08 Σεπτεμβρίου 2012

«Καυτό» ερωτικό βίντεο με καθηγήτρια και επτά μαθητές μέσα σε σχολείο

Μεταπτυχιακό στο...σεξ αποδείχθηκε ότι είχε μια νεαρή καθηγήτρια νυχτερινού σχολείου σε Ακριτική πόλη της Ελλάδας καθώς κυκλοφόρησε σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου ένα «ροζ» βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να κάνει σεξ μέσα στο σχολείο με επτά μαθητές της.

Τι έγινε ρε κουρδιστό παλικάρι;

Διάβασα χθες ότι ο ΓΑΠ είναι ήδη στις ΗΠΑ, στη Β. Καρολίνα στο συνέδριο των Δημοκρατικών... Μα πως είναι δυνατόν; Αφού τόσο καιρό οι "γνώστες" μας έλεγαν ότι αν ταξιδέψει στις ΗΠΑ θα συλληφθεί! Να πχ. ένας έγκυρος που το έλεγε και το αναδημοσίευαν τα φιλαράκια του:

Οι Έλληνες όπως τους ονειρεύεται ο Τσίπρας

Δείτε τους:

Πως σχολίασε ο λεβεντομαλάκ@@ τις ταρζανιές της ΧΑ που εκμεταλλεύεται την απάθεια της Αστυνομίας;

Δείτε τι έγραψε πριν από λίγο στο facebook η αυτοαποκαλούμενη και "Ψωλή του Βουκεφάλα":

Διέγραψε από φίλο του στο Facebook το ΔΝΤ!

Δε θέλω τέτοιους φίλους δε θέλω τέτοιους φίλους σκέφτηκε ο... ούγγρος πρωθυπουργός και έτσι διέγραψε το...ΔΝΤ από φίλο του!

Υπομονή! Σε ένα χρόνο θα έχουμε κάνει τον Τόμσεν σαν τα μούτρα μας... ένα λαδωματάκι και θα γράψει έκθεση-ύμνο: Πίνει φραπεδάκι στο Μαρούσι!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που φωτογραφικός φακός συλλαμβάνει το Ροντβαϊλερ της Τρόικας. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Δανός τεχνοκράτης έχει αδυναμία στην Ελληνική διασκέδαση. Ανεξαρτήτως ώρας μέρας…παρέας. Αυτή τη φορά τον πετύχαμε στο στέκι του...

Η συμβουλή του Άδωνι στον Κασιδιάρη

Δείτε τι του έγραψε στο twitter και έχει απόλυτο δίκιο:

Η 15χρονη Μυρτώ άνοιξε τα μάτια της – Οι πρώτες ελπίδες ότι θα τα καταφέρει

Τα πρώτα σημάδια βελτίωσης στην υγεία της 15χρονης Μυρτούς είδαν οι δικοί της άνθρωποι και οι γιατροί, καθώς η μικρή άνοιξε τα μάτια της για πρώτη φορά, 1,5 μήνα μετά την βάναυση κακοποίηση που υπέστη από τον Πακιστανό στην Χρυσή Ακτή της Πάρου.

Επιμένει ο Κασιδιάρης ότι ο αδερφός του που διόρισε, δεν πληρώνεται; Γιατί τα χαρτιά άλλα λένε... Λιγή τσίπα ρεεεεε! Ακόμα δεν είδατε το μέλι και πέσατε μέσα

Την ώρα που κόβονται μισθοί, συντάξεις και επιδόματα, απ' ότι φαίνεται τα μέλη της επιτροπής, στην οποία διορίστηκε ο αδελφός του Ηλία Κασιδιάρη, λαμβάνουν αποζημίωση για τις συνεδριάσεις στις οποίες μετέχουν. Κι όλα αυτά παρότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μετά την αποκάλυψη της είδησης απαντούσε ότι ο "διορισμένος" στην επιτροπή δεν παίρνει ούτε μισό ευρώ.

Ο Μπαρμπαρούσης και οι Χρυσαυγίτες έσπασαν πάγκους παρανόμων και στο Μεσολόγγι... αφού η Αστυνομία δν κάνει τη δουλειά της (βίντεο)

Με επικεφαλής τον βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση γνωστό από την εμφάνισή του και ως «Καραϊσκάκης», κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής επισκέφθηκε το πρωί την λαϊκή αγορά Μεσολογγίου και σε ρόλο...αστυνομικού έκαναν ελέγχους σε μετανάστες μικροπωλητές ενώ κατέστρεψαν και τρεις πάγκους.

Δένδια κόψε τις μαλακί@@ γιατί ο Κασιδιάρης έχει δίκιο σ' αυτό που λέει (φώτο)

Πως θα αποφύγεις γεγονότα σαν το χθεσινό; Κυνηγώντας τους Χρυσαυγίτες επειδή έκαναν τη δουλειά που έπρεπε να κάνει η Αστυνομία; Δένδια σοβαρέψου και άσε τις φωτοβολίδες! Αν η Αστυνομία εφάρμοζε το νόμο και προχωρούσε σε κατάσχεση των προιόντων που πουλάνε δίπλα της οι λαθρομετανάστες δεν θα πήγαιναν οι Χρυσαυγίτες να κάνουν τους Αστυνομικούς. Τι θα πει "η Αστυνομία έβαλε πρόστιμο σε όσους δεν είχαν άδεια μικροπωλητή";

Κινδύνευσαν τα εξοχικά και οι πισίνες Στουρνάρα-Παπαντωνίου

[Ο Στουρνάρας τουλάχιστον την είχε τη βίλα πριν γίνει υπουργός... το άλλο το λαμόγιο από ποια δουλειά βρήκε τα λεφτά για να χτίσει βίλα με πισίνα;]

Κινδύνευσαν να γίνουν στάχτη οι πολυτελείς εξοχικές κατοικίες του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου στην περιοχή Τρία Λαγγόνια στο Νότιο άκρο της Σύρου.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ

Αντιγράφω από ένα φίλο,που το δημοσίευσε στο FACEBOOK.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΝ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Διαφήμιση τουρκικών σίριαλ από την κρατική «Ραδιοτηλεόραση»!!

Γράφει ο Ηφαιστίωνας


Πρέπει να έχει κάποιος πολύ θράσος, όταν αμειβόμενος με κρατικό χρήμα, διαφημίζει (εκθειάζει θάταν η κατάλληλη λέξη) τουρκικά σίριαλ και μάλιστα μέσα από κρατικό έντυπο. Αυτό κάνει ο ίδιος ο διευθυντής της κρατικής «Ραδιοτηλεόρασης», ο…

Ο Παππάς μίλαγε με το Μουρούτη στο twitter, απ' τη σκοπιά στο Κολονάκι ή απολύθηκε τελικά στον 1,5 μήνα;

Ο διάλογος του Γιώργου Μουρούτη με τον συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα στο Twitter, ο οποίος παρουσιάστηκε στις 16 Ιουλίου στον Στρατό αλλά απ' ότι φαίνεται απολύθηκε κιόλας...

Διάλογο είχαν ο Γιώργος Μουρούτης με τον Νίκο Παππά, τον στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα για το ζήτημα της Αργεντινής αλλά και το δεύτερο "όχι" που εισέπραξε ο Αλέξης Τσίπρας από Ευρωπαίο αξιωματούχο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού αναπαρήγαγε μία σοκαριστική εικόνα από την Αργεντινή της χρεοκοπίας...

Δείτε τον διάλογο:

Βιβλία υπάρχουν!

Το γεγονός πως βαδίζουμε ολοταχώς προς ένα θερμό φθινόπωρο είναι προφανές. Όταν αστυνομικοί αποκλείουν δημόσια κτίρια όπως η σχολή των ΜΑΤ στο Γουδί, όταν πανεπιστημιακοί καθηγητές και δικαστικοί λειτουργοί κάνουν συνδικαλισμό με τρόπο που τους καθιστά ρέπλικες του Φωτόπουλου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, τότε δεν μπορούν να υπάρχουν και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΤΕ! (βίντεο)

Τόσες χιλιάδες χρόνια ο Ελληνισμός ριζώθηκε κι αντρίεψε και στις δύο ακτές του Αιγαίου. Κι από τις δυό πλευρές του πολυκύματου πελάγους άνθισε και μυροβόλησε Τέχνες και Πολιτισμό ..

Η κατάσταση πολιορκίας και η Νέμεση για τη σωτηρία

του Φαήλου Κρανιδιώτη

Λένε ότι προέχει η σωτηρία της οικονομίας. Οτι δεν μπορεί μια τρικομματική κυβέρνηση ισορροπιών να ελέγξει πολιτικούς και επιχειρηματίες - εκδότες για την επί δεκαετίες λεηλασία της χώρας και το σύρσιμό της στο Μνημόνιο.

Ο Στουρνάρας τρώει σούσι... ενώ κάποιος άλλος έστελνε να του φέρουν τρούφες

Λάτρης του σούσι αποδεικνύεται ότι είναι ο κ. Ι. Στουρνάρας και είναι η μοναδική «πολυτέλεια» (εάν κανείς την χαρακτηρίσει έτσι) που επιτρέπει στον εαυτό του, στις ατέλειωτες συσκέψεις στο υπουργείο Οικονομικών.

Ξεκίνησε από τις Σέρρες για... όργιο στη Βουλγαρία και κατέληξε φυλακή

Νεαρός Σερραίος συνελήφθη από τη βουλγαρική αστυνομίας στην Κουλάτα της Βουλγαρίας, επειδή σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο του, εντοπίστηκε να μεταφέρει...

Επισήμανση προς ηλίθιους: Ο Σαμαράς δεν κυβερνά μόνος του

Τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει να διατυπώνονται απόψεις, σύμφωνα με τις οποίες ο Αντώνης Σαμαράς είναι ανακόλουθος και δεν έχει κάνει πράξη τις προεκλογικές του δεσμεύσεις. Όλα αυτά, με αφορμή τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση του μνημονίου. Φαίνεται πως όλοι αυτοί ξεχνούν ότι η ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές δεν πήρε ούτε...

"Μαχαίρι" 50% σε διευθυντές και δομές του Δημοσίου ζητά η Task Force

Να μπει "μαχαίρι" στο 50% των υπηρεσιών όλων σχεδόν των υπουργείων προτείνουν οι ομάδες εργασίας που έχουν ξεκινήσει την αξιολόγηση των δομών του κράτους με την άμεση επίβλεψη της Task Force.

Η Ομιλία Σαμαρά στη ΔΕΘ


Αυτό εννοούσε ο κ. Τσίπρας με το “μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή”; (φώτο-βίντεο)

Δείτε τα πρότυπα του Αλέξη για τους Έλληνες:

Το ΣΔΟΕ «ψάχνει» 30 βουλευτές

Πολιτικά πρόσωπα, 30 τον αριθμό, κυρίως πρώην και νυν βουλευτές, αλλά και πρώην υπουργοί βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ, καθώς υπάρχουν ενδείξεις για παράνομο πλουτισμό και άλλα οικονομικά εγκλήματα.

Σαμαράς: Αυτές θα είναι οι τελευταίες περικοπές-Δεν γίνεται αλλιώς (βίντεο)

Περικοπές θα γίνουν, δεν γίνεται αλλιώς τόνισε κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς , στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι αυτά είναι τα τελευταία μέτρα που θα επιβληθούν ενώ η δέσμευσή του για αποκατάσταση των αδικιών σε χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους ισχύει στο ακέραιο , σε βάθος τετραετίας.

Η ντροπή της ΕΤ3... άντε να δούμε αν θα κάνει κάτι ο Κεδίκογλου

Τελικά οι άνθρωποι δεν παίζονται. Την στιγμή που ο πρωθυπουργός ετοιμάζονταν να μιλήσει στην ΔΕΘ, η ΕΤ3, αντί να έχει ζωντανές μεταδόσεις, έκρινε σκόπιμο να προβάλλει εκπομπή με τίτλο: Σε μαζική συμμετοχή καλούν τα συνδικάτα τον κόσμο. Μάλιστα, στην εν λόγω εκπομπή...

Ο Διευθυντής του Τσίπρα "απολύθηκε" από το στρατό στον 1,5 μήνα;-Ερώτηση Ζησιμόπουλου (Χ.Α.)

ιμννννννιιιιι
Ο Διευθυντής του Γραφείου του Α. Τσίπρα, Νίκος Παππάς, παρουσιάστηκε στην Τρίπολη στο Στρατό Ξηράς στις 16 Ιουλίου, προκειμένου να κάνει την 6μηνη θητεία του σαν πατέρας και μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, όπως προβλέπει ο Νόμος. Σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα φέρεται να έχει πάρει απολυτήριο και να έχει...

Βίντεο: Ελικόπτερο περνάει 10 μέτρα πάνω από κινούμενα αυτοκίνητα

Δείτε το βίντεο από δρόμο στη Ρωσία:

Χ.Α.:Εμείς πήγαμε στην Ραφήνα και κάναμε αυτό που έπρεπε (βίντεο)

Τα άτομα που επιτέθηκαν χθες βράδυ σε παράνομους αλλοδαπούς μικροπωλητές που βρίσκονταν έξω από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Παντοβασίλισσας στην Ραφήνα ήταν τελικά μέλη της Χρυσής Αυγής, όπως δήλωσαν εκπρόσωποι τους. Ανάμεσα τους ήταν ο βουλευτής Γιώργος Γερμενής, ο οποίος είναι πιο γνωστός ως «Καιάδας» και ο βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, με τον πρώτο να κάνει δηλώσεις στην κάμερα…

Δείτε το βίντεο

«Χάλκινη» η Καραγιάννη

Μια ημέρα απομένει για να πέσει η αυλαία των ελληνικών συμμετοχών στους 14ους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Λονδίνο 2012» και η εισροή μεταλλίων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Πρωταγωνίστρια του 11ου κατά σειρά ελληνικού μεταλλίου -και δεύτερου σημερινού- η Ανθή Καραγιάννη.