07 Οκτωβρίου 2012

Τελικά άλλοι τα σπάνε και άλλους παρουσιάζουν σαν τραμπούκους τα ΜΜΕ...

Τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων:

Άγνωστοι εισέβαλαν σήμερα τα ξημερώματα και προκάλεσαν φθορές στα γραφεία της νεοσύστατης Τοπικής Οργάνωσης του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στα Νότια Προάστια, τα οποία βρίσκονται επί της Λ. Ποσειδώνος στον Άλιμο. Οι... "γνωστοί - άγνωστοι" έσπασαν την εξώπορτα του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία, ανέβηκαν στον 2ο όροφο και με κλοτσιές έσπασαν την πόρτα του γραφείου.

Π. Ήφαιστος* προς Μέρκελ: Η Ελλάδα είναι ο στρατηγικός πυλώνας της Ευρώπης!

Αγαπητή κα Μέρκελ,

Τη στιγμή που επισκέπτεστε την Ελλάδα και σε μια Αθήνα η οποία δικαιολογημένα συγκλονίζεται από διαδηλώσεις διαμαρτυρίας, σκέφτηκα να απευθυνθώ δημόσια στην εκλεγμένη καγκελάριο του επανενωμένου Γερμανικού κράτους.
Τυγχάνει να ανήκω σε εκείνη την ολιγομελή ομάδα ακαδημαϊκών που επί μακρόν αναλύουν τα ευρωστρατηγικά ζητήματα συμπεριλαμβανομένης της Γερμανικής εξωτερικής πολιτικής.

Kωσταράκος: "Στον Ελληνικό Στρατό ο Αρχηγός δεν κρύβεται αλλά πάντα είναι μπροστά"

Πως εξηγεί ο Α/ΓΕΕΘΑ την στάση του

Τη δική του έμμεση, πλην όμως απολύτως σαφή, απάντηση για τη στάση του στα πρόσφατα γεγονότα της εισβολής των συνδικαλιστών των “Ελληνικών Ναυπηγείων” του Σκαραμαγκά έδωσε πριν από λίγη ώρα με τρία διαδοχικά μηνύματά του στο αγαπημένο του twitter, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος.

Παραμύθια Χατζηδάκη για ανάπτυξη

[Τελικά προχθές έγραψα λάθος ότι "κάποιος βλάκας Βέλγος" έγραψε ότι θα γίνει πίστα F1 στην Πάτρα και το κράτος θα βάλει 30 εκ.. Οι μαλάκ@@ δεν είναι οι ξένοι που ξέρουν πολύ καλά τι γράφουν αλλά οι δικοί μας που όντως κάνουν τέτοιες παπαριές... ]

Δικαίως έκραξαν ευρωπαικές εφημερίδες και το Antinews τον υπουργό ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη για την έμπνευση του να ξεκινήσει την «κούρσα» της ανάπτυξης στη χώρα με…υδροπλάνα και πίστα για Φόρμουλα 1 - (Ο Σουμάχερ μας μάρανε…)


Κατάληψη Φωτόπουλου στο κτίριο Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ (βίντεο)

Σε κατάληψη του κτιρίου Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ, στην οδό Μεσογείων 190-194, προχώρησε απόψε η ΓΕΝΟΠ, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρός της κ. Ν. Φωτόπουλος.

H ΔΗΜΑΡ ενέκρινε το νέο πακέτο μέτρων

Με 80 ψήφους υπέρ, 21 ψήφους κατά και τρία λευκά, η Κεντρική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς, ενέκρινε το σχέδιο απόφασης για το νέο πακέτο μέτρων.

Από τα 110 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ψήφισαν...

Βλέπω να την κλαίνε οι ρέγγες τη Μέρκελ... αφού θα αναλάβει τη φύλαξή της ο Πανάρας, το χει σίγουρο το λιντσάρισμα

Σύσκεψη με θέμα την επικείμενη επίσκεψη της Angela Merkel, προκειμένου να καταλήξουν στο σχέδιο των μέτρων, πραγματοποιείται από τις 19.30 στο υπουργείο Εξωτερικών.

Η χαρά του έλληνα μαλάκα: Βίντεο με παπά να τραγουδάει μπροστά σε φέρετρο

Ένα στημένο βίντεο (είναι ολοφάνερο, ότι δεν πρόκειται για κηδεία, αφού όλοι οι συμμετέχοντες στη "φάρσα" γελάνε), που έκανε ένας νεαρός στην Κύπρο, γυρισμένο -υποτίθεται- μπροστά σε ένα φέρετρο και το πάσαρε στο site sigmalive ο πονηρός, πέρασε απαρατήρητο στην Κύπρο, αλλά στην Ελλάδα, που τόσος κόσμος θέλει να δείξει ότι...

Ντάνιελ Γκρος: "Η Ελλάδα δεν απειλεί πλέον το ευρώ"

Ο Ντάνιελ Γκρος είναι διευθυντής του Centre for European Policy Studies (CEPS) των Βρυξελλών στην ZEIT-Online. Με νέο άρθρο του υποστηρίζει ότι η Ελλάδα δεν αποτελεί πλέον κίνδυνο για την ασφάλεια του ευρώ και της Ευρωζώνης.

Εκνευρίζει την κυβέρνηση η συμπεριφορά της Σκοπιανής με τον ήλιο της Βεργίνας στην πλάτη

Δηλώνει φανατική «Μακεντόνκα» και δεν το κρύβει… Oπως δεν κρύβει και το τατουάζ με τον Ηλιο της Βεργίνας που έχει χτυπήσει στην πλάτη της. Η πρώτη ανταποκρίτρια της κρατικής τηλεόρασης των Σκοπίων στην Αθήνα, κυρία Μαρίγια Κότοφσκα, υπερασπίζεται με πάθος τις εθνικιστικές θέσεις της κυβέρνησης της χώρας της, ακόμη και στη διάρκεια του briefing στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Βεστερβέλε: Η επίσκεψη Μέρκελ είναι ένδειξη σεβασμού στους Έλληνες

Ως ένδειξη «σεβασμού» και «αναγνώρισης» προς την Ελλάδα και τους Έλληνες χαρακτήρισε την επικείμενη επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε.

Olympiacos -Asteras Tripolis Live Stream Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης (20:30)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω link:

FC Barcelona - Real Madrid Live Stream 18:50 UTC

Δείτε το από τα παρακάτω link:

Κι όμως η Χρυσή Αυγή δε θεωρεί εχθρό της πατρίδας τον κομμουνισμό!

Μια απάντηση σε όλους όσους υποστηρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή συγγενεύει ιδεολογικά με δεξιά αστικά κόμματα, δίνει άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα του κόμματος στις 25 Φεβρουαρίου 2000...

Η επίσκεψη της Μέρκελ και το καθήκον της κυβέρνησης

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Έρχεται η Μέρκελ. Και αν ακούσεις την ρητορική ορισμένων, νομίζεις πως έρχεται ο Αδόλφος να επιθεωρήσει το κατεχόμενο Γκάου του Νότου.

Πάω όμως στοίχημα πως την επόμενη ημέρα, την Τετάρτη, που έρχεται ο θεωρητικός του νεοοθωμανικού ισλαμοφασισμού, ο Νταβούτογλου, ο ΥΠΕΞ της χώρας που κατέχει την μισή Κύπρο, σφαγιάζει τους Κούρδους, βομβαρδίζει την Συρία, απειλεί στο Αιγαίο και υπονομεύει την κυριαρχία μας στην Θράκη, οι «επαναστάτες» θα ρουφήξουν το αυγό τους, μαζί με το φραπόγαλο.

Αμαρτίαι γραφειοκρατών παιδεύουσι Ελλάδα

Έχω πει πολλές φορές ότι σε αυτή τη χώρα έχουμε πρόβλημα θεσμών. Πολλοί από τους θεσμούς που έχουμε επινοήσει, εκτός από αναχρονιστικοί, είναι και βλαβεροί στην οικονομική μας υγεία.

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που έχει αυτή η χώρα είναι η χρήση γης και ποιος αποφασίζει για αυτό.

«Μπορώ να βοηθήσω τις ελληνικές αρχές»

«Είναι σαν οι φορολογικές αρχές να έβρισκαν ένα πτώμα μέσα στο σπίτι. Γνωρίζω ότι οι Ελβετοί έλεγαν ότι δεν έπρεπε να ασχοληθείτε με αυτά τα στοιχεία, έπρεπε να μας τα δώσετε όλα. Ναι, αλλά αν βρούμε ένα πτώμα μέσα στο σπίτι πρέπει να κάνουμε ότι δεν το είδαμε».

«Μουσουλμανικά ονόματα σε δρόμους της Κομοτηνής»


Στη Δυτική Θράκη τα ονόματα των Molla Yusuf, Hafız Galip, Osman Üstüner, Hasan Hatipoğlu και Mustafa Deveci που υπηρέτησαν στη δημοτική μειοψηφία δόθηκαν σε δρόμους της Κομοτηνής.

Αίτημα να ανοίξουν 5.000 τραπεζικοί λογαριασμοί υπέβαλε το ΣΔΟΕ

Από το «κόσκινο» του ΣΔΟΕ -και μάλιστα σε βάθος δεκαετίας- θα περάσουν τα 1.991 ονόματα που αναφέρονται στη «λίστα Λαγκάρντ», μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε.

Μετανάστες δραπέτευσαν από το Κέντρο Υποδοχής του Παρανεστίου

Τρεις μετανάστες από το «στρατόπεδο Πανταζόπουλου» στο Παρανέστι Δράμας, το οποίο λειτουργεί εδώ και λίγες μέρες ως Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών, έχουν δραπετεύσει από το βράδυ της Παρασκευής 5 Οκτωβρίου.

Φραγκούλης ή Λυσσαρίδης για Πρέδρος στον ΠΑΟΚ

Ένα πρόσωπο ευρύτερης κοινής αποδοχής φαίνεται πως θέλει για την προεδρία του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης και το όνομα που ήρθε στο προσκήνιο, είναι του Γιώργου Λυσσαρίδη. Τις σκέψεις του ομογενούς επιχειρηματίας για τον προεδρικό θώκο των «ασπρόμαυρων» αποκαλύπτει το «Βήμα», κάνοντας παράλληλα λόγο και για...

Αυγή για Ψαριανό: Εάν του πετάς μπύρες είναι σαν να πετάς αγριογούρουνα στον Οβελίξ!

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην εφημερίδα Αυγή και στον Βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρη Ψαριανό με αφορμή ένα άρθρο της εφημερίδας με τίτλο «Όχι γιαούρτια στη ΔΗΜΑΡ», το οποίο προτρέπει τους πολίτες να μην βρίζουν και πετάνε αντικείμενα στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ και στους βουλευτές της, για να μην τους επιτρέπουν να παρουσιάζονται ως θύματα.

Γ. Στουρνάρας: Υπάρχουν αποκλίσεις με τρόικα - διαβουλεύσεις και μετά το Εurogroup

Oι διαβουλεύσεις με την τρόικα θα συνεχιστούν και μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup τη Δευτέρα, καθως υπάρχουν ακόμη αποκλίσεις, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, μετά τη νέα συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους της τρόικας και στη συνεχεια με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Νέα στοιχεία για το σκάνδαλο με τα τρόλεϊ του Βερελή και τις MAN-NEOPLAN-ΕΛΒΟ

Η υπόθεση ξεκινά το 2001 με την παραγγελία – προμήθεια 90 ηλεκτροκίνητων λεωφορείων για την εταιρεία του Δημοσίου ΗΛΠΑΠ. Τη δουλειά την παίρνει η ΕΛΒΟ, τότε υπό τον έλεγχο του Ομίλου Ευάγγελου Μυτιλιναίου. Υπεργολάβος είναι η γερμανική εταιρεία ΜΑΝ. Ενδιάμεση εταιρεία η ΝΕΟΡLAN.

Συγκλονιστική πρωτοβουλία των οπαδών του ΟΦΗ

Για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι οι σχέσεις των οπαδών του ΟΦΗ και του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικές, αφού οι Κρητικοί έδωσαν επιταγή για τον οπαδό του ΠΑΟΚ, Μπάμπη Τσολακίδη, που έχει χάσει το ένα πόδι του, στο δυστύχημα των Τεμπών!

Θαύμα του Άγιου Άκη!!! Ανέστησε νεκρό, 7 χρόνια μετά το θάνατό του... για να κάνει τις μπουγάδες στις offshore...

Ακόμα και έναν νεκρό είχε χρησιμοποιήσει ο Άκης Τσοχατζοπουλος, προκείμενου να μην εντοπιστούν λογαριασμοί του στην Ελβετία, μέσω των οποίων διακινήθηκαν εκατομμύρια ευρώ από το μαύρο πολιτικό χρήμα.

Εξετάσεις σε Γ και ΣΤ Δημοτικού εξετάζει το Υπουργείο «Εθνικής» Παιδείας κ' Θρησκευμάτων

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του "Ελεύθερου Τύπου" της Κυριακής, το υπουργείο Παιδείας εξετάζει το ενδεχόμενο να καθιερώσει εξετάσεις στη Γλώσσα και τα Μαθηματικά στη Γ΄ και τη ΣΤ' τάξη Δημοτικού, για την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση των κενών των μαθητών.

Βίντεο: ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 1-1 (γκολ και φάσεις)

Δείτε τα γκολ και τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ (το ακυρωθέν γκολ για ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ στον Φωτάκη και τη βουτιά του Κουτσιανικούλη μόλις είδε ότι άνοιξε πολύ τη μπάλα και τη χάνει):

Χρόνια πολλά ρε!!!

Δείτε εδώ ποια αξιόλογα παιδιά έκλεισαν τα 2 χρόνια στο blogging