27 Σεπτεμβρίου 2012

Τώρα ο Χατζηνικολάου απειλεί και την Κατερίνα Ακριβοπούλου... επειδή τόλμησε να πει αυτό που λέει όλη η Ελλάδα (βίντεο)

Οι αιχμές της Ακριβοπούλου, για την "απονομιμοποίηση του πολιτικού κόσμου", εξόργισαν τον Χατζηνικολάου, ο οποίος απειλεί με μηνύσεις.

Η Κ. Ακριβοπούλου σε ένα πολιτικό της σχόλιο είπε -χωρίς να κατονομάσει κάποιον- ότι κάποιοι δημοσιογράφοι...

Αυτοί είναι οι 32 πολιτικοί που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ: Καμμένος ο μόνος αρχηγός κόμματος που ελέγχεται!!

Που είστε ρε μαλάκ@@ ΑΕροψεκασμένοι να μας πείτε ότι ο Σαμαράς έχει τα λεφτά του στο εξωτερικό; Γιαυτό έχετε εξαφανιστεί τελευταία και λεχετε λουφάξει μαζί με τον μεγάλο σας ηγέτη;;; ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!!

Πρόκειται για τη λίστα η οποία βρίσκεται και στη διάθεση των εισαγγελικών Αρχών και δη των εισαγγελέων Οικονομικού Εγκλήματος οι οποίοι – κατ’ εντολή του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Νίκου Παντελή - εποπτεύουν την έρευνα και έφερε στην δημοσιότητα ηλεκτρονική εφημερίδα zougla.gr.

Ρε Βύρωνα την παλεύεις; «Έφτυσα αίμα για να αναθρέψω τα παιδιά μου»... με 100 και 150.000 εισόδημα!!!

[Όλο και πιο βαθειά στη γραφικότητα βυθίζεται ο Βύρωνας Πολύδωρας προκειμένου να δικαιολογήσει την ανήθικη πράξη του να επιβαρύνει το δημόσιο με ακόμα ένα άτομο και μάλιστα την κόρη του, επειδή ήταν Πρόεδρος για μερικές ώρες και να εκμεταλλευτεί όλα τα προνόμια που του δίνει ο νόμος... α, ξέχασα! Πρέπει να του χρωστάμε και χάρη επειδή δεν διόρισε 6 άτομα αλλά μόνο την μία κόρη... αν και έτσι όπως το θέτει "έφτυσα αίμα για να μεγαλώσω τα παιδιά μου" ή "δεν θα προδώσω την θυγατέρα μου" μας προειδεάζει για τό ότι αν είχε 6 θυγατέρες θα τις διόριζε όλες, γιατί υποθέτω "έφτυσε αίμα να τις μεγαλώσει όλες"...

Ο..."υποψήφιος βουλευτής" Κώστας Καραμανλής

Τι γίνεται με τα ραντεβού του πρώην πρωθυπουργού

Συνωστισμός (όχι αυτός της Ρεπούση) γίνεται στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή σε καθημερινή βάση. Τα ραντεβού που ζητάνε από τον πρώην πρωθυπουργό είναι ασταμάτητα τόσο στελέχη, όσο και απλοί φίλοι του, με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην μπορεί πολλές φορές να τα καλύψει αν και αφιερώνει μεγάλο μέρος της ημέρας για να συνομιλεί με κόσμο.

Δημόσιες σχέσεις από Χαϊκάλη και Μαριά των ΑΕροψεκασμένων την ώρα των επεισοδίων! (video)

xaikalismarias
Δημόσιες σχέσεις έκαναν – ή καλύτερα σταυρουλάκια μάζευαν – την ώρα που ξεκίναγαν τα επεισόδια στο Σύνταγμα οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο ...μισό-μισό Παύλος Χαϊκάλης και ο στενός φίλος του Νίκου Παπανδρέου Νότης Μαριάς.

Παρέμβαση Πεπόνη για τις επιχορηγήσεις 15 εκατ. σε μια τριετία

Να διερευνηθεί η νομιμότητα επιχορηγήσεων ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ για την τριετία 2007-2011 στις οργανώσεις ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ και ΣΥΔΑΣΕ, αλλά και η ύπαρξη ή όχι διαχειριστικού ελέγχου όλα αυτά τα χρόνια, διέταξε το μεσημέρι ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, μετά από σχετικό έγγραφο που απέστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μαξ. Χαρακόπουλος.

Ο Μεϊμαράκης: Να το Πόθεν έσχες μου, να δούμε και του Χατζηνικολάου (όλο το Πόθεν Έσχες)

Επτά σπίτια-διαμερίσματα συνολικού εμβαδού 620 τμ., 3 καταστήματα συνολικού εμβαδού 155 τμ και 10 χωράφια δήλωσε στο τελευταίο του Πόθεν Έσχες ο Πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, το έτος 2009. Τη δημοσιοποίησή τους ζήτησε ο ίδιος ζητώντας να κάνει το ίδιο και ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ειδικότερα στη δήλωση Πόθεν Έσχες του 2009, ο κ. Μεϊμαράκης δηλώνει:

Συνεχίζεται η ασύστολη παραπληροφόρηση για ηλίθιους!

Δηλ. εσείς αν διαβάσετε τον παρακάτω τίτλο δεν θα καταλάβετε ότι ο Βενιζέλος ήξερε από τον Σεπτέμβριο του 2011 ότι Μειμαράκης, Βουλγαράκης και Λιάπης ξέπλυναν 100-200 δις όπως καταγγέλει ο Χατζηνικολάου;


Το άρθρο αναφέρεται σε μια αναφορά του Κεγκέρογλου στη Βουλή, που ρωτούσε τον Μπένυ τι κάνει το ΣΔΟΕ για όσα καταγγέλλει ο Ζωγραφάκης τον Απρίλιος του 2011 με τη γνωστή επιστολή του. Ο Μπένυ απαντάει κάτι κουλτούρες ότι το ΣΔΟΕ ερευνά τις καταγγελίες.

Ο Κεγκέρογλου είχε πάρει ακριβώς την ίδια επιστολή που πήραν διάφοροι τον Απρίλιο του 2011 και για αυτή ρώταγε τον Μπένυ το Σεπτέμβριο του 2011.

Αν όμως έχετε το κουράγιο να διαβάσετε την επιστολή που δημοσιεύσαμε εδώ θα δείτε ΟΤΙ...

Ο Μειμαράκης έδωσε στη δημοσιότητα νέα άπαιχτη επιστολή του Τσάκα που ανακάλυψε ο Χατζηνικολάου! (όλη η επιστολή)

Ακόμα πιο αστεία επιστολή του κτηματομεσίτη Ιωσήφ Λιβανού, από αυτή του Χατζηνικολάου, που είχε φθάσει στη Βουλή μόλις λίγες ημέρες πριν και συγκεκριμένα στις 12.9.2012 για το «σκάνδαλο», έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος του Σώματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ο Τσάκας του Χατζηνικολάου έχει φτιάξει έναν αχταρμά συνομωσιολογίας που περιλαμβάνει μέχρι και δίκες στη Ρωσία, για μίζες σε οπλικά συστήματα, των οποίων όλοι οι μάρτυρες δολοφονήθηκαν!! Η αποθέωση βέβαια είναι το σημείο όπου σαν κανονικός Τσάκας περιγράφει άλλο σκάνδαλο: Έφερε στην Ελλάδα αραβικό fund που θα επένδυε 15 δις, δεν διευκρινίζει να επρόκειτο για τον Παναθηναϊκό, αλλά οι αλήτες του έκλεισαν την πόρτα!!... Και έλεγα εδώ και μερικές μέρες "τι μου θυμίζει η υπόθεση, τι μου θυμίζει;"...

FT Deutschland: Την Ελλάδα κρατούν στο ευρώ, Ομπάμα, Μέρκελ και Τζιαμπάο

«Υπεύθυνοι» για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη είναι η γερμανίδα καγκελάριος, Ανγκελα Μέρκελ, ο αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα και ο κινέζος πρόεδρος, Βεν Τζιαμπάο, οι ηγέτες δηλαδή των τριών υπερδυνάμεων που είναι πιο ισχυροί από τις αγορές. Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα FT Deutschland.
Τα τρία αυτά κέντρα εξουσίας χρειάζεται, επιθυμούν και εν μέρει μπορούν να επιτύχουν την ηρεμία.

Μνημείο για την «Κυρά των Μαρασίων» - Επίτιμος Δημότης Ορεστιάδας ο Φράγκος Φραγκούλης

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012, στις 12 το μεσημέρι θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου της «Κυράς των Μαρασίων». Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή της οικίας της Βασιλικής Λαμπίδου, η οποία μέχρι και το θάνατό της σε ηλικία 107 ετών, στεκόταν δίπλα στα στρατευμένα Ελληνόπουλα που υπηρέτησαν κατά καιρούς στο φυλάκιο Μαρασίων.

Η συνέχεια στο alexpolisonline.blogspot.com

Συνελλήφθη για μίζα υπάλληλος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος

Δικογραφία για παθητική δωροδοκία σχηματίστηκε σε βάρος υπαλλήλου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος συνελήφθη χθες στο Αγρίνιο μετά από καταγγελία.

Δεν την παλεύει ο Παπακωνσταντίνου: Αγωγή εναντίον της Βούλτεψη

Αγωγή και άρση της βουλευτικής ασυλίας της Σοφίας Βούλτεψη ζήτησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου με αφορμή ισχυρισμούς της βουλευτού της ΝΔ ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Οικονομικών δημιούργησε μέσα στο ΣΔΟΕ «ένα παράκεντρο, για να παίρνει στοιχεία για πολιτικούς αντιπάλους».

Από μαλακ@@ σε μαλακ@@ το σύστημα: Αίρουν την ασυλία του Καραισκάκη... για να αυξήσει κι άλλο τα ποσοστά της η ΧΑ

[Δηλ. τώρα που θα φάει 3 μήνες εξαγοράσιμους προς 1000 ευρώ τι θα καταλάβουν; Θα αλλάξει κάτι; Θα φοβηθούν οι υπόλοιποι και δεν θα αναποδογυρίσουν πάγκους; Γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δυναμώσουν κι άλλο τη ΧΑ... για τέτοια ζώα μιλάμε]

Την άρση της ασυλίας του βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση αποφάσισε ομόφωνα η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Διαψεύδουν Ευ. Μεϊμαράκης και Πρ. Παυλόπουλος

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Προκόπης Παυλόπουλος «διαψεύδουν με κατηγορηματικό τρόπο τον δήθεν μεταξύ τους διάλογο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο», όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Βουλής.

Βίντεο: Παρέδωσαν στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής προκλητική ταμπέλα στον Εβρο


Μέλη του σωματείου «Αντιφωνητής» παρέδωσαν στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής την προκλητική ταμπέλα που βρισκόταν (έως…χτες) στον γνωστό Τεκέ της Ρούσας στον Έβρο και η οποία εξυμνούσε την οθωμανική κατάκτηση της Θράκης τον 14ο αιώνα!

Μια «ασήμαντη» πληροφορία από μαχαιρωμένο Πακιστανό στην Μεταμόρφωση...

Ένας από τους τραυματίες Πακιστανούς μιλάει στο δελτίο ειδήσεων του Mega για το ποιος τον μαχαίρωσε:

"Δεν ξέρω ποιο είναι…Αλβανό είναι;… Γιατί ήτανε …

Ρε Βαγγέλα που τον πέτυχες και εσύ αυτό τον κουμπάρο;; Φυγόδικος ο Καρούζος που πρέπει να εκτίσει ποινή 8 ετών

[Μια εξαιρετικά απλή ιστορία (για σκεπτόμενους και όχι για ΑΕροψεκασμένους που έκαναν γαργάρα την εξαγωγή των χρημάτων του Μελά στο εξωτερικό) που ο Χατζηνικολάου προσπαθεί να κάνει σκάνδαλο... Ο απατεώνας Καρούζος (να τον χαίρεται κι ο Βαγγέλας) κυκλοφορούσε και δάγκωνε ηλίθιους λέγοντας το κλασικό ελληνικό: "ξέρεις ποιος είμαι εγώ; έγω είμαι κουμπάρος του Μεϊμαράκη, βάλε κάτι στην εταιρία γιατί από πίσω είναι Μειμαράκης, Βουλγαράκης και Λιάπης και δεν θα χάσεις". Έτσι δάγκωσε τον βλάκα τον Ζωγραφάκη που σαλταρισμένος επειδή του έφαγε τα λεφτά έστελνε επιστολές και εκβίαζε αριστερά και δεξιά. Για τον δε Λιβανό που αναφέρει τα ονόματα τα έχουμε πει:

Άρση ασυλίας για την Ντόρα-Κρύφτηκε πίσω από την ασυλία ο Παπδημούλης που φοβήθηκε τη Τζούλια :)

Η Ολομέλεια έκανε δεκτή την αίτηση της Μπακογιάννη, όχι όμως και του Παπαδημούλη

Δεκτή έγινε η αίτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για άρση της βουλευτικής της ασυλίας, όχι όμως και του Δημήτρη Παπαδημούλη.

Ο Διώτης κρατούσε το πόρισμα του ΣΔΟΕ στο συρτάρι για να σέρνεται η υπόθεση!! Αθώους βγάζει τους 3 πρώην υπουργούς και είναι έτοιμο από καιρό

Άνθρακες τελικά ο θησαυρός.

Άνθρακες τελικά ο θησαυρός. Όπως εξ εγκύρων μαθαίνει το matrix24.gr – και όταν λέμε εξ εγκύρων το εννοούμε σε απόλυτο βαθμό, καθώς η πηγή μας στον κόσμο των εφοριακών, και ιδιαίτερα του ΣΔΟΕ, δεν μας έχει ρίξει, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, ποτέ έξω – όπως λοιπόν εξ εγκύρων μαθαίνουμε, το πόρισμα του ΣΔΟΕ, για την υπόθεση που αποκάλυψε η Real News, είναι έτοιμο. Ενδέχεται μάλιστα να δοθεί στη δημοσιότητα αν όχι σήμερα το αργότερο αύριο.

Έρευνα Ράϊκου για διαρροή εγγράφων στον Χατζηνικολάου

[Η διαρροή πιθανώς να μην έγινε και από το ΣΔΟΕ καθώς απέναντι στην κυβέρνηση είναι και οι δικαστικοί που δεν θέλουν να χάσουν τους παχυλούς μισθούς που απολαμβάνουν για να σέρνονται οι δίκες και η έκδοση αποφάσεων]

Την παρέμβαση της προϊσταμένης της εισαγγελίας πρωτοδικών της Αθήνας προκάλεσε η διαρροή εγγράφων της δικογραφίας του ΣΔΟΕ που αφορούν στην υπόθεση ξεπλύματος «βρώμικου» χρήματος στην οποία καταγγελίες εμπλέκουν τους Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Γιώργο Βουλγαράκη και Μιχάλη Λιάπη.

Μεϊμαράκης την έπεσε και με το δίκιο του στον Παυλόπουλο που έγλυφε τον Χατζηνικολάου

Ένα... συγκλονιστικό τετ-α-τετ εκτυλίχθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια ψήφισης της άρσης ασυλίας της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, όταν ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, συνάντησε τον Προκόπη Παυλόπουλο και του «παραπονέθηκε» που βγήκε στο ραδιόφωνο του κ. Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο διάλογος που εξελίχθηκε είναι ο εξής:

ΣΑΜΑΡΑΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ! - ΤΩΡΑ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ

- Βενιζέλος: βασική είναι η επιμήκυνση, πρέπει να υπάρξει και μείωση του χρέους
- "Επιμένω στην ρήτρα αντικατάστασης των μέτρων", είπε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ
- Σχεδόν τρείς ώρες κράτησε η σύσκεψη - Όλα τα μέτρα που έχουν κλειδώσει
- "Καλή τύχη και κουράγιο", είπε ο πρωθυπουργός ξεπροβοδίζοντας τον υπουργό Οικονομικών

Ανακοινώθηκαν οι όροι πώλησης για το 33% του ΟΠΑΠ

Την έναρξη δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού για την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ, ανακοίνωσε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), θέτοντας ως καταληκτική προθεσμία για τις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος τη 19η Οκτωβρίου.

Σύλληψη 27χρονου για την πενταπλή δολοφονία στην Αγία Νάπα

Ο 27χρονος, ελληνικής υπηκοότητας, που κατηγορείται ότι εμπλέκεται στη δολοφονία των πέντε ατόμων, στις 23 Ιουνίου στην Αγία Νάπα της Κύπρου, εντοπίστηκε και συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα.

Απίστευτη κολοτούμπα Χατζηνικολάου: Μόλις είδε τα γέλια έκανε "κούρεμα" 95% στις "μίζες" και μιλάει μόνο για εκατοντάδες μύρια και όχι 10,2 δις που έγραφε στη φυλλάδα του (ηχητικό)

Μια απίστευτη κωλοτούμπα έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου στη σημερινή του εκπομπή μιας και ακόμα και ο ίδιος κατάλαβε τη γελοιότητα της καταγγελίας που υποστηρίζει με νύχια και με δόντια: Ενώ την Κυριακή στη πρώτη σελίδα της φυλλάδας του έγραφε ότι τα λαμόγια αγόρασαν με μαύρα χρήματα των 3 πρώην υπουργών, ακίνητα αξίας 10,2 δις, σήμερα...

Παρέμβαση Γ. Πεπόνη για όσους "καλύπτουν" τη λίστα Lagarde

Του Παναγιώτη Στάθη

Παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη προκάλεσαν τα δημοσιεύματα και οι σχετικές επερωτήσεις στη Βουλή για την ύπαρξη από το 2010 λίστας 1.991 Ελλήνων μεγαλοκαταθετών στην τράπεζα HSBC της Ελβετίας, η τύχη της οποίας αγνοείται.

Αιχμές Μαυραγάνη για τη λειτουργία του ΣΔΟΕ-Κακλαμάνης: 2 οι βουλευτές που ερευνώνται και όχι 32

Επίθεση κατά του Υπουργού Οικονομικών εξαπέλυσε από τη Βουλή ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, κατηγορώντας τον κ.Στουρνάρα ότι «έστειλε εγγράφως τη λάσπη για τα 32 πολιτικά πρόσωπα».

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ E-SHOP.GR ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ!!!

Πολύμηνη έρευνα της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε πέντε εταιρείες κατέληξε σε σχηματισμό δικογραφίας για κακουργηματικής φύσεως φοροδιαφυγή,ύψους 5,8 εκ.ευρώ.

Άρση της ασυλίας της ζήτησε η Ντόρα Μπακογιάννη

Την άρση της ασυλίας της ζήτησε η κ.Μπακογιάννη, για το ένα εκατομμύριο που φέρεται να μην έχει δηλώσει ο σύζυγός της. Αυτήν την ώρα στο βήμα ο κ. Παπαδημούλης, για την υπόθεσή του με τη Τζούλια Αλεξανδράτου.

Ποιος τον ακούει πάλι τον Πάνο!! Τον πολεμάνε και οι νεοταξίτες δικαστές: Αναβολή της εκδίκασης της αγωγής του Αντρίκου εναντίον του

Για τις 24 Ιανουαρίου 2013 αναβλήθηκε από το Πρωτοδικείο, η εκδίκαση της αγωγής που έχει υποβάλει ο Αντρίκος Παπανδρέου, αδελφός του πρώην πρωθυπουργού, σε βάρος του βουλευτή Πάνου Καμμένου για όσα έχει υποστηρίξει ο ιδρυτής του Κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων περί εμπλοκής του σε αγοραπωλησίες ασφάλιστρων κινδύνου (CDS) ενδεχόμενης ελληνικής χρεοκοπίας.

Βίντεο: Αυτό κατάφεραν οι γραφικοί που ξεφτιλίζουν τον γέροντα Παϊσιο

Έδωσαν δικαίωμα στους αριστερούς του κώλου να γίνουν προστάτες της θρησκείας. Δείτε το βίντεο:

Σε τραγική κατάσταση ο Νικολάκης-Φόβοι για την ψυχική του υγεία! Απειλεί δικαστές, φαντασιώνεται δολοφονία του και φυσικά διαδίδει ψέμματα

Έσκισε όλα τα καλσόν του ο  Νίκος Χατζηνικολάου στη σημερινή εκπομπή του, ενώ είναι εμφανές από τα όσα είπε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα άγχους που επιδρά στην ψυχική του υγεία και την εγκεφαλική του λειτουργία. Πως να μην έχει και άγχος όταν έχει από πίσω του τον Κουρή να πιέζει για το πως θα την σκαπουλάρουν τα συνεταιράκια, που αφού φέσωσαν τους υπαλλήλους του ΑΛΤΕΡ θέλουν με κυβερνητική παρέμβαση να φεσώσουν και τους προμηθευτές τους. Λογικός ο πανικός και η οργιώδης φαντασία αφού βλέπουν ότι όλη η Ελλάδα γελάει με τις αποκαλύψεις του Ζωγραφάκη που τον κυνηγάει όλος ο πλανήτης και του Λιβανού που έχει συλληφθεί για εκβιασμό του Καρούζου.

Σωστός! Πολιτευτής της Ν.Δ. αποκάλεσε «Κουκλίτσα μου» τον Τσίπρα

Μετά το διόρθωσε σε ....«ομορφάντρα μου»

Σάλο έχει προκαλέσει η ανάρτηση στο facebook του πολιτευτή της Ν.Δ. ...

Ο πολυδιαφημισμένος σαν "αδιάφθορος" Διώτης έθαψε λίστα της Λαγκάρντ με 2.000 Ελληνες φοροφυγάδες

[Πάνω στην ώρα έρχεται η είδηση ότι ο ΠΑΣΟΚος Διώτης του Χρυσοχοΐδη, που εμφανίζεται σαν θύμα επειδή δήθεν έκανε ελέγχους πολιτικών προσώπων, σε λίγο θα ακούσουμε και ότι ο Σαμαράς τον έδιωξε για να κάνει μπουγάδα την περίπτωση των 3 πρώην υπουργών, έχει καταχωνιάσει ή θάψει, λίστα με 2.000 έλληνες φοροφυγάδες που έδωσε η Λαγκάρντ στον Παπακωνσταντίνου το 2010!!]

Αγνοείται η τύχη ενός CD που είχε παραδώσει η Κριστίν Λαγκάρντ στα τέλη του 2010 στον τότε υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και περιείχε λίστα με 2.000 Ελληνες φοροφυγάδες που έχουν συνολικά καταθέσεις 1,5 δισ. ευρώ στην ελβετική τράπεζα UBS !

Το ΚΚΕ και η Αριστερά καρπώθηκαν από την "Εθνική Συμφιλίωση", αλλά δεν την αποδέχθηκαν ποτέ στην πράξη

Με αφορμή τη συμπλήρωση, χθες, 26 Σεπτεμβρίου, 23 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, έκανα κάποιες σκέψεις για την περίφημη "Εθνική Συμφιλίωση" της οποίας εμπνευστής και αρχιτέκτονας-μαζί με τον αρχηγό της ΝΔ Κων/νο Μητσοτάκη-υπήρξε ο βουλευτής της ΝΔ. Η "Εθνική Συμφιλίωση", 15 χρόνια μετά την αναγνώριση του ΚΚΕ ως νομίμου από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και 7 χρόνια μετά την αναγνώριση της "Εθνικής Αντίστασης" από τον Ανδρέα Παπανδρέου, ήρθε ως "μότο" και ως σύνθημα στις Εκλογές του 1989 και ουσιαστικά σήμαινε στην πράξη, οφέλη που κέρδισε η αριστερά, υπό τη μορφή του τότε Συνασπισμού, και μόνο αυτή.

Σοβαρευτείτε ρε μπαγλαμάδες! Τα νέα φορολογικά μέτρα θα διαλύσουν τους ελεύθερους επαγγελματίες

[Γι αυτό πρέπει να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί για να δούμε ποιος έχει τι και πόσα πληρώνει σε δόσεις, αντί να βάζουμε εξωντοτικούς φόρους σε ανθρώπους που βγάζουν ψίχουλα... αλλά δεν φταίνε οι κυβερνώντες μόνο... όταν ο μαλάκ@@ ο φτωχός, μόλις ακούσει "η εφορία θα ξέρει τι κάνει ο καθένας μας στην Τράπεζα", πετάγεται και λέει "η τρόικα και η Μέρκελ θέλουν να μας κλέψουν και τις καταθέσεις", γιατί να ασχοληθεί η κυβέρνηση με τη φοροδιαφυγή;]

Τα νέα φορολογικά μέτρα θα διαλύσουν τους ελεύθερους επαγγελματίες
Καταρχήν, ας ξεκινήσουμε με τον ορισμό του ελεύθερου επαγγελματία, επειδή ελεύθερος επαγγελματίας δεν νοείται μόνο "ο γιατρός κι ο δικηγόρος", με τους οποίους είναι συνυφασμένος ο τίτλος:

Γελάει ο κόσμος με την επιστολή του μάρτυρα του Χατζηνικολάου... τον κυνηγούσαν όλοι! Από τον ΟΤΕ μέχρι τον μπετατζή! Διαβάστε όλη την επιστολή

Απίστευτο γέλιο έχει η επιστολή που, σύμφωνα με τον Νικολόπουλο εστάλη από τον Ζωγραφάκη, τον μάρτυρα που επικαλείται ο Χατζηνικολάου για να στοιχειοθετήσει σαν σκάνδαλο τις παπαριές του υποκόσμου. Ο "μάρτυρας" πιστεύει ότι τον κυνηγάνε όλοι από πολιτικούς μέχρι τραπεζίτες, ακόμα και ο ΟΤΕ (που τι πιο φυσιολογικό, έκοψε το απλήρωτο τηλέφωνο της επιχείρησης... δηλ. ο μεγάλος και τρανός επιχειρηματίας δεν είχε να πληρώσει το τηλέφωνο και του έφταιγε ο Μειμαράκης!) ή ένας μπετατζής και ένας έμπορος μπετού του φταίνε!! Βέβαια ο "μάρτυρας" δεν ξεχνάει να επισημάνει στην Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ότι τους δίνει στο πιάτο ένα σκάνδαλο της προηγούμενης κυβέρνησης και τους εκλιπαρεί να το αξιοποιήσουν

Εγκλωβισμένοι: Καταγγέλλουν δυσμενή μεταχείριση εις βάρος τους από την κυβέρνηση Χριστόφια

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν εγκλωβισμένοι έξω από τα γραφεία της υπηρεσίας ανθρωπιστικών θεμάτων, καταγγέλλοντας δυσμενή μεταχείριση σε βάρος τους.

Βιβλίο-φωτιά από τον Ρουμελιώτη «καίει» τον Παπανδρέου;

«Το άγνωστο παρασκήνιο της προσφυγής στο ΔΝΤ» παρουσιάζει ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης από τις σελίδες του βιβλίου του που αναμένεται να προκαλέσει έντονες συζητήσεις

Το βιβλίο του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, κυκλοφορεί σήμερα και το περιεχόμενό του αναμένεται να προκαλέσει έντονες συζητήσεις καθώς αποκαλύπτει πως η χώρα οδηγήθηκε στο Μνημόνιο χωρίς να επιδιώξει εξ αρχής αναδιάρθρωση του χρέους με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η οικονομία.

«Απλά μαθηματικά» από το Stern: Η Γερμανία οφείλει 370 δισ. στην Ελλάδα

Το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων της Γερμανίας προς την Ελλάδα από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ανοίγει ξανά το γερμανικό περιοδικό Stern, τονίζοντας ότι το Βερολίνο δεν δικαιούται να έχει απαιτήσεις από την χώρα μας καθώς χρωστάει 370 δισ. σε αποζημιώσεις.

Νέα πρόκληση του καταζητούμενου για το φόνο Τ. Ισαάκ, Ερχάν Αρικλί (βίντεο)

Εμμένει στις προκλητικές δηλώσεις, ο καταζητούμενος για το φόνο του Τάσου Ισαάκ, Ερχάν Αρικλί, ο οποίος επέστρεψε στα κατεχόμενα. Ποια πολιτικά οφέλη επιδιώκει

Δεν κρύβεται η πίκρα Νικολόπουλου για τον υπουργό Βρούτση: Ερώτηση για το πόσους συμβούλους έχει :)))

Είναι εμφανέστατη η πίκρα του Νίκου Νικολόπουλου για τό ότι ο Γιάννης Βρούτσης έγινε από το πουθενά Υπ.Εργασίας,μια θέση για την οποία είχε ράψει από καιρό κοστούμι όταν σαν υπεύθυνος τομεάρχης συγκαλούσε συσκέψεις στη Συγγρού και υποσχόταν λαγούς με πετραχείλια. Του έλαχε ο κλήρος να πρέπει να αρκεστεί με τη θέση του υφυπουργού... κατανοητή απόλυτα η πίκρα μιας και όλοι θέλουν να είναι πρώτοι στην πόλη, αλλά κάποιοι δεν κάνουν για τη δουλειά...

Βίντεο: Αυγά και μπινελίκια στην Κούρτοβικ που υπεδείκνυε σε Αστυνομικός να κάνουν συλλήψεις!

Τσίριζε η ελεεινή υπερασπίστρια των δολοφόνων να συλληφθούν όσοι την αποδοκίμαζαν... βλέπετε όταν την ακούνε οι ίδιοι δεν υπάρχει "ελευθερία λόγου και έκφρασης" όπως ήθελαν για τον κρετίνο τον Παστίτσιο. Δείτε το βίντεο:

Σαν χθες (26-9-2000) ναυάγησε το «Εξπρές Σάμινα» με 81 νεκρούς-Ποιοι ήταν οι βασικοί μέτοχοι της πλοιοκτήτριας εταιρίας M.F.D.

[Υπουργός ήταν ο Παπουτσής και θυμόμαστε ότι δεν ίδρωσε το αυτάκι του... ας δούμε και τους υπόλοιπους]

Σαν χθες, το βράδυ της 26ης Σεπτεμβρίου του 2000 το «Εξπρές Σάμινα» σαλπάρει από το λιμάνι του Πειραιά με 533 άτομα, από τα οποία τα 472 ήταν επιβάτες και τα υπόλοιποι 61 το πλήρωμα. Λίγο πριν τις 22.00, ενώ το πλοίο ετοιμάζεται για τον κατάπλου του στο λιμάνι της Παροικιάς (πρωτεύουσα-χώρα) της Πάρου...

Περίεργη καταγγελία Νικολόπουλου: Εξώδικό είχε στείλει ο Ζωγραφάκης στον Πρόεδρο της Βουλής...χωρίς ονόματα εννοείται

[Το περίεργο είναι ότι ο Νικολόπουλος κατέθεσε την υποτιθέμενη επιστολή (μαζί με ανάλογη ερώτηση) η οποία δεν φέρει αριθμό πρωτοκόλλου ούτε σφραγίδα εισερχομένων της Βουλής. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος του την έδωσε, οπότε πρέπει να κρατάμε και μια επιφύλαξη για το κατά πόσον εστάλη όντως στη Βουλή τέτοια επιστολή τον Απρίλιο του 2011. Φυσικά ούτε αυτή η επιστολή δεν αναφέρει όνομα υπουργού, απλά σε κάποιο σημείο μιλάει γενικά για πολιτικούς που βοηθάνε τον Καρούζο...πάντως αν η επιστολή είναι αληθινή αποδεικνύεται ότι τον Απρίλιο του 2011 οι καταγγέλοντες δεν είχαν αναφέρει ονόματα και ο Χατζηνικολάου που λέει ότι τα ονόματα ήταν γνωστά από το 2010, λέει ως συνήθως ψέμματα...]

Εξώδικη ενημερωτική επιστολή προς τον τότε (Απρίλιος του 2011) πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο φέρεται να είχε αποστείλει στην Βουλή (δεν φέρει σφραγίδα και αριθμό πρωτοκόλλου εισερχομένων στο γραφείο του Προέδρου), ο επιχειρηματίας κ. Γ. Ζωγραφάκης στην οποία αναφερόταν σε «ένα τεράστιο έγκλημα που είναι σε εξέλιξη και το οποίο βλάπτει οικονομικά το Ελληνικό Δημόσιο».

Να οδηγήσουμε ή να τα γ……..με όλα;

Το σοβαρότερο έλλειμμα η Ελλάδα το έχει στο ανθρώπινο δυναμικό της. Από το πιο απλό επίπεδο που είναι η πρόσληψη ενός υπαλλήλου μέχρι το πιο σύνθετο, που αφορά στα πόστα διακυβέρνησης. Παντού η ίδια εικόνα. Παντού «μετρίως μέτριοι και πάντα μετρημένοι», όπως έλεγε ένα παλιό τραγουδάκι.

Σίμο αν είναι να διώξεις τον Μάτσικα (λέμε και καμιά παπαριά...) και να βάλεις άλλον ΠΑΣΟΚο... άστο καλύτερα

Αφού ο κ Σίμος Κεδίκογλου έχει αφήσει στην τύχη του το ΑΠΕ, που μέρα με την μέρα διαλύεται, βρήκαν την ευκαιρία και διάφοροι να προσπαθούν να πάρουν καμιά θεσούλα πάλι.

Έτσι, φαίνεται ότι εξάδελφoς υπουργού του Γ. Παπανδρέου (από τους πρώην που δεν θέλει ούτε να βλέπει μπροστά του ο Ε.. Βενιζέλος) διαδίδει ότι...

O Μανώλης Κεφαλογιάννης με αφορμή τη συμπλήρωση 23 χρόνων από την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τιμούμε σήμερα τη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη.

Σε διαθεσιμότητα 15.000 υπάλληλοι-Κατάργηση επιδόματος ευθύνης-30% φόρος σε ελ.επαγγελματίες

Στο «σκληρό» πακέτο μέτρων το οποίο συζητούν σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί περιλαμβάνονται και 15.000 αποχωρήσεις υπαλλήλων από το δημόσιο τομέα μέσω του μοντέλου της διαθεσιμότητας.

Όπως προέκυψε από τις χθεσινοβραδινές συναντήσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και τον εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ Δημήτρη Χατζησωκράτη στην κυβέρνηση καταλήγουν...

Βίντεο: Η απάντηση του Νικήτα Κακλαμάνη στις γελοιότητες Καμμένου

Για άλλη μια φορά ο Καμμένος πετούσε πυροτεχνήματα μέσα στη Βουλή αναπαράγοντας τις παπαριές που του μετέδωσαν τα παπαγαλάκια του και τις οποίες διάβασαν σε άρθρο, "ειδικού" που του βρωμάνε όλοι και όλα. Το εν λόγω άρθρο το οποίο αναμάσησε ο Πανάρας στη Βουλή είχε το απόσπασμα του Συντάγματος για την περίπτωση που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν μπορεί να εκπληρώσει τα καθήκοντά του και έλεγε ότι τον αναπληρώνει ο Πρόεδρος της Βουλής, δηλ. ο Μεϊμαράκης που απέχει των καθηκόντων του. Η πλάκα είναι ότι το ίδιο άρθρο έλεγε πως αν δεν μορεί ή δεν υπάρχει Πρόεδρος Βουλής...