15 Σεπτεμβρίου 2012

80χρονος πιάστηκε «στα πράσα» με την υπηρέτριά του! (φώτο)

Μία εικόνα χίλιες λέξεις! Και την περίπτωση του εν λόγω ζευγαριού ισχύει...

80χρονος Πατρινός αναστατώνει με τις σεξουαλικές επιδόσεις του ολόκληρη γειτονιά, αλλά και τους πιστούς της παρακείμενης εκκλησίας, έχοντας γίνει ήδη θέμα συζήτησης για τις «ηχηρές» περιπτύξεις του με την υπηρέτριά του!

Άβρειω ω Πάνως θα ήνε στι Βηοτήα

Πρόεδρε κάτι πρέπει να γίνει με την ορθογραφία... κοίταξέ το γιατί γελάει ο κόσμος:

Ο Καρχιμάκης δεν ξέρει να χρησιμοποιεί το πλήκτρο space

Δεν το πιστεύετε; Δείτε :)

Εντάξει Αντώνη, εσύ δουλεύεις... οι άλλοι όμως;

Εντάξει το έχουμε καταλάβει ότι ο Σαμαράς είναι μέρα νύχτα στο Μαξίμου και προσπαθεί να σώσει την παρτίδα (δεν χρειάζεται λοιπόν οι συνεργάτες του να βγάζουν αστεία δελτία τύπου που τον εκθέτουν)... έχουμε καταλάβει όμως και ότι δυστυχώς είναι μόνος του καθώς...

Κεδίκογλου: Το μόνο που δεν διευκρίνισε ο Τσίπρας είναι σε ποιο… νόμισμα θα υλοποιήσει τις παροχές που εξήγγειλε σήμερα

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας σε όσα ανέφερε στην ομιλία του ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ Αλ.Τσίπρας, στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο στο πλαίσιο της ΔΕΘ, δήλωσε τα εξής:

Απαγορεύεται το κάπνισμα;Όχι στη συνάντηση του Α.Τσίπρα με τους φορείς στη Θεσσαλονίκη (φωτό)

Παρόλες τις απαγορευτικές πινακίδες οι "φορείς" και οι "σύντροφοι" το είχαν "ντουμανιάσει" κανονικά

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Κυριακής 16-9-2012

Δείτε τα:

Από το topless στη μαντήλα...

Ειρωνεία της τύχης ή συμβολική προσπάθεια του πριγκιπικού ζεύγους να δείξει τις αγαθές και απονήρευτες προθέσεις του; Η Kate Middleton εμφανίστηκε στο πλευρό του πρίγκιπα William, λίγες ημέρες μετά την διαρροή των topless φωρτογραφιών της από γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό, φορώντας μαντήλα στο κεφάλι σε επίσκεψή της σε Τζαμί της Kuala Lumpur στην Μαλαισία. Την ίδια ώρα το βρετανικό παλάτι ανακοίνωνε πως θα κινηθεί νομικα εναντίον του περιοδικού Closer, για τη δημοσίευση των πικάντικων φωτογραφιών του ζεύγους...

Σύνταξη στα 67, πρόωρη έξοδος από το Δημόσιο και 5.000 απολύσεις για να "κλειδώσουν" τα μέτρα

- Όλα δείχνουν πως λουφαδόροι και επίορκοι βλέπουν την πόρτα εξόδου από το Δημόσιο
- Οι προϋποθέσεις για την πρόωρη συνταξιοδότηση των δημοσίων υπαλλήλων
- Σε ποιες κατηγορίες θα ισχύσει η κατάργηση του αφορολόγητου ορίου
- Όι προτάσεις του ΔΝΤ για την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματοςΜ' ένα "περίεργο ζευγάρι" μέτρων η κυβέρνηση προσπαθεί να κλείσει το πακέτο των 11,8 δισ. ευρώ.

Bundesliga 3η αγ.: Μεγάλη νίκη της Νυρεμβέργης-Δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ ο Μαλεζάς (βίντεο)

Την 3η της νίκη σε ισάριθμα ματς πήρε η Μπάγερν, καθώς επικράτησε 3-1 της Μάιντς στο Μόναχο, με σκόρερς τους Μάντζουκιτς, Σβάινσταϊγκερ και Κρόος. Με τον Στέλιο Μαλεζά και πάλι η Φορτούνα Ντίσελντορφ πήρε το 0-0 στην Στουτγκάρδη και είναι η μόνη ομάδα που μετά από 3 αγωνιστικές δεν έχει δεχτεί γκολ.

Ξανά στη θέση του ο Φάρος στη Λαδόξερα της Σαμοθράκης

Άρχισαν από σήμερα τα ξημερώματα οι εργασίες ανακατασκευής του Φάρου στη Λαδόξερα (Ζουράφα) της Σαμοθράκης που καταστράφηκε μετά από έντονο κυματισμό τον περασμένο Φεβρουάριο.

Οι φαρμακοποιοί βάζουν τέλος στις κινητοποιήσεις τους

Σε άρση της αναστολής πίστωσης προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, προχώρησε η Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, αποφασίζοντας κατά πλειοψηφία.

Βίντεο με πρόβατα Αμερικάνους: Θαυμάζουν το iphone5 ενώ τους δείχνουν το 4s!!!

Δείτε το βίντεο με τα πρόβατα... φυσικά αυτό εμείς τα σαΐνια που ξέρουμε το iphone απ' έξω και ανακατωτά δεν θα το παθαίναμε ποτέ:

Εκτός πραγματικότητας τα δημοσιεύματα για νέα έπιπλα στο γραφείο του Μεϊμαράκη!

"Κακοήθειες" χαρακτηρίζουν συνεργάτες του Προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη σημερινά δημοσιεύματα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για δήθεν αγορές πολυτελών επίπλων και ψυγείων επενδεδυμένων με ξύλα καρυδιάς τα οποία θα αντικαταστούσαν τα έπιπλα στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής.

Βίντεο: Θύελλα σηκώνει τάνκερ στον αέρα...

Στην Ελλάδα συνηθίζει η ΕΜΥ όταν οι άνεμοι γίνονται θυελλώδεις και ξεπερνούν τα 8 μποφόρ να εκδίδει απαγορευτικό για τα πλοία.

Αντιλαμβάνεστε, ωστόσο, ότι στους ωκεανούς όπου οι θύελλες είναι πραγματικά σχεδόν καθημερινό φαινόμενο και άκρως έντονο, πολλά πλοία δεν καταλαβαίνουν από έντονα καιρικά φαινόμενα.

29χρονη Ελληνίδα στο επίκεντρο της μόδας στο Λονδίνο (βίντεο)

Η 29χρονη Μαρί Κατράντζου που σπούδασε σχεδιάστρια στο Λονδίνο, πέρσι ανακηρύχθηκε ανερχόμενο ταλέντο της χρονιάς και φέτος είναι υποψήφια για το βραβείο της καλύτερης σχεδιάστριας μόδας της Μ. Βρετανίας! Έτσι εξηγείται και το...

Το τσίρκο στον ΟΣΕ συνεχίζεται

Ας δει όλη η Ελλάδα μία ξεκαρδιστική ανάθεση διαγωνισμού σε ανάδοχο του ΟΣΕ
Συγκεκριμένα για να κοπούν "επικίνδυνα κλαδιά και δέντρο δίπλα στη γραμμή", ακόμα και ότι αφορά τη γραμμή για Έδεσσα βαριούνται να γράψουν, θα πληρωθούν γύρω στα 4 χιλιάρικα! Έτσι γενικά και αόριστα...

Υπερ του Λάλα ο Φαήλος: Κανένας μπαγλαμάς δεν έχει μια θέση για τον πατριώτη

"Καμμία υπηρεσία ή υπουργείο που πληρώνει συμβούλους και διάφορους άλλους κοπρίτες δεν έχει θέση γι' αυτόν;" γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης για τον φίλο του ΣτηΒ Λάλα που καταδικάσθηκε από τις Η.Π.Α, ως κατάσκοπος της Ελλάδας.

Γράφει στη σελίδα του στο Facebook, ο Φαήλος Κρανιδιώτης :

Σιγά Κωστή! Θα σκίσεις το καλσόν: "Είμαστε στρατιώτες ντυμένοι με πολιτικά"

[Πέρα από δηλώσεις διορισμούς κολλητών και ΘΑΘΑΘΑ... το απόλυτο κενό]

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξή του τονίζει ότι τα μέτρα της κυβέρνησης είτε θα πετύχουν και η χώρα θα ξεφύγει από την κρίση είτε θα αποτύχουν και θα γυρίσουμε δεκαετίες πίσω.

Ο Κατίδης και η AEK στο πλευρό της 15χρονης: Μυρτώ, είσαι πολύ μικρή για να μας αφήσεις....

Δίπλα στην οικογένεια της 15χρονης Μυρτούς που κακοποιήθηκε βάναυσα από τον νεαρό Πακιστανό στην Χρυσή Ακτή της Πάρου θα βρεθούν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Πόσο κόστισε στο ΠΑΣΟΚ το υπερσύγχρονο γυμναστήριο του Παπανδρέου [λίστα]

Πουλάνε όσο όσο στο ΠΑΣΟΚ τα όργανα γυμναστικής του Γιώργου Παπανδρέου τα οποία βρίσκονται αραχνιασμένα στον 2ο όροφο των γραφείων του κόμματος στην Ιπποκράτους.

Η Αλβανία κινείται για επικύρωση συμφωνίας ΑΟΖ με την Ελλάδα

Τα Τίρανα θεωρούν πλέον αναγκαία την κύρωση της συμφωνίας με την Ελλάδα 

Της Δώρας Αντωνίου

Εντονη κινητικότητα στο θέμα της ΑΟΖ με την Ελλάδα αναπτύσσει η Αλβανία υπό την πίεση που διαμορφώνουν τα χρονοδιαγράμματα για την ολοκλήρωση της πρότασης για τον αγωγό Trans Adriatic Pipeline (TAP), υποψηφίου για τη μεταφορά αζέρικου φυσικού αερίου στην ευρωπαϊκή αγορά, μέσω Ελλάδας, Αλβανίας και Ιταλίας.

Η κατασκευή του αγωγού θεωρείται για την Αλβανία εξαιρετικής σημασίας έργο, καθώς θα βάλει τη χώρα στον ενεργειακό χάρτη, θα αναβαθμίσει τον ρόλο της στα Βαλκάνια, ενώ πρόκειται για ιδιαίτερα μεγάλη επένδυση.

Βασική προϋπόθεση


Προϋπόθεση είναι η σύναψη διμερών συμφωνιών ανάμεσα στις χώρες διέλευσης και ένα από τα «αγκάθια» της υπογραφής της ανάλογης συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας είναι η εκκρεμότητα της ΑΟΖ, όπως έχει διαμηνύσει η Αθήνα. Η συμφωνία για τον καθορισμό ΑΟΖ στο Ιόνιο έχει υπογραφεί ανάμεσα στις δύο πλευρές από τον Απρίλιο του 2009. Ωστόσο, στη συνέχεια, το Συνταγματικό Δικαστήριο της Αλβανίας, έπειτα από προσφυγή του Σοσιαλιστικού Κόμματος, ακύρωσε τη συμφωνία για τεχνικούς λόγους, αποφασίζοντας ότι η έγκριση της επιτροπής διαπραγμάτευσης ήταν αρμοδιότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας της χώρας.

Οπως έκανε γνωστό ο υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας, Εντμόν Παναρίτι, ο οποίος αναμένεται στις αρχές Οκτωβρίου στην Αθήνα, με εντολή του πρωθυπουργού της γειτονικής χώρας, Σαλί Μπερίσα, συστήθηκε διυπουργική επιτροπή για εξεύρεση θετικής λύσης στο θέμα. Ταυτόχρονα, διοχετεύθηκε στα αλβανικά μέσα ενημέρωσης εμπιστευτική έκθεση του αλβανικού ΥΠ.ΕΞ. προς τα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της αλβανικής Βουλής για το θέμα της ΑΟΖ με την Ελλάδα.

Στην έκθεση επισημαίνεται ο συμβιβασμός με την ελληνική πλευρά ως αναγκαστικό μέτρο και παρατίθενται τα δυσμενή σενάρια με τα οποία κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωπα τα Τίρανα σε διαφορετική περίπτωση. Οπως αναφέρεται, η ελληνική πλευρά δεν είναι διατεθειμένη να προβεί σε επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας, καθώς τη θεωρεί ολοκληρωμένη και κατοχυρωμένη. Ετσι, εκτιμάται ότι η Αθήνα θα πιέσει για την επικύρωσή της από την αλβανική πλευρά όταν τα Τίρανα θα έχουν ανάγκη ελληνικής διεθνούς στήριξης. Ως έτερο σενάριο, δε, καταγράφεται το ενδεχόμενο να μπλοκάρει η Ελλάδα τις διαπραγματεύσεις της Αλβανίας με την Ε.Ε. για την απόκτηση καθεστώτος υπό ένταξη χώρας.

Πηγές του αλβανικού υπουργείου Εξωτερικών ανέφεραν σε σχέση με το θέμα ότι στην περίπτωση κατά την οποία η Ελλάδα αρνηθεί οποιαδήποτε επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας, τα Τίρανα θα μπορούσαν να φέρουν το θέμα στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ή να ζητήσουν διεθνή διαιτησία. Ωστόσο, στην εμπιστευτική έκθεση, σε σχέση με αυτό το ενδεχόμενο, επισημαίνεται ότι η θέση της Αλβανίας θα είναι μειονεκτική, καθώς η συμφωνία επήλθε βάσει της καλής διμερούς βούλησης, ενώ για τους διεθνείς οργανισμούς η εσωτερική νομοθεσία δεν μπορεί να εμποδίσει την εφαρμογή διεθνούς συμφωνίας.

Η ανακίνηση του ζητήματος από τα Τίρανα τώρα καταδεικνύει το ενδιαφέρον τις αλβανικής πλευράς να κλείσει η εκκρεμότητα. Το ζήτημα κυριαρχεί στην εσωτερική πολιτική συζήτηση, με αντιπολιτευόμενα κόμματα να κατηγορούν την κυβέρνηση ότι έχει αρχίσει μυστικές διαπραγματεύσεις με την Αθήνα. Η ελληνική πλευρά, πάντως, διαμηνύει, όπως αναφέρουν διπλωματικές πηγές, ότι για το θέμα της ΑΟΖ έχει γίνει διαπραγμάτευση, έχει ολοκληρωθεί και υπάρχει συμφωνία, την οποία η Ελλάδα έχει επικυρώσει, κάτι που αναμένει και από την άλλη πλευρά.

Εύσημα από το Eurogroup στην Πορτογαλία, βλέπει πρόσβαση στις αγορές το 2013

Μόνο η Ελλάδα βουλιάζει όλο και πιο κάτω

Σε καλό δρόμο βρίσκεται το πρόγραμμα προσαρμογής της Πορτογαλίας, αναφέρεται σε ανακοίνωση του άτυπου Συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης (Eurogroup), που συνήλθε στη Λευκωσία.

Παράλληλα, εκφράζεται η εκτίμηση ότι η Πορτογαλία θα αποκτήσει πρόσβαση στις αγορές το 2013.

Κ.Μητσοτάκης :«Και τι έγινε αν διαγράψουμε 100 συνδικαλιστές;»

Θα πρέπει η ΝΔ να έρθει σε ρήξη με τα ηγετικά στελέχη των συνδικαλιστών του κόμματος, ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη διαγραφή του προέδρου της ΔΑΚΕ, Νίκου Κιουτσούκη.
«Δεν θα χάσει η Βενετία βελόνι αν φύγουν και 100 άτομα προκειμένου να μην αλλοιωθεί η φυσιογνωμία και η πολιτική του κόμματος», είπε ο γαλάζιος βουλευτής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα fm.

Συνεχίζει τις σπατάλες ο Μεϊμαράκης, λες και πληρώνει απ' την τσέπη του

Μπορεί η κοινωνία να αιμορραγεί, ωστόσο η Βουλή συνεχίζει τις αλόγιστες σπατάλες. Σύμφωνα με τη Δημοκρατία, χθες παρελήφθησαν τα...

Και μετά τι;

Αν δεν το έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια, δεν θα το πίστευα. Το κέντρο της Αθήνας ξαφνικά έμεινε άδειο από μετανάστες. Η «επανακατάληψη» του Σαμαρά, η «φιλοξενία» του Ξένιου Διός του Δένδια, και το «ξεβρώμισμα» της Χρυσής Αυγής έπιασαν τόπο. Μέσα σε λίγες κιόλας ημέρες το αίτημα του προεκλογικού δεξιού λαϊκισμού, υλοποιήθηκε (έστω και πρόσκαιρα) είτε μέσω νόμιμων, είτε παράνομων επιχειρήσεων. Και τώρα τί; Πώς ξεπεράσαμε την κρίση; Τί απαντήσεις έχει να δώσει η Χρυσή Αυγή στην υπόθεσή της ότι μία από τις αιτίες της κρίσης ήταν η μεγάλη λαθρομετανάστευση; (Αν και τελικά απεδείχθη ότι ο Ξένιος Ζευς «σκούπισε» κυρίως νόμιμους μετανάστες).

Χρυσή Αυγή: παραθρησκευτική οργάνωση ή κόμμα;

Έχουμε ξεφύγει εντελώς. Εντελώς όμως!
 Και ως κράτος, ως πολίτες, ως δημοκρατία, ως πολιτισμός γενικά των νεοελλήνων.
 Όταν ο πεινασμένος πολίτης μπαίνει στην ουρά για να πάρει ένα πιάτο φαί από την εκκλησιαστική επιτροπή της ενορίας του, είναι μια πράξη συμπόνιας και αλληλεγγύης της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης.
 Όταν ένα κόμμα που ψηφίστηκε από ένα κομμάτι του ελληνικού λαού για να συνεισφέρει με

Η ΝΔ ηταν, ειναι και θα παραμεινει αστικο-φιλοευρωπαϊκο κόμμα... όποιος γουστάρει κόκκινες σημαίες, το κουβαδάκι του κι αλλού

ΣΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΚΙ ΟΣΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ


Είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο ο Νίκος Κιουτσούκης δυσαρεστήθηκε, μετά την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να τον διαγράψει από τη ΝΔ. Ένα στέλεχος που διαφωνεί ανοιχτά και κάθετα με την πολιτική του κόμματος του και δε διστάζει να καθυβρίζει και να επιτίθεται στους "ομοϊδεάτες" του δεν είναι δυνατόν να μη διαγράφεται.

Ξεστραβωθείτε και μη μας τα ζαλίζετε με την Αργεντινή

Βασίλης Μπαλάφας

Για να μη σας παραμυθιάζουν τα ΣΥΡΙΖάκια, η φωτογραφία είναι από χθες από την Αργεντινή. Και να κόψουν και τη σπέκουλα κάποιοι "και καλά" αναλυτές όπως και κάποιοι γραφιάδες στην Κορινθία που βάζουν και βίντεο για να μας αποδείξουν τι καλά που είναι στην Αργεντινή. Γράφει το πανό:

Πιο μαλάκ@@... είσαι απλά Τούρκος βουλευτής: Πως επετράπη η ελληνική κατοχή της τουρκικής Γαύδου και άλλων 20-30 τούρκικων νησιών του Αιγαίου;

Ερώτηση με την οποία κάνει λόγο για «ελληνική κατοχή σε τουρκικά νησιά» στο βορειοανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και το Κρητικό Πέλαγος κατέθεσε στο προεδρείο της τουρκικής εθνοσυνέλευσης, ζητώντας να απαντηθεί από τον υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (αξιωματική αντιπολίτευση) Μπουλέντ Τεζτζάν.

Ο λεβεντομαλάκ@@ να βάλει, στα πλαίσια της διαφάνειας, μετά το όνομά του, το "πούστ@@" μέσα σε παρένθεση

Ακούστε μια ενδιαφέρουσα πρόταση του Σ. Χατζάρα:

Έπεσε το indymedia-Δείτε γιατί

Ο ΟΤΕ τους έκοψε την παροχή ιντερνετ όπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ left.gr... και για να το λένε αυτοί κάτι θα ξέρουν αφού έχουν πληροφόρηση από πρώτο χέρι.

Είναι προσωρινή ή μόνιμη η διακοπή; Κανείς δεν ξέρει και ενδεχομένως να σχετίζεται με το ότι επίκειται εντολή του εισαγγελέα για κλείσιμο... θα δείξει τις επόμενες ώρες και μέρες...

https://athens.indymedia.org/

Πάκης: Είναι τιμή για μένα που μου λένε ότι έκαψα την Αθήνα το 2008... θα ανησυχούσα αν μου λέγανε μπράβο έσωσες την Αθήνα

Αυτό είπε με άλλα λόγια ο γνωστός Πάκης Παυλόπουλος σε «πηγαδάκι» στη Βουλή, αργά το απόγευμα της Παρασκευής, σχολιάζοντας την «κριτική» Κασιδιάρη εναντίον του για τον Δεκέμβρη του 2008. Δείτε τι ασυναρτησίες είπε χωρίς να πει λέξη για την ταμπακιέρα... 4 χρόνια μετά δεν έχει ζητήσει ένα συγγνώμη ή έστω να παραδεχθεί ένα λάθος ρε παιδί μου
«Λυπάμαι που –έτσι είναι η πολιτική»- αναγκάζομαι ν’ ασχοληθώ με τύπους «Κασιδιάρη». Ή, μάλλον, χαίρομαι, διότι τύποι «Κασιδιάρη» με υβρίζουν. Είναι τιμή για μένα. Θ’ ανησυχούσα αν «Κασιδιάρηδες» έλεγαν καλά λόγια για μένα. Απλώς θέλω να θυμίσω στους Χρυσαυγίτες τύπου «Κασιδιάρη», «φαιοχίτωνες» απογόνους του Ερνστ Ρεμ –οι οποίοι παριστάνουν και τους αρχαιογνώστες- τι συνέβη στην Αρχαία Σπάρτη: Οι Κλαζομένιοι, κάτοικοι της αρχαίας Ιωνίας, πήγαν στη Σπάρτη. Όταν έφυγαν γέμισαν με κάθε είδους ακαθαρσίες τα καθίσματα των Εφόρων της Σπάρτης. Και όταν εκείνοι ρωτήθηκαν τι απαντούν, έδωσαν τη διαχρονική ρήση: «Έξεστιν Κλαζομενίοις ασχημονείν»!

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους «Κασιδιάρηδες» του –δυστυχώς- σύγχρονου νεοναζισμού. Ας ξυπνήσει ο κόσμος να δει με ποιους έχει μπλέξει. Γιατί αν δεν το κάνει θα είναι αργά. Όπως οι γερμανοί πολίτες στη Δημοκρατία της Βαϊμάρης, που «ανακάλυψαν» ότι τα «καλά παιδιά» ήταν, στην πραγματικότητα, «το αυγό του φιδιού». Σε ό,τι με αφορά θα τους θυμίζω πάντα ότι είναι απλώς θρασύδειλα ανθρωπάκια, με σκοτεινό παρελθόν -να μας θυμίσουν πως ζούσαν και πως ζουν-που παριστάνουν τους τζάμπα μάγκες. Και που στις κρίσιμες ώρες των διαδηλώσεων των «Αγανακτισμένων» τρέχουν να κρυφτούν στα «φουστάνια» της ΕΛ.ΑΣ για να την εκθέσουν. Γι’ αυτό λέω στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. Μακριά από εκείνους που ροκανίζουν και τον αγώνα και την αγωνία σας, με μεθόδους «δοσίλογων» και «γερμανοτσολιάδων.»

Βίντεο: Ντοκιμαντέρ Ρώσων «Τουρκία: Η κατάρα του κόσμου»

Ρωσικό ντοκιμαντέρ το οποίο είχε τίτλο “Τουρκία – Η Κατάρα του Κόσμου” και το οποίο ξεκίνησε να προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στις ρωσικές κινηματογραφικές αίθουσες, μετά από διαμαρτυρία της Τουρκίας τελικά κρίθηκε από ρωσικό δικαστήριο ότι προσβάλει το Ισλάμ και τους Τούρκους και απαγορεύθηκε η προβολή του.

Στις ΗΠΑ για 10 μέρες ο Αβραμόπουλος: Βαρυσήμαντες συναντήσεις... θα δει όλους τους Μητροπολίτες

[Ακόμα και υπουργός Μακεδονία-Θράκης να γίνει, θα βρει τρόπο να κάνει το εξαμηνιαίο ταξιδάκι στις ΗΠΑ παίρνοντας μαζί συμβούλους και παρασυμβούλους και ξοδιάζοντας το κράτος για άχρηστες συναντήσεις υποσχέσεων με ομογενείς και μητροπολίτες ή δευτεροκλασάτες συναντήσεις με ΥΠΕΞ των Βαλκανίων και του Καυκάσου...

Σαμαράς στην Washington Post: Ανάγκη για επιμήκυνση έως το 2016-Τα μέτρα θα εγκριθούν απο τη Βουλή

- "Πρέπει να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην ευρωζώνη"
- Για το θέμα της επιμήκυνσης αναφέρει ότι "μιλάμε για επέκταση έως το 2016"
- "Αν πάρουμε την επόμενη δόση τον Οκτώβριο, θα ανακεφαλαιοποιηθούν οι τράπεζες

"Βέβαιος για την έγκριση των μέτρων από τη Βουλή εμφανίζεται ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι υπ' αριθμόν 1 προϋπόθεση για το μέλλον μας είναι η παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη.

Δημιουργία αφορολογήτου με αποδείξεις

Η κυβέρνηση εξετάζει να υιοθετήσει την πλήρη κατάργηση του ήδη πολύ χαμηλού αφορολόγητου ορίου των 5.000 ευρώ με παράλληλη έκπτωση από το εισόδημα σε ποσοστό 100% των δαπάνων με αποδείξεις από συγκεκριμένες κατηγορίες ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών που βρίσκονται ψηλά στη λίστα της φοροδιαφυγής.

Πόρτα Google στο Λευκό Οίκο για το βίντεο που εξόργισε τους ισλαμοφασίστες

Άμεσα απάντησε η Google στην προτροπή να "επανεξετάσει" αν το γνωστό βίντεο πληρεί τις προυποθέσεις για να είναι αναρτημένο στο Youtube... η απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το βίντεο και το κατέβασμά του θα ήταν αντίθετο με το άρθρο 1 του Συντάγματος των ΗΠΑ που μιλάει για την ελευθερία του λόγου. Το μεγαλύτερο ρουσφέτι που μπορούμε να σας κάνουμε είπε η Google στον Λευκό Οίκο είναι να

Ενώνεται το «μεγαλύτερο παζλ του κόσμου»: τα αρχεία της Στάζι-Κάποια από αυτά έχουν μέγεθος ίσο με αυτό ενός ανθρώπινου νυχιού

Ένα ειδικό πρόγραμμα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή συναρμολογεί πυρετωδώς αυτή την περίοδο κομμάτι κομμάτι στο Βερολίνο το μεγαλύτερο παζλ του κόσμου: τα σκισμένα αρχεία της Στάζι, δηλαδή 600 εκατ. μικρά χαρτιά, κάποια από αυτά στο μέγεθος ενός ανθρώπινου νυχιού!

Νέο τέλος αντικαθιστά τον ειδικό φόρο στα ιδιωτικά σκάφη αναψυχής-Θα ισχύει για σκάφη πάνω από 12 μέτρα

Τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών, με την οποία θεσπίζεται «τέλος παραμονής και πλόων» και καταργείται ο περσινός «ειδικός φόρος» για τα ιδιωτικά πλοία αναψυχής, κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή.

Για όσους Ελληναράδες τρέφουν αυταπάτες ότι θα πιάσουν κορόιδα τους Εβραίους-Διπλωματικό άνοιγμα Νετανιάχιου προς την Τουρκία: "Κοινά συμφέροντα στη Συρία και αλλού..."

Η Τουρκία και το Ισραήλ έχουν κοινά συμφέροντα και θα επωφεληθούν αν ξαναρχίσουν έναν «καρποφόρο διάλογο», δήλωσε ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπέντζαμιν Νετανιάχου σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εφημερίδα Jerusalem Post:

Ποιος βουλευτής και πρώην υπουργός είναι ακόμα...διακοπές;

Η ζωή είναι ωραία...! Τι και αν ο Σεπτέμβρης έχει φτάσει στη μέση ; Σε κάποιους η ζωή είναι γενναιόδωρη και τους επιτρέπει να είναι ακόμα διακοπές!

Ο λόγος για τον...

Εντυπωσιακό βίντεο: «Πετάξτε» τρισδιάστατα με ένα ελληνικό F16!!

Tο ΓΕΑ ανάρτησε το πρώτο βίντεο τριών διαστάσεων με ένα αεροσκάφος επιδείξεων F-16. Για την ορθή προβολή του βίντεο σε 3D, απαιτείται η χρήση των ειδικών γυαλιών, με κόκκινη και μπλε μεμβράνη. Δείτε το:

Υποβάθμισε τις ΗΠΑ ο οίκος Egan-Jones

Ο οίκος Egan-Jones υποβάθμισε κατά μία βαθμίδα τις ΗΠΑ, από AA σε AA-, λόγω του φόβου ότι η νέα πολιτική της Fed θα πλήξει την αμερικάνικη οικονομία.