03 Οκτωβρίου 2012

Μεγάλη γκάφα Ντινόπουλου!!! Τελικά ο Χατζηνικολάου έλεγε αλήθεια!!!

Ως γνωστόν ο Α. Ντινόπουλος έβγαλε στη φόρα έγγραφο που αποδεικνύει ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε διοριστεί για 2 χρόνια στη Βουλή από τον μπαμπά του, κατηγορώντας τον ότι έλεγε ψέμματα όταν πριν λίγες μέρες δήλωνε στι twitter "Δεν έχω εργασθεί ποτέ στη δημόσιο"... Τελικά ο Νίκος Χατζηνικολάου με νέο tweet απέδειξε ότι έλεγε αλήθεια όταν έλεγε "ποτέ δεν έχω εργασθεί στο δημόσιο"!!! Δείτε τι έγραψε πριν λίγο στο twitter:

Τι πραγματικά συμβαίνει με την ΑΟΖ

Του Κώστα Λουκόπουλου

Η έννοια της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) ήλθε από την αφάνεια στο προσκήνιο όταν η Κυπριακή Δημοκρατία, μετά τη συμφωνία οριοθέτησης με το Ισραήλ, τον Δεκέμβριο 2010, προχώρησε σε έρευνες για υδρογονάνθρακες και στην Ελλάδα αναζητούσαμε ενεργειακούς πόρους, μήπως και βρίσκαμε λύση στο οικονομικό μας πρόβλημα.

Ορκισμένοι μίζεροι Ανθέλληνες: Διαβάστε κριτική για το βιβλίο της Ιστορίας της ΣΤ Δημοτικού... η επιτομή της μιζέριας

[Δεν μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους το πόσο δυστυχισμένοι είναι κάποιοι άνθρωποι, επειδή γεννήθηκαν Έλληνες. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε το καθημερινό δράμα που ζούνε επειδή όπου κι αν γυρίσουν βλέπουν Έλληνες και Ελλάδα αντί για μαύρους και μουσουλμάνους... Διαμαρτύρονται επειδή το βιβλίο έχει μόνο 19 σελίδες Ευρωπαϊκή Ιστορία, εκθέσεις ιδεών του στύλ "ποια η αξία της θυσίας του Μ. Μπότσαρη" και αναπαραγάγει το "μύθο του κρυφού σχολειού"... Πάντως από μία άποψη έχουν δίκιο, ότι το βιωλίο είναι ελλιπές! Θα μπορούσε ας πούμε να έχει και μια ενότητα "ο μύθος των νεκρών του Πολυτεχνείου" ρε παιδί μου...

Διαβάστε τι γράφουν τα αναρχοκομμούνια  Γ. Στόγιας (εδώ το Facebook του να του τα πείτε ένα χεράκι...), Α. Δημητρόπουλος, Ρ. Χόπλαρου.

Ερώτηση Άδωνι για την εταιρία που ίδρυσε ο Δραγασάκης

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο Γιάννης Δραγασάκης, του ΣΥΡΙΖΑ, κάπου στο 1993 ίδρυσε μια εταιρία από την οποία αποχώρησε μετά από μερικούς μήνες. Η εταιρία Γιουροντιβέλοπ Α.Ε., που σήμερα προφανώς και θα ονομάζεται Δραχμοντιβέλοπ, φέρεται να χρωστάει στο δημόσιο 6,1 εκ ευρώ ή 560 τρισεκατομμύρια δραχμές όπως θα έλεγε και ο Λαφαζάνης. Δείτε τι ρωτάει ο Άδωνις για την εν λόγω εταιρία:

Ο Εισαγγελέας δεν πρέπει να εξετάσει και προς αυτή την πλευρά ;;;

Είναι δυνατόν την ώρα που η Ελλάδα ΚΑΙΓΕΤΑΙ για να εισπράξει και το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ευρώ , οι ΥΠΟΥΡΓΟΙ (του ΠΑ-ΣΟΚ φυσικά) να κάνουν του κεφαλιού τους εντελώς παράτυπα ;;;

Γιατί και ποιος έδιωξε τον Χατζηνικολάου από την ΟΝΝΕΔ;

Λοιπόν επειδή πολύ μας έχει ζαλίσει τον έρωτα ο Χατζηνικολάου, ας μοιραστούμε μαζί σας μια ιστορία, όπως μας τη διηγείται συναγωνιστής του ΟΝΝΕΔίτης και ξέρει πολύ καλά ο τότε Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ:

Βίντεο-Η αντεπίθεση του Ελληνισμού: Υπογραφές υπέρ της θέσπισης της Ελληνικής ΑΟΖ

http://www.ipetitions.com/petition/elliniki_aoz/
Δείτε και το βίντεο:

Δικαιολογίες

Ο Σαμαράς και μια φωτογραφία στην IHT

Από την συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στην International Herald Tribune, την οποία διάβασα το πρωί του Σαββάτου στην πτήση επιστροφής μου από το Παρίσι, είμαι σίγουρος πως οι αναγνώστες της κράτησαν μόνο το «μήνυμα» της φωτογραφίας του. Όπως λένε και οι Κινέζοι «μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις». Μας αρέσει, δεν μας αρέσει, η διεθνής κοινή γνώμη βαριέται να ξαναδιαβάσει χίλιες λέξεις για την Ελλάδα.

Η τεχνολογία έκανε το μπαμ! Δημιούργησε υβρίδιο Κινέζου ΑΕροψεκασμένου

Σύμφωνα με το Parapolitika.gr ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, και ο ανεξάρτητος βουλευτής και ηγέτης του Αχαϊκού Κινήματος ή του Κινήματος των "κινέζων" Νίκος Νικολόπουλος, βρίσκονται πολύ κοντά σε πολιτική συμφωνία που θα αλλάξει τα δεδομένα στην Ελλάδα και την επόμενη μέρα θα ανατρέψει το μνημόνιο...

"Ο Βαγγέλης μας κάνει πλάκα"

Κατά του Βαγγέλη Βενιζέλου έβαλε ο Τέρενς Κουίκ, για όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες με τη λίστα Φαλτσιάνι και τις απαντήσεις που έχουν δοθεί στο ερώτημα "πού είναι η λίστα".

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα!! Χάθηκε η εμπιστοσύνη στο ΠΑΣΟΚ! "Να ζητήσουμε επίσημα τη λίστα"

Την άποψη ότι θα πρέπει να ζητηθεί επισήμως και πάλι η λίστα από την Βουλή, εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου, στον Real fm.

Θα βγούνε κι από πάνω οι ΠΑΣΟΚοι επειδή έκρυβαν τη λίστα: "Κραυγαλέα υποκριτικές" οι αντιδράσεις για τη λίστα και την ευθύνη Βενιζέλου

Ενόχληση προκάλεσαν στο ΠΑΣΟΚ διάφορα σχόλια που ακούστηκαν σχετικά με την περιβόητη «λίστα Λαγκάρντ» και τα ερωτήματα που διατυπώνονται σχετικά με τον χειρισμό της υπόθεσης από τον πρόεδρο του Κινήματος Ευάγγελο Βενιζέλο. Πηγές της Ιπποκράτους χαρακτήριζαν «κραυγαλέα υποκριτικές» τις αντιδράσεις που υπήρξαν.

Τι σου είναι όμως η στατιστική: Πάνω από Βραζιλία η Εθνική στη 10η θέση

Στην 10η θέση (από την 11η) της παγκόσμιας κατάταξης, που ανακοινώνει κάθε μήνα η FIFA, ανέβηκε το Οκτώβριο η εθνική Ελλάδας με 1.029 βαθμούς.

Μάλιστα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παρέμεινε για τρίτο μήνα στην ιστορία της πάνω από τη Βραζιλία, η οποία έχασε άλλες δύο θέσεις και φιγουράρει, πλέον, στην 14η θέση του κόσμου.

Τώρα: Συνάντηση Τράγκα-Διώτη στο Πεντελικόν

Συνάντηση έχουν αυτή την ώρα ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης Γιώργος Τράγκας, με τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Διώτη.

Φιλιατρά: Ξυλοφόρτωσαν άγρια τον βιαστή της 13χρονης κόρης τους

Για βιασμό ενός 13χρονου κοριτσιού κατηγορείται ένας 43χρονος Βούλγαρος, τον οποίο παρέδωσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών.

Μάλιστα ο Βούλγαρος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ήταν σε άσχημη κατάσταση πιθανότατα εξαιτίας ξυλοδαρμού, ενώ λόγω της σοβαρότητας διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Το υποβρύχιο που... γέρνει ανοίγει τις «πόρτες» του στο λαό


Μπορεί οι δύο άνθρωποι που υπέγραψαν την παραγγελία του υποβρυχίου «Παπανικολής» να βρίσκονται πίσω από τα... σίδερα, όμως το γνωστό και ως υποβρύχιο που... γέρνει ανοίγει τις «πόρτες» του (πρόκειται για τις λεγόμενες βαλβίδες ασφαλείας του υποβρυχίου) στο λαό.

Ο Βασ. Μιχαλολιάκος το παίζει… τροϊκανός!

Οι περίπου 60 εργαζόμενοι στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά, στο Κανάλι 1, παραμένουν απλήρωτοι για τρεις μήνες, παρά τις καθημερινές υποσχέσεις των αρμοδίων.

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

Χρυσή Αυγή: Να λογοδοτήσουν Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου

Να οδηγηθούν στον ανακριτή Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου προκειμένου να λογοδοτήσουν για τη λίστα Λαγκάρντ ζητά η Χρυσή Αυγή.

«Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος έθαψαν τις λίστες με τους κλέφτες και τους διεφθαρμένους για να συγκαλύψουν τη βρωμιά ολόκληρου του πολιτικού συστήματος.

Είχε και όπλα ο Σμπώκος

Κατά την χθεσινή σύλληψη του Γιάννη Σμπώκου οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του ένα πιστόλι των 9mm τύπου usp το οποίο μάλιστα ήταν γεμάτο, ενώ βρέθηκε ένας ακόμη εφεδρικός γεμιστήρας.

"Επίθεση" της Γερμανίας στην Ελληνική ναυτιλία

Του Ηλία Γ. Μπέλλου

Προ του κινδύνου αρνητικών αλλαγών στο φορολογικό πλαίσιο που τη διέπει βρίσκεται η ελληνική ποντοπόρος ναυτιλία, με όποιους κινδύνους αυτό συνεπάγεται για την εθνική οικονομία και τις ετήσιες εισροές ναυτιλιακού συναλλάγματος της τάξης των 15 δισ. ευρώ ετησίως, υπό την πίεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εκτεθειμένος ο Βενιζέλος με τη λίστα

Πώς βρέθηκε ξαφνικά στο συρτάρι του Βενιζέλου η λίστα της Λαγκάρντ;

Πολλά είναι τα ερωτήματα που προκαλεί η ανάμειξη του Βενιζέλου στο θέμα της «χαμένης» λίστας της Λαγκάρντ με τα 2.000 ονόματα Ελλήνων μεγαλοκαταθετών.


Να τ' ακούνε οι Ελληνίδες αγανακτισμένες-κομμουνίστριες: "Μάχομαι με τα στήθη μου τον καπιταλισμό" (φώτο)

Την παράσταση έκλεψε η 27χρονη Τζιλ Λοβ (μοντέλο και σκηνοθέτης) κατά την διάρκεια της πρόσφατης διαδήλωσης των αγανακτισμένων στους δρόμους της Μαδρίτης. Από τα δεκάδες άρθρα που γράφτηκαν για εκείνη παγκοσμίως ξεχωρίζει αυτός του VICE με τίτλο «Τα στήθη που μάχονται τον καπιταλισμό».

Ερβέ Φαλτσιανί: Ο άνθρωπος που έκανε άνω κάτω τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις

Ο Ερβέ Φαλτσιανί έκλεψε το 2007 τα δεδομένα με δεκάδες χιλιάδες ονόματα μεγαλοκαταθετών στην ελβετική τράπεζα HSBC. Προς το τέλος του 2008, αρχή 2009, χάνονται τα ίχνη του. Στη συνέχεια, ξεκινά κρούσεις προς πολλές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις για να τους πουλήσει τα πολύτιμα στοιχεία με τους Ευρωπαίους φοροφυγάδες.

Γερμανία: Άνοδος Σοσιαλδημοκρατών με Στάινμπρουκ – έξω ο Ρέσλερ

Στα υψηλότερα δημοσκοπικά επίπεδα των τελευταίων 12 μηνών σκαρφάλωσε το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) στη Γερμανία, στον απόηχο της επιλογής του Περ Στάινμπρουκ για να διεκδικήσει την καγκελαρία εναντίον της Άνγκελα Μέρκελ στις επερχόμενες ομοσπονδιακές εκλογές που θα γίνουν το φθινόπωρο του 2013.

Η καρδιά της μικρής Μαρίας χτυπά ξανά στην Ιταλία-Μπράβο στους γονείς της

Στην Ιταλία χτυπάει η καρδιά της Μαρίας Ανδρεάκη, της μικρότερης δότριας στην Ελλάδα, με τους γονείς της να δακρύζουν όταν έμαθαν πως η μεταμόσχευση πέτυχε και η καρδούλα που άκουγαν από τον πρώτο υπέροχο χτυπά ξανά μέσα στο στήθος ενός 17 μηνών κοριτσιού στην Ιταλία.

Βενιζέλος-Παπ και Διώτης πως λένε ότι η λίστα δεν μπορούσε να αξιοποιηθεί; Γιατί οι δικαστές άλλα λένε: "Νόμιμη η αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ"

[Οι Παπακωνσταντίνου-Διώτης ρώτησαν δικηγόρους και δικαστές πριν αποφανθούν ότι η λίστα απαγορεύεται να αξιοποιηθεί "γαιτί είναι προϊόν κλοπής"; Ή έκαναν μόνοι τους τους δικηγόρους; Ο Βενιζέλος σαν "Συνταγματολόγος" γιατί δεν μας λέει την άποψή του;]


Αξιοποιήσιμη φαίνεται να είναι τελικά η λιστα Λαγκάρντ σύμφωνα με ανώτατες δικαστικές πηγές, παρά το γεγονός ότι αποτελεί προϊόν υποκλοπής. Το σκεπτικό είναι ότι στις περιπτώσεις φοροδιαφυγής (οι οποίες είναι σε βαθμό κακουργήματος) το δημόσιο συμφέρον υπερτερεί του ιδιωτικού. Αρα η λίστα Λαγκάρντ θα έπρεπε να έχει αξιοποιηθεί από τους υπουργούς των Οικονομικών και τις διωκτικές αρχές.

Που ξενυχτάει ο Σισσοκό;

Που να οφείλετε άραγε αυτό το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Παναθηναϊκού; Ο εκθαμβωτικός Σισσοκό του ξεκινήματος, χάθηκε στην μετριότητα των υπολοίπων ή μήπως δεν είναι ακριβώς έτσι;

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Μετά τη λίστα έρχεται και ο … κατάλογος

Εκτός από την λίστα υπάρχει και … κατάλογος με 54.000 ονόματα Ελλήνων αποκαλύπτει ο Παπακωνσταντίνου

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, δίνει και μια άλλη διάσταση, σύμφωνα με τα Νέα στο θέμα με τις λίστες και τα ονόματα των Ελλήνων καταθετών:

Μετακομίζει η Χρυσή Αυγή;

Η Χρυσή Αυγή μετακομίζει και εγκαθίσταται στη Μεσογείων, σε νέα μεγαλύτερα γραφεία, που βρίσκονται πιο κοντά, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη».

Τώρα μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς: Ο ΓΑΠ επέστρεψε στη Βουλή (απίθανη φώτο)

[Στη φώτο την ώρα που ρωτάει κάποιον άλλο "που χάθηκες; πως πάει;"]

Μετά από ένα μήνα απουσίας ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή για να πάρει μέρος στην ονομαστική ψηφοφορία για τα κέντρα κράτησης μεταναστών.

Με επιτυχία στέφθηκε η επέμβαση του Γκαλέτι

Με επιτυχία στέφθηκε η επέμβαση μεταμόσχευσης νεφρού στην οποία υποβλήθηκε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Σύμφωνα με τη σύζυγό τού πρώην άσου τού Ολυμπιακού, το νεφρό λειτουργεί κανονικά και μάλιστα ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία να πάει για τρέξιμο, κάτι που φυσικά του απαγόρευσαν οι γιατροί.

Βίντεο: Όλα τα γκολ της χθεσινής αγωνιστικής στο CL

Τα αποτελέσματα: