29 Σεπτεμβρίου 2012

Γελάει ο κόσμος με Παπαδάκου-Χατζηνικολάου: Μπέρδεψαν τις ημερομηνίες! Εμφανίζουν το Διώτη στο ΣΔΟΕ... όταν είχε φύγει πριν ένα μήνα!!

Η γνωστή ΠΑΣΟΚα Γιάννα Παπαδάκου σε αυριανό της άρθρο στο ΒΗΜΑ (διαβάστε το στο τέλος) λέει για άλλη μια φορά ψέμματα προκειμένου να αβαντάρει τον Χατζηνικολάου, ο οποίος περιχαρής τιτιβίζει "Ο Καρούζος δικαιώνει τον Λιβανό", όπως είναι και ο παραπλανητικός τίτλος της κυρίας που όμως γίνεται ξεφτίλα από τις λάθος ημερομηνίες που χρησιμοποιεί καθώς εμφανίζει τον Διώτη σαν Διευθυντή του ΣΔΟΕ... ένα μήνα μετά την αποχώρησή του από την υπηρεσία!!!

Πότε θα ξεκουραστεί ο Ιμπαγάσα;

Βλέπεις το ματς με τα Γιάννενα και λες γιατί δεν βγαίνει ο Ιμπαγάσα να πάρει καμιά ανάσα... Βλέπεις και το σημερινό και το παίρνεις απόφαση... Θα παίζει μέχρι να του βγει η γλώσσα έξω...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Και μην ξεχνάτε! Βοηθείστε την Τέτυ... είναι δικό μας κορίτσι

Είπαμε και χθες ότι μπαίνουμε στο Facebook στη σελίδα του Martini Royale Casting  και στη στήλη δεξιά ψηφίζουμε Tety Kalafati...

Και δείτε και ποια είναι για να σας λυθεί η απορία από που την ξέρετε:

Γιούχα και εναντίον Παναγιώταρου που τον έδιωξαν πολίτες: Φύγε από δω ρε μ@λ@κ... (Video)

Έντονη λογομαχία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής με πολίτες στην πλατεία της Τρίπολης, οι οποίοι τον αποκάλεσαν "μαλά@@" αναγκάζοντάς τον να απομακρυνθεί από την πλατεία.

Στην κεντρική πλατεία της Τρίπολη βρέθηκε ο Ηλίας Παναγιώταρος με αφορμή τον εορτασμό της απελευθέρωσης της Τρίπολης από τους Οθωμανούς.

Τα Χανιά "φλερτάρουν" με τον τίτλο της αρχαιότερης κατοικημένης ευρωπαϊκής πόλης

Με τον τίτλο της αρχαιότερης κατοικημένης πόλης της Ευρώπης φλερτάρουν τα Χανιά, αφού σ' αυτό το συμπέρασμα τείνουν οι αρχαιολόγοι που συλλέγουν στοιχεία στην περιοχή της Κυδωνίας, στο λόφο του Καστελίου.

Μειμαράκης για Χατζηνικολάου: Αντί για στοιχεία βλέπουμε ερωτήματα-Να ανοίξει τους λογαριασμούς του σε Ελλάδα και εξωτερικό

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Περιμέναμε από τον Νίκο Χατζηνικολάου να παρουσιάσει αδιάσειστα στοιχεία, όπως μας είχε προαναγγείλει. Περιμέναμε αποκαλύψεις και βλέπουμε μόνο ερωτήματα που δεν με αφορούν και φωτογραφίες από κοινωνικές εκδηλώσεις του παρελθόντος, με στόχο την κάλυψη της ανυπαρξίας πραγματικών στοιχείων γύρω από την υπόθεση που με κατηγορεί.

ΟΙ OFF SHORE ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΟΥΖΟΥ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ

Το δισεπίλυτο γρίφο του κ. Γιάννη Καρούζου ενισχύει μία λίστα από υπεράκτιες εταιρείες του ομίλου του, η οποία είναι σε γνώση του ΣΔΟΕ.

Γ. Βρούτσης, στον ΤτΚ: "Τελειώνουν οι διπλές συντάξεις βουλευτών και τοπικών αρχόντων"


Tην κατάργηση των συντάξεων που παίρνουν πρώην δήμαρχοι και κοινοτάρχες και εμμέσως "ψαλίδι" και στις βουλευτικές συντάξεις, προαναγγέλει ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης μιλώντας στο Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.

Atromitos – Olympiacos Live Stream (Ατρόμητος -Ολυμπιακός 19:30)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω links:

Μεϊμαράκης προς Ρουπακιώτη: Να δημοσιοποιηθούν όλα τα ονόματα

Την δημοσιοποίηση όλων των στοιχείων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα τα οποία ελέγχονται από τον ΣΔΟΕ απαιτεί ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκης, με επιστολή του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αντ. Ρουπακιώτη καλώντας τον να μεριμνήσει για το θέμα, επικαλούμενος και την ομόφωνη απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων.

Σκηνικό Ιμίων στήνουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο

Νέο θερμό επεισόδιο επιχειρούν να προκαλέσουν οι Τούρκοι στο Ανατολικό Αιγαίο.
Το ελληνικό Υπ.Εξ. αντέδρασε με διάβημα διαμαρτυρίας μέσω του Έλληνα Πρέσβη στην Άγκυρα και προειδοποίησε με σαφή τρόπο και όχι …τον συνηθισμένο χλιαρό έως αδιάφορο τρόπο, πως τέτοιες ενέργειες μπορούν να προκαλέσουν αιματοχυσία και καλεί τους Τούρκους να μην επαναλάβουν κάτι αντίστοιχο.

Σαμαράς: Το πακέτο πρέπει να ψηφιστεί σε λίγες μέρες – Απαραίτητη η επόμενη δόση για την οικονομία

Πεπεισμένος πως η Ευρώπη θα σταθεί στο μέρος της Ελλάδας εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος τόνισε παράλληλα πως πλέον γίνονται εμφανή στους εταίρους, τα σημάδια των αλλαγών που κάνει η χώρα μας.

"Ποτέ δε συνεργάστηκε ο Καρούζος με τον Μεϊμαράκη"

Η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία Γ. Καρούζου, κ. Ρεβέκκα Σκαφτούρου, χαρακτήρισε ανυπόστατα, αστειότητες και ντροπή τα περί εμπλοκής πολιτικών στην υπόθεση.

Όρεξη για παραμυθάκι; Βήμα: Πώς απετράπη στρατιωτικό πραξικόπημα πέρυσι τον Οκτώβριο

Ένα δημοσίευμα το οποίο αναμένεται να συζητηθεί και να προκαλέσει σεισμό θα φιλοξενήσει αύριο η εφημερίδα το Βήμα της Κυριακής, όπως προαναγγέλλεται σήμερα σε ολοσέλιδη καταχώριση στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Bundesliga 6η αγ: Ασταμάτητη η Μπάγερν

Η Βέρντερ κατάφερε να δυσκολέψει την Μπάγερν, αλλά όχι και να σταματήσει το νικηφόρο σερί της.
Η ομάδα του Μονάχου με τέρματα των Λουίζ Γκουστάβο και Μάριο Μάντζουκιτς στα τελευταία λεπτά (81' και 83') επικράτησε με 2-0 μέσα στην Βρέμη.

Γιος ΠΑΣΟΚας βουλευτίνας ο εφοριακός που συνελήφθη για δωροδοκία στην Κομοτηνή (φώτο)

[Το έχουμε πει πολλές φορές και αποδεικνύεται καθημερινά: Κλέφτες είναι οι ΠΑΣΟΚοι, ζώα και ηλίθιοι είναι οι δεξιοί... στη φώτο η μαμά του μιζαδόρου με τον Μπένυ και τον ΓΑΠ]

Προχθές το πρωί, η 39χρονη Νόνα Κ. κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, ότι μετέβη στη ΔΟΥ Κομοτηνής, για την έκδοση βεβαίωσης μη υποβολής φορολογικής δήλωσης, όπου ο δράστης, προφασιζόμενος υποτιθέμενα χρέη της, απαίτησε από αυτήν την καταβολή του χρηματικού ποσού των 50 ευρώ.

Τι απαντά ο Κλάους στην ανακοίνωση των κρυόκωλων;

Δείτε την απάντηση του Κλάους Αναστασιάδη στην ανακοίνωση του Άρη μετά το tweet για "σε@ και βία":

ΠΟΙΩΝ (ή ποιούμενος?) ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ

Έρμε Πάκη. Τη μία ο ένας μοιράζει κατραπάκια μπροστά σου και ποιείς την νήσσαν (Αντριώθηκε μετά αλλά είχαν περάσει 14 ώρες). Την άλλη έτερος ασίκης, σου σπρεχάρει δημοσίως φωνήεντα περί γλυψιμάτων, και άλλων τινών προσκλήσεων περί...

Αρετή Τσοχατζοπούλου: Πατέρα επιτέλους μίλα!

- Μ. Δημητρακόπουλος - συνήγορος Αρετής: Άκη πρέπει να μιλήσεις, μην πας μόνος σου στην πολιτική κρεμάλα
- Ποιους καίει με την νέα του απολογία ο ταμίας και εξάδερφος του Άκη, Ν Ζήγρας
- Στον ανακριτή τώρα ο εμπλεκόμενος στην αγοραπωλησία του ακινήτου της Διονυσίου Αεροπαγίτου
- Ακολουθεί η λογίστρια του Άκη, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου
- Αύριο απολογούνται ο Άκης και η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη

Εκταμίευση της δόσης βλέπουν οι Γερμανοί

Εκταμίευση βλέπουν οι Γερμανοί
Τη βούληση των Βρυξελλών και του Βερολίνου μεταφέρουν δύο γερμανικά έντυπα σχετικά με την εκταμίευση της δόσης προς την Ελλάδα. Τόσο το γερμανικό περιοδικό "Focus" όσο και εκείνο της "Handelsblatt", "Wirtschaftswoche" κάνουν λόγο για συνδυασμό απόφασης μεταξύ τεχνοκρατών και πολιτικών.

Μια Ελληνίδα στη γερμανική TV

Μπορεί το όνομα Λίντα Ζερβάκη να μην σας λέει τίποτα, αλλά στους Γερμανούς τηλεθεατές θα λέει τα νέα των 20:00 στο μακροβιότερο δελτίο ειδήσεων...

Άναψε... φωτιές μέσω twitter ο Αθανασιάδης: "Σεξ και βία" - Απάντησε η ΠΑΕ Άρης

Η νίκη των μικρών του ΠΑΟΚ επί του Άρη, μία ημέρα πριν το μεγάλο ντέρμπι των αντρικών ομάδων, ενθουσίασε τον Στέφανο Αθανασιάδη που προκάλεσε μέσω twitter.Ο Κλάους λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε νικητή τον ΠΑΟΚ με 1-0 επί του Άρη, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό το ακόλουθο σχόλιο:

O δημόσιος υπάλληλος Μακιαβέλι


Με αφορμή το video που μου έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλω να επισημάνω σήμερα δυο τρία πράγματα που θεωρώ πολύ βασικά σχετικά με τη δημόσια διοίκηση. Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να τελειώσει οριστικά η εποχή της ατιμωρησίας. Για χρόνια, κάθε επίορκος δημόσιος υπάλληλος μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει χωρίς το φόβο πως θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις. Απαλλαγμένος λοιπόν από κάθε άγχος τιμωρίας, ανάλωνε όλο το χρόνο του στο να σκαρφίζεται πως θα κάνει τη γραφειοκρατία περισσότερη, την υπογραφή του όλο και πιο ακριβή και τον τραπεζικό του λογαριασμό όλο και μεγαλύτερο.

Βίντεο: Η δήλωση της χρονιάς! Δείτε ποιος "αγανακτισμένος" την κάνει

Δείτε ποιος, θεός πραγματικός, κάνει την απίστευτη δήλωση λέγοντας ότι δεν μπορεί να σπιλώνεται η υπόληψή του χωρίς αποδείξεις:

Το καυτό παρασκήνιο της υπόθεσης «Καρούζος»

του Χρ. Κίτσιου

Οικονομική κρίση, άγρια ενδοοικογενειακή διαμάχη, και «λευκοί ιππότες», που δεν έδωσαν, όπως αποδείχθηκε, λύση, συνιστούν το επιχειρηματικό φόντο της υπόθεσης «Καρούζος», η οποία συνταράσσει την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα μετά τις καταγγελίες για συμμετοχή τριών πρωτοκλασάτων στελεχών της Ν. Δ. σε ξέπλυμα χρήματος.

Λέτε να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι; Ποιος μεγαλοδημοσιογράφος δέχεται πιέσεις από όλους τους χώρους για τη δημιουργία κόμματος; Τι λέει ο ίδιος;

[Σηκώνω τα χέρια ψηλά...]

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Χατζηνικολάου καθώς περπατάει στο δρόμο ακούει την παρότρυνση.

-Νίκο κάνε κόμμα και μπες στη Βουλή…

Άλλωστε την πολιτική την είχε από παιδί μέσα στο σπίτι του. O πατέρας του Παναγιώτης Χατζηνικολάου ήταν βουλευτής και υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Έρευνα στους λογαρισμούς Κούγια - Γιαννακόπουλου

Έρευνα στους λογαριασμούς του Αλέξη Κούγια και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ζητά με κατεπείγον έγγραφο της η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών

Οι δικαστικές Αρχές εστιάζουν στο αν ο γνωστός δικηγόρος και ο αθλητικός παράγοντας σχετίζονται με την υπόθεση ενδεχόμενου παράνομου στοιχήματος στη Μαλαισία ή σε άλλη χώρα του εξωτερικού.

Παπάρια αποκαλύψεις Χατζηνικολάου: Θα γράψει για τις εταιρίες του Καρούζου-Πάλι καμία απόδειξη για εμπλοκή των 3 πρώην υπουργών

Νέα στοιχεία για εταιρείες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο «Καρούζος Gate» που ταλανίζει την πολιτική επικαιρότητα με τις καταγγελίες για εμπλοκή σε αυτό του πρόεδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη έρχονται στη δημοσιότητα μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας Real News που θα κυκλοφορήσει αύριο. Τα στοιχεία αφορούν βέβαια τις εταιρίες και για άλλη μια φορά δεν υπάρχει στην εφημερίδα καμία απόδειξη εμπλοκής των πρώην υπουργών

Ύφεση 3,5% ως 5% για το 2013 "βλέπει" το ΚΕΠΕ

Δύο σενάρια για το πού θα φτάσει η ύφεση στη χώρα μας, παρουσίασε ο Πρόεδρος του ΚΕΠΕ Παναγιώτης Κορλίρας κατά την πρώτη δεύτερη μέρα των εργασιών του συνεδρίου «Capital + Vision».

Η τρόικα του δείχνει την έξοδο

Μείζον θέμα πολιτικής αξιοπιστίας, που αφήνει ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο της παραίτησης του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη, δημιουργείται μετά την επιμονή της τρόικας για 15.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων κατά το τρέχον έτος, τις οποίες μάλιστα αποσυνδέει από το συνολικό «πακέτο» των 150.000 αποχωρήσεων ως το τέλος του 2015.

Κακλαμάνης: "Θα κάνω μήνυση στον Στασινόπουλο του ΣΔΟΕ"

Οργισμένος με τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ Σ. Στασινόπουλο, εμφανίστηκε ο πρώην δήμαρχος Αθηναίνων και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα!!! Και ο ΠΑΣΟΚος Δήμαρχος Ηρακλείου στη λίστα του ΣΔΟΕ, αλλά δεν γράφτηκε το όνομά του

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Κρήτης το όνομα του δημάρχου Ηρακλείου και πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Κουράκη εμπεριέχεται στη λίστα των 36 πολιτικών που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ. Μάλιστα ο κ. Κουράκης έχει προβεί και σε δηλώσεις υποστηρίζοντας πως κάθε είδους έλεγχος είναι καλοδεχούμενος.

ΗΠΑ: Ύποπτος αυτοκτονεί ζωντανά στην TV μετά από καταδίωξη [βίντεο]

Καταδίωξη αυτοκινήτου μάρκας Dodge Caliber στο Φοίνιξ της Αριζόνα είχε δραματική κατάληξη, όταν ο ύποπτος βγήκε από το αυτοκίνητο και σε κατάσταση πανικού αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι live μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών.

Μήνυμα Σαμαρά προς Ευρωπαίους: Αλλάζουμε αλλά οφείλετε να μας βοηθήσετε

- Ενδεχόμενο εναλλακτικό σενάριο θα μπορούσε να είναι το "τέλος της Ελλάδας"
- "Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να βγεί η Ελλάδα απο το ευρώ"
- "Ξερετε κάποιον να είναι χαρούμενος με το να γίνεται πρωθυπουργός της Ελλάδος;"«Αλλάζουμε, αλλά την ίδια στιγμή οφείλετε να μας βοηθήσετε», αναφέρει ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στους New York Times, προσθέτοντας ότι «εναλλακτικό σενάριο θα μπορούσε να είναι το τέλος της Ελλάδας».

ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ κύριε Παπακωνσταντίνου;

Διάβασα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τη δήλωση Παπακωνσταντίνου για την περιβόητη λίστα που του είχε παραδώσει η Λαγκάρντ στα τέλη του 2010 και χάθηκε.
Λέει λοιπόν ο πρώην Υπουργός μεταξύ άλλων ότι "Προς τα τέλη του 2010 ζήτησα με δική μου πρωτοβουλία από την Γαλλίδα ομόλογό μου Christine Lagarde στοιχεία για Έλληνες καταθέτες σε Ελβετικές τράπεζες από τη λίστα που ακουγόταν διεθνώς ότι υπήρχε στην κατοχή των Γαλλικών αρχών.

Καταυλισμός Ρομά στη Μασσαλία πυρπολήθηκε από κατοίκους

Κάτοικοι μιας φτωχής συνοικίας της Μασσαλίας εκδίωξαν Ρομά από τον καταυλισμό τους και στη συνέχεια τον πυρπόλησαν, ενέργεια που γαλλικές οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων φοβούνται ότι ενδέχεται να επαναληφθεί.

Βρούτσης: «Δεν θα πειραχθεί ο 13ος και ο 14ος μισθός»

Την δέσμευση πως «δεν θα πειραχθεί ο 13ος και 14ος μισθός», έκανε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, στην Βουλή, στο πλαίσιο επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Θετικές οι εκτιμήσεις Φούχτελ για την οικονομία

Την εκτίμηση ότι η ελληνική κυβέρνηση κινείται προς θετική κατεύθυνση, εξέφρασε από το βήμα του συνεδρίου Capital and Vision, στην Αθήνα, ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Γερμανίας Χανς Γιοακιμ Φούχτελ.

Βίντεο-ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ: Το τίμημα της Δημοκρατίας

Δείτε το:

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον Καρούζο ενώ φυγοδικεί από τις 14 Οκτωβρίου 2011 (βίντεο)

Λίγες ημέρες μετά την δημοσιοποίηση του σκανδάλου, εκδόθηκε τελικά ένταλμα σύλληψης που Ιωάννη Καρούζου, ο οποίος φυγοδικεί και κυκλοφορεί ελεύθερος από τις 14 Οκτωβρίου του 2011.

Ομάδα της Κρήτης πήρε τον Πίου ! Τον κανονικό! Τον ηθοποιό!

Το "μαύρο πιστόλι" συμφώνησε με την ομάδα της Κρήτης και θα αγωνίζεται πλέον στην Α' ΕΠΣ Χανίων Ο Ιζουάνα Ζοέλ Ανίνο όπως είναι το κανονικό όνομα του είχε αποπειραθεί πριν από 12 χρόνια να παίξει ποδόσφαιρο σε ελληνικό σύλλογο.
Εξάλλου, ο "Πίου" είναι...