06 Οκτωβρίου 2012

Πρωτοσέλιδα Κυριακής

Δείτε τα:

Στο 140% του ΑΕΠ το χρέος το 2020

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Welt am Sonntag που θα κυκλοφορήσει αύριο έχουν επιδεινωθεί τα στοιχεία της μακροπρόθεσμης πρόγνωσης για το δημόσιο χρέος της Ελλάδας

Τραγωδία στην Κω - Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες από έκρηξη σε σκάφος [βίντεο]

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία στην Κω, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε τουριστικό σκάφος από την οποία σκοτώθηκε ένας άνδρας και άλλοι πέντε άνθρωποι είναι τραυματίες.

Σ. Κεδίκογλου: Τεράστια η ζημιά στα συμφέροντα της χώρας από τον Τσίπρα

Απάντηση στη δριμεία επίθεση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, κατά των κυβερνητικών εταίρων, της τρόικας και της Άνγκελα Μέρκελ έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

2η μέρα και ο Βαξεβάνης συνεχίζει να κυκλοφορεί τη μουτζούρα

Σιγά σιγά πρέπει να παραδεχθούμε, με πόνο ψυχής, ότι η σούπερ ντούπερ εγκυρότητα του Κώστα Βαξεβάνη υπέστη γρατζουνιές, μη επανορθώσιμες. 36 ώρες μετά τη διάψευση του ΙΚΑ, περί πλαστού εγγράφου, μόνο ο σούπερ ντούπερ Κώστας έχει μείνει να επιμένει ότι με μια μουτζούρα μπορεί να αποδειχθεί η φοβερή καταγγελία που έκανε και την οποία δεν μπορεί να υποστηρίξει με άλλες αποδείξεις γιατί δεν φρόντισε να διασταυρώσει το χαρτί που του έστειλαν κάποιοι προκειμένου να τον χρησιμοποιήσουν...

Spiegel Online: Οι τρεις άνδρες που κάνουν την Ελλάδα να τρέμει

Το γερμανικό περιοδικό Spiegel, περιγράφει το προφίλ των τριών ανδρών της τρόικας, που εδώ και τρία χρόνια είναι οι εκπρόσωποι της ΕΕ, της Ευρωπαϊκής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα που ελέγχουν την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων.

Οι Βενετοί ζητούν την «ανεξαρτησία» τους από την Ιταλία

Στην επιφάνεια φαίνεται πως έρχονται τα αποσχιστικά σενάρια στην Ιταλία με αυτήν την φορά το επίκεντρο να μην είναι ο Βορράς και ο Νότος αλλά η Βενετία και η Ιταλία ολόκληρη.

Ποσό-ρεκόρ συγκέντρωσε τον Σεπτέμβριο η προεκλογική εκστρατεία Ομπάμα

Το ποσό-ρεκόρ των 181 εκατομμυρίων δολαρίων συγκέντρωσε μέσα στο Σεπτέμβριο η προεκλογική εκστρατεία του Μπαράκ Ομπάμα, γεγονός κομβικής σημασίας για τη διεκδίκηση μιας δεύτερης θητείας στον Λευκό Οίκο από τον υποψήφιο των Δημοκρατικών.

OFI - PAOK Live Stream (ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 19:30)

Δείτε το αγώνα από τα παρακάτω link:

Ρέγκλινγκ: «Η ακριβότερη όλων των λύσεων» είναι η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ

«Τυχόν έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα ήταν η ακριβότερη από όλες τις λύσεις» δηλώνει ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (ΕΣΜ) Κάους Ρέγκλινγκ, σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα «Rheinische Post».

Όλι Ρεν: Τις επόμενες ημέρες μπορεί να κλείσει η συμφωνία με την Ελλάδα

Το καλό κλίμα που υπάρχει γύρω από τις διαπραγματεύσεις της Τρόικα με την Ελλάδα, επιβεβαίωσε και ο Επίτροπος επί Νομισματικών Υποθέσεων, Όλι Ρεν.

Λαγκάρντ: Πολύ καλή η πορεία των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα

«Πολύ καλή» χαρακτήρισε την πορεία των διαπραγματεύσεων με την ελληνική κυβέρνηση, η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.

Θωρακίζεται η Αθήνα ενόψει Μέρκελ

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στη λεωφόρο Κατεχάκη με τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να ετοιμάζονται πυρετωδώς για την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελας Μέρκελ στην Αθήνα.

Η Μέρκελ φέρνει τη δόση

Την εκταμίευση της επόμενης δόσης από το πακέτο βοήθειας σηματοδοτεί η επίσκεψη της καγκελαρίου της Γερμανίας Angela Merkel στην Αθήνα, σύμφωνα με τον βουλευτή των Χριστιανοδημοκρατών Wolfgang Bosbach.

Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία στήνει «ενέδρα» στον Παναρίτι, ζητά να κηρυχθεί «persona non grata» (ΦΩΤΟ)

«Ενέδρα» έστησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής οι ακτιβιστές της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας στον υπουργού Εξωτερικών της Αλβανίας, Εντμόντ Παναρίτι, μπλοκάροντας του την έξοδο από το αεροδρόμιο "Μητέρα Τερέζα" μετά την άφιξή του από επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και την Λευκωσία.

Αυτή είναι δουλειά: ΠΑΣΟΚος Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου... παίρνεις 14.000 έξοδα παραστάσεων για 3 μήνες που ήσουν σε αργία λόγω λαμογιάς και διεκδικείς άλλα 50.000!!!

Εργαζόταν και πληρωνόταν το διάστημα εκείνο στην Τράπεζα Πειραιώς.

Λιτόχωρο, 4 Οκτωβρίου 2012.-

Εκεί που ο εκλεγμένος δήμαρχος «απειλεί» ότι θα παραιτηθεί και θα «κλείσει» ο Δήμος, γιατί «λεφτά δεν υπάρχουν»...

Απολύθηκε η κουτοπόνηρη Ελεωνόρα Μελέτη

Σχεδόν δυο χρόνια κράτησε η συνεργασία της Ελεονώρας Μελέτη με τον μεγαλύτερο όμιλο των social media στην Ελλάδα, την D.P.G. του Δ. Γιαννακόπουλου.

Η παρουσιάστρια, που τον τελευταίο καιρό δείχνει σημάδια κόπωσης …, απολύθηκε από το Queen. gr με συνοπτικές διαδικασίες καθώς, συμφώνα με το ρεπορτάζ, φαίνεται να εξαπάτησε τόσο το αναγνωστικό κοινό, όσο και το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ομίλου!

Ακούει κανείς υπεύθυνος: ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ

Από τις 10/9/2012, το 7ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Σμύρνης (Ευξ. Πόντου 73 και Αγ. Σαράντα) έχει σημανθεί ως εργοτάξιο κι εκτελούνται έργα που απειλούν την ασφάλεια και υγιεινή των παιδιών. Με εντολή του ΚΕΠΕΚ –ύστερα από αλεπάλληλες κλήσεις των γονέων- τα έργα διεκόπησαν στις 3/10.

620.000 χιλιάδες ευρώ για την πυρόπληκτη περιοχή της Βιάννου..

Μετά την ανακήρυξη της Βιάννου ως "πυρόπληκτη περιοχή" και με την παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη και των βουλευτών της ΝΔ του νομού εγκρίθηκαν κονδύλια ύψους...

Αφού έγιναν ξεφτίλα φέρνουν «Χακί ΜΑΤ» από το Κιλκίς για την φύλαξη του Πενταγώνου

[Ποιος τους ακούει πάλι του ηλίθιους πατριώτες του κώλου που θα λένε "να φέρνουν τις ΝΑΤΟίκές μονάδες στρατού για να δέρνουν τον κόσμο στις πορείες και να μην τον αφήσουν να διαδηλώσει εναντίον της Μέρκελ"]

Δύο διμοιρίες ειδικά εκπαιδευμένων στρατιωτικών στην αντιμετώπιση και καταστολή πλήθους, με εξοπλισμό ανάλογο αυτού που διαθέτουν τα ΜΑΤ της αστυνομίας, συνεπικουρούμενοι από άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων και στρατονόμους θα αναλάβουν από εδώ και στο εξής την φύλαξη του Πενταγώνου.

"Ανεξάρτητοι Έλληνες" αποδοκίμασαν τον Σταϊκούρα στη Λαμία

Την οργή του κόσμου δέχτηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος βρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης του Μάκη Βαρλάμη με θέμα "Άξιον Εστί - Μίκης Θεοδωράκης" για το μελλοντικό μουσείο "Μίκης Θεοδωράκης" στη Λαμία.

Ποια μηνύματα θα φέρει η Μέρκελ στην Αθήνα

Μπορεί το Βερολίνο να διατείνεται ότι πρόκειται για μια συνηθισμένη επίσκεψη, ωστόσο τίποτα δεν είναι φυσιολογικό όταν η Μέρκελ επισκέπτεται τη δεδομένη χρονική στιγμή την Αθήνα, σύμφωνα με το Spiegel.

Κάποιος βλάκας Βέλγος έγραψε για πίστα F1 και το αναπαράγει όλη η Ευρώπη

[Πως τους ήρθε στους μαλάκ@@ ότι η κυβέρνηση θα δώσει 28 εκ ευρώ για πίστα F1 στην Πάτρα; Η Κυβέρνηση κιόλας! Έχουμε εμείς Τράγκες και Χατζηνικολάου... αλλάέχουν κι αυτοί κάτι μπουμπούκια στο λαϊκισμό...]
 
Stern: "Μας χλευάζουν οι Έλληνες"

"Τραβούν τα μαλλιά τους", με τα σχέδια της Ελλάδας να κατασκευάσει πίστα Formula 1 στην Πάτρα εν μέσω σφοδρής οικονομικής κρίσης!

Αστειότητες Μανιάτη ότι απειλούν τη ζωή του... 1-2 βλάκες που τηλεφώνησαν στο γραφείο του

Δύο απειλητικά τηλεφωνήματα για τη ζωή του δέχτηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης, μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε την Παρασκευή στη Βουλή με βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5 , άγνωστοι τηλεφώνησαν με απόκρυψη στο πολιτικό του γραφείο και απείλησαν για τη ζωή του.

Απίστευτο: Στο ΑΠΘ δίνουν 32.000 ευρώ την ημέρα για σκούπισμα και σφουγγάρισμα!

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης δαπανά πάνω από 32.000 ευρώ την ημέρα για τα συνεργεία καθαριότητας, τη στιγμή που κινδυνεύει να μείνει χωρίς ρεύμα και φυσικό αέριο και οι υπάλληλοι στο τεχνικό συνεργείο έχουν φτάσει στα όρια της απελπισίας καθώς παραμενουν απλήρωτοι.

Χρόνος Γερμανίας, χρόνος Ελλάδας

Του Νικου Γ. Ξυδακη

Η αιφνίδια επίσκεψη της καγκελαρίου Μέρκελ στην Αθήνα, ύστερα από εσπευσμένη πρόσκληση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, συμπίπτει με μια κρίσιμη φάση του προγράμματος διάσωσης και με μια αναλόγως κρίσιμη στιγμή της Ευρωζώνης. Η επίσκεψη έχει υψηλή συμβολική σημασία:

Οταν η υπέρμαχος της νομιμότητας Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έκοβε αποδείξεις

Μπορεί στο Κοινοβούλιο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου να εμφανίζεται δυναμική και να ασκεί έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τα μέτρα που ετοιμάζεται να δηλώνει υπέρμαχος της διαφάνειας και της νομιμότητας φαίνεται όμως ότι ξέχασε την υπόθεση μη έκδοσης αποδείξεων στην οποία είχε εμπλακεί.

Δύσκολες αποστολές για «αιώνιους» και ΠΑΟΚ

Επιστροφή στα... πάτρια και την ελληνική πραγματικότητα της Σούπερ Λιγκ για τους δύο «αιωνίους». Μετά την ήττα αλλά και καλή εμφάνιση στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Παναθηναϊκός μετά την αναζωογονητική ισοπαλία με την Τότεναμ δοκιμάζεται στην Ξάνθη κόντρα στην τοπική ομάδα.

Πρώην σύμβουλους του Ανδρέα Παπανδρέου αποκαλύπττει! (βιντεο)

Κώστας Μπέης: Ο πρώην σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου αποκαλύπτει οτι όταν έπεσε η Δικτατορία στην Ελλάδα το εξωτερικό χρέος ήταν 0 και πως ο Ανδρέας και η παρέα του ήταν αυτοί που κατέστρεψαν τη χώρα. Δείτε το βίντεο: