09 Οκτωβρίου 2012

Επικές φώτο: Θυσιάστηκε ο Τέρενς για τον αρχηγό κι αυτός του περιποιήθηκε τη μάσκα!

Να ρε που γελάτε όταν ο Τέρενς λέει ότι "έχασε τον κόσμο"! Υπάρχουν αποδείξεις της μάχης που έδωσαν τα παλικάρια στις ΣΤΗΛΕΣ του Ολυμπίου Διός. Βέβαια ρε Τέρενς και Πάνο, αν κλαίγεστε για ένα δακρυγόνο, σαν αυτά που έχουμε εμείς φάει δεκάδες τριγύρω από την Τούμπα τη δεκαετία του 80 και του 90 στους αγώνες με τον Ολυμπιακό, πως θα πάτε σε πόλεμο με την Τουρκία υπερασπιζόμενοι με τα κορμιά σας το Αγαθονήσι; Δείτε τις επικές φώτο:

ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ!! Ο Felix Baumgartner πηδάει από τα 37 χιλιόμετρα

Δείτε τον Αυστριακό skydiver Felix Baumgartnerνα πηδάει από τη Στρατόσφαιρα και το ύψος των 37 χλμ:

Σαμαράς: Αργά ή γρήγορα θα πάρουμε την επόμενη δόση

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συζήτηση του Αντώνη Σαμαρά και της Άνγκελα Μέρκελ στο ξενοδοχείο Χίλτον με ομάδα Ελλήνων και Γερμανών επιχειρηματιών.

Ο κ. Σαμαράς λίγο πριν ξεκινήσει η συζήτηση έκανε έκκληση στους παρευρισκομένους να μην τον «αντιμετωπίσουν» ως πρωθυπουργό, αλλά ως δημοσιογράφο. «Ως έναν καλό δημοσιογράφο όμως» συμπλήρωσε, με αποτέλεσμα η αίθουσα να γεμίσει χαμόγελα.

Η επίσκεψη Μέρκελ μέσα από τα γερμανικά ΜΜΕ

Στην σημερινή επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου αναφέρονται ήδη εκτενώς τα περισσότερα γερμανικά ΜΜΕ, μέσω των ηλεκτρονικών τους ιστοσελίδων.

Η Μέρκελ χαιρετίζει την πρόοδο της Αθήνα και υπόσχεται περαιτέρω ενίσχυση, γράφει στον κύριο ηλεκτρονικό τίτλο της η εφημερίδα DIE ZEIT.

Εντάξει κομμούνια! Η Επανάσταση πέτυχε! Τη διώξατε τη Μέρκελ, τώρα άντε στα σπιτάκια σας

Στους κανονικούς της ρυθμούς επιστρέφει η Αθήνα μετά την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελάριου. Η Άνγκελα Μέρκελ επιστρέφει στο Βερολίνο. Οι δρόμοι που είχαν κλείσει ανοίγουν σταδιακά, ενώ στις 19:30 άνοιξαν όλοι οι σταθμοί του μετρό.


Κυβερνοεπιθέσεις κατά κυβερνητικών ιστότοπων-Βίντεο Anonymous

Εκτός λειτουργίας τέθηκαν την Τρίτη ιστότοποι δημόσιων υπηρεσιών. Αργά το βράδυ της Δευτέρας, οι Anonymous δήλωσαν τη συμπαράσταση τους στον ελληνικό λαό λόγω των σκληρών μέτρων και με αφορμή την επίσκεψη-αστραπή της Γερμανίδας καγκελαρίου στην Αθήνα.

Σμπώκος: Δεν είμαι εγώ ο… boskos. Ο Άκης με μπερδεύει με κάποιον άλλο

«Δεν είμαι εγώ το πρόσωπο που αναφέρει στις σημειώσεις του ο Άκης Τσοχατζόπουλος». «Το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται ο πρώην υπουργός δεν ταιριάζει με εμένα αφού εγώ δεν είχα ουδέποτε δεκαπεντάχρονη κυβερνητική συνεργασία μαζί του». «Αναφέρεται κωδικοποιημένα το όνομά μου και στην πραγματικότητα να εννοεί κάποιον άλλον».

Έξι τραυματίες, 217 προσαγωγές και 24 συλλήψεις-Κουκουλοφόροι διέλυσαν τη συνάθροιση των ΑΕροψεκασμένων

Συνολικά έξι άτομα διακομίστηκαν με τραύματα σε νοσοκομεία, μετά τα διάσπαρτα και μεμονωμένα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο των συλλαλητηρίων διαμαρτυρίας.

Φώτο: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ! Ο διαδηλωτής που έδειξε το δρόμο στις ανέραστες Κνίτισες

Δείτε τον "διαδηλωτή" που σύμφωνα με πληροφορίες είναι Βρετανός:

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Merkel – Σαμαρά με επιχειρηματίες-Αναχώρησε για το αεροδρόμιο η Μέρκελ

Μετά το τέλος της συνάντησης με τον Παπούλια, η Angela Merkel μετέβη με το ίδιο αυτοκίνητο με τον Αντώνη Σαμαρά στο ξενοδοχείο Hilton. Eκεί πραγματοποιείται συνάντηση με επιχειρηματίες στο πλαίσιο των διμερών σχέσεων των δύο χωρών.

Ρεκόρ καταδικών μέσα σε μία ημέρα για την Τουρκία από το ΕΔΑΔ

Ένοχη για παραβιάσεις της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε είκοσι μία (21) υποθέσεις έκρινε την Τουρκία το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Στο Λουξεμβούργο μεταφέρει την ΦΑΓΕ ο πρώην πεθερός του Καμμένου... Δίκιο έχει! Πρέπει να σκεφτεί τα εγγόνια του....!

[Έτσι είναι τα λαμόγια! Από τους ιθαγενείς θέλουν να παίρνουν μόνο το 1,5 ευρώ για το λίτρο το γάλα... και να δίνουν στους μαλάκες τους αγελαδοτρόφους τα 25 λεπτά... Πως αλλιώς θα περισσέψουν τα μύρια για να θρέψουν τους βλάκες που σπουδάζουν σε παν/μια του εξωτερικού; Ξεφτιλισμένοι!! Βέβαια καλά κάνουν γιατί οι μαλάκ@@ οι Έλληνες...

ΟΥΦΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΝΕΛ

Εν μέσω των διασταυρούμενων πυρών των κουκουλοφόρων και των διμοιριών των ΜΑΤ βρέθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Τέρενς Κουίκ, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, προκειμένου να συμμετέχουν σε διαδήλωση που είχαν προγραμματίσει.

Δραματική ανατροπή υπέρ του Μιτ Ρόμνεϊ δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Η μεγάλη επιτυχία του Μιτ Ρόμνεϊ στο σπρώτο τηλεοπτικό ντιμπέιτ με τον Μπαράκ Ομπάμα φαίνεται ότι αντανακλάται και στις δημοσκοπήσεις όπου αρχίζει να φαίνεται η πρώτη ανατροπή.

Τι κατάλαβε η κυβέρνηση μετά τις συζητήσεις με την Μέρκελ



Κορυφαίοι κυβερνητικοί παράγοντες μετά την συνάντηση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, μιλώντας με δημοσιογράφους τόνισαν πως «τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

Στον Παπούλια συνόδευσε ο Σαμαράς τη Μέρκελ (βίντεο)

Με τα πόδια πήγαν από το Μαξίμου στο Προεδρικό Μέγαρο οι Σαμαράς-Μέρκελ. Φτάνοντας και αφού ο Σαμαράς αποχώρησε μετά τις συστάσεις,έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις

Παπούλιας:

Η Task Force λέει «όχι» σε απολύσεις στο Δημόσιο

Ενα φίλο βρήκε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, στο πρόσωπο του Πιέρ Λεπετίτ, γενικού επιθεωρητή Οικονομικών Υποθέσεων της Γαλλίας και μέλος της Task Force, ο οποίος τάχθηκε ανοικτά κατά των απολύσεων προσωπικού στο Δημόσιο.

Σαμαράς: «Ο λαός ματώνει» - Μέρκελ: «Η Γερμανία είναι φίλη» (βίντεο)

Ως φίλη υποδέχθηκε την Άνγκελα Μέρκελ ο Αντώνης Σαμαράς όπως είπε στις δηλώσεις του κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε ότι στις συνομιλίες κυριάρχησε η ειλικρίνεια η αμοιβαία κατανόηση και το πνεύμα συνεργασίας.

Ξεβράκωτος στο Σύνταγμα... Να δούμε όμως και καμιά γυναίκα κομμουνίστρια να διαμαρτύρεται

Δείτε τον:

Πάλι παραπλανεί τους ηλίθιους ο Νικολάκης

Βέβαια για άλλη μια φορά ο Χατζηνικολάου παραπλανεί μέσω του τίτλου, γιατί η αναφορά Καμπούλ κολλάει στα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη Μέρκελ και όχι στην κατάσταση στην Ελλάδα... αλλά και για την Ελλάδα να το έλεγαν... άδικο θα είχαν αν κρίνουμε από τη φωτογραφία; Δείτε τη φώτο:

Απίστευτη μαλακ@@ δημοσιοκάφρων ότι η Μέρκελ μίλησε για γραφείο Καραμανλή!! Δείτε τι είπε πραγματικά!

Βγήκε ο παπάρας ο Κουρτάκης και έγραψε την παπαριά του την οποία πήραν όλοι:

Χαρτοπόλεμο παίζουν οι προδότες ΑΕροψεκ(λ)ασμένοι αντί να είναι στα κάγκελα του φράχτη στο Σύνταγμα μαζί με τον Αλέξη: Εξώδικη διαμαρτυρία στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Σε εξώδικη διαμαρτυρία προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσαν ότι προχωρούν οι Ανεξάρτητοι για τη χθεσινή απαγόρευση των δημόσιων συναθροίσεων από τον γενικό αστυνομικό διευθυντή.

Θόδωρος Αγγελόπουλος: Εγώ δεν ζήτησα ποτέ έκπτωση από κανέναν, πλήρωσα όσα κανόνισε ο Μπένυ

Διαψεύδει τις καταγγελίες της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αγγελόπουλος, περί μη καταβολής του τέλους ακίνητους περιουσίας.

Ο Τσίπρας στο Σύνταγμα με τον Γερμανό Κομμουνιστή

Επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί από χθες και ο Γερμανός Πρόεδρος του κόμματος Die Linke, δηλ. των απολιθωμάτων του ανατολικογερμανικού κομμουνιστικού παραδείσου, ο Riexinger.

Κι όμως κάποιος προδότης χαιρέτησε τη Μέρκελ στο δρόμο!! (βίντεο)

Στο Μαξίμου έφτασαν Μέρκελ και Σαμαράς πριν από λίγο. Σε όλη τη διαδρομή δύο ήταν τα συμβάντα. Κάπου στη Μεσογείων κάποιος πέταξε ένα μπουκάλι στην αυτοκινητοπομπή που τη μετέφερε. Ενώ περνώντας έξω από το Ερρίκος Ντυνάν, όπου πριν λίγο ΜΑΤ και εργαζόμενοι ήρθαν στα χέρια, πολλοί συγκεντρωμένοι...

Πάλι λουφάρει ο Καμμένος!! Άφησε τον πόλεμο στο Σύνταγμα και πήγε για καφέ στη Γερμανική Πρεσβεία! (φώτο-βίντεο)

Με καμιά 10αριά βουλευτές του πήγε να διαμαρτυρηθεί στη Γερμανική Πρεσβεία ο Πάνος Καμμένος, αφήνοντας εκτεθειμένη τη δεξιά πτέρυγα της μάχης!! Εγκατέλειψε τη θέση που έπρεπε να υπερασπιστεί, τις ΣΤΗΛΕΣ του Ολυμπίου Διός, για να κρυφτεί στην ασφάλεια της Πρεσβείας!!

Φώτο και βίντεο από την υποδοχή Μέρκελ από τον Σαμαρά

Δείτε φώτο και βίντεο:

Κι όμως! Ναζί ομοφυλόφιλοι στο κέντρο της Αθήνας!!! (Φώτο))

Δεν υπάρχουν μόνο στην Αμερική, οι γνωστοί Ναζί ομοφυλόφιλοι, αλλά και στην Αθήνα! Ζούν ανάμεσά μας και βρήκαν ευκαιρία να βγούν με τις στολές που συνατιούνται στα γκέιμπαρ που κυκλοφορούν!. Δείτε τους:

Ελεύθερος σκοπευτής πάνω στη Βουλή (φώτο)

Δείτε τη φώτο:

Προσγειώθηκε η Μέρκελ! Δείτε την πρώτη φώτο απ' το αεροδρόμιο

Δείτε την πρώτη φώτο:

Η επίσκεψη Αντενάουερ το 1954 κράτησε 1 βδομάδα!

Όταν ο καγκελάριος Αντενάουερ είχε επισκεφθεί την Ελλάδα το 1954, έμεινε εδώ 1 βδομάδα. Μετά την Αθήνα όπου συναντήθηκε με τον Παπάγο τον Βασιλιά Παύλο και τον Πρόεδρο της Βουλής Ροδόπουλο, ταξίδεψε με πλοίο της γραμμής για τη Σαντορίνη όπου έμεινε 2 μέρες.

Η …Μεγάλη Τετάρτη του Πανίκα

Ξεκίνησε η κρισιμότερη εβδομάδα για την πολιτική σταδιοδρομία του Παναγιώτη Ψωμιάδη, καθώς μετά από ενάμιση χρόνο δικαστικών περιπετειών έφτασε και πάλι η ώρα του Αρείου Πάγου.
 Την Τετάρτη εξετάζεται από το ανώτατο δικαστήριο το αίτημά του για ακύρωση της απόφασης που τον καταδικάζει σε ένα χρόνο φυλακή με αναστολή, για την υπόθεση της μείωσης προστίμου σε

Βίντεο: Ερημιά και προσαγωγές στο κέντρο της Αθήνας

Δείτε τα:

Στον ελληνικό εναέριο χώρο μπήκε η Μέρκελ (φώτο)

Δυστυχώς το αεροπλάνο της δεν "τράκαρε" όταν το στρίμωξαν δύο άλλα πάνω από τη Δράμα:

Τελικά η Δικαιοσύνη λειτουργεί! Ελεύθερος ο Ανδρουλιδάκης... αν και δεν είχε μπει και ποτέ μέσα

Ελεύθερος αφέθηκε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ανδρουλιδάκης, που έχει φεσώσει όλο το σύμπαν συμπεριλαμβανομένου του κράτους. Ως γνωστόν είχε κριθεί προφυλακιστέος Α’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, στις 30 Ιουλίου του 2012. Φυσικά στην Ελλάδα...

Φταίνε πάντα οι ξένοι, οι Εβραίοι, οι Μασόνοι, οι γερμανοί, αλλά ποτέ το κακό μας το κεφάλι

Τελικά δεν έχουμε το Θεό μας και μας φταίει και η Μέρκελ κι από πάνω. Μας φταίνε όλοι οι άλλοι, οι ξένοι, οι δανειστές, η τρόικα, οι Εβραίοι, οι Μασόνοι, οι ανέραστοι Γερμανοί, οι κομμουνιστές, αλλά ποτέ δε μας φταίει το κακό μας το κεφάλι. Η λέξη αυτοκριτική είναι άγνωστη σε όλους ή τουλάχιστον σε μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού που ανεχόταν επί χρόνια να γίνεται πάρτι με τα λεφτά του δημοσίου.

Μέτρα από ξηράς και αέρος

Μέτρα από ξηράς και αέρος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας για την επίσκεψη της Γερμανίας Καγκελαρίου στην Αθήνα. Από τις πρώτες πρωινές ώρες μοτοσικλέτες της ΕΛΑΣ περιπολούν κατά μήκος της διαδρομής που θα ακολουθήσει η αυτοκινητοπομπή, ενώ σύμφωνα με την απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, απαγορεύονται οι συναθροίσεις και οι συγκεντρώσεις στην περιοχή του κέντρου, όπου θα κινηθεί κατά την επίσκεψή της η Άγκελα Μέρκελ.

ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή: Μια συμπαράταξη που αποσιωπήθηκε… πρόλογος μελλοντικής Κυβέρνησης

Συναντήθηκαν στη Βουλή, φαντάζομαι ότι θα συναντηθούν σήμερα και στους δρόμους.

Ο λόγος για τον ΣΥΡΙΖΑ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες και την Χρυσή Αυγή.

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

Ο Βενιζέλος φρόντισε για το νόμιμα μειωμένο χαράτσι των μεγάλων!!! Τα ζώα της ΝΔ θα διορθώσουν την αδικία;;;

Με μία παράγραφο που πέρασε στα ψιλά της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της 16ης Δεκεμβρίου του 2011, ο τότε υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου και σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος έδωσε τη δυνατότητα σε μεγάλες επιχειρήσεις να πετύχουν τεράστιες εκπτώσεις στο χαράτσι των ακινήτων που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Γελάει η Γερμανία με τις παπαριές Τράγκα

«Η Μέρκελ συμπεριφέρεται σαν δεύτερος Χίτλερ, με μεθόδους δικτάτορα». Με τα λόγια αυτά, ο Γιώργος Τράγκας «καλωσορίζει» την Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.

Υδροφόρες έξω απ' του Μαξίμου (φώτο)

Υδροφόρες της Αστυνομίας έχουν πάρει θέση στην Ηρώδου Αττικού, ενώ έχει κλείσει ο Εθνικός Κήπος:

Πάγκαλος: O guardian δημοσίευσε το άρθρο του Τσίπρα για να του κάνει πλάκα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter επιτέθηκε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για το άρθρο του στη βρετανική εφημερίδα guardian.

Στον αέρα για την Ελλάδα η Μέρκελ (φώτο)

Πριν από 40 λεπτά ξεκίνησε το ταξίδι του για την Ελλάδα το Airbus A319-133X της Γερμανικής Πολεμικής Αεροπορίας που μεταφέρει τη Μέρκελ στην Ελλάδα:

(κλικ για μεγέθυνση)

Η λίστα και οι συντάξεις

Μιχάλης Ιγνατίου

Ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκαν οι αρμόδιοι τη λίστα με τις καταθέσεις Ελλήνων πολιτών σε τράπεζα της Ελβετίας, την οποία είχε δώσει η κ. Κριστίν Λαγκάρντ στην ελληνική κυβέρνηση, ήταν απαράδεκτος και αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι η έγνοια των πολιτικών είναι πάνω απ' όλα η συγκάλυψη και όχι η αποκάλυψη.

Θα γευματίσει με κέτερινγκ στο Μαξίμου-Δεν καλούν τον Βενιζέλο γιατί δε θα φτάσει το φαί

Δεν θα γίνει τελικά το γεύμα του Πρωθυπουργού με την Ανγκελα Μέρκελ στο Μουσείο Ακρόπολης, με θέα τον ιερό βράχο. Οι φόβοι ότι θα προκληθούν εκτεταμένα επεισόδια αν η κυρία Μέρκελ εξέλθει από το Πρωθυπουργικό Μέγαρο επιβάλλουν αλλαγή σχεδίων. Η γερμανίδα καγκελάριος θα φάει στο Μέγαρο Μαξίμου, με κέτερινγκ, αφού το εστιατόριο έκλεισε, με εντολή Σαμαρά.

Έλληνες αθλητές ρωτάνε τη Μέρκελ

Πέντε άνθρωποι του ελληνικού αθλητισμού απάντησαν στον "Ελεύθερο Τύπο" για το ερώτημα το οποίο θα απεύθηναν στην Ανγκελα Μέρκελ αν την συναντούσαν από κοντά στην επίσκεψή της στην Αθήνα. Οι 4 άνδρες ρώτησαν σοβαρά πράματα εκτός από την πατριώτισσα του κώλου που την πέτυχαν σε περίοδο και δεν ήξερε τι της έφταιγε.

Αναλυτικά τα όσα ρώτησαν:

Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Επιθετικός του ΠΑΟΚ)

"Μη μιλάτε άλλο, αυτό είναι ναρκισσισμός!" Σε ποια ψωνισμένη της Βουλής το είπαν;

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου υπέβαλε χθες ερωτήσεις στον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Σπύρο Κλαδά επί 39 ολόκληρα λεπτά ! Αυτό προκάλεσε την επίπληξή της από τον πρόεδρο της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Τάσο Νεράτζη ο οποίος της ζήτησε να συντομεύει.

Παρεμβάσεις μπας και πέσουν οι τιμές

Στην κατάργηση αγορανομικών διατάξεων ηλικίας άνω των 60 ετών και μιας σειράς εμποδίων που αυξάνουν το κόστος των προϊόντων προχωρά το υπουργείο Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού της αγοράς, της ενίσχυσης του ανταγωνισμού και της μείωσης των τιμών.

Οι εφτά ώρες που θα συγκλονίσουν την Αθήνα

Της Μαρίνας Μάνη

“Τιποτα δεν είναι φυσιολογικό όταν η Μέρκελ επισκέπτεται τη δεδομένη χρονική στιγμή την Αθήνα”, σημείωνε χθες το Spiegel, με την παρατήρηση ότι το μήνυμα που θα μεταφέρει η καγκελάριος θα είναι πως “η Γερμανία δεν θα εγκαταλείψει τους Ελληνες”.

Πώς πέθανε ο Bλάσης Καμπούρογλου, που κουβαλούσε τις ρώσικες μίζες του Ακη

Ο θάνατος του Βλάση Καμπούρογλου έρχεται να προστεθεί σε δύο δολοφονίες Ρώσων που είχαν προσπαθήσει να βρουν την άκρη του νήματος για την υπόθεση προμήθειας των ρωσικών TOR-M1 στην Ελλάδα. Χωρίς εμφανή ίχνη εγκληματικής ενέργειας και χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτοκτόνησε βρέθηκε νεκρός χθες στην Ινδονησία ο 61χρονος έμπορος οπλικών συστημάτων Βλάσης Καμπούρογλου που αναμίχθηκε στην υπόθεση με τις μίζες Τσοχατζόπουλου.

Έχει χαθεί το μέτρο! Βρίζουν όλοι τον Τόμσεν τον βρίζουν και οι θαμώνες του Κολονακίου...

Το... ντρες κόουντ στη συνάντηση του Σαββάτου μεταξύ Στουρνάρα και τρόικας ήταν πιο χαλαρό. Ούτε ο Γιάννης Στουρνάρας, ούτε ο Πολ Τόμσεν φορούσαν γραβάτα.

Μετά τη συνάντηση ο Τόμσεν σταμάτησε την αυτοκινητοπομπή του σε...

Τι σηματοδοτεί η επίσκεψη της Μέρκελ στην Ελλάδα

Γράφει η Μαριέττα Μπακαλοπούλου

Το αυστηρό πρωτόκολλο των διεθνών διαπραγματεύσεων λειτουργεί ως ομπρέλα σε αρκετές περιστάσεις, το οποίο δεν επιτρέπεται να παραβιάζεται από κανέναν. Όλοι θυμόμαστε την απόπειρα συνάντησης του Aρχηγού Aξιωματικής Aντιπολίτευσης προεκλογικά, με τον Πρωθυπουργό της Γαλλίας, Φρανσουά Ολλάντ και τα πυρά που εξαπέλυσε ο πρώτος μετά τη μη ικανοποίηση του αιτήματος του. Ακόμη μια περίπτωση απόπειρας να...
Διαβάστε τη συνέχεια στο logia-starata.blogspot.gr

Μόνο ο Πάνος Καμμένος μπορεί να μπέρδεψε τους Στύλους του Ολυμπίου Διός με τις στήλες της μπιρίμπας

Στύλοι, κίονες, κολόνες ρε Πάνο! "Στύλοι του Ολυμπίου Διός"! Στο έλεγε ο δάσκαλος από την 4η Δημοτικού και ακόμα το μπερδεύεις με τις στήλες στη μπιρίμπα...

Χρεώνονται οι οφειλέτες τα τηλεφωνήματα που τους κάνουν οι εισπρακτικές εταιρείες;

Με αφορμή καταγγελία που δέχτηκε η Γενική Γραμματεία καταναλωτή, γνωστοποιεί πως θα διεξάγει έρευνα ώστε να διαπιστώσει εάν οι εισπρακτικές εταιρείες χρεώνουν στους οφειλέτες τα τηλεφωνήματα που τους κάνουν.

Επειδή οι ξερόλες λένε ότι το φάρμακο είναι λάθος: Εγκρίθηκε η δόση των 4,3 δισ. ευρώ για την Πορτογαλία με χαλάρωση των στόχων κατά 1 έτος

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης έδωσαν τη Δευτέρα το πράσινο φως για την επόμενη δόση στο πρόγραμμα της Πορτογαλίας όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.

Γιούνκερ:"Είμαι εντυπωσιασμένος από τις προσπάθειες που κάνει η ελληνική κυβέρνηση"

Σημαντική πρόοδο διαπίστωσε είδε ο πρόεδρος του Εurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην Ελλάδα, μετα την ενημέρωση που είχε από την τρόικα για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την ελληνική κυβέρνηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Εξι κρούσματα λεπτοσπείρωσης στη Ζάκυνθο

Για έξι ύποπτα κρούσματα λεπτοσπείρωσης στην ευρύτερη περιοχή της περιφέρειας, κάνει λόγο με επείγουσα ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, διευκρινίζοντας ότι από αυτά τα δύο έχουν επιβεβαιωθεί εργαστηριακά και τα υπόλοιπα διερευνώνται.

Ο οίκος Moody’s υποβάθμισε την Κύπρο

Ο οίκος αξιολόγησης Moody΄s ανακοίνωσε την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου σε Β3 από Βα3, σημειώνοντας ότι το outlook παραμένει αρνητικό.

Οι Anonymous έριξαν τη σελίδα της Αστυνομίας και της Κυβέρνησης

Τη σελίδα της Αστυνομίας κατάφεραν και έριξαν πριν από λίγο οι Anonymous. Το ίδιο έκαναν και με την Κεντρική σελίδα της Κυβέρνησης. Δείτε τι έγραψαν στο twitter: