16 Σεπτεμβρίου 2012

Από παγκόσμια πρωταθλήτρια… πόρνη! (φώτο)

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην αθλητική και όχι μόνο κοινή γνώμη της Ρουμανίας, η ιστορία της Φλορίσα Λεονίντα, η οποία από τα στρώματα της ενόργανης γυμναστικής κατέληξε σε εκείνα γενναιόδωρων αντρών που αναζητούσαν ερωτική απόλαυση!

Πανικός παχύδερμου μην αποκαλυφθούν οι καταθέσεις του και τα 5 εκ που μετέφερε σε σακούλες στην Ελβετία...

Πανικός κατέλαβε το παχύδερμο Θέμο Αναστασιάδη μπροστά στο ενδεχόμενο να αποκαλυφθεί πόσα έχει στην Τράπεζα. Δεν εξηγούνται αλλιώς τα όσα ηλίθια λέει σήμερα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και καταλήγει ότι οι Γερμανοί θα μας πάρουν τις καταθέσεις από τις Τράπεζες. Η αλήθεια είναι ότι η task force ζήτησε από το ΣΔΟΕ να ξέρει ανα πάσα στιγμή, πόσα λεφτά έχει κάποιος στην Τράπεζα χωρίς...

Διακόσιες αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Kate έχει το «Chi»

Περισσότερες από 200 γυμνές και αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Kate Middleton ισχυρίζεται πως έχει το ιταλικό περιοδικό «Chi» το οποίο, όπως και το γαλλικό «Closer» -το οποίο δημοσίευσε πρώτο τις επίμαχες εικόνες- ανήκει στον όμιλο Μοndatori.

Είπα και γω!! Σιγά μη διώξουν τη Μπήλιω... τι μαλάκες δεξιοί θα ήταν αν την έδιωχναν;

Τι θα αναλάβει η φίλη του ΓΑΠ που δεν την κουνάει κανείς;

Μπορεί η επιστροφή της Μπήλιω Τσουκαλά στην ΕΡΤ να είναι δεδομένη , εφόσον η δημοσιογράφος διατηρεί σύμβαση με την κρατική τηλεόραση, δεν ισχύει όμως το ίδιο κι για την εκπομπή, την οποία παρουσίαζε μέχρι τον περασμένο Ιούνιο.

Βίντεο: ΠΑΟΚ -Αστέρας Τρίπολης 2-1 με μπόλικη τύχη (γκολ και φάσεις)

Δείτε το:

Βίντεο-ΣΟΚ από το ατύχημα των 8 ηθοποιών στην Κύπρο!

Πράγματι γλύτωσαν από θαύμα!

Τραυματίστηκαν τα ξημερώματα, μετά από ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού, οι ηθοποιοί του θιάσου, "Τι βουλή θα παραδώσεις". Οι επιβάτες του λεωφορείου είναι γνωστοί ηθοποιοί από την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων Αννα Παναγιωτοπούλου, Χρύσα Ρώπα, Αντώνης Καφετζόπουλος και Μιρκα Παπακωσταντίνου, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για θεατρική παράσταση.

Handlesblatt: Δεν βλέπει εφικτούς τους ελληνικούς στόχους η τρόικα

Οι πιστωτές της Ελλάδας εκτιμούν ότι οι στόχοι που έχει θέσει η Αθήνα, κυρίως όσον αφορά τη μείωση του χρέους της, δεν είναι πλέον εφικτοί, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Handlesblatt στο αυριανό της φύλλο.

Παναγιώταρος: «Στο Μελιγαλά υπήρξαν πραγματικοί νεκροί όχι όπως στο Πολυτεχνείο» [βίντεο]

Για «επώνυμα θύματα» και όχι «άφαντους νεκρούς όπως στο Πολυτεχνείο» έκανε λόγο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος στην «γιορτή μίσους» στο Μελιγαλά Μεσσηνίας.Ο κ. Παναγιώταρος αμφισβήτησε τα θύματα του Πολυτεχνείου και έκανε λόγο για «θύματα με πραγματικά επώνυμα» στον Μελιγαλά υποσχόμενος πως «τώρα που η Χ.Α. ανεβαίνει και φτάνει στην κορυφή, θα κάνει την επέτειο του Μελιγαλά εθνική εορτή».

Έρχεται το "ΣΔΟΕ για πλούσιους" (βίντεο)

Δύο νέες υπηρεσίες αναμένεται να συσταθούν το προσεχές διάστημα μέσα στους κόλπους του ΣΔΟΕ στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσής του ώστε να γίνει αποτελεσματικότερο το κυνήγι της φοροδιαφυγής.

Der Spiegel»: Ασυμφωνία στην τρόικα για την Ελλάδα

Μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ υπάρχουν τεράστιες διχογνωμίες για το πώς η Ελλάδα μπορεί να παραμείνει στο ευρώ. Τα μέλη της τρόικας αξιολογούν πολύ διαφορετικά κυρίως τις αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Ενώ η Κομισιόν αξιολογεί πολύ θετικά την εξέλιξη της πραγματικής οικονομίας της πληττόμενης από την κρίση χώρας της ευρωζώνης, η ΕΚΤ και προπάντων το ΔΝΤ περιγράφουν με σκοτεινά χρώματα την κατάσταση.

Τατσοπουλος: "Λαθρεπιβατες του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ"

Όταν ακόμη και οι ίδιοι οι βουλευτές του κόμματος του Τσίπρα μιλούν για τη σχέση του παλαιού ΠΑΣΟΚ με τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ, οι όποιες προσπάθειες ώστε να πειστούμε ότι αυτό προήλθε από παρθενογένεση μπορούν και επισήμως να χαρακτηριστούν μάταιες. Τελευταίο κρούσμα ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος...

Η συνέχεια στο  topolitikon.blogspot.gr

Oι διακοπές της πρέσβειρας Τίνας στο Παρίσι... και η ΝΔ στον κόσμο της

Ως η πιο ευτυχισμένη Ελληνίδα πρέπει να αισθάνεται η πρώην υπουργός Περιβάλλοντος και νυν εκπρόσωπος της χώρας στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι, κυρία Τίνα Μπιρμπίλη. Την εποχή της οικονομικής κρίσης, που η ανεργία στις γυναίκες αγγίζει το 27,3% σύμφωνα με την τελευταία έρευνα του εργατικού δυναμικού της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και 6 στις 10 νεαρές γυναίκες μένουν χωρίς δουλειά, η κυρία Μπιρμπίλη έχει βρει τον επίγειο παράδεισό της στο ρομαντικό Παρίσι απολαμβάνοντας ζωή χαρισάμενη, 2.872 χλμ. μακριά από τη μίζερη καθημερινότητα της Αθήνας.

Το σχέδιο της κυβέρνησης για την "έξοδο" 40.000 δημοσίων υπαλλήλων

- Όσοι βρίσκονται κοντά στη σύνταξη εξαγοράζουν 2 χρόνια και συνταξιοδοτούνται πρόωρα
- Πόσο στοιχίζει η εξαγορά και ποιες κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων αφορά το σχέδιο
- Υπολογίζεται πως στο ασφαλιστικό ταμείο του Δημοσίου θα μπουν 120 εκ. ευρώ

Καθηγήτρια πανεπιστημίου θήλασε το μωρό της την ώρα του μαθήματος

Την πρώτη μέρα του μαθήματος «Φύλο, πολιτισμικό φύλο» η επίκουρος καθηγήτρια Αντριέν Πάιν βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν το μωρό της ξύπνησε με πυρετό, γράφει το the Week. Η Πάιν δεν είχε τη δυνατότητα να αφήσει το μωρό της σε παιδικό σταθμό οπότε...

Πως “χάθηκαν” δυο προεκλογικές δεσμεύσεις του Σαμαρά-Όσοι θέλουν να γίνουν ΠΑΣΟΚ πρέπει να θυμούνται και την κατάληξή του

Όλη η προηγούμενη εβδομάδα αναλώθηκε στο αν θα καταργηθούν οι αποζημιώσεις στις απολύσεις και αν θα έχουμε 6ήμερη εργασία και πιο ευέλικτες μορφές εργασίας, ό,τι ζητούν οι εργοδότες δηλαδή. Πάγωσε ο κόσμος από τις «απαιτήσεις» της τρόικας ενώ επί ημέρες αγωνιούσαμε αν τα μέτρα που «έκοψαν» οι τροικανοί ήταν 3 ή 6 δισ. ευρώ και πότε επιτέλους θα κλείσει το πακέτο.

Απειλούν να πάρουν τα όπλα οι κάτοικοι στο Αγαθονήσι

Αναβρασμός επικρατεί μεταξύ των 120 μονίμων κατοίκων του Αγαθονησίου λόγω των 170 λαθρομεταναστών που έφτασαν στο νησί από την περασμένη Τρίτη μέχρι σήμερα.

PAOK – Asteras Live Stream (ΠΑΟΚ-Αστέρας 18:15)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω links:

Έτσι είναι οι ηγέτες ρε! Τους κρατάνε την ομπρέλα για να μη λιώσουν (φώτο)

Ώστε να μπορούν αυτοί να έχουν τα χέρια στις τσέπες... Δείτε ας πούμε τον...

Πέθανε ο Γερμανός ζωγράφος που εγάπησε την Ελλάδα, Hermann Franz Blauth

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο 73χρονος σπουδαίος Γερμανός ζωγράφος Hermann Franz Blauth (Χέρμαν Φραντς Μπλάουτ), που ζούσε στην Ελλάδα από το 1965 και διατηρούσε την ελληνική υπηκοότητα από το 1999.

Oı Toύρκοι βρήκαν φυσικό αέριο στη Μαύρη Θάλασσα.

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Οι γείτονες μας πανηγυρίζουν με τα πρώτα δείγματα των ερευνών φυσικού αερίου στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.

Νέα επίθεση από τα Τάγματα Εφόδου Ακροαριστερών Φασιστών


Ο γνωστός μηχανισμός των πιό ακραίων φασιστών του πλανήτη, που εδώ και δεκαετίες, σκοτώνουν, καίνε, σπάνε και ρημάζουν, με πρόσχημα την ...αντιφασιστική δράση, ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά το συνδικάτο μικροπωλητών, το οποίο είχε αναφερθεί θετικά στις -επίσης φασιστικές- πρωτοβουλίες της Χρυσής Αυγής, να.."καθαρίσει" τις λαϊκές από παράνομους εμπόρους.

Πολιτικές εξελίξεις φέρνει η επιμήκυνση

Μεγάλες αλλαγές στον πολιτικό χάρτη φαίνεται πως φέρνει η επιμήκυνση και η ψήφιση του πακέτου μέτρων τμε τα πολιτικά κόμματα να σχεδιάζουν διεύρυνση της κυβερνητικής ατζέντας. Ανασχηματισμός και αλλαγή του εκλογικού νόμου βρίσκονται ήδη στο τραπέζι των εσωκομματικών και διακομματικών συσκέψεων, ενώ έχει ξεκινήσει και η συζήτηση για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας στη θέση του Καρόλου Παπούλια.

Βίντεο: Από τύχη σώθηκαν σε ατύχημα, γνωστοί έλληνες ηθοποιοί

«Από τρομερά καλή τύχη είμαστε όλοι με μικρά τραύματα. Θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα. Τρακάραμε ενώ γυρνούσαμε από τη Λευκωσία μετά από παράσταση», αναφέρει μεταξύ άλλων στην κάμερα ο Αντώνης Καφετζόπουλος, επιβάτης του λεωφορείου που τα ξημερώματα ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού.

Απάντηση Κεδίκογλου στον Τσίπρα

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σχολιάζοντας τη συνολική παρουσία του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, δήλωσε τα εξής:

"Mε τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και απευθυνόμενος τελικώς μόνο στις συνιστώσες του, ο κ. Τσίπρας δεν μπόρεσε να κρύψει την πλήρη απουσία σχεδίου και προγράμματος του κόμματός του, ομολογώντας έτσι ότι δεν έχει τίποτα το καινούριο να προσφέρει.

Ρε Νικολόπουλε, ο Καραμανλής το ξέρει;

"Μέλι" έσταξε για τον Κώστα Καραμανλή σε χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε στον Real FM ο Νίκος Νικολόπουλος. Δε δίστασε μάλιστα να πει πως ο πρώην πρωθυπουργός είναι "η πιο γρήγορη, εύκολη και ασφαλέστερη λύση για να προσφέρει στη χώρα, αυτά στα οποία προσβλέπουν πάρα πολλοί Έλληνες". Και βάζουμε στοίχημα πως ο Καραμανλής...

Τα πήραν στο ψιλό τα σούργελα...

Γελάει ο κόσμος μαζί τους και το δούλεμα μετά τις αστειότητες του Προέδρου πάει σύννεφο:

Η χρυσή κληρονόμος Αθηνά Ωνάση άφησε οικονομικά αβοήθητη την άπορη θεία της

Μέσα από το βιβλίο του ο Αλέξης Μανθεάκης, πρώην εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας Ωνάση αποκαλύπτει ένα πρόσωπο της χρυσής κληρονόμου που όπως λέει, λίγοι γνωρίζουν.

Άκης Τσοχατζόπουλος: Στο στόχαστρο του εισαγγελέα η πρώην γυναίκα του

Νέα μπλεξίματα για τον Άκη...

Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες αναμένεται να βρεθεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά τον εντοπισμό καινούργιων λογαριασμών, ακίνητων και εταιρειών που συνδέονται με τον πρώην υπουργό.

Τζήμερος: Ο Τσίπρας μιλάει σαν γέρος ξεκούτης...

Το σχόλιο του για την χθεσινή ομιλία του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης, έκανε ο Θάνος Τζήμερος μέσα από τον προσωπικό του λογαρισμό στο twitter.

Η εξομολόγηση της παπαδιάς: Αγαπούσα τον παπά μου, μισώ το δολοφόνο του

Την πρώτη της τηλεφωνική συνέντευξη μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού παραχώρησε η σύζυγος του ιερέα που δολοφονήθηκε από τον εραστής της.

Οπλοφορούν σχεδόν όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Ομαδικές αιτήσεις για άδεια οπλοφορίας έκαναν οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής αμέσως μετά τις εκλογές της 6ης Μαϊου κάνοντας χρήση του δικαιώματος που τους δίνει ο νόμος , με την προϋπόθεση ότι έχουν λευκό ποινικό μητρώο.

Εξι αεροσκάφη καταστράφηκαν στη βάση που σταθμεύει ο πρίγκιπας Χάρι

'Εξι αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη καταστράφηκαν και δυο υπέστησαν σημαντικές ζημιές κατά την επίθεση που εξαπέλυσαν οι ταλιμπάν αργά τη νύχτα της Παρασκευής εναντίον της βάσης στο Αφγανιστάν, στην οποία σταθμεύει ο πρίγκιπας Χάρι, ανακοίνωσε σήμερα η δύναμη του ΝΑΤΟ.

Tα χρυσά σοκάκια της Μυκόνου που κάνουν τζίρο 1 δισ. κάθε καλοκαίρι

Στην Ελλάδα της κρίσης, η πανάκριβη Μύκονος αποτελεί ευχάριστη πρόκληση. Σε δύο μήνες, φέτος το καλοκαίρι, στο κυκλαδίτικο νησί διακινήθηκαν μέσω τραπεζών 150 εκατ. ευρώ, τα οποία αν προστεθούν στα έσοδα από πιστωτικές κάρτες και στο «μαύρο χρήμα» που κυκλοφορεί, δίνουν συνολικό τζίρο άνω του 1,5 δις !

Υπάλληλος Βουλής ετών 87 - Πόσο πληρώνεται και τι δουλειά κάνει

Οι «ξεχασμένοι» υπάλληλοι της Βουλής, φαίνεται να έχουν περάσει από καιρό τα τέταρτα -άντα κι όμως, ενώ οι μισθοί τους ξεπερνούν κατά πολύ τα πενιχρά έσοδα των συνομηλίκων τους, οι δραστηριότητές τους διαφέρουν ελάχιστα.

Τρίζουν τα κόκκαλα του Στάλιν! Δείτε ποιος πήγε στο "πάρτυ" της ΚΝΕ

Εκτός από τους going through, που ξαναφιέρωσαν το πόσο μαλάκ@@ είσαι στην Αυγή, το παρόν έδωσε, συνοδευόμενος από ξανθιά χαζογκόμενα και ο...

Γερμανοί ακροδεξιοί θέλουν να προβάλουν την ταινία και στη Γερμανία

Μια γερμανική ακροδεξιά οργάνωση θέλει να προβάλει στο Βερολίνο ολόκληρη την ταινία «Η αθωότητα των μουσουλμάνων» που προσβάλει τον προφήτη Μωάμεθ και έχει προκαλέσει βίαιες διαδηλώσεις σε πολλές μουσουλμανικές χώρες, σύμφωνα με το περιοδικό Der Spiegel που θα κυκλοφορήσει αύριο Κυριακή.

Βίντεο: Εξαιρετική ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ!!! Τα βασικά σημεία της ομιλίας του

Δείτε το βίντεο με τις ενδιαφέρουσες θέσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

Allahu Akbar: Την μαστίγωσαν γιατί...ερωτεύτηκε

Μια έφηβη 16 ετών, η Σαμπέρα, μαστιγώθηκε στην επαρχία Γκάζνι του νότιου Αφγανιστάν επειδή είχε σχέση με έναν νεαρό άνδρα, όπως έγινε σήμερα γνωστό από τις τοπικές αρχές.