01 Οκτωβρίου 2012

Πάτρα: H 45άρα έμπορος που... πουλά το κορμί της!

Νέο περιστατικό προσφοράς σεξ έναντι αμοιβής από γυναίκα της διπλανής πόρτας, λόγω κρίσης!

Όπως συμβαίνει στη συγκεκριμένη υπόθεση που αφορά σε 45χρονη ιδιοκτήτρια μεμπορικού καταστήματος που λειτουργεί στο κέντρο της Πάτρας και διαθέτει εξειδικευμένα προϊόντα.

Όταν εγώ σας λέω ότι Ντόρα και Ελένη είναι κολλητές... μου λέτε ότι λέω μαλακί@@

Η Ντόρα με τη γυναίκα του Μιχαλολιάκου στο Στρασβούργο

Η βουλευτής και σύζυγος του προέδρου του κόμματος της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια βρίσκεται στο Στρασβούργο προκειμένου να συμμετάσχει ως αναπληρωματικό μέλος της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας στις εργασίες...

Δείτε τι έσοδα και έξοδα προβλέπει ο προυπολογισμός του 2013

Τα έσοδα μετά τις παρεμβάσεις προβλέπονται να είναι 51,84 δις ενώ τα έξοδα 63,43 δις. Αυτό σημαίνει ότι το έλλειμμα από το 7,7% του ΑΕΠ (15,4 δις) που εκτιμάται στο τέλος του 2012 θα πέσει στο 6% (11,59 δις). Ταυτόχρονα λόγω πτώσης του ΑΕΠ το χρέος αναμένεται να εκτιναχθεί στο...

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ


    Πάρτε το απόφαση.Η ΤΡΟΙΚΑ δεν κάνει τίποτα στη τύχη. Γνωρίζει τα πάντα και προτείνει μέτρα βάση αριθμών και ποσοστών.
      Έχουμε και λέμε λοιπόν.Όσο θα υπάρχουν αυτά τα δεδομένα οι Τροικανοί θα προτείνουν συνεχώς νέα ΜΕΤΡΑ.:
      - Σαββατοκύριακο το αδιαχώρητο στις ταβέρνες .Μη μου πείτε ότι τότε μόνο δουλεύουν,η,μια ζωή την έχουμε,γιατί οι ξένοι έχουν διαφορετική άποψη.
      - Σάββατο βράδυ για να μπεις σε μπαράκι πρέπει να βάλεις μέσο.

Εντυπωσιακό πόση φασαρία μπορούν να κάνουν 20 άτομα αν είναι σκηνοθετημένοι: ΑΕροψεκασμένοι αποδοκίμασαν τροϊκανούς (βίντεο)

Αν ακούσετε τον ήχο θα νομίσετε ότι φωνάζουν 10.000 άτομα! Ο ΑΕροψεκασμένος που τους έστησε είναι ανώτερος του Μπιρσίμ για να βγάλει τέτοιο αποτέλεσμα! Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Πυροβολισμοί έξω από κέντρο κράτησης μεταναστών στο Παρανέστι

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στο Παρανέστι Δράμας καθώς ακροδεξιοί και κάτοικοι της περιοχής συγκρούστηκαν με άνδρες των ΜΑΤ διαμαρτυρόμενοι στην μετατροπή του στρατοπέδου της περιοχής σε κέντρο κράτησης μεταναστών.

Βίντεο: Κεραυνός χτυπά αυτοκίνητο

Αίσθηση προκαλεί ένα βίντεο από αυτοκινητόδρομο στη Ρωσία την ώρα που κεραυνός πέφτει πάνω σε ένα αυτοκίνητο.

ΣΔΟΕ: «Στα 300 εκατ. ευρώ» οι απώλειες από λαθρεμπόριο καυσίμων στις Ένοπλες Δυνάμεις

«Συνεχίζεται το λαθρεμπόριο και η προμήθεια νοθευμένων καυσίμων στις Ένοπλες Δυνάμεις και έχει προστεθεί και το λαθρεμπόριο υγραερίου», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Γ.Σούρλας, μετά την ενημέρωση που είχε από τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Στ.Στασινόπουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Κατέθεσε στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ο Νίκος Χατζηνικολάου

Κατάθεση στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, έδωσε το μεσημέρι ο εκδότης και δημοσιογράφος, Νίκος Χατζηνικολάου, σχετικά με το θέμα της διαρροής της δικογραφίας του ΣΔΟΕ, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Real News».

Ορδές αναρχοφασιστών βγήκαν απ' το κοτέτσι σαν κότες την έπεσαν σε 2 Χρυσαυγίτες!!

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης των Σερρών, όταν πολυμελής ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε σε δύο μέλη της Χρυσής Αυγής.

Κόβονται όλα τα αφορολόγητα για ανήλικα παιδιά-θα δίνεται επίδομα μέσω εφορίας

Από το 2013 καταργούνται όλα τα οικογενειακά επιδόματα αλλά και τα πρόσθετα αφορολόγητα για κάθε προστατευόμενο παιδί. Μεγάλοι χαμένοι θα βγουν αυτομάτως οι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι φορολογούμενοι που χάνουν από 1-1-2013 το πρόσθετο αφορολόγητο για κάθε παιδί (1.000 ευρώ για ένα παιδί, 2.000 ευρώ για δύο παιδιά κλπ).

Από τις ακριβότερες χώρες της ΕΕ η Ελλάδα, παρά την ύφεση

Μία από τις ακριβότερες χώρες της Ευρωζώνης παραμένει η Ελλάδα, παρά την κρίση και την ύφεση στην ελληνική οικονομία.

Πάλι ψέμματα ο ΠΑΠ!! Τον Ιούνιο του 2011 απαντούσε στη Βουλή ότι δεν υπάρχει λίστα (Λαγκάρντ)



Μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα εγείρεται για τον πρώην Υπουργό Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου, σχετικά με την πρόσφατη απάντησή του για το χαμένο CD με τα ονόματα χιλιάδων Ελλήνων καταθετών σε ελβετικές τράπεζες. Κι ενώ πριν από λίγες ημέρες ο κ.Παπακωνσταντίνου προέβη σε δήλωση με την οποία γνωστοποιούσε ότι μέρος της λίστας δόθηκε στον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γ.Καπελέρη, προφανώς πριν από τις 6 Μαΐου του 2011 οπότε και ο κ.Καπελέρης αντικαταστάθηκε από τον κ. Διώτη, έγγραφο από τη Βουλή που έρχεται σήμερα στο φως δείχνει ότι τότε έλεγε ψέμματα.

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ... ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ

 Αντιγράφω ένα κείμενο του δημοσιογράφου Νίκου Δήμου.

«Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών». Ιδρύθηκε το 1914. Μέλη της υπήρξαν διαπρεπείς έλληνες συγγραφείς και ακαδημαϊκοί.

Γιατί είναι περίεργο;

Η Ελλάδα δεν μπορεί να συγκριθεί με την Αργεντινή όταν οι εξαγωγές καταρρέουν παρά τη λιτότητα

Μερικές φορές οι αναλυτές μιλούν θετικά για την προοπτική της ελληνικής εξόδου από την Ευρωζώνη, τονίζοντας ότι η Αργεντινή ανέκαμψε σχετικά γρήγορα από τη στιγμή που διέκοψε τη σύνδεση του νομίσματος της από το δολάριο.

Κατσάδιασε τον Στέφαν Φούλε ο Α. Σαμαράς

Μόνο στο taxalia
Το θέμα του απαράδεκτου "τιτιβίσματος" (σύντομου μηνύματος) στο twitter, για τον υποτιθέμενο θάνατο Σλάβου φοιτητή στην Ελλάδα, κάποιου Αλεκσαντάρ Σαμαρτζίεφ, που ανήρτησε ο αρμόδιος για την διεύρυνση της Ε.Ε. επίτροπος Stefan Fule, έθεσε...

Συμβαίνουν κι αλλού: Ναζιστικά χαιρετούσε στη Μύκονο ο γιός του δημάρχου της Ρώμης (φώτο)

Δύο φωτογραφίες του 17χρονου Μανφρέντι Αλεμάνο (έχει και το κατάλληλο όνομα ;)), γιου του δημάρχου της Ρώμης Τζάνι Αλεμάνο να χαιρετά φασιστικά προεκτείνοντας το δεξί του χέρι στην διάρκεια των διακοπών που έκανε στην Μύκονο, δημοσιεύει ο ιταλικός ειδησεογραφικός ιστότοπος Huffingtonpost.it.

Αυτοί είναι οι φορείς του Δημοσίου που συγχωνεύονται ή καταργούνται

Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται από την Δευτέρα, το νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για την «Κατάργηση και Συγχώνευση νομικών προσώπων του δημοσίου και του ευρύτερου δημοσίου τομέα».

Μειώνεται η ανησυχία των επενδυτών για πιθανό «Grexit»

Μείωση της ανησυχίας των επενδυτών για πιθανή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, καταγράφει δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία Sentix σε 897 επενδυτές, την περίοδο 27-29 Σεπτεμβρίου.

Βουλευτής της Χρυσής Αυγής με ναζιστικό τατουάζ; Α πα πα πα! Γίνονται τέτοια πράγματα;

[Ρε βλάκες τα δείχνουμε αυτά τα πράγματα; Μα καλά πόσο στόκος πρέπει να είσαι για να φωτογραφίζεσαι καμαρωτός καμαρωτός και να ξεκατινιάζεσαι;;;]

Τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνει τις τελευταίες ώρες μία φωτογραφία με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, κατά τη διάρκεια αιμοδοσίας και στο χέρι του φαίνεται τατουάζ που υμνεί τον ναζιστικό χαιρετισμό.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά-τρόικα-Δύο δισ. ευρώ μακριά από τη συμφωνία

Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση της τρόικας με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για την επικύρωση των μέτρων ύψους 11,5 δισ. ευρώ.

Οι επικεφαλής της τρόικας εμμένουν στις ενστάσεις τους και απορρίπτουν μέτρα 2 δισ. ευρώ, από τα συνολικά που έχει προτείνει η ελληνική πλευρά.

Σφίγγουν οι κώλοι για το Νικολάκη: Τσαντίστηκε γιατί τον κάλεσε ο εισαγγελέας

χατζηνικολαου, πορτα, καρτες, δημοσιογραφοςΟργισμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου ανακοίνωσε (στον Real Fm) ότι τον κάλεσε ο ανακριτής να καταθέσει πώς βρέθηκε στα χέρια του η κατάθεση του αστείου κτηματομεσίτη Λιβανού, η οποία ενέπλεκε Μεϊμαράκη, Λιάπη και Βουλγαράκη σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος (θέμα το οποίο δημοσίευσε η Realnews).

Βίντεο: Ρε Κασιδιάρη τον Εθνικό ύμνο τον ψέλνουμε με «την ΚΟΨΗ του σπαθιού» και δεν τον «τραγουδάμε» σα Βανδή «απ' την όψη του σπαθιού»

Ηλία, καταρχάς εμείς οι προδότες δεξιοί, τον Εθνικό Ύμνο δεν τον τραγουδάμε όπως εσύ ή η Βανδή, αλλά τον ψέλνουμε... και επιπλέον λέμε «την ΚΟΨΗ του σπαθιού την τρομερή» και όχι "την ΟΨΗ του σπαθιού την τρομερή" που τραγουδάς εσύ με τους σφίχτες... στην επομενη στροφή που λέει το "ΟΨΗ": «την όψη που με βία μετράει τη γη», καλά την πήγατε...

Αυτά για να ρυθμίσεις σωστά το ελληνόμετρο όταν θα δώσεις πιστοποιητικό Ελληνότητας σε μας τους υπόλοιπους δεξιούς που σε αντίθεση με σένα θέλουμε να αλλάξει το μπουρδέλ@@ δημόσιο που ζούμε... 

Δείτε και το βίντεο με τον Ηλία να "τραγουδάει" το "σε γνωρίζω από την ΟΨΗ του σπαθιού την τρομερή":

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Πιάστηκε ο ψεύτης Χατζηνικολάου!!! 2 χρόνια εργαζόταν στη Βουλή σαν υπάλληλος του μπαμπά του!!!

Μόλις πριν μερικές μέρες, μέσω twitter, μας δήλωνε περήφανα ότι δεν έχει εργαστεί ποτέ στο δημόσιο!!!

Πριν μόλις ένα μήνα, στις 2 Σεπτεμβρίου 2012 η εφημερίδα του Real News κατακεραύνωνε ( καλώς !) τους διορισμούς συγγενών πολιτικών στην Βουλή.

Σήμερα , όμως , ακούσαμε , ξαφνικά (αφού του είχαν σφυρίξει ότι κυκλοφορούν έγγραφα) στον Real FM τον Νίκο Χατζηνικολάου να λέει ότι οι «προσλήψεις εξ αίματος» δεν είναι δα και μεγάλο αμάρτημα (!)

Γιατί και ο ίδιος έκανε ένα τέτοιο «νεανικό αμάρτημα»

Der Spiegel: Να διαλυθεί η Τρόικα! - Οι ελεγκτές έγιναν πιόνια συμφερόντων

Για «πολιτικά παιχνίδια» που παίζουν οι ελεγκτές της Τρόικα μιλά το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, προτείνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ τη διάλυση της σε περίπτωση που το ΔΝΤ επιμείνει στις απόψεις του για μια πιο σκληρή έκθεση αξιολόγησης της χώρας μας.

Δεν κατέθεσαν κανένα επιπλέον στοιχείο οι "μάρτυρες" του Χατζηνικολάου

Στην εισαγγελέα πρωτοδικών, Πόπη Παπανδρέου έχουν ήδη εξεταστεί ο κτηματομεσίτης Ιωσήφ Λιβανός και ο επιχειρηματίας Γιώργος Ζωγραφάκης που κατήγγειλαν τρία πολιτικά πρόσωπα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από τον όμιλο Καρούζου.

Τσαμαδιάς (θείος Σταϊκούρα): Συκοφαντίες Κουρτάκη-Είμαι καθηγητής εδώ και 9 χρόνια-Μπήκα αμισθί σε μια επιτροπή της ειδικότητάς μου

[Δυστυχώς τον τίτλο που τελικά δεν είχε καμία σχέση με το άρθρο, το αναπαράγαμε και εμείς και γι αυτό βάζουμε και την απάντηση του θιγόμενου... η άποψή μας βέβαια ισχύει στο ακέραιο: Ο Χ. Σταϊκούρας είναι ανεπαρκέστατος, έχει προκαλέσει με τα ξεκατινιάσματα στην αμερικάνικη πρεσβεία για τον Καραμανλή και δεν θα ήταν στη Βουλή αν δεν λεγόταν Σταϊκούρας]

Γιάννη Κουρτάκη , Εκδότη-Διευθυντή  εφημερίδας  «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»
Κοινοποίηση: 
Δ. Αναγνωστόπουλο, Πρύτανη  Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
Εμ. Κεφαλογιάννη, Γεν Γραμματέα  Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ                      
Μ.Μ.Ε.

Η εφημερίδα ‘ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ’ στο 2ο  φύλλο της (29/09) στην πρώτη σελίδα της είχε «χτύπημα» με τίτλο «Ο ανιψιός που διόρισε τον θείο του. Πού τοποθέτησε ο Χρ. Σταϊκούρας τον αδελφό της μητέρας του».

Την απαλλαγή Γ. Αγγέλου και Αικ. Πελέκη για το Βατοπέδι προτείνει ο εισαγγελέας.. Τι ήταν αυτό το "Βατοπέδι"; Θυμάται κανείς;

[Μια υπόθεση μαϊμου που σήκωσε ο Κοντομηνάς εκβιάζοντας... όπως καλή ώρα η τωρινή από Νικολάκη και Κουρήδες... την άρπαξε το ΠΑΣΟΚ με τα ΜΜΕ του και φύτεψε στο μυαλό των ηλιθίων ότι κάποιοι κλέψανε... έριξαν τον Καραμανλή, μας φόρτωσαν το Γιωργάκη με την υποχρέωση να μας βάλει στο ΔΝΤ και τώρα τρέχουμε... δεν πειράζει όμως γιατί οι ηλίθιοι θα πουνε πάλι: "α τα κουκουλώνουν γι' αυτό τους αθωώνουν" επιμένοντας ότι υπήρχε "σκάνδαλο" Βατοπεδίου... ]

Του Παναγιώτη Στάθη

Την απαλλαγή του Διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Γιάννη Αγγέλου, αλλά και της συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη από το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου, προτείνει σύμφωνα με πληροφορίες προς το δικαστικό συμβούλιο ο αρμόδιος Εισαγγελέας Εφετών.

Θεός!! Άγγελος: Περιμένω τη συμβουλή του πνευματικού μου για την ΑΕΚ

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα απαντήσει ως το βράδυ στην πρόταση της ΑΕΚ για να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας.

Μιλώντας στο AEK365, ο Αναστασιάδης τόνισε ότι περιμένει τηλεφώνημα από τον πνευματικό του για να πάρει την τελική του απόφαση.

Οι Άγγλοι για την "εμπλοκή" Μαρινάκη στα στημένα... αφού δεν το λένε οι ναζί, αλήθεια θα είναι

Η Sun με άρθρο της αναφέρθηκε εκτενώς στην ποινική δίωξη εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Το άρθρο αναφέρει:

Ανεργία 24,4% τον Αύγουστο στην Ελλάδα!

Στο 24,4% διαμορφώθηκε η ανεργία τον μήνα Αύγουστο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε τη Δευτέρα στη δημοσιότητα η Eurostat.

Η μεγαλύτερη ανεργία στην ευρωζώνη καταγράφεται στην Ισπανία, ποσοστό 25,1%.

Ανταρσία από τουλάχιστον 12 κυβερνητικούς βουλευτές κατά των μέτρων -Φόβοι και για άλλους [ονόματα]

Θα περάσουν τα μέτρα; Ποιοι και πόσοι θα τα καταψηφίσουν; Τα ερωτήματα αυτά πλανώνται πάνω από τα κομματικά επιτελεία Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ. και προκαλούν... σύγκρυο. Σύμφωνα με τις πρώτες «καταγραφές» που έχουν γίνει, η γενική πεποίθηση είναι ότι τα μέτρα θα ψηφιστούν έστω και με οριακή πλειοψηφία.

Σε ποιους μοίραζε «μαύρο» χρήμα ο Άκης; (έγγραφο-ντοκουμέντο)


Εξελίξεις στην υπόθεση του πρώην υπουργού καθώς ο ανακριτικής ψάχνει την διαδρομή … και το σε ποια άλλα χέρια κατέληγαν τα χρήματα από τις μίζες

Σε βάθος προχωράει η έρευνα για τον Ακη Τσοχατζόπουλο, μετά και το νέο κύκλο απολογιών, με τον ανακριτή να ψάχνει τα «μαύρα» χρήματα και την πορεία τους.

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση Ζωγραφάκη και Λιβανού

[Αναμένουμε σε λίγο να μας ενημερώσει, μέσα από τις σελίδες του, ο Νικολάκης, μιας και βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μαζί τους]

Με άκρα μυστικότητα κατέθεσαν στην εισαγγελία οι επιχειρηματίες στο χώρο των ακινήτων, Γιώργος Ζωγραφάκης και Ιωσήφ Λιβανός.

ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ

      Κάθε ημέρα που ξημερώνει ακούμε για νέους φόρους.Βέβαια πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι,γιατί όπως σας έχω ξαναγράψει ισχύει και η προπαγάνδα του Γκέμπελς.
      Λέμε συνεχώς για φόρους μεγάλους και δυσβάσταχτους,έως ότου ανακοινωθούν ηπιότεροι και έτσι να καλμάρει η κοινή γνώμη.Δηλαδή το κόλπο με τη φραντζόλα.
      Τέλος πάντων έχουμε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια.Δεν υπάρχει ρε παιδί μου λίγη φαντασία.
      Για αυτό θα κάνω και εγώ μερικές προτάσεις και ελπίζω ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΟΥΝ.
      Έχουμε και λέμε λοιπόν.
        - Μειώνονται οι ημέρες ΑΔΕΙΑΣ από 25 εργάσιμες σε 20.Η μείωση αυτή θα έχει αναδρομικό χαρακτήρα από την ημέρα προσλήψεως του εργαζομένου.
          Έτσι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να πληρώσουν τις 5 επιπλέον  ημέρες που πήραν άδεια,για όλα τα προηγούμενα χρόνια.
        - Να μπει έκτακτο χαράτσι για τις κατοικίες που χτίστηκαν κατά την διάρκεια της ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ.
           Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια λοιπόν.
           Αφενός θα εισπράξουμε αρκετά χρήματα,αφετέρου η κοινή γνώμη θα είναι ικανοποιημένη γιατί θα πληρώσουν μόνο οι ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ.( βέβαια το 70% των Ελλήνων έχτισε τότε,αλλά ο Έλληνας ικανοποιείται όταν ακούει τη λέξη ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ.)
        - Αναδρομικό χαράτσι σε όσους έχουν νοσηλευτεί σε δημόσια νοσοκομεία.Το χαράτσι θα έχει σαν βάση τις τιμές στα ιδιωτικά νοσοκομεία.Πουλάκια μου στο τσάμπα θέλατε να την βγάλετε?
         Ιδέες λοιπόν είναι πολλές,όχι τα ίδια και τα ίδια βρε παιδιά.
      ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
  

Ζητάνε με επιστολές την ευχή του Προέδρου της Βουλής για να παντρευτούν γνωστή βουλευτίνα

Πάνω από 4.500 επιστολές κάθε χρόνο στον Πρόεδρο της Βουλής με καταγγελίες και αιτήματα ακόμη και για … πραγματοποίηση ευχών όπως να παντρευτούν την Έλενα Ράπτη

Τον πατέρα τους και τη μάνα τους φαίνεται πως ζητούν κάθε χρόνο από τον Πρόεδρο της Βουλής, χιλιάδες έλληνες.

Παράταση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη- Χαμός στις ΔΟΥ για το φόρο εισοδήματος

Δεν έπεφτε καρφίτσα στις εφορίες από το πρωί, αφού έληγε η προθεσμία για την καταβολή του φόρου εισοδήματος και οι πολίτες έσπευσαν την τελευταία στιγμή να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες.

Περικοπές 7,8 δισ. στο προσχέδιο του προϋπολογισμού που κατατίθεται σήμερα

Στόχος είναι η μείωση του ελλείμματος να φτάσει στο 4,5% του ΑΕΠ το 2013


Μετά την συνάντηση με τους επικεφαλής της τρόικας θα καταθέσει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2012 στη Βουλή.

Νέα βόμβα Ρουμελιώτη: Συνειδητή επιλογή η μη διαπραγμάτευση από τον Παπανδρέου

Τι ζήτησε ο Στρος Καν από Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου πριν υπογράψουν το Μνημόνιο

Ο Ρουμελιώτης εξακολουθεί να βάζει φωτιές στο πολιτικό σκηνικό με τα όσα καταγγέλλει στο αποκαλυπτικό του βιβλίο για την ένταξη της χώρας στη ΔΝΤ.

Στουρνάρας: «Θα ζητήσω αντίγραφο του CD της Λαγκάρντ που χάθηκε!»

«Από τις εφημερίδες έμαθα για την ύπαρξη του CD, δηλώνει στην εφημερίδα Financial Times ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας για το περίφημο CD με τα περίπου 2.000 ονόματα Ελλήνων καταθετών στην Ελβετία.

"Ρώσοι επενδυτές επελαύνουν στη βόρεια Ελλάδα"... αφού δεν είναι ναζί καλά κάνουν

Ρωσική κεφαλαιακή επέλαση παρατηρείται τον τελευταίο καιρό στη βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Δεύτερες κατοικίες, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και εκτάσεις γης βρίσκονται στο στόχαστρο Ρώσων επενδυτών, επεκτείνοντας την άλλοτε τσαρική αυτοκρατορία προς τα «θερμά νερά» της Μεσογείου μέσω της τουριστικής επιχειρηματικότητας.

Στην Πάτρα κρύβεται ο Γιωργάκης... διοργανώνει αντιπραξικόπημα με τον Αρκούδο

Στην Πάτρα βρίσκεται από χθες βράδυ ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την σύζυγό του Άντα...

Σύμφωνα με το thebest.gr, ο κ. Παπανδρέου δέχεται εισηγήσεις να πυκνώσει την παρουσία του στην περιοχή και να αναλάβει πρωτοβουλίες για τα μεγάλα έργα, όπως η "Ολυμπία Οδός".

Ο ΣΥΡΙΖΑίος πρύτανης του ΑΠΘ με τα 30.000 ευρώ για «πρυτανική τουαλέτα» ζητά κι άλλα κονδύλια

Παρά το γεγονός ότι η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης ερευνά οικονομικές ατασθαλίες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μετά τις καταγγελίες για πολυτελή ταξίδια στην Κωνσταντινούπολη και πάρτι σπατάλης όπως η ανακατασκευή πρυτανικής τουαλέτας με 30.000 ευρώ, ο πρύτανης Γιάννης Μυλόπουλος ζητά νέα κονδύλια και έκτακτη επιχορήγηση πέραν των 17 εκατ. ευρώ που λαμβάνει ετησίως!

Κατεβάζει τους διακόπτες ο Φωτόπουλος... εφαρμόζοντας τις οδηγίες του ΣΥΡΙΖΑ

Του Χάρη Φλουδόπουλου

Ξεκινούν σήμερα οι 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, οι οποίες αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι την ψήφιση των μέτρων από τη βουλή και να δημιουργήσουν τις επόμενες ημέρες προβλήματα στην ηλεκτροδότηση της χώρας. Μάλιστα οι όροι που έχουν τεθεί από τη ΓΕΝΟΠ προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί η κινητοποίηση είναι τέτοιοι ώστε να θεωρείται βέβαιο πως η απεργία πολύ δύσκολα θα ανακληθεί (απόσυρση και μη ψήφιση των μέτρων για υπαγωγή στο ενιαίο μισθολόγιο των ΔΥ των υπαλλήλων της ΔΕΗ).

Η ώρα του ξεβρακώματος: Στην εισαγγελέα τα πρόσωπα που κατήγγειλαν τους Μεϊμαράκη - Βουλγαράκη - Λιάπη

Ενώπιον της εισαγγελέως Πρωτοδικών Πόπης Παπανδρέου βρίσκονται σήμερα, Δευτέρα, οι δύο επιχειρηματίες που καταγγέλλουν για ξέπλυμα χρήματος ύψους 10 δισ. ευρώ τον πρόεδρο της Βουλής Ευ.Μεϊμαράκη και τους πρώην υπουργούς Γ.Βουλγαράκη και Μ.Λιάπη.

Ένα πενηντάρι για το fimotro

Χθες ανεβάσαμε το post χε τίτλο: “Στο ΒΗΜΑ της επόμενης Κυριακής: “Τα ούφο που δεν ήρθαν”
Καμμια 20αριά blogs το αναδημοσίευσαν. Όπως προστάζει ο άτυπος ηθικός κανόνας ανάμεσα στα blogs, ΟΛΑ ανέφεραν την πηγή.

Όλα; Όλα ΕΚΤΟΣ από ένα:...

Η συνέχεια στο amantomatimou.wordpress.com

«Ανοίγουν» και πάλι τα φαρμακεία για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ

Η απόφαση του Φαρμακευτικού Συλλόγου της Αθήνας να αναστείλει τις κινητοποιήσεις και να εξυπηρετήσει και πάλι τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ στην Αττική αναμένεται να ανακουφίσει και να γλιτώσει από την ταλαιπωρία πολλούς πολίτες που δεν μπορούσαν να πάρουν τα φάρμακα τους με πίστωση.

Ομαδική απόδραση από τα κρατητήρια Ηγουμενίτσας

Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει 11 από αυτούς. Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό των υπολοίπων.

Τελικά η γύφτισσα τον ερωτεύθηκε τον Πακιστανό!

Η "απαγωγή" που καταγγέλθηκε στην αστυνομία αποδείχτηκε ότι ήταν μία ιστορία... αγάπης ανάμεσα σε 32χρονη και έναν Πακιστανό. Σύμφωνα με την αστυνομία πριν από δύο μέρες 35χρονος γύφτος, κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές της Καλαμάτας ότι στα τέλη Αυγούστου η 32χρονη γύφτισσα σύζυγός του, απήχθη από αγνώστους.

Σαν σήμερα η απόφαση για τους 22 στη Δίκη της Νυρεμβέργης

Στη 1 Οκτωβρίου 1946 εκδόθηκε απόφαση για τους 22 κατηγορούμενους στη Δίκη της Νυρεμβέργης. Ο Γκέρινγκ, που καταδικάστηκε σε θάνατο μαζί με τους Κάιτελ, Ρίμπεντροπ, Καλτενμπρούγκερ αυτοκτόνησε στη φυλακή. Σε ισόβια καταδικάστηκαν ο Ρούντολφ Ες, ο Φρικ και ο Ρέντερ και ακόμη σε θάνατο καταδικάστηκαν οι: Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ, Χανς Φρανκ , Φριτς Ζάουκελ, Άρτουρ Σέις Ίνκβαρτ, σε ποινή 20ετούς κάθειρξης οι φον Σίραχ, Σπέερ, σε 15ετή κάθειρξη ο φον Νόιραθ και σε 10ετή κάθειρξη ο Καρλ Νταίνιτς. Αθωώθηκαν οι: Γιαλμάρ Σαχτ και Φραντς φον Πάπεν.

Ο Σαμαράς γκάζωσε όσους τα ξύνουν... δηλ. Χατζηδάκη, Λυκουρέντζο

«Προωθείστε τις μεταρρυθμίσεις- Βάλτε φρένο στα καρτέλ»

Ολονύχτιες συσκέψεις πραγματοποιήθηκαν χθες στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να ζητά από τους υπουργούς της κυβέρνησης να επιταχύνουν το μεταρρυθμιστικό έργο που έχει συμφωνηθεί με την Τρόικα.

Μαλέλης προς Μελέτη: «Μην ασχοληθείς ξανά με την Χρυσή Αυγή»

Ιδιαίτερα επικριτικός για την απόφαση της Ελεονώρας Μελέτη να «προβάλλει» την Χρυσή Αυγή (μέσω της συνέντευξης που έδωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην Μεσημεριανή Μελέτη) ήταν ο Διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Star Channel, Σταμάτης Μαλέλης στα πλαίσια ραδιοφωνικής συνέντευξης που παραχώρησε.

Μεγάλη επιχείρηση Ξένιος Ζευς στην Πάτρα

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 6 το πρωί της Δευτέρας μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, σε περιοχές γύρω από το νέο λιμάνι της Πάτρας, για τον εντοπισμό παράνομων μεταναστών, στο πλαίσιο του Ξένιος Ζευς.

"Φόροι που δεν μπορούν να πληρωθούν, δεν θα πληρωθούν"... το ξέρουν όλοι εκτός απ' τους φωστήρες της κυβέρνησης

Του Γιώργου Καισάριου

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Capital.gr σχετικά με τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο, μόνο τον μήνα Αύγουστο αυξήθηκαν κατά 3 δισ. ευρώ. Τα συνολικά ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο, από την αρχή της χρονιάς, έχουν φτάσει τα 6,87 δισ. ευρώ.

Αυτά είναι λεφτά! Μισθός υπαλλήλου ΟΠΑΠ 272.000

Πριν από λίγο καιρό έγινε μεγάλος σαματάς για τις αμοιβές του προέδρου της Δημοκρατίας και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. Χύθηκαν τόνοι μελάνης και σκοτώθηκαν δισεκατομμύρια εγκεφαλικά κύτταρα για να αντιμετωπιστεί η μεγάλη αυτή ύβρις σε βάρος του δοκιμαζόμενου από την κρίση ελληνικού λαού. Κι όμως! Υπάρχουν αθέατες γωνιές στο ελληνικό δημόσιο που προσφέρουν πιο γενναίες αμοιβές. Υπάρχει εργαζόμενος στον ΟΠΑΠ που αμείβεται με 272.000 ευρώ τον χρόνο!

Youp@rn βίντεο

Δείτε το:

Συμπλοκή με τραυματίες στον Άγ. Παντελεήμονα

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στον Άγιο Παντελεήμονα μεταξύ αντιεξουσιαστών και ακροδεξιών.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία από τα Εξάρχεια προς τον Άγιο Παντελεήμονα λίγο μετά τις 8 το βράδυ.