21 Σεπτεμβρίου 2012

Πήγε με 13 άντρες και το έμαθαν 14.000 συμφοιτητές της!

Έξαλλη αλλά και πολύ ντροπιασμένη (λέμε τώρα...) είναι μια 22χρονη φοιτήτρια της οποίας τα σεξουαλικά άπλυτα βγήκαν κατά λάθος (λέμε τώρα...) στο internet!

Ρήτρα πρόσθετων μέτρων το 2014 προκειμένου να κλείσει το πακέτο μέτρων χωρίς νέες περικοπές

Μπορεί και οι δύο πλευρές να δηλώνουν ικανοποιημένες από τη πορεία των διαπραγματεύσεων, ωστόσο η ουσία είναι ότι παραμένουν «κενά» τόσο στο σκέλος των δαπανών όσο και στο σκέλος των εσόδων, προκειμένου να κλείσει η συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τη Τρόικα.

Τα 60 χρόνια του γιορτάζει το Ινστιτούτο Γκαίτε και ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό

Τις πόρτες του στο κοινό ανοίγει το Σάββατο, από τις 11 το πρωί ως τις 11 το βράδυ, το Ινστιτούτο Γκαίτε, με αφορμή τα 60στά του γενέθλια. Το Ινστιτούτο καλεί τους Αθηναίους σε ένα «ταξίδι» στις διαφορετικές δεκαετίες, όπως αυτές παρουσιάζονται μέσα από το ίδιο του το έργο με εκθέσεις, μουσική και λογοτεχνία, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν τις μεθόδους διδασκαλίας του μέσα από τα ανοιχτά μαθήματα που θα παραδίδονται σε διαφορετικά επίπεδα γλωσσομάθειας.

Βίντεο: Οι Πακιστανοί γιόρτασαν σήμερα τη "Μέρα της Αγάπης"... δείτε πως

Δείτε το:

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 20,8% των προτιμήσεων, με τη ΝΔ ν’ ακολουθεί με 19,6%. Τρίτο κόμμα, καθαρά πλέον, είναι η Χρυσή Αυγή με 8,8% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 7,3% συνεχίζοντας την πτωτική του πορεία. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες...

Αντώνη αφού ο Σίμος δεν μπορεί, τι θα κάνεις με το ΑΠΕ; Με τον ΠΑΣΟΚο το Μάτσικα του Πεταλωτή θα ξεχειμωνιάσουμε;

Τα άκουσε για τα καλά από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στο ΔΣ του ΑΠΕ , ο Πρόεδρος του ο Ηλίας Ματσικας, που δεν λέει να εγκαταλείψει την "χρυση" καρεκλα του. Κι ας του το ζητάνε από την κυβέρνηση. Κι ας μην βρίσκει στήριξη ούτε από το ΠΑΣΟΚ. Κι ας έχει κλείσει τα συντάξιμα χρόνια. Επιμένει να μένει στην θέση του αφήνοντας το Πρακτορείο να καταρρέει, όπως του είπε και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Προσπάθησε ο Άδωνις αλλά τα ζώα έχουν καταλάβει ότι δεν είμαστε σοβαρό κράτος και ο καθένας μπορεί να ξεφτιλίζει τον Πρωθυπουργό (βίντεο)

Tηλεοπτική αντιπαράθεση είχε ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον πρόεδρο των Μουσουλμάνων, Ναΐμ Ελγαντούρ, σχετικά με τη δήλωση του τελευταίου ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είναι ρατσιστής. «Θα πρέπει να ντρέπεστε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι με αυτές τις δηλώσεις «ρίχνετε λάδι στη φωτιά σε μία περίοδο πολύ δύσκολη».

Αδιόρθωτοι-Μεϊμαράκης: "Εγώ πλήρωσα για την κόρη μου"... και τι την ήθελες μαζί ρε ευλογημένε; Για να τα ακούσεις;

Διαψεύδει ο πρόεδρος της βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης ότι πλήρωσε η βουλή τα έξοδα της κόρης του που τον συνόδευσε στο Στρασβούργο για την Ευρωπαϊκή Διάσκεψη Προέδρων των χωρών μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Ο Κεδίκογλου του έκανε τα μούτρα κρέας του πακιστανού: "Να σέβεται τον Πρωθυπουργό και τους νόμους"

[Τι θα πει ρε Κεδίκογλου "να σέβεται τους νόμους της χώρας"; Παραβίασε κάποιον νόμο το ζώο με το να προσβάλει τον Πρωθυπουργό της χώρας; Αν ναι γιατί δεν έχει συνέπειες; Τέτοιοι βλάκες είστε μια ζωή και γι αυτό σας φτύνουν και οι Πακιστανοί ... Φυσικά δεν περιμένουμε από κανένα εισαγγελέα να προστατέψει το θεσμό του Πρωθυπουργού και να καλέσει το ζώο να αποδείξει τις κατηγορίες του... μην είμαστε και πλεονέκτες... εξάλλου οι μαλάκ@@ οι δεξιοί κυβερνάνε...]

Τις δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος Ναΐμ Ελγαντούρ για τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Βίντεο-Σαμαράς: Δεν θα μπει χαράτσι σε ιδιοκτήτες και δεν θα περικοπούν τα αναπηρικά επιδόματα


ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ οραματίζεται νέα Δεκεμβριανά

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την επιχειρηματολογία που ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τα στελέχη του να αναπτύσσουν, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Χαμένος στις συνιστώσες του, ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στα συμπλέγματά του, χωρίς καμία πρόταση εξόδου από την κρίση.

Διέψευσε ο Αντώνης Σαμαράς τα περί κεφαλικού φόρου σε ιδιοκτήτες ακινήτων

Κρίμα! Δεν πρόλαβε ο Μπένυ να βγει και να μας πει ότι "διαφώνησε και μας έσωσε από άλλο ένα χαράτσι του ανάλγητου Σαμαρά"

Σε κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων περί επιβολής «κεφαλικού φόρου» σε όσους έχουν εισοδήματα από ακίνητα, προχώρησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρά από τη Ρώμη, αφήνοντας μάλιστα αιχμές προς όσους διακινούν τα σενάρια αυτά.

Α να γειά σου! Σόιμπλε: Όχι μόνο οικονομικά άλλα και πολιτικά τα κριτήρια παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ

Την επισήμανση ότι η απόφαση για την εκταμίευση της νέας δόσης και άρα της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ θα ληφθεί όχι μόνο με βάση οικονομικά αλλά και πολιτικά κριτήρια, έκανε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκαγκ Σόιμπλε.

Δημοσκόπηση RASS: Πρώτη η ΝΔ, τρίτη η ΧΑ

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας με 24.2% έναντι 23,1% του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στη δημοσκόπηση της εταιρείας Rass που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της νέας εφημερίδας, "Παραπολιτικά" που κυκλοφορεί το Σάββατο.

Η Ελλάδα θα εντυπωσιάσει (θετικά) από Νοέμβριο

Της Μαρίνας Μάνη

«Η Ελλάδα θα κάνει τον Νοέμβριο come back που θα εντυπωσιάσει» είναι το σχόλιο συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά στο δημοσίευμα του Reuters ότι η αξιολόγηση της τρόικας θα γίνει μετά τις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Μουσουλμάνοι Ελλάδας: «Ο μεγαλύτερος ρατσιστής είναι ο Σαμαράς»... καλά τα λέει! Αφού οι μαλάκ@@ επιτρέπουν στα ζώα να λένε ότι θέλουν

«Ο μεγαλύτερος ρατσιστής στην Ελλάδα είναι ο πρωθυπουργός», δήλωσε σήμερα Παρασκευή ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ενωσης Ελλάδος Ναΐμ Ελγαντούρ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για να καταδικάσει την αμερικανική ταινία που προσβάλλει τον Προφήτη του Ισλάμ, Μωάμεθ, αλλά και τις βίαιες ενέργειες ακραίων μουσουλμάνων.

Αν πούμε ότι οι δράστες της ανθρωποκτονίας 79χρονης ήταν γύφτοι, θα είμαστε ρατσιστές;

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 79χρονης πριν από ένα μήνα στην ισόγεια μονοκατοικία της, στην συμβολή των οδών Χίου και Γαργηττού στο Γέρακα.

Σαμαράς προς Λαγκάρντ: Μάζεψε τον Τόμσεν

Τηλεφωνική επικοινωνία του Πρωθυπουργού με την Κριστίν Λαγκάρντ για την στάση του Τόμσεν

Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε τηλεφωνικά με την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ στην οποία εξέφρασε...

Την πάτησαν οι Κροάτες... Δεν έχουν φιλολαϊκούς πολιτικούς... και γι αυτό θα λύσουν τα προβλήματά τους

Απολύσεις 20.000 δημοσίων υπαλλήλων προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών της Κροατίας Σλάβκο Λίνιτς σε δηλώσεις του στη δημόσια τηλεόραση της χώρας, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μέτρο που εντάσσεται στο «πακέτο» δράσεων για την περιστολή των δημόσιων δαπανών.

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

Πλήγμα στο παραεμπόριο στο Νέο Ηράκλειο

Σε κατάσχεση και άμεση καταστροφή 2.120 παράνομων προϊόντων στη Λαϊκή Αγορά του Νέου Ηρακλείου και στην επιβολή προστίμων ύψους 6.000 ευρώ προχώρησε το Συντονιστικό Κέντρο για την Αντιμετώπιση του Παραεμπορίου (ΣΥΚΑΠ) σε επιχείρηση για την πάταξη του παραεμπορίου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Δήμο.

Πλεονασματικός τον Αύγουστο, ο κρατικός προϋπολογισμός-33% μικρότερο το έλλειμμα-Αύξηση εσόδων 1,6% και μείωση δαπανών 9,5%

Βελτίωση καταγράφουν τα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού το πρώτο οκτάμηνο του 2012, αφού τελικά το έλλειμμα στην περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου διαμορφώθηκε στα 12,482 δισ. ευρώ, έναντι των 15,214 δισ. ευρώ που ήταν ο αρχικός στόχος.

Ξανά στους δρόμους τα ζώα: 15 νεκροί στο Πακιστάν

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα στο Πακιστάν και περισότεροι από 200 τραυματίστηκαν στη διάρκεια βίαιων διαδηλώσεων κατά της αντιισλαμικής ταινίας. Κινηματογράφοι, αλυσίδες εστιατορίων και αστυνομικά τμήματα είναι ο κύριος στόχος των οργισμένων διαδηλωτών ενώ, τουλάχιστον επτά κινηματογραφικές αίθουσες πυρπολήθηκαν στο Καράτσι, την Πεσαβάρ και την Κουέτα.

Ξανά στους δρόμους τα ζώα: 15 νεκροί στο Πακιστάν

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα στο Πακιστάν και περισότεροι από 200 τραυματίστηκαν στη διάρκεια βίαιων διαδηλώσεων κατά της αντιισλαμικής ταινίας. Κινηματογράφοι, αλυσίδες εστιατορίων και αστυνομικά τμήματα είναι ο κύριος στόχος των οργισμένων διαδηλωτών ενώ, τουλάχιστον επτά κινηματογραφικές αίθουσες πυρπολήθηκαν στο Καράτσι, την Πεσαβάρ και την Κουέτα.

Διαψεύδεται από την τρόικα μετάθεση της έκθεσης για το ελληνικό χρέος... που μετέδωσε το Reuters για προφανείς λόγους

Διαψεύδουν, σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Οικονομικών, οι τρεις επικεφαλής της τρόικας το δημοσίευμα του Reuters (που σαν εβραιοβρετανικό μέσο ελπίζει και κάνει τα πάντα για να τιναχτεί το ευρώ στο αέρα), σύμφωνα με το οποίο μετατίθεται για μετά τις αμερικανικές εκλογές η έκθεση ΕΕ και ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος.

Ιδρυτής του κινήματος "δεν παίζω μπάλα" ο ΠΑΟ

Παράγκα στο Μάριμπορ. Εγκληματική οργάνωση και στην ΟΥΕΦΑ. Ο ευρωπαίος Σιδηρόπουλος, ο Ιρλανδός χασάπης Άλαν Κέλι κατέσφαξε τον Παναθιηναϊκό. Ανύπαρκτο το πέναλτι με το οποίο έγινε το 3-0. Μαϊμού η 2η κίτρινη-κόκκινη, στον Σπυρόπουλο.

Περίεργη ιστορία με Βορειοηπειρώτη (Αλβανό κατ' άλλους) μπράβο του Μπαρμπαρούση


[Περίεργη ιστορία από την άποψη ότι όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν:
-Οι δικαιολογίες γιατί ονομάζεται Ροβέρτος και δεν βαφτίστηκε με χριστιανικό όνομα ότι δηλ. "αλβανός εισαγγελέας διέταξε να βαφτιστώ με αλβανικό όνομα", είναι αστείες καθώς σε ένα άθεο κράτος κανένας εισαγγελέας δεν θα διέταζε να βαφτιστεί χριστιανικά κάποιος... χώρια που όλοι οι Βορειοηπειρώτες βαφτίζονταν με ελληνικά ονόματα...
- το χωριό, Λούκοβο, από το οποίο κατάγεται στη Β. ΄'Ηπειρο και στο οποίο δραστηριοποιείται επιχειρηματικά είναι γνωστό επειδή κατοικείται από Αλβανούς οι οποίοι αν και χριστιανοί τρέφουν λυσσαλέο μίσος για την Ελλάδα...
συντριπτική πλειοψηφία των βορειοηπειρωτών κρατούσε ελληνικά ονόματα μέχρι το Ληξιαρχείο να υποχωρήσει... σε αντίθεση με άλλους που χωρίς δεύτερη σκέψη διάλεγαν αλβανικά για να αποφύγουν τους διωγμούς και να περνάν καλά]

Έξαλλος φαίνεται πως είναι ο Βορειοηπειρώτης συνεργάτης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι Αλβανός!
Πρώτη είδηση και στην Αλβανία ο Χαίδης με τον τίτλο «Ένας Αλβανός μεταξύ των ταραξιών της Χρυσής Αυγής»

Η είδηση ότι ο συλληφθείς συνεργάτης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής για την έφοδο στη λαϊκή του Μεσολογγίου, είναι Αλβανός και όχι Βορειοηπειρώτης κάνει εδώ και λίγες ώρες το γύρο του διαδικτύου.
Μάλιστα τα blogs έχουν δημοσίευση τα στοιχεία του σχολιάζοντας παράλληλα πως το όνομά του δεν θυμίζει Ελλάδα μιας και τέτοια ονόματα έχουν -κατά τα δημοσιεύματα- μόνο Αλβανοί Καθολικοί και όχι ομογενείς Ορθόδοξοι Βορειοηπειρώτες.

Ο ίδιος δεν άντεξε τη σεναριολογία γύρω απο το όνομα και την "αλβανική" καταγωγή του και αντέδρασε μέσω facebook!
"Λέγομαι Χαΐδης Ρομπέρτος γιος του Θωμά και της Αθηνάς εγγονός του Αντωνίου και της Σωτηρίας και τρισέγγονος του Αριστείδη και της Πηνελόπης. Γεννήθηκα στους Αγίους Σαράντα και μεγάλωσα στο χωριό Λούκοβο της Χειμμάρας, Ηπειρώτης με ιστορία 4000 χρονών. Όταν ήμουν στη ηλικία 1 χρόνων με εντολή εισαγγελέα βαφτίστηκα με αυτό το όνομα όταν ήρθα στην Ελλάδα ζήτησα να βαφτιστώ ξανά και ο πνευματικός μου πατήρ Γεράσιμος (σήμερα 80 ετών) στο Αγρίνιο ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά εμένα και την οικογένειά μου, μου είπε ότι δεν επιτρέπεται δεύτερη βάφτιση. Έκανα πρωταθλητισμό στην άρση βαρών σε επαγγελματικά επίπεδα, σπούδασα και πήρα 2 πτυχία πανεπιστημίου γεωπονίας και γυμναστικής ακαδημίας δούλεψα καθηγητής στο Δέλβινο. Όταν στην Αλβανία υπήρχε το κομουνιστικό καθεστώς ζήτησα πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα με το αίτημα "είμαι εχθρός του κομουνιστικού καθεστώτος της Αλβανίας". Το 1991 παντρεύτηκα στην εκκλησιά του Αγίου Χριστοφόρου (το παλιό) στο Αγρίνιο με παπά και με κουμπάρο, λέτε να επιτρέπει η εκκλησιά να παντρεύεται ένας αβάφτιστος;; Η γυναικά μου είναι Ελληνίδα από το Αγρίνιο και έχει επιχείρηση απο την ηλικία των 20 ετών. Την βιοτεχνία (Perfect) και αργότερα το roberto chaidi fashion επιχείρηση κατοχυρωμένη στην E.E. Στη Βόρειο Ήπειρο ιδρύσαμε την οικογενειακή επιχείρηση Hotel Palace Lukova η οποία φέτος διακρίθηκε με βραβείο από το tripadvisor. Στην Αλβανία έχω κατηγορηθεί από τα ΜΜΕ όπως το βλέπετε και στο βίντεο στη Χειμμάρα ως Έλληνας εθνικιστής και σήμερα ξαφνικά στην Ελλάδα κατηγορούμαι ως Αλβανός. Αυτοί που με κατηγορούν είναι αυτοί που πούλησαν τη Βόρειο Ήπειρο στους Αλβανούς είναι αυτοί που δεν σεβάστηκαν ποτέ το πρωτόκολλο της Κέρκυρας του 1914. Είναι τα αδέρφια των μαύρων είναι αυτοί που δεν εμφανίζουν το πρόσωπό τους. Είμαι ηπειρώτης και θα διεκδικήσω τη πατρίδα μου ως το θάνατο", δηλώνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο Ρομπέρτος Χαΐδης. 

http://aftonomi.gr/

Διαβάστε και δυο ενδιαφέροντα σχόλια στο άρθρο του borioipirotis.blogspot.gr από ανθρώπους που φαίνεται να ξέρουν καλά τι θα πει Β. Ήπειρος:
Ανώνυμος είπε...
19 Σεπτεμβρίου 2012 2:13 μ.μ.
kleismenoi mesa se ilektrofora syrmatoplegmata, anamesa mas poy gia to thema afto kai plla alla,ypeirxan dyo kathgories anthropon, poy to 99% den dexthkan na valloyne allbanika onomata kai den egrafan ta paidia toys ospoy to leiksarxeio ypoxoroyse
Ypeirxe kai to allo meridio anthropon poy kolloplainontan me to systhma apokomizontas xares kai pronomia
Ανώνυμος είπε...
ΑΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΤΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ(ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΕΖΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝ ΕΠΕΜΕΝΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΟΥΣΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ ΠΑΠΠΟΥ Σ ΤΟ ΠΕΡΝΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Κ Σ ΑΦΗΝΑΝ ΗΣΥΧΟ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΑΖΑΝ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΡΕΝΤΥ)ΤΟ ΟΤΙ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΦΤΗΣΤΗΚΕ ΚΡΥΦΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΠΠΑΣ ΤΟΝ ΒΑΦΤΗΣΕ Κ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝΟΜΑ Γ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ.. Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΒΑΦΤΗΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΕΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ?? ΑΑΑ, Κ ΝΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΚΟΒΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ(ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ Κ ΣΥΝΑΤΞΕΙΣ ΑΠ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΑΛΒΑΝΟΙ).. ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΙΣΟΣ Γ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΑΠΟ ΔΩ ΛΟΥΚΟΒΙΩΤΕΣ ΑΝ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ Κ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ. ΕΛΕΝΗ

Απίστευτη προσβολή Χατζηνικολάου στους Έλληνες: Οι Έλληνες είναι ηλίθιοι!!!Το ανέκδοτο της ημέρας

Αφού οι Έλληνες είναι πιο εργατικοί από τους Γερμανούς, αλλά οι Έλληνες έχουν καπελωθεί την τρόικα και τα δανεικά... άρα...

Άλλα ήθη: Κράξιμο Χάινκες στους οπαδούς της Μπάγιερν

Κριτική στους φιλάθλους της ομάδας του έκανε μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα ο προπονητής της Μπάγιερν Γιούπ Χάινκες. Αφού πρώτα είπε ότι οι παίχτες του δεν έπαιξαν συγκεντρωμένοι μέχρι το τελευταίο λεπτό, σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, τα έχωσε και στους φιλάθλους που προς το τέλος του αγώνα...

ALERT πατριώτες του κώλου: "Κινητά μνημεία", ένα κύπελλο και ένα μετάλλιο που δωρήσε ο ακατανόμαστος στον Σπύρο Λούη

Κινητά μνημεία χαρακτηρίστηκαν από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων ένα κύπελλο και ένα μετάλλιο που δωρήθηκαν στον Σπύρο Λούη τιμής ένεκεν για τη διάκρισή του στους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το μετάλλιο, διαμέτρου 9,3 εκατοστών, απένειμε στον Σπύρο Λούη ο...

Handelsblatt: «Μόνο ένα δεύτερο κούρεμα θα βοηθήσει»

«Μόνο ένα δεύτερο κούρεμα θα βοηθήσει» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος στην γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt για την Ελλάδα, εν μέσω έντονης φημολογίας στην Ευρώπη περί ενδεχόμενης νέας αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.

Ο Βρούτσης ακούει; Θα κάνει κάτι; Ο Γ. Μανώλης καταγγέλει ότι ο Ροβέρτος παίρνει συνδικαλιστική σύνταξη!!!

[Επειδή εμείς δεν έχουμε παρωπίδες ούτε συμφέροντα, παραβλέπουμε τις παπαριές του καραγιόζη περί "κηπουρού" και σε αντίθεση με τα παπαγαλάκια του δεν λέμε "τόσα χρόνια δεν τα ήξερε αυτά ο Μανώλης; τώρα θυμήθηκε να τα καταγγείλει"... Αντίθετα λέμε ευθέως ότι αν η καταγγελία του Μανώλη, ευσταθεί, ο Βρούτσης οφείλει να ζητήσει την παραίτησή του λαμόγιου του Ροβέρτου Σπυρόπουλου... Αν δεν το κάνει...

Έλληνας παπάς έκλεινε ραντεβού με ανηλίκους

Ένας Έλληνας παπάς στο Οχάιο συνελήφθη την Τρίτη με την κατηγορία ότι προσπάθησε να κλείσει «πονηρό» ραντεβού με ανήλικα αγόρια. Τι να πει κανείς για τέτοια κατάντια...

Εντατικοί έλεγχοι βάσει αλγόριθμου και διασταυρώσεις στοιχείων για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής

Με βάση έναν αλγόριθμο, σύμφωνα με τις φορολογικές δηλώσεις των πολιτών, αλλά και τα τραπεζικά τους δάνεια, υπολογίζουν οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών τα διαθέσιμα εισοδήματα των φορολογουμένων, στο πλαίσιο των μέτρων κατά της φοροδιαφυγής, όπως είπε την Παρασκευή στον «ΒΗΜΑ 99,5» ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρης Θοεχάρης.

Γιούχα και στον Κασιδιάρη από τους τρίτεκνους που δεν τον άφησαν να κάνει δηλώσεις και τον έδιωξαν (βίντεο)

[Για να μη νομίζουν οι Καμμένοι και οι Κασιδιάρηδες ότι είναι στο απυρόβλητο... φυσικά θα μας πούνε το γνωστό παραμύθι: Μα ήταν 5-6 κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ... ναι αλλά όταν αυτά τα κομματόσκυλα αποδοκίμαζαν τον Πάγκαλο ή τον Σιούφα ή έδερναν τον Χατζηδάκη κάποιοι πανηγύριζαν και δεν μίλαγαν για 5-6 κομματόσκυλα αλλά έλεγαν "ο κόσμος αποδοκίμασε τον τάδε"... Εμείς τα γράφαμε από τότε...

Διακόπτονται για μία εβδομάδα οι συζητήσεις με την τρόικα!!

Διακόπτονται για μια βδομάδα οι συζητήσεις της τρόικας με την ελληνική πλευρά, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, χωρίς να αποσαφηνήσει το λόγο.

Αστροπάρτυ στην Παραλία, Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου

O Όμιλος Φίλων Αστρονομίας Θεσσαλονίκης διοργανώνει το Σάββατο 22/09/2012 αστροπάρτυ στην Παραλία της Θεσσαλονίκης (Περιοχή Μεγάρου Μουσικής).

Περισσότερα στο taxalia.blogspot.com

Έξι ομογενείς στη λίστα Forbes

Με συνολική περιουσία που ξεπερνά τα 14 δισεκατομμύρια δολάρια, έξι ομογενείς φιγουράρουν στη λίστα του περιοδικού Forbes. Τα … δικά μας παιδιά, «στριμώχνονται» στον ετήσιο κατάλογο των 400 πιο πλούσιων Αμερικανών πολιτών.

Αυτές είναι οι περικοπές 2 δισ στο Υπ. Άμυνας

«Δεν πρέπει η οικονομική κρίση να μετατραπεί και σε κρίση για την ασφάλεια της χώρας», είπε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, στην εκπομπή του Νίκου Xατζηνικολάου στον Real fm. Αναφερόμενος στα μέτρα, είπε ότι «η μόνη λύση είναι η χώρα να φύγει μπροστά για να βγει από την κρίση".

Αρχίζει ο κατήφορος: Δεν θα πετύχει τους στόχους για την ανάπτυξη φέτος ο ξεβράκωτος νάνος

Κατά τ' άλλα πριν λίγες μέρες ο υπουργός τους μας έλεγε ότι θα τους παρακαλάμε να μπούνε στην ΕΕ
 

Η τουρκική οικονομική ανάπτυξη φέτος αναμένεται να χάσει το στόχο της κυβέρνησης για 4%, δήλωσε ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της Τουρκίας, Erdem Basci, αναγνωρίζοντας για πρώτη φορά ότι το ΑΕΠ θα αναπτυχθεί λιγότερο από τον επίσημο στόχο.

Πολύ άπειρος ο Κασιδιάρης! Έβγαλε από τη ναφθαλίνη την Dr. Dr. PhD κ. Παναγιωταρέα και της ζητάει 900.000 ευρώ!

[Μεγάλε το τζίπ έπρεπε να της ζητήσεις... μεγαλύτερη ζημιά θα έκανες στο ψώνιο]


Αγωγή κατά της δημοσιογράφου Άννας Παναγιωταρέα, με την οποία ζητεί αποζημίωση 300.000 ευρώ, κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, με αφορμή άρθρο της στην εφημερίδα Ελεύθερο Τύπο, το οποίο η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζει υβριστικό.

Έχει να φάει πέο@ και ξύλο το λαμόγιο- Φωτόπουλος: Να καταλάβουμε όλα τα υπουργεία και τα δημόσια κτίρια, να νεκρώσουν τα πάντα

[Φαντάζομαι ότι με αυτόν συμφωνεί η Χρυσή Αυγή (γιατί ως γνωστό στ' αρχίδ@@ του Έλληνα η πατρίδα... άμα απειλείται η μάσα συμπράττει και με τον Φωτόπουλο) και θα συνδράμει στην προσπάθειά του να απελευθερώσει την πατρίδα από τα δεσμά της τρόικα για να συνεχίσει ανενόχλητος να μας τα μασάει... Εμπρός στον αγώνα για μειωμένο ρεύμα και να πληρώνονται οι παιδικοί των παιδιών τους με τα 600 εκ ευρώ που χώνει το κράτος ετησίως στο Ταμείο τους... Θα φάμε εμείς πέο@ αλλά θα φάτε και εσείς ρε αλήτες ακόμα μεγαλύτερο πέο@ από την τρόικα και θα το ευχαριστηθούμε, γιατί εμείς δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε, ενώ εσείς ρε λαμόγια θα χάσετε πολλά και θα σας τσούξει...]

Μπαράζ καταλήψεων, σε υπουργεία, δημόσια κτίρια και οργανισμούς προκειμένου «να νεκρώσουν τα πάντα» και επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες με καθημερινή συγκέντρωση των απεργών στο Σύνταγμα, πρότεινε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος σε σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών της ΓΣΕΕ για την προετοιμασία της 24ωρης απεργίας που έχει αποφασιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου.

Βουλευτής … δια αλληλογραφίας o GAP

Άδικα ο κ. Μιχελάκης τα έχει βάλει με το Γιώργο Παπανδρέου, επειδή επέλεξε καριέρα καθηγητή-ομιλητή και στην Βουλή έρχεται μόνο ως επισκέπτης. Ακόμη και στην ξενιτιά ο νους και η σκέψη του είναι … εδώ.

ΠΟΡΙΣΜΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙΕΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΠΛΑΣΤΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ

Σουφλιάς-Ραγκούσης -Ρέππας-Βορίδης

Στο γραφείο του πρωθυπουργού πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης σύμφωνα με το οποίο προκύπτουν πολιτικές ευθύνες για εκατομμύρια ευρώ που χάθηκαν από το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας. Το μεγάλο φαγοπότι με πλασματικές υπερωρίες και μετακινήσεις…

Η συνέχεια στο naxios.blogspot.gr

Γιακουμάτος σε Κωνσταντοπούλου: «Είσαι το κακομαθημένο παιδί του μπαμπά» [βίντεο]

Τα νέα μέτρα που αναμένεται να συμφωνηθούν ανάμεσα σε κυβέρνηση και Τρόικα συνεχώς αναζωπυρώνουν την κόντρα ανάμεσα στα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο Σαββίδης και το δυναμικό comeback της Gazprom (έτσι, για να περνάει η ώρα...)

Σε δημοσίευμα της οικονομικής εφημερίδας "Deal News" γίνεται εκτενή αναφορά στην έντονη δραστηριότητα Ρώσων επιχειρηματιών γύρω από το ποδόσφαιρο, την εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το δυναμικό comeback του ρωσικού κολοσσού "Gazprom".

''Με στοχοποιεί ναζιστικό έντυπο''... να μη λές λοιπόν μαλακί@@ στα παιδιά, για να μη σε στοχοποιεί κανείς

Συμβουλή μας λοιπόν προς την αναρχοφασίστρια είναι: Να μην λέει μαλακί@@ και να μην κάνει προπαγάνδα μέσα στην τάξη, για να μην τη στοχοποιεί κανείς και να της περισσεύει χρόνος να μάθει τα παιδιά γράμματα... δεν φταίνε σε τίποτα τα παιδιά του κόσμου να παραπληροφορούνται ότι "ανθρωπιά και κράτος δικαίου" προσφέρει μόνο ο κομμουνισμός ή υπάρχει μόνο όταν πλημμυρίσουμε με λαθραίους που μας κλέβουν και μας σφάζουν...

Δείτε τι αναφέρει η γυναίκα "εκπαιδευτικός" του κώλου που κατηγορείται ότι προπαγανδίζει υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και ποιο είναι το επίμαχο δημοσίευμα του εντύπου...

Άλλη μια μούφα είδηση της «έγκυρης» ιστοσελίδας

Αυτές είναι οι έγκυρες επώνυμες ιστοσελίδες με ταυτότητα, που μας διαφήμιζε ο δημοσιογράφος κ. Αποστολίδης στο δελτίο ειδήσεων της ΔΕΛΤΑ TV.

Είναι αυτές οι "ενημερωτικές" ιστοσελίδες των επώνυμων "δημοσιογράφων" που γράφουν ψευδείς, ανυπόστατες και γελοίες αποκλειστικότητες, όπως:

Η συνέχεια στο alexpolisonline.blogspot.gr

«Σαμαράς και Βενιζέλος πήγαν να πιαστούν στα χέρια!»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, καλεσμένος στην εκπομπή «Γιάφκα» του Σπύρου Χαριτάτου στον Alpha 9.89, ανέφερε ότι την τελευταία ημέρα...

Άδωνις προς Σκουρλέτη: Είστε φασίστες και βρίζεις επειδή δεν βγήκες βουλευτής (βίντεο)

«Εκτελεστές συμβολαίων» αποκάλεσε την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, με αποτέλεσμα την έκρηξη του Αδωνι Γεωργιάδη που τον κατηγόρησε ότι θέλει να επιβάλλει λογοκρισία στις εφημερίδες (με αφορμή τις τσιρίδες ΣΥΡΙΖΑ για το άρθρο Κασιμάτη), ενώ όταν το φασιστοειδές τον αποκάλεσε σαλταδόρο της πολιτικής ο Άδωνις του απάντησε ότι βρίζει επειδή έβαλε υποψηφιότητα και βγήκε τελευταίος με αποτέλεσμα να μην εκλεγεί βουλευτής. Δείτε τα βίντεο:

Στη Ρώμη Σαμαράς-Κεφαλογιάννης

Με τον πρωθυπουργό κ.Αντώνη Σαμαρά αναχώρησε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας της ΝΔ κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης για επίσημο ταξίδι στην Ιταλία όπου θα συναντηθούν με τον Ιταλό πρωθυπουργό κ. Μάριο Μόντι, τον πάπα Βενέδικτο XVI και θα συμμετάσχουν στο συνέδριο ηγετών των κεντροδεξιών κομμάτων που πραγματοποιείται στη Ρώμη.

Το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

Κυριάκος για εκπαιδευτικούς και σχολεία

Ενδιαφέρουσες προτάσεις κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα greekteachers.gr

Μεταξύ αλλων προτείνει χορηγίες και φθηνό πετρέλαιο στα σχολεία, σπίτι για τους εκπαιδευτικού και διαφορετική μισθολογική αντιμετώπιση εκπαιδευτικών και ένστολων.

Διαβάστε τη συνέντευξη στο  greekteachers.gr

Βίντεο: Η Λουκά την «έπεσε» στο δελτίο του Mega

Δείτε το:

Eλληνική επιμήκυνση μειώσει τον κίνδυνο χρεοκοπίας ή εξόδου από την Ευρωζώνη

Συμφωνία πριν την ευρωπαϊκή Σύνοδο για «οποιαδήποτε αλλαγή στο ελληνικό πρόγραμμα» θα μειώσει τον κίνδυνο εξόδου από την Ευρωζώνη ή χρεοστασίου, υποστηρίζει ο οίκος αξιολόγησης Fitch.

Το υπουργείο Οικονομικών κλείνει οριστικά 49 εφορίες [λίστα]

Λουκέτο βάζει το υπουργείο Οικονομικών σε 49 εφορίες σε όλη τη χώρα και παράλληλα μεταφέρει τις αρμοδιότητες τους σε άλλες ΔΟΥ. Σύμφωνα με «Τα Νέα» πρόκειται για απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, στην οποία προβλέπεται πως η αρμοδιότητα παρακολούθησης και διεκπεραίωσης όλων των εκκρεμών υποθέσεων των μονάδων των οποίων αναστέλλεται η λειτουργία, θα περάσει στις οργανικές μονάδες υποδοχής τους.

Αφιερωμένο στους ηλίθιους που κυβερνάνε διαχρονικά: Έξαρση λαθρεμπορίου λόγω... έξαρσης των φόρων στα καύσιμα

Του Σπύρου Δημητρέλη

Όσο αυξάνονται οι φόροι στα καύσιμα, τα ποτά και τα τσιγάρα, τόσο αυξάνεται και το κέρδος του λαθρέμπορου. Αλλά ακόμη και αυτός που δεν είναι λαθρέμπορος μπαίνει, λόγω του υψηλού κέρδους, στον πειρασμό να γίνει. Αυτό θα πει ένας έμπειρος τελωνειακός υπάλληλος αν τον ρωτήσετε ποια είναι η σχέση του ύψους των ειδικών φόρων κατανάλωσης με τον όγκο του λαθρεμπορίου.

Δήμαρχος Σκύρου: Εκλεισα «παράνομα μπαρ» και βουλευτής της Χρυσής Αυγής απείλησε πως θα με χαστουκίσει

Μήνυση κατά του βουλευτή Εύβοιας της Χρυσής Αυγής Νίκου Μίχου κατέθεσε ο δήμαρχος Σκύρου Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης στον Εισαγγελέα Χαλκίδας, επειδή όπως καταγγέλλει ον απείλησε ακόμα και με χειροδικία επειδή έβαλε λουκέτο σε μπαρ της περιοχής.

Φανατικοί οπαδοί της Αλβανίας ζητούν να αλλάξει η στολή της εθνικής τους ομάδας γιατί μοιάζει με την Ελληνική!

Οι οργανωμένοι οπαδοί της εθνικής ομάδας της Αλβανίας “Kuqezi” (Ερυθρόμαυροι) έστειλαν επιστολή στον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας τους στην οποία εκφράζουν την οργή τους για το γεγονός ότι η εθνική τους  ομάδα αγωνίστηκε με «ελληνικά» χρώματα στον τελευταίο αγώνα με την Ελβετία και ζητούν να αλλάξει άμεσα η στολή αυτή.

Δενδιας: Όποιος επιχειρηματίας θέλει αστυνομικό για προστασία θα τον πληρώνει

Σημαντικές αλλαγές δρομολογούνται στις υπηρεσίες που θα παρέχουν από εδώ και στο εξής οι αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονται στην προστασία και φύλαξη ειδικών στόχων. Μετά από απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια οι αστυνομικοί που εκτελούσαν χρέη φρουρού σε επιχειρηματίες, απαλλάσσονται από αυτά τα καθήκοντα τους και επιστρέφουν στις υπηρεσίες του.

Σύσκεψη σήμερα για τον Τούρκο καταζητούμενο Ο Ερχάν Αρικλί δεν εκδόθηκε ελλείψει συμφωνίας

Σύσκεψη μεταξύ των αρμοδίων υπηρεσιών θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή για τον Τούρκο Ερχάν Αρικλί, ενός από τους οκτώ καταζητούμενους για την άγρια δολοφονία του Τάσου Ισαάκ, μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με τη σύλληψη και μετέπειτα απόλυση του, από τις Αρχές του Κιργιστάν. Στη σύσκεψη στη Γενική Εισαγγελία θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι από το Υπουργείο Εξωτερικών, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας.

Financial Times Deutschland: Η Ελλάδα θα ζητήσει νέο «κούρεμα»-Θα συμμετάσχει και η ΕΚΤ

Ένα νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους σκέφτονται οι χώρες-δανειστές της Ελλάδος, όπως γράφει η εφημερίδα. Οι δανειστές (εκτός του ΔΝΤ και της ΕΚΤ) σκέφτονται να κουρέψουν τα χρήματα που δάνεισαν την Ελλάδα στα πλαίσια του πρώτου πακέτου στήριξης. Πρόκειται για 53 δις ευρώ που δόθηκαν μετά την υπογραφή του πρώτου μνημονίου μεταξύ Μαίου του 2010 και Δεκεμβρίου του 2011.