10 Σεπτεμβρίου 2012

Όσο ο Δένδιας δεν κανει τη δουλειά του να εξαφανίσει την αιτία, τόσο θα γιγαντώνεται η ΧΑ

[Πολύ φοβάμαι ότι ο Δένδιας αν συνεχίσει να εκτελεί εντολές του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι τελικά ο μοιραίος πολιτικός για την ΝΔ! Η εμμονή του και οι γελοιότητες να πλακώνεται με την ΧΑ και να της κάνει διαφήμιση, θα την γιγαντώσει επικίνδυνα! Ας πει κάποιος στον γλόμπο ότι όσο δεν αποφασίζει να κάνει τη δουλειά του, που είναι η πάταξη του παραεμπορίου μαζί με το ΣΔΟΕ, τόσο η ΧΑ θα βρίσκει πρόσφορο έδαφος και θα ανεβάζει τα ποσοστά της.

Ο Πολύδωρας προσπαθεί να εξιλεωθεί: Σκληρή ερώτηση στη Βουλή για Κιτσοπούλου στον Τζαβάρα "πέρα βρέχει"

Με γλώσσα που τσακίζει ο βουλευτής της ΝΔ Βύρων Πολύδωρας , έφερε το θέμα της Κιτσαοπούλου στη Βουλή.

Σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, χαρακτηρίζει τη Λένα Κιτσοπούλου «βλάσφημη καλλιτέχνιδα που παρουσιάζει τον μεγάλο οπλαρχηγό ως 'βαρύμαγκα ιδιοκτήτη σουβλατζίδικου, με τζιν και τσαρούχια, που βρίζει και δέρνει την έγκυο γυναίκα του επειδή τη ζηλεύει, ώσπου εκείνη τελικά τον απατά με έναν Κούρδο λαθρομετανάστη και τη δολοφονεί».

Επικό βίντεο: Θεός Θεός ο Αιμίλιος (Ο Καμμένος έκανε εισαγωγή σε νοσοκομείο;)

Είδαμε που οδήγησαν την ΕΡΤ και οι σοβαροί... :

Βαυαροί Ελεύθεροι Ψηφοφόροι: Δραχμή παράλληλα με ευρώ και μηδενισμός του χρέους της Ελλάδας

Θέλουν επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή και εκμηδένιση του χρέους της. Το κόμμα των Ελεύθερων Ψηφοφόρων στη Βαυαρία είναι η τελευταία ισχυρή πίεση που δέχεται η Άνγκελα Μέρκελ. Οι Ελεύθεροι Ψηφοφόροι θα κατέβουν στις γερμανικές εθνικές εκλογές του 2013 με εναλλακτικές προτάσεις για την πολιτική στην Ευρωζώνη.

Σύλληψη Τσέχων δημιουργών βιντεοπαιχνιδιού στη Λήμνο... για κατασκοπεία

Με την κατηγορία της κατασκοπείας συνελήφθησαν δυο Τσέχοι, ηλικίας 28 και 33 ετών, το μεσημέρι της Κυριακής στο Πλατύ της Λήμνου από αστυνομικούς του ΑΤ Μύρινας.

''Αμετακίνητοι'' οι φαρμακοποιοί. Απέρριψαν την πρόταση εξόφλησης

Την αντίθεσή τους στο χρονοδιάγραμμα πληρωμών που ανακοίνωσε η ηγεσία του υπουργείου Υγείας εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των φαρμακοποιοών, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσουν κανονικά τις κινητοποιήσεις τους.

Γιάννης Βρούτσης: Η εργοδοτική εισφορά θα μειωθεί κατά 5%-Επανέρχεται ο κοινωνικός τουρισμός το 2013


Τη μείωση των εργοδοτικών εισφορών συνολικά κατά 5% μέσα στο 2013, καθώς και την επανενεργοποίηση των προγραμμάτων του κοινωνικού τουρισμού την ερχόμενη χρονιά, ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας κ. I. Βρούτσης, στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (ΞΕΕ).

Αναρχογουρούνια βεβήλωσαν και το ΑΓΑΛΜΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 1940

Θεσσαλονίκη τώρα: Τάγματα εφόδου ακροαριστερών φασισταριών βεβήλωσαν το μνημείο για τις Ηπειρώτισσες γυναίκες, που προσέφεραν τα μέγιστα στον αντιφασιστικό αγώνα του 1940. Δείτε τις φωτογραφίες από τα "έργα και τις ημέρες" των ανθρωπόμορφων χιμπατζήδων, που βεβηλώνουν τα πάντα

Μπορεί η ΧΑ να μην έχει Αστυνομικούς, αλλά ο Μπαρμπαρούσης μια χαρά τον έχει... και κλωτσάει και κανά πάγκο άμα λάχει

Δυσφορία επικρατεί στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και της Α.Δ. Αιτωλίας για την εμπλοκή αστυνομικού στην καταστροφή πάγκων παράνομων μικροπωλητών που έγινε το πρωϊ του Σαββάτου στην λαΪκή αγορά Μεσολογγίου.

Σίγουρη η επιμήκυνση-Μόνο τα μέτρα του Υπ. Εργασίας δέχεται η τρόικα... για γέλια οι προτάσεις των άλλων υπουργείων που χαιδεύουν αυτιά

Δεδομένη εμφάνισαν την επιμήκυνση οι εκπρόσωποι της Τρόικας στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Βενιζέλου, τα οικονομοτεχνικά μοντέλα της Τρόικας εξειδικεύονται σε βάθος τετραετίας. Προς το παρόν, το πακέτο των μέτρων εξειδικεύεται και σε δεύτερη φάση θα προσδιοριστεί ο χρόνος υλοποίησής του.

Αλλάου Ακμπάρ: Βίντεο με τα εγκλήματα των ισλαμοφασιστών της CIA και της Mossad στη Συρία

Βίντεο ΑΥΣΤΗΡΑ για ενήλικες! Εικοσάλεπτο ντοκιμαντέρ που συνθέτει την τρομοκρατική δράση των αμερικανών μισθοφόρων στη Συρία, τη «δράση» των «επαναστατών» του «Ελεύθερου Στρατού της Συρίας» και της Αλ Κάιντα.

Έρχονται γλέντια; Εξετάζουν όλα τα δείγματα των Ελλήνων του 2004

Με κατεπείγουσα εντολή της ΔΟΕ δεκάδες δείγματα αθλητών από την Ελλάδα και όχι μόνο που είχαν πρωταγωνιστήσει πριν από 8 χρόνια στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας επανεξετάζονται τις τελευταίες ημέρες στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντιντόπιγκ.

Ο αριστερός του κώλου Κότσιρας μας λέει ότι τα στοιχεία είναι λάθος αλλά δεν μας λεέι και ποια είναι τα σωστά

Εκτός αυτού μας λέει και μαλάκ@@ που τσιμπήσαμε ότι μας πέταξαν... Πες μας λοιπόν ρε φιλαράκο τι δήλωσες αφού αυτά που τσιμπήσαμε είναι δολώματα... ή φοβάσαι να μας πεις  για να μην αποδειχθεί ότι είσαι αριστερός του κώλου και καπιταλιστής στη μάσα;

Δείτε τι έγραψε στο twitter για το σημερινό δημοσίευμα που λέει ότι το 2008 δήλωσε εισόδημα 24.000 και το 2009 μηδέν:

Δεν μας φτάναν τα λαθροζώα έχουμε και ντόπιους ανώμαλους: Πατέρας παιδιών ο ανώμαλος που πιάστηκε με τον 12χρονο

Στον Ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ο 30χρονος Έλληνας που συνελήφθη με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος 12χρονου αγοριού. Ο άνδρας φέρεται να επιχείρησε αποπλάνηση ανηλίκου, που είναι Ρομά, οδηγώντας τον σε ξενοδοχείο της Παραλίας.

Αυτή είναι απάντηση όχι οι παπαριές των άλλων-Ρουβάς: Από το 2008 έχω πληρώσει φόρους 1,2 εκ ευρώ

[Σωστός ο Σάκης! Δεν αρκείται στις γενικότητες ("πληρώνω κανονικά") αλλά αναφέρει και ακριβές νούμερο φόρων που πλήρωσε... βέβαια δεν μας εξηγεί γιατί Πλούταρχος, Τερζής και Νότης τα δηλώνουν στο ονομά τους και όχι σε εταιρίες ;)]

Απάντηση στα δημοσιεύματα που τον εμφάνιζαν να δήλωσε στην εφορία ότι το 2008 είχε εισοδήματα 69.216 και το το 2009, εισοδήματα 67.628 ευρώ, δίνει μέσω επιστολής του ο τραγουδιστής, Σάκης Ρουβάς.

Ελεύθερος με αναστολή ο αναρχοκομμουνιστής που έσκισε τη μπλούζα του 12χρονου

Αναστολή επί της αναστολής και δεν συμμαζεύεται για τον "ρέγγα" που έγδυσε τον πιτσιρικά στην Λαρισα γιατί φορούσε μπλούζα με την ελληνική σημαία. Άκουσε 14 μήνες με αναστολή και είναι πάλι ελεύθερος να κάνει τα ίδια αφού...

Μαζωνάκης για το ότι μας κλέβει φόρους: "Τα στοιχεία είναι λάθος... δεν είχα και πολύ δουλειά τότε"

[Ο Μαζωνάκης μας λέει με άλλα λόγια ότι δεν έβγαλε πολλά και τα έχει δηλώσει σε εταιρία για αυτό δεν φαίνονται στην ατομική του δήλωση και δηλώνει 45.000 και 65.000 ευρώ... και ο Πλούταρχος που τα δήλωσε όλα στο όνομά του, είναι μαλάκας; Αυτός δεν έχει εταιρία;]

Σκληρή είναι απάντηση του Γιώργου Μαζωνάκη στα δημοσιεύματα στα οποία φαίνεται το εισόδημα που δηλώνει στην εφορία, λέγοντας πως πρόκειται για κατασκευασμένα κείμενα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του τραγουδιστή, τα συγκεκριμένα στοιχεία, δεν είναι ακριβή, ενώ τονίζεται πως τα στοιχεία που αναγράφονται για το 2009, αφορούν...

Νέα ακίνητα Άκη αξία 10 εκ ευρώ

Σε δεσμεύσεις νέων ακινήτων και λογαριασμών στο εξωτερικό, που αποκαλύφθηκαν στην υπόθεση Άκη Τσοχατζόπουλου και ήδη ελέγχονται, ενδέχεται να προχωρήσει η ανάκριση, εφόσον αποδειχθεί ότι αυτά σχετίζονται με παράνομο πολιτικό χρήμα.

Αρζεντίνα: μια νύχτα στα κλαρίνα


«Από παιδί με μάγευαν τα μακρινά ταξίδια/ σε μέρη που στα όνειρα είχα μονάχα δει/ γιαυτό κι εγώ μπαρκάρισα μια νύχτα σ ένα τρένο/ πέρασα από τη Λάρισα και βγήκα Αργεντινή»....

Είναι ένα ωραίο τραγούδι του Γιώργου Ανδρέου, που τραγουδά η Τσαλιγοπούλου. Αρζεντίνα. Το θυμάμαι, κάθε φορά που ανοίγει η συζήτηση περί Αργεντινής και αρχίζουν οι συγκρίσεις της μοίρας της με της Ελλάδας την μοίρα. Κάθε φορά, τόσες αμέτρητες φορές, από την αρχή του δράματος, από τότε που τρόϊκες και ΔΝΤ μπήκαν στην ζωή μας, που κάποιος λέει «μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή», θα ήταν καλύτερα να είχαμε χρεοκοπήσει, να είχαμε γυρίσει στην δραχμή.

Μεγάλο "φούσκωμα" του μάγματος κάτω από το ηφαίστειο της Σαντορίνης

Ο υπόγειος θάλαμος του μάγματος κάτω από το ηφαίστειο της Σαντορίνης επεκτάθηκε σημαντικά, κατά περίπου 10 έως 20 εκατομμύρια κυβικά μέτρα, μεταξύ Ιανουαρίου 2011 και Απριλίου 2012, σύμφωνα με Βρετανούς επιστήμονες των πανεπιστημίων της Οξφόρδης και του Μπρίστολ, σε συνεργασία με 'Ελληνες συναδέλφους τους από το πανεπιστήμιο Αθηνών (Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος) και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Εργαστήριο Ανώτερης Γεωδαισίας).

Και επισήμως γενικός διευθυντής Ενημέρωσης στην ΕΡΤ ο Αιμίλιος Λιάτσος... Πάνο περαστικά σου...

Την πρόσληψη του Αιμίλιου Λιάτσου και την τοποθέτησή του στη θέση του γενικού διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.

Αργεντινή Δεκέμβριος 2001: Φώτο αφιερωμένες στους ηλίθιους

Δείτε τι θα πει χρεοκοπία και Αργεντινή ζώα που μας τα έχετε κάνει τούμπανο και πείτε μας αν αυτά έχουν καμία σχέση με την κατάσταση που ζούμε στην Ελλάδα:

Βαρύ το κλίμα στη συνάντηση του πρωθυπουργού με την τρόικα

Ιδιαίτερα βαρύ χαρακτήρισαν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών το κλίμα κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με την τρόικα.

Όπως ανέφεραν, η τρόικα δε δέχεται τα μέτρα που αφορούν στην αναδιάρθρωση του κράτους, ενώ εξακολουθεί να θέτει το ζήτημα απολύσεων στο Δημόσιο τομέα.

Η Ευρώπη αισιοδοξεί για την ελληνική οικονομία-Εκρηκτική άνοδος στο ΧΑΑ

Μια ανάσα από τα πρώτα θετικά σημάδια αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας από την τρόικα είναι η χώρα μας.

Ευρωπαϊκές πηγές εκφράζουν την προσδοκία ότι το άτυπο Eurogroup, που θα συγκληθεί την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στη Λευκωσία, θα φέρει τα πρώτα "χαμόγελα".

Εξοφλούνται οι φαρμακοποιοί

Ανακοινώθηκε, από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά, το χρονοδιάγραμμα εξόφλησης των φαρμακοποιών. Το πρόγραμμα πληρωμών του ΕΟΠΥΥ προβέπει ότι στις 12 Οκτωβρίου οι φαρμακοποιοί θα εξοφληθούν για Ιούλιο και Αύγουστο και ότι τα υπόλοιπα θα καταβληθούν σε δόσεις.

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ... "ΡΕΓΓΑΣ" Ο ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΓΔΥΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΑΓΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΡΕΓΓΑΣ 35 ΕΤΩΝ -Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΣΤΕΡΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ- ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 4 ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΗΛΙΚΑΣ ΜΟΛΙΣ 12,5 ΕΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ.

Φέκτερ: Στην Ελλάδα γίνονται περισσότερα από όσα αντιλαμβανόμαστε

Παρά το γεγονός ότι παραδέχεται ότι στην Ελλάδα, γίνονται περισσότερα από όσα αντιλαμβάνονται στο εξωτερικό, η αυστριακή υπουργός Οικονομικών, Μαρία Φέκτερ, παραμένει αντίθετη στο να δοθεί περισσότερος χρόνος στην Ελλάδα.

Μέρκελ για Σαμαρά: «Πρέπει να του δοθεί μια ευκαιρία»

«Η ματωμένη καρδιά» είναι ο τίτλος δισέλιδου ρεπορτάζ του Spiegel και υπότιτλο «Με μια ξαφνική στροφή η καγκελάριος εγκαταλείπει τη μέχρι σήμερα πολιτική της απέναντι στην Ελλάδα». Η καρδιά που ματώνει είναι της Μέρκελ, η οποία θέλει πάση θυσία να εμποδίσει μια έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, ακόμη κι αν χρειαστεί η Τρόικα να εξωραΐσει την έκθεσή της !

1 βραβείο σεναρίου επιστημονικής φαντασίας: Ο Βαξεβάνης περιγράφει την «ενέδρα» που του έστησαν παρακρατικοί, ασφαλίτες, φασίστες κ.λπ, από την οποία ξέφυγε σαν κομμάντο

[Απίστευτο γέλιο ο τύπος! Το ότι κάποιο blog έγραψε "σε λίγο θα μας πει ότι κινδυνεύει και η ζωή του" το θεωρεί απόδειξη της φανταστικής εναντίον του απόπειρας και λέει ότι το έγραψαν για να ακυρώσουν την εκ μέρους του καταγγελία της υποτιθέμενης απόπειρας... το ότι ο ίδιος είχε γράψει τον Μάιο ότι "μπορεί και να θελήσουν να τον εξοντώσουν με 5 σφαίρες στο κεφάλι" δεν είναι απόδειξη της καλπάζουσας φαντασίας του που τώρα θέλει να επιβεβαιώσει με ένα "γεγονός" που μόνο αυτός περιγράφει και δεν επιβεβαιώνει κανείς!

Η συμβουλή μας προς τον φίλο Βαξεβάνη, που βλέπει φαντάσματα είναι:

Με απόφαση Σταϊκούρα συγκροτήθηκε ομάδα εργασίας για τις γερμανικές αποζημιώσεις... μπας και πιέσουμε λίγο γιατί λεφτά αποκλείεται να πάρουμε

Ομάδα εργασίας, για την έρευνα των αρχείων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ) σχετικά με το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, συστάθηκε στο ΓΛΚ, με απόφαση του υπουργού αναπληρωτή Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα. Το έργο της επιτροπής πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως την 31η Δεκεμβρίου 2012.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση, «η ομάδα εργασίας είναι η κάτωθι:

Σταματάει η αστυνομική προστασία βουλευτών της ΧΑ-Σε διαθεσιμότητα ο διοικητής του Α.Τ. Ραφήνας για τα επεισόδια από τη Χρυσή Αυγή

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ραφήνας, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην πόλη από μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. αποσύρονται όλοι οι αστυνομικοί για την προστασία βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Ο Καρχιμάκης ρωτάει τον Προβόπουλο πόσα παίρνει και τι έχτισε αλλά δεν μας λέει αν αυτός επέστρεψε στη δουλειά του

[Γι' αυτό δεν θα πάμε ποτέ μπροστά: Γιατί τα μεγαλύτερα λαμόγια έχουν το θράσος να το παίζουν τιμητές του λαού, αντί να τους κόψει κάποιος τον κώλο. Ρωτάει ο Καρχιμάκης τον Προβόπουλο πόσα παίρνει και τι έχτισε χωρίς αυτός να μας έχει πει ποτέ τι περιουσία έφτιαξε στην πολιτική και αν δούλεψε ποτέ... Χώρια που ενώ εδώ και 3 μήνες δεν είναι πια βουλευτής και έπρεπε να είχε επιστρέψει στη δουλειά του -στο ΥΠΟΙΚ όπου μετάταξε τον εαυτόν του μετά την ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής-, αυτός αντί να δουλεύει, κάθεται και χαβαλεδιάζει στο Facebook...]

Νέα μετωπική επίθεση εξαπέλυσε κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας ο τέως γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης κατηγορώντας τον μέσω του twitter ως τροχονόμο της φοροδιαφυγής.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: Όταν η Σμύρνη καιγόταν ο Κεμάλ απολάμβανε τη θέα

Η Τουρκάλα ιστορικός Αϊσέ Χουρ βάζει τέλος στη συνήθη επιχειρηματολογία των Τούρκων για το ολοκαύτωμα της Σμύρνης με άρθρο της που φιλοξενεί η τουρκική εφημερίδα Ραντικάλ.Σύμφωνα με την Χουρ οι Τούρκοι έκαψαν την πόλη και ο Κεμάλ γνώριζε ή συνεργάστηκε για τον εμπρησμό.

Έτσι θα φορολογούνται 800.000 επαγγελματίες

Ένα νέο σύστημα φορολόγησης για τους περίπου 800.000 επαγγελματίες οι οποίοι εμφανίζονται να δηλώνουν εισοδήματα φτώχειας στην εφορία, σχεδιάζουν στο υπουργείο Οικονομικών. Προβλέπει διαφορετικό τρόπο φορολόγησης, νέες μεθόδους ελέγχου αλλά και επαναξέταση των δαπανών που εκπίπτουν από το φορολογητέο εισόδημα.

"Αντεξουσιαστής" έγδυσε ανήλικο επειδή είχε στη μπλούζα του την ελληνική σημαία και όχι ένα κόκκινο αστέρι...

[Κι ο μαλάκας ο πιτσιρίκος! Χάθηκε βρε παιδί μου να βάλεις ένα σφυροδρέπανο... άντε έστω ένα κόκκινο αστέρι ή έναν Τσε;]

Αντεξουσιαστής" έγδυσε ανήλικο επειδή είχε στη μπλούζα του την ελληνική σημαία!
Η θέα της ελληνικής σημαίας και του Σπαρτιάτη βασιλιά Λεωνίδα στην μπλούζα ενός ανήλικου αγοριού… «ερέθισε» έναν 35χρονο αντιεξουσιαστή, που δεν δίστασε να αναγκάσει το 12χρονο παιδί να… γδυθεί σε κεντρική πλατεία της....

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 1,7% ο πληθωρισμός τον Αύγουστο... ρε άντε γαμηθείτ@@ μαλάκες που μας δουλεύετε κιόλας!

Στο 1,7% ενισχύθηκε ο πληθωρισμός τον Αύγουστο, έναντι του αντίστοιχου διαστήματος του 2011, όταν ο Γενικός Δείκτης Τιμών Καταναλωτή, είχε επίσης αυξηθεί κατά 1,7%.

Σε εξέλιξη η συνάντηση Σαμαρά-τρόικας

Άρχισε στο Μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά με τους εκπροσώπους της τρόικας κατά την οποία συζητείται το νέο «πακέτο μέτρων». Το πακέτο αυτό αναμένεται να παρουσιάσει την ερχόμενη Παρασκευή στην Ευρωομάδα (Eurogroup) ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας.

Γιατί έκανε μέχρι και ποδήλατο ο Φούχτελ στην Ελλάδα; (βίντεο)

Η Γερμανίδα καγκελάριος θέλει να αντιστρέψει το κλίμα αρνητισμού προς τη χώρα της, που επικρατεί στην Ελλάδα και ρίχνει στο τραπέζι τα δικά της «γερά χαρτιά».

Το πόρισμα των εισαγγελέων για την υπόθεση Ρουμελιώτη

Δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου!


Nα διερευνηθεί αν συντρέχει λόγος να κινηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος ζητάνε οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης στο έγγραφο της υπόθεσης Ρουμελιώτη, που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Στο διαβιβαστικό τους οι εισαγγελείς αναφέρουν:

Προς Έλληνες καταθέτες της Ελβετίας: Δηλώστε και... καθαρίσατε

Στη θέσπιση νέας ρύθμισης για τον επαναπατρισμό κεφαλαίων όσων διαθέτουν καταθέσεις στο εξωτερικό, προσανατολίζεται το υπουργείο Οικονομικών.

Liberation στον Mr «Louis Vuitton»: Σήκω φύγε μαλά@@ πλούσιε!

Τρίβει τα χέρια της η γαλλική Δεξιά μετά την είδηση ότι ο πλουσιότερος πολίτης της Γαλλίας και ιδιοκτήτης της Louis Vuitton Μπερνάρ Αρνό θα ζητήσει βελγική υπηκοότητα για να μη φορολογηθεί από την κυβέρνηση Φρανσουά Ολάντ. Στο εξώφυλλό της η σημερινή Liberation τον στέλνει στον... αγύριστο.

Αυτά δηλώνουν στην εφορία οι σταρ: Βίσση, Γαλάνη, Κοκκίνου οι έξυπνες... Πλούταρχος, Τερζής, Νότης οι "μαλάκες" της παρέας

Μεγάλες διαφορές παρουσιάζουν τα εισοδήματα που δηλώνουν μεγάλα ονόματα της νυχτερινής Αθήνας, όπως αποκαλύπτουν σήμερα τα Νέα, μία ημέρα μετά τα δημοσιεύματα που εμφάνισαν την Πέγκυ Ζήνα και τον σύζυγό της να φοροδιαφεύγουν.

Μόνο 6 στους 10 πλήρωσαν ολόκληρη τη δόση του φόρου εισοδήματος

Μόνον έξι στους 10 υπόχρεους πλήρωσαν ολόκληρη τη δόση του φόρου εισοδήματος που έληξε στις 31 Αυγούστους, αφού μία πολύ μεγάλη μερίδα πολιτών δήλωσε αδυναμία καταβολής των φόρων, μεταθέτοντας σε βάθος χρόνου και σε πολύ περισσότερες δόσεις την εξόφληση των υποχρεώσεών τους.

Για να το λέει ο Σόρος κάτι ξέρει: Το Βερολίνο δεν θα ωθήσει την Ελλάδα εκτός ευρώ

Την εκτίμηση ότι η Γερμανία δεν θα πιέσει την Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ, αλλά ότι θα συνεχίσει να παρέχει την υποστήριξή της για την εξυπηρέτηση του χρέους της με αντάλλαγμα σκληρή δημοσιονομική πολιτική, εξέφρασε ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος.

Ποιες εφαρμογές έχουν οι γονείς στα κινητά για να κατασκοπεύουν τα παιδιά τους

Η τεχνολογία πλέον είναι σύμμαχος στα χέρια των «ανήσυχων» γονιών, οι οποίοι αγωνιούν κάθε φορά που τα παιδιά τους φεύγουν από το σπίτι για μία βόλτα με τους φίλους τους. Η απάντηση στο «που θα πας παιδί μου;» είναι «να μην σε νοιάζει» ή «μια βόλτα», κάτι όμως που ανεβάζει την αγωνία των γονιών στα ύψη μέχρι να ακούσουν τα κλειδιά της πόρτας και να δουν πως τα παιδιά τους έχουν επιστρέψει.

Νομοθετική ρύθμιση για τον καθορισμό των κατώτατων μισθών προωθεί το υπουργείο Εργασίας

Κρίσιμο ραντεβού με τους επικεφαλής της τρόικας θα έχει την Τρίτη ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης και επί τάπητος θα τεθούν τα θέματα των κατώτατων μισθών στον ιδιωτικό τομέα, οι αποζημιώσεις λόγω απόλυσης ή συνταξιοδότησης και η «ευελιξία» του χρόνου εργασίας.

Αποκαλυπτικό βίντεο με λαθρομετανάστες που μας επέστρεψαν (δαρμένους) οι Σκοπιανοί !

Και ανοιχτή επιστολή πρός το Υπ. Δημοσίας Τάξεως ,

Οι Εύζωνοι , νομός Κιλκίς , σύνορα με Σκόπια έχουν γίνει κέντρο εξόρμησης λαθρομεταναστών πρός Ευρωπαϊκές χώρες. Καλά θα ήταν να μπορούσαν να διαφύγουν όμως η πλειοψηφία γυρνάει πίσω λόγω..της δυσκολίας να περάσουν κράτη όπως : τα Σκόπια, τη Σερβία κλ.π. Σημειωτέον πως όσο εύκολα εξέρχονται - από τα χωράφια - τόσο εύκολα ξαναεισέρχονται διότι τα σύνορα είναι αφύλαχτα , ολόκληρο το 24ωρο.

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

700 αυτοκτονίες το χρόνο – Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την Ελλάδα

[Πολλές... πάρα πολλές... αλλά καμία σχέση με τις 3.000 χιλίαδες το χρόνο, που λένε οι γνωστοί ηλίθιοι και αντιστοιχούν σε 10 τη μέρα!!]

Μια δραματική εικόνα για την ραγδαία αύξηση των αυτοκτονιών στη χώρα μας καταγράφουν οι αριθμοί της Αστυνομίας, του ΕΚΑΒ αλλά και των οργανώσεων υποστήριξης, καθώς οι αυτοκτονίες έχουν φτάσει πλέον τις δύο κάθε μέρα.

Ποδοσφαιριστής σκότωσε τη φίλη του και την τάισε στα σκυλιά

Στη Βραζιλία είναι διάσημος τερματοφύλακας, αυτό όμως δεν τον απέτρεψε από το να διαπράξει ένα από τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα.

Ο 27χρονος Μπρούνο Φερνάντες ντε Σούζα πρόκειται να δικαστεί μέσα στο 2012 καθώς κατηγορείται ότι βασάνισε, δολοφόνησε και κατακρεούργησε την ερωμένη του, ενώ στη συνέχεια έδωσε τα μέλη της στα σκυλιά του!

Διαπραγματευτική μάχη Σαμαρά - τρόικας με φόντο τη συνάντηση με Ντράγκι

Διαπραγματευτική μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή θα δώσει η κυβέρνηση με την τρόικα, όπως λένε χαρακτηριστικά υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη, για να αποτραπούν περαιτέρω κοινωνικές αδικίες ενόψει της οριστικοποίησης του πακέτου των μέτρων 11,88 δισ. ευρώ.

Στρατός 110 νοσηλευτών «χάθηκε» από το 401 και βρέθηκε σε γραφεία πολιτικών

Τη στιγμή που και τα στρατιωτικά νοσοκομεία αντιμετωπίζουν σημαντικότατα προβλήματα εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού γίνεται γνωστό πως 110 νοσηλευτές του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου είναι τοποθετημένοι σε γραφεία πολιτικών.


Στο σπίτι του κρεμασμένου κάποτε μιλάγανε για τον παράδεισο της Βουλγαρίας... τώρα μιλάνε για τον παράδεισο της Αργεντινής... όσο πιο μακριά τόσο πιο καλά...

Μωραίνει Κύριος όσους αντικρίζουν τον κόσμο μέσα από τις αυστηρές ιδεολογικές διόπτρες ή την ανάγκη του κοινού για χάιδεμα των ώτων.

Είναι τυχαίο πως τα ίδια πρόσωπα και οι ιδεολογικοί του συνεχιστές που επί δεκαετίες προσπαθούσαν να μας πείσουν πως η Βουλγαρία, η Ρουμανία και η Ουκρανία ήταν οι επί της γης παράδεισοι τώρα ψάχνουν υποδείγματα στη Βενεζουέλα και την Αργεντινή (στη φώτο ένοπλος φρουρός σούπερ μάρκετ την εποχή της χρεοκοπίας στην Αργεντινή);

"Επικαλέστηκα την Χρυσή Αυγή και λύθηκε το πρόβλημα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την ξεφτίλα του ελληνικού κράτους:

Ιδιοκτήτες μπαρ με εισόδημα 360 ευρώ το μήνα

Δείτε αναλυτικά τα αποκαλυπτικά στοιχεία που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων. Καταστηματάρχες τροφίμων με εισόδημα 6.919 ευρώ. "Φτωχοί" έξι στους δέκα φορολογούμενους

Σχεδόν το 60% των αυτοαπασχολούμενων (58,7%), δήλωσαν το 2011 ατομικό ετήσιο εισόδημα κάτω από 12.000 ευρώ.

Βίντεο: Ο Εθνικός Ύμνος ακούστηκε στη Μόντσα χάρις σε Έλληνα, όνομα και πράμα!

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνισμού στον μηχανοκίνητο αθλητισμό σημειώθηκε την Κυριακή στην πίστα της Μόντσα στην Ιταλία.

Ο Κύπριος Ευτύχιος (Τίο) Έλληνας, πήρε τη νίκη με την ομάδα της Marussia στον αγώνα του GP3.

Όλα στην κόψη του ξυραφιού (παράταση της αγωνίας για τα μέτρα μέχρι 8 Οκτωβρίου)

Όσοι πίστευαν ότι σήμερα θα κλείσει η συμφωνία για το πακέτο των 11,8 δις ευρώ θα μιλήσουν για «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις των τριών πολιτικών αρχηγών.

Όσοι, όμως, γνωρίζουν περισσότερα μπορούν να μιλήσουν απλά για παράταση της αγωνίας για τις επόμενες εβδομάδες. Την επόμενη Τετάρτη το απόγευμα θα υπάρξει νέα συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή, τόσο στο να μη γίνουν περικοπές στα χαμηλά εισοδήματα όσο και στα ισοδύναμα μέτρα που έχουν προτείνει ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Τι λέει το Μέγαρο Μαξίμου

Στο Μέγαρο Μαξίμου παρέμεινε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, μετά το τέλος της συνάντησης των τριών κυβερνητικών εταίρων. Κυβερνητικές πηγές διαβεβαιώνουν ότι θα συνεχιστούν και αύριο εντατικά οι συζητήσεις με την τρόικα μέχρι και τη συνάντηση των επικεφαλής της με τον πρωθυπουργό και καταβάλλεται προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή μέχρι τη νέα συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών την Τετάρτη.

Οι Ελβετοί ετοιμάζονται να φορολογήσουν (για πάρτη τους εννοείται) και τους Έλληνες εκατομμυριούχους

Τέλος στην ειδική φορολογική μεταχείριση προς τους πλούσιους ξένους, σκέφτονται να δώσουν οι πολίτες στο ελβετικό καντόνι της Βέρνης οι οποίοι στις 23 Σεπτεμβρίου θα ψηφίσουν με θέμα μια νέα νομοθεσία για «δίκαιη και ισότιμη φορολόγηση για τις οικογένειες».

Χωρίς συγκεκριμένες αποφάσεις η σύσκεψη αρχηγών - Ανανέωσαν για Τετάρτη

Δεν ελήφθησαν αποφάσεις για την οριστικοποίηση του πακέτου των 11,5 δισ. ευρώ στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, που ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Τετάρτη το απόγευμα, με την επιστροφή του Αντώνη Σαμαρά από τη Φρανκφούρτη. Προηγήθηκε η συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με τους επικεφαλής της τρόικας, με τον υπουργό Οικονομικών να δηλώνει πως "γίνεται μια συζήτηση για να καταλήξουμε στο άριστο μέγεθος των μέτρων" και να κάνει λόγο για ενστάσεις από πλευράς τριμερούς, "όχι έντονες" και "σε λίγα σημεία".