04 Οκτωβρίου 2012

Ένταλμα σύλληψης για τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νικήτα Σιώη

Ένταλμα σύλληψης με την αυτόφωρη διαδικασία για το αδίκημα της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης της έχει εκδοθεί σε βάρος του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νικήτα Σιώη, μετά και τα χθεσινοβραδινά γεγονότα...

Σε διαθεσιμότητα διευθυντής της ΕΛΑΣ με εντολή Δένδια

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Δημοσίας Τάξης μετά τις σημερινές θλιβερές εικόνες στο υπουργείο Έθν. Άμυνας

Την άμεση και σφοδρή αντίδραση του Νίκου Δένδια προκάλεσαν τα θλιβερά γεγονότα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Στο αυτόφωρο τσογλαναράδες, ενήλικοι "μαθητές" και εξωσχολικοί για απόπειρα κατάληψης

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν την Πέμπτη το μεσημέρι έντεκα ενήλικες μαθητές οι οποίοι επιχείρησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα να προχωρήσουν σε κατάληψη του 2ου ΕΠΑΛ, στο κέντρο της Λαμίας.
Οι μαθητές μαζί με εξωσχολικούς μπήκαν στο προαύλιο και προσπάθησαν να στήσουν την κατάληψη έτσι ώστε τις πρωινές ώρες να μην λειτουργήσει το σχολείο.

Aυτοκτόνησε ο πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Τζανής του ΠΑΣΟΚ

Ήταν στη λίστα του ΣΔΟΕ!


Αυτοκτόνησε σήμερα ο πρώην υπουργός Λεωνίδας Τζανής σύμφωνα με το e-volos. Το όνομα του ήταν μέσα στη λίστα των 36...

Σε τραγικό δίλημμα σήμερα ο Α. Σαμαράς... και φυσικά ο άθλιος διάλεξε την εύκολη λύση...

Σε πολύ δύσκολη θέση βρέθηκε σήμερα ο Α. Σαμαράς ...

Έπρεπε να πάρει μία σημαντική απόφαση μπροστά σε ενα πολύ δύσκολο δίλημμα :
 
Να κάνει την εναρκτήρια ομιλία ,στο διεθνές συνέδριο της Herald Tribune με αφορμή τα 125 χρόνια λειτουργίας της για την ανταγωνιστικότητα στην Ευρώπη,σήμερα το απόγευμα στο Παρίσι...

Σόιμπλε: Όλες οι χώρες έχουν σημειώσει πρόοδο, πλην της Ελλάδας

Όλες οι χώρες της ευρωζώνης που έχουν πληγεί από την κρίση χρέους έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο στο θέμα των μεταρρυθμίσεων εκτός της Ελλάδας, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας.

Οι μαλάκ@@ ψήφιζαν 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ... σήμερα τους φταίει ο Σαμαράς: Έκτροπα και στο αεροδρόμιο Ηρακλείου (βίντεο)

Άνευ προηγουμένου η κατάσταση που διαμορφώθηκε σήμερα στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου κατά την κινητοποίηση των αγροτών.

Στον εισαγγελέα ο Καπελέρης-Μπίκας για τη λίστα Λαγκάρντ

Στον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη εμφανίστηκε και κατέθεσε σήμερα Πέμπτη ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Στον ίδιο εισαγγελέα και για την ίδια υπόθεση κατέθεσε αμέσως μετά και ο πρώην αρχηγός της ΕΥΠ κ Κωνσταντίνος Μπίγκας

IIF: Προτείνει επιμήκυνση και μείωση των τόκων του δανείου για την Ελλάδα

Την ώρα που στην Αθήνα κορυφώνονται οι δραματικές διαβουλεύσεις της κυβέρνησης με την Τρόικα για την εξεύρεση μιας συμφωνίας επί του πακέτου μέτρων που οδηγεί στην εκταμίευση της πολυπόθητης δόσης – μαμούθ του δανείου προς τη χώρα μας, σε Βερολίνο και Ουάσινγκτον συνεχίζεται ένα απίστευτο γαϊτανάκι αντικρουόμενων δηλώσεων και εκτιμήσεων (;) για την «τύχη» της ελληνικής προσπάθειας και τη διαχείριση του χρέους.

Σαμαράς: Αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ το βιοτικό επίπεδο θα μειωθεί κατά 60%

Για καταστροφή από μια έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην εκδήλωση για τα 125 χρόνια της εφημερίδας International Herald Tribune στο Παρίσι.

Έχει και θράσος ο ψήστης της Πάρου: Η χώρα κατέρρευσε από τότε που ανέλαβε υπουργός Οικονομικών ο Βενιζέλος... μέχρι τότε ήταν μια χαρά

Ευθείες βολές εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, για τη σημερινή δυσμενή οικονομική κατάσταση της χώρας αλλά και του κινήματος αφήνει ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Γιάννης Ραγκούσης.

Με το σχέδιο Φωτόπουλου για καταλήψεις υπουργείων, η εισβολή στο Πεντάγωνο

Μια μέρα μετά τη επίσημη προτροπή του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, συνδικαλιστή του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Φωτόπουλου να καταληφθούν υπουργεία, οργανισμοί, τράπεζες, εφορίες, λιμάνια και αεροδρόμια από τους εργαζόμενους, οι προσκείμενοι στην ΠΑΣΚ συνδικαλιστές των ναυπηγείων Σκαραμαγκά εισέβαλαν στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, με πρόθεση να το καταλάβουν.

Γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο: Ναι στην ποινική δίωξη φοροφυγάδων βάσει κλεμμένων CD


Τον πολιτικό και νομικό κόσμο της Γερμανίας διχάζει η πρακτική της αξιοποίησης στοιχείων που περιέχονται σε cd, τα οποία είχαν κλαπεί από ελβετικές τράπεζες για τη δίωξη φοροφυγάδων, προκαλώντας τριβές ως προς τη νομιμότητά της.

ΆΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

Ομόφωνα εισηγήθηκε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Γιώργου Γερμενή.

Τέλος η Έλλη Στάη από την ΕΡΤ

Στην Αγία Παρασκευή υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια για την συμπεριφορά της δημοσιογράφου , καθώς όπως λένε συνάδελφοι της, ήθελε να έχει λόγο και να παρεμβαίνει για θέματα που δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων της. Το όλο θέμα ξεκίνησε όταν η Στάη ζήτησε...

Θα τους ξεσκίσουν τους ηλίθιους του END... τον Ζούγκλα όμως κανείς δεν τον πείραξε για τη μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής...

[Ο άδωνις μάλιστα ετοιμάζεται να ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση... αντίθετα για τον Μάκη και τη μετοχή της Τράπεζας της Ανατολή δεν κουνήθηκε φύλλο... μούγγα όλοι τότε]

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους ομογενείς που ισχυριζόμενοι ότι έχουν καταθέσει σε λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας το ποσό των 600 δισ. ευρώ, έχουν δημιουργήσει αναστάτωση στην κοινή γνώμη που αναρωτιέται αν υπάρχει έστω και ψήγμα αλήθειας στους ισχυρισμούς τους.

Να ποια είναι η εταιρία που έκανε διακανονισμό χρέους σε 4700 δόσεις μέχρι το 2404με το ΙΚΑ

[Την αποκάλυψη την έκανε το περιοδικό HOT DOC του Κ. Βαξεβάνη, πριν από 2 βδομάδες, αλλά ως γνωστόν στην Ελλάδα η είδηση παίρνει διαστάσεις μόνο αν την πούνε τα κανάλια...]

Μία απίστευτη καταγγελία έκανε στην Βουλή ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος προσκόμισε έγγραφο στο οποίο φαίνεται πως εταιρεία-οφειλέτης του ΙΚΑ πέτυχε διακανονισμό των χρεών του μέχρι το 2404!

Βίντεο έξω από τη ΓΑΔΑ

Τα έκτροπα των κομμουνιστών έξω από τη ΓΑΔΑ:

Τεταμένη η κατάσταση έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ (βίντεο)

Ένταση επικρατεί έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ, όπου έχουν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι από τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, καθώς και από άλλους εργασιακούς χώρους.

Λυκουρέντζος: Εισαγγελική έρευνα για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση

«Το μέλλον του τόπου δεν παίζεται στο πεζοδρόμιο, αλλά με σκληρή δουλειά. Δεν μπορεί να καταλαμβάνονται γραφεία, να προπηλακίζονται υπουργοί, υφυπουργοί και διοικητές και η δημοκρατία να είναι παράλυτη. Δεν μπορεί να καταλαμβάνονται υπηρεσίες. Θα εφαρμοστεί η νομιμότητα, πάση θυσία. Η κυβέρνηση έχει εκλεγεί από τον ελληνικό λαό για να εφαρμόσει συγκεκριμένο πρόγραμμα», δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, μιλώντας πριν από λίγο στη Βουλή.

Μεϊμαράκης: Είμαι καθαρός -Ευχαριστώ όλα τα κόμματα και όλους τους βουλευτές

Στην έδρα του στην ολομέλεια ανέβηκε στις 12:30 το μεσημέρι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τερματίζοντας έτσι την αποχή από τα καθήκοντά του μετά το ξέσπασα του «Καρούζος Gate» που προκλήθηκε από την αποκάλυψη της κατάθεσης του κτηματομεσίτη Ιωσήφ Λιβανού που τον εμπλέκει σε ξέπλυμα μαύρους χρήματος ύψος10,2 δισ. ευρώ μέσω των επιχειρήσεων του φυγόδικου επιχειρηματία και κουμπάρου του Γιάννη Καρούζου.

Τσίπρας: Ο Βενιζέλος κράτησε τη λίστα και έπαιξε προεκλογικό παιχνίδι με επιχειρηματίες και εφοπλιστές

Κατά μέτωπο επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο έκανε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής κατηγορώντας τον για «πράσινη ομερτά» και προεκλογικό παιχνίδι που έπαιξε με το usb που περιείχε τη λίστα Λαγκάρντ. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αντί να το δώσει στον διάδοχο του στο υπουργείο Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη, το usb, το κράτησε για μήνες στο γραφείο του. Μάλιστα όταν ο κ.Τσίπρας τον είχε κατηγορήσει για ομερτά, ο κ.Βενιζέλος αντιδρούσε και του ζητούσε να ανακαλέσει.

Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ

      Δεν θα σχολιάσω το αν έχουν δίκιο οι εργαζόμενοι στο Σκαραμαγκά.Προφανώς έχουν δίκιο ,όπως όλοι οι εργαζόμενοι που είναι απλήρωτοι.
      Θα σταθώ στο γεγονός ότι ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κατέβηκε στον προαύλιο χώρο να μιλήσει με τους εργαζομένους.
      Τι δουλειά έχει να κατέβει και να μιλήσει μαζί τους;

Ο βουλευτής Ο. Βουδούρης, που σκέφτεται το λαό και δεν θα ψηφίσει τα μέτρα, είναι μέλος δ.σ. Ιδρύματος με τον Βίκτωρα Ρέστη


Το όνομα του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη συνέδεσε αυτές τις ημέρες η εφημερίδα Το Εθνος με το σκάνδαλο Ιωάννη Καρούζου, του φυγόδικου επιχειρηματία που εμπλέκεται στο σκάνδαλο ξεπλύματος χρήματος και φοροδιαφυγής όπου κατονομάστηκαν και ο Βαγγέλης Μειμαράκης, Μιχάλης Λιάπης και Γιώργος Βουλγαράκης από καταγγελίες.

Κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ


Την στήριξη των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει, εμμέσως πλην σαφώς, ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, έναντι των επιθέσεων που δέχεται εσχάτως, κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος, που πραγματοποιείται εκτάκτως το μεσημέρι της Πέμπτης (13:30 μμ).

Λιάπης για Χατζηνικολάου: Ο καθένας γράφει ότι μαλακ@@ του κατέβει, έκαναν τις εφημερίδες facebook


Στην αντεπίθεση περνά ο Μιχάλης Λιάπης μετά τις χθεσινές αναφορές των Γιάννη Καπελέρη και Γιάννη Διώτη στη Βουλή ότι στην υπόθεση «Καρούζος gate» δεν εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα. Σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγη ώρα κάνει λόγο για δικαίωση του και επιτίθεται εμμέσως και κατά του Νίκου Χατζηνικολάου μιλώντας για κίτρινο τύπο που γράφει οτι θέλει σαν να είναι Facebook.


WSJ: Ο Σαμαράς είναι το καλύτερο στοίχημα

«Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς διανύει μια από τις μεγαλύτερες μεταμορφώσεις της μακράς πολιτικής ζωής του: από αντίπαλος του σχεδίου διάσωσης της Ευρώπης για την Ελλάδα, γίνεται ο άνθρωπος εκείνος ο οποίος είναι το καλύτερο στοίχημα για τη διατήρηση της χώρας στη ζώνη του ευρώ».

Το «πραξικόπημα» έγινε από τους εργαζόμενους στον Σκαραμαγκά


Η στοιχειώδης λογική αλλά και η προηγούμενη εμπειρία δείχνουν ότι ήταν λάθος η κίνηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Μιχάλη Κωσταράκου να κατέβει στο προαύλιο του στρατοπέδου Παπάγου για να καθησυχάσει τους διαδηλωτές.

Συνελλήφθη ο Πρόεδρος των εργαζομένων των Ναυπηγείων (βίντεο)

Μαζί του συνελήφθησαν και άλλοι 70. Δείτε το βίντεο:

Βορίδης: Απαράδεκτη η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ έξω από το Άμυνας

«Η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ, ομάδας βουλευτών του κόμματος (Κουρουπλής), είναι σαν να αποδέχεται τον τρόπο διαμαρτυρίας των εργαζομένων στα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά, οι οποίοι...

Βίντεο από την ξεφτίλα στο ΥΕΘΑ

Δείτε τα:

Βρήκαν μαθήτρια αναίσθητη από το ποτό στις τουαλέτες του σχολείου

Ανάστατη η τοπική κοινωνία σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου από 16χρονη μαθήτρια που εντοπίστηκε από συμμαθήτριές της λιπόθυμη μέσα στις τουαλέτες του σχολείου, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ακυβέρνητο το ΥΕΘΑ! Αγριο ξύλο μεταξύ ΜΑΤ και εργ ναυπηγείων- Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ μίλησε στους εργαζόμενους!!

Τελικά έγινε επέμβαση των ΜΑΤ μετά από μία ώρα έντασης στον προαύλιο χώρο του υπουργείο Αμυνας και έγινε μάχη σώμα με σώμα. Απέναντι τους οι διαδηλωτές – εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά που έσπασαν τα κιγκλιδώματα και τις τζαμαρίες στην πύλη εισόδου και να εισβάλλουν στον περιβάλλοντα χώρο ανενόχλητοι.

Στην αναμπουμπούλα ο πολιτικός «καιροσκόπος» χαίρεται: Παραίτηση Γ. Ραγκούση από το ΠΑΣΟΚ

Με αφορμή τη λίστα «Λαγκάρντ» – όπως λέει ο ίδιος – αλλά την διαφυγή του από το  «κάδρο» του μνημονίου ενόψει πολιτικών εξελίξεων – όπως λένε πολιτικοί παρατηρητές – ανακοίνωσε την παραίτησή  του από το ΠΑΣΟΚ ο Παριανός και τέως κορυφαίος υπουργός των μνημονιακών κυβερνήσεων Γ. Παπανδρέου, Γ. Ραγκούσης.
Ο Γ. Ραγκούσης που:

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ – ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ

Τη …διάλυση του ΠΑΣΟΚ θα επιχειρήσει να αποτρέψει σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, δίνοντας τις δικές του εξηγήσεις για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» σε έκτακτη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος το μεσημέρι. Αναμένεται παρέμβαση από τον Κώστα Σκανδαλίδη.

Οι διάλογοι της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον Κατσουράνη

Η ξαφνική απομάκρυνση του Κώστα Κατσουράνη από το ρόστερ του Παναθηναϊκού προκάλεσε ερωτηματικά, με την διοίκηση των «πράσινων» να χρεώνει στον πολύπειρο μέσο ότι είχε μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Έργο της Αλ Κάιντα οι μεγάλες φωτιές στην Ελλάδα (;)

Μια αποκάλυψη που θα προκαλέσει έκανε ο αρχηγός των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών (FSB), Αλεξάντερ Μπόρντικοφ. Τι είπε; Οτι οι μεγάλες φωτιές στις χώρες της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια είναι έργο της Αλ Κάιντα.

Εκτιμήσεις για αποθέματα αερίου αξίας 600 δισ. δολ.

Το φυσικό αέριο, που βρίσκεται στον υποθαλάσσιο χώρο της Ελλάδας, θα μπορούσε να αλλάξει θεαματικά την τύχη της χώρας, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις για την οικονομική αποτίμηση των αποθεμάτων κάνουν λόγο για 600 δισ. δολάρια.

Πόσοι και πόσα «έβγαλαν» στο εξωτερικό – Οι πρώτοι έλεγχοι

Την ώρα που η λίστα με τους 2.000 Έλληνες με καταθέσεις στην Ελβετία έχει προκαλέσει αναταραχή, λόγω της μη αξιοποίησής της, έρχονται στο φως τα αποτελέσματα της αξιοποίησης μιας άλλης λίστας, εκείνης με τους 54.000 Έλληνες που έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό.

Κομάντος του … Μαξίμου στο Βερολίνο

“Ενώ μαίνονται οι μάχες σε ΔΝΤ- Ευρώπη- Αθήνα, στην κυβέρνηση διαπιστώνουν ότι η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ τηρεί, στα διασταυρούμενα πυρά, την πιο φιλική στάση απέναντι στην Ελλάδα.

Είναι ΑΡΓΑ πλέον κ. Διώτη...

Έπρεπε να φτάσουμε στον ΑΠΟΛΥΤΟ εξευτελισμό της χώρας (ΞΑΝΑ...) από τους χειρισμούς των "αρμοδίων" για να φτάσει ΧΘΕΣ (!!!) ο κ. Διώτης να μετανιώνει και να δηλώνει ότι ΤΩΡΑ θα διερευνούσε την λίστα...

Μόνο που είναι πλέον ΑΡΓΑ...