24 Σεπτεμβρίου 2012

Πετάχτηκε σαν την πορδ@ ο γελοίος να μας απειλήσει κιόλας

Τι εξισώνει βρε βλάκα ο Νόμος;Αποφάσισε ο εισαγγελέας κράτηση του κρετίνου και τσιρίζεις; 2-3 μήνες με αναστολή θα φάει... που την είδες την εξίσωση με την παιδεραστία... Γελοίοι...

Την Τέτυ την βοήθησες; Δες πως θα την ψηφίσεις και από ποιο βίντεο την ξέρεις...

Είπαμε και χθες ότι μπαίνουμε στο Facebook στη σελίδα του Martini Royale Casting  και στη στήλη δεξιά ψηφίζουμε Tety Kalafati...

Και δείτε και ποια είναι για να σας λυθεί η απορία από που την ξέρετε:

Ξεκινάει σήμερα η δανειστική βιβλιοθήκη και το ανανεωμένο YooRadio της ΟΝΝΕΔ

Η γαλάζια νεολαία εγκαινιάζει σήμερα άλλη μία ενδιαφέρουσα προσπάθεια, αξιοποιώντας το πλούσιο υλικό από βιβλία που συγκεντρώνει στη βιβλιοθήκη,εδώ και 2 χρόνια περίπου, και θα λειτουργεί καθημερινά 18:00-20:00, ως δανειστική.Τα βιβλία θα μπορούν να τα δανείζονται,μέλη και μη της οργάνωσης, απ' όλη την Ελλάδα,έχοντας τα και σε ηλεκτρονική μορφή για την ευκολότερη χρήση τους.

"New Yorker": Ένοχη η ΕΕ για το μεταναστευτικό στην Ελλάδα

Το αμερικανικό περιοδικό "New Yorker", και ο συντάκτης Steve Coll, αφιερώνουν ένα εκτενές άρθρο στο μεταναστευτικό ζήτημα της Ελλάδας και τις συνέπειες της Συνθήκης "Δουβλίνο ΙΙ". Το άρθρο έχει ως τίτλο το: "Η άλλη ελληνική κρίση".

Ανακάλυψε το twitter η Μιχαλολιάκου και τα χώνει στον Σαμαρά

Τον κόσμο του Twitter ανακαλύπτει η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, η οποία δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη συγκέντρωση των μουσουλμάνων στην Ομόνοια την Κυριακή.

Λάρισα: Ήθελε παράνομους μετανάστες για εργάτες και... το πλήρωσε

Ο 59χρονος Έλληνας συνελήφθη μαζί με τους έξι Πακιστανούς, ηλικίας από 26 έως 34 ετών. Ο μεν για παράνομη πρόσληψη και απασχόληση εργατών και οι δε για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ρε γιατρέ, αφού έχεις 650 δις γιατί δν χώνεις 100 δις εκεί στις ΗΠΑ να βγείς Πρόεδρος και να στείλεις τον 6ο Στόλο να καθαρίσει τη γειτονιά μας;

Κάντο έτσι, στείλε τον 6ο Στόλο και ξαφνικά όλοι θα πούνε παιδιά δεν μας χρωστάτε τίποτα... οπότε θα σου μείνουν και 550 δις που μπορείς να μας τα μοιράσεις....

Τα συνεχιζόμενα ανδραγαθήματα του γιατρού Μανόλη Λαμπράκη και της οργάνωσης END (End National Debt) που έχουν θέσει στόχο «την εξάλειψη του ελληνικού και κυπριακού χρέους» (και όχι μόνο), έχουν δυστυχώς φέρει σε δύσκολη θέση την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα, της οποίας η σοβαρότητα διακυβεύεται.

Πεθαίνει ο πλάτανος του Ιπποκράτη... αλλά θα τον κλωνοποιήσουμε

Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις των ειδικών για τον πλάτανο του Ιπποκράτη στην Κω, καθώς φαίνεται ότι διανύει τα τελευταία χρόνια της "ζωής" του.

Συνεργάτες Σαμαρά: "Όσα γραφεία έχει ο ΓΑΠ και ο Μπένυ, έχει και ο Σαμαράς στη Βουλή"... ε, και τι μας το λέτε; Εμείς πρέπει να τον κυνηγήσουμε από εκεί ή εσείς

[Καλά σας κάνει! Αφού είστε βλάκες και κάθεστε και τους κοιτάτε, αντί να τους πείτε "παλικάρια 1 γραφειάκι και πολύ σας είναι..."]


Ιδιαίτερη μεταχείριση για τον ΓΑΠ ακόμα και στο γραφείο του! Ενώ ο πρώην πρωθυπουργός είναι ήδη μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, εξακολουθεί να διατηρεί το γραφείο του στην vip αίθουσα της Βουλής, την λεγόμενη "πρωθυπουργική πτέρυγα".

Καλώς τον λεβεντομαλά@@: Νερό του Καματερού ο Γέροντας Παΐσιος

Άλλο ένα παραλήρημα από την αυτοαποκαλούμενη "Ψωλή του Βουκεφάλα" ή αλλιώς Πέτρο Τατσόπουλο αναφορικά με τη σύλληψη του 27χρονου κρετίνου που γελοιοποιούσε τον πατέρα Παΐσιο προκειμένου να τσιτώσει τους άλλους ηλίθιους. Δείτε τι έγραψε στο Facebook:

Δήλωση Μεϊμαράκη μετά τη συνάντησή του με τον εισαγγελέα

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης επισκέφθηκε τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε, από τον οποίο ζήτησε να αναλάβει πρωτοβουλία στο πλαίσιο των θεσμικών του καθηκόντων, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαλεύκανση της υπόθεσης που σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας υπάρχει αναφορά στο πρόσωπό του και να δημοσιοποιηθεί.

Η περιοδεία του στρατηγού Τσολάκογλου στην Μακεδονία το 1942

Μία απ’τις λιγότερο γνωστές ενέργειες του κατοχικού πρωθυπουργού Γεώργιου Τσολάκογλου ήταν αυτές που είχαν να κάνουν με την Μακεδονία και τις αξιώσεις των Βουλγάρων σε αυτήν.

Απ'τις πρώτες του κινήσεις ήταν να θεσπίσει την θέση του γενικού επιθεωρητή νομαρχιών Μακεδονίας και Θράκης που υπαγόταν στην γενική διοίκηση Μακεδονίας η οποία είχε επίσης Έλληνα επικεφαλή (αρχικά τον Ραγκαβή, μετά τον Σιμωνίδη).

Δεν υπάρχε λέμε, τέτοιο παγκάκι!! (φώτο)

Ευτυχώς που δεν έχουν ανακαλύψει ακόμη την πατέντα τα λαγωνικά του υπουργείου Οικονομικών:

Πως πάνε οι .... στη βουλή (φώτο)


Πολύς λόγος έγινε για τα βουλευτικά αυτοκίνητα.
Άλλοι τα πήραν, γράφοντας στα παπάρια τους την λιτότητα τα, άλλοι τα αρνήθηκαν, υποδυόμενοι τους συμπάσχοντες και άλλοι τα πήραν για να τα δώσουν στους φτωχούς, χωρίς να τους ρωτήσουν πως θα βρίσκουν βενζίνη να τους βάζουν.
Μετά από όλο αυτό το μπάχαλο, οι ........ της Βουλής κατάφεραν να συνεννοηθούν για πρώτη φορά μεταξύ τους και αποφάσισαν να μετακινούνται καθ' ένας με το δικό του μεταφορικό μέσον.

Δεν με πιστεύετε; Δείτε παρακάτω μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα...

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ έβγαλε στο εξωτερικό, το 2010, ο ΑΕροψεκασμένος Μελάς!!! Τώρα που τον τσακώσαμε δηλώνει ότι μπορεί να τα φέρει πίσω!!

Οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους και έτσι ο ΑΕροψεκασμένος βουλευτής του Πάνου Καμμένου κάνει λόγο για συκοφάντες, την ώρα που παραδέχεται ότι έβγαλε στο εξωτερικό χρήματα από πώληση ακινήτου, δηλ μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ!!! Παράλληλα ψελλίζει κάτι για τη ΝΔ... η οποία είναι τόσο γελοία που τοποθέτησε τον ανηψιό του ΓΓ στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης!!

Οπως αναφέρει σε επιστολή, τα χρήματα στα οποία γίνεται αναφορά, προέρχονται από πώληση διαμερίσματος, που έγινε το 2008, τα οποία κατέθεσε στην Εθνική Τράπεζα και τα οποία παρέμειναν εκεί ως τον Ιούλιο του 2010, όταν και μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό...

Ο Μεϊμαράκης αναστέλλει την άσκηση των καθηκόντων του ως πρόεδρος της Βουλής

Την αναστολή της άσκησης των καθηκόντων του ως πρόεδρος της Βουλής μέχρι να διελευκανθεί η υπόθεση που αφορά την εμπλοκή του σε καταγγελίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος αποφάσισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Αδιόρθωτοι οι ΠΑΣΟΚοι!!! Τραβάει ο οργανισμός του δεύτερο ρεζιλίκι αλά Κουκουβίνου

Δείτε ας πούμε τι έγραψε ο γραφικός ο Μπόλαρης, ένας από τους βασικούς παπαγάλους του "σκανδάλου Βατοπαιδίου":

Μήνυση και από τον Βουλγαράκη... αλλά όχι εναντίον Χατζηνικολάου που λόγω διατύπωσης τη γλίτωσε

Μήνυση κατέθεσε και ο Γ. Βουλγαράκης, όπως και οι Μεϊμαράκης και Λιάπης (χθες), εναντίον των τριών (Λιβανός-Ζωγραφάκης-Καρούζος) που φαίνεται να τον εμπλέκουν στην αστεία υπόθεση με τις μίζες των 500 δις :))

Βέβαια το λάθος όλων των ΝΔιτών είναι διαρκές και εγκληματικό, τι σόι ΝΔίτες θα ήταν άλλωστε, και κανείς υπουργός...

Τι να πούνε οι 3 αρχηγοί ρε Νικολόπουλε; Εδώ δεν μιλάνε για τα 35 ακίνητα πατρινού βουλευτή, θα μιλήσουν για άλλους;

Πολύ εύκολα φαίνεται να υιοθετεί καταγγελίες ο αγαπητός Νίκος Νικολόπουλος. Στο ίδιο μήκος κύμματος με τον Καρχιμάκη αναπαράγει ότι ανοησία γραφτεί όπως τη χθεσινή με τα 500 δις από μίζες των πρώην συναδέλφων του...

Αφού λοιπόν ρωτάει να του απαντήσουμε εμείς τι λένε οι 3 αρχηγοί για τους 3 πρώην υπουργούς:

Ο Τζαβάρας "πέρα βρέχει" μας ειρωνεύεται κιόλας! "Είμαι αντι-Λουκικός αλλά όχι μ' αυτή την έννοια"...

[Δεν σκοπεύει να διώξει τον άνθρωπο που προωθεί καλλιτεχνικά την αλητήρια που ξεφτιλίζει τον Αθ. Διάκο!!! Δεν θα τον διώξει, λέει, επειδή τον πιέζουμε και δεν του αρέσει να μπαίνει σε "λούκια" που του επιβάλλουν άλλοι!! Ωραία ας περιμένει λοιπόν τον "κατάλληλο χρόνο"... το ίδιο θα κάνουμε και εμείς όταν έρθει η ώρα των εκλογών...]

Νέα παρέμβαση για την υπόθεση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας μιλώντας στο ιντερνετικό ραδιόφωνο του Zougla.gr .

Επέμβαση των ΜΑΤ για να δώσουν πίσω στον Πατριάρχη τη Μονή Εσφιγμένου... ποιος τον ακούει πάλι τον παλιοημερολογίτη Καμμένο!

[Θυμίζουμε ότι ο Πάνος Καμμένος έχει εκφράσει επανειλημμένως τη συμπάθειά του για τους παλιοημερολογίτες την Μονής]

Κλίμα έντασης έχει δημιουργηθεί στο Άγιο Όρος, καθώς άνδρες των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ βρίσκονται στο Κονάκι στις Καρυές και είναι έτοιμοι να επέμβουν στη Μονή Εσφιγμένου προκειμένου να διώξουν τους καταληψίες μοναχούς και η Μονή να περάσει και πάλι στον Πατριάρχη.

Τελικά πόσα δηλώνουν οι μισθωτοί και πόσα οι ελεύθεροι επαγγελματίες;

Έρευνα taxalia
Η Γ.Γ.Π.Σ. δημοσίευσε τα στατιστικά των φορολογικών δηλώσεων του 2010. Σύμφωνα με αυτά το σύνολο των εισοδημάτων που δήλωσαν στην εφορία οι Έλληνες ως φυσικά πρόσωπα, ήταν 100.300.747.379 ευρώ.
Από αυτά τα 79.133.353.980 δηλώθηκαν από τον κύριο φορολογούμενο (συνήθως άντρα) και...

Το Facebook «κατέβασε» την υβριστική σελίδα για τον Γέροντα Παΐσιο

[Κατέβηκε μετά από ερώτηση του βουλευτή της ΧΑ Χ. Παππά, ο οποίος τελευταία ανακάλυψε και την Ορθοδοξία αφού πρώτα περιπλανήθηκε μεταξύ Μυστικισμού της Εταιρίας της Θούλης και "ινδικών θρησκειών δράσης που απαλλαγμένες από τα δεσμά της ορθοδοξίας αποβλέπουν στην πνευματική τελειότητα του πολεμιστή και την εισόδό του στη Βαλχάλλα"... ]

Αριθμούσε μόνο μερικές χιλιάδες ανεγκέφαλων χρηστών οι οποίοι θεωρούν ότι όλα στη ζωή είναι προς γελοιοποίηση. Και λέω "μόνο" γιατί οι ηλίθιοι είναι πολλοί περισσότεροι...

Πάντως στο Χάρβαρντ πρέπει να έχουν πολύ χιούμορ: Μετά τον ΓΑΠ, τη Διαμάντω παιρνουν και τον ΠΑΠ

Όλα τα … λαμπερά μυαλά της χώρας οδηγούνται σε Ακαδημαϊκή καριέρα, μετά την πολιτική

Το Χάρβαρντ μας πήρε τα καλύτερα παιδιά. Μετά τον Παπανδρέου, ήρθε η σειρά της Αννούλας Διαμαντοπούλου και τώρα μαθαίνουμε πως οδεύει προς τα εκεί και ο...

Λάθος της ΔΗΕ που ασχολήθηκε, γιατί οι μαλάκ@@ είναι ανίκητοι: Νέο γκρούπ για τον "γέροντα Παρίσιο"

[Βέβαια δεν φταίει τόσο η ΔΗΕ, όσο οι από δώ ηλίθιοι που εδώ και μέρες τσίριζαν αντί να γράψουν τους κρετίνους στα παπάρια τους και να τους αγνοήσουν μη δινοντάς τους αυτό που επιθυμούσαν: Διαφήμιση, χαρά και ικανοποίηση ότι ενόχλησαν τους μουτζαχεντίν χριστιανούς που τσιμπάνε ότι δόλωμα τους πετάξουν]

Δε πρόλαβε καλά καλά να "εξαφανιστεί" ο Γέροντας Παστίτσιος από το Facebook και να συλληφθεί ένας 27χρονος από τα Ψαχνά Ευβοίας ο οποίος δημιούργησε το εν λόγω γκρουπ, εμφανίστηκε και άλλη σατυρική ιστοσελίδα στο Facebook με το όνομα "Γέροντας Παρίσιος".

Ολοταχώς για διαγραφή ο Πολύδωρας αφού δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τη μετριότητά του: Κατηγορεί τον Σαμαρά ότι διόρισε 15 μετακλητούς στη Βουλή!

Μετωπική επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά τον οποίο ναι μεν δεν κατονομάζει αλλά φωτογραφίζει με απόλυτη ευκρίνεια εξαπολύει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας μέσα από τις σελίδες του νέου βιβλίου του που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο «Κατά Κηνσόρων».

Σκόρπιες σκέψεις από το Ολυμπιακός-Πανθρακικός...

Επιστροφή στο γήπεδο λοιπόν μετά από το ματς με τον Λεβαδειακό και η εικόνα των ερυθρολεύκων μου προκάλεσε χαρά και θλίψη ταυτόχρονα... Σκότωσε εύκολα τον αντίπαλο αλλά έδειξε πως δεν είναι και στα πάνω του...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Βερολίνο: Γιατο πέο@ το άρθρο του Spiegel για το έλλειμμα των 20 δισ. στην Ελλάδα

Ασήμαντη ενδιάμεση αξιολόγηση χαρακτηρίζει ο Γερμανός υφυπουργός Οικονομικών Στέφεν Κάμπετερ το δημοσίευμα του Spiegel που αναφέρει ότι το έλλειμμα στην Ελλάδα δεν είναι 11,5 δισ. αλλά προσεγγίζει τα 20 δισ.

Μας κρύβουν ότι υπάρχει άφθονο πετρέλαιο στη Θάσο

του Κώστα Γιαννακίδη

Περίπου οκτώ μίλια από τις ακτές της Θάσου οριοθετείται ένα θαλάσσιο οικόπεδο που κρύβει στα σωθικά του ένα δισεκατομμύριο βαρέλια πετρέλαιο. Το πετρέλαιο βρίσκεται εκεί εκατομμύρια χρόνια. Μας απασχολεί τι συνέβη τα τελευταία τριάντα. Ένα ελληνικό τρυπάνι θα μπορούσε να βουτήξει εκεί κάτω. Ένα δισεκατομμύριο βαρέλια προς 120 δολάρια έκαστο.

Η συνέχεια στο alexpolisonline.blogspot.gr

Υποκρισία ή ουσία;

O Πολύδωρας έβγαλε βιβλίο όπου περιγράφει κραυγαλέους ρουσφετολογικούς διορισμούς από υπουργούς στο Δημόσιο. Πολύ πιθανό να έχουν συμβεί όλα αυτά που περιγράφει και άλλα χειρότερα, εάν τολμούσε να κάνει το αυτονόητο, να αποκαλύψει τα ονόματα των υπουργών αυτών θα είχαν κάποια αξία οι αναφορές του.

Νέο κόμμα με αρχηγό τον γιο του βασιλιά, Παύλο;

Το ρευστό πολιτικό σκηνικό τροφοδοτεί σενάρια για νέα κόμματα και σχηματισμούς σε όλο το πολιτικό φάσμα. Τέτοια περίπτωση είναι και οι πληροφορίες που μιλούν για επικείμενη ίδρυση κόμματος με πρόεδρο τον πρωτότοκο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλο.

Ο Καραμανλής δίνει 20% στη Χρυσή Αυγή... και λίγα λέει! Αλλά δεν έχουμε τώρα εκλογές ;)

Ο πρώην πρωθυπουργός εκτιμά ότι αν είχαμε τώρα εκλογές το πολιτικό σκηνικό θα ανατρεπόταν

Δεύτερο κόμμα θα ήταν η Χρυσή Αυγή σε περίπτωση που θα είχαμε τώρα εκλογές, εκτιμά ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Άριστα στην επικοινωνία ο Τσίπρας!

Και ναι, για πρώτη φορά στην ιστορία του, το ίντερνετ χάνει την μπάλα!!Κατάφερε να ανατρέψει τους νόμους του ίντερνετ ο Τσίπρας!

Έκανε διάψευση μιας είδησης που...

Γελάει ο κόσμος με τις καταγγελίες Ζωγραφάκη-Λιβανού που έβγαλε ο Χατζηνικολάου

5 γραμμές είναι όλες και όλες οι καταγγελίες, που σύμφωνα με τον Χατζηνικολάου δείχνουν ότι έγινε ξέπλυμα 100-200 δις από τους Μεϊμαράκη, Βουλγαράκη και Λιάπη! Για τέτοια αδιάσειστα στοιχεία μιλάμε! Στην αρχική μήνυση για ιδιωτικές του διαφορές ο Λιβανός δεν έκανε λόγο για πολιτικά πρόσωπα. Τα πολιτικά πρόσωπα τα θυμήθηκε πριν 10 μήνες όταν ξαναπήγε στο ΣΔΟΕ μόνος του να δώσει συμπληρωματική κατάθεση! Δείτε το βίντεο από τις ειδήσεις του ΣΚΑΪ:

Επειτα από 12 χρόνια αναμονής, η πρώτη βολή προγραμματίζεται για αρχές του 2013! S-300... πονοκέφαλοι!

ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΔΗΜΑΚΑ


Στις 9 Δεκεμβρίου του 2000 - δηλαδή πριν από σχεδόν 12 χρόνια! - ο «Μικροπολιτικός» των «ΝΕΩΝ», με σαφή ειρωνική χροιά, έγραφε: «Καλά, μην εκπλαγείτε αν μάθετε ότι μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα γίνουν οι πρώτες βολές από τους περίφημους S-300...». Tότε οι αναγνώστες της εφημερίδας δεν εξεπλάγησαν, διότι η αναμενόμενη πρώτη επιχειρησιακή/εκπαιδευτική βολή του ρωσικής κατασκευής αντιαεροπορικού συστήματος της Πολεμικής Αεροπορίας δεν έγινε! Ούτε έχει γίνει ακόμα - αν και πλέον προγραμματίστηκε!

Νέες διαρροές από το ΣΔΟΕ: Πάνω από 50 τα ονόματα της λίστας που ελέγχονται αυτή τη στιγμή

Nέα στοιχεία φαίνεται πως «εμπλουτίζουν» την επίμαχη λίστα του ΣΔΟΕ που αφορά παράνομο πλουτισμό πολιτικών προσώπων, με υψηλόβαθμα στελέχη να κάνουν λόγο ακόμα και για 50 πολιτικούς να εμπλέκονται αυτή την περίοδο στην υπόθεση, μιας και όπως είπε ο Στουρνάρας στη Βουλή, στη λίστα μπαίνουν συνεχώς πρόσωπα και αν από τους ελέγχους δεν προκύψει κάτι, βγαίνουν προκειμένου οι υπάλληλοι να ασχοληθούν με άλλα πρόσωπα.

Γελάει η ΝΔ με τις καταγγελίες Χατζηνικολάου-Το μόνο που προβληματίζει είναι ποιος εξυπηρετείται και γιατί τώρα

Τον εφοπλιστή Νικόλαο Τσάκο, τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μειμαράκη και τους δύο πρώην υπουργούς Γιώργο Βουλγαράκη και Μιχάλη Λιάπη αναμειγνύουν οι καταγγελίες που δημοσίευσε χθες η Real News του Ν. Χατζηνικολάου, για ξέπλυμα μαύρου πολιτικού χρήματος, Ολοι αρνήθηκαν τις καταγγελίες ενώ στην κυβέρνηση επικρατεί αναβρασμός για τον χρόνο που επελέγη να γίνουν αυτές οι διαρροές που πλήττουν την καρδιά του πολιτικού συστήματος πριν αποδειχθεί το παραμικρό για τα καταγγελόμενα πρόσωπα.

Θα τρελαθούμε τελείως: Εφόδους ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ στα υπουργεία


Εφόδους σε υπουργεία αρχίζει εντός της εβδομάδας το ΠΑΣΟΚ με στόχο τον έλεγχο της λειτουργίας και της αποτελεσματικότητας του κράτους.

Τέλος τα κινητά τηλέφωνα στα σχολεία... αλλιώς αποβολή

Εντολή προς όλα τα σχολεία έδωσε το υπουργείο Παιδείας προκειμένου να βάλουν τέλος στη χρήση των κινητών τηλεφώνων από τους μαθητές. Η απαγόρευση της χρήσης των κινητών τηλεφώνων ισχύει και για τους εκπαιδευτικούς.

Με επέμβαση των ΜΑΤ έληξε η ένταση στον Κορυδαλλό

Νωρίτερα, οι κρατούμενοι από τις πτέρυγες Β' και Γ' έκαψαν αυτοσχέδιες αμερικανικές σημαίες αρνούμενοι να εισέλθουν στα κελιά τους, ενώ δημιουργήθηκαν και μικρο-επεισόδια και στην πτέρυγα Ε'.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλαβε τον "υβριστή" του Γέροντα Παΐσιου

Το δρόμο της δικαιοσύνης πήρε μία υπόθεση που είχε αναστατώσει ιερωμένους της ορθόδοξης εκκλησίας, μέλη ακροδεξιών κομμάτων αλλά και απλούς πολίτες. Ο δημιουργός της σελίδας που εμπαίζει το Γέροντα Παΐσιο, συνελήφθη την Παρασκευή, σύμφωνα με ανακοίνωση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Τριάντα και σήμερα!

Πριν προσφύγουμε στο ΔΝΤ και στην ασφυκτική εποπτεία της Τρόικας, η Ελλάδα ευημερούσε κάτω από μια ακμάζουσα και άκρως παραγωγική οικονομία. Υπήρχε αποτελεσματικός έλεγχος της φοροδιαφυγής, κανόνες στον ανταγωνισμό, αξιοκρατία, διαφάνεια και χρηστή διαχείριση των δημοσίων δαπανών.

Μπορεί να συμβαδίσει ο θρησκευτικός δογματισμός με την ελευθερία της έκφρασης;

Γράφει ο Χρίστος Βαχτσιαβάνος

Οι μουσουλμανικές πράξεις βίας που συγκλονίζουν, τελευταία, την παγκόσμια κοινότητα, με αποκορύφωμα την δολοφονία του Αμερικανού πρέσβη στη Λιβύη, έφεραν, εκ νέου, στο προσκήνιο μια μεγάλη συζήτηση για το, εάν και κατά πόσο είναι δυνατόν, θρησκευτικοί κανόνες και δόγματα να συνυπάρχουν με δικαιώματα και αξίες όπως η ελευθερία της έκφρασης.

Η συνέχεια στο armageddon-news.blogspot.com

Ερωτήματα απο το "χτύπημα" στον πρόεδρο της Βουλής-Ποιους ευνοεί η σκανδαλολογία;

Του Σταμάτη Ζαχαρού

Την ώρα που η Κυβέρνηση επιχειρεί να βρει το βηματισμό της και τουλάχιστον οι δηλώσεις -εχθρικών μέχρι χθες- Ευρωπαίων πολιτικών δείχνουν μια κουκκίδα φωτός στην άκρη του τούνελ, η χώρα ξαναμπαίνει ξαφνικά σε έναν ακόμη κύκλο σκανδαλολογίας και ομφαλοσκόπησης. Χωρίς να υπάρχει υπόνοια κάποιου σκοτεινού σχεδίου για την αποσταθεροποίηση της Κυβέρνησης Σαμαρά, η αποκάλυψη ενός σκανδάλου είναι προφανές ότι αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη από τα πραγματικά σοβαρά θέματα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Οδηγία της ΕΕ από το 2003 η 11ωρη ξεκούραση μεταξύ δύο βαρδιών-Κόκκινο πανί για την κυβέρνηση η 6ήμερη εργασία

Της Ρούλας Σαλούρου

Επιμένουν οι επικεφαλής των δανειστών της Τρόικας για αλλαγές στο ωράριο εργασίας στον ιδιωτικό τομέα και μείωση των αποζημιώσεων, παρ’ ό,τι το θέμα αποτελεί περίπου «ταμπού» για την κυβέρνηση Σαμαρά και τους αρχηγούς των κομμάτων που συμμετέχουν στο σχήμα.

Να πχ. ένας λόγος για τον οποίο ο Χατζηνικολάου ανέλαβε το συμβόλαιο εναντίον του Μεϊμαράκη

Ποιοι πρώην και νυν πολιτικοί και ντόπιοι "Νταβατζήδες" ενοχληθήκαν και γι' αυτό και έβαλαν την λάσπη στον ανεμιστήρα και συκοφαντούν όπως και το 2008 με το Βατοπαίδι; Για γέλια είναι και μόνο η αναφορά ότι οι 3 πρώην υπουργοί "φάγανε 500 δις" (ότι και να πεις στον Έλληνα έτσι που έχει λαλήσει θα το πιστέψει...) τη στιγμή που Λαλιώτηδες και Μαντέληδες είναι όχι μόνο ελεύθεροι αλλά και στο απυρόβλητο!! Δείτε τι μπορεί να τους φόβισε για να μας πουλάνε τέτοια φούμαρα και να ακυρώσουν αποκαλύψεις που έρχονται:

Ο Μεϊμαράκης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Σαμαρά

Την παραίτησή του έθεσε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης μετά τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν σε υποθέσεις παράνομου πλουτισμού.

Οι φορολογικοί συντελεστές δεν θα αποδώσουν

Του Γιώργου Καισάριου

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν ανακοινωθεί, η κυβέρνηση σκοπεύει να φορολογήσει τους ελεύθερους επαγγελματίες με ενιαίο συντελεστή 30% από το πρώτο ευρώ.

Ο πιο κάτω πινάκας μας δείχνει ενδεικτικά τον σημερινό νόμιμο φόρο, τον καινούργιο που θα προκύψει και την επιπλέον επιβάρυνση:

Η μεγαλύτερη φούσκα του κόσμου: Το έλλειμμα της Βρετανίας ίσως είναι μεγαλύτερο από της Ελλάδας

[Δεν παράγουν τίποτα, δεν εξάγουν τίποτα... κι όμως! Όχι μόνο δεν τους μιλάει κανείς,αλλά έχουν και το θράσος να κάνουν υποδείξεις στην ευρωζώνη! Έχει και τα πλεονεκτήματά του το να έχεις κατεβάσει τα παντελόνια στους εβραίους του City...]

Αναλυτές της επενδυτικής τράπεζας Morgan Stanley υποστηρίζουν πως το δημοσιονομικό έλλειμμα της Μεγάλης Βρετανίας μπορεί να ξεπεράσει τις 126 δισεκατομμύρια στερλίνες το 2014 καθιστώντας το μεγαλύτερο σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η απάντηση του Άκη Γεροντόπουλου για τα όσα δημοσιεύονται στον Τύπο σχετικά με την λίστα του ΣΔΟΕ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Το Μάρτιο του 2012, η αρμόδια υπηρεσία της Βουλής μου έθεσε ένα τυπικό, διευκρινιστικό ερώτημα σχετικά με την προσωπική μου δήλωση «πόθεν έσχες» για το έτος 2010, χρονιά που δεν ήμουν βουλευτής.

Η συνέχεια στο alexpolisonline.blogspot.gr

Τελικά ο έρωτας είναι τυφλός.Δείτε τον νέο σύντροφο της Σαρλίζ Θερόν. ΦΩΤΟ

Η Σαρλίζ Θερόν είναι αναμφίβολα μία από τις ομορφότερες και πιο επιτυχημένες ηθοποιούς στον κόσμο. Θα περίμενε κανείς, λοιπόν, να συνοδεύεται από έναν αντίστοιχου κάλλους άντρα. Ωστόσο, όταν έχουμε να κάνουμε με ζητήματα καρδιάς τότε οι συζητήσεις περισσεύουν…

Μουσουλμάνοι αρνούνται να μπουν στα κελιά τους

Αναταραχή επικρατεί αυτήν την ώρα στις φυλακές Κορυδαλλού. Κρατούμενοι της Ε' Πτέρυγας, που στην πλειοψηφία τους είναι αλλοδαποί αρνούνται να εισέλθουν στα κελιά τους και παραμένουν στους κοινόχρηστους χώρους. Στην πτέρυγα αυτή «φιλοξενούνται» 400 άτομα, εκ των οποίων μόνον οι 20 είναι Έλληνες.