το Μάιο οι φαρμακοποιοί – πρόγραμμα πληρωμών του ΕΟΠΥΥ

Δόθηκε η εντολή πληρωμής των φαρμακοποιών για το μήνα Μάιο, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς.

Παράλληλα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλου Χαϊκάλη, ο κ. Σαλμάς διαβεβαίωσε ότι εντός των επόμενων ημερών θα δημοσιοποιηθεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο πληρωμών των φαρμακοποιών από τον ΕΟΠΥΥ.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: Aρνητική για την Ελλάδα η Έκθεση της Διεθνούς Διαφάνειας

Η δωροδοκία δημοσίων υπαλλήλων από ξένες εταιρείες, για να κερδίσουν διαγωνισμούς ή να παρακάμψουν τοπικούς κανονισμούς, αποτελεί σύνηθες φαινόμενο, σε παγκόσμιο επίπεδο, το οποίο αντιμετωπίζεται μόνο με την ενίσχυση των εθνικών νομοθεσιών, με διατάξεις που απαγορεύουν τέτοια φαινόμενα, τα οποία πλήττουν τις οικονομίες των χωρών αλλά και τις εταιρείες που δεν χρησιμοποιούν παράνομους τρόπους επιχειρηματικότητας.

Γελάει ο κόσμος με τπν Παναγιωτακόπουλο, τον τελευταίο υπερασπιστής του Ανδρέα

[Ο άνθρωπος που φωτογραφίζεται μπροστά σε αφίσες του Ανδρέα όπως τα μικρά παιδιά μπροστά σε αφίσες του Μέσι... για να καταλάβετε το επίπεδο του ανθρώπου]

Η Ελλάδα του Ανδρέα δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του Μητσοτάκη και του Καραμανλή του νεώτερου, υπογραμμίζει το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, σε απάντηση δήλωσης του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη.

O Στρος Καν βρήκε καινούργια γκόμενα

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να χωρίσει από τη γυναίκα του και βρήκε... αντικαταστάτρια! Ο λόγος για τον Ντομινίκ Στρος Καν ο οποίος φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού VSD αγκαλιά με μια κομψή γυναίκα σε τρυφερή πόζα!

Ο βαρυποινίτης,πρώην εραστής της παπαδιάς αρνήθηκε 2.300 ευρώ για να κάνει το φόνο

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση της παπαδιάς, η οποία με τις πράξεις της φαίνεται πως κερδίζει τον τίτλο της διαβολογυναίκας. Σύμφωνα με νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας το μόνο που είχε στο μυαλό της ήταν να απαλλαχθεί από τον ιερέα σύζυγο της, αλλά και να αρπάξει την περιουσία του.

Ισπανία: Μεγάλη πτώση των αποδόσεων στη δημοπρασία ομολόγων

Μεγάλη πτώση σημείωσε το κόστος δανεισμού της Ισπανίας στη σημερινή δημοπρασία ομολόγων, εν μέσω προσδοκιών ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα παρουσιάσει τις λεπτομέρειες του προγράμματος αγοράς χρέους.

Τα μέτρα δεν μπορούν καν να ανακοινωθούν, πόσο μάλλον να υλοποιηθούν

Κάποια πράγματα πρέπει να ειπωθούν ξεκάθαρα, χωρίς πολιτικές φιοριτούρες, μισόλογα και επικοινωνιακά τεχνάσματα ορισμένων που πιστεύουν ότι θα είναι για πάντα στην εξουσία. Ο λόγος γίνεται για το πακέτο μέτρων που αναμένεται από μέρα σε μέρα και ήδη έχει παγώσει την ελληνική κοινωνία.

«Στην "τσιμπίδα" του ΣΔΟΕ»... στα παπάρια μας όσο δεν βλέπουμε κατασχέσεις


Στην  τσιμπίδα  του ΣΔΟΕ

Στο 51,1% φτάνει το ποσοστό παραβατικότητας σε όλη τη χώρα μετά από ελέγχους που πραγματοποίησε το ΣΔΟΕ από τις 31 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το ΣΔΟΕ, από τους 462 ελέγχους, βρέθηκαν 236 παραβάτες και διαπιστώθηκαν 1.069 παραβάσεις.

Ο πίνακας με τις παραβάσεις ανά περιοχή που έδωσε στη δημοσιότητα το ΣΔΟΕ έχει ως εξής:

"Σεπτεμβριανά": Το "σπίτι του Κεμάλ", η αφορμή για τις λεηλασίες των Τούρκων στην Πόλη

Σεπτεμβριος 1955 Θεσσαλονικη
 
η γυναίκα του Τούρκου Προξένου στην Θεσσαλονίκη καλεί εναν Έλληνα φωτογράφο και του ζητάει να φωτογραφήσει τον περίβολο του Προξενείου, το οποίο στεγάζεται δίπλα σε παλιό σπίτι, στο οποίο έζησε για 12 χρόνια ο Μουσταφά Κεμάλ (γεννήθηκε στη Χρυσαυγή Λαγκαδά)
 
Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Χρυσή Αυγή: «Ναι» στην εξεταστική του ΣΥΡΙΖΑ για το Μνημόνιο

«Ναι» στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για το Μνημόνιο είπε η Χρυσή Αυγή, μία μέρα μετά την κατάθεση σχετικού αιτήματος από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντιπολίτευση από Μπένυ: "Η κυβέρνηση έχει πρόβλημα συντονισμού"... Καλά! Άστον να κουρεύεται

Αιχμές για τους χειρισμούς της Κυβέρνησης ως προς το θέμα της επιμήκυνσης άφησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, τονίζοντας πως η παράταση της δημοσιονομικής προσαρμογής προβλέπεται ρητά από την τελευταία συμφωνία.

Η κυβέρνηση ψάχνει πλειοψηφία για να διορίσει τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ

Οι κύριοι Τάκης Αθανασόπουλος και ο Γιάννης Εμίρης παρουσιάζονται σήμρα ενώπιον των μελών της επιτροπής ΔΕΚΟ της Βουλής, προκειμένου να εγκριθεί ο διορισμός τους, αντίστοιχα, στις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ.

Παπαδιά: "Έδινα viagra στους εραστές μου"

Είπε πολλά ενδιαφέροντα, στην πρώτη κατάθεσή της, στους αστυνομικούς, η παπαδιά.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, ανέλυσε και το γιατί διατηρούσε δεσμό με τον κατηγορούμενο για την δολοφονία του συζύγου της.

Αγρίνιο: Τούρτα και… κόλλυβα για τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ! (pics)

Φανατικοί υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ, έκοψαν τούρτα για τα 38 χρόνια του κόμματος και οι φίλοι τους για να τους πειράξουν, έφτιαξαν κόλλυβα!

Παρέα ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, σε χωριό του Αγρινίου, αποφάσισε να κόψει τούρτα για τα γενέθλια του κόμματος στις 3 του Σεπτέμβρη.

Στο 24,4% η ανεργία

Κόκκινο έχει «χτυπήσει» η ανεργία στην χώρα μας με το ποσοστό να εκτοξεύεται τον Ιούνιο από το 17,2% που ήταν το 2011 στο 24,4% το 2012.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ το σύνολο των απασχολουμένων κατά τον Ιούνιο του 2012 εκτιμάται ότι ανήλθε σε...

Μέσα σε 8 μήνες πήραν 7 εκατ. ευρώ χωρίς να γίνει καμία αποκρατικοποίηση... και ο Σταϊκούρας τους δικαιολογεί!

Τα 7 εκατομμύρια ευρώ φαίνεται να άγγιξαν οι αμοιβές και τα έξοδα που καταβλήθηκαν σε συμβούλους του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου την περίοδο 2011 έως και τον Μάρτιο του 2012.

Σοβαροί είστε ρε κυβερνώντες; Μισθός 21.000 στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

Στοιχεία μισθοδοσίας - για το επταμελές ΔΣ του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας - έδωσε χθες στη βουλή η βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας Φεβρωνία Πατριανάκου.

Ηλεία:Το κόκκινο σουτιέν της παπαδιάς και το τηλεφώνημα-παγίδα στον εραστή της!

Μεγάλη εντύπωση στους αστυνομικούς έχουν προκαλέσει τα κόκκινα εσώρουχα της παπαδιάw που όπως φαίνεται δεν αποχωριζόταν ποτέ. Άλλωστε στην αρχική φωτογραφία, η 43χρονη γυναίκα φοράει τα... κόκκινα, την ώρα που περνάει το κατώφλι του εισαγγελέα.

Τουρκόφωνη εφημερίδα της Θράκης εορτάζει την σφαγή των Ελλήνων το 1922!

Απίστευτη πρόκληση συνιστά η δημοσίευση από την εφημερίδα Μπιρλίκ, η οποία διατηρεί στενούς δεσμούς με το τουρκικό προξενείο, άρθρου για την επέτειο της νίκης των Κεμαλικών στρατευμάτων έναντι των Ελλήνων το 1922 μαζί με την δημοσίευση της επίσημης αφίσας του τουρκικού Γενικού Επιτελείου για αυτή την επέτειο.

Εμμένει στην αναγκαιότητα των μέτρων ο πρωθυπουργός παρά τις κινητοποιήσεις

Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθούν στο Μέγαρο Μαξίμου τις κινητοποιήσεις αρκετών κοινωνικών ομάδων κατά του νέου πακέτου μέτρων, με τον πρωθυπουργό, ωστόσο, να επιμένει στην αναγκαιότητα των μέτρων και να τονίζει σε όλους τους τόνους ότι δεν υπάρχουν περιθώρια ουσιαστικών αλλαγών.

Κατάθεση - φωτιά φίλου παπαδιάς: Σχεδίαζε και πέρυσι τον φόνο του ιερέα με άλλον εραστή

Επί έναν ολόκληρο χρόνο προσπαθούσε να οργανώσει την δολοφονία του ιερέα και μάλιστα με δύο διαφορετικούς άντρες.

Την σοκαριστική αυτή καταγγελία υποστηρίζουν με τις καταθέσεις τους τόσο ο 40χρονος αγρότης που πυροβόλησε τον ιερέα, όσο και ένας 31χρονος, ο οποίος μάλιστα ήταν φίλος με τον δράστη, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, είπε ότι είχε σχέση με την 43χρονη παπαδιά μέχρι πριν από έναν χρόνο και εκείνη προσπαθούσε και τότε να τον πείσει να δολοφονήσει τον άνδρα της.

Κατάληψη σε βραχονησίδα από οπαδούς της Χρυσής Αυγής

Ύψωσαν την ελληνική σημαία στο φάρο και άπλωσαν πανό αντιδρώντας την ενοικίαση και πώληση ελληνικών νησιών

Σε μια εντελώς πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Σύρου εκδήλωση διαμαρτυρίας προχώρησαν σήμερα αρκετοί οπαδοί της Χρυσής Αυγής που είναι αντίθετοι στην ενοικίαση η πώληση ελληνικών βραχονησίδων.

Τζαμπατζήδες και τρακαδόροι συνεχίζουν να προστατεύονται από το Κράτος

Του Γιώργου Κράλογλου

Παρατείνουν την "ασυλία" των τσαμπατζήδων στα μέσα μεταφοράς και προστατεύουν τους τρακαδόρους του κρατικού κορβανά, τον ΟΑΣΑ και άλλες ΔΕΚΟ, με την εύκολη λύση της αύξησης των εισιτηρίων και των κρατικών τιμολογίων, αδιαφορώντας για τα λεφτά των φορολογουμένων.

Σκορδάς: Ερχονται πρόστιμα για τις εισπρακτικές εταιρίες

Ενα ακόμα βήμα στην προσπάθεια για την προστασία των δανειοληπτών γίνεται με την επιβολή προστίμων στις εισπρακτικές εταιρίες, οι οποίες κυνηγούν χωρίς έλεος όσους χρωστούν είτε μικρά είτε μεγαλύτερα ποσά.

25 στρατιώτες νεκροί από έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών στο Αφιόν Καραχισάρ

Στους 25 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από την έκρηξη που έγινε σε αποθήκη πυρομαχικών του τουρκικού στρατού (Mühimmat Depo Komutanlığı) στο Αφιόν Καραχισάρ.

Κάθε μέρα σύσκεψη θέλει ο Μπένυ ακόμα και για θέματα καθημερινότητας! Αρνείται ο Σαμαράς

[Σε σοβαρά κράτη, όταν γίνονται κυβερνήσεις συνεργασίας υπογράφουν ένα αναλυτικό χαρτί για το τι πρόκειται να κάνουν μετά από 10-20 μέρες συσκέψεων και οι αρχηγοί των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση δεν ξανασυναντιούνται ποτέ. Εμείς εδώ κάθε τρεις και λίγο σύσκεψη...]

Παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ.Βενιζέλος ζήτησε από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να πραγματοποιηθεί σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών πριν από την έλευση της τρόικας (την Παρασκευή), όπως όλα δείχνουν κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια συνάντηση στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.