25 Σεπτεμβρίου 2012

Γελάνε και τα μπετά: Πάλι ρόμπα οι διαρροείς του Μαξίμου, που συνεχίζουν να ξεφτιλίζουν τον Σαμαρά!

Τη μεγαλύτερη ζημία στους πολιτικούς, την κάνουν τελικά αυτοί που είναι δίπλα τους, παρόλο που βρίσκονται δίπλα τους για να τους συμβουλεύουν και να τους προστατεύουν. Κάποιος τυφλοπόντικας στο Μαξίμου διαρρέει συνεχώς ειδήσεις, που βγάζει απ' το κεφάλι του προκειμένου να πουλήσει εκδούλευση και γλύψιμο σε Χατζηνικολάου και λοιπούς.

Αφού ο τυφλοπόντικας έγινε ρόμπα και το ΔΝΤ διέψευσε τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά με Λαγκάρντ στην οποία δήθεν ο Σαμαράς ζήτησε να βάλει χέρι η Λαγκάρντ στον Τόμσεν, επανήλθε χθες με νέα "είδηση" ότι τελικά ο Σαμαράς...

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: Καταδικασμένος για φοροδιαφυγή από Ομοσπονδιακό Δικαστήριο στις ΗΠΑ είναι ο Πρόεδρος της οργάνωσης «End National Dept», που θέλει να εξαγοράσει το Ελληνικό Χρέος

Ειδικά για την οργάνωση “End National Dept”, των Ομογενών που θέλουν να εξαγοράσουν το ελληνικό χρέος, έχουμε αναφερθεί με δύο άρθρα καθώς και με σχετικά βίντεο που προβάλαμε από τις συνεντεύξεις του προέδρου της κ.Εμμανουήλ Λαμπράκη!

ΆΠΑΙΧΤΟΣ!! ΓΑΠ: "Η διαφθορά, από τα βασικά ζητήμα με τα οποία ασχολήθηκα".... μεγάλε την εξαφάνισες τη διαφθορά [βίντεο]

Κάθετος ενάντια σε κάθε ενδεχόμενο εξόδου της χώρας μας από την Ευρωζώνη, εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός, στην συνέντευξή του στο Bloomberg τόνισε πως κάτι τέτοιο θα είχε ως αποτέλεσμα την χρεοκοπία, την φυγή κεφαλαίων σε τράπεζες του εξωτερικού, καθώς και έναν πληθωρισμό στο 50%.

Η απόλυτη ξεφτίλα της Βουλής (φώτο)

Εικόνα ντροπής παρουσίασε το ελληνικό κοινοβούλιο σήμερα κατά την διάρκεια συζήτησης επί των επίκαιρων ερωτήσεων...

Ένας υπουργός, ο Λυκουρέντζος μόνος του και το απόλυτο χάος!Χαρακτηριστική η εικόνα του Ανδρέα Ψυχάρη, που εντελώς μόνος δεν έχει με ποιον να μιλήσει και ασχολείται με το κινητό του... Δείτε τις φώτο της ντροπής... αν έχουν ντροπή:

Βίντεο: Ο Παππάς της ΧΑ, ειρωνεύεται τον Τατούλη για τη σβάστικα

Για να λέμε το σωστό κι ας ενοχλεί: Η σβάστικα είναι αρχαιοελληνικό σύμβολο και συναντάται παντού μέχρι τη χρήσης της από τους Ναζί, οπότε και δαιμονοποιήθηκε. Δείτε τι του είπε του Τατούλη ο βουλευτής της ΧΑ, δείχνοντας μία σβάστικα στο Μνημείο για την άλωση της Τριπολιτσάς μετά την κατάθεση στεφάνου:

Σταϊκούρας: Δεν υπάρχει σκέψη για αναδιάρθρωση του χρέους, αλλά για μετακύλισή του

Δεν υπάρχει σκέψη για αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας με αφορμή δημοσιεύματα, στα οποία παρετίθετο απάντησή του προς τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρία Κόλλια Τσαρουχά σχετικά με το ελληνικό χρέος.

Σμπώκος και Γκούντρουν συγκατηγορούμενοι του Άκη!!! Μα γιατί; Αφού λένε ότι δεν ήξεραν τίποτα

Η πρώην σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου και ο άλλοτε στενός συνεργάτης του, πρώην Γενικός Διευθυντής Εξοπλισμών του υπουργείου Άμυνας Γιάννης Σμπώκος, περιλαμβάνονται στα πέντε πρόσωπα που πλέον είναι κατηγορούμενοι στην υπόθεση του ''μαύρου πολιτικού χρήματος''.

Κυριάκος: Ας μ' ακούγατε όταν τα έλεγα... τώρα λουστείτε τα

"Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα" η παροιμία που ταιριάζει σε όσα είπε ο βουλευτής της ΝΔ

"αν η Βουλή είχε υιοθετήσει την πρότασή μου, για...

ΓΑΠ: "Τι χαμπάρια απ' τοοοο... πως το λένε; πως το λένε; Α, απ το Ελλάντα"

Ο απίθανος Γιωργάκης Παπανδρέου σε ένα διαλειμμα του Χάρβαρντ, πήρε τηλέφωνο στον Στουρνάρα και τον ρώτησε "Πως πάει εκεί; τι νέα;" με το πρόσχημα ότι...

Δεν υπάρχει λέμε! Λαθρομετανάστης προσπάθησε να μπει στην Ισπανία ως... κάθισμα αυτοκινήτου

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι συνοριοφύλακες στη νότια Ισπανία όταν ενώ έκαναν έλεγχο ρουτίνας σε όχημα που έμπαινε στη χώρα, πρόσεξαν κάτι παράξενο στο κάθισμα του συνοδηγού.
Ένας 20χρονος άντρας από τη Γουινέα είχε χωθεί μέσα στη θέση, μεταμφιεσμένος με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζει με το κάθισμα του αυτοκινήτου, ενώ πάνω του καθόταν ο συνοδηγός.

Απελπισμένος 12χρονος Αλβανός ζήτησε να τον βοηθήσουν, βάζοντας τον σε ίδρυμα!

Ένα τηλεφώνημα από τα πολλά που δέχεται καθημερινά η γραμμή βοήθειας του "Χαμόγελου του Παιδιού" έφερε στο φως την συγκλονιστική ιστορία ενός 12χρονου, ο οποίος ζήτησε τη βοήθεια της οργάνωσης για να ξεφύγει από το δράμα που ζει, μπαίνοντας σε ίδρυμα!

Κότα λυράτη ο κρετίνος: «Δεν ήθελα να προσβάλλω την Εκκλησία και τα Θεία»-Πως λέγεται;

Απολογήθηκε ο 27χρονος δημιουργός της σελίδας του «Γέροντα Παστίτσιου» στο Facebook και ανέφερε πως σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να προσβάλλει την Εκκλησία και τα Θεία, τονίζοντας πως το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν σάτιρα.

Με δηλώσεις του ο δικηγόρος του 27χρονου, Γιώργος Κλεφτοδήμος τόνισε πως...

ΤτΕ προς Πάκη: Είσαι άσχετος-Τα ταμεία ξεφορτώθηκαν ομόλογα 2,5 δις και οι ξένες τράπεζες 42 δις

Με επιστολή της προς τον βουλευτή Προκόπη Παυλόπουλο η Τράπεζα της Ελλάδος απαντά σε όσα δήλωσε ο πρώην υπουργός για τις αγοραπωλησίες ομολόγων κατά την περίοδο 2009-2011.
Ο κ. Παυλόπουλος με δήλωσή του είχα αφήσει να εννοηθεί ότι την τελευταία διετία οι ξένοι ξεφορτώθηκαν ελληνικά ομόλογα αξίας....

Έρχεται ο «αστυνομικός της γειτονιάς»

Ενεργοποιείται ο θεσμός του αστυνομικού της γειτονίας. Οι 101 αστυνομικοί που υπηρετούν σε 19 τμήματα στην Αττική συναντήθηκαν το πρωί με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ αντιστράτηγο Νικόλα Παπαγιαννόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σημαντική αποστολή τους και την αποδοχή από τους πολίτες, τονίζοντας ότι προσφέρουν σημαντικό κοινωνικό έργο.

Κεφαλογιάννης: Οι πολίτες είναι πολύ πιο ώριμοι απ’ όσο νομίζουν οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, αναφερόμενος στην πολιτική απόφαση της ΚΠΕ του ΣΥΝ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Άνθιμος: Δεν συμφωνώ με τη δίωξη του ''Γέροντα Παστίτσιου''

Τη στιγμή που ο 27χρονος παραπέμπεται σε τακτική δίκη, το μέρος του παίρνει ο Μητροπολίτης Άνθιμος.

Στην φυλακή για μίζες

Προφυλακίστηκε πρώην ταμίας νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, η οποία κατηγορείται ότι εισέπραττε "μίζες" από φαρμακευτικές εταιρείες προκειμένου να προωθεί τα φαρμακευτικά τους σκευάσματα.

Μεϊμαράκης: «Θα αντιμετωπίσω τον Χατζηνικολάου ως άντρας της πιάτσας και όχι με λογική σαλονιού»


Αν και ο Ευάγγελος Μεϊμαρακης μετά την γραπτή δήλωση που διένειμε χθες το μεσημέρι έχει επιλέξει τον δρόμο της σιωπής, στις κατ' ιδίαν συζητήσεις του είναι εξόχως αποκαλυπτικός.

Το μεσημέρι, έκανε την εμφάνιση του στο εστιατόριο της Βουλής μαζί με τον Α' Αντιπρόεδρο, Γιάννη Τραγάκη, ο οποίος θα τον αντικαθιστά στην έδρα για άγνωστο διάστημα. Τουλάχιστον, πάντως, για όσο διερευνάται η εμπλοκή του στις δραστηριότητες της εταιρίας Καρούζου που αποκάλυψε την Κυριακή η Real News.

Ισόβια για τους δολοφόνους του Μανώλη Καντάρη

Κατά την έξοδο τους από το δικαστήριο, οι δύο αλλοδαποί προπηλακίστηκαν από κατοίκους της περιοχής που παρακολουθούσαν τη δίκη όλες τις ημέρες

Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης, 23 ετών και χρηματικό πρόστιμο 1.500 ευρώ καταδικάστηκαν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο οι δύο Αφγανοί υπήκοοι για την δολοφονία του 44άχρονου Μανώλη Καντάρη, πριν ενάμιση χρόνο στο κέντρο της Αθήνας.

Επιμένει στις μπαρούφες

Καιρό είχαμε να γελάσουμε με τον Πάνο Καμμένο. Σήμερα ξαναέβγαλε από τη ναφθαλίνη τα παραμύθια του και μιλάει για 26 δις ευρώ από την υπόθεση CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, χωρίς να ξεκαθαρίζει...

ΙΟΒΕ: Στα 34,4 δισ. η επίδραση του τουρισμού στην οικονομία

Η συνολική επίδραση στην ελληνική οικονομία από την εσωτερική τουριστική δαπάνη και τις επενδύσεις που σχετίζονται με τον τουρισμό εκτιμάται στα 34,4 δισ. ευρώ ή 15,1% του ΑΕΠ , σύμφωνα με μελέτη του ΙΟΒΕ.

Παίρνει Άγγελο και αναβιώνει την Greek Mafia

Το κλίμα στα πράσινα αποδυτήρια είναι όντως κακό αλλά αν ευσταθούν οι τελευταίες φήμες τότε αναμένεται να γίνει πολύ χειρότερο... Για όσους δε θυμούνται τι έργο άφησε ο Άγγελος Αναστασιάδης στην Παιανία, ιδού...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Βουλγαράκης: Ούτε εξεταστική, ούτε δικαιολογίες... Μόνο στη δικαιοσύνη και άμεσα

Ο Γιώργος Βουλγαράκης διαφωνεί κάθετα με την πρόταση για γέλια του Μιχάλη Λιάπη, που όπως γράψαμε ζητάει να γίνει η εξεταστική, που ο κόσμος θα τη θεωρήσεί "πλυντήριο", για τη λάσπη και την κατηγορία του ξεπλύματος των 500 δις (και όχι των 10 δις που σκέφτηκαν όσοι σκαρφίστηκαν αυτή την ιστορία).

Άποψή του και πολύ σωστά είναι να...

Πακιστανό ζώο μαχαίρωσε συμπατριώτη του γιατί... αρνήθηκε να κάτσει να τον βιάσει!

Το περιστατικό έγινε χθες βράδυ στον Άγιο Σύλλα, στο μαντρί στο οποίο εργάζονται και οι δύο αλλοδαποί.

ΓΛΚ: «Αγνοούνται» πάνω από 4.500 συνταξιούχοι

Περισσότεροι από 4.500 συνταξιούχοι δεν απεγράφησαν μέχρι την 20η Σεπτεμβρίου, με το μηνιαίο δημοσιονομικό όφελος να ξεπερνά τα 2 εκατ.ευρώ, δήλωσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, αναπτύσσοντας σχετικές τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Η επίθεση της ΕΡΤ στις τούρκικες σειρές!

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι επί του χάρτου και του προγραμματισμού, η καινούργια διοίκηση της ΕΡΤ έχει σηκώσει τα μανίκια και ετοιμάζει συνεχώς καινούργια πράγματα. Το κατά πόσο αυτά θα αποδειχτούν σωστά, θα το διαπιστώσουμε όταν βγουν στον αέρα και κριθούν εκ του αποτελέσματος.

Περίεργη συνάντηση Στουρνάρα με τον αμερικανό πρέσβη

Μόλις 15 λεπτά διήρκησε το τετ-α-τετ του υπουργού Οικονομικών με τον Ντάνιελ Σμιθ στο γραφείο του Γιάννη Στουρνάρα στην οδό Νίκης. Η συνάντηση κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είναι ενδεικτικό ότι εάν ο Αμερικανός πρέσβης δεν γινόταν αντιληπτός από δημοσιογράφους, η επίσκεψη του θα έμενε μάλλον μυστική.

Ελεύθερος κρετίνος - Παραπέμφθηκε σε δίκη

Σε τακτική δίκη παραπέμφθηκε 27χρονος χρήστης του διαδικτύου, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για «κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκευμάτων, μέσω του Facebook», γεγονός που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις τόσο στο αριστεροκρατούμενο ίντερνετ, όσο και στους ρατσιστές (εναντίον των χριστιανών) θολοκουλτουριάρηδες της αριστεράς.

3,8 εκ κόστισαν στην ΕΡΤ οι Ολυμπιακοί


Στοιχεία για το κόστος της πολυμελούς αποστολής της κρατικής τηλεόρασης στο Λονδίνο προκειμένου να καλύψουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012 έστειλε στην Βουλή ο κ. Σίμος Κεδίκογλου, από τα οποία φαίνεται ότι στην Βρετανική πρωτεύουσα μετέβησαν 69 υπάλληλοι η συνολική δαπάνη τους ανήλθε σε...

Αυστραλία: Τηλεοπτική σειρά για τους Έλληνες μετανάστες

Πριν δέκα μήνες ο Σπύρος Χελιώτης αποφάσισε να μεταναστεύσει στην Αυστραλία. Στην Ελλάδα σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων δεν μπόρεσε να εργαστεί και στη Μελβούρνη ξεκίνησε ως σερβιτόρος, ελπίζοντας πως σύντομα θα βρει τον δρόμο του.

Ο Τζαβάρας ζητάει από άλλους να κινηθούν γρήγορα... ενώ αυτός «πέρα βρέχει» για τον Λούκο και την υβρίστρια του Αθ. Διάκου, Κιτσοπούλου

[Μόλις χθες, ο Τζαβάρας, μας είπε κατάμουτρα ότι δεν κάνει τίποτα για την περίπτωση Λούκου, που συνεχίζει να είναι διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών παρά τις αθλιότητες που προωθούσε το καλοκαίρι με την Κιτσοπούλου να ξεφτιλίζει τον Αθ. Διάκο. Θα κινηθεί όταν κρίνει ότι είναι "κατάλληλες οι συνθήκες" και όχι επειδή θα τον βάλουμε στο "λούκι" εμείς με τις υστερίες μας, που προφανώς, κατά την πάγια τακτική των ΝΔιτών πολιτικών να έχουν γραμένους τους δικούς τους και να γλύφουν την αριστερά, μας θεωρεί γραφικούς για να μην πω μαλάκ@@!

Συσκέψεις υπό τον Κεφαλιγιάννη στη ΝΔ

Με πρωτοβουλία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη πραγματοποιούνται από χθες συναντήσεις εργασίας στα Κεντρικά Γραφεία του Κόμματος.

Ειδικότερα:

Ένας στους δύο ληστές είναι αλλοδαπός

Το 47,49% αποτελούν οι αλλοδαποί δράστες ληστειών κατά το πρώτο επτάμηνο του 2012, σύμφωνα με στοιχεία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφορικά με τη συμμετοχή των αλλοδαπών στη διαμόρφωση της εγκληματικότητας στην επικράτεια.

Άκη, όλα δικά σου...

«Όπου κι αν πέσει η μπίλια, Άκη, το αποτέλεσμα θα είναι μονά ζυγά δικά σου. Θα φροντίσουμε να ενισχυθείς στην εσωτερική ελληνική πολιτική σκηνή»!

Η εντυπωσιακή αναφορά περιέχεται σε έγγραφο που συνέταξε - ανάμεσα σε πολλές άλλες εκθέσεις και καταλόγους, στενός συνεργάτης του προφυλακισμένου σήμερα, πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ακη Τσοχατζόπουλου. Ο...

Ωραίος ο Αδωνις! Ρε κουφάλες αριστεροί, αν ισχύει η ελευθερία λόγου για τον Γέροντα Παστίτσιο, γιατί δεν ίσχυε για την Παπαχρήστου;

Την δική του απάντηση δίνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, για το χτεσινό δημοσίευμα του iefimerida.gr, του αριστερού Ράπτη, που εξίσωνε την Ελλάδα με το Ιράν για τη σύλληψη και παραπομπή στο Αυτόφωρο του 27χρονου διαχειριστή της ιστοσελίδας «Γέροντας Παστίτσιος» στο Facebook.

Σκληρό ψήφισμα δικαστών ΣτΕ: Οι πολιτικοί δεν δίνουν το παράδειγμα της έμπρακτης θυσίας

Σκληρό ψήφισμα σε βάρος της κυβέρνησης αλλά και του πολιτικού κόσμου της χώρας, εξέδωσαν οι δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας, με αφορμή τις δρομολογούμενες νέες περικοπές στις αποδοχές των δικαστικών λειτουργών.

Γελάει ο κόσμος: Εξεταστική ζητεί ο Μ. Λιάπης (βίντεο)

[Τι εξεταστική ρε Λιάπη; Καλά δεν έχεις καταλάβει ότι ο κόσμος εκεί που τον φέρανε οι νταβατζήδες ακούει εξεταστική και βάζει τα γέλια; Εδώ σε λίγο δεν θα υπάρχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και εσύ μιλάς με όρους πριν 10 χρόνια; Είσαι για τα μπάζα ρε κακομοίρη...]

Τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής με αφορμή το δημοσίευμα της Realnews ζήτησε ο Μιχάλης Λιάπης. Ο πρώην Υπουργός σε δήλωση του ανέφερε χαρακτηριστικά ότι « αποτελεί στόχο κάποιων που θέλουν την πολιτική και ηθική του εξόντωση» και ζήτησε τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για να διερευνήσει το ζήτημα προκειμένου να «λάμψει η αλήθεια».

Μεγάλες καταστροφές από τα λαθροζώα στις φυλακές Κορυδαλλού - Μαχαίρωσαν σωφρονιστικό υπάλληλο

Σοβαρές ζημιές στο προαύλιο και στον εσωτερικό χώρο των φυλακών Κορυδαλλού, προκλήθηκαν από την κινητοποίηση των αλλαδαπών κρατουμένων το βράδυ της Κυριακής, ενώ η κατάσταση από χθες το πρωί έχει πλέον ομαλοποιηθεί.

Η Κίνα απέκτησε το πρώτο της αεροπλανοφόρο

Επίσημα εντάχθηκε σήμερα στις δυνάμεις του κινεζικού πολεμικού ναυτικού το Λιαονίνγκ, το πρώτο αεροπλανοφόρο της Κίνας, εν μέσω ισχυρών εντάσεων στην Θάλασσα της Ανατολικής Κίνας με την Ιαπωνία.

Δεν είδε το φάκελο ο Μεϊμαράκης

«Μυστικός» ακόμη και από τον ίδιο τον Μεϊμαράκη ο φάκελος της δικογραφίας

Περίεργη διαρροή έρχεται από τη Βουλή σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα των καταγγελιών προς το πρόσωπο του Προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Η Τουρκία είχαν καταφέρει να σπάσουν τους κωδικούς των S-300... αλλά οι Έλληνες άλλαξαν ριζικά την ηλεκτρονική τους ταυτότητα!

[Χαμός με τα σενάρια κατασκοπείας. Οι άλλοι λένε ότι έσπασαν τους κωδικούς, εμείς λέμε ότι τους έχουμε αλλάξει και θα σπάσουν τα μούτρα τους... δεν ξέρεις τι να πιστεψεις... και αυτό είναι καλό γιατί δεν ξέρουν και οι απέναντι τι να πιστέψουν αν και στην περίπτωση που έχουμε αλλάξει τους κωδικούς των S-300, καλύτερα οι απέναντι να πιστεύουν ότι τους έχουν σπάσει και τους ξέρουν]

Η Τουρκία έχει κατορθώσει να “σπάσει” τους κωδικούς των ελληνικών S-300 υποστηρίζει πηγή που επικαλείται το Stratfor. To θέμα της εστίασης των κατασκοπευτικών δράσεων της Τουρκίας για να αποκτήσει τους απόρρητους κωδικούς των ελληνικών αντιαεροπορικών συστημάτων S-300 που έχει αποκτήσει η Ελλάδα μέσω Κύπρου- για να τους εξουδετερώσει στην πράξη, αναδεικνύει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Λουκά Δημάκα στα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο!

Σταϊκούρας: "Ανοικτό το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του χρέους που κατέχει το ευρωσύστημα"

Δεν αποκλείει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, το ενδεχόμενο να προκύψει χρηματοδοτικό κενό αν υπάρξουν αποκλίσεις στο πρωτογενές έλλειμμα και τα έσοδα από αποκρατικοποιήσεις και σε μια τέτοια περίπτωση να εξεταστεί η δυνατότητα μετακύλισης των λήξεων των ελληνικών ομολόγων, που κατέχει το Ευρωσύστημα.

«Δεν μπορώ άλλο. Κάνε κάτι μπαμπά. Φτάνει!»

Η εμπλοκή του ονόματος του πατέρα της, Γιώργου Βουλγαράκη, τον οποίο 4 χρόνια τώρα ξεσκίζουν χωρίς να έχει αποδειχθεί ότι καταχράστηκε ούτε ένα ευρώ, σε σκάνδαλο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ήταν κάτι που δεν άντεξε να παρακολουθεί αμέτοχη η κόρη του, Παυλίνα Βουλγαράκη. Οπότε και πόσταρε το συγκεκριμένο μήνυμα στο facebook.

Πεπόνης: Δεν θα στέλνουμε στη Βουλή ονόματα πολιτικών με βάση... κουτσομπολιά του Παπαδημούλη και του Χατζηνικολάου

Αρνείται κατηγορηματικά ο εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης να στείλει στη Βουλή αδιακρίτως ονόματα πολιτικών εναντίον των οποίων έχουν διατυπωθεί επώνυμες ή και ανώνυμες καταγγελίες για παράνομο πλουτισμό, παρά τις πιέσεις "αδιάφθορων" πολιτικών όπως ο Παπαδημούλης, ο οποίος ξέρει ότι δεν μπορούν να σταλούν ονόματα από τη δικαιοσύνη και γι' αυτό τα ζητάει από το ΣΔΟΕ. Όμως το ΣΔΟΕ μπορεί να τα δώσει μόνο στη δικαιοσύνη, όπως και τα έδωσε ήδη, οπότε ο Παπαδημούλης έχει έτοιμη την απάντηση: "ο συντοπίτης του Σαμαρά στο ΣΔΟΕ καλύπτει τα λαμόγια και δεν μας δίνει ονόματα να ξεσκίσουμε".

Για το 2014 μεταφέρεται το "έσοδα μείον έξοδα για όλους"

Του Σπύρου Δημητρέλη

Πίσω πηγαίνει για τουλάχιστον έναν χρόνο η εφαρμογή του συστήματος έσοδα μείον έξοδα για όλους τους φορολογούμενους. Οι αρχικοί σχεδιασμοί του υπουργείου Οικονομικών για «αμερικανοποίηση» του τρόπου φορολόγησης του εισοδήματος φυσικών προσώπων σκοντάφτει προς το παρόν στην έλλειψη υποδομών αλλά και στον περιορισμένο βαθμό χρήσης πλαστικού χρήματος στην αγορά.

Ποιος και τι ήταν πραγματικά ο «αγιοποιημένος» γέροντας Παΐσιος

Πρόκειται για ένα αγιορείτη μοναχό που πέθανε στις μέρες μας (1994). Το όνομά του ήταν Αρσένιος Εζνεπίδης, πρόσφυγας από τη Μικρά Ασία που χάρη στην προσωπικότητά του και στην πίστη ότι κάνει θαύματα προτάθηκε να καταταγεί στα δίπτυχα της Ορθόδοξης Εκκλησίας ως Αγιος.

"Οι 32 πολιτικοί δεν είναι μόνο από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ"

Του Παναγιώτη Στάθη

Ως πρώτη προτεραιότητα για τη δικαιοσύνη τέθηκε κατά τη χθεσινή σύσκεψη των οικονομικών εισαγγελέων στον Άρειο Πάγο η ποινική εκκαθάριση των υποθέσεων που φέρονται να εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής αλλά και γενικότερα πρόσωπα που άσκησαν πολιτική εξουσία.

Επιμένει ο ισλαμοφασίστας: "Ρατσιστής ο Σαμαράς"... Καλά κάνει! Αφού η δικαιοσύνη είναι μπουρδέ@@ και δεν τον καλεί κάποιος για εξηγήσεις (βίντεο)

Θαυμάστε τον "Έλληνα" όπως αυτοαποκαλείται, Ελγαντούρ, που όπως λέει είναι "πιο Έλληνας από πολλούς Έλληνες"... μάλλον πιο Έλληνας από τους ΣΥΡΙΖΑίους ήθελε να πει:

Sueddeutsche Zeitung: Η Ελλάδα θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο

Η Ελλάδα θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να βάλει τα δημοσιονομικά του οίκου της σε τάξη, αναφέρει η γερμανική Sueddeutsvhe Zeitung, επικαλούμενη υψηλόβαθμους διπλωμάτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες.

ΥΠΕΞ: Ποτέ δεν είπαμε ότι τα Σκόπια δεν έχουν εδαφικές βλέψεις απέναντι στην Ελλάδα

Για «γνώριμη τακτική» των Σκοπίων μίλησε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Γρηγόρης Δελαβέκουρας, σχολιάζοντας ισχυρισμούς ΜΜΕ της πΓΔΜ ότι ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας αναγνώρισε ότι η πΓΔΜ δεν έχει εδαφικές βλέψεις εναντίον της Ελλάδας.

Γνωστή η λίστα των «32» πολιτικών, λένε Πεπόνης - Μουζακίτης

Γνωστή υπόθεση αποτελεί για τη Δικαιοσύνη η περιβόητη λίστα του ΣΔΟΕ με τα ονόματα 32 πολιτικών προσώπων που ελέγχονται για ύποπτο πλουτισμό.

Αυτό ανέφεραν οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, σε δήλωσή τους, μετά το πέρας της σύσκεψης που είχαν τη Δευτέρα στον Άρειο Πάγο με τον αντεισαγγελέα κ. Νίκο Παντελή υπό τον εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου κ. Ιωάννη Τέντε.

Η εισαγγελέας Παπανδρέου αναλαμβάνει τις κατηγορίες σε βάρος Μεϊμαράκη

Του Παναγιώτη Στάθη

Στα χέρια της εισαγγελέως Πρωτοδικών Πόπης Παπανδρέου περνάει ο φάκελος της δικογραφίας από την επιχειρηματική αντιδικία τριών προσώπων, στην οποία όμως περιλαμβάνεται μια κατάθεση-"φωτιά" για τουλάχιστον τρία πολιτικά πρόσωπα τα οποία επιχειρείται να εμπλακούν σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος ύψους 10,3 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Ο Παντελής Καψής και η ελιτ για κλάματα

Ναπολέων Λιναρδάτος

Διαβάζοντας τον τίτλο του άρθρου του Παντελή Καψή στο Έθνος, «Ελιτ» για... κλάματα, νόμιζα ότι ήταν ένα άρθρο με κάποια δόση αυτοκριτικής. Δυστυχώς απογοητεύτηκα.

Στο συγκεκριμένο άρθρο ο κ. Καψής περιγράφει πως πολλές φορές κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών η μια πολιτική ηγεσία μετά την άλλη έκανε σοβαρά σφάλματα στην διαχείριση της κρίσης. Μεταξύ άλλων ο κ. Καψής σημειώνει:

Προβοκάτσια η είδηση ότι πουλάμε την τελευταία ελληνική περιουσία στη Σμύρνη...


Η ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα διέψευσε το δημοσίευμα του τουρκικού Τύπου περί της ελληνικής απόφασης για πώληση του κτιρίου του προξενείου μας στη Σμύρνη! Η εκπρόσωπος της ελληνικής πρεσβείας ξεκαθάρισε ότι κτίριο απλώς «ανακαινίζεται» το παρόν διάστημα και ότι είναι μεγάλης ιστορικής σημασίας!

Καταργήστε το χρήμα !

Βασίλειος Μπαλάφας


Τα περίφημα μέτρα του νέου πακέτου προκειμένου να εξασφαλιστεί η μεγάλη δόση των 31,5 δισ. ευρώ, έτσι όπως πρόεβλεπε η συμφωνία που έγινε με την προηγούμενη κυβέρνηση της χώρας, βρίσκονται προ των πυλών. Όλο αυτό το διάστημα έχουμε βιώσει μια συνεχή καταιγίδα «αποκλειστικών» πληροφοριών περί των νέων μέτρων και με αγωνία πλέον όλοι αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για να δούμε τελικά τι από όλα όσα ακούσαμε ήταν αλήθεια και τι όχι. Υπενθυμίζω ότι είχαν ακουστεί και γραφτεί μέχρι και «πληροφορίες» που ήθελαν να μπαίνει φόρος ακόμα και στα πτυχία.

Ποιος ΑΕροψεκασμένος την "πέφτει" σα λυγούρης στη Γκερέκου

Εκτός από εκπρόσωπος καμιά δεκαριά νομών, εκτός από υπεύθυνος για 2-3 υπουργεία, εκτός από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος... είναι και μεγάλο καμάκι ο...

Τις βάζει τις παπαριές που του λέει κανας παπαγάλος του Μαξίμου και μόλις τον κράξουν τις σβήνει

Η ανυπόστατη είδηση του κώλου, μπήκε και βγήκε με ταχύτητα φωτός... Δείτε την:

Χωρίς δημοσιογράφους η πρώτη διάλεξη του ΓΑΠ στο Χάρβαντ

(Από την Βοστώνη για το Antinews) - Δεν επέτρεψε ο Γιώργος Παπανδρέου την παρουσία δημοσιογράφων στην πρώτη του διάλεξη που έδωσε σήμερα στο Χάρβαντ ως προσκεκλημένος καθηγητής με θέμα “Επανασχεδιάζοντας την Ευρώπη”.