19 Σεπτεμβρίου 2012

Η Ρούλα στη νέα διαφημιστική καμπάνια του Photoshop ["προκλητικές" φώτο]

Έντονα σχόλια δέχεται ήδη η Ρούλα Κορομηλά για την απόφασή της να φωτογραφηθεί σέξι στο σπίτι της στην Κηφισιά για το νέο τεύχος του ΟΚ. Καθώς επίσης και για τις δηλώσεις της στις οποίες μιλάει αναλυτικά για την ματαιοδοξιά των ελλήνων τηλεοπτικών σταρ.

Ως πότε θα κλαίτε για τον Βαλβέρδε;

Επειδή η βλακεία έχει τα όρια της, η μουρμούρα τα δικά της και η υπομονή μου δεν έχει μεγάλα όρια, να θυμίσω στους νοσταλγούς του Βαλβέρδε, από ποιες ομάδες είχε χάσει ο πρώην προπονητής των ερυθρολεύκων...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Ευτυχώς που υπάρχει και το "Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr" να γελάμε

Το απόλυτα έγκυρο (εδώ γελάμε) "Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr" άλλαξε μέχρι και το όνομα του Μιχελάκη, τον οποίο από Γιάννη, έκανε...

Συνελήφθη το ανθρωπόμορφο τουρκο-τέρας που δολοφόνησε τους Ισαάκ και Σολωμού

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ραντικάλ, ο καθηγητής πανεπιστημίου Erhan Arıklı συνελήφθη από τις αρχές της Κιργιζίας, στο αεροδρόμιο Μανάς, της πρωτεύουσας Μπισκέκ, για συμμετοχή του στη δολοφονία των Κυπρίων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού.

Η βία και η δράση (επιμένει ο Κασιμάτης να τσατίζει τον ΣΥΡΙΖΑ)

Tου Στεφανου Κασιματη

Ο ένας προπηλακίζει τον μικροπωλητή, επειδή είναι σκούρος, αλλόθρησκος, η παρουσία του στη χώρα είναι παράνομη και δεν έχει άδεια επιτηδεύματος. Ο άλλος προπηλακίζει έναν εργάτη, επειδή έχει δεχθεί μείωση μισθού, δεν συμμετέχει στην απεργία και πηγαίνει στο εργοστάσιο. Πείτε μου, σας παρακαλώ, σε τι διαφέρει ο δράστης του προπηλακισμού στην πρώτη περίπτωση από εκείνον στη δεύτερη.

Πρόταση Βουλευτή Φλώρινας, Ε. Κωνσταντινίδη, για το επίδομα θέρμανσης

Πρόταση του Βουλευτή Φλώρινας κ. Ευστάθιου Κωνσταντινίδη για τα μέτρα στήριξης των εισοδημάτων που πλήττονται από τη δαπάνη του πετρελαίου θέρμανσης:

ΠΡΟΣ
τον κ. Αντώνη Σαμαρά Πρόεδρο Ν.Δ.

Θέμα: Μέτρα στήριξης των εισοδημάτων λόγω των δαπανών θέρμανσης


Στα 30.000 εισόδημα το κριτήριο για επιστροφή φόρου... αλλά πρέπει και το σπίτι να μην είναι μεγάλο

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο υπουργείο Οικονομικών σύσκεψη για τα κριτήρια βάσει των οποίων θα χορηγηθεί το λεγόμενο επίδομα πετρελαίου. Σύμφωνα με πληροφορίες το εισοδηματικό κριτήριο ορίστηκε στις 15.000 ευρώ για τον φορολογούμενο χωρίς παιδιά με κλιμακωτή αύξηση έως τα 30.000 ευρώ για οικογένεια με τέσσερα παιδιά.

Είδηση για το πέ@@ που θα την διαβάζετε κάθε μέρα: Στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα 30 βουλευτές που πλούτισαν περίεργα

[Όσο δεν υπάρχουν ονόματα, η είδηση είναι για τον πούτ@@ και τη διαβάζουμε εδώ και μερικές μέρες για να γελάμε... Είναι σαν την περσινή μαλακ@@ του Καρχιμάκη για τον υπυργό της ΝΔ με τα 50-100-200 εκ ευρώ (ο καθένας βάζει όσα γουστάρει) που δεν αποδείχθηκε ποτέ... Ας βγούνε πρώτα ονόματα και τα λέμε]

Στο «μικροσκόπιο» του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη μπαίνει το θέμα της λίστας με τα ονόματα νυν και πρώην βουλευτών των δύο μεγάλων κομμάτων (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ), οι οποίοι εμφανίζουν περίεργο πλουτισμό όπως φέρεται να προέκυψε από έρευνα που διενήργησε το ΣΔΟΕ.

Απίστευτοι Ασιάτες! Έκαναν αντίγραφο της Σαντορίνης

Όχι, δεν είναι στη Σαντορίνη,
είναι στην ...Ταϋλάνδη !
δείτε το βίντεο:

H Χάιντι Κλουμ πιάστηκε τοπλες με τον σωματοφύλακα της [εικόνες]

Μπορεί η ίδια η Χάιντι Κλουμ να ισχυρίζεται ότι η σχέση της με τον σωματοφύλακά της Μάρτιν Κρίνστεν ξεκίνησε αφού είχε χωρίσει με τον Σιλ, αλλά οι φωτογραφίες της -που μόλις κυκλοφόρησαν- δείχνουν μια οικειότητα μεταξύ τους που φαίνεται να κρατάει χρόνια.

Φοβούνται λένε τη ΧΑ... τότε γιατί δεν οργανώνουν λίγο το κράτος;

Όσο η κυβέρνηση έχει σε στενό μαρκάρισμα τη Χρυσή Αυγή, τόσο εξακολουθεί το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου να βρίσκεται σε δημοσκοπική άνοδο. Αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι με παρακολουθήσεις και συλλήψεις όπως τους προτείνει ο Δένδιας το πρόβλημα δεν θα λυθεί όσο δεν εκλείπουν τα αίτια αύξησης των ποσοστών της ΧΑ

Χαχαμίδης για Παπαχρήστου:«Είχαμε επιλέξει μέχρι και κουμπάρους»

Έτοιμος να πει τα πάντα για την σχέση του με την Βούλα Παπαχρήστου και το ερωτικό τρίγωνο με τον Ηλία Κασιδιάρη εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου Λευτέρης Χαχαμίδης.

Ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Μόλις την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 του μπάσκετ θα τεθούν αντιμέτωποι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, με τους «πράσινους» να υποδέχονται τους πρωταθλητές Ελλάδας στο ΟΑΚΑ στις 15 Οκτωβρίου.

Ο χάρτης της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα

Δείτε σε ποιους κλάδους σημειώνεται η μεγαλύτερη φοροδιαφυγή. Ποιοι είναι οι πρωταθλητές στη... φορολογική απάτη

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση με τη φοροδιαφυγή από ελεύθερους επαγγελματίες σύμφωνα με μελέτη ερευνητών ξένων πανεπιστημίων.

Η έρευνά τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Ημερησίας", αποκαλύπτει πως τα εισοδήματα που δεν δηλώθηκαν στην Εφορία το 2009 ανήλθαν σε 28 δισεκατομμύρια ευρώ.

ΥΠΟΙΚ: Εντολή για διασταύρωση φορολογικών δηλώσεων και δανείων του 2012

Εντολή να διασταυρωθούν φορολογικές δηλώσεις και δάνεια του 2012 έδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, το υπουργείο Οικονομικών στις αρμόδιες υπηρεσίες του.

Ικανοποίηση Ράιχενμπαχ: Η Ελλάδα προχωρά τις μεταρρυθμίσεις

Ενα ακόμα εγκωμιαστικό σχόλιο απέσπασε η χώρα μας από τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα (Task Force) Χορστ Ράιχενμπαχ, ο οποίος μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία των μεταρρυθμίσεων.

Ψήφος εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση η έγκριση των νέων μέτρων, λέει ο Μ.Κεφαλογιάννης

Χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση ενέχει σύμφωνα με τον γραμματέα της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη η έγκριση στη Βουλή των μέτρων ύψους 11,9 δισ. ευρώ. Μιλώντας στον Βήμα 99,5 ο κ. Κεφαλογιάννης εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κατά την ψήφιση των νέων μέτρων, ενώ υποστήριξε πως όλοι οι βουλευτές έχουν υποχρέωση έναντι της πατρίδας. «Πιστεύω πως είναι πατριώτες όλοι οι Έλληνες βουλευτές και γνωρίζουν πολύ καλά ποια είναι τα δεδομένα για την Ελλάδα του 2020» είπε.

ΕΚΤΑΚΤΟ-Παρολίγο λιντσάρισμα Καμμένου στο Σύνταγμα-"Φύγε από εδώ κλέφτη" (βίντεο)

Πήγε ο καημένος ο Καμμένος να μαζέψει κανένα ψηφαλάκι από τους απόστρατους στο Σύνταγμα και τον έδιωξαν καροτσάκι προς τη Βουλή στην οποία χώθηκε προκειμένου να γλιτώσει τα χειρότερα μιας και αν συνέχιζε να κυκλοφορεί στην πλατεία θα του την πέφτανε. Δείτε τα βίντεο με τις αποδοκιμασίες εναντίον του για να τελειώνει το παραμύθι ότι ο Καμμένος θα φέρει το νέο:

Πειθαρχικές "διώξεις" για τα ψευδή πιστοποιητικά τυφλότητας στη Ζάκυνθο... δηλ. Θα τους αθωώσουν τα πειθαρχικά συμβούλια

Την τιμωρία των υπηρεσιακών παραγόντων που μετείχαν στο «πάρτι» με τα πλαστά πιστοποιητικά τυφλότητας στη Ζάκυνθο ζήτησε ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος. Το θέμα βέβαια είναι ότι αυτός μπορεί να τη ζήτησε αλλά δεν θα γίνει, καθώς τα πειθαρχικά συμβούλια με την παλιά ακόμα σύνθεση (αφού αρνούνται να τα αλλάξουν όπως απαιτεί ο νέος νόμος) και με συνδικαλιστές στη σύνθεσή τους θα τους επιβάλλουν την ποινή της δυσμενούς μετάθεσης σε απόσταση 50 χλμ...

Είναι προφανές ότι ο Μανιτάκης είναι ανεπαρκής: "Αντάρτικο" στο Δημόσιο-Οργανισμοί δεν στέλνουν στοιχεία για θέσεις προς κατάργηση


Αντιδράσεις καταγράφονται για την κατάργηση 130.000 κενών οργανικών θέσεων στο Δημόσιο, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο με αποτέλεσμα το υπουργείο να μην είναι σε θέση να εκπληρώσει τους στόχους μείωσης του κράτους.

«Έπεσε» η ιστοσελίδα του Charlie Hebdo με τα σκίτσα του Μωάμεθ-Το Παρίσι πρεσβείες σε 20 χώρες

[Η Γαλλία έκλεισε προληπτικά τις πρεσβείες της σε 20 χώρες]

Αδύνατη είναι σήμερα η πρόσβαση στην ιστοσελίδα του Charlie Hebdo που κυκλοφόρησε έχοντας δημοσιεύσει σκίτσα με θέμα τον Μωάμεθ, ενώ η σελίδα του στο Facebook έχει κατακλυσθεί από θετικά ή αρνητικά σχόλια.

Τεχνικό πρόβλημα, υπερφόρτωση ή έξωθεν παρέμβαση; Οι λόγοι του αποκλεισμού της ιστοσελίδας δεν είναι γνωστοί.
Τον Νοέμβριο του 2011, μετά την κυκλοφορία της ειδικής έκδοσης με τίτλο "Charia Ηebdo" και αρχισυντάκτη τον Μωάμεθ, τα γραφεία της σατιρικής εφημερίδας πυρπολήθηκαν και η ιστοσελίδα έγινε στόχος πειρατείας.

"Γιώργο, για να μη νιώθεις τύψεις, χάρισε την περιουσία σου σε φτωχούς"

Φωτιές άναψαν οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα πως αισθάνεται ένοχος για τα χρήματα που έχει κερδίσει.

"Αισθάνομαι συνεχώς ενοχές για τα λεφτά που κέρδισα από τη δουλειά μου και δεν το έκρυψα ποτέ. Αμείφθηκα από τη δουλειά μου έντιμα και καθαρά. Δυστυχώς, ποτέ δεν τα κατάφερα να ταυτιστώ με τον σύγχρονο τίτλο του πετυχημένου, ώστε να μην αισθάνομαι ενοχές. Δεν ισοπεδώθηκα" ήταν η δήλωση που προκάλεσε την αντίδραση του Γιάννη Αγγελάκα.

Θα φορολογείται το φτηνό ρεύμα που παρέχεται τα λαμόγια της ΔΕΗ

[Θυμίζω ότι ο Σημίτης έχει θεσμοθετήσει την καταβολή από το κράτος 600 εκ. ευρώ ετησίως στο Ταμείο των λαμογίων... για να μη μας λένε ότι η ΔΕΗ είναι κερδοφόρα... κερδοφόρα θα ήταν αν δεν στοίχιζε 1 ευρώ στο κράτος και δεν κάνανε τις λαμογιές τους να τους πληρώνουμε τους παιδικούς σταθμούς των παιδιών τους]

Ως εισόδημα θα φορολογείται το φτηνό ρεύμα που παρέχεται στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους της ΔΕΗ.

Μείον 34 σύμβουλοι και για τον Χατζηδάκη... καλά ρε πούστ@ μου, πόσους είχαν;

Αν σε ένα υπερυπουργείο όπως αυτό της Ανάπτυξης του κ. Χατζηδάκη μπορούν να περικοπούν 34 θέσεις συμβούλων τότε σίγουρα μπορεί να γίνει το ίδιο σε όλα τα υπουργεία.

Είδε εκπροσώπους της ΔΑΚΕ ο Κεφαλογιάννης

Ζήτησαν την παρέμβαση του Κόμματος για μια δικαιότερη κατανομή βαρών... δηλ. να αυξηθεί στα 70 χρόνια η σύνταξη στον ιδιωτικό τομέα για να μην απολυθεί κανένα απ' τα ρεμάλια

Μετά από αίτημα της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

ΣΟΚ! Βιασμός 13χρονης στην Πάφο από αλλοδαπό

Η Αστυνομία Πάφου διερευνά υπόθεση βιασμού 13χρονης από αλλοδαπό και συγκεκριμένα από την Συρία, ο οποίος καταζητείται.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο βιασμός της 13χρονης επιβεβαιώθηκε από ιατροδικαστή και ως εκ τούτου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης...

Μπακογιάννη εναντίον Σταρκ, Σιν για το grexit

Στα όρια του... διπλωματικού επεισοδίου έφθασε ο διάλογος της κ. Ντόρας Μπακογιάννη με τους κ. Γιούργκεν Σταρκ, πρώην στέλεχος της ΕΚΤ, και Χανς Βέρνερ Σιν, πρόεδρο του Ινσιτούτου Οικονομικών Ερευνών, στο πλαίσιο διεθνούς επιχειρηματικού φόρουμ στη Γαλλία.

Στα δικαστήρια πάνε τα λαμόγια οι συνδικαλιστές-Έρχεται η σειρά πρώην δημάρχων κ.λπ.

[Τα λαμόγια οι Μανώληδες που κατά τ' άλλα χθες μας είπαν ότι είχαν ζητήσει μόνοι τους να καταργηθεί η συνδικαλιστική σύνταξη, ξαφνικά το ξανασκέφτηκαν και θα προσφύγουν στα δικαστήρια, γιατί λέει παίρνουν τη σύνταξη επειδή τους γινόντουσαν κρατήσεις!! Ξέρετε τι κρατήσεις εννοούν: Θα τους κρατούσαν 0,5% ή 1% δηλ στα 2.000 μισθό θα τους κρατούσαν 10-20 ευρώ το μήνα για να τους δίνουν 200-1000 ευρώ σύνταξη... ρε δεν πάτε και στο διάολο εκτός από τα δικαστήρια]

Σοβαρές αντιδράσεις προκαλεί στους κόλπους των συνδικαλιστών η απόφαση Βρούτση να κόψει τις υφιστάμενες συνδικαλιστικές συντάξεις καθώς ο σχετικός νόμος που απαγορεύει τη χορήγηση συνδικαλιστικής σύνταξης έχει τεθεί σε ισχύ από το 1999.

Γερμανική προειδοποίηση για προσωρινή διακοπή χρήσης του Internet Explorer

Η γερμανική κυβέρνηση προειδοποίησε το κοινό να σταματήσει προσωρινά να χρησιμοποιεί το ευρέως διαδεδομένο πρόγραμμα διαδικτυακής πλοήγησης Internet Explorer και να στραφεί σε άλλα σχετικά προγράμματα (browsers), λόγω της ανακάλυψης ενός νέου κενού ασφάλειας, που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν κακόβουλοι χάκερ. Η εταιρεία Microsoft ήδη έκανε γνωστό ότι παρέχει σε κάθε ενδιαφερόμενο μια προσωρινή λύση, έως ότου το πρόβλημα στον Internet Explorer αντιμετωπιστεί οριστικά με τις νέες αναβαθμίσεις ασφάλειας που σχεδιάζει.

Ο Γ. Μιχελάκης κάλεσε τον ΓΑΠ να παραδώσει την βουλευτική έδρα

Να παραδώσει την βουλευτική του έδρα, κάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ και μέχρι πρότινος εκπρόσωπος του κόμματος, κ. Γ. Μιχελάκης. Με αφορμή όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικώς με την ακαδημαϊκή καριέρα του κ. Παπανδρέου, ο οποίος θα διδάξει ως επισκέπτης καθηγητής στο Χάρβαρντ τους επόμενους μήνες, ο κ. Μιχελάκης κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι «μπέρδεψε το ΄΄επισκέπτης καθηγητής΄΄ με το ΄΄επισκέπτης βουλευτής΄΄» και όπως υποστήριξε, «αυτό είναι τουλάχιστον προκλητικό».

Συμφωνία Δημοσίου - ΕΕ για τη φορολόγηση του ΟΠΑΠ: Στο 30%-35% ο "φόρος" επί των μεικτών κερδών, μέχρι το 2020

Σε συνέχεια οδηγιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το υπουργείο Οικονομικών κατέληξε σε συμφωνία μαζί της σε σχέση με την εναρμόνιση της φορολογίας στην αγορά των παιγνίων, περιλαμβανομένων των παιγνίων που διεξάγονται από την ΟΠΑΠ Α.Ε..

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το περιεχόμενο της συμφωνίας έχει ως εξής:

Ο Μπεγλίτης τώρα θέλει και πρεσβεία για να ολοκληρώσει το... έργο του

Ο πρώην υπουργός Αμυνας Πάνος Μπεγλίτης όταν απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής, προκειμένου να αποκατασταθεί επαγγελματικά κατέθεσε -όπως είχε αποκαλύψει το iefimerida.gr από τον Αύγουστο- αίτηση στο υπουργείο Εξωτερικών για να επανενταχθεί στο διπλωματικό σώμα.

Απόλυτη κυρίαρχος η Μέρκελ στη Γερμανία

Όπως έδειξε χθεσινή δημοσκόπηση για το STERN η καγκελάριος Μέρκελ έχει συντριπτική υπεροχή απέναντι στους 3 πιθανούς υποψήφιους των σοσιαλδημοκρατών στις εκλογές του 2013. Το ενδιαφέρον είναι ότι η Μέρκελ καταγράφει συντριπτικά ποσοστά αποδοχής στους νέους που δεν βλέπουν άλλη εναλλακτική λύση.

«Μαζεύει» τα όπλα ο Μεϊμαράκης από τη Βουλή

Θέμα εντόπισε ο Πρόεδρος της Βουλής με τους βουλευτές και τους φρουρούς τους που οπλοφορούν εντός του Κοινοβουλίου

Η οπλοφορία απαγορεύεται μέσα στη Βουλή, αλλά με τόσες άδειες κυκλοφορίας που έχουν ζητήσει οι βουλευτές, ο πρόεδρος του Σώματος, κ. Μεϊμαράκης, σκέφτεται να πάρει μέτρα.

Μείωση έως 83% στα εφάπαξ

Μείωση έως 83% στο εφάπαξ, καθώς και αναδρομική επιστροφή μέρους των χρημάτων, μέσω καθιέρωσης μηνιαίας εισφοράς από 1% έως 3%, που πήραν οι συνταξιούχοι 22 ταμείων πρόνοιας, προβλέπει νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Εργασίας. Σύμφωνα με τη ρύθμιση, στους ασφαλισμένους έως τις 31/12/92, για τους οποίους δεν έχει εκδοθεί η σχετική απόφαση χορήγησης του εφάπαξ, θα υπάρξει μείωση ανάλογα με το Ταμείο.

Κυρώσεις για παράνομα επιδόματα τυφλότητας στη Ζάκυνθο

Κυρώσεις σε όσους χορηγούσαν παράνομα επιδόματα τυφλότητας στη Ζάκυνθο προανήγγειλε μέσω του ΣΚΑΪ ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος και πρόσθεσε ότι το κράτος θα διεκδικήσει τα χρήματα απ΄όσους τα εισέπρατταν παρανόμως.

Τρία εκατ. ευρώ το χρόνο κόστιζαν οι χαριστικές συντάξεις 1.000 συνδικαλιστών

Τέλος σε άλλη μια παγκόσμια ελληνική πρωτοτυπία έβαλε το υπουργείο Εργασίας ανακοινώνοντας την κατάργηση της επικουρικής σύνταξης που λάμβαναν περίπου 1.000 εκλεγμένοι συνδικαλιστές που είχαν εκλεγεί πριν από το 1999 όταν καταργήθηκε ο νόμος του Μεταξά που προέβλεπε το συγκεκριμένο χαριστικό προνόμιο.

Κοντά σε συμφωνία τρόικα και κυβέρνηση για το επώδυνο πακέτο των 11,9 δισ. ευρώ

Στην οριστικοποίηση μέρους των παρεμβάσεων ύψους 4 δισ. ευρώ που υπολείπονται από το πακέτο περικοπών της διετίας 2013 -2014 ύψους 11,5 δισ. ευρώ θα προχωρήσουν σήμερα το απόγευμα ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρας και η τρόικα.

Άγριο κράξιμο στον Γιάννη Μανώλη που εκτός από καραγκιόζης είναι και ψεύτης...

Βγήκε στο twitter να μας πει "άνθρακες ο θησαυρός" μιας και η κατάργηση των συνδικαλιστικών συντάξεων από τον Βρούτση, αφορά μόνο 50 άτομα. Δείτε τα σχόλια που έβαλαν κάτω από την είδηση στο enikos και πως κάποιος που φαίνεται να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα τον κάνει ρόμπα και αποκαλύπτει τα ψέμματά του:

Επιχείρηση «σκούπα»-διαρκείας για το παρεμπόριο: Τηλέφωνο καταγγελιών το 1520

Τον «θάλαμο επιχειρήσεων» για την πάταξη του παρεμπορίου εγκαινίασε ο υπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης. Επικεφαλής τοποθετήθηκε ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. κ. Δ. Μπουλούκος, ενώ συντονιστής έχει οριστεί ο γενικός γραμματέας Εμπορίου, Στέφανος. Κομνηνός.

Μόλις σφίξαν οι κώλ@@ άρχισαν τα μπινελίκια στον Παπαδόπουλο... επειδή τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για κανονικό γκολ που ακυρώθηκε

Από τον παράδεισο στην... κόλαση της κερκίδας για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που άκουσε ένα σωρό ύβρεις από την εξέδρα του Ολυμπιακού επειδή διαμαρτυρήθηκε για το ακυρωθέν γκολ της Σάλκε.

Άρχισαν οι ΣΥΡΙΖΑίικες μαλακί@@: Θαλασσοπούλια επισκέπτονται 24 από τα 40 νησιά... άρα η χώρα πρέπει να χρεοκοπήσει

Σοβαρά εμπόδια αναμένεται να συναντήσει η κυβέρνηση στο σχέδιό της για ενοικίαση ορισμένων βραχονησίδων προς εμπορική αξιοποίηση, καθώς οι 24 από τις 40 που ανακοινώθηκαν ανήκουν στο ευρωπαϊκό δίκτυο Natura.

Δηλώσεις Παπαδόπουλου-"Σήμερα θα φάμε γύρο απ΄τον Κυριάκο"

Αρχικά δήλωσε: "Είναι πολύ σημαντική νίκη για μας. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και μας άξιζε να κερδίσουμε. Περίμενα καλύτερο τον Ολυμπιακό".

Για το ακυρωθέν γκολ που πέτυχε, είπε:

Βίντεο: Τα γκολ του ΟΣΦΠ-Σάλκε 1-2 και γκολ από τα υπόλοιπα παιχνίδια CL

Δείτε τα: