11 Σεπτεμβρίου 2012

Βουλευτής έτοιμη να παίξει σε ταινία του Σειρηνάκη! (ΦΩΤΟ)

Έτοιμη να πει το "ναι" και να σπάσει όλα τα κοντερ!

Η Nicolle Minetti παραιτείται από την πολιτική για να παίξει σε τσόντα..!! Η πρώην οδοντίατρος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η γυναίκα που του κανόνιζε όλα τα καυτά ραντεβού με τις ανήλικες, η Nicolle Minetti ανακοίνωσε ότι θα αφήσει την πολιτική.

Φτηνοπροπαγάνδα για ηλίθιους από τον Ρετσίνα του διαδικτύου

Τέτοια εγκυρότητα θα έχει και η φυλλάδα που θα βγάλει για να τσιμπήσει διαφημισούλες τώρα που βγήκε η ΝΔ κυβέρνηση;; Άλλα λέμε στον τίτλο και άλλα στο κείμενο για να ψαρώσουν οι ηλίθιοι:

Απίστετο γέλιο-Βίντεο: Θεραπεία πονοκεφάλου που προσεχώς θα εφαρμόζεται και στην Ελλάδα από τους πολυπολιτισμικούς του Αλέξη

Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για σκέτς μιας και αυτό το πράγμα δεξιά (μπορεί να είναι γυναίκα) φαίνεται να μην μπορεί να κρατηθεί απ' τα γέλια:

Α ρε Νικολάκη, του κανες τα μούτρα κρέας του Κυριακού! (ΑΠΟΡΙΑ)

Χθες, ο Νίκος Χατζηνικολάου, ιδιοκτήτης της εφημερίδας Real News, ανακοίνωσε, μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής του ότι: «Η ιστορία έπρεπε να είναι γνωστή, πριν επιλεγεί προς προβολή το σήριαλ. Συμφωνώ με την απόφαση της Δημοκρατίας και δηλώνω...

Κασιδιάρης: Λέμε και καμιά μαλακ@@ για να κάνουμε τους νταήδες....

Κασιδιάρης "Χέρι που πειράζει Έλληνα πρέπει να κόβεται"... προφανώς για να μοιάσουμε στους ισλαμοφασίστες που κατηγορούμε... στη συνέχεια πήγε να το σώσει λέγοντας ότι το είπε συμβολικά και εμείς τον πιστέεεεεεεψαμε. Δείτε το βίντεο:

Ο μεγαλύτερος φαφλατάς της κυβέρνησης: Πάταξη ακρίβειας και ανάπτυξη στη συνάντηση τρόικας - Χατζηδάκη... Απορώ πως και δεν τον έχει καταλάβει ακόμα η τρόικα

[Μάλλον όμως πρέπει να τον έχει καταλάβει και γι αυτό απέρριψε όλα τα μέτρα που πρότεινε... αν πρότεινε καμιά περικοπή ή κανα κλείσιμο από τους εκατοντάδες που συντηρεί το Υπουργείο του]


Της Δημήτρας Καδδά

Το θέμα της πάταξης της ακρίβειας και της τόνωσης της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας κυριάρχησε στη συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης, κ. Κ. Χατζηδάκη, με την αντιπροσωπεία της Τρόικας.

Η Ντόρα θα ζητήσει άρση της ασυλίας της;

Σύμφωνα με πληροφορίες από συνεργάτες της κας Ντόρας Μπακογιάννη, η πρώην υπουργός, στην αυριανή συνεδρίαση της επιτροπής κοινοβουλευτικής δεοντολογίας θα ζητήσει την άρση της ασυλίας της για να διαλευκανθεί η υπόθεση μη ακριβούς δήλωσης «πόθεν έσχες» που συντάσσει με το σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο.

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός φρουρός του Μπαρμπαρούση... που κατά τ΄άλλα δεν είχε φρουρό όπως λέει η ΧΑ

Το αρχηγείο της ΕΛΑΣ έθεσε σε διαθεσιμότητα τον αστυνομικό - φρουρό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, καθώς φαίνεται να συμμετείχε στα επεισόδια που προκάλεσε η οργάνωση στην λαϊκή αγορά στο Μεσολόγγι.

Βίντεο: Άδωνις vs Κασιδιάρης

Άδωνι, ωραία η μείωση εισροής λαθραίων, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να δούμε και πως θα φύγουν αυτοί που περισσεύουν, δηλ. όλοι από τις ασιατικές χώρες... όσο για το παραεμπόριο, άστο... άπαθής περνάει η Αστυνομία δίπλα από μαύρους και ασιάτες που πουλάνε μαιμού προϊόντα και με κλέβουν αφού δεν πληρώνουν ούτε φόρους ούτε ΦΠΑ ούτε τίποτα... καλή η προσπάθεια να προστατεύσεις τον Δένδια αλλά στο συγκεκριμένο έχει πολύ δρόμο μπροστά του.

Δείτε τη διαμάχη Άδωνι-Κασιδιάρη το απόγευμα στον ΣΚΑΪ:

Ότι μαλακ@@ γραφτεί θεωρείται δεδομένη: Βάζουν φόρο και στο πτυχίο

[Όσο καθυστερεί η ανακοίνωση των μέτρων τόσο το μυαλό θα οργιάζει και ο καθένας θα γράφει ότι του κατέβει]

Η φορολόγηση του τίτλου σπουδών των Ελλήνων πολιτών φέρεται να περιλαμβάνεται σύμφωνα με τους ευφάνταστους, μεταξύ άλλων, σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών.

Πέτυχε 1 χρόνο επιμήκυνση η Πορτογαλία

Να χαλαρώσει τους αυστηρούς δημοσιονομικούς όρους της Πορτογαλίας στο πλαίσιο του πακέτου διάσωσης ύψους 78 δισ. ευρώ συμφώνησε η τρόικα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, ο υπουργός Οικονομικών της Πορτογαλίας, Βίτορ Γκασπάρ είπε ότι η τρόικα...

Για κλάματα τα ελληνικά πανεπιστήμια

Χαμηλά στην κατάταξη ακόμη μιας διεθνούς αξιολόγησης των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ), βρίσκονται τα ελληνικά πανεπιστήμια...

Στην πλέον έγκυρη λίστα που καταρτίζει το «QS World University Ranking», το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών βρίσκεται στις θέσεις...

Η Βουλή συζητά αύριο την άρση της ασυλίας Ντόρας - Παπαδημούλη

Το θέμα του ενός εκατομμυρίου δολαρίων του Ισίδωρου Κούβελου έρχεται ξανά αύριο στη βουλή καθώς η επιτροπή για τις ασυλίες των βουλευτών θα συζητήσει την άρση ασυλίας της Ντόρας Μπακογιάννη για την ίδια υπόθεση.

Άκης:"Θα σας πάω στα δικαστήρια κουφάλες, που θα με πείτε και κλέφτη!"


Νέα γραπτή δήλωση μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού εξέδωσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, στην οποία χαρακτηρίζει ως αβάσιμα τα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για νέα ακίνητα και λογαριασμούς στο εξωτερικό. Καταγγέλλει αυτές τις "επιτηδευμένες διαρροές" ως "ψευδείς και συκοφαντικές".

Ψάχνουν την AIR-CIA,στην Ελλάδα! Η χώρα μας καλείται να απολογηθεί για τις πτήσεις της CIA

Του Λ.ΛΥΓΟΥΡΙΩΤΗ

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καλεί τη χώρα μας - όπως και άλλες 10 - να απολογηθεί σχετικά με όλα τα ύποπτα αεροσκάφη της CIA, που πραγματοποίησαν προσγειώσεις και απογειώσεις στο έδαφος της.

Παραπομπή Κούβελου για το εκατομμύριο, ζητά ο εισαγγελέας

Παραπεμπτική για αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος είναι για τον επιχειρηματία, σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρο Κούβελο, η Εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση της μη ακριβούς δήλωσης "πόθεν έσχες" της πρώην υπουργού.

Γελάσαμε και σήμερα-Κασιδιάρης: Ο Δένδιας είναι Μασόνος, δικηγόρος των Εβραίων, εκπρόσωπος των Νεφελίμ, μέλος της ομάδας "Ε" κ.λπ.

[Ξέχασε τη λέσχη Μπίλντεμπεργκ...]

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος είπε τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως, Νίκο Δένδια, «δικηγόρο των Εβραίων», και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο, «ορφανό του Στάλιν».

Ντράγκι: Έχετε κάνει πρόοδο - Σαμαράς: Θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας

Τη διαβεβαίωση πως η Ελλάδα θα τηρήσει τις δεσμεύεις της προκειμένου να εξυγιάνει την οικονομία της και να οδηγηθεί στην ανάπτυξη, έδωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στον διοικητή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι κατά τη διάρκεια της συνάντησή τους στην έδρα του οργανισμού στη Φραγκφούρτη.

Απεργούν οι δάσκαλοι... στο Σικάγο, γιατί στην Ελλάδα δεν το βλέπω

Απεργία κήρυξε το συνδικάτο των δασκάλων του Σικάγο αφού δεν συμφώνησαν με τον σχολική υπηρεσία του δήμου (στην οποία ανήκουν). Πέρα από τις αμοιβές διαφωνούν που αλλού; Μα στην...

Βίντεο: Δελφίνι σε ερωτικό ντελίριο προσπαθεί να βιάσει δύτη!

Ενα από τα άγνωστα χαρακτηριστικά των δελφινιών είναι ότι ελκύονται ερωτικά από τους ανθρώπους. Σε ένα βίντεο που δημοσιοποίησε ο φωτογράφος Μίκαελ Μάες βλέπουμε ένα δελφίνι με το όνομα Στίνκυ να προσπαθεί να έχει ερωτική σχέση με δύτη.

Ο δεκάλογος του σωστού Ελληνάρα: Γράφει στο twitter: «ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ!!»'... καθισμένος στον καναπέ του

Είσαι σωστός Ελληνάρας όταν:

1. Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 35 χρόνια και στο σύνταγμα είσαι αγανακτισμένος κατά της ''χούντας'' που κυβερνά την χώρα.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!! 11 χρόνια μετά, Αμερικανός πολίτης θυμάται:"Πως σώθηκα από τους δίδυμους πύργους" (φώτο)

Δείτε το συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο:

Ποιο είναι το βίντεο με τα 141 εκατομμύρια views;

Το συγκεκριμένο βιντεοκλίπ έχει συγκεντρώσει  μέχρι σήμερα 141.630.438 προβολές από τις 15 Ιουλίου του 2012, που πρωτοδημοσιεύτηκε. Πρόκειται για το ιδιαίτερα δημοφιλές...

Άλλη μια απόδειξη της μούφας της κλιματικής αλλαγής: 10 βαθμούς υψηλότερη η θερμοκρασία στη Γη πριν από 40 εκ χρόνια...

Κατά την Ηώκαινο περίοδο (πριν από 56-34 εκατομμύρια έτη) η  θερμοκρασία στη Γη  ήταν 10 βαθμούς Κελσίου υψηλότερη από τη σημερινή. Δεν υπήρχε στον πλανήτη ίχνος πάγου και οι πολικές περιοχές διέθεταν πλούσια βλάστηση και φιλοξενούσαν «τροπικά» ζώα, όπως οι κροκόδειλοι.

Άγριο ξύλο Πάκη σε ΚΑσιδιάρη στη Βουλή... καταχειροκριτήθηκε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ... τον συνεχάρη και ο Κωνσταντοπούλου

[Ο πλέον ξεφτιλισμένος βουλευτής εξέφρασε με λίγα λόγια την άποψη ότι δεν πρέπει να μας απασχολεί αν υπάρχει η δεν υπάρχει παρανομία, αν υπάρχει και κανείς δεν ασχολείται πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει... αντί να πει: "Βάλτε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της για να μην έχει με τι να ασχοληθεί ο Κασιδιάρης"... αλλά αν όλοι αυτοί είχαν μυαλό δεν θα πηγαίναν άπατοι ούτε θα φοβόντουσαν να κυκλοφορήσουν στον κόσμο]

Απίστευτα πράγματα πριν από λίγο στη Βουλή με τον Προκόπη Παυλόπουλου να εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Ηλία Κασιδιάρη χαρακτηρίζοντας χυδαιότητα τα όσα είπε και να καταχειροκροτείται από τα έδρανα του ...ΣΥΡΙΖΑ.

Εθισμένοι στην παρανομία: Ελεύθεροι όλοι όσοι εμπλέκονται στην μεταφορά του Καλάζνικοφ στο ψυγείο

Ε, αφού ήταν δώρο... μπράβο στους δικαστές που έδειξαν για άλλη μια φορά πυγμή απέναντι στις κότες με τα καλάζνικοφ


Χωρίς περιοριστικούς όρους ο ιδιοκτήτης της μεταφορικής εταιρείας και ο οδηγός του φορτηγού.

Ο γνωστός μαλάκ@@ φώναζε στους παίκτες της Λιβύης «Ζήτω ο Καντάφι»

Σκληρή κριτική ασκεί ο Τύπος της Αλγερίας στον Ράφικ Τζιμπούρ για την συμμετοχή του στα επεισόδια μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Λιβύη για τα προκριματικά του Κόπα Αφρικα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Buteur», τόσο ο πρόεδρος της αλγερινής ομοσπονδίας, Μοχάμεντ Ραουάουρα, όσο και ο προπονητής της ομάδας, Βαχίντ Χαλίλοτζιτς πιστεύουν πως ο 28χρονος επιθετικός προκάλεσε με την συμπεριφορά του και αναμένεται να τιμωρηθεί αυστηρά, ακόμη και να τεθεί εκτός της εθνικής ομάδας.

Εμπορος χρυσού συνελήφθη για τεράστια χρέη

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα 51χρονος από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος συνελήφθη για χρέη προς το δημόσιο ύψους...

Έληξε ο αποκλεισμός του ΠΑΜΕ στο υπ. Εργασίας

Την είσοδο του Υπουργείου Εργασίας στην οδό Σταδίου απέκλεισαν περίπου 60 μέλη του ΠΑΜΕ λίγο πριν από την έναρξη της προγραμματισμένης συνάντησης του Υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση με τους επικεφαλής της τρόικας.

Σκανδαλάρα;

Εταιρεία ιδιοκτησίας αδερφού πρώην βουλευτή, κηρύχθηκε σε κατάσταση πτώχευσης –όμως απο το έτος 2008 μέχρι σήμερα η ως άνω εταιρεία δεν απέδωσε φόρο προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ) ύψους πάνω απο τέσσερα εκατομμύρια (4.000.000) ευρώ και δεν ελέγχθηκε ποτέ απο...

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Σρέντερ: Δε φτάνει η λιτότητα, δώστε στην Ελλάδα χρόνο!

Μια ακόμη ευκαιρία να την... «πει» στην Άνγκελα Μέρκελ βρήκε ο προκάτοχός της, Γκέρχαρντ Σρέντερ, ζητώντας να δοθεί επιτελούν η περιβόητη επιμήκυνση στην Ελλάδα.

Κεφαλογιάννης: Ο Μητσοτάκης συμβολίζει την ενότητα της Κεντροδεξιάς

Υπάρχει το πολιτικό προσωπικό να ξεπεράσει η Ελλάδα την κρίση υποστήριξε ο Μητσοτάκης στον Κεφαλογιάννη κατά τη σημερινή συνάντησή τους.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης μετά την προγραμματισμένη συνάντησή του με τον πρώην Πρωθυπουργό, υπογράμμισε σε δήλωσή του την ξεχωριστή προσφορά και συμβολή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για την ενότητα της κεντροδεξιάς παράταξης, ενώ τον χαρακτήρισε ως έναν άνθρωπο με σοφία και αισιοδοξία.

Η λίστα με τα ισοδύναμα μέτρα που προτείνει η ΔΗΜ.ΑΡ.

Τη λίστα με τα μέτρα που πρέπει να εξαιρεθούν από το πακέτο των 11, 5 δις. ευρώ, καθώς και τα ισοδύναμα που προτείνει, δημοσιοποίησε η Δημοκρατική Αριστερά.

 Οι εκπρόσωποι του κόμματος επισημαίνουν ότι:

Διαπλοκή Καμίνη με εργολάβους κατήγγειλε ο Κασιδιάρης

Για απευθείας αναθέσεις κατηγόρησε τον Δήμαρχο Αθηναίων σχετικά με τις αποκαταστάσεις των ζημιών από τα επεισόδια


Άστραψε και βρόντηξε κατά του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη πριν από λίγο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας ξεκάθαρα για διαπλοκή με εργολάβους.

«Δεν ήξερα ότι στόχος ήταν ο Μπιν Λάντεν» λέει ο γιατρός που οδήγησε σ'αυτόν

Ο Πακιστανός γιατρός που φέρεται να οδήγησε τη CIA στα ίχνη του καταζητούμενου Οσάμα μπιν Λάντεν δηλώνει ότι δεν γνώριζε ότι εμπλεκόταν και αυτός στην επιχείρηση για τον εντοπισμό και αργότερα την εξόντωση του αρχηγού της Αλ Κάιντα.

Τα νούμερα πάνε καλά, με τους ανθρώπους τι γίνεται: Στα 12,3 δις το έλλειμμα από τα 18,6 και στα 1,29 δισ. το πρωτογενές έλλειμμα από τα 5,9 δισ.

Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού για το οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου 2012, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκε σε 12.365 εκατ. ευρώ, και το πρωτογενές έλλειμμα για την ίδια περίοδο σε 1.295 εκατ. ευρώ, χαμηλότερο έναντι των στόχων του ελλείμματος για τον κρατικό προϋπολογισμό ύψους 15.213 εκατ. ευρώ και του στόχου για το πρωτογενές έλλειμμα ύψους 4.201 εκατ. ευρώ. Σημαντικά βελτιωμένο παρουσιάζεται επίσης...

Τζήμερος: Μαζί με Λοβέρδο, Κουβέλη, υπερασπίστηκες τους καταχραστές της Παντείου- Πάγκαλος: Είσαι άσχετος και φιγουρατζής

Σε πεδίο άγριος κόντρας μετέτρεψαν το twitter ο Θάνος Τζήμερος και ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο που ανάρτησε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό ο κ.Τζήμερος και ανέφερε χαρακτηριστικά

Ο Αθανάσιος Διάκος, η Βούλα Παπαχρήστου και η Λένα Κιτσοπούλου

Το κατεστημένο που κυβερνά την Ελλάδα έδειξε με τον τρόπο που αντιμετώπισε την Βούλα Παπαχρήστου και την Λένα Κιτσοπούλου το μέλλον που επιφυλάσσει στους Έλληνες.

Οι FTD για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Η ε/φ FTD αναφέρεται πρωτοσέλιδα στην ανακοίνωση του ΥπΟικ για την ανακίνηση του ζητήματος των γερμανικών αποζημιώσεων. Κατά την ε/φ πρόκειται για μία προσπάθεια της Αθήνας, λίγο πριν από την έκθεση της τρόικας, να βελτιώσει την εικόνα της.

Πόσα είναι τελικά τα κρατικά αυτοκίνητα;

Υπάρχουν κρατικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν … ανασφάλιστα;


Ερώτηση προς τους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εσωτερικών και Οικονομικών για τον αριθμό του στόλου των κρατικών αυτοκινήτων και τους δικαιούχους τους, κατέθεσαν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, Γιάννης Πανούσης, Σπύρος Λικούδης και Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Χ. Θεοχάρης: Πολύ καλή η πορεία των εσόδων από τους φόρους

Πολύ καλή χαρακτήρισε την πορεία των εσόδων απο τις πληρωμές των φόρων ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Σημείωσε ότι τα έσοδα έχουν ανέλθει στα 1,7 δισεκατομμύρια ευρώ, έχοντας ξεπεράσει τους στόχους που είχαν τεθεί, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε ότι οι ληξιπρόθεσμες όφειλες αγγίζουν το 20% επί του συνόλου των φόρων.

Το Βέλγιο απαντά: Μα, ο Mr. Louis Vuitton μένει ήδη εδώ!

Η υπόθεση του δισεκατομμυριούχου Μπερνάρ Αρνό, ιδιοκτήτη οίκων ειδών πολυτελείας, που θέλει να πάρει βελγική υπηκοότητα για να αποφύγει τους υψηλούς φόρους στη Γαλλία απασχολεί έντονα και το Βέλγιο. Ο βελγικός Τύπος αφιερώνει τα εξώφυλλά του στον "Mr. Louis Vuitton" και ανακάλυψε την πολυτελή του βίλα στις Βρυξέλλες όπου μένει από το 2011 !

Μέλη του ΠΑΜΕ μπλόκαραν την είσοδο του υπουργείου Εργασίας... στο 902 που τον έκλεισε ο ιδιοκτήτης του θα πάνε για συμπαράσταση; (βίντεο)

Την είσοδο του Υπουργείου Εργασίας στην οδό Σταδίου έχουν αποκλείσει περίπου 60 μέλη του ΠΑΜΕ λίγο πριν από την έναρξη της προγραμματισμένης συνάντησης του Υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΜΕ αναφέρει:

Προς ΣΥΡΙΖΑ η Ξενογιαννακοπούλου;

Όταν προεκλογικά λέγαμε ότι είναι το νέο ΠΑΣΟΚ, δεν φανταζόμασταν ότι μπορεί η Κουμουνδούρου να φτάσει ως εκεί... Σύμφωνα με τον κυριακάτικο Τύπο, ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου και πρώην "πράσινου" βουλευτή, Παναγιώτη Κουρουμπλή, προσπαθεί...

Η συνέχεια στο topolitikon.blogspot.gr

Και η Βανδή απαντά ... «Έχω εταιρία για να γλιτώνω φόρους, όχι σαν τους μαλάκ@@ τους πολίτες»

Η δισκογραφική εταιρεία που εκπροσωπεί τη Δέσποινα Βανδή, με ανακοίνωσή της απαντά στο δημοσίευμα, που αναφέρεται στα φορολογικά της στοιχεία της τραγουδίστριας. Και αυτή λέει ότι έχει εταιρία, για να γλιτώνει φόρους καθώς συμβάλλει στην ανάπτυξη της χώρας και την αύξηση του ΑΕΠ... α, ρε Jumbo που σας χρειάζεται...

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της:

"Ναι" από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την εκτροπή του Αχελώου

«Πράσινο φως» για το έργο της εκτροπής του Αχελώου αλλά με την προϋπόθεση να υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο περιβαλλοντικών επιπτώσεων απαντά προς στις ελληνικές δικαστικές αρχές το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Δένδιας ακούει; «Χειροκροτούμε τη Χρυσή Αυγή ή την άκρα αριστερά» (βίντεο)

[Το θέμα είναι: Τι μέτρα θα πάρει ο Δένδιας για να μην έχει απήχηση στον κόσμο η Χρυσή Αυγή... και όχι οι αστειότητες με τις διώξεις των βουλευτών της Χ.Α. που θα τους κάνουν ήρωες...]

«Με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου και μετά από εκατοντάδες τηλεφωνήματα συναδέλφων, χειροκροτούμε τη συγκεκριμένη ενέργεια της Χρυσής Αυγής στη Ραφήνα».

Αυτό δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη οι πρόεδρος του συνδικάτου μικροπωλητών Ελλάδας, Σταμάτης Μέλος.

Η Ελλάδα έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο, λέει ο Σόιμπλε


Σημαντική πρόοδο έχει σημειώσει η Ελλάδα στην εξυγίανση των δημοσιονομικών της, είπε την Τρίτη ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε.

Ο κ. Σόιμπλε επανέλαβε ακόμα την ανάγκη να τηρήσει η Ελλάδα όλες τις δεσμεύσεις της, ενώ είπε πως πήγη της κρίσης στην Ευρωζώνη είναι η κακή πολιτική των κρατών μελών.


To KKE κλείνει τις ζημιογόνες επιχειρήσεις... τις δικιές του δηλ. τον 902, γιατί των άλλων πρέπει να λειτουργούν μέχρι τέλους

Κλείνει ο τηλεοπτικός σταθμός 902, κατόπιν απόφασης του ΚΚΕ... γιατί δεν τον κοινωνικοποίησε όπως λέει η αφίσα;

Διακόπτει την μετάδοση του προγράμματός του ο τηλεοπτικός σταθμός 902, με απόφαση του ΚΚΕ.

Πιεστικό το κλίμα στην κυβέρνηση, λόγω των μέτρων που απορρίπτει η τρόικα

Αντιμέτωπη με πιέσεις και ενστάσεις εκ μέρους της τρόικας για το πακέτο των μέτρων ύψους 11,9 δισ. ευρώ βρίσκεται η κυβέρνηση. Οι εκπρόσωποι των δανειστών αμφισβητούν ή απορρίπτουν μέτρα ύψους από 2 δισ. ευρώ - 6 δισ. ευρώ, επαναφέροντας αιτήματα για απολύσεις στο Δημόσιο, καθώς και μεγαλύτερες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

Καλή σχολική χρονιά με αξιολόγηση

Σε μία περίοδο που η χώρα μας προσπαθεί να βρει ξανά το βηματισμό της, ξεκινά σήμερα επίσημα η νέα σχολική χρονιά με την εκπαίδευση στη χώρα να δοκιμάζει τις αντοχές της απέναντι στην σημερινή δημοσιονομική πραγματικότητα.

Σήμερα η συνάντηση Κ. Μητσοτάκη – Μ. Κεφαλογιάννη

Με τον πρώην πρωθυπουργό και επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη θα συναντηθεί σήμερα ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης.

H Γιάννα Αγγελοπούλου προσέλαβε τον Γιωργάκη στο Harvard

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου εντάχθηκε στο δυναμικό του Harvard Kennedy School. Αυτή είναι η είδηση όπως προκύπτει από την ένταξη του ονόματος του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην επίσημη λίστα των διδασκόντων του ιδρύματος.

Πίσω όπως από μια απλή ανακοίνωση κρύβεται μια ολόκληρη ιστορία.

Χανιά: Στρίγγλιζε για να αποφύγει το βιασμό - Χειροπέδες σε 19χρονο Αλγερινό! Μέγεθος κειμένου

Θύμα της υπόθεσης ένα ανήλικο κορίτσι που δέχθηκε την επίθεση του αλλοδαπού στη μέση του δρόμου...

Όλα έγιναν χθες (10-09-2012) μέρα μεσημέρι στην πόλη των Χανίων με πρωταγωνιστή έναν 19χρονο Αλγερινό.

Επίθεση καμικάζι σε αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης (βίντεο)

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε έξω από αστυνομικό τμήμα στην Κωνσταντινούπολη, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προκλήθηκε από επίθεση καμικάζι. Η έκρηξη προκάλεσε τον τραυματισμό πολλών ανθρώπων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της πόλης,

ΤΟ ΒΗΜΑ: Αλλοδαπός ο δράστης της «ρατσιστικής επίθεσης» στην οδό Αναξαγόρα τον Αύγουστο

[GREEKALERT: ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ;;;; θΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΕΡΙ ΔΉΘΕΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ;;;

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ;
]


Πλήρης ανατροπή δεδομένων στο περιστατικό

Ενας αλλοδαπός φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας ενός 20χρονου Μαροκινού -και όχι Ιρακινού όπως είχε αναφερθεί- τον περασμένο Αύγουστο, στο κέντρο της Αθήνας και η οποία είχε αποδοθεί αρχικά σε ρατσιστική επίθεση!

Ο λεβεντομαλάκ@@ τα έβαλε με την "κ@λ@τρυπίδα του"!!!

Δεν θα σας πούμε ποιος έγραψε τις παρακάτω γραμμές, είναι -πολύ- εύκολο να το καταλάβετε!
Γράφει λοιπόν ο βουλευτής σε ΔΗΜΟΣΙΑ ανάρτηση στο facebook στο οποίο έχει πρόσβαση ο κάθε ένας χρήστης του internet και φυσικά το κάθε παιδάκι! Αλήθεια σε αυτές τις περιπτώσεις ένας εισαγγελέας τι θα έπρεπε να κάνει;

Αντιγράφω (copy+paste) το σχόλιο όπως αναρτήθηκε ΔΗΜΟΣΙΑ (δεν χρειάζεται να είναι κάποιος "φίλος" του για να το διαβάσει) στο facebook του βουλευτή!

Ο μόνιμος κάτοικος ΗΠΑ ρύθμισε και το email του και είναι έτοιμος... να σώσει και τις ΗΠΑ

Μόνιμος κάτοικος Αμερικής δηλώνει τώρα ο πρώην πρωθυπουργός, αφού μετά την σωτηρία της Ελλάδας, μετακομίζει για να δώσει κι αλλού τα φώτα του

Ένας-ένας βολεύονται κι ένας-ένας την … κάνουν.

Τρόικα: Απολύστε δημοσίους υπαλλήλους - «Όχι» σε εφεδρεία ή διαθεσιμότητα

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων βρίσκονται πλέον οι απολύσεις στο δημόσιο τομέα καθώς οι επικεφαλής της Τρόικα, που θα συναντήσουν σήμερα τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη και τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Βρούτση, δεν δέχονται το σενάριο της εφεδρείας ή διαθεσιμότητας που παρουσίασε η κυβέρνηση.

Δωρεάν εξετάσεις για καρκίνο, 11 χρόνια μετά τις επιθέσεις στο WTC-1000 οι νεκροί ως τώρα

Eντεκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου (2001) στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου.

Το Εθνικό Ινστιτούτο για την Επαγγελματική Ασφάλεια και Υγεία ανακοίνωσε ότι θα παρέχει δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για καρκίνο σε όσους επέζησαν σε τοξικές ουσίες από τα συντρίμμια.

Αποκαταστάθηκε κι ο Παπαδήμος... μην πάει χαμένη τόση σοφία

Την προσωπική του πορεία χαράζει ο κάθε πρώην πρωθυπουργός, μετά την αποβίβασή του από το καράβι και την προσπάθεια να σώσει τη χώρα.

Ο Γιώργος … θέτει εαυτόν προς ενοικίαση και ο Παπαδήμος προς διορισμό.

Διευθύντρια τουρκικού καναλιού που εκπέμπει και στη Θράκη η αδελφή βουλευτή του Τσίπρα

Το ελληνικό κοινό μπορεί να … κόλλησε με τον Σουλεϊμάν και τη Σιλά, μπορεί ακόμη να υπάρχουν αντιδράσεις από συγκεκριμένα κόμματα και πολιτικούς, όμως στο ΣΥΡΙΖΑ η τηλεόραση … δεν έχει σύνορα.

Η μικρή, πικρή... εξορία των πρώην προέδρων της Βουλής -Ακολουθούν οι πρώην πρωθυπουργοί

Το δρόμο της... εξορίας έδειξε ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης σε όλους τους πρώην που στεγάζονται στο κτίριο του Κοινοβουλίου εξασφαλίζοντας δια βίου δωρεάν φως, νερό τηλέφωνο πάρκινγκ, φρουρά και φυσικά παρουσία στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής του τόπου.