08 Οκτωβρίου 2012

ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ

       Ξέρετε για ποιο λόγο η κυβέρνηση πήρε αυτή την απόφαση για ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ?

                      Για αυτόν:

Ξαναλέμε για τους ηλίθιους-Βίντεο: Απαγόρευση πορεία ΚΚΕ το 1999 όταν ήρθε ο Κλίντον

Δείτε το ξύλο που έφαγαν οι κομμουνιστές το 1999... όχι διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα λιτότητας αλλά για την επίσκεψη Κλίντον στην Αθήνα. Η πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία είχε απαγορευθεί και όταν το ΚΚΕ θέλησε να προχωρήσει, έπεσε κλάμα... όπως και αύριο:

Πρόσχημα η χθεσινή κατάληψη-Έτοιμες τις είχε τις αποδείξεις ο μαλάκ@@ της ΓΕΝΟΠ: «Ποιες επιχειρήσεις πλήρωσαν μειωμένο τέλος ακινήτων»

[Απορίας άξιο είναι πάντως πότε πρόλαβαν και βρήκαν τις αποδείξεις για τις οποίες έγινε η χθεσινή κατάληψη! Γιατί χθες όταν τους μπουζούριασαν δεν είπαν ότι βρήκαν τις αποδείξεις που αναζητούσαν... Εκτός αν τις είχαν έτοιμες τις "αποδείξεις" και το χθεσινό ήταν άλλοθι. Θα λένε χωρίς αποδείξεις, όπως κάνουν παρακάτω, οι Φωτόπουλοι ότι χαρίζονται χρήματα στην πλουτοκρατία και η ΔΕΗ θα διαψεύδει αλλά ο κόσμος θα πιστέψει το Φωτόπουλο γιατί έτσι τον βολεύει... τον κόσμο. Πάντως σήμερα οι Φωτόπουλοι δεν προσκόμισαν ούτε μία απόδειξη και ότι στοιχεία έδωσαν είναι αίολα...]

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ λίστα επιχειρήσεων που σύμφωνα με αυτή έτυχαν ειδικής μεταχείρισης από τη ΔΕΗ.


Ρεεε! Για μαλάκ@@ ψάχνετε;;; Στη Δίωξη το φλασάκι για να δούνε αν διαγράφησαν ονόματα!!

[Καλά ρε γαμώτο! Τόσο άσχετοι είναι; Είναι δυνατόν όποιος πείραξε τη λίστα να σας έδωσε το αρχικό φλασάκι και να μην φρόντισε να γράψει το πειραγμένο αρχείο σε νέο φλασάκι και ταυτόχρονα να σβήσει τα revisions που έγιναν στη λίστα;;; Μας δουλεύετε; Που ξέρετε εσείς ότι το φλασάκι είναι που κρατάτε στα χέρια σας είναι το αρχικό που έδωσε η Λαγκάρντ; Και γιατί όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια αντί να το ξαναζητήσουμε από τους Γάλλους πάλι; Έλεος ρε πούσ@@ μου!]

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ μπορεί να διαπιστώσει εάν διαγράφηκαν ονόματα από το «φλασάκι» που περιέχει η «λίστα Λαγκάρντ» με τα 1991 ονόματα Ελλήνων μεγαλοκαταθετών που «έβγαλαν» χρήματα στο εξωτερικό και ειδικά σε Ελβετική Τράπεζα.

Στον εισαγγελέα Βενιζέλος-Παπακωνσταντίνου για τη λίστα

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος και ο πρώην υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου φέρεται να εξετάστηκαν ως μάρτυρες από τους...

Η ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΛΕΞΙΑΔΗ

Με βαθιά οδύνη όλα τα στελέχη της ΝΔ Θεσσαλονίκης αποχαιρετούμε ένα δυναμικό στέλεχος της οργάνωσή μας, έναν ακούραστο αγωνιστή της παράταξης και της ζωής, τον Γρηγόρη Αλεξιάδη.

Πόθεν έσχες για όσους αμείβονται από το Δημόσιο

Στη διασταύρωση των στοιχείων των φυσικών προσώπων που αμείβονται από το Δημόσιο προχωρά η κυβέρνηση, προκειμένου να εντοπιστούν ενδεχομένως αυτοί που αποφεύγουν να δηλώσουν τα εισοδήματά τους, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη και Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

Ισόβια στο δολοφόνο της Ανδριάνας (βίντεο)

Ο άνθρωπος που με την αποτρόπαια πράξη του συγκλόνισε το πανελλήνιο, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Πρόκειται για τον 35χρονο, Ευστάθιος Ευσταθίου που δολοφόνησε την 21χρονη φοιτήτρια Ανδριάνα Γαρδικιώτη στην Καστοριά, . Είναι ο άνθρωπος που όπως έλεγε, την αγαπούσε αλλά τη δολοφόνησε με τον πιο βάναυσο τρόπο, τον Δεκέμβριο του 2011.

Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη σ' αυτή τη χώρα!! Προφυλακιστέος ο Γιάννης Σμπώκος

Από τις 12 το μεσημέρι απολογείται στον ανακριτή ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην γενικός γραμματέας εξοπλιστικών προγραμμάτων Γιάννης Σμπώκος κατηγορούμενος στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, ο οποίος και λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας κρίθηκε προφυλακιστέος.


ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

    Λοιπόν για να ξέρετε που θα πάτε αύριο να διαδηλώσετε,σας έχω συγκεντρωτικά εδώ όλες τις συγκεντρώσεις.
      - ΓΣΕΕ -ΑΔΕΔΥ  στο Σύνταγμα.
      - Ο πρὀεδρος της ΓΣΕΕ ο Παναγόπουλος θα ευρίσκεται έξω από την κεντρική αντιπροσωπεία της LACOSTE στο Κολωνάκι ,διαμαρτυρόμενος για την μόδα 2012-13...

Απίστευτο γέλιο-Λαμπράκης: Ο Ομπάμα μας έδωσε τα 3 τρις γιατί του πουλήσαμε αρχαιοελληνική τεχνολογία (βίντεο)

Νέα εξωφρενική τροπή παίρνει η υπόθεση των 600 δισ. ευρώ που προτίθεται να δανείσει στην Ελλάδα ο Αρτέμιος Σώρρας, καθώς ο Μανώλης Λαμπράκης υποστηρίζει ότι ο άγνωστος μέχρι σήμερα ελληνοαμερικάνος μεγιστάνας είναι κάτοχος απόκρυφης τεχνολογίας που γνώριζαν μόνο οι αρχαίοι Έλληνες. Και αυτήν την τεχνολογία φέρεται ότι πούλησε στους Αμερικανούς για να πάρει 3 τρισ. δολάρια, ενώ είχε και διαστημόπλοιο!

Ο Βαλλιανάτος βγάζει ψεύτη τον Μπαρουφάκη!! (Και δεν του φαίνεται!)

Κόντρα φαίνεται ότι ξέσπασε μεταξύ του Γρηγόρη Βαλλιανάτου και του Γιάννη Βαρουφάκη, αναφορικά με το άρθρο του δεύτερου στο οποίο έδινε παραδείγματα των κακών αποτελεσμάτων της ιδιωτικοποίησης του ρεύματος στη Βρετανία.

Πατριώτες του κώλ@@ ALERT!! Πρέπει να βοηθήσετε το ΚΚΕ στο ξεκίνημα της Επανάστασης... του πληκτρολογίου

Μέσω Διαδικτύου ξεκίνησε η συλλογή υπογραφών στήριξης της πρότασης νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων, των εφαρμοστικών νόμων και των δανειακών συμβάσεων.

Ο Βενιζέλος παρών στην άκρη του τραπεζιού στη συνάντηση των υπουργών με τη Μέρκελ

Μετά από πολλές προσπάθειες ο Ευάγγελος Βενιζέλος πέτυχε να είναι παρών όχι στην τετ-α-τετ συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με την Άνγκελα Μέρκελ αλλά σε αυτή που θα ακολουθήσει με την παρουσία στενών συνεργατών τους.

Ανέκδοτο Δένδια: Να προφυλάξουμε την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό

[Ήθελα να 'ξερα σε ποιους απευθύνεται ο Δένδιας; Περιμένει να σκεφτεί κανείς την Ελλάδα; Αφού όλοι αυτοί που θέλουν αύριο να τα διαλύσουν όλα, αποσκοπούν στην πλήρη κατάλυση του κράτους για να αναδειχθούν από τα συντρίμμια... ]

Έκκληση να διαδηλώσουν ειρηνικά απηύθυνε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ενόψει των αυριανών συλλαλητηρίων για την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου.

Ο Τούρκος Chuck Norris (βίντεο)

Δείτε τον:

Καβγάς σε γάμο-Η νύφη τρώει «μπουκέτο» και ο θείος πεθαίνει από καρδιακή προσβολή [βίντεο]

Αξέχαστες θα μείνουν οι ταυτόχρονες γαμήλιες δεξιώσεις τους (στο ξενοδοχείο Sheraton Mission Hill στην Φιλαδέλφεια) στις δυο νύφες που είδαν τους καλεσμένους και τους συγγενείς τους να πλακώνονται στο ξύλο.

Ραγκούση-Νταλάρα είσαι καραγκιόζης γιατί κυνηγούσες bloggers αντί για φοροφυγάδες

[Και να μας φέρεις πίσω και τα 56.000 που τσέπωσες από τον ΟΕΚ ρε αλήτη!]

Είσαι υποκριτής διότι στις 26/12/ 2010 όταν η εφημερίδα "Το Παρόν" είχε αποκαλύψει ότι η λίστα Φαλτσιανί βρισκόταν στα χέρια του φίλου σου Γ. Παπακωνσταντίνου, εσύ ήσουν ήδη παντοδύναμος και πρώτος τη τάξη «υπερυπουργός» της πιό προδοτικής κυβέρνησης που πέρασε από τη χώρα.

Η ραγισμένη καρδιά του Άκη για την Βίκυ Σταμάτη

Υπήρξε ένας από τους πιο ισχυρούς πολιτικούς της Μεταπολίτευσης. Την εποχή της παντοδυναμίας του όλη η Ελλάδα έτρεχε πίσω του: επιχειρηματίες, εκδότες, δημοσιογράφοι, βουλευτές και ακαδημαϊκοί δάσκαλοι, έκαναν ουρά για να διασφαλίσουν την εύνοια του. «Αν είχες μέσο τον Άκη», λέει ένας παλιός συνομιλητής του, «μπορούσες να ανοίξεις όλες τις πόρτες!»

Αυτή είναι η περιοχή που απαγορεύονται οι διαδηλώσεις όπως το 1999 επί Κλίντον (χάρτης)

Δείτε τη στο χάρτη (κλικ για μεγέθυνση):

Διευθυντές μποϊκοτάρουν την αξιολόγηση στο Υπουργείο Παιδείας

Οι εκπαιδευτικοί, που αποτελούν τον βασικότερο πυλώνα της εκπαίδευσης, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και η ίδιοι στην σύνταξη του ερωτηματολογίου, με βάση το οποίο θα διεξαχθεί η αξιολόγηση.

Βενιζέλος, Σαχινίδης, Παπακωνσταντίνου και Στουρνάρας καλούνται να δώσουν εξηγήσεις στη Βουλή για τη λίστα Λαγκάρντ

Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής κάλεσε τρεις πρώην υπουργούς Οικονομικών αλλά και τον Γιάννη Στουρνάρα προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τη λίστα Λαγκάρντ και τη διαδρομή της από τη Γαλλία στην Ελλάδα. Εκτός από τον Γιάννη Στουρνάρα, κλήθηκαν οι και τρεις τελευταίοι υπουργοί Οικονομικών της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Ευάγγελος Βενιζέλος και Φίλιππος Σαχινίδης.

Λάλησε ο κόσμος!! Πυροβολισμοί στο μετρό Συγγρού - Φιξ. Δύο τραυματίες

Απόπειρα ληστείας στο σταθμό Συγγρού - Φιξ λίγο μετά τις 14. 00 το μεσημέρι της Δευτέρας. Επικρατεί πανικός στο σημείο, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όπλο του ενός από τους δύο δράστες εκπυρσοκρότησε κατά λάθος.

Νεκρός στην Τζακάρτα ο Βλάσης Καμπούρογλου που έδινε τις μίζες στον Άκη-Ποιος ήταν;

Νεκρός σε ξενοδοχείο της Τζακάρτα βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Εξωτερικών, ο Βλάσης Καμπούρογλου, επιχειρηματίας, αντιπρόσωπος οπλικών συστημάτων, ο οποίος θεωρείται ότι ήταν πρόσωπο κλειδί στη δαιδαλώδη διαδρομή του μαύρου χρήματος στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Έτσι! Ελεύθερη η ξεφτίλα και η καφρίλα σε Ομόνοια-Σταδίου-Παν/μίου και Σύνταγμα: Η Αστυνομία απαγορεύει τις διαδηλώσεις σε περιοχές που θα κινηθεί η Μέρκελ!

[Πριν οι μαλάκ@@ αρχίσουν τα "πρωτοφανές" "δεν ξανάγινε" "έχουμε χούντα" κ.λπ να θυμίσουμε ότι το 1999 που είχε έρθει ο Κλίντον είχε απαγορευθεί η πορεία του ΚΚΕ προς την αμερικάνικη πρεσβεία... και βέβαια είχε πέσει το ξύλο της αρκούδας κάτι για το οποίο φαντάζομαι είναι αποφασισμένοι όσοι πάνε αύριο στην πορεία... οπότε δεν θέλω κλάψες]

Tι λέει σε ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ!

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Αθήνας με απόφασή του απαγορεύει τις διαδηλώσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας και στην Αττική Οδό, όπου θα κινηθεί η Μέρκελ! Αντίθετα οι κάφροι μπορούν να τα γαμήσ@@@ τη μάνα σε Ομόνοια, Σταδίου, Παν/μίου και Σύνταγμα, οπότε μη μας ζαλίσουν τα αρχίδ@@ με "γύψους" (όπως λέει ο Παπαδημούλης) και "χούντες"

Η απόφαση της Αστυνομίας:

"Όχι" ΔΗΜΑΡ σε Βρούτση για νομοθετικό προσδιορισμό του κατώτατου μισθού

Διαφωνεί η Δημοκρατική Αριστερά με τον καθορισμό του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα μέσω νομοθετικής ρύθμισης της κυβέρνησης, χαρακτηρίζοντας «τουλάχιστον ατυχή» την ανακοίνωση του υπουργού Εργασίας για το χρονοδιάγραμμα θεσμοθέτησης και εφαρμογής νέου μηχανισμού για τον καθορισμό του κατώτατου μισθού.

Δέσμευσαν τα ακίνητα του Καρούζου

Με εντολή της αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, δεσμεύθηκε την περασμένη Παρασκευή η προσωπική περιουσία του Γιάννη Καρούζου. Συγκεκριμένα δεσμεύθηκαν...

Αναδιάρθρωση ελληνικού χρέους ζητά μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου του ΔΝΤ

Του Κώστα Καρκαγιάννη

Οι ευρωπαϊκές αρχές θα πρέπει να εξετάσουν την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους εφόσον αυτό αποδειχτεί ότι είναι μη βιώσιμο, δήλωσε ένα από τα μέλη του εκτελεστικού συμβουλίου του ΔΝΤ στην ολλανδική εφημερίδα Het Financieele Dadblad.

Θετικό κλίμα για την Ελλάδα

Κρίσιμη θεωρείται η αποψινή συζήτηση στο Eurogroup για την Ελλάδα δεδομένου ότι θα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις για τις επόμενες μέρες ενόψει της επικείμενης Συνόδου Κορυφής στις 18 και 19 Οκτωβρίου.

Όπλο μέσα σε εστιατόριο έβγαλε ο αδελφός του Ηλία Κασιδιάρη

[Καλά ο καθένας λέει ότι θέλει... Το πρωί η είδηση έλεγε ότι απλά είχε μαζί του ένα όπλο σκοποβολής και κάποιος Αστυνομικός τον είδε και τον πήγε στο Τμήμα γιατί, αν και είχε άδεια απαγορεύεται να το κουβαλάει μαζί του. Πριν από λίγο ο Αλαφούζος έγραφε ότι απείλησε "πιθανώς αλλοδαπό"... δηλ. τι θα πει "απείλησε"; "Απείλησε" να τον καθαρίσει; Και εμείς πρέπει να το πιστέψουμε; Τέλος πάντων διαβάστε τι γράφει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:]

Πρωταγωνιστής σε καυγά που σημειώθηκε στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης ήταν ο αδελφός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, Αναστάσιος, o οποίος υπηρετεί στις Ένοπλες Δυνάμεις και συγκεκριμένα ως ανθυπολοχαγός.

Προειδοποίηση για «καμπάνα» στους φαρμακοποιούς της Αχαΐας για το βρεφικό γάλα

Mε την επιβολή χρηματικής ποινής προειδοποίησε η Επιτροπή Ανταγωνισμού τρεις φαρμακοποθήκες και τον φαρμακευτικό σύλλογο Αχαΐας, στο πλαίσιο της λήψης ασφαλιστικών μέτρων εναντίον τους, σε περίπτωση επανάληψης στο μέλλον απαγόρευσης πώλησης συγκεκριμένων γαλάτων πρώτης βρεφικής ηλικίας και τα αντίστοιχα ειδικά γάλατα, μέχρι την έκδοση απόφασης επί της κύριας απόφασης.

Ο Γερμανικός τύπος για την άφιξη Μέρκελ στην Αθήνα

"Η Μέρκελ έρχεται χωρίς χρήματα" διαβάζουμε στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Spiegel. "Η καγκελάριος μεταβαίνει στην Αθήνα, ωστόσο η Γερμανία ματαιώνει εκ προοιμίου τις ελπίδες για πρόσθετη χρηματική βοήθεια" σημειώνει το περιοδικό επικαλούμενο τις χθεσινές τηλεοπτικές δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ότι "η Ελλάδα βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη οικονομική θέση εξαιτίας των δικών της παραλείψεων τις τελευταίες δεκαετίες".

Εντάξει ρε Βαγγέλη σε πιστέψαμε-Να καταθέσει στη Βουλή για τη λίστα Λαγκάρντ ζητά ο Βενιζέλος

«Μόνο η πλήρης παρουσίαση της αλήθειας μπορεί να βοηθήσει τη χώρα να βγει από τον κλοιό της δημαγωγίας και της ισοπέδωσης των πάντων σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή για το μέλλον του τόπου», επισημαίνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε επιστολή την οποία απέστειλε προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ζητώντας να κληθεί να καταθέσει για τη λίστα Λαγκάρντ.

ΝΔ: Εγκληματούν όσοι παρακινούν καταστάσεις χάους και αναρχίας

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις Στρατούλη για τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ.

«Πρακτικές υποκατάστασης του κράτους δεν θα περάσουν», διαμηνύει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, κατηγορώντας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι διαπράττουν έγκλημα όταν παρακινούν καταστάσεις χάους και αναρχίας.

Το δρομολόγιο της Μέρκελ και τα μέτρα (γράφημα)

Γράφημα στο οποίο απεικονίζονται αναλυτικά η διαδρομή της Μέρκελ, οι κλειστοί δρόμοι, τα μέτρα ασφαλείας και το αυριανό πρόγραμμα της Καγκελαρίου.

Ο ορισμός του ηλίθιου που νομίζει ότι τον πιστεύει έστω ένα Έλληνας-Βενιζέλος: Δεν ήξερα τίποτα για τη λίστα (βίντεο)

Τα σχόλια περιττεύουν:

O Λίαμ Νίσον «ξεκληρίζει» την Αλβανική μαφία της Κωσταντινούπολης (βίντεο)

100 εκ. δολάρια εισπράξεις μέσα σε δυο μέρες έκανε το Taken 2 αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για την πιο επιτυχημένη περιπέτεια της χρονιάς. Αυτή την φορά ο πρώην πράκτορας της CIA Λίαμ Νίσον προσπαθεί να σώσει την οικογένειά του από την οργή των μελών της Αλβανικής μαφίας που θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τους συγγενείς του που σκότωσε στο Παρίσι (στα πλαίσια της πρώτης ταινίας).

Το τηλεφώνημα Σαμαρά σε Μέρκελ για ευχές "αποκάλυψε" την επίσκεψη

Σύμφωνα με δημοσίευμα των "Νέων", το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, 3 Οκτωβρίου, ο Έλληνας πρωθυπουργός τηλεφώνησε στην Γερμανίδα Καγκελάριο, για να της μεταφέρει τις ευχές του για την επέτειο επανένωσης των δύο Γερμανιών.

Στα χνάρια του Μπουτάρη και ο Ψωμιάδης

Συσφίγκονται όλο και περισσότερο οι Ελληνοτουρκικές σχέσεις
Ομάδα επιχειρηματιών από την Προύσα της Τουρκίας δέχθηκε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρική Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012, στις 11:45 το πρωί, στην έδρα της Περιφέρειας, παρουσία του Παναγιώτη Ψωμιάδη, της..

Βενεζουέλα: Νέα θητεία για Τσάβες

Βενεζουέλα: Νέα θητεία για Τσάβες
Πρόεδρος της Βενεζουέλας εξελέγη για μια ακόμη φορά ο Ούγκο Τσάβες ο οποίος επεβλήθη του αντιπάλου του, Ενρίκε Καπρίλες, με ποσοστό που προσεγγίζει το 54%.

Τέλη κυκλοφορίας 2013 : Πόσο θα πληρώσουμε (οι υπόλοιποι)

[Λέμε "οι υπόλοιποι" γιατί το θέμα δεν αφορά τους πατριώτες του κώλου και τους αριστερούς, μιας και μέχρι τώρα, έχουν παραδώσει 10 φορές τις πινακίδες καθώς δεν μπορούν να συντηρούν αυτοκίνητα επειδή όπως λένε "ο Αντωνάκης που "ψηφίσαμε" μας πήρε τα σώβρακα ενώ μέχρι πριν 3 μήνες τα φορούσαμε κ.λπ κ.λπ"...]

Δείτε τον αναλυτικό πίνακα τελών κυκλοφορίας 2013, δείτε σε ποιό σημείο της άδειας κυκλοφορίας αναγράφονται οι εκπομπές ρύπων, σε ποιό η ημερομηνία πρώτης ταξινόμησης και τι σημαίνει κάθε κωδικός στην άδεια κυκλοφορίας:

Ραγκούσης: Εγώ έφαγα καλά γιατί ήμουν στο ΠΑΣΟΚ πριν από τον Βενιζέλο

Ο Γιάννης Ραγκούσης παρότι βρίσκεται πλέον εκτός ΠΑΣΟΚ, με συνεχείς δηλώσεις εναντίον της σημερινής ηγεσίας του κόμματος, αφήνει να εννοηθεί ότι δεν αποστρατεύεται αλλά πιθανότατα θα αποτελέσει τον πολιορκητικό κριό όσων από το παλαιό ΠΑΣΟΚ θα θελήσουν να επιτεθούν εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Μπράβο στον Ν. Δένδια !!! (Δεν του το είχαμε...)

Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα οι 18 συλληφθέντες για την κατάληψη του κτηρίου Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος.

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

Τι περιμένει η κυβέρνηση από τη Μέρκελ (video)


Για τις προσδοκίες της ελληνικής κυβέρνησης από την επίσκεψη Μέρκελ, μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, στο πρωινό του ΑΝΤ1, ο οποίος έκανε λόγο για "μήνυμα πίστης"...

Νέα πρόκληση της ΕΛΑΣ! Συνέλαβε αυτούς που έχτισαν την είσοδο στο Δρομοκαΐτιο! Απαπα... (βίντεο)

Σε μία απίστευτη κίνηση διαμαρτυρίας προχώρησαν οι εργαζόμενοι του Δρομοκαΐτειου, οι οποίοι νωρίς το πρωί προσπάθησαν να χτίσουν με τσιμεντόλιθους, την είσοδο του νοσοκομείου.

Άφαντοι 70.000 συνταξιούχοι στην απογραφή του ΙΚΑ

Στις 70.000 ανέρχεται ο αριθμός των συνταξιούχων του ΙΚΑ που δεν έχουν ακόμη απογραφεί, σύμφωνα με τον διοικητή του Ιδρύματος Ροβέρτο Σπυρόπουλο.

Όπως είχε αναφέρει ο διοικητής του ΙΚΑ μιλώντας στη ΝΕΤ, όσοι δεν απογράφηκαν δεν θα πάρουν σύνταξη στις 21 Οκτωβρίου.

Αγρότης με εισόδημα πείνας 496 ευρώ, έχει καταθέσεις 12 εκατομμύρια! Ε, και τι μας το λέτε; Ξεσκίστε τον!

Απίστευτες και όμως ελληνικές υποθέσεις φοροδιαφυγής προκύπτουν από την πρώτη διασταύρωση της λίστας των 54.000 Ελλήνων που έβγαλαν ποσά άνω των 100.000 ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού.

Επαφές Καραμανλή με βουλευτές, Βαρδή και δημοσιογράφους

Έντονη κινητικότητα αναπτύσσει το τελευταίο διάστημα ο πρώην πρωθυπουργός

Κεντρικά γραφεία κόμματος θυμίζει τις περισσότερες μέρες της βδομάδας το πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην πλατεία Μαβίλη. Η συχνότητα με την οποία μπαινοβγαίνουν οι επισκέπτες, μόνο, σε ανενεργό πολιτικό δεν παραπέμπει.

Βασιλικό γεύμα στο Μουσείο Ακρόπολης για τη Μέρκελ


Το πρόγραμμα της καγκελαρίου παραμένει επτασφράγιστο μυστικό και διέρρευσε μόνο η πληροφορία ότι η κυρία Μέρκελ θα απολαύσει ένα γεύμα με τον Πρωθυπουργό στο Μουσείο Ακρόπολης.

Αυτός είναι ο Τράγκας: Δεν πληρώνει ούτε τους μισθούς πείνας που πρότεινε σε εργαζόμενούς του για να έχει κότερο και μαύρα λεφτά

Ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ (ο ίδιος το δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Χατζηνικολάου, πριν χρόνια) που το παίζει δημοσιογράφος, διαπλεκόμενος όσο δεν πάει άλλο, Γιώργος Τράγκας, ξαναχτύπησε. Διαβάστε μόνο στο planet-greece πώς αυτός ο αντιμνημονιακός δημοσιογράφος φέρεται επί της ουσίας χειρότερα και από τον μακελάρη του ΔΝΤ Τόμσεν....

Καταργούνται τα τεκμήρια για μισθωτούς - συνταξιούχους

Τέλος εποχής για τα τεκμήρια διαβίωσης για μισθωτούς και συνταξιούχους με την ενεργοποίηση του περιουσιολογίου από το 2013.

Η "άλωση" του Αιγαίου από τη Τουρκία και η ελληνική σιωπή... αλλά στα γιουσουφάκια φταίει η Μέρκελ

Μεθοδική ,συνεχής και χωρίς καμία απάντηση “άλωση” του Αιγαίου συντελείται κάθε μέρα με τις πτήσεις των τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών,ειδικά στο ανατολικό Αιγαίο. Η φαινομενική “ηρεμία” που αποτυπώνεται στους αριθμούς των παραβιάσεων των τουρκικών αεροσκαφών δεν έχει καμία απολύτως σχέση...

Μεϊμαράκης: Κατέρρευσαν οι ισχυρισμοί Χατζηνικολάου

Την πολιτική σταθερότητα της χώρας, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή, είχε ως στόχο η επίθεση εναντίον του, τονίζει ο πρόεδρος της Βουλής, Β. Μεϊμαράκης, στην πρώτη συνέντευξη που παραχωρεί μετά την εμπλοκή του ονόματός του σε υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος στο "Έθνος της Κυριακής".

Μέρκελ go home!

Η κυρία Μέρκελ έρχεται στην Αθήνα. Σαν δεν ντρέπεται! Τι έρχεται να κάνει; Όλοι στο Σύνταγμα να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στην παρουσία της εκπροσώπου του διεθνούς κεφαλαίου στην χώρα του Μίκη, του Σπίθα, της Αλέκας, του Αλέξη, του Άρη. Δεν θέλουμε τις πολιτικές τους λύσεις. Δεν τους θέλουμε στην πόλη μας. Ζήτω η διεθνής απομόνωση. Ζήτω η Λαϊκή Δημοκρατία της Ελλάδας.

Μετά τη Μέρκελ φτάνει ο Νταβούτογλου.... αλλά τα ΑΕροψεκασμένα γιουσουφάκια και λοιποί πατριώτες του κώλου, θα σκύψουν στα τέσσερα

[Από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ δεν περιμένουμε αντίδραση... οι πατριώτες του κώλου όμως που θέλουν να διαδηλώσουν την Τρίτη έξω από την Γερμανική Πρεσβεία και οι γελοίοι που ζητάνε τις γερμανικές αποζημιώσεις αφού τριάντα χρόνια τώρα φάγανε 3 πακέτα Ντελόρ κ.λπ, γιατί δεν κάνουν μια διαδήλωση...

Η 30ετία του σοσιαλιστικού χαβαλέ

Του Γιώργου Κράλογλου

Τον τίτλο δεν τον σκέφτηκα εγώ. Τον ξεχώρισα από κείμενο του τακτικότατου σχολιαστή “SHMAIOFOROS”. Και τον αξιοποιώ, ως ερέθισμα, για να φωτιστεί ξανά η περίοδος αυτή όπου αντί σοσιαλισμού χτίστηκε, «κυβερνά» και αποφασίζει ένας ιδιόμορφος τριτοκοσμικός «αριστερισμός» ανεξαρτήτως του ποιος είναι στην κυβέρνηση. Ο επαγγελματικός «αριστερισμός» που προσκολλήθηκε ήδη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Βίντεο: To κοπρόσκυλο (σόρυ σκύλοι) στην κλούβα και στη ΓΑΔΑ

Δείτε τον επαναστάτη του 1 και 50, τον Φωτόπουλο να το παίζει ήρωας...μόνο που δεν έχει καταλάβει ότι ο κόσμος πλέον μυρίστηκε ότι τα συγκεκριμένα λαμόγια έχουν φάει πολλά από αυτά που λείπουν από το ταμείο (ξαναθυμίζω: με νόμο Σημίτη το κράτος χώνει κάθε χρόνο στο ταμείο τους 600 εκ.... για να μας λένε ότι είναι υγιές):

Στη ΓΑΔΑ το ΠΑΣΟΚοΣΥΡΙΖΟσκυλο Φωτόπουλος-Διαλύθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. η κατάληψη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Επέμβαση στο κτήριο της ΔΕΗ που τελούσε υπό κατάληψη από τη ΓΕΝΟΠ πραγματοποίησαν τα ΜΑΤ αργά το βράδυ. Οι αρχές προχώρησαν σε 18 προσαγωγές, μεταξύ των οποίων και του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλος.