17 Σεπτεμβρίου 2012

Οι μεγαλύτερες απώλειες από το Βιετνάμ: Οι ΗΠΑ έχασαν 8 αεροπλάνα μέσα σε μια ώρα!

Η επίθεση των Ταλιμπάν εναντίον της βάσης Bastion, στο ΝΔ Αφγανιστάν, το βράδυ της περασμένης Παρασκευης ήταν αυτή με τις μεγαλύτερες απώλειες για τις ΗΠΑ από τον πόλεμο του Βιετνάμ!

Η εισβολή 15 (19 κατ' άλλους) Ταλιμπάν που φορούσαν αμεικάνικες στολές και ήταν χωρισμένοι σε 3 ομάδες, είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο 2 πεζοναυτών και να καταστραφούν 8 από τα 10...

Γουστάρει τ' άγρια το "αγόρι": Είμαι κατά της βίας της ΧΑ-Η βία είναι μόνο για σπορ ή για σεξ

Για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την Χρυσή Αυγή καθώς και για την υπόθεση με τις φορολογικές δηλώσεις των καλλιτεχνών μίλησε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει δεχθεί απειλές από Χρυσαυγίτες.

Καταγγελία δημάρχου Ζακύνθου: Πάλι «έκαναν τα στραβά μάτια» στους επανέλεγχους για επιδόματα τυφλότητας!

Πάλι «έκαναν τα στραβά μάτια» στους επανέλεγχους για επιδόματα τυφλότητας παρά το σάλο που σημειώθηκε... Όπως κατήγγειλε ο δήμαρχος Ζακύνθου Στέλιος Μποζίκης, από τους 107 δημότες Ζακύνθου (σε σύνολο περίπου 350) που με εντολή εισαγγελέα εξετάστηκαν για επίδομα τυφλότητας στην Πάτρα και κρίθηκαν τυφλοί, τουλάχιστον 30 με 40 ακόμα άτομα έπρεπε να κοπούν!

Άρθρο της Καθημερινής που εξίσωνε τους ΣΥΡΙΖΑίους μπαχαλάκηδες με τους Χρυσαυγίτες, έκανε πύραυλο τον ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε το άρθρο του Σ. Κασιμάτη και μετά την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

«Η ευκαιρία της Χρυσής Αυγής για τη δημοκρατία

Tου Στεφανου Κασιματη 

Οσοι πιστεύουμε στην δημοκρατία οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην Χρυσή Αυγή - και σοβαρολογώ απολύτως. Της το οφείλουμε για την ευκαιρία που μας προσφέρει -και μάλιστα την ώρα που την έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη- ώστε να διορθώσουμε λάθη δεκαετιών και να κάνουμε μια νέα αρχή στην πολιτική ζωή.

Τσάμης: "Η ΝΔ έχει μολυνθεί από ΠΑΣΟΚογενείς νόσους"

Άρθρο του Δημήτρη Τσάμη* 
Όσοι ανέθεσαν με την ψήφο τους στη Νέα Δημοκρατία τον ηγετικό ρόλο για την αντιμετώπιση της κρίσης παρακολουθούν τις προσπάθειες που καταβάλλονται και προσδοκούν αποτελεσματικότητα και συνέπεια. Σε περίοδο τεραστίων προβλημάτων και...

Η ΕΡΤ καταφύγιο αποτυχημένων του ΠΑΣΟΚ

Ποιοί ετοιμάζονται για νέα καριέρα αφού απέτυχαν στην πολιτική;

Είναι μία τρανή απόδειξη πως κανείς δεν πάει χαμένος στον κόσμο ετούτο. Μετά τη σημερινή συνεδριάση του Διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ εγκρίθηκε η επιστροφή της...

Ενα χολλυγουντιανό θρίλερ ζητά άδεια να γυριστεί στην Ακρόπολη... οι μαλάκες θα συσκεφθούν και μπορεί να το απορρίψουν... να τους στείλουν στην Τουρκία

Μετά την Κνωσό, για την οποία ζήτησε και πήρε άδεια, η εταιρεία παραγωγής της διεθνούς ταινίας «Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου», τώρα ζητά να της επιτραπεί να κάνει γυρίσματα και στην Ακρόπολη. Στον ίδιο χώρο, όμως, άδεια να γυρίσει σκηνές της ταινίας του, «Κοιλάδα των ρόδων», επιθυμεί να πάρει και ο έλληνας σκηνοθέτης Νίκος Παναγιωτόπουλος.

«Τσαρλατάνοι όσοι ζητούν έξοδο της Ελλάδας»

Απολύτως αρνητικός απέναντι στο ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ήταν ο καγκελάριος της Αυστρίας και αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών, Βέρνερ Φάιμαν, στην κεντρική ομιλία του στη συνδιάσκεψη του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος τη Δευτέρα στη Βιέννη.

Έκανε και ένα καλό η μαιμού: Σούταρε τον Βλάχο

Χάθηκε το φιλότιμο! Αυτό είναι το ευχαριστώ για το Βατοπαίδι ρε αλήτες! Διώξατε τον άνθρωπο που πέταξε τόνους λάσπης ρε άκραδοι!

Με αποχωρήσεις εργαζομένων ξεκίνησε η εβδομάδα στον Alpha, όπου δημοσιογράφοι απολύονται ή ωθούνται στην απομάκρυνση από την διοίκηση του σταθμού, επειδή δεν δέχτηκαν να υπογράψουν τις νέες ατομικές συμβάσεις, οι οποίες έθιγαν τόσο τους μισθούς τους, όσο και τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους κεκτημένα.

Μητσοτάκης σε Μεϊμαράκη: Δεν φεύγω από το γραφείο που έχω 19 χρόνια

[Τη φωτοβολίδα του Μεϊμαράκη δεν την κατάλαβα; Ποιο το όφελος αν πάνε Μητσοτάκης Σημίτης σε άλλο κτήριο; Θα σταματήσουμε να πληρώνουμε τα γραφεία τους; ΟΧΙ... άρα τι κερδίζουμε πέρα από τον εξευμενισμό της λαϊκής γκρίνιας με ανούσια πήγαινε έλα... Το μόνο κέρδος που βλέπω είναι να αδειάσουν γραφεία στη Βουλή για να διορίσουν και άλλους μετακλητούς ή μόνιμους...]

Την κατηγορηματική του άρνηση να μετακινηθεί από το γραφείο που διατηρεί στη Βουλή τα τελευταία 19 χρόνια, ως πρώην πρωθυπουργός, ανακοίνωσε σήμερα στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

"Τρέχουν" οι αποκρατικοποιήσεις... άντε να δούμε

 Τρέχουν  οι αποκρατικοποιήσεις
Σε λιγότερο από 48 ώρες ξεκινά και ουσιαστικά η διαδικασία ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ καθώς στο προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας θα συζητηθεί η πώληση του 29% του Οργανισμού, αφού όλα δείχνουν πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει δώσει το "πράσινο φως".

Θα δωθεί επιστροφή της διαφοράς φόρου και όχι επίδομα θέρμανσης

Συμφωνία στο... 90% του σχεδίου ανακούφισης των πλέον ευπαθών κοινωνικών ομάδων από την επικείμενη «εκτόξευση» των τιμών του πετρελαίου θέρμανσης, επιτεύχθηκε στη σύσκεψη του Γιάννη Μαυραγάνη με τους εκπροσώπους της Ν.Δ. του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και όπως όλα δείχνουν το σχέδιο αυτό βασίζεται στη επιστροφή της διαφοράς φόρου σε όσους προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης και όχι στη καταβολή επιδόματος.

Πάει ΣΥΡΙΖΑ η Ξενογιαννακοπούλου;

Πολύ κοντά στην προσχώρηση στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α βρίσκεται η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου καθώς οι συζητήσεις με την Κουμουνδούρου βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο.

Απόγνωση από την υπογεννητικότητα: Παιδικοί σταθμοί φυλάνε δωρεάν τα παιδιά για να κάνουν σεξ οι γονείς

Δράση για να βοηθήσουν να λυθεί το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στη χώρα ανέλαβαν επτά παιδικοί σταθμοί της Δανίας, προσφέροντας στους γονείς δωρεάν φύλαξη των παιδιών τους για δύο ώρες μια ημέρα την εβδομάδα, ώστε να τους δώσουν το ελεύθερο να κάνουν «τρελίτσες».

Η ελληνογερμανική συνεργασία ΦούχτεΡ-Δημάρχων μοντέλο για την Ευρώπη

[Πέφτουν οι μάσκες! Ο ναζί αιμοσταγής ΦούχτεΡ, όπως λέει ο Πάνος, θέλει να κάνει αποικίες και άλλες χώρες της Ευρώπης! Οι Έλληνες πατριώτες με το πληκτρολόγιο στο χέρι θα τον εμποδίσουν!]

Η ατζέντα του πρόσφατου τετραήμερου ταξιδιού του εντεταλμένου της καγκελαρίου Μέρκελ σε θέματα ελληνογερμανικής συνεργασίας σε επίπεδο δήμων και περιφερειών, Χανς-Γιοάχιμ Φούχτελ ή ΦούχτεΡ όπως λέει ο Πάνος, στην Ελλάδα, ήταν γεμάτη συναντήσεις με δημάρχους και περιφερειάρχες σε Ρόδο, Αθήνα, Τρίπολη, Πάτρα και Κέρκυρα.

Εκταφή Οζάλ!

Αυτό αποφάσισε τούρκικο δικαστήριο για τον Τοργκούτ Οζάλ, σήμερα στην Άγκυρα. Η εκταφή γίνεται για να διαπιστωθεί αν ο Τούρκος Πρόεδρος που πέθανε το 1993, από ανακοπή καρδιάς όπως είπαν τότε...

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Στουρνάρα - τρόικας

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών με τους επικεφαλής της τρόικας, για να συμφωνηθούν μέτρα του πακέτου, πέρα από τα 7,5 δισ. ευρώ που έχουν ήδη συμφωνηθεί.

Μόνο 34 από τους 388 ήταν πραγματικά τυφλοί

Το 82,35% όσων έπαιρναν επίδομα τυφλότητας στο νομό Ζακύνθου δεν ήταν πραγματικά τυφλοί, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του επανελέγχου στον οποίο προχώρησε το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ) κατά την περίοδο από 11/09/2012 έως 13/09/2012.

Πιο αυστηρές οι ποινές για τους λάθρο

Με εντολή του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά η Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης προωθεί προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης νομοθετική ρύθμιση τέτοια ώστε, όταν οι παράνομοι μετανάστες τελούν το οποιοδήποτε εκ δόλου αδίκημα, η παράνομη είσοδός τους στη χώρα να εκλαμβάνεται ως επιβαρυντική περίσταση.

Βίντεο: Η Μέρκελ είχε δώσει εντολή ΑΕροψεκασμού της Μακεδονίας όσο ήταν ο Πάνος στη ΔΕΘ!

Το βίντεο τραβήχτηκε από τον πρώην Νομαρχιακό σύμβουλο Πέλλας Χρήστο Τσιρανίδη, στις 13-09-2012, με κάμερα κινητού τηλ. ακριβώς πάνω από το καμπαναριό του Ι.Ν. Αγίων Πέτρου και Παύλου Μαυροβουνίου του Δ.Σκύδρας... όλα τα λεφτά είναι τα σχόλια του ΑΕροψεκαζόμενου ειδικά τη στιγμή που τα καυσαέρια του αεροπλάνου χάθηκαν προς στιγμή πίσω από κάποιο σύννεφο:

Βίντεο: Πτώση με αλεξίπτωτο από τη μεγαλύτερη κρεμαστή γέφυρα της Κίνας

40 άτομα από 13 χώρες πήδηξαν με αλεξίπτωτο, στα πλαίσια του Aizhai Bridge International BASE Jump Festival, από τη μεγαλύτερη κρεμαστή γέφυρα της Κίνας, την Aizhai, με μήκος 1.175 μέτρα, που βρίσκεται σε ύψος 330 μέτρων από το έδαφος. Δείτε το βίντεο:

Πρέπει να βλέπουν τα φωτόσημα λένε... αν υπήρχαν κιόλας φωτόσημα θα είχαν δίκιο...

Γράψαμε το Σάββατο για την απαράδεκτη ανάθεση κοψίματος των κλαδιών σε κάποιο σημείο της γραμμής Έδεσσα-Θεσσαλονίκη, έναντι 4.000 ευρώ... αμέσως μετά οι μηχανοδηγοί του ΟΣΕ έβαλαν μια ανάρτηση στο blog τους (δείτε τη στο τέλος) για να μας πούνε ότι είναι σημαντικό για λόγους ασφαλείας, να κόβονται τα κλαδιά ώστε να φαίνονται πχ. τα φωτόσημα (οι φωτεινοί σηματοδότες κατά μήκος της διαδρομής) και μας αναφέρουν σαν παράδειγμα την Οινόη.

Σίγουρα είναι σημαντικό να μην υπάρχουν κλαδιά και να φαίνονται τα φωτόσημα... για τα ανεπυγμένα κράτη όμως, όπου τα τρένα κινούνται σαν αστραπές και...

Ο Μαυραγάνης και η ...γυναικάρα με τα κόκκινα που "φορτώθηκε"!

Περίεργα πράγματα πληροφορείται το www.moneypro.gr και για το λόγο αυτό περιμένει απαντήσεις. Πιο συγκεκριμένα, τα ...παπαγαλάκια της Καραγιώργη Σερβίας μας πληροφόρησαν πως στους διαδρόμους του υπουργείου κυκλοφορεί ...γυναικάρα με τα κόκκινα, δηλαδή μια εκπάγλου καλλονής γυναίκα η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως δημοσιογράφος και διορίστηκε ως...

Μέρκελ: «Η καρδιά μου αιμορραγεί για τους Έλληνες»

Την επιθυμία της να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη εξέφρασε εκ νέου σήμερα η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Βερολίνο.

Τρελοί ΑΕροψεκασμοί σήμερα πάνω από την πλ. Συντάγματος

Δείτε για ποιο λόγο ψέκαζαν σήμερα οι νεοταξίτες της Μέρκελ:

Η λιτότητα στην Ελλάδα αναμένεται να τελειώσει τον Οκτώβριο

Με τίτλο: «Η Ευρώπη σκέφτεται να βάλει τέλος στη λιτότητα», η γαλλική εφημερίδα «Le Monde» αναφέρεται στην Ελλάδα υπογραμμίζοντας πως τον Οκτώβριο -πιθανόν- τελειώνει η λιτότητα στη χώρα.

Μπράβο μαλάκ@@ ΝΔίτες: Ο ΓΓ Διευθυντής της Hellexpo ο βλάκας που κρατάει την ομπρέλα του Τσίπρα


Ο Γενικός Διευθυντής της Hellexpo Γ. Παπακωνσταντίνου κρατά την ομπρέλα στον Τσίπρα για να μη βραχεί ο ζαχαρένιος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την επίσκεψη του το Σάββατο στη ΔΕΘ!

Δείτε τις αμοιβές των προσληφθέντων στην ΕΡΤ

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις στη Διαύγεια, αλλά και τις εισηγήσεις που έχουν συνταχθεί για τις προσλήψεις στην ΕΡΤ, ως τώρα η σχετική λίστα έχει ως εξής:

Μήνυση Μπέου στην Αντιεισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου!

Το νέο του βήμα στη «δικαστική οδό» πραγματοποίησε ο Αχιλλέας Μπέος. Ο άλλοτε μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, κατέθεσε μήνυση την Παρασκευή(14/9) εναντίον της αντιεισαγγελέως Πρωτοδικών Πόπης Παπανδρέου για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας!

Ρε κόφτε το δούλεμα-Μαυραγάνης: Η Ελλάδα δεν μπορεί να διαπραγματευτεί με τη Γερμανία για την απόκτηση των cd με τα ονόματα καταθετών σε ελβετικές τράπεζες

[Επειδή τάχα είναι προϊόν βιομηχανικής πειρατείας!!! Και πως οι γερμανοί το αγόρασαν και έχουν ξεκινήσει και την επεξεργασία των στοιχείων, έχοντας ήδη ενημερώσει τα κρατίδια ποιοι και με ποια ποσά αναφέρονται στα CD; Αυτοί δεν φοβούνται την Ελβετία που λέει ότι "τα στοιχεία είναι προϊόν κατασκοπείας και έχει εκδώσει εντάλματα σύλληψης"; Στο κάτω κάτω τι θα πούνε οι Ελβετοί;

Σύσκεψη Σαμαρά- Στουρνάρα - Βρούτση ενόψει του τελικού γύρου με την τρόικα-Μεγαλύτερη εμπιστοσύνη μεταξύ Ελλάδας - δανειστών

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται σε εξέλιξη η σύσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με τον υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα και τον υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση. Πιο αισιόδοξος δηλώνει ο κ. Στουρνάρας σε συνέντευξή του στην Guardian.

Σ. Κεδίκογλου: Πρώτα η ρευστότητα και μετά η επιμήκυνση-Οι δεσμεύσεις ισχύουν για την 4ετία

«Οι δεσμεύσεις μας ισχύουν και θα τις υλοποιήσουμε σε ορίζοντα τετραετίας, το είπε και ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο ραδιοφωνικό σταθμό Real. Υπογράμμισε ότι αφού εξασφαλιστεί η ρευστότητα, το επόμενο στάδιο είναι να τεθεί το ζήτημα της επιμήκυνσης.

Άρχισαν οι δικαιολογίες-ΠΑΠ: «Ποτέ δε ζήτησα αλεξίσφαιρη BMW»

"Στοπ" στον θόρυβο που προκλήθηκε σχετικά με την αλεξίσφαιρης BMW αξίας 750.000 ευρώ, την οποία χρησιμοποιούσε στο παρελθόν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και μετέπειτα πέρασε στη κατοχή του Ευάγγελου Βενιζέλου, επιχειρεί να βάλει ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Καλά αυτός ο μαλάκ@@ που μιλάει σε όλο τον πλανήτη, γιατί κρατάει την ομπρέλα μόνος του;

Δεν είδε τον Τσίπρα να παραδειγματιστεί:

Μελιγαλάς 1944 – Το χρονικό της μεγάλης σφαγής

Είναι Σεπτέμβριος του 1944. Στις 4 του μηνός, τα γερμανικά στρατεύματα αποχωρούν από την Μεσσηνία και τους γειτονικούς νομούς Λακωνίας και Ηλείας, με κατεύθυνση την Τρίπολη και την Κόρινθο. Την πόλη των Καλαμών υπεράσπιζε δύναμις 600 ανδρών των Ταγμάτων Ασφαλείας και 200 της Ε.Β. Χωροφυλακής, υπό την διοίκηση του Νομάρχου Δημητρίου Περρωτή.

Δείτε πόσο φόρο θα πληρώσετε για τα κάθε είδους ακίνητά σας [πίνακας]

Με στόχο την είσπραξη περίπου 2,5 δισ. ευρώ κάθε χρόνο το υπουργείο Οικονομικών προωθεί την τελική ρύθμιση για τη φορολόγηση των ακινήτων με νέο τρόπο. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο φόρος θα είναι ένας και μοναδικός, αλλά για πρώτη φορά θα συμπεριλαμβάνονται κάθε είδους ακίνητα και οικόπεδα, εκτός από τις εκτάσεις που καλλιεργούνται από επαγγελματίες αγρότες.

Τον λαό ή τις τράπεζες θα σώσει η δόση των 31,5 δις ευρώ;

Σε λίγες ημέρες κλείνει το πακέτο μέτρων των 11, 13, 15 δις, έχουμε χάσει το μέτρημα. Μετά κόπων και βασάνων θα ανακοινωθούν τα μέτρα τα οποία θα έχουν τα πάντα στο μενού. Από μειώσεις μισθών και συντάξεων μέχρι αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης στα 67 έτη. Κι όλος αυτός ο πόνος, τα δάκρυα, το αίμα και τα όσα θα ακολουθήσουν στους δρόμους από διαδηλωτές, για να πάρουμε τη δόση των 31,5 δις ευρώ.

Η συνέχεια στο alexpolisonline.blogspot.com

Έγκυος το call girl του Ρούνεϊ: Μπαλοτέλι και ένας νάνος οι πιθανοί πατέρες [εικόνες]

Έξι μηνών έγκυος είναι η Τζένι Τόμπσον, το γνωστό call girl με το οποίο απατούσε την έγκυο γυναίκα του ο Ρούνεϊ. Σύμφωνα με όσα λέει η ίδια στην εφημερίδα Sun, ο Μάριο Μπαλοτέλι και ο Τζος Μπένετ (έπαιζε τον νάνο στα Χάρι Πότερ) θα πρέπει να ανησυχούν περισσότερο για τα αποτελέσματα του τεστ DNA.

Τσίπρας στη ΔΕΘ: Λεφτά υπάρχουν ... αλλά δεν σας λέω που τα 'χω κρύψει

Ο Α. Τσίπρας πέμεινε στις γενικές (και ανέφικτες, για πολλούς) προτάσεις περί καταγγελίας του Μνημονίου, ακύρωσης της δανειακής σύμβασης, ρήτρας ανάπτυξης και το (μονομερές) «μορατόριουμ» στην αποπληρωμή χρέους.

Βρήκε δουλειά ο Παπακωνσταντίνου … στο ΔΝΤ;

Από την άλλη, ο Βηματοδότης δίνει μια πληροφορία, για το ταξίδι του κ. Παπακωνσταντίνου στις ΗΠΑ τον Αύγουστο που μας πέρασε, την οποία ευκολότερα την ανέχεται κανείς αν την αντιμετωπίσει με … χιούμορ.

Αγαθονήσι:Ξύλο ανάμεσα σε λαθρομετανάστες και κατοίκους - Δεν τους άφησαν να φύγουν!

Πανικός για λίγη ώρα στο λιμάνι του νησιού, όταν οι 58 λαθρομετανάστες αγνόησαν τις εντολές των αρχών και προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε πλοίο που θα τους μετέφερε στη Σάμο...

13ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!

Ο δεκατριάχρονος Cristian Fernandez από τη Φλόριδα των ΗΠΑ είχε δύσκολη ζωή από την πρώτη στιγμή της ύπαρξής του. Σε ηλικία μόλις δύο χρόνων, βρέθηκε να κυκλοφορεί ολόγυμνος στον δρόμο, καθώς η ναρκομανής γιαγιά του τον είχε παρατήσει και η τύχη της 14χρονης μητέρας του αγνοούνταν.

Ο ΟΠΑΠ έπεσε 16% στο ΧΑΑ επειδή η ΕΕ θα ζητήσει να πληρώνει 200-300 επιπλέον φόρο

[Κάθετη πτώση σημείωσε την Παρασκευή η μετοχή του ΟΠΑ στο Χρηματιστήριο μετά από τις φήμες ότι η ΕΕ θα επιτρέψει μεν το μονοπώλιο για άλλα 10 έτη, έως το 2030, αλλά θα ζητήσει να σταματήσει η προνομιακή φορολόγησή του και στο εξής να πληρώνει 30% φόρο επί των μικτών κερδών. Αυτό σημαίνει ότι στα 1,3 μικτά κέρδη του 2011 θα έπρεπε να πληρωθούν...

Η ξεφτίλα της Κυβέρνησης: Ξέρει να κόβει συντάξεις αλλά δεν ξέρει να βάλει Δ/ντές σε μεγάλες εφορίες που παραμένουν ακέφαλες (βίντεο)

Σε αποκάλυψη προχώρησε πριν από λίγο ο αντιπρόεδρος των εφοριακών, λέγοντας ότι μεγάλες εφορίες, τουλάχιστον έξι, παραμένουν ακέφαλες. Δείτε το βίντεο από το πρωινό του ΑΝΤ1:

Αλλοδαπός ξυλοκόπησε φοιτήτρια

Πρωτοφανές περιστατικό ξυλοδαρμού με δράστη αλλοδαπό και θύμα 19χρονη κοπέλα από την Πάτρα, σημειώθηκε σε καφετέρια της πόλης στην οδό Ραδινού.

Τι θα γίνει με το αφορολόγητο;

Του Σπύρου Δημητρέλη

Στην κατάργηση του αφορολόγητου μόνο για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες προσανατολίζεται η κυβέρνηση και στη θέσπιση απευθείας εκπτώσεων φόρου μόνο για δαπάνες με αποδείξεις από συγκεκριμένους επαγγελματικούς κλάδους. Αυτό είναι το τελευταίο σενάριο που έχει πέσει στο τραπέζι του υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να προκύψει αύξηση των φορολογικών εσόδων. Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι επί της ουσίας...

Δάκρυσε το πανελλήνιο με το δράμα του Γιώργου: «Αισθάνομαι ενοχές για τα λεφτά που κέρδισα»

Γιώργο πρέπει να φανείς δυνατός! Κάνε την καρδιά σου πέτρα και προσπάθησε να το ξεπεράσεις... πήγαινε και κανα Λονδίνο ή Νέα Υόρκη για 2-3 μήνες ρε άνθρωπέ μου, αντί να είσαι συνέχεια στο παλάτι στην Αντίπαρο!

Απαντήσεις σε κάθε πιθανό ερώτημα έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας στην συνέντευξη που έδωσε στο Down Town Κύπρου. Εκεί που μίλησε για τις οικονομικές του απολαβές, τα λάθη του, το πόσο νοιώθει παρεξηγημένος και την Χρυσή Αυγή.

Χαχαμίδης εναντίον Κασιδιάρη: «Βάλε γάντια και έλα να τα πούμε στο ρινγκ»

Ο πρωταθλητής του kick boxing Λευτέρης Χαχαμίδης αποκαλύπτει για πρώτη φορά τις λεπτομέρεις του ερωτικού τριγώνου μεταξύ εκείνου, της -πρώην αρραβωνιαστικιάς του- Βούλας Παπαχρήστου και του Ηλία Κασιδιάρη. Μπόνους το σχολιό του για την τεχνική του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στο χαστούκι που έριξε στην Λιάνα Κανέλλη.

Βίντεο: Παγκόσμιο ρεκόρ από κινέζους ακροβάτες, στα 350 μέτρα ύψος... χωρίς ασφάλεια

Κινέζοι ακροβάτες περπάτησαν χωρίς μέτρα ασφαλείας, σε σκοινί μήκους 1400 μέτρων και σε ύψος 350 μέτρω πάνω από τη χαράδρα Dehang στην κεντρική Κίνα. Αυτού του είδους τα ακροβατικά αποτελούν παράδοση για του Uyghur που ζούνε στην αυτόνομη περιοχή της Κίνας, Xinjiang Uyghur. Δείτε το βίντεο:

Η αντιμετώπιση του Φασισμού στην Ελλάδα

Γράφει ο Χρίστος Βαχτσιαβάνος

Ο Φασισμός μέσα σε μία κοινωνία μπορεί να συναντηθεί σε πολλές μορφές κοινωνικών δραστηριοτήτων, αλλά σκοπός του άρθρου αυτού είναι να προσδιορίσει το Φασισμό όπως αυτός εκφράζεται μέσα από τη δράση πολιτικών μορφωμάτων, τους τελευταίους μήνες ιδιαίτερα δημοφιλείς και στη χώρα μας.

Κι όμως! Ο Σαμαράς τα πάει καλά!

Θανάσης Μαυρίδης

Μέσα ή έξω από το ευρώ; Τις τελευταίες ημέρες οι Γερμανοί δηλώνουν δεξιά και αριστερά ότι θέλουν την Ελλάδα μέσα στο ευρώ. Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για μία δήλωση ουσίας ή αν την υπαγόρευσαν οι αμερικανικές εκλογές. Ούτε γνωρίζουμε αν είναι σε θέση να μας διώξουν και γι’ αυτό κάνουν μία δήλωση ότι μας θέλουν. Όπως και να έχει, κερδίζουμε χρόνο. Κι αυτό είναι το σημαντικό...

Κανονικά τα φάρμακα για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ - Εξαιρείται η Αττική

Τελειώνει ο Γολγοθάς για χιλιάδες ασφαλισμένους καθώς από την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, τα φαρμακεία της χώρας -εκτός από αυτά της Αττικής- θα εξυπηρετούν κανονικά τους ασφαλισμένους του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας, δίνοντας φάρμακα με πίστωση.

«Σεισμό» θα προκαλέσει η λίστα του ΣΔΟΕ για τον παράνομο πλουτισμό πολιτικών

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται το οριστικό πόρισμα του ΣΔΟΕ το οποίο αναμένεται να αναταράξει τον πολιτικό κόσμο καθώς έχουν προκύψει σημαντικά στοιχεία που αφορούν παράνομο πλουτισμό και φοροδιαφυγή πολιτικών προσώπων.

Όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης εξυμνούσε τον Χίτλερ αντί του Στάλιν (φώτο)

"Αν οι ναζί είχαν κερδίσει τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, οι αξίες του ελληνισμού θα όριζαν τους λαούς..." λέει ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος σε παλιότερο άρθρο εξυμνεί τον Αδόλφο Χίτλερ, σε μια ανάρτηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις αφού ο μαύρος φασίστας εξυμνεί τον Χίτλερ αντί του πολιτικά ορθού, δηλ. του Στάλιν, που επιβάλλει ο κόκκινος φασισμός.

Βίντεο: Ακόμα... δέρνονται στην Σερβία

Τι και αν η αστυνομία είχε πάρει δρακόντεια μέτρα ασφάλειας για το ματς της Ραντνίτσκι με τον Ερυθρό Αστέρα, οι οπαδοί των δυο ομάδων βρήκαν... τρόπο για να λύσουν τις διαφορές τους με τη βία. Τόσο ο εξωτερικός χώρος όσο και οι κερκίδες μετατράπηκαν σε ρινγκ, με την αστυνομία να παίζει το ρόλο θεατή σε αρκετές στιγμές!

Ζάκυνθος: 5 στους 6 "τυφλούς" βρήκαν το... φως τους!

Οι έλεγχοι για τους τυφλούς στη Ζάκυνθο καταδεικνύουν πως πραγματικός δικαιούχος είναι ένας στους έξι.

Ο Δήμαρχος Ζακύνθου Στέλιος Μποζίκης μιλώντας στο Mega αποκάλυψε πως πρόσφατα oλοκληρώθηκαν οι έλεγχοι από το Κέντρο Πιστοποίησης αναπήρων του ΙΚΑ Ζακύνθου.