18 Σεπτεμβρίου 2012

Οι πιο ωραίες γαλαζοαίματες του πλανήτη [εικόνες]

Δεν είναι ιδίαιτερο συχνό φαινόμενο για μια γαλαζοαίματη να είναι ταυτόχρονα και σέξι. Ο παρακάτω ωστόσο πληρούν και τα δυο κριτήρια.

Η εκθαμβωτικά όμορφη και κλασάτη βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας.

Οι μικροί της Σάλκε κέρδισαν ήδη 1-0 αλλά η διαφορά είναι άλλη

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Σάλκε ήρθαν μαζί με την πρώτη ομάδα προχθές (αν δεν κάνω λάθος). Σήμερα το πρωί έπαιξαν τον αγώνα τους, κέρδισαν, έφαγαν και στη συνέχεια το πρόγραμμά τους προέβλεπε αυτό που κάνει τη διαφορά με τις δικές μας ομάδες:

Το παίζει στα δάκτυλα ο μπαγάσας... το ipad έτσι; μην πάει το μυαλό σας στο κακό

Μόνο με το space έχει ένα προβληματάκι όπως σας είπαμε αλλά θα το διορθώσει κι αυτό:

Τον προσεχή Μάϊο – Ιούνιο η πρώτη βολή των S-300

Στα τέλη του προσεχούς Μαίου ή αρχές Ιουνίου του 2013 και μάλιστα στην Ελλάδα, στο Πεδίο Βολής Κρήτης, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη εδώ και χρόνια πρώτη βολή του...

Την Πέμπτη η συνάντηση των αρχηγών - Αναβάλλεται το ταξίδι Σαμαρά

Την Πέμπτη θα συνεδριάσουν τελικά οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί προκειμένου να σχεδιάσουν τη στρατηγική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση πριν την οριστικοποίηση του πακέτου μέτρων με την Τρόικα την Κυριακή.

Πολύδωρας: Περισσότερα θρησκευτικά στα σχολεία για να βγούμε από την κρίση

Πολλές προτάσεις έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για την έξοδο της χώρας από την κρίση, αυτή όμως του Βύρωνα Πολύδωρα ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Παύει η προστατευτική φύλαξη στόχων και η προστασία βουλευτών

Παύει από σήμερα η προστατευτική φύλαξη στόχων και η προστασία βουλευτών, ευρωβουλευτών και περιφερειαρχών από αστυνομικούς, καθώς...

Αρχαιολόγοι στις Σέρρες πολύ κοντά στον τάφο της οικογένειας του Μεγαλέξανδρου

Μπροστά σε μια μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη πιθανόν να βρίσκονται τα συνεργεία της ΚΗ' Εφορείας Κλασσικών Αρχαιοτήτων Σερρών. Μετά από έρευνες ετών και αξιοποιώντας την ιστοριογραφία και τις προφορικές παραδόσεις της περιοχής, οι αρχαιολόγοι κατέληξαν σε μία «τούμπα» σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αμφίπολης. Το μεγάλο μυστικό που κρύβεται στο εσωτερικό της αφορά στον εντοπισμό των τάφων της συζύγου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Ρωξάνης, και του υιού τους, Αλέξανδρου Δ'.

Έτσι εξηγείται ο αφηνιασμένος Μανώλης που κάθε μέρα μπινελίκωνε τον Βρούτση

Επί μέρες ακούμε και βλέπουμε να ξεδιπλώνετε από διάφορα δημοσιογραφικά, πολιτικά και εν μέρη συνδικαλιστικά κέντρα ένας πόλεμος λάσπης κατά του υπουργού εργασίας Γιάννη Βρούτση. Και δεν μπορούσαμε να εξηγήσουμε γιατί ένας νέος επαρχιώτης βουλευτής που δεν προέρχεται από κανένα πολιτικό τζάκι όπως ο Γιάννης Βρουτσης δέχεται αυτόν τον πόλεμο λάσπης. Τελικά σήμερα το μεσημέρι λύθηκε η απορία μας καθώς διαβάσαμε ότι...

Βραβεύθηκε το Μουσείο της Ακρόπολης για το «λέιζερ» στις Καρυάτιδες

Με το βραβείο Keck Award 2012 τιμήθηκε το Μουσείο της Ακρόπολης από το International Institute for Conservation (IIC) στη Βιέννη για τη συντήρηση και αποκατάσταση των Καρυατίδων της νότιας πρόστασης του Ερεχθείου, με τη χρήση τεχνολογίας λέιζερ.

Σε δουλειά να βρισκόμαστε: Θα κάνουν ήρωες βουλευτές της ΧΑ και θα τους πηγαίνουν βόλτα στο Τμήμα για να τους ελευθερώσουν... ενώ δίπλα θα οργιάζει το παραεμπόριο... Σοβαροί είστε ρε;

[Αυτοί που τα σκέφτονται αυτά δεν έχουν καμία σοβαρότητα: Αντί να τσακίσουν το παραεμπόριο θα χάνουν την ώρα τους με φωτοβολίδες και τον Μιχαλολιάκο να χτυπιέται έξω από τα Α/Τ. Έχουν έναν ασθενή και αντί να του δώσουν μια αντιβίωση για τη λοίμωξη τον πλακώνουν στα Ντεπόν για να μην έχει πυρετό και να φαίνεται καλά... Η λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά σε τέτοιες βλακείες... Άσχετο: Σε τι διαφέρουν αυτοί στη φώτο που ετοιμάζονται να πλακωθούν με τα ΜΑΤ, από το ΠΑΜΕ; Έχει καταλάβει κανείς;]

Εγκύκλιος πολλών σελίδων προς τις εισαγγελίες και τα αστυνομικά τμήματα όλης της χώρας, έστειλε ο Άρειος Πάγος μέσω της οποίας ανάβει το «πράσινο φως» για συλλήψεις βουλευτών σε περίπτωση που διαπράττουν κακουργήματα, ενώ φωτογραφίζονται παράλληλα και οι δράσεις της Χρυσής Αυγής.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ?

     Κάθε ημέρα ο Βερύκοκος στον ΑΛΦΑ βρίζει ,χλευάζει,ειρωνεύεται και λοιδορεί τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.
     Για άλλα θέματα τον ρωτάει ο κεντρικός παρουσιαστής ο Σρόιτερ,την χολή του για τον Στρατό ρίχνει ο Βερύκοκος.
     Επειδή από ότι ξέρω μια χαρά περνούσε στο ΥΕΘΑ σαν στρατιωτικός ρεπόρτερ,κανένας δεν τον ενοχλούσε,πλην της εποχής επί Σπηλιωτόπουλου,που τους είχε στείλει όλους τους Ρεπόρτερ εκεί που έπρεπε.Σε ένα δωμάτιο και από εκεί πήγαιναν μόνο με πρόσκληση στα αρμόδια γραφεία και με συνοδεία στρατονόμου.
    Δεν θα σχολιάσω βέβαια την εκτόξευση του σαν ρεπόρτερ επί εποχής Τσοχατζόπουλου.Ότι ήθελε γινότανε.Αλλά αυτό ίσως είναι και ένα θέμα του αρμόδιου εισαγγελέα.
    Άρα κάτι άλλο τον ΕΝΟΧΛΕΙ.
    Τι να είναι αυτό,τι να είναι αυτό?
   ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
   

Βρούτσης: Δεν γνωρίζω για μέτρα άνω των 5 δισ. για το υπουργείο Εργασίας

Με τη φράση "δεν γνωρίζω για μέτρα που αφορούν στο υπουργείο Εργασίας άνω των 4,8 με 5 δισεκατομμυρίων ευρώ" σχολίασε τα όσα ακούγονται για τις νέες απαιτήσεις της τρόικας ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης αποχωρώντας από το υπουργείο Οικονομικών όπου συμμετείχε στη συνάντηση των δανειστών με τον υπουργό Οικονομικών.

Δεν αμφιβάλλαμε: Αναστέλλεται η κατεδάφιση κατοικιών των Ρομά στο Νομισματοκοπείο

Την προσωρινή αναστολή εκτέλεσης της απόφασης του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για την κατεδάφιση των κατοικιών 42 Ρομά στο Νομισματοκοπείο, στο Χαλάνδρι, διέταξε σήμερα ο πρόεδρος του Α΄Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου της Αθήνας, Β. Οδαμπάσογλου.

Μείωσε 30% το μισθό του ο Γ. Προβόπουλος μετά το θόρυβο που προκλήθηκε με την άρνησή του

Σε σωρευτική μείωση του μισθού του κατά 50% από το 2009 προχώρησε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, όπως μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο επιστολή του κεντρικού τραπεζίτη της χώρας προς τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Mario Draghi.

"Οι δηλώσεις" εκτόξευσαν τον δείκτη

Με υψηλά κέρδη, πάνω από τα επίπεδα των 750 μονάδων, έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά στη σημερινή συνεδρίαση, αν και αρχικά οι τιμές των μετοχών κατέγραφαν ισχυρές απώλειες.

Αυτά παθαίνει όποιος βλέπει "The Walking Dead": Έτοιμοι για πόλεμο με... ζόμπι είναι οι Αμερικανοί

Τους Αμερικανούς πολίτες θέλει να εκπαιδεύσει μία εταιρεία σεκιούριτι στην Καλιφόρνια, προκειμένου να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που ξεσπάσει πόλεμος με... ζόμπι.

Η Μάγια το ριξε στις μπύρες

[Αφού βαρέθηκε να γυρίζει σε εξωτικά μέρη σε όλο τον κόσμο εις υγεία των κορόιδων και αφού μας έσωσε με την παρουσία της στη Βουλή, είπε να αποσυρθεί στην Τήνο]

Σύντομα, η νέα δραστηριότητα της Μάγιας Τσόκλη θα είναι η παραγωγή μπύρας! Μάλιστα, ακούσατε σωστά. Η παρουσιάστρια του "Ταξιδεύοντας" ανοίγει στην Τήνο μικροζυθοποιΐα, της οποίας η λειτουργία προγραμματίζεται για τις αρχές του 2013.

Βίντεο: Πως ο άνθρωπος "πήγε" στον Άρη

Δείτε το βίντεο:

Ο "καλός" Δένδιας διαρρέει ότι θα εξαιρέσει τους ένστολους από τις περιοκπές... όχι σαν τους άλλους τους "μαλάκ@@" που κόβουν από παντού

Πληροφορίες που διέρρευσε ο ίδιος ο Δένδιας (δεν μπορεί να ήξερε κανείς άλλος τι συζητάει με τον Σαμαρά...) στο glyfo-oli-mera.gr αναφέρουν ότι έλαβε διαβεβαιώσεις ότι οι ένστολοι θα εξαιρεθούν από τις περικοπές. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο "καλός" είναι ο Δένδιας και πόσο "καθίκια" ή "μαλάκ@@" (δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα...) είναι οι υπόλοιποι που κόβουν μισθούς και συντάξεις, επειδή δεν υπάρχει σάλιο.

Εκτός περικοπών φαίνεται ότι θα τεθούν τελικά οι ένστολοι των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό) τουλάχιστον μέχρι τα ανώτερα κλιμάκια.

"Εμπρός δια της λόγχης" Κυκλοφόρησε το ιστορικό μυθιστόρημα του Φώτη Σαραντόπουλου


Ο Φώτης Σαραντόπουλος αρθρογράφος και φίλος του blog μας ετοίμασε μετά από πολύμηνη προετοιμασία το πρώτο του ιστορικό μυθιστόρημα με τίτλο "Εμπρός δια της λόγχης" το οποίο διαδραματίζεται στον Ά Βαλκανικό πόλεμο.Τα αποσπάσματα που μας έστειλε να διαβάσουμε μας γέμισαν με προσμονή για να αφεθούμε σε ένα ταξίδι 100 χρόνων πίσω σε μία από τις σημαντικότερες στιγμές της νεότερης ιστορίας του τόπου μας.

Ε, ΌΧΙ! Δεν έχει το θεό του ο Βρούτσης! Καταργεί την ειδική σύνταξη των Μανώληδων που είχε θεσμοθετήσει ο Μεταξάς!

Νομοθετική ρύθμιση με την οποία καταργείται η καταβολή ειδικής σύνταξης λόγω συνδικαλιστικής ιδιότητας από την 1η Νοεμβρίου 2012, προωθεί η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και στους Μανώληδες και Πολυζωγόπουλους επικρατεί πανικός.

Κάντε κι εσείς ταινίες στο youtube, λέει ο μουσουλμάνος δήμαρχος του Ρότερνταμ στα ζώα

Γιος ιμάμη και γεννημένος στο Μαρόκο, ο Άχμεντ Αμπουτάλεμπ είναι ο πρώτος μουσουλμάνος δήμαρχος του πρώτου λιμανιού της Ευρώπης, του κοσμοπολίτικου Ρότερνταμ.

Φιάσκο ΣΥΡΙΖΑ: Τελικά οι “ακροδεξιοί βομβιστές” του Τσίπρα ήταν... ακροαριστεροί τρομοκράτες!

Σε πολιτικό φιάσκο μεγάλων διαστάσεων εξελίσσεται για τον ΣΥΡΙΖΑ η υπόθεση των δήθεν "ακροδεξιών τρομοκρατιών" από το Γύθειο Λακωνίας, καθώς όχι μόνο κανένα στοιχείο, όπως διαρρέει η αστυνομία, δεν υπάρχει που να συνδέει τον βομβιστή του Γυθείου που βρήκε το θάνατο προσπαθώντας να κατασκευάσει μια βόμβα με ακροδεξιές οργανώσεις, αλλά όλα τα στοιχεία οδηγούν στο ότι ήταν μέλη της ακροαριστερής τρομοκρατικής οργάνωσης "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς"!

Θα δει και τον Πάπα ο Σαμαράς, εκτός από Μόντι, Ραχόι και Ρομπάι

Και το Βατικανό θα επισκεφτεί ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Ρώμη... Δείτε το βίντεο:

Μητροπολίτης Σπάρτης Ευστάθιος:«Θανάσιμο αμάρτημα η αυτοκτονία»

Σε μια εποχή που οι αυτοκτονίες έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο και κυμαίνονται σε 1-2 καθημερινά, καλό είναι, να ταρακουνηθούμε λίγο με τα λόγια ενός εκπροσώπου του Θεού.

Διαβάστε όλο το κείμενο:

Θα βρει άντερα να πει ένα αριθμό ;

Αν είδατε στα κανάλια τα "πανηγυρικά" ρεπορτάζ και αν διαβάσατε στα κομματικά blog τις "πολεμικές ανακοινώσεις" , θα πληροφορηθήκατε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος έβαλε την πρώτη υπογραφή στην πανελλαδική εκστρατεία συλλογής υπογραφών από τους πολίτες για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο που ξεκίνησαν χθες οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από την πλατεία Συντάγματος...


Διαβάστε την συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

Θεέ μου μια κούκλα! (φώτο)

Αγνώριστη εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκη top model.

Ο λόγος για την Tyra Banks, την παρουσιάστρια του Next Top Model στην Αμερική, που βγήκε για τρέξιμο ατημέλητη! Η Tyra έδειχνε ιδιαίτερα κουρασμένη και εξουθενωμένη από τη γυμναστική και δεν έμοιαζε σε τίποτα με την λαμπερή παρουσία που εντυπωσιάζει σε κάθε επίσημη εμφάνιση.

Έμμεση προαναγγελία της επιμήκυνσης από Στουρνάρα

Την επιμήκυνση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής κατά δύο έτη προανήγγειλε με έμμεσο τρόπο ο υπουργός των Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σε ομιλία του στο Ελληνοκινεζικό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας που διοργανώνει το ΙΟΒΕ και το Ινστιτούτο Κομφούκιος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πλεόνασμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών για πρώτη φορά από το Μάιο του 2010

Πλεονασματικό, για πρώτη φορά από το Μάιο του 2010, ήταν τον περασμένο Ιούλιο το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Τρίτη η Τράπεζα της Ελλάδος.

11,2 δισ. δεν είναι μόνο το πακέτο μέτρων αλλά και η ετήσια απώλεια από φοροδιαφυγή επαγγελματιών

Του Σπύρου Δημητρέλη

Το ποσό των 11,2 δισ. ευρώ (όσο είναι δηλαδή το κυοφορούμενο πακέτο λιτότητας για τη διετία 2013 – 2014) θα μπορούσε να εξασφαλίσει το ελληνικό δημόσιο ετησίως αν συλλάμβανε τα εισοδήματα των ελευθέρων επαγγελματιών που δεν δηλώνονται. Αυτό είναι ένα από τα βασικά συμπεράσματα της μελέτης «Φοροδιαφυγή ανά επαγγελματικό κλάδο:

Μεταμόσχευση νεφρού για τον Γκαλέτι με δωρητή τον πατέρα του

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στα γήπεδα. Ο πρώην ηγέτης του Ολυμπιακού θα υποβληθεί σε επέμβαση μεταμόσχευσης νεφρού στην πατρίδα του, την Αργεντινή.

Η Ρωσία διαγράφει το 90% του χρέους της Β. Κορέας

Συμφωνία για διευθέτηση του χρέους 11 δισ. δολαρίων της Βόρειας Κορέας προς τη Ρωσία υπέγραψαν Μόσχα και Πιονγκγιάνγκ, στην οποία προβλέπεται διαγραφή του 90% του υφιστάμενου χρέους που χρονολογείται από τη σοβιετική εποχή.

Να πόσα έδωσαν τα κόμματα σε διαφήμιση

Τον απολογισμό της διαφημιστικής τους δαπάνης την προεκλογική περίοδο για τις εκλογές του Μαΐου και Ιουνίου κατέθεσαν τα κόμματα στη Βουλή. Το ΠΑΣΟΚ φέρεται να δαπάνησε...

Η Άννα Ευθυμίου για τις γκέλες του μπάρμπα Γιάννη

1)Φανερά εκτεθειμένη η Διοίκηση Μπουτάρη από την ακύρωση του διαγωνισμού για την επισκευή των απορριμματοφόρων από το Ελεγκτικό Συνέδριο

Η Άννα Ευθυμίου, δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης, αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Ν.Δ. στη Βόρεια Ελλάδα και δικηγόρος, στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 17-09-2012 σχετικά με το θέμα του ναυαγίου του διαγωνισμού για την επισκευή των απορριμματοφόρων τόνισε ότι...

Εκτός από πίκρα μπορεί να μοιράσει και γύρο το ΠΑΟΚι

Ο Έλληνας στόπερ ετοιμάζει μία έκπληξη για τους συμπαίκτες του σε περίπτωση που η Σάλκε νικήσει τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Φετβά κατά των συμμετεχόντων της «βλάσφημης» ταινίας

Ο Αιγύπτιος σαλαφιστής ιμάμης Αχμάντ Φουάντ Ασούς εξέδωσε φετβά (θρησκευτικό διάταγμα), ζητώντας την εκτέλεση όλων των παραγόντων (κατά της ομάδας παραγωγής, των σκηνοθετών και των ηθοποιών της «Αθωότητας των Μουσουλμάνων»), της ερασιτεχνικής ταινίας-καρικατούρας που θεωρείται προσβλητική για το Ισλάμ και έχει πυρπολήσει τον μουσουλμανικό κόσμο, ανακοίνωσε εχθές το αμερικανικό κέντρο επιτήρησης των ισλαμικών ιστοσελίδων (SITE).

Βίντεο-Allahu Akhbar: Σύληση του πτώματος του αμερικάνου πρέσβη από ζώα

Δείτε το πρώτο βίντεο που εμφανίστηκε με το νεκρό πρέσβη και τα ζώα να αλλαλάζουν:

Κυριάκος: Να αλλάξει το Σύνταγμα -Να κατοχυρωθούν οι απολύσεις στο Δημόσιο

Ο βουλευτής της ΝΔ Β' Αθήνας Κυριάκος Μητσοτάκης πιστεύει ότι όχι μόνο πρέπει να γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο αλλά να κατοχυρωθούν και συνταγματικά.

Δεν θέλει να μειώσει το μισθό του ο Προβόπουλος... και φυσικά η Κυβέρνηση δεν τολμά να του τον μειώσει... μη μας πούνε και ανάλγητους

[Θέματα που έπρεπε να λύνονται μέσα σε 5 λεπτά γίνονται σήριαλ για να γελάει ο κόσμος... προφανώς και γι' αυτό πρέπει να δώσει εντολή ο ίδιος ο Σαμαράς]

Ενόχληση (μη γελάτε) στο Μαξίμου από την στάση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας

Απρόθυμος εμφανίζεται, μέχρι στιγμής, τουλάχιστον ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Προβόπουλος στο να...

ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ στη ΝΑ Μεσόγειο: Μένει χωρίς «συνέταιρο» η Αγκυρα-Αποσύρθηκαν οι μεγάλες εταιρίες

Την «πλάτη» στην Τουρκία γυρίζουν μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες, καθώς αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο σε Οικόπεδα για τα οποία είχε προκηρυχθεί διεθνής διαγωνισμός από την κρατική εταιρεία ΤΡΑΟ.

Την «πλάτη» στην Τουρκία γυρίζουν μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες, καθώς αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο σε Οικόπεδα για τα οποία είχε προκηρυχθεί διεθνής διαγωνισμός από την κρατική εταιρεία ΤΡΑΟ.

Εξετάζουν αύξηση αφορολόγητου για μισθωτούς - συνταξιούχους

Την αύξηση του αφορολόγητου ορίου για μισθωτούς και συνταξιούχους και τέσσερα φορολογικά κλιμάκια, την κατάργηση των φοροαπαλλαγών και κίνητρα για να ζητούν αποδείξεις από συγκεκριμένες κατηγορίες επαγγελμάτων σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών.

Γ. Βουδούρης: "Σταματήστε να στέλνετε ασθενείς σε ιδιώτες"... Καλά μαλάκ@@ είσαι; Και από ποιον θα παίρνουν τη μίζα;

Να προσφέρουν υπηρεσίες στους ασφαλισμένους εντός του ΕΟΠΥΥ ζητά με επείγουσα εγκύκλιο από τους διευθυντές των μονάδων υγείας ο πρόεδρος του οργανισμού Γεράσιμος Βουδούρης. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Βουδούρης δίνει σαφείς κατευθύνσεις προς τους διευθυντές των μονάδων υγείας του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ) να μην στέλνουν τους ασθενείς...

«Πώς ο Κασιδιάρης έκλεψε το κορίτσι μου»

Οπως υποστηρίζει, η σύντροφός του διατηρούσε παράλληλη σχέση με τον Κασιδιάρη, κάτι που κατάλαβε εκείνος πολύ αργότερα. Ενας κρυφός λογαριασμός σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μια φωτογραφία που εστάλη στον κικ μπόξερ, οι πληροφορίες από άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στα ενδότερα της Χρυσής Αυγής, αλλά και μια σειρά από γεγονότα, όπως η «τυχαία» συνάντησή του με τον αδελφό του βουλευτή έξω από το πατρικό της αθλήτριας, τον έπεισαν ότι η (πρώην) σύντροφός του έγινε follower του Ηλία Κασιδιάρη όχι μόνο στο Twitter, αλλά και στη ζωή.

Δεν υπάρχει σωτηρία-Η ΠΑΣΟΚοποίηση της ΝΔ: Ετοιμάζουν 4.400 διορισμούς για να πάνε τη σύνταξη στον ιδιωτικό τομέα στα 67... τόσο μαλάκ@@;

[Καλά ρε νούμερα, απ' όλους αυτούς τους δημόσιους οργανισμούς που δήθεν θα κλείσετε, δεν θα απελευθερωθούν ρέμπελοι να τους πάτε σε μουσεία ή διοικητικό προσωπικό στην ΕΛΛΑΣ; Πρέπει να προσλάβετε καινούργιους; Μα γαμ@ την τρέλα μου επιτέλους!!!]

Νέες προσλήψεις εποχικού και μόνιμου προσωπικού ετοιμάζουν διάφοροι τομείς στο Δημόσιο μέχρι το τέλος του έτους. Πρόκειται για υπαλλήλους σε...

Fairplay του Ελευθερόπουλου, unfair του Κάρολ...

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος παρέδωσε για ακόμη μία φορά μαθήματα ηθικής, την ώρα που η αγωνιστική σημαδεύονταν από ένα σημαντικό unfair του πορτιέρο του Ολυμπιακού, Ρόι Κάρολ...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Ζητούν παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας Δημόσια ελληνόφωνα σχολεία θέλουν οι Πομάκοι στα χωριά τους

Την ώρα που οι «τουρκόφρονες» της μειονότητας στην Θράκη, πιέζουν για λειτουργία μειονοτικών τουρκόφωνων νηπιαγωγείων, το υπουργείο Παιδείας συνεχίζει να «κωφεύει» στο αίτημα κατοίκων της ορεινής Ξάνθης, να λειτουργήσουν και δημόσια ελληνόφωνα δημοτικά σχολεία στα χωριά τους.

Κασιδιάρης: Μένω με τη μαμά μου και τον μπαμπά μου για να με φροντίζουν

Ο κλασικός Έλληνας νέος και ο Η. Κασιδιάρης... μένει με τη μαμά και τον μπαμπά για να του μαγειρεύουν και να του πλένουν όπως κάνουν όλοι μέχρι να παντρευτούνε... αθάνατη ελληνίδα μάνα

Μια διαφορετική,πιο lifestyle πλευρά της καθημερινότητάς του έβγαλε στο προσκήνιο ο Ηλίας Κασιδιάρης στην συνέντευξη που έδωσε στην Μεσημεριανή Μελέτη. Εκεί που εξήγησε γιατί μένει ακόμη με τους γονείς του, τι συμβαίνει με την Βούλα Παπαχρήστου και την πολυμελή οικογένεια που ονειρεύεται.


Γιατί ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή;

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη στο antinews

Απανωτές συσκέψεις επιτελών στη ΝΔ, λόγω ανησυχίας από τη συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής, διάβασα στις Κυριακάτικες εφημερίδες . Συνεχείς συσκέψεις επιτελών της Συγγρού, λένε οι πληροφορίες, για να δούνε τι θα κάνουν με τα ανησυχητικά ..

Ισοπέδωση μισθών στην Ελλάδα

Δραματική μείωση των μισθών στην Ελλάδα δείχνουν τα στοιχεία για την εξέλιξη του ωριαίου κόστους εργασίας στην Ε.Ε. και την ευρωζώνη, τα οποία δημοσιοποίησε η Eurostat. Τα στοιχεία που αφορούν το δεύτερο τρίμηνο του 2012 και για την Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του ίδιου έτους, καλύπτουν το μισθολογικό και το μη μισθολογικό κόστος εργασίας, καθώς και την εξέλιξη ανά κλάδο, δηλαδή βιομηχανία, κατασκευές και υπηρεσίες.

Περικοπές 8 δισ. ευρώ από μισθούς και συντάξεις ζητά η τρόικα

Στην αναζήτηση περικοπών δαπανών ύψους 4 δισ. ευρώ για τη διετία 2013 -2014 βρίσκονται Κυβέρνηση και τρόικα.

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας ενημερώνοντας χθες τους εκπροσώπους των κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, ξεκαθάρισε πως η Κυβέρνηση έχει προθεσμία έως την Κυριακή για να κλείσει το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ, από τα οποία μάλιστα περίπου 8 δισ. ευρώ πρέπει να προέρχονται από μισθούς και συντάξεις.

Κασιδιάρης: Παπαχρήστου; Βούλα; Ποια είναι η κυρία; Δεν τη γνωρίζω

Προσωπικά ζητήματα … συζήτηση κομμένη!

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, δηλώνει πάνω απ’ όλα εκπρόσωπος Τύπου και Βουλευτής της Χρυσής Αυγής και δεν τον ενδιαφέρον τα όποια δημοσιεύματα μιλάνε για την προσωπική του ζωή.

Κων. Μητσοτάκης: Ας όψεται η άκρα Αριστερά για την Χρυσή Αυγή

Ως «επίτευγμα της Αριστεράς», θεωρεί ο επίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ κ. Κων. Μητσοτάκης, την άνοδο της άκρας δεξιάς στην Ελλάδα και ειδικότερα της Χρυσής Αυγής. Όταν ρωτήθηκε από συνεργάτη μου, πώς εξηγεί την άνοδο του εθνικιστικού αυτού κόμματος, με τις έκνομες ενέργειές του που έχουν εξοργίσει την ελληνική κοινωνία, απάντησε ότι...

Η Βούλα Παπαχρήστου επιβεβαιώνει την σχέση της με τον Κασιδιάρη

Όπως γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν ασχοληθεί με την πολιτική, ότι δεν διαψεύδεις επίσημα και κατηγορηματικά, συνήθως είναι αλήθεια. Αυτό ακριβώς που έκανε η Βούλα Παπαχρήστου σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη.

Μικρότερη ύφεση στην Ελλάδα "βλέπει" το γερμανικό "Κέντρο Προγνώσεων" που σε αντίθεση με το ΔΝΤ είχε προβλέψει τα σωστά νούμερα για φέτος

Του Δημήτρη Κατσαγάνη

Σαφώς πιο αισιόδοξο στις προβλέψεις του για την ύφεση και το πρωτογενές έλλειμμα στην Ελλάδα εμφανίζεται το Κέντρο Προγνώσεων του γερμανικού Ινστιτούτου για την Παγκόσμια Οικονομία (Πανεπιστήμιο Κίελο) σε σχέση με την Τρόικα και το ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών, στην φθινοπωρινή έκθεσή του.

Και ξαφνικά τα ΜΜΕ ανακάλυψαν την πολιτική βία

ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΣ

Μετά από 38 χρόνια μεταπολίτευσης τα ελληνικά ΜΜΕ ανακαλύπτουν ότι υπάρχει πολιτική βία στην Ελλάδα. Ή μάλλον υπήρχε αλλά είχε καλές προθέσεις.

Την εβδομάδα που πέρασε θα είχε την εντύπωση κάποιος που παρακολουθεί τα ελληνικά ΜΜΕ ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα στην οποία επικρατεί ο νόμος και η τάξη. Ξαφνικά η Χρυσή Αυγή με τις παρανομίες τις αποφάσισε να σπάσει μια παράδοση δεκαετιών.

Σαν σήμερα, 13 χρόνια πριν, το ιστορικό υψηλό του χρηματιστηρίου Αθηνών

Το απόγευμα της 17ης Σεπτεμβρίου του '99 ο δείκτης έκλεινε στην αστρονομική τιμή των 6.355 μονάδων. Τα κέρδη των επενδυτών ήταν στα ουράνια και χιλιάδες Έλληνες είχαν εγκαταλείψει τις δουλειές τους βλέποντας καθημερινά την συνεδρίαση του Χ.Α παρέα με τον Νίκο Σαμοίλη. Τεράστιες περιουσίες φτιάχτηκαν σε μια νύχτα.

Η ελεύθερη πτώση έχει αρχίσει

του Β. Μπαλάφα

Είχα γράψει πριν καιρό ότι ο Σεπτέμβριος θα ήταν ένας πολύ δύσκολος μήνας. Όχι γιατί θα αποτελούσε κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με τους υπόλοιπους, αλλά γιατί από την αρχή είχε τεθεί ως ο μήνας – ορόσημο από τις ίδιες τις εξελίξεις. Ήταν ο μήνας της έκθεσης της τρόικας, ο μήνας που θα αποφασίζονταν τα νέα μέτρα, ο μήνας των λογαριασμών, καθώς παραδοσιακά στην Ελλάδα από τα μέσα Ιουλίου και μέχρι τα τέλη του Αυγούστου, τα βλέπουμε όλα λίγο πιο αισιόδοξα.

Γιατί ο Τσίπρας δίνει την εικόνα ότι καλύπτει φοροκλέφτες;

Δυο παρατηρήσεις έχω μόνο για τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη.

Πρώτον, μου φάνηκε έτοιμος να δώσει αμνηστία σε όλους τους (μικρο)φοροκλέφτες, στο όνομα της αντιμετώπισης των «μεγαλοκαρχαριών»!

Είναι όλες οι εκλείψεις του Ήλιου ισόχρονες;

Οι τροχιές της Σελήνης και της Γης είναι ελλειπτικές. Καθορίζει αυτό το δεδομένο τη χρονική διάρκεια μιας έκλειψης Ηλίου ή είναι όλες οι εκλείψεις ισόχρονες;

Η μασκότ του μουντιάλ της Βραζιλίας

Δείτε τη:

Μια 23χρονη Αμερικανίδα θεωρείται η ασχημότερη γυναίκα στον κόσμο.ΦΩΤΟ

Η ζωή είναι πολύ δύσκολη για μια γυναίκα που θεωρείται η πιο άσχημη στον κόσμο. Η Λίζι Βελάσκες όμως δεν το βάζει κάτω. Η 23χρονη κοπέλα από το Όστιν του Τέξας γεννήθηκε με μία σπανιότατη πάθηση. Το σώμα της δεν αποθηκεύει λίπος.

Public Issue: Σταθερά πρώτοι με διαφορά ΝΔ και Σαμαράς-Ανεβαίνουν ΧΑ και Μιχαλολιάκος (video)

Δυσπιστία απέναντι στους πολιτικούς, σταθερή πρωτιά Σαμαρά και ΝΔ μάλιστα με μικρή αύξηση των ποσοστών τους, αλλά και άνοδο της Χρυσής Αυγής και της δημοτικότητας του αρχηγού της δείχνει το πολιτικό βαρόμετρο της Public Issue. Κανένα απολύτως κόμμα δεν εμπιστεύεται το 54% των πολιτών. Στον αντίποδα, ένα...