05 Οκτωβρίου 2012

Αυτή είναι η TV σταρ που κατηγορούν ως πόρνη των 10.000 δολαρίων [εικόνες+ βίντεο]

Η Πολωνικής καταγωγής Τζοάνα Κρούπα -που πρωταγωνιστεί φέτος στο Real Housewives of Miami- έχει κάνει δεκάδες γυμνά εξώφυλλα σε Maxim, FHM και Playboy. Και το κασέ της είναι όντως ακριβό. Αλλά επιμένει πως δεν είναι VIP call girl.

Τι ποιο φυσιολογικό; Από την Ντόρα στη Ζαρούλια

[Εμείς το έχουμε ξαναπεί: Από τη στιγμή που η Χρυσή Αυγή αστικοποιήθηκε αυτά θα συμβούν και δεν πρέπει να απογοητεύουν, αλλά να πεισμώνουν, τους έντιμους πατριώτες ψηφοφόρους της... στην πορεία για το 50% (βλέπω μερικούς να λένε ότι θα πάρει 20% και χαμογελάω μιας και το 20% το πέρασε πριν 2 μήνες και τώρα βρίσκεται στο 30%) θα παρεισφρήσουν λωποδύτες, θα ανελιχθούν λαμόγια και θα μπουν στελέχη που δεν θα ενθουσιάσουν τους έντιμους πατριώτες... Γι' αυτό ας δούνε την πραγματικότητα:

Φτηνοπροπαγάνδα από τον Κώστα Βαξεβάνη; Απαπα...

Κάποιο λάθος θα έγινε για να βάζει ο Κώστας στις 8:00 μια μούφα είδηση του ΑΠΕ που έχει διαψευσθεί από τις 5:20. Προπαγάνδα ο Κώστας Βαξεβάνης δεν κάνει ποτέ:

Ποια βουλευτης κατηγορηθηκε πως εχει "τη χειροτερη συμπεριφορα βουλευτη απο το 1974";

Σπάζοντας κάθε ρεκόρ διακοπής του συνομιλητή της, νεοεκλεγείσα βουλευτής έφερε στα όρια του το Θανάση Νάκο που προέδρευε χτες στη Βουλή. "Σταματήστε επιτέλους! Είμαι εδώ έντεκα ώρες και το μόνο που κάνω από το πρωί είναι να προσπαθώ να σας ανακαλέσω στην τάξη. Τι συμπεριφορά είναι αυτή; Ωραία αγωγή σας έδωσαν απ´το σπίτι σας", είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην...

Παππάς (ΧΑ): ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΟΣ!

Δείτε το βίντεο από το διάδρομο της βουλής και την αποχώρηση της ΧΑ μετά από τα μπινελίκια προς τον Μανιάτη και του ΠΑΣΟΚους κλέφτες και λαμόγια:

Σαμαράς: Δεν θα αφήσω τη χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι – Κάποιοι ρίχνουν λάδι στη φωτιά

Την πρωθυπουργική παρέμβαση προκάλεσαν τα χθεσινά επεισόδια και η εισβολή διαδηλωτών στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας με τον Αντώνη Σαμαρά να ξεκαθαρίζει πως δεν θα επιτρέψει σε κανένα να μετατρέψει τη χώρα σε ξέφραγο αμπέλι.

H λίστα με τους 36 του ΣΔΟΕ στα χέρια του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Νίκο Παντελή, με την ένδειξη «άκρως απόρρητο», παρέδωσε την λίστα του ΣΔΟΕ με τα 36 ονόματα που ελέγχονται, ο επικεφαλής της υπηρεσίας, Στέλιος Στασινόπουλος.

Σε διαθεσιμότητα ο ΜΑΤατζής που χτύπησε διαδηλωτή με τη λαβή του γκλομπ

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός των ΜΑΤ, ο οποίος σύμφωνα με τις εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φαίνεται να χτυπά διαδηλωτή κρατώντας το γκλομπ του ανάποδα.

Α να γειά σου! Αστυνομικοί εισβάλλουν σε "υπο κατάληψη σχολείο" (βίντεο)

Το περιστατικό συνέβη στο 1ο Λύκειο Χολαργού, πριν 3 μέρες. Δείτε το βίντεο:

Βίντεο: Εισβολή Ισραηλινού Στρατού στο τζαμί Αλ-Ακσά

Πρόκειται για τον τρίτο ιερότερο χώρο των μουσουλμάνων, μετά τη Μέκκα και την Μεντίνα, και οι Ισραηλινοί στρατιώτες, που φρουρούν την είσοδο, εισέβαλλαν επειδή οι Παλαιστίνιοι τους πετούσαν πέτρες από το εσωτερικό του συγκροτήματος του τζαμιού, που βρίσκεται στην Ιερουσαλήμ. Δείτε το βίντεο:

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 7,1% του ΑΕΠ η αναθεωρημένη ύφεση για το 2011

Προς τα πάνω αναθεώρησε την ύφεση που υπέστη η ελληνική οικονομία κατά το 2011 η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) επαναπροσδιορίζοντας την στο 7,1% του ΑΕΠ απο...

Κώστα πρόσεχε μη χάσεις την σούπερ ντούπερ αξιοπιστία σου!! Το screenshot ενός προγράμματος, αποτελεί «έγγραφο»

Εμείς από την πρώτη στιγμή υιοθετήσαμε την καταγγελία του έγκριτου και σούπερ ντούπερ αποκαλυπτικού δημοσιογράφου, Κώστα Βαξεβάνη. Ωστόσο μετά τη σημερινή ανακοίνωση του ΙΚΑ, ότι είναι ψευδές πως έχει γίνει τέτοια ρύθμιση, περιμέναμε από τον σουπερ γουάου δημοσιογράφο να πετάξει στο τραπέζι και άλλες αποδείξεις με τις οποίες διασταύρωσε τη μουτζουρωμένη φωτο που του έδωσε κάποιος παίζοντας με τα κουμπάκια του λογισμικού του ΙΚΑ

Σεξουαλικά πεινασμένο ζώο, προσπάθησε να γδύσει κοπέλα, μέρα μεσημέρι!

Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν στην πόλη του Πύργου και μάλιστα μέρα – μεσημέρι. Τέσσερις κοπέλες κατέβαιναν τα σκαλιά του Επαρχείου στην πίσω πλευρά του λόφου για να επιβιβαστούν το αυτοκίνητό τους, όταν ένας αλλοδαπός επιτέθηκε στη μια από αυτές και της τράβηξε τα ρούχα προσπαθώντας να την γδύσει.

Νέα ένταση στα σύνορα Συρίας - Τουρκίας

Ένα βλήμα από το συριακό έδαφος έπληξε για δεύτερη φορά -μέσα σε ένα 48ωρο- το χωριό Γιαγλιάνταγι, κοντά στην Αλεξανδρέττα, στην επαρχία Χατάι της νότιας Τουρκίας.

Η Πρεσβεία ζητά απαντήσεις και τη σημαία

Το υπουργείο Εξωτερικών προέβη στην εξής ανακοίνωση, σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στο Άμισθο Προξενείο της Ελλάδας στην Μπολόνια:

«Σήμερα, 5 Οκτωβρίου 2012, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης μαθητών ιταλικών σχολείων στην Μπολόνια, ομάδα διαδηλωτών κατέβασε την ελληνική σημαία στο Άμισθο Ελληνικό Προξενείο.

Το Facebook ξεκινά τις χρεώσεις!

Η πίεση για αύξηση της κερδοφορίας φαίνεται ότι εντείνεται στο Facebook μετά την αρνητική πορεία του στο χρηματιστήριο.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι λανσάρει στις ΗΠΑ και σε 20 ακόμα χώρες μια δοκιμαστική λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να...

Στα χέρια υπηρεσιακού στελέχους του ΣΔΟΕ η "λίστα Lagarde"

Του Σπύρου Δημητρέλη

Απευθείας στα χέρια υπηρεσιακού στελέχους του ΣΔΟΕ και όχι στον πολιτικό προϊστάμενο της υπηρεσίας δόθηκε σήμερα από τον οικονομικό εισαγγελέα Γ. Πεπόνη το «καυτό» στικάκι με τα 1.991 ονόματα Ελλήνων της περιβόητης «λίστας Lagarde» ή Φαλτσιάνι.

Οι επικοινωνιακές γκάφες της κυβέρνησης συνεχίζονται

Συνεχίζονται οι επικοινωνιακές γκάφες στην κυβέρνηση οι οποίες εκθέτουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Σήμερα η μέρα δεν ξεκίνησε και πολύ καλά όταν κάποιοι… κύκλοι, άγνωστο πώς, διέρρευσαν την πληροφορία ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα κάνει διάγγελμα και θα απευθυνθεί τον ελληνικό λαό.

Υπεγράφη η συμφωνία για την πώληση της Δωδώνης από την Αγροτική Τράπεζα

Με τη συμφωνία, εκτός των άλλων, επιδιώκεται η ανάπτυξη της Δωδώνη στην εγχώρια και στη διεθνή αγορά με διατήρηση της έδρας της στα Ιωάννινα

Σε κώμα ο Ντίτερ Μίλερ

Ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο Γερμανός, Ντίτερ Μίλερ, έπεσε σε κώμα μετά από έμφραγμα που υπέστη.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: "Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τις κινητοποιήσεις «υποδοχής» της Μέρκελ"...

Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον κόσμο του, όλους τους ανθρώπους που «πλήττονται από την αντιλαϊκή και καταστροφική πολιτική κυβέρνησης- τρόικας, να βγουν στους δρόμους και τις πλατείες

Στη φόρα από τον Ζούγκλα οι 2 λίστες του ΣΔΟΕ με 52 πολιτικούς - Δείτε τα επίσημα έγγραφα

Δύο λίστες με 52 ονόματα πολιτικών που βρίσκονται υπό διερεύνηση από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έρχονται στη δημοσιότητα, με γνωστά ονόματα αλλά και ηχηρές απουσίες σε σχέση με τη γνωστή «λίστα των 36».

ΑΚΥΡΗ η "είδηση" για αντικατάσταση δύο στελεχών του ΣΔΟΕ

Απέσυρε το ΑΠΕ-ΜΠΕ όπως ενημέρωσε με νεότερο τηλεγράφημα την είδηση που μετέδωσε νωρίτερα ότι, η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών προχωράει στην αντικατάσταση δύο υψηλόβαθμων στελεχών του ΣΔΟΕ, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της υπηρεσίας.

Δείτε τον πίνακα που καταρρίπτει το μύθο του "ελληνικού χρέους" που μας ταίζουν οι νεοταξίτες πολιτικοί μας

Γι αυτό μας ΑΕροψεκάζουν, για να μην μπορούμε να κάνουμε προσθέσεις και να δούμε ότι οι Έλληνες είναι ο πλουσιότερος λαός του κόσμου:

Υπέρ της κατάλυσης της νομιμότητας ο ΣΥΡΙΖΑ

Όλες ανεξαιρέτως οι προβλέψεις σχετικά με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο μετεκλογικό σκηνικό, επιβεβαιώνονται τις τελευταίες μέρες με τον καλύτερο τρόπο. Μετά τα όσα συνέβησαν στην προ ημερών απεργία με πρωταγωνιστές του νεολαίους του Αλέξη, χθες το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πήρε θέση υπέρ των ναυπηγών που έκαναν "ντου" στο Πεντάγωνο.

Ο άθλιος χοιροβοσκός Καρχιμάκης εκμεταλλεύεται ακόμα και τον νεκρό του σύντροφο!!

Προκειμένου να βγει λάδι ο ξεφτιλισμένος, χωρίς να ερευνηθεί τίποτα για την πάρτη του, προσπαθεί να δημιουργήσει ενοχές για την αυτοκτονία του πρώην συναδέλφου του ο οποίος όπως αποδείχθηκε σήμερα δεν αυτοκτόνησε λόγω έρευνας του ΣΔΟΕ ή δημοσιοποίησης του ονόματός του, μιας και ήξερε από την Τρίτη ότι δεν γίνεται καμία έρευνα γι αυτόν....

Αυτή είναι η σέξι φιλόζωος που πρωταγωνιστεί στο sex tape του Χάλκ Χόγκαν [εικόνες]

Οι πρώτες εικόνες από το sex tape του Χάλκ Χόγκαν δημοσιεύτηκαν στο website Gawker.com. Και από τότε όλοι ψάχνουν να βρουν ποια είναι η μελαχρινή παρτενέρ του. Οι ειδικοί πλέον συμφωνούν πως πρόκειται για την Χέδερ Κλέμ, την πρώην σύζυγο του κολλητού του Χαλκ, του ραδιοφωνικού DJ ονόματι Bubba the Love Sponge.

Τι κοινό έχει η ΑΕΚ με τον Απόλλωνα;

Τα πουλάκια στην ΑΕΚ πλέον δεν κελαηδούν... Κράζουν δυνατά και ακούγονται παντού! Το κακό είναι πως αυτά που μαρτυρούν προκαλούν τρόμο στον κόσμο της ομάδας...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Εκτός λίστας ο Κακλαμάνης

Ενημέρωση από το ΣΔΟΕ έλαβε ο Νικήτας Κακλαμάνης, σύμφωνα με την οποία «δεν υπάρχει λίστα ως δημόσιο έγγραφο και συνεπώς δεν αναφέρεται το όνομά σας».

Η δήλωση του κ. Κακλαμάνη:

Έκρηξη Χρυσαυγιτών εναντίον ΠΑΣΟΚων: Είστε κλέφτες και λαμόγια

Απίστευτος καυγάς μεταξύ βουλευτών της Χρυσής Αυγής και συναδέλφων τους πριν από λίγο όταν κινδύνεψαν να πιαστούν στα χέρια με τους συναδέλφους τους του ΠΑΣΟΚ. Διεκόπη η συνεδρίαση και αποχώρησε η Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής βρίζοντας "είστε λαμόγια και κλέφτες"

Αναρχοκομμούνια "φοιτητές" κατέβασαν τη σημαία του ελληνικού προξενείου στη Μπολόνια

Κατέβασαν την Ελληνική σημαία και πέταξαν αυγά και μπογιές στο Ελληνικό προξενείο της Μπολόνια στη βόρεια Ιταλία, διαδηλωτές διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα λιτότητας και «σε ένδειξη συμπαράστασης στον ελληνικό λαό και σε όσους μάχονται τον φασισμό» όπως είπαν.

Δίωξη για πλημμέλημα στους 12

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των 12 συλληφθέντων εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά στα χθεσινά επεισόδια στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Νέα σφαλιάρα στο συνταγματολόγο του κώλου Βενιζέλο: Ο Πεπεονής διέταξε την αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ από το ΣΔΟΕ

Την πλήρη αξιοποίηση της «λίστας Λαγκάρντ», με τους 1991 Έλληνες καταθέτες στην Ελβετία, ζητεί με παραγγελία του προς το ΣΔΟΕ ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης.

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ...


Για να μην ξεχνιόμαστε (γιατί μόλις χτες ελάχιστοι αγανακτούσαν με όλα αυτά που τώρα όλοι αγανακτούν) ας δούμε με τα μάτια της αλήθειας το θέμα φοροδιαφυγή και ασύστολος (ανεξήγητος...) πλουτισμός στην Ελλάδα. Χρειάζεστε κάποιον εμπειρογνώμονα να σας παρουσιάσει στοιχεία πως στην Ελλάδα κυριαρχούσε ο πλουτισμός μαφιόζικου τύπου?

Πατριώτες ALERT!! Την Τρίτη η Μέρκελ στην Ελλάδα-Έρχεται να μας πάρει και τα 600 δις των ομογενών!

Επίσημη επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελάριου στη χώρα μας


Ανακοινώθηκε επίσημα από το ρόιτερς η επίσημη επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η Μέρκελ που για πρώτη φορά θα έρθει στη χώρα μας την επόμενη Τρίτη, από την στιγμή που η χώρα μας μπήκε στο ΔΝΤ.

Κασιδιάρης για Βενιζέλο: Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου...!

Πυρά κατά πάντων εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρη από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης της Χρυσής Αυγής για την ΑΟΖ. Ο κ Κασιδιάρης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ κ. Κωσταράκο λέγοντας ότι η χθεσινή εικόνα του να μιλάμε με ντουντούκα στους διαδηλωτές αποτελεί ευτελισμό του στρατεύματός μας.

FT: Υπερδιπλασιάσθηκε η τιμή των ελληνικών ομολόγων από τα τέλη Μαΐου

Ένα αθόρυβο αλλά σημαντικό ράλι στην αγορά των τίτλων του ελληνικού Δημοσίου λαμβάνει χώρα τους τελευταίους μήνες, με την τιμή του 10ετούς ομολόγου αναφοράς να έχει υπερδιπλασιασθεί σε σχέση με το ναδίρ της στα τέλη Μαΐου, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times.

Αυτοί είναι οι μισθοί των γενικών και ειδικών γραμματέων των υπουργείων

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης διαβίβασε στη Βουλή στοιχεία για τις μεικτές μηνιαίες αποδοχές των γενικών γραμματέων των υπουργείων και αποκεντρωμένων διοικήσεων.

Διάγγελμα Σαμαρά μετά τα χθεσινά έκτροπα και τις δηλώσεις Ευρωπαίων ότι θα καθυστερήσει η απόφαση για τη δόση

Δηλώσεις αναμένεται να κάνει σε λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στην οικονομία.

Σύμφωνα με διαρροές από Ευρωπαίους αξιωματούχους, δεν πρόκειται να ληφθεί καμία απόφαση για την Ελλάδα, στη Σύνοδο Κορυφής της 18ης Οκτωβρίου.

Πάλι άδεια ζήτησε ο Γιώργος;

Τα μπες-βγες του Γιώργου στη Βουλή … μπέρδεψαν τον Μεϊμαράκη που ξέχασε στο συρτάρι του το αίτημα άδειας του Γιώργου για να ταξιδέψει στο εξωτερικό

Aνατροπή στην αυτοκτονία Τζανή: Δεν τον ερευνούσε το ΣΔΟΕ και το ήξερε

Πλήρης ανατροπή στην υπόθεση του Λεωνίδα Τζανή, ο οποίος λίγο πριν τις 8.00 το απόγευμα της Πέμπτης και πιο συγκεκριμένα στο γκαράζ του σπιτιού τους, βρέθηκε από τη σύζυγό του Μαρία απαγχονισμένος, λίγες ημέρες μετά την δημοσίευση της λίστας των ελεγχόμενων από το ΣΔΟΕ και πιο συγκεκριμένα αυτής που περιείχε «36» ονόματα πολιτικών, μεταξύ των οποίων και του Λεωνίδα.

Βίντεο: Λαφαζάνης στην Ευελπίδων για συμπαράσταση στους "εργάτες" Σκαραμαγκά

Η Αστυνομία έχει καθαρίσει το χώρο και επέτρεψε να εισέλθει στο προαύλιο μόνο μια κομμουνιστική επιτροπή συμπαράστασης με πρώτο και καλύτερο τον Λαφαζάνη. Δείτε το βίντεο:

Επιστολή Κορκίδη σε Σαμαρά για την εξαντλητική φορολόγηση ελεύθερων επαγγελματιών

Ανοικτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά έστειλε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης, ζητώντας συνάντηση μαζί του, για να τεθεί το θέμα της φορολόγησης του 35% στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Κορκίδη:

ΙΚΑ: Μούφα η "αποκάλυψη" Βαξεβάνη για αποπληρωμή χρεών μεγαλοοφειλέτη μέχρι το 2404!

[Θυμίζουμε ότι την "αποκάλυψη" έκανε το περιοδικό HOT DOC και ο Κώστας Βαξεβάνης... αναμένουμε λοιπόν την αντίδραση του δημοσιογράφου που πρέπει να αποδείξει πως το "ντοκουμέντο" που κυκλοφορεί, ένα screenshot από υπολογιστή, χωρίς υπογραφές, είναι γνήσιο... Είμαστε σίγουροι πως ο έγκριτος δημοσιογράφος θα αποδείξει τους ισχυρισμούς του καθώς η "αποκάλυψή" του δεν μπορεί να βασίστηκε μόνο σε ένα screenshot από υπολογιστή... ο έγκριτος δημοσιογράφος σίγουρα θα διασταύρωσε και αλλιώς την "αποκάλυψή" του]


Με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει η διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ τα περί δυνατότητας ρύθμισης οφειλών προς το Ίδρυμα σε βάθος χρόνου 400 ετών. Η διάψευση ήρθε μία ημέρα έπειτα από καταγγελία του Γιώργο Κυρίτση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Εκβιαζόταν ο Τζανής; Ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί της αυτοκτονίας του;

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνει σήμερα ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος είναι να αναζητήσει όχι μόνο τον φάκελο του Λεωνίδα Τζανή αλλά πλήρεις εξηγήσεις για την εις βάρος του καταγγελία. Αν όντως ισχύουν οι πληροφορίες ότι ο συγχωρεμένος ο «Λεό» μπήκε στη «λίστα του ΣΔΟΕ» από μια καταγγελία του περασμένου Απριλίου , τότε θα πρέπει να εντοπιστούν οι ηθικοί αυτουργοί που ενδεχομένως να τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.

Φήμες για Εθνική Τράπεζα και Eurobank-Σταμάτησε η διαπραγμάτευση των μετοχών τους

Σε αναστολή διαπραγμάτευσης βρίσκονται την Παρασκευή στο Χ.Α. οι μετοχές της Εθνικής Τράπεζας και της Eurobank, με «φόντο» τα σενάρια που εμφανίζουν τις δύο πλευρές ως πρωταγωνιστές ενός νέου τραπεζικού deal.

Τραγική όλη η ηγεσία του ΥΕΘΑ-Ελευσινιώτης: 'Ημουν (κρυμένος) πίσω από την πόρτα-Η Αστυνομία πρέπει να φυλάει το Στρατόπεδο!!

Για τα πρωτοφανή επεισόδια που συνέβησαν χθες στο Πεντάγωνο, με την εισβολή των απλήρωτων επί 6 μήνες εργαζόμενων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, μίλησε το πρωί στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega" ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Ελευσινιώτης.

Αποκλεισμός ενός μηνός στον Δώνη και 42.000 στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Με αποκλεισμό ενός μήνα τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα τον Γιώργο Δώνη, για το επεισόδιο που είχε με τον Τάσο Κάκο στον αγώνα ΠΑΟΚ-Αρης την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα.

Ποιες ήταν οι κατηγορίες για τον Λεωνίδα Τζανή

Καταλυτικά λειτούργησε στην ψυχολογία πρώην υφυπουργού το γεγονός ότι το όνομά του υπήρχε στη λίστα του ΣΔΟΕ
Το όνομά του μπήκε στην περίφημη λίστα του ΣΔΟΕ με τους 36 πολιτικούς ύστερα από ανώνυμη καταγγελία που έγινε τον περασμένο Ιανουάριο στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και αφορούσε...

Κολλητός του Βενιζέλου, υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στην απάτη με τα 600 δισ. των ομογενών... ο γνωστός και ως "πατέρας της ΑΟΖ" (βίντεο)

[Ξεφτίλα! Όχι τόσο ότι είναι κολλητός και 4ος στη σειρά του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Μπένυ... αλλά το ότι είναι καθηγητής πανεπιστημίου στις ΗΠΑ και από τους μεγαλύτερους θεωρητικούς και υποστηρικτές της ΑΟΖ. Είναι δυνατόν να τσιμπάς σε τέτοιες μαλακί@@ αν δεν είσαι κάργα μαλάκ@@; Ένας κάργα μαλάκ@@ θα καθοδηγήσει το κράτος σε ανακήρυξη ΑΟΖ;;; Η αποθέωση της ηλιθιότητας είναι ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που εκτίμησε τη μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής σε 675 δις και όπως θα δείτε οι δύο ιστορίες σχετίζονται μεταξύ τους! ]

Μια νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση με τα 600 δισ. των ομογενών της οργάνωσης End National Debt. Ο στενός φίλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, καθηγητής Θεόδωρος Καρυώτης ο οποίος είχε τοποθετηθεί στην 4η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, ομολογεί την ενεργό του εμπλοκή στην απάτη.

Δεύτερες σκέψεις για το 35% στα εισοδήματα των επαγγελματιών

Του Σπύρου Δημητρέλη

Ανοικτό είναι ακόμη το θέμα του ύψους του φορολογικού συντελεστή με τον οποίο θα φορολογηθούν από το πρώτο ευρώ τα καθαρά εισοδήματα των ελευθέρων επαγγελματιών. Από το υπουργείο Οικονομικών μεταδίδεται ένας προβληματισμός για το 35% καθώς πληθαίνουν οι εισηγήσεις ότι ένας τόσο υψηλός συντελεστής μπορεί να οδηγήσει σε μείωση αντί για αύξηση των φορολογικών εσόδων.

Το αμερικανικό ΥΠΟΙΚ και το FBI αναζητούν τους ομογενείς «σωτήρες» με τα 600 δισ.

Το Ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών εξέδωσε οδηγία με την οποία προειδοποιεί για την ύπαρξη απατεώνων οι οποίοι διακινούν πληροφορίες ότι διαθέτουν κρατικά αμερικανικά ομόλογα πολλών δισεκατομμυρίων.

Σε αργία ο πατρινός γιατρός για το φακελάκι

Σε αργία τέθηκε γνωστός καρδιολόγος της Πάτρας που κατηγορείται ότι πήρε «φακελάκι» από συγγενή ασθενούς. Ο γιατρός κλήθηκε χθες για απολογία στο πειθαρχικό όργανο της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και αποφασίστηκε να...

Βίντεο: Ξυλοδαρμός ταξιτζή από εργαζομένους Ναυπηγείων

Εμφύλιος πόλεμος;
Την στιγμή που απλήρωτοι (στα ναυπηγεία) συνάδελφοι τους είχαν "εισβάλει" στο Υπουργείο Άμυνας για να διαμαρτυρηθούν, οι εκτός Πενταγώνουν ...αγωνιστές, ξέσπασαν στον οδηγό ταξί που δεν συμμορφώθηκε άμεσα στο ξαφνικό κλείσιμο της Μεσογείων. Ιδού η...άνιση μάχη.

Α. Σαμαράς: Απευθείας ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών μέσω ESM

Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου μπορεί να «αντέξει» η Ελλάδα χωρίς την επόμενη δόση, δήλωσε στη γερμανική Handelsblatt ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα, ο Α. Σαμαράς τονίζει ότι η χώρα δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μετά από τον Νοέμβριο, χωρίς την επόμενη δόση της διεθνούς βοήθειας.