07 Σεπτεμβρίου 2012

Η Ελένη κάνει… ηλιοθεραπεία (φώτο)

Το καλύτερό της καλοκαίρι με τον Ματέο Παντζόπουλο πέρασε η Ελένη Μενεγάκη και οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

ΑΠΕ: Μερικά κουίζ για γλύφτες και σκουλαρικάδες ΣΥΡΙΖΑίους

Και πέντε κουΐζ για το κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο, για την λειτουργιά του οποίου πληρώνουμε όλοι μέσω των φόρων μας. Κουΐζ για να ασχοληθείτε το Σαββατοκύριακο:

Οι Γερμανοί μετρήθηκαν και το 30% αποδείχθηκαν "μαλάκ@@"

Η πλειονότητα των Γερμανών τάσσεται εναντίον των σχεδίων "διάσωσης" των οικονομιών κρατών της ευρωζώνης, περιλαμβανομένης της αγοράς δημόσιου χρέους από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και τον μελλοντικό Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ΕΜΣ), σύμφωνα με δύο έρευνες τα αποτελέσματα των οποίων δημοσιεύθηκαν σήμερα. Ωστόσο ένα τεράστιο ποσοστό (αναλογικά με την προπαγάνδα που δέχονται από την Bild που αναπαράγει τις παπαριές των εδώ ηλιθίων) θεωρεί ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει στο ευρώ.

Ύβρεις και έπαινοι για Ισπανίδα σοσιαλίστρια που είδε ερωτικό της βίντεο στο Ίντερνετ

Ένα κύμα πουριτανισμού αλλά και αλληλεγγύης έχει προκαλέσει στην Ισπανία η διαρροή στο Ίντερνετ ενός βίντεο (δείτε το εδώ) που παρουσιάζει σε ερωτικές σκηνές μια δασκάλα και δημοτική σύμβουλο της πόλης Λος Γιέμπενες, κοντά στο Τολέδο.

Πόσο μαλάκ@@ μας περνάει ο Αλέξης που είναι και με τον Αστυφύλαξ και με τον Χωροφύλαξ

Άκουσα πριν λίγο στις ειδήσεις τον Αλέξη να τσιρίζει:

"Να μας πούνε που πήγαν τα 17 εκ που στοίχισε το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων όταν κόβετε 80 και 120 ευρώ από τους ένστολους οι οποίοι είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ στο δρόμο"!!!

Αφού λοιπόν κόπτεται για τό ότι οι ένστολοι είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ στο δρόμο γιατί δεν σταματάει να στηρίζει...

Σταϊκούρας: Αφού τα έκανε σαλάτα θυμήθηκε να στείλει επιστολή σε ΤτΕ - ΕΕΤ για οφειλόμενα τραπεζών στο Δημόσιο

[Διερωτώμαι αν πρέπει να είναι κάποιος φωστήρας για να πει κατευθείαν τη Δευτέρα που αποκαλύφθηκε το θέμα, "θα τα ζητήσουμε άμεσα" αντί του "αν τα ζητήσουμε θα δημιουργηθεί πρόβλημα στις τράπεζες" που είπε ο Σταικούρας και τρέχει τώρα να το σώσει με επιστολές στον Προβόπουλο...]

Την περασμένη Δευτέρα, ο κ. Σταϊκούρας είχε ενημερώσει ότι οι τράπεζες χρωστούν στο ελληνικό Δημόσιο το χρηματικό ποσό των 555 εκ. ευρώ.

Νέο επεισόδιο μεταξύ μεταναστών που κρατούνται στο στρατόπεδο της Κορίνθου

Επεισόδιο δημιουργήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον αύλειο χώρο του 6ου Συντάγματος Πεζικού στο οποίο κρατούνται παράνομοι μετανάστες.

Αρχικά διαπληκτίστηκαν ένας...

Έλα ρε!! Γίνονται αυτά στην Ελλάδα;; Πάτρα: Αναβλήθηκε η δίκη του γιατρού για το φακελάκι!

[Η απόλυτη ξεφτίλα της ελληνικής δικαιοσύνης που αποδέχεται χωρίς δεύτερη σκέψη ότι ο άλλος είναι άρρωστος...]

Ο 65χρονος γιατρός κρατικού νοσοκομείου της Πάτρας, είχε συλληφθεί την περασμένη Τετάρτη για δωροδοκία.

Η δίκη αναβλήθηκε επειδή...

Ογδόντα ειδικοί φρουροί της ΕΛ.ΑΣ. στη φύλαξη των γραμμών 2 και 3 του Μετρό

Με ειδικούς φρουρούς της ΕΛ.ΑΣ. θα καλύψει η διοίκηση του Μετρό το «κενό» στην ασφάλεια που προέκυψε μιας και στις 4 Σεπτεμβρίου σταμάτησε η φύλαξη των γραμμών 2 και 3 καθώς δεν έχει υπογραφεί σύμβαση με εταιρεία σεκιούριτι.

Περήφανη ελληνική δικαιοσύνη: Απαλλακτικό βούλευμα για Στεφανάκο και... Άντζελα Δημητρίου!

Αθώος για την υπόθεση των 217 "νονών" ο Στεφανάκος


Αθώος κρίθηκε από το Εφετείο Πειραιά σήμερα ο Βασίλης Στεφανάκος για την υπόθεση των 217 «νονών» εναντίον των οποίων είχαν ασκηθεί διώξεις στις αρχές του 2011.

Μέρκελ: Οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα προχωρούν

Μετά τον Σόιμπλε, ο οποίος διακριτικά επαίνεσε την ελληνική κυβέρνηση για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και την αναπλήρωση του χαμένου χρόνου των τελευταίων μηνών, η καγκελάριος Μέρκελ σε νέες δηλώσεις της αναφέρθηκε σε αισθητή πρόοδο που έχει σημειώσει η Ελλάδα.

Και ο Ρομπάι ζήτησε να είναι τα μέτρα κοινωνικά δίκαια-Σαμαράς: Στα όρια οι αντοχές των Ελλήνων (βίντεο)

«Οι αντοχές των Ελλήνων έχουν φτάσει στα όρια τους και οι θυσίες τους πρέπει να πιάσουν τόπο. Και αυτό σημαίνει ανάκαμψη της οικονομίας το ταχύτερο δυνατό» είπε μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Ε.Ε. ο πρωθυπουργός, ενώ μετά τους Γιούνκερ και Μέρκελ και ο Ρομπάι ζήτησε κοινωνικά δίκαια μέτρα που δεν θα πλήξουν τα φτωχότερα στρώματα.

Στην Ιταλία τους μαιμού τυφλούς τους βιντεοσκοπούν κιόλας-Βίντεο Ιταλικής Αστυνομίας με "τυφλή" οδηγό

Η Αστυνομία της Ρώμης έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο όπου δείχνει την τυφλή - στα χαρτιά - γυναίκα, να βγαίνει από το σπίτι της και να οδηγεί κανονικά, μέχρι που τη συνέλαβαν οι ιταλοί καραμπινιέροι. Η 66χρονη έπαιρνε ως τυφλή, μηνιαίως, το επίδομα των 800 ευρώ... Δείτε το βίντεο:

"Eυτελή προπαγάνδα τα τούρκικα σήριαλ" λέει ο Μίκης και τον Κυριακού τον έπιασε φαγούρα...

[Όποιος και ότι και να τους πει, τα γαιδούρια δεν συνετίζονται... το παν είναι να τρέχει το ρευστό... Βέβαια πρώτα απ' όλα φταίνε οι κατίνες που τα βλέπουν και μετά ο Κυριακού....]

Σε ανοικτή επιστολή του ο Μίκης Θεοδωράκης έκανε λόγο για «ευτελή προπαγάνδα» των τουρκικών σήριαλ, ενώ στα ελληνικά κανάλια για την «προκλητική» επιλογή τους να τα προβάλλουν.

Όποιοι δεν κρύβουν τίποτα, δεν φοβούνται τίποτα: Στο στόχαστρο της εφορίας καταθέσεις, καταναλωτικές δαπάνες και εισοδήματα-Κατατέθηκε η τροπολογία

Τροπολογία «βόμβα» [η λέξη "βόμβα" που χρησιμοποιεί ΤΟ ΒΗΜΑ, δείχνει πόσο πολύ έχει μπολιαστεί το DNA του Έλληνα με τη φοροδιαφυγή! Που είναι η "βόμβα" στο ότι δεν θα μπορεί ο άλλος να δηλώνει εισόδημα 10.000 το χρόνο και να καταθέτει στην Τράπεζα 50.000;] για 8.500.000 φορολογούμενους κατατέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Βουλή, η οποία προβλέπει μεταξύ άλλων ότι η εφορία από δω και πέρα δεν θα προσδιορίζει το εισόδημα μόνο με βάση των εισοδημάτων που δηλώνει ο φορολογούμενος αλλά ελέγχοντας τραπεζικές καταθέσεις, καταγράφοντας αναλυτικά καταναλωτικές δαπάνες σε μετρητά ή σε πιστωτικές κάρτες, δάνεια και διασταυρώνοτας άλλες πηγές εισοδημάτων και αποταμιεύσεων.

Προφυλακιστέος ο εραστής και η παπαδιά που χρειάστηκε πολλές ώρες για να ολοκληρώσει... την απολογία της

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή, η παπαδιά και ο εραστής της για το στυγερό έγκλημα στην Ηλεία, όπου και σκότωσαν τον 52χρονο ιερέα.

Πέθανε ο Ανέστης Πεταλίδης

 Έφυγε  ο Ανέστης Πεταλίδης[Ήταν ο άνθρωπος που εκτός από τον Γκάλη πήγε στον Άρη τον Ιωαννίδη, τον Αλεξανδρή και τον Παπαγεωργίου]

Μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες τόσο για την οικογένεια του Άρη, όσο και για το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα, ο Άνέστης Πεταλίδης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

ΣΥΡΙΖΑ: Προσπαθεί να μαζέψει το «Μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή» του Αλέξη-ΝΔ: «Ο αργεντίνος Τσίπρας έφυγε με ελικόπτερο»

Σε ανακοίνωση του το γραφείο τύπου της ΝΔ κατηγορεί τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι με τον χαρακτηρισμό του δείχνει πως επιθυμεί την χρεοκοπία της χώρας. «Ο κ. Τσίπρας εύχεται η Ελλάδα να χρεοκοπήσει, όπως η Αργεντινή. Του θυμίζουμε ότι ο αντίστοιχος «Τσίπρας» στην Αργεντινή εγκατέλειψε τη χώρα του με ελικόπτερο».

Κασιδιάρης για Χατζηνικολάου: «Κάποιοι καραγκιόζηδες παραπληροφορούν... να δούμε τι άλλη μαλακ@@ θα βρουν»

"Κάποιοι καραγκιόζηδες διαρρέουν στο διαδίκτυο ότι... διόρισα τον αδερφό μου! Δε λένε ότι πρόκειται για τη μοναδική επιτροπή του ελληνικού δημοσίου που ο "διορισμένος" δεν παίρνει ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ, αλλά διενεργεί συγκεκριμένο τεχνικό έλεγχο ΔΩΡΕΑΝ. Να δούμε τι άλλη μλκ...α θα ανακαλύψουν τα όργια της παραπληροφόρησης", γράφει στο Facebook ο Η. Κασιδιάρης αναφερόμενος σε...

Κατατέθηκε η τροπολογία Σαμαρά που ''κόβει'' τις μελλοντικές προσλήψεις συγγενών στη Βουλή... Όσα γαιδούρια πρόλαβαν, τη γλίτωσαν

Την απαγόρευση διορισμού συζύγου ή συγγενούς α' ή β' βαθμού μέλους της κυβέρνησης ή υφυπουργού προβλέπει διάταξη που κατατέθηκε ως τροπολογία στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών ''Ρυθμίσεις θεμάτων κεφαλαιακής ενίσχυσης των πιστωτικών ιδρυμάτων''.

Αφού ρε Αλέξη δεν το έχεις μέσα σου το ipad... τι το παιδεύεις;

Aνεπίδεκτος μαθήσεως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με τον ΓΑΠ που τα παίζει στα δάκτυλα!

Στην hitech εποχή είπε να μπει ο Αλέξης Τσίπρας και εμφανίστηκε στη Βουλή με ...

Το παγκόσμιο ρεκόρ υποθαλάσσιας γεώτρησης κατέρριψαν οι Ιάπωνες

Tο νέο παγκόσμιο ρεκόρ θαλάσσιας γεώτρησης ανήκει πλέον στην Ιαπωνία. Το Ιαπωνικό ερευνητικό σκάφος έφτασε σε βάθος 2.111 μέτρων κάτω από το βυθό, περίπου ένα μέτρο περισσότερο από το προηγούμενο ρεκόρ, που είχε επιτευχθεί στα ανοιχτά της Κόστα Ρίκα.

Aκομα ο Κεδίκογλου κρατάει τον Μάτσικα στο ΑΠΕ. Μήπως να παρέμβει ο Α Σαμαράς για να τελειώνουμε;;;

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος  Κεδίκογλου δεν απολύει ακόμα τον Παπανδρεικό Μάτσικα από Πρόεδρο του ΑΠΕ (άσε που όπως λένε  έχει συμπληρώσει τα συντάξιμα χρονιά) παρόλο που μέσα στη Βουλή πέρσι τον κατηγορούσε για "φασίζουσα νοοτροπία". Λέτε να διαπραγματεύεται να του δώσει την αποζημίωση των 150 χιλιάδων ευρώ που ζητάει για να φύγει;  Γιατί θα γίνει τις τρελής στην ΝΔ, αν γίνει κάτι τέτοιο.

Ο αδερφός του θύματος πίσω από το φονικό στη Γαλλία;

Οι έρευνες των γαλλικών αρχών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για να εξακριβωθούν τα κίνητρα των σοκαριστικών φόνων, την ίδια ώρα που η γαλλική εισαγγελία ανακοίνωσε ότι τρία από τα τέσσερα θύματα πυροβολήθηκαν στο κεφάλι.

Κατιναριό Βενιζέλου

Κέζα Λώρη

Το Μαξίμου κοντεύει να γίνει κομμωτήριο της γειτονιάς. Δεν αναφερόμαστε στα κουρέματα της οικονομίας αλλά στα ξεμαλλιάσματα μεταξύ συγκυβερνητών. Ο ανταγωνισμός μεταξύ μελών της κυβερνητικής τριπλέτας συμπυκνώνεται σε φράσεις όπως «εγώ ειμί το φως του κόσμου», «σιγά καλέ που είσαι εσύ ο αρχηγός», «χωρίς εμάς δεν θα ήσουν τίποτα».

Παραιτήθηκε η σοσιαλίστρια δημοτική σύμβουλος για ροζ βίντεο που... αυτοϊκανοποιείται (βίντεο)

Δημοτική σύμβουλος στην Ισπανία, αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά την ευρεία διάδοση ενός ροζ «σπιτικού» βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί η ίδια.
 
Στο βίντεο η Olvido Hormigos εμφανίζεται...

Επίθεση ΔΗΜΑΡ στον ΣΥΡΙΖΑ για τον ξαφνικό έρωτα με τους "μπάτσους και τα γουρούνια"

«Δεν μπορώ την υποκρισία! Δε γίνεται το πρωί να φωνάζεις “μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι” και το βράδυ να κρατάς πανό μαζί με τους αστυνομικούς».

Αποκεφάλισε το βιαστή της και «έσωσε την τιμή της»! (βίντεο)

Η ανατριχιαστική σκηνή θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό όλων όσων έγιναν μάρτυρες του ασύλληπτου και πρωτοφανούς περιστατικού στο χωριό Γιαλβάτς, της νοτιοδυτικής Τουρκίας.

Έχοντας «σώσει την τιμή» της, η 26χρονη Νεβίν Γιλντιρίμ, μητέρα δύο παιδιών έτρεχε στους δρόμους του χωριού κρατώντας στο χέρι της το κεφάλι του βιαστή της, του 35χρονου Νουρετίν Γκιντέρ. Η πορεία της σταμάτησε στην κεντρική πλατεία όπου και απόθεσε το κεφάλι, προκαλώντας ρίγη στους παρευρισκόμενους.

Τον πήρε ο πόνος τον Βενιζέλο για τις περικοπές στου ΔΥ και προτείνει να κάνουμε λίγη δημιουργική λογιστική

[Να φουσκώσουμε λέει λίγο τα έσοδα των ασφαλιστικών ταμείων λέει ο Μπένυ, μόνο που η τρόικα πλέον έχει καταλάβει όταν οι μισοί χρωστάνε στα Ταμεία και έχουν σταματήσει να πληρώνουν εισφορές... Το 1,5 δις που θα φουσκώσουμε, σύμφωνα με τον Μπένυ να το κόψουμε από περικοπές σε μισθούς, δώρα, επιδόματα κ.λπ... Η επόμενη κίνησή του θα είναι να προτείνει τον Χριστοδουλάκη και τον Τσοβόλα για υπουργούς]

Επιστολή προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, με τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ, απέστειλαν τα στελέχη του κόμματος Φίλιππος Σαχινίδης, Πάρις Κουκουλόπουλος, Γιώργος Κουτρουμάνης και Χρήστος Πρωτόπαπας.

Ηθελε δεν ήθελε ο Κασιδιάρης δεν δικάστηκε ούτε σήμερα λόγω... βουλευτικής ασυλίας

Τελικά ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δεν δικάστηκε ούτε σήμερα, αφού καλύπτεται από την βουλευτική ασυλία. Βέβαια ο βουλευτής είχε ζητήσει της άρση της εδώ και καιρό, κάτι που έκανε και σήμερα, προκειμένου να εκδικαστεί η υπόθεση. Ωστόσο η διαδικασία ίσως αποδειχθεί αρκετά χρονοβόρα.

Ίσως τώρα που κρυώνει ο καιρός να βάλει και ζιβάγκο...

Του Σταμάτη Ζαχαρού

Ο Αλ. Τσίπρας ευχήθηκε προ ολίγου στο κοινοβούλιο να είχε γίνει η χώρα μας... Αργεντινή. Πιθανώς να πιστεύει ότι όλοι οι προηγούμενοι πολιτικοί θα έφευγαν με το ελικόπτερο αφήνοντας του τη χώρα κληρονομιά για να εφαρμόσει το κομμουνιστικό πείραμα που ονειρεύεται. Όταν όμως «ζηλεύεις» κάτι, πρέπει να σκεφθείς τι περιλαμβάνει όλο το «πακέτο».

Δημοσκόπηση της γνωστής για την "ακρίβειά" της VPRC δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ προβάδισμα 2%

H γνωστή για τις απολύτως… επιτυχημένες προβλέψεις, σε ότι έχει να κάνει με το εκλογικό αποτέλεσμα, εταιρεία δημοσκοπήσεων VPRC, ξαναχτύπησε! Αυτή τη φορά μέσα από νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύεται αύριο στην εφημερίδα «Ελλάδα Αύριο» του Σπύρου Τρίψα, και η οποία εμφανίζει (ως… συνήθως) τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται 2 μονάδες της Νέας Δημοκρατίας:

Πακιστάν: Ελεύθερη με αναστολή η 11χρονη χριστιανή που είχε συλληφθεί για βεβήλωση του Κορανίου

Ελεύθερη με αναστολή αφέθηκε σήμερα η 11χρονη χριστιανή στο Πακιστάν, η οποία είχε συλληφθεί κατηγορούμενη ότι βεβήλωσε το Κοράνι, ανακοίνωσε πριν από λίγο δικαστής, μερικές ημέρες μετά την σύλληψη μουσουλμάνου κληρικού ως ύποπτου για παγίδευση της μικρής.

Οι ηλίθιοι φοβούνται μην τους πάρουν την εγκαταλειμμένη Σπιναλόγκα...

[Μπορεί να τη μεταφέρει με αερόστατα η Μέρκελ στη Γερμανία...]

Με έντονη ανησυχία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη τις φήμες και τα σενάρια που θέλουν το ιστορικό νησί της Σπιναλόγκας να συμπεριλαμβάνεται στα νησιά που πρόκειται να παραχωρηθούν σε ιδιώτες προς εκμετάλλευση για 99 χρόνια.

Ο ΟΤΕ έκοψε τo τηλέφωνo στο ΠΑΣΟΚ

Μετά τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ, ήρθαν τα προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Γεροκωστοπούλου, στο κέντρο της Πάτρας ο ΟΤΕ προχώρησε στο κόψιμο των τηλεφώνων.

Σαμαράς: Εξω οι πανάκριβοι ιδιώτες σύμβουλοι από τις αποκρατικοποιήσεις

Τέλος στις διαδικασίες που επέτρεπαν την απευθείας ανάθεση νομικών συμβουλών σε ιδιωτικά γραφεία για τις αποκρατικοποιήσεις, βάζει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Μετά το σάλο που ξέσπασε από τις αποκαλύψεις για τις αμοιβές δεκάδων ή και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε ιδιώτες, ο γενικός γραμματέας της Κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος έστειλε σήμερα επιστολή στον πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Στο 6,3% η ύφεση

Κατά 6,3% συρρικνώθηκε η ελληνική οικονομία στο δεύτερο τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με τα διαθέσιμα μη εποχικά διορθωμένα στοιχεία που ανακοίνωσε την Παρασκευή η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

O Κυριάκος απάντησε στον Βενιζέλο


Σε κόντρα μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Ευάγγελου Βενιζέλου οδήγησε η συζήτηση που άνοιξε εσχάτως, αναφορικά με την ενεργότερη ή μη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Η κραυγή αγωνίας του Μητροπολίτη Φθιώτιδος για το βίο και την πολιτεία των παπαδιών

Το αδιέξοδο που αντιμετωπίζει σήμερα μεγάλος αριθμός παπάδων με τους γάμους του περιέγραψε με απόλυτη ειλικρίνεια ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος στην έκτακτη σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας τον Μάιο του 2010 κατά τη διάρκεια της ομιλίας του με θέμα «ενδογενή και εξωγενή προβλήματα της Ιερατικής Διακονίας στη σημερινή κοινωνία».

Η ελληνική φέτα κερδίζει τις ΗΠΑ

Εντυπωσιακή άνοδο σε αξία, κατά 87,1%, έχουν σημειώσει οι εξαγωγές της ελληνικής φέτας στις ΗΠΑ, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2012, φθάνοντας τα 5,039 εκατ. δολάρια, έναντι 2,693 εκατ. δολ. συγκριτικά με την ίδια περίοδο του παρελθόντος έτους και η σημαντική αυτή ενίσχυση οδήγησε στην άνοδο της χώρας μας στην τρίτη θέση του σχετικού πίνακα, υπερσκελίζοντας τις γειτονικές Βουλγαρία και Ιταλία.

Ντροπή ρε γελοίοι: Δίωξη σε βάρος Έλληνα διπλωμάτη, επειδή χρησιμοποίησε τον όρο “Βόρειος Ήπειρος”;

Για το θέμα κατατέθηκε σχετική ερώτηση από τον βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά

Προς τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΘΕΜΑ: «ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΟΡΟ “ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ”»

Το 2011 το Υπουργείο Εξωτερικών (επί θητείας του αλήστου μνήμης Δημήτρη Δρούτσα) είχε ανακαλέσει από τη θέση του τον Πρόξενο της Ελλάδας στην Κορυτσά, Θεόδωρο Οικονόμου-Καμαρινό, εξαιτίας...

Κατασκοπικό θρίλερ πίσω από το φονικό της ιρακινής οικογένειας στη Γαλλία; Έρευνες και από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες

Σε παλαιότερη φωτογραφία δείχνει εύθυμος και ήρεμος χωρίς να μπορεί να φανταστεί το τραγικό του τέλος. Ο 50χρονος επιχειρηματίας Σααντ αλ-Χίλι έγινε ένα από τα πρόσωπα του τετραπλού φονικού κοντά στη λίμνη Ανεσί της Γαλλίας, που συγκλόνισε με τη βιαιότητά του.

Ερχεται το φορολογικό νομοσχέδιο «αμερικανικού μοντέλου»

Επιταχύνεται η κατάρτιση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου από την κυβέρνηση και θα είναι έτοιμο πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της 18ης Οκτωβρίου. Το υπουργείο Οικονομικών θέλει να εφαρμόσει έναν εξαιρετικά απλό φορολογικό νόμο που θα προσομοιάζει με το αμερικανικό μοντέλο.

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή μεταξύ Στουρνάρα και Τσίπρα

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή, κατά την ώρα του Πρωθυπουργού, όταν απόντος του Αντώνη Σαμαρά, ο Γιάννης Στουρνάρας διασταύρωσε τα ξίφη του με τον Αλέξη Τσίπρα, απαντώντας σε ερώτηση του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο .

Επιτέλους! Το ΣΔΟΕ δέσμευσε 6 βίλες σε Μύκονο και Αττική και 50 εκ ευρώ

Το πρώτο καίριο χτύπημα δόθηκε χθες σε φοροδιαφυγάδες αφού κατασχέθηκαν περιουσιακά στοιχεία από 121 εταιρείες και φυσικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων τρεις ξενοδόχοι, ένας χρηματιστής, αγρότες, ένας τραπεζικός υπάλληλος και ένας ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων ενώ ο «πόλεμος» κατά της φοροδιαφυγής αποτελεί κεντρική πολιτική στόχευση της κυβέρνησης.

Βολεύτηκε κι αυτή... με το σπαθί της: Επίκουρος έγινε η κόρη του Κινέζου

Μόνιμη επίκουρος καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Πειραιά έγινε η κόρη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, Μαριλένα.

Άλλη μια "ρατσιστική" δολοφονία: Πακιστανοί νεοναζί απήγαγαν και σκότωσαν ομοεθνή τους (βίντεο)


Η σορός του νεαρού άνδρα εντοπίστηκε θαμμένη στην περιοχή Κεραμιδιά Πηνείας, στην Ηλεία, το απόγευμα της Πέμπτης. Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πρόκεται για το θύμα υπόθεσης απαγωγής μεταξύ ομοεθνών που συνέβη πιθανότατα στις αρχές Αυγούστου.

Κύπρος: Εντοπίστηκαν τα λείψανα του μικρότερου Ελληνοκύπριου αγνοουμένου του «Αττίλα»

Η Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοουμένους (ΔΕΑ) σε εκταφές κοντά στο τουρκοκυπριακό σήμερα χωριό Τραχώνι εντόπισε, σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις, τα λείψανα του μικρότερου Ελληνοκύπριου αγνοουμένου της τουρκικής εισβολής, ο οποίος το 1974 ήταν βρέφος μόλις μερικών μηνών.

Βλέπει πρόοδο ο Σόιμπλε

Βλέπει πρόοδο ο Σόιμπλε
Για σημαντική πρόοδο στη δημοσιονομική πολιτική της Ελλάδας, της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας μίλησε χθες το βράδυ ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφκανγκ Σόιμπλε.

Η κόρη αστυνομικού κυρία Δούρου σε διαδήλωση για συλλογή ψήφων

Η κυρία Ρένα Δούρου αποδεικνύεται, ως η πλέον φανατική οπαδός των αιτημάτων των ένστολων. Είναι βεβαίως τομεάρχης Εξωτερικών και Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να παίρνει μέρος σε διαδήλωση αστυνομικών και να κρατεί μάλιστα και το πανό τους, ξάφνιασε πολλούς ακόμα και στη κυβέρνηση. Τόσο που αναγκάστηκε το Μαξίμου να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία κατηγορούσε τον κ. Αλ. Τσίπρα, ότι «σήμερα ανακάλυψε την Ελληνική Αστυνομία».

Και τρίτος φυλακόβιος εραστής για την παπαδιά

Είναι θέμα συζήτησης σε κάθε παρέα ο βίος και η πολιτεία της παπαδιάς, που οργάνωσε την δολοφονία του συζύγου της, που έψαχνε σε ...φυλακόβιους αυτόν που θα της κάνει τη ...δουλειά, που έδινε viagra στους εραστές της, που φορούσε κόκκινο σουτιέν ακόμα και την ημέρα της προσαγωγής της...

Με τα φορολογημένα εισοδήματα παρελθόντων ετών αποφεύγεται η παγίδα των τεκμηρίων

Με την επίκληση εισοδημάτων παρελθόντων ετών, οι πολίτες μπορούν να αποφύγουν την «παγίδα» των τεκμηρίων, αρκεί, όμως, τα εισοδήματα αυτά να έχουν αποδεδειγμένα φορολογηθεί ή έχουν απαλλαγεί νόμιμα από τον φόρο.

Πόση ανωμαλία κυκλοφορεί στον κόσμο; Βίαζαν το παιδί τους και το τράβαγαν σε βίντεο!

Τα ονόματα Μισέλ και Μάικλ Φρίμαν ανήκουν σε δύο γονείς τέρατα που συνελήφθησαν στο Ορεγκον από τις αμερικανικές αρχές για τη συμμετοχή τους σε δίκτυο παιδικής πορνογραφίας.

Όπως μεταδίδει το ABC, το ζευγάρι παραδόθηκε μόνο του όταν κάποιος γνωστός τους απείλησε να τους καταδώσει στην αστυνομία.

Aνθρακες ο... θησαυρός της Ελβετίας

Του Σπύρου Δημητρέλη

Άνθρακες είναι ο θησαυρός της «συμφωνίας με την Ελβετία». Καλά πληροφορημένες πηγές τονίζουν στο Capital.gr ότι, τουλάχιστον σε εισπρακτικό επίπεδο, ο θόρυβος που έγινε τις τελευταίες ημέρες περί φορολόγησης των ελληνικών καταθέσεων στην Ελβετία και οι προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν, δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα.

Ο δολοφόνος του παπά έπαιρνε επίδομα αναπηρίας!

Άτομο με ειδικές ανάγκες είναι -σύμφωνα με το κράτος- ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του ιερέα στους Κρουνούς, Νίκος Παναγόπουλος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά χθες ο 41χρονος είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος πριν από αρκετά χρόνια από το οποίο τραυματίστηκε στο χέρι...

Νέο ρεκόρ διαζυγίου-315 εκ. ευρώ θα πληρώσει ο Μελ Γκίμπσον

Είναι δύσκολο να αντέξεις 31 χρόνια δίπλα στον Μελ Γκίμπσον. Αλλά η Ρόμπιν, μητέρα επτά από τα οχτώ παιδιά του, τα κατάφερε. Και μετά τον χτύπησε η κρίση μέσης ηλικίας και την χώρισε. Ο «λογαριασμός» για την αποφασή του αυτή βγήκε χθες από το δικαστήριο. Και τον «έτσουξε» πιο πολύ από όλα τα βυτία single malt whiskey που έχει πιεί στην ζωή του.

3 καταρρίψεις τούρκικων αεροπλάνων τα τελευταία 47 χρόνια-Η μία από Έλληνα

Απαντώντας σε ερώτηση στη Βουλή, του Τούρκου βουλευτή Metin Lütfi Baydar, ο Τούρκος Υπ. Άμυνας, İsmet Yılmaz, είπε ότι από το 1965, έχουν καταρριφθεί 3 τουρκικά αεροσκάφη από άλλες χώρες:

Είναι δυνατόν πολεμικό αεροσκάφος να έχει λάθος σημαία; Ναι, αν τη ζωγράφισαν με το χέρι...

Η σημαία αριστερά είναι η σημαία της Συριάς. Τα δύο πράσινα αστέρια στη μέση έχουν μία κορυφή προς τα πάνω και δύο προς τα κάτω, δηλ. αρχίζουν να τα ζωγραφίζουν από την κορυφή. Δείτε τώρα πως είναι ζωγραφισμένη η σημαία της Συρίας στο Mig-21 που όπως γράψαμε προχθές, κατέρριψαν οι ισλαμοφασίστες:

Πολύ "προχώ" ο Πούτιν: To oμαδικό σεξ λένε πως είναι καλύτερο από το ατομικό...!

Στο τηλεοπτικό δίκτυο Russia Today μίλησε ο Βλαντιμίρ Πούτιν και μεταξύ άλλων πολιτικών θεμάτων η συζήτηση πήγε και στην πρόσφατη καταδίκη των τριών γυναικών, μελών του πανκ συγκροτήματος Pussy Riot έπειτα από μια δράση τους εναντίον του... ιδίου σε εκκλησία.