02 Οκτωβρίου 2012

Ποια είναι η γυναίκα με τα 500 εκατ. ευρώ στην «λίστα Λαγκάρντ» που ο Μπένυ είχε πάρει μαζί στο σπίτι του

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση με την περιβόητη «λίστα Λαγκάρντ» η οποία περιέχει ονόματα 1.991 μεγαλοκαταθετών στην τράπεζα HSBC στην Ελβετίας.

Οι αντικρουόμενες δηλώσεις πολιτικών -και μη- προσώπων, αποδίδουν στην συγκεκριμένη λίστα τον χαρακτηρισμό της «καυτής πατάτας» καθώς οι ευθύνες επιρρίπτονται από τον προηγούμενο στον επόμενο.

Η πρώτη στην λίστα με καταθέσεις 500 εκατομμυρίων ευρώ

Υπηρεσιακοί παράγοντες καλούνται ως ύποπτοι για τα «μυστικά κονδύλια»

Στην τελική ευθεία περνά η έρευνα του οικονομικού Εισαγγελέα για την υπόθεση της διαχείρισης των λεγόμενων «μυστικών κονδυλίων» καθώς από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί διαφαίνεται σοβαρό ενδεχόμενο διάπραξης αξιοποίνων πράξεων.

"Βαθύ" ΠΑ-ΣΟΚ = Βαθιά στην Φυλακή...

Συνελήφθη ο Γιάννης Σμπώκος ...

Ο κ. Γιάννης Σμπώκος στενός συνεργάτης του 'Ακη Τσοχατζόπουλου συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης για απολογία, κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα από κοινού κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα.

Τι απάντησε ο Τζιτζικώστας στον Μπουτάρη για τα ...παντελόνια;

Διαβάστε τι έγραψε στο twitter....

Τελικά ο Μπένυ επί μέρες έκανε την πάπια και είχε τη λίστα σπίτι του! Την παρέδωσε στον Σαμαρά και μέσω ΣΔΟΕ έφτασε στον εισαγγελέα...

[Είπαμε σε κράτος μπουρδέ@@ δεν πρέπει να μας παραξενεύει ότι ο Βενιζέλος είχε πάρει μαζί του φεύγοντας από το ΥΠΟΙΚ διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία; Για να τα κάνει τι καταλαβαίνουμε όλοι... Εννοείται ότι δεν πρέπει να μας παραξενεύει και το ότι εδώ και μέρες ψάχνουν όλοι τη λίστα και ο Βενιζέλος που την έχει σπίτι του κάνει την πάπια... στην Ελλάδα ζούμε άλλωστε]

Ο ΣΔΟΕ στέλνει αναφορά για τους 36 πολιτικούς που ερευνώνται

Στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, από τον γγ του ΣΔΟΕ Στέλιο Στασινόπουλο, βρίσκεται η λεγόμενη «λίστα Λαγκάρντ» με τα περίπου 2.000 ονόματα Ελλήνων με καταθέσεις στο εξωτερικό.

Τελικά μαλάκ@@ είναι όσοι δεν χρωστάνε: Δεν κινδυνεύει η ακίνητη περιουσία φούρναρη που χρωστάει 1,5 εκ ευρώ...

[Έχουμε χάσει τη μπάλλα! Είναι δυνατόν να χρωστάει ο άλλος 1,5 εκ σε 8 Τράπεζες και να λέει έχω 2 ενήλικα παιδιά που βοηθάω;; Είναι δυνατόν να χρωστάει και να έχει ακίνητα στο όνομά του; Όταν έπαιρνε τα δάνεια δεν το ήξερε ότι θα πρέπει να πληρώσει; Τελικά εμείς που δεν χρωστάμε και δεν δανειστήκαμε για να αγοράσουμε ακίνητα είμαστε μαλάκες;]

Την περιουσία του που «κινδύνευε» λόγω αδυναμίας αποπληρωμής των οφειλών του σε οκτώ τράπεζες, που αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ, κατάφερε να σώσει ένας πολύτεκνος φούρναρης στο Ρέθυμνο με διαταγή της Ειρηνοδίκου.

Προσπαθεί να σπείρει διχόνοιες ο τενίστας της Εκάλης...

Ανακάλυψε "δυσαρέσκεια" προς το πρόσωπο του Γ.Στουρνάρα !!!

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

Ι. Διώτης: Δεν κράτησα αντίγραφο και δεν άνοιξα τη λίστα με τα λαμόγια... την έδωσα στον ειδικό... τον Μπένυ

«Εγώ παρέδωσα το CD της λίστας Λαγκάρντ, στον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, χωρίς να το ανοίξω. Δεν κράτησα κανένα αντίγραφο και συνεπώς δεν είχα να παραδώσω οτιδήποτε στον διάδοχό μου κ. Στ. Στασινόπουλο. Η παράδοση του ηλεκτρονικού αρχείου στον κ. Βενιζέλο καθυστέρησε σχετικά γιατί αυτό έπρεπε να παραδοθεί αυτοπροσώπως και ο τότε υπουργός Οικονομικών ήταν απασχολημένος και έλειπε συνεχώς στο εξωτερικό».

Η ΝΔ προχωρά ακάθεκτη στον δρόμο του ΠΑΣΟΚ

Το έχουμε ξαναγράψει ακόμη κι όταν δεν ήταν η ΝΔ στην κυβέρνηση. Τα σοβαρά θέματα από τα οποία κρίνεται η τύχη της πατρίδας δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με επικοινωνιακούς όρους. Δεν πρέπει δηλαδή η Νέα Δημοκρατία να προσπαθεί να γίνει…ΠΑΣΟΚ μόνο για τα μάτια του κόσμου.

Η Σαντορίνη, ο καλύτερος προορισμός για μήνα του μέλιτος παγκοσμίως

Δάφνες δρέπουν για μία ακόμη φορά τα ελληνικά νησιά σε ψηφοφορίες παγκόσμιας εμβέλειας, δείχνοντας ότι αν προβληθούν και αξιοποιηθούν σωστά και έξυπνα οι ομορφιές τους τα οφέλη θα είναι πολλά.

Τέλος για τον Μπάλακ, τον καλύτερο γερμανό μέσο των τελευταίων 20 χρόνων (βίντεο)

Σε ηλικία 36 ετών ο Μίχαελ Μπάλακ ανακοίνωσε πως έπειτα από μία εξαιρετική καριέρα 17 ετών, ολοκλήρωσε το όμορφο ποδοσφαιρικό ταξίδι του...

Από το καλοκαίρι που έμεινε ελεύθερος από τη Λεβερκούζεν, δεν βρήκε ομάδα που να ικανοποιεί τις προσδοκίες του.

Ο Τόμσεν ζήτησε μείωση αποζημίωσης απόλυσης και ο Βρούτσης του είπε όχι

Νέο αίτημα έθεσε στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης η τρόικα κατά τη συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας. Το αίτημα αφορά στη μείωση του ύψους της αποζημίωσης λόγω απόλυσης και για μία ακόμα φορά το θέμα τίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες, κυρίως από τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν.

Τι απαντά ο Άρης, και έχει απόλυτο δίκιο, στον Πολύδωρα

"Εγώ δεν διόρισα κανέναν συγγενή μου" λέει ο βουλευτής
 

Με συνέντευξη του ο Αρης Σπηλιωτόπουλος απάντησε στις διαρροές για την περιβόητη λίστα των "32" ενώ εξήγησε πως δεν μπορει να καταλάβει πως κάποιος με μια ανώνυμη καταγγελία να μπορεί να εμπλέκει οποιονδήποτε σε μια λίστα που δε υπαρχει επίσημα οπως υποστηρίζει το ΣΔΟΕ .

Τι είπε ο Σαμαράς με τους τρεις υπουργούς και τον Μεϊμαράκη... εκτός απ' τα γέλια για το πέος στον Νικολάκη

Μετά την επίσημη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Εσωτερικών για τα τρέχοντα του Στυλιανίδη , κλήθηκαν στο Μαξίμου ο Μεϊμαράκης , ο Αβραμόπουλος και ο Παναγιωτόπουλος.

Ρε Κυριαζή κάνε λίγο κράτει!! Μέχρι και ο Δένδιας σε έκανε ρόμπα!

Αίσθηση προκάλεσαν στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης τα όσα είπε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην Αστυνομικός, Δημήτρης Κυριαζίδης για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Παρανέστι Δράμας.

Μπένυ: Λίστα υπάρχει αλλά είναι παράνομη και μην το πολυφωνάζετε γιατί θα μου χαλάσετε άλλο ντιλ που έχω στα σκαριά

Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ πολιτικών και επικεφαλής του ΣΔΟΕ για τη «λίστα Λαγκάρντ» που «χάθηκε», ξαναβρέθηκε και περιείχε ονόματα 2.000 καταθετών στην Ελβετία. Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου απέδωσε χθες ευθύνες στον ΣΔΟΕ και στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος απάντησε ότι η λίστα υπάρχει αλλά δεν είναι νόμιμη, λες και στα άλλα κράτη που χρησιμοποιήθηκε ήταν νόμιμη. Φυσικά ο Μπένυ θυμήθηκε ότι η πολύ κουβέντα για τη λίστα μας εκθέτει και θα χαλάσει τη συμφωνία που ετοιμάζεται με την Ελβετία, για φορολόγηση των καταθέσεων... κάτι που ο ίδιος έχει ανακοινώσει πάνω από 3-4 φορές τον τελευταίο 1,5 χρόνο

Θ. ΠΛΕΥΡΗΣ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

άρθρο του Θάνου Πλεύρη στην εφημερίδα Metro

 Τις τελευταίες εβδομάδες γινόμαστε μάρτυρες της ακραίας βιαιότητας του μουσουλμανικού κόσμου απέναντι σε μια ταινία που προσβάλει τον Μωάμεθ.

Οι αντιδράσεις αυτές σε πολλές πρωτεύουσες χωρών της Β. Αφρικής και Μέσης Ανατολής ξεκινούν από απλές διαμαρτυρίες και καταλήγουν σε καταστροφές βανδαλισμούς επικηρύξεις σε βάρος ανθρώπων και ανθρωποκτονίες. Στόχος πάντα η κακιά δύση που φταίει για όλα ΗΠΑ-Ισραήλ-Ευρώπη, λες και ο δυτικός κόσμος συνωμότησε για να προσβάλει το Μωάμεθ.

Κεφαλογιάννης: Να πάρουν τον τίτλο της Real αν αποδειχθούν λάσπη όσα πέταξε...

Νέα αντιπαράθεση με αφορμή τις αποκαλύψεις της Real News για το «Καρούζος Gate». Aφορμή αυτή τη φορά μια παρέμβαση που έκανε ο γραμματέας της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης στην εκπομπή της Ελλης Στάη.

Επιστρέφει στα καθήκοντά του ως πρόεδρος της Βουλής ο Μεϊμαράκης-«Δεν πρόκειται να απαντήσει στη σαπουνόπερα και τις ύβρεις» για Καρούζο

Στην έδρα της Ολομέλειας θα ανέβει πιθανότατα σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αίροντας με τον τρόπο αυτό την ιδιότυπη, μερική αναστολή των καθηκόντων του, καθώς θεωρεί ότι οι τελευταίες εξελίξεις τον δικαιώνουν απόλυτα.

Δύσκολες ερωτήσεις βάζει ο Παπαδημούλης στις κότες της ΝΔ: Τι γίνεται με τις άδειες των αριστερών νταβατζήδων ρε μπαγλαμάδες;

[Τι να γίνεται ρε Παπαδημούλη; Κάθονται και κοιτάνε σαν τις κότες τους αριστερούς νταβατζήδες να τους πολεμάνε και να τους ανεβοκατεβάζουν στην Κυβέρνηση, όπως έχουμε γράψει πριν χρόνια... Ότι θα γίνει δηλ. και όταν γίνεις εσύ κυβέρνηση; Ή εσύ θα τσακίσεις την αριστερή διαπλοκή και θα αφήσεις χωρίς δουλειά όλο τον αριστερό συρφετό που έχει μαζευτεί στα κανάλια...

Θα κλείσεις μήπως το κανάλι του αγωνιστή της ΕΠΟΝ Μπόμπολα;
Θα κλείσεις το σταθμό που δίνει φαί στο σύντροφο...

Στην πρώτη γραμμή για τη ρήξη με το παρελθόν

Η Ελλάδα σήμερα, βρίσκεται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Οδηγήθηκε σε αυτό το σημείο από την ατολμία, τα λάθη και τις αγκυλώσεις ενός απονευρωμένου ιδεολογικά και χρεοκοπημένου διοικητικά μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος, το οποίο δημιούργησε και εξέθρεψε για δεκαετίες, ένα στρεβλό μοντέλο διακυβέρνησης βασισμένο σε ένα φαύλο πλαίσιο αρχών και

αντιλήψεων.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ NTINOΠΟΥΛΟΥ: ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! ΜΟΥΓΓΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ...

χατζηνικολαου, πορτα, καρτες, δημοσιογραφος
[Φυσικά σήμερα στην εκπομπή του δεν αναφέρθηκε καθόλου στις αποκαλύψεις ότι επί 2 χρόνια ήταν διορισμένος από τον μπαμπά του στη Βουλή... σε λάσπη δεν απαντώ είπε ο αρχιλασπολόγος!]

Όπως αποκαλύπτει ο βουλευτής Αργύρης Ντινόπουλος το «νεανικό αμάρτημα» του Νίκου Χατζηνικολάου (όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος), που ήταν επί 2 χρόνια δημόσιος υπάλληλος, διορισμένος από τον βουλευτή μπαμπά του στη Βουλή, ήταν τελικά .... οικογενειακή αμαρτία.

Εκτός από τον ίδιο και ο αδελφός του διορίστηκε μετακλητός υπάλληλος στην Βουλή από τον μπαμπά-βουλευτή για 10 χρόνια.

Αντ. Σαμαράς: Απαράβατο δικαίωμα της Κύπρου η εκμετάλλευση της ΑΟΖ

Η εκμετάλλευση της κυπριακής ΑΟΖ συνιστά απαράβατο κυριαρχικό δικαίωμα της Κύπρου, υπογράμμισε ο Αντώνης Σαμαράς μετά από συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Χριστόφια και διαμήνυσε ότι η Ελλάδα θα αντιταχθεί σε οποιαδήποτε αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Δεν έχω ακίνητα στο Γαλαξίδι»... καλά Πάνο μη ζορίζεσαι... ούτε ο Άκης είχε ακίνητα στο ονομά του

[Δυστυχώς Πανάρα μου η λάσπη επιστρέφει πίσω... αυτά να τα σκεφτόσουνα όταν έλεγες ότι μετά το Δίστομο θα έβγαζες με χαρτιά και αποδείξεις ότι πήρα 35.000 από τη Συγγρού για να σε διαβάλλω... επειδή διαφωνούσα με τη γραφικότητα και τη συνωμοσιολογία σου. Προσπερνάμε λοιπόν ότι και ο Τσοχατζόπουλος δεν είχε κανένα ακίνητο στο όνομά του ;) και επισημαίνουμε ότι σύμφωνα με όσα δημοσίευσε ο Ζούγκλας, "το ΣΔΟΕ ψάχνει τον Καμμένο για ακίνητα στην Ιτέα και το Γαλαξίδι"... Ωστόσο το ΣΔΟΕ μπορεί να μην ψάχνει μόνο αυτό μιας και η έρευνα είναι μυστική... εξάλλου δεν θέλει και πολύ μυαλό για να ψάξεις  πχ αν κάποιος (όχι εσύ, προς θεού... αλλά λέμε τώρα) έχει λεφτά στο εξωτερικό...

Ε, όχι!! Δεν γίνονται αυτά: "Απάτες και λογοκλοπές κρύβουν πολλές ιατρικές έρευνες"... ώρα είναι να μας πείτε και ότι πληρώνονται από φαρμακευτικές εταιρίες!

Απάτες, λογοκλοπή και πολλές άλλες παρατυπίες κρύβονται πίσω από τις περισσότερες ανακλήσεις ιατρικών ερευνών που δημοσιεύονται σε βιοϊατρικές επιθεωρήσεις,όπως αποκάλυψε πρόσφατη μελέτη.

Κωλοχανείο ο ΣΥΡΙΖΑ: Αλέξης αδειάζει τον Λαφαζάνη που τον κατηγορεί για δεξιά στροφή... φανταστείτε πως θα πάρει τη στροφή αριστερά ο Λαφαζάνης!

[Η είδηση είναι συλλεκτική... μιας και είναι από τις ελάχιστες επικριτικές που κυκλοφορούν στα ΜΜΕ για τον ΣΥΡΙΖΑ]

Με άρθρο του στην Αυγή της Κυριακής ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατηγορούσε τον Αλέξη Τσίπρα για τις επαφές του με ευρωπαίους αξιωματούχους τους οποίους αποκάλεσε «μανδαρίνους των Βρυξελλών», διαμαρτυρόμενος για τη δεξιά στροφή του κόμματος όπως βλέπετε και στην φώτο. Η απάντησε ήρθε άμεσα από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που «άδειασε» τον κ. Λαφαζάνη. Η μάχη φιλοευρωπαίων και αντιευρωπαίων στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τώρα αρχίζει.

Του τα αέρισαν: 4.500 ευρώ πρόστιμο στον γιο της ΠΑΣΟΚας βουλευτίνας που πιάστηκε με το φακελάκι

[Παρακαλούνται οι δικαστές να ουρούν και λίγο για να μη πηδάνε τόσο πολύ τους κλέφτες... δεν αντέχονται τέτοιες τιμωρίες...]

Σε φυλάκιση 30 μηνών για απάτη και παθητική δωροδοκία κατ' εξακολούθηση, καταδικάσθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ροδόπης ο 35χρονος εφοριακός, γιος της βουλευτού Κομοτηνής του ΠΑΣΟΚ, Χρύσας Μανωλιά, που συνελήφθη επ αυτοφώρω την προηγούμενη Πέμπτη στην Κομοτηνή, με προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 Ευρώ, που του έδωσε 39χρονη προκειμένου να της εκδώσει βεβαίωση μη υποβολής φορολογικής δήλωσης.

Μαϊμου είδηση: "Μετακίνηση για 5.256 εργαζομένους λόγω συγχωνεύσεων"... Παπάρια! Στο δημόσιο κανείς δεν κουνιέται από τη θέση του

Με υποχρεωτικές μετακινήσεις προσωπικού αλλά χωρίς απολύσεις συνοδεύεται το πρώτο κύμα των συγχωνεύσεων και καταργήσεων 21 φορέων του Δημοσίου, σύμφωνα με το νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης που κατατέθηκε για δημόσια διαβούλευση.

Μάλλον ξέρουμε ποιος έθαψε τη λίστα Λαγκάρντ-Διώτης: "Δεν μπορούν να αξιοποιηθούν κλαπέντα στοιχεία"!! Τι λες ρε μεγάλε!!

[Έτσι λοιπόν; Δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η λίστα επειδή είχε κλαπεί παρανόμως λέει ο ΠΑΣΟΚος Διώτης, ο φίλος του Χρυσοχοΐδη! Τι λες ρε μεγάλε; Και πως τη χρησιμοποίησαν οι άλλες χώρες για να απειλήσουν και να εκβιάσουν τους φοροφυγάδες που αναγκάστηκαν να πληρώσουν μερικά δις για να ξεμπλέξουν; Σα δεν ντρέπεστε ρε λαμόγια που ψάχνετε μόνο δικαιολογίες για νομιμότητες και παπαριές, αναγκάζοντας τον κόσμο να μην πιστεύει σε τίποτα]

Ζήτημα νομιμότητας στην αξιοποίηση της λίστας με τα ονόματα 2.000 Ελλήνων με καταθέσεις στην Ελβετία θέτει ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης.

Η "ελληνίδα" τρισέγγονη του Δαρβίνου στη Κρήτη

Η βραβευμένη ποιήτρια και συγγραφέας, Ruth Padel, έδωσε διάλεξη χθες βράδυ στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας που βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το θέμα της διάλεξης ήταν: «Darwin, Migration and Restlessness of life», όπου την παρακολούθησαν επιστήμονες, φίλοι της τέχνης, αλλά και φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Δεν πιστεύουν στην πτώχευση - Επενδυτές αγοράζουν ελληνικά ομόλογα

Οι επενδυτές αρχίζουν να βάζουν και πάλι την Ελλάδα στην ατζέντα τους, η χώρα θα πάρει την επόμενη δόση των 31,5 δισ. ευρώ και εκτός συγκλονιστικού πολιτικού απροόπτου η χώρα θα αρχίσει σταδιακά να κινείται προς την σωστή κατεύθυνση.

Ποια τρόικα και πούτσ@@ μπλέ; Η χαρά του Έλληνα συνεχίζεται: 1000 νέοι διορισμοί... έτσι για να ισιώσει ο Τόμσεν που ζητάει απολύσεις!

[Άξια η ΝΔ! Μπράβο τους! Αντί να πετάξουν τους διεφθαρμένους και να μεταφέρουν τα τεμπελόσκυλα σε θέσεις που θα εργάζονται, προσλαμβάνουν νέους ρεμπεσκέδες Φωτόπουλους]

Στις 1.256 ανέρχονται οι θέσεις εργασίας εποχικών υπαλλήλων που έχουν προκηρυχθεί για παιδικούς σταθμούς των Δήμων, ενεργειακά κέντρα της ΔΕΗ, αλλά και την Αστυνομία, την ΕΡΤ, τα ΕΛΤΑ, τον ΟΚΑΝΑ και άλλους δημόσιους οργανισμούς, ενώ σύντομα θα προκηρυχθούν άλλες 777 συμβάσεις νοσηλευτών στα νοσοκομεία.

Ειδικότερα, οι θέσεις εργασίας που έχουν προκηρυχθεί ή θα προκηρυχθούν σύντομα είναι:

Το χρέος δεν θα γίνει ποτέ βιώσιμο

Και τώρα όλα στον αέρα!Mιχάλης Iγνατίου
mignatiou@aol.com - Twitter: @mignatiou

Οτι διεξάγεται η «μάνα» των διαπραγματεύσεων από χθες, είμαι βέβαιος πως ουδείς έχει αμφιβολία. Τόσο η κυβέρνηση όσο και οι δανειστές έχουν κάνει γνωστό με διάφορους τρόπους ότι εάν οι συζητήσεις δεν οδηγηθούν σε αίσιο τέλος, θα ξεκινήσει η μεγαλύτερη οικονομική κρίση στην ιστορία της Ευρώπης, η οποία -όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος- θα επηρεάσει την οικονομία των Ηνωμένων Πολιτειών και κατ' επέκταση της διεθνούς κοινότητας.

Κατάληψη του ΥΠΟΙΚ από ευπαθείς ομάδες... δηλ. εφοριακούς και τελωνειακούς


Κατάληψη στο υπουργείο Οικονομικών (καρ. Σερβίας 10) πραγματοποίησαν την Τρίτη το πρωί μέλη των ομοσπονδιών των Εφοριακών, Τελωνιακών, των υπαλλήλων του Γενικού Λογιστηρίου, αντιδρώντας...

Ο Πάνος ανακάλυψε τον τετράγωνο τροχό: Νέα μούφα αποκάλυψη για τα ανύπαρκτα CDS

... Σε λίγο θα αναρτήσει στο Facebook έγγραφα-οδηγίες για την κατασκευή του τετράγωνου τροχού που θα φέρει επανάσταση στη ζωή των ΑΕροψεκασμένων, οι οποίοι θα ξεχυθούν σαν τις ορδές των ηλιθίων να μας τα κάνουν τσουρέκια...

Α, παραλίγο να το ξεχάσω: Έχουν λένε και μια κατάθεση ενός φίλου και συμμαθητή του Αντρίκου, ο οποίος σε μια κατάθεσή του για την αγωγή εναντίον του Καμμένου (αυτές είναι που τσούζουν και φοβίζουν τον Καμμένο) λέει ότι Αντρίκος...

Τόμσεν: Το πρόγραμμα δεν βγαίνει, να πάμε στο Eurogroup να το ομολογήσουμε!

Πιο ήπιος και διαλλακτικός εμφανίστηκε στις χτεσινές συναντήσεις της Τρόικα με τον Γιάννη Στουρνάρα και τον Αντώνη Σαμαρά ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Πολ Τομσεν, που σε μια αποστροφή του λόγου του παραδέχτηκε πως το πρόγραμμα σταθεροποίησης «δεν βγαίνει».

Όλα τα ακίνητα του Καρούζου

Ακίνητα -φιλέτα στις πιο ακριβοπληρωμένες περιοχές της Αττικής, της Πάτρας, της Αράχωβας ακόμη και της Κεφαλονιάς (σ.σ το σχετικό συμβόλαιο έγινε από την κ. Ρεβέκκα Σκαφτούρα), χρυσά συμβόλαια με την αφρόκρεμα του εμπορίου  αλλά και εικονικές  μεταβιβάσεις ώστε να μην εμφανίζεται ο πραγματικός αγοραστής, περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- η μακριά λίστα με τα ακίνητα της Karouzos Real Estate (πρώην Karouzos Constraction).

Κράτος μπουρδέ@@: Η λίστα χάθηκε αλλά κανείς δεν φταίει...

Αφαντη, παρά το γεγονός ότι πέρασε από πολλά χέρια, είναι η λίστα των 2.000 Ελλήνων με καταθέσεις στην Ελβετία. Ο Γ.Στουρνάρας δήλωσε ότι θα ζητήσει αντίγραφο από τους Γάλλους, ενώ ο Γ.Παπακωνσταντίνου παρενέβη εκ νέου για να τονίσει ότι παρέδωσε ένα τμήμα της στα χέρια του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γ.Καπελέρη και εξ ολοκλήρου στα χέρια του τέως επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γ.Διώτη. Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες της εφημερίδας Τα Νέα, το έγγραφο είναι σε γνώση του νυν επικεφαλής της ΕΥΠ Θ.Δραβίλλα.

Τι απάντησε ο Άδωνις στον Χάρρυ Κλυνν που λόγω κλιμακτηρίου μας τα έχει κάνει τσουτσέκια;

Κάθε βράδυ ο Χάρρυ Κλύνν που σε κατ' ιδίαν συζητήσεις λέει ότι μόνο από τη ΝΔ είδε υποστήριξη και συγκεκριμένα από τον Καραμανλή, τραβάει τα άπειρα μπινελίκια στον "Κομανέτσι" Σαμαρά με το "προδότης" να είναι το αξιοπρεπέστερο... κάποια στιγμή χθες έγραψε κάτι σχετικά ήπιο για την κλιμακτήριο που περνάει (όλα του βρωμάνε αλλά δεν μας λέει και τι πρέπει να γίνει... εκτός από "κόψτε το λαιμό σας να βρείτε δανεικά να μοιράσετε στο λαό γιατί έρχεται καινούργιο iphone"):

Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Οι ''Μακεδόνες'' να λέγονται όπως θέλουν, ο ΣΥΡΙΖΑ τους στηρίζει [BINTEO]

- Σιωπηρή υποστήριξη από τον Τσίπρα
- Αποκαλούν τους Σκοπιανούς "Μακεδόνες"

Ανθελληνικό παραλήρημα στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζει τις αποφάσεις των εθνικιστών των Σκοπίων και βάζει ταφόπλακα στην ιστορία της Ελλάδας! Δείτε το απόσπασμα, απ' όσα ο ανθέλληνας - στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στην σκοπιανική τηλεόραση [ΒΙΝΤΕΟ]...

Κορόιδο φορολογούμενε

Ναπολέων Λιναρδάτος


Οι κυβερνήσεις είναι διατεθειμένες να τα κόψουν όλα εκτός από την σπατάλη.

Μπορεί οι “τυφλοί” της Ζακύνθου να έχουν την τιμητική τους αλλά δυστυχώς δεν είναι οι μόνοι. Καθημερινά βγαίνουν ιστορίες απίστευτης σπατάλης που πολύ συχνά ξεχνιούνται πολύ γρήγορα. Όπως για παράδειγμα το 2010 όπου «υπηρεσίες του υπ. Παιδείας διαπίστωσαν σε ένα μόνο σχολείο της Κοζάνης δεκαεννέα (19) υπεράριθμους γυμναστές! Επίσης, μία άλλη εντυπωσιακή περίπτωση κατεγράφη την ίδια χρονιά στη Σάμο...

Ιδρύεται αλβανικό σχολείο στο Βόλο, παρών στα εγκαίνια ο αντιπρόεδρος της αλβανικής κυβέρνησης

Την ώρα που η Αλβανία στηρίζει τους εν Ελλάδι αλβανούς μετανάστες ανοίγοντάς τους σχολεία, στην Βόρεια Ηπειρο η Παιδεία βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και η Ελληνική Πολιτεία απούσα...


Στην ίδρυση ενός νέου αλβανικού σχολείου προχώρησαν οι Αλβανοί μετανάστες του Βόλου.

Σχέδια αποσταθεροποίησης ή πόλεμος συμφερόντων;

του Χρίστου Βαχτσιαβάνου

Την τελευταία εβδομάδα πολλά «αποκαλυπτικά» δημοσιεύματα είδαν το φως της δημοσιότητας, και έκτοτε όλο το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης στρέφεται προς αυτά. Πολιτικοί που φέρονται να εμπλέκονται σε σκάνδαλα, λίστες πολιτικών που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ, ακόμα και. σχέδια πραξικοπήματος που απετράπησαν πέρυσι.

Τέλος σε προκλητικά προνόμια των ΔΕΗΤζήδων

Τέλος στους «χρυσούς» εργαζόμενους και συνταξιούχους των ΔΕΚΟ και καταρχήν στους περίπου 60.000 της ΔΕΗ. Ενώ εδώ και δύο χρόνια μισθωτοί και συνταξιούχοι υφίστανται συνεχείς μειώσεις μισθών, δώρων και συντάξεων, οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ απολάμβαναν εκτός από μονιμότητα, υπέρογκους μισθούς, προκλητικά επιδόματα και σχεδόν δωρεάν ρεύμα.

Μια χόρτα και δυό μακαρονάδες!

του Βασίλη Μπαλάφα

Θα παραμείνω σταθερός στη θέση που έχω διατυπώσει εδώ και πολύ καιρό και δεν πρόκειται να την αλλάξω. Θα γράψω για τα νέα μέτρα όταν αυτά θα ανακοινωθούν επίσημα και όταν θα είμαστε σε θέση να τα αξιολογήσουμε συνολικά, να τα επεξεργαστούμε και να μελετήσουμε τις λεπτομέρειες και τις κατανομές τους.

Πολύ αργά για κόκκινες γραμμές και πολιτικές διαπραγματεύσεις

Δυστυχώς δεν περιμέναμε να φτάσουμε τόσο γρήγορα να είμαστε σκληροί με την κυβέρνηση. Περιμέναμε ότι τα φάλτσα θα τα κάνει αργότερα και ότι αυτές τις κρίσιμες για την Ελλάδα ώρες θα τιμούσε τις δεσμεύσεις της απέναντι στον ελληνικό λαό.

Θάνος Πλεύρης: Την Κωνσταντινούπολη την θεωρώ ελληνικό έδαφος

[Τι λες ρε Θάνο; Τους ρώτησες τους νταβατζήδες του Ελληνισμού αν εμείς οι υπόλοιποι επιτρέπεται να θεωρούμε την Πόλη ελληνική; Πρέπει να μας το επιτρέψουν οι Χρυσαυγίτες πρώτα...]

Τι είπε το στέλεχος της ΝΔ μιλώντας στην ΟΝΝΕΔ

Στο ραδιόφωνο της ΟΝΝΕΔ μίλησε ο Θάνος Πλεύρης το βράδυ της Δευτέρας. Ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ έφερε -όπως συνηθίζει- σε πρώτο πλάνο τα εθνικά θέματα και δήλωσε με παρρησία πως...

Αποικιακά έγγραφα του Φόρεϊν Όφις για την Κύπρο

Η εικόνα μιας ταραγμένης περιόδου και εξελίξεων που προκαλούσαν την ανησυχία των Βρετανών αποτυπώνεται στα έως προσφάτως απόρρητα έγγραφα του πρώην Γραφείου Αποικιακής Διοίκησης του Φόρεϊν Όφις για τη δεκαετία του 1950.