10 Οκτωβρίου 2012

Διαμαρτυρία 100 "γραφικών" έξω από την Τουρκική Πρεσβεία... οι αληθινοί πατριώτες του κώλου διαμαρτυρήθηκαν χθες υπό τις οδηγίες των κομμουνιστών... για την τσέπη τους (βίντεο)

[Μπράβο μαλάκες "πατριώτες του κώλου"... διαμαρτυρηθήκατε χθες, για την τσέπη σας, μαζί με αυτόν το μαλάκα της φώτο...

Βίντεο: Που είστε σήμερα να διαδηλώσετε ρε φλούφληδες με τις στολές

Πόσο μαλάκ@@ είστε ρε γελοίοι που χθες παρελάσατε και σήμερα λουφάξατε; Πιο μαλάκ@@ πεθαίνετε... Θαυμάστε τους "καταδρομείς" του κώλου που κάναν χθες τους μάγκες και σήμερα μούγγα:

«Καμπάνες» 390.000 ευρώ σε εισπρακτικες εταιρείες

Πρόστιμα συνολικού ύψους 390.000 ευρώ επέβαλε το Τμήμα Μητρώου Εταιρειών Ενημέρωσης της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, για παραβάσεις του νόμου 3758/2009 περί εταιρειών ενημέρωσης ληξιπρόθεσμων οφειλών (γνωστές ως εισπρακτικές).

Bloomberg: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη παραγωγός χρυσού στην Ευρώπη

Στη μεγαλύτερη χώρα παραγωγής χρυσού στην Ευρώπη μπορεί και να μετατραπεί η Ελλάδα, αφού όπως επισημαίνεται σε άρθρο του Bloomberg, έχει τη δυνατότητα ως το 2016, να παράγει 425.000 ουγγιές χρυσού, αξίας 757 εκατ. δολαρίων. Στο ίδιο άρθρο, βέβαια, καταγράφονται και τα γραφειοκρατικά εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην εξόρυξή του.

Κομμούνι: "Με συνέλαβε Αστυνομικός με τη φασιστική σημαία της Β. Ηπείρου στο μανίκι"... Ρε αι στα διάολα παλιομαλάκ@

[Ρε τσογλάνι πες μας ποια κατουρημένη ποδία φίλησες για να διοριστείς στο δημόσιο και άσε τις παπαριές... τοξέρουμε ότι είσαι προδότης... δεν χρειάζεται να τοαποδείξεις]

Την καταγγελία πως ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που τον προσήγαγε έφερε πάνω του διακριτικά που παραπέμπουν σε «φασιστικές ομάδες», έκανε ο ιατρός και γενικός γραμματέας του Σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», Κώστας Καταρχιάς.

Στα 6,6 δισ. ευρώ μειώθηκε το έλλειμμα του Προϋπολογισμού

Στα 6,6 δισ. ευρώ μειώθηκε το ταμειακό έλλειμμα του προϋπολογισμού στο εννεάμηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου, από τα 19,2 δισ. ευρώ που ήταν το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Παραβιάσεις την ημέρα επίσκεψης Νταβούτογλου

Ένας σχηματισμός με τέσσερα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, εκ των οποίων τα δυο ήταν οπλισμένα έκανε μια παράβαση του FIR Αθηνών και δυο παραβιάσεις του Ελληνικού εναέριου χώρου, στην περιοχή του Βορείου Αιγαίου.

ΠΓΔΜ: «ΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ» ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΖΗΤΕΙ ΚΟΜΙΣΙΟΝ

Την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της ΠΓΔΜ με την ΕΕ, πρότεινε για τέταρτη φορά σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά την παρουσίαση της έκθεσης προόδου της χώρας για το 2012, τονίζοντας παράλληλα ότι το θέμα της ονομασίας θα ληφθεί υπόψη στα πρώτα στάδια των διαπραγματεύσεων.

Ο Καμπούρογλου και ο Οτσαλάν

«Χορηγός του Οτσαλάν βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου». Αυτός είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της αγγλικής έκδοσης της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet, το οποίο αναφέρεται στον επιχειρηματία Βλάση Καμπούρογλου το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

«Βόμβα» Πεπόνη!! Θεωρεί ότι ο Βενιζέλος του έδωσε «πειραγμένη» λίστα Λαγκάρντ

Βόμβα πριν από λίγο. Ο εισαγγελέας Γρ. Πεπόνης, ζητά από τους αρμόδιους να του δώσουν την… αυθεντική λίστα Λαγκάρντ με τα ονόματα που έβγαλαν στο εξωτερικό χρήματα. Προφανώς αυτό σημαίνει ότι θεωρεί τη λίστα που του δόθηκε πλαστή η «πειραγμένη».

ΕΚΤΑΚΤΟ! Παραιτείται η Μέρκελ μετά την κριτική Ταμίλου*

* Αυτό το "Ταμήλος" δεν είναι φαγώσιμο... είναι βουλευτής της ΝΔ που ασχολήθηκε με τη Μέρκελ προκειμένου να γίνει γνωστός

Ο Μιχάλης Ταμήλος βλέπει φως στο τούνελ της κρίσης για τη χώρα μας

Θαύμα!... Ο Μιχάλης Ταμήλος βλέπει φως στο τούνελ της κρίσης για τη χώρα μας. Ο βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. μιλώντας στη Λέσχη 97,6 και αφού μόλις είχε παραλάβει το προσχέδιο του προϋπολογισμού εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι όλα θα πάνε καλά.

Όμορφος κόσμος, αντι-Μερκελικά πλασμένος – Ποιοι είναι όμως οι «πατριώτες»;

Κατερίνα Παναγοπούλου

Όποιος τη βρίζει είναι πατριώτης, όποιος δεν το κάνει είναι δοσίλογος προδότης, φιλομνημονιακός, βολεμένος, φίλος των Γερμανών και του Αρτέμη Μάτσα προσωπικά.

Κάπως έτσι αποκωδικοποιούνται τα μηνύματα που σωρηδόν αναρτήθηκαν στα social media σχετικά με την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ, από δικαίως και αδίκως «Αγανακτισμένους», αλλά και πολιτικούς που προσπάθησαν να ψυχαγωγήσουν το φιλοθεάμον κοινό και τους ψηφοφόρους τους που θέλουν όλο και πιο εντυπωσιακό show, όλο και πιο δυνατές ατάκες, όλο και μεγαλύτερο πλησίασμα του πολιτικού στο επίπεδο του μέσου προς τα κάτω ψηφοφόρου.

Πριν λίγα χρόνια θα φάνταζε απίστευτο βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου να αναρτήσει φωτογραφία αγάλματος με υπερμεγέθες προτεταμένο μόριο συνοδευόμενο από σεξουαλικό υπονοούμενο σχετικά με την επίσκεψη αρχηγού κράτους στη χώρα μας. Κι, όμως, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Παύλος Χαϊκάλης ανάρτησε την εν λόγω φωτογραφία στο προφίλ του στο twitter συνοδεύοντάς την με ανάλογο σεξουαλικό σχόλιο απέναντι στη Γερμανίδα καγκελάριο.

Αντίστοιχα, ο αρχηγός του κόμματος κ. Πάνος Καμμένος καλούσε μέσω twitter με κεφαλαία γράμματα: «Την Τρίτη ελληνικές σημαίες σε όλα τα μπαλκόνια, η Ελλάδα είναι κυρίαρχη χώρα» θυμίζοντάς μας σκηνές από την ταινία της Βουγιουκλάκη «Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά» όταν τελείωσε ο πόλεμος και πατριώτες βγήκαν με τις σημαίες στα μπαλκόνια.

Ιστορίες για γέλια, αλλά βασικά για κλάματα, πασπαλισμένες με ανέξοδες μεγαλοστομίες περί χούντας και φασισμού.

«Η Μέρκελ έρχεται για να στηρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά και τα συμφέροντα των γερμανικών επιχειρήσεων», έγραφε στο δικό του προφίλ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Σύνθημα δυνατό, πιασάρικο και ευθύ.

Τι φταίει τελικά; Συλλογική ζαλάδα; Πολιτικός αυτισμός; Μαζική αμνησία; Πολιτική του πονταρίσματος στα συντρίμμια της καταστροφής;

Δε διαφωνεί, βέβαια, κανείς ότι είναι πιο εύκολο όταν έχεις έναν βολικό εχθρό. Ο Καβάφης, άλλωστε, το έχει διαπιστώσει 100 χρόνια πριν «Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους; Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις.»

Ας διαδηλώσουμε, λοιπόν, όλοι εναντίον της Μέρκελ. Άλλωστε, αυτή μας έβαλε να φοροδιαφύγουμε, να χρεοκοπήσουμε τα ασφαλιστικά ταμεία, να απασχολήσουμε ανασφάλιστους εργαζόμενους, να μην κόβουμε αποδείξεις, να πάρουμε μαϊμού επιδόματα, να έχουμε κλειστά επαγγέλματα, σκανδαλώδεις μισθούς σε ΔΕΚΟ, να μπούμε από το παράθυρο σε ένα υπερχρεωμένο δημόσιο το οποίο ήταν αναγκασμένο να δανείζεται για να μας πληρώνει και να διαδηλώνουμε για παραπάνω δικαιώματα σε ένα κράτος που προ πολλού είχε, ουσιαστικά, πτωχεύσει. Γιατί αυτό συμβαίνει όταν διαρκώς καταναλώνεις περισσότερα από όσα παράγεις.

Ίσως, λοιπόν, σε ένα ντελίριο αυτοαθώωσης και αυτοαποθέωσης συμφωνήσουμε ότι εμείς δε φταίμε σε τίποτα, αλλά η Μέρκελ ευθύνεται για τις παλινωδίες και την απραξία μας, για τα διαχειριστικά εγκλήματα και την ολιγωρία του πολιτικού προσωπικού.

Την ύστατη στιγμή που θα έπρεπε όλο το κοινωνικοπολιτικό σύστημα να βάλει πλάτη για να σωθεί η χώρα γινόμαστε θεατές ενός κακοπαιγμένου έργου από συνδικαλιστικές ηγεσίες που μάχονται να διατηρήσουν αδίκως κατακτηθέντα προνόμια, Φωτόπουλους που αυτάρεσκα διακηρύσσουν ότι θα μελετήσουν τα μέτρα και, αν δεν τους αρέσουν, θα μας βυθίσουν στο σκοτάδι και την πλήρη αγιοποίηση του άρρωστου κράτους από την Αριστερά. Και όποιος τολμήσει να τοποθετηθεί απέναντι από την κυρίαρχη κουλτούρα είναι «προδότης, βολεμένος, δεν τον έχει αγγίξει η κρίση».

Μαζί σας, λοιπόν! Οι πολιτικοί είναι λαμόγια, κλέφτες, προδότες. Ρεαλιστικές προτάσεις (και τονίζω το ρεαλιστικές) για να βρούμε λεφτά για μισθούς και συντάξεις θα κάνει κάποιος; Θα εξηγήσει πού θα βρουν χρήματα οι τράπεζες για να τρέξει χρήμα στην αγορά και να κινηθεί η οικονομία; Πώς με ένα -μέρα πάρα μέρα- κέντρο της πόλης κλειστό και αντιεπενδυτικό περιβάλλον με κλειστά επαγγέλματα κ.ο.κ θα γίνουν επενδύσεις;

Αν υπάρχουν (ρεαλιστικές, τονίζω για τρίτη φορά) απαντήσεις για όλα αυτά, τότε ναι. Έχω κι εγώ κάτι ωραίες ιδέες για χιομοριστικά φωτοκολλάζ και πιασάρικες ατάκες εναντίον της Μέρκελ.

http://www.aixmi.gr/index.php/omorfoskosmos-hthikos-antimerkelika/

Τωρά και σε βίντεο: Ο Καμμένος ψεκάζει τον Τέρενς με ηλιθιογόνο αέριο

Βέβαια ο Τέρενς στο βίντεο δεν φαίνεται ασπρισμένος, προφανώς το αλεύρι το έβαλε αργότερα στα μούτρα, αλλά παρόλα αυτά ο Πάνος τον θεραπεύει ψεκάζοντάς τον με νερό του Καματερού:

Που έχει χαθεί ο Ζαραδούκας;

Ο Γιάννης Ζαραδούκας προπονείται εδώ και αρκετές ημέρες σε φουλ ρυθμούς αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν υπολογίζεται από τον Ζαρντίμ... Το θέμα είναι γιατί δεν τον θέλει ο Πορτογάλος...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Τα μαζεύει ο Μεϊμαράκης μετά τη γκάφα. Τι την ήθελες τη βαρκούλα-δώρο στον Νταβούτογλου ρε Βαγγέλα

Προσπάθεια να αναστρέψει το κλίμα που προκλήθηκε από την ατυχή δημόσια αναφορά του που επέτρεψε στον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Αχμετ Νταβούτογλου να ανακινήσει θέμα Αιγαίου μέσα στη Βουλή των Ελλήνων, κάνει ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο Γιωργάκης ζει το όνειρό του: Στο Τόκυο αναζητεί «στήριξη» από το ΔΝΤ!

«Κανείς δεν περίμενε ότι η κρίση του ελληνικού χρέους θα εξελισσόταν σε παγκόσμιο πρόβλημα», παραδέχεται ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιαπωνικό πρακτορείο ειδήσεων.

Η ΝΕΤ πήρε πρωτιά στην Μέρκελ... Έλα Πάνο πες ένα μπράβο στον Αιμίλιο

Τα εύσημα πήρε χθες η νέα γενική διεύθυνση ειδήσεων της ΕΡΤ, με επικεφαλής τον Αιμίλιο Λιάτσο, για την αντικειμενική αλλά και άρτια τεχνικά τηλεοπτική κάλυψη της επίσημης επίσκεψης της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Angela Merkel, στην Αθήνα.

Ήττα Βρούτση-ΝΔ: Απεσύρθη η τροπολογία που καταργεί εργοδοτικές εισφορές υπέρ ΟΕΕ-ΟΕΚ

[Αυτά παθαίνεις όταν δεν ανιχνεύεις το κλίμα πριν από μια κίνηση, ακόμα και αν είναι σωστή. Δεν ήταν δα και τόσο δύσκολο: Από τους 4 ΓΓ του υπουργείου οι 3 είναι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ... και μην ακούσουμε χαζά ότι οι κάθε ΓΓ έχει άλλες αρμοδιότητες κ.λπ]

Σε απόσυρση τροπολογίας που καταργούσε την υποχρέωση εργοδοτών καταβολής εισφορών υπέρ Οργανισμού Εργατικής Εστίας και Κατοικίας (ΟΕΕ, ΟΕΚ) αναγκάστηκε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούστης υπό την απειλή καταψήφισής της από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Αυτές είναι οι 30 διαρθρωτικές αλλαγές που ζητά η Τρόικα-Βρείτε 5 παράλογες

Και τις ζητά, εδώ και τώρα προκειμένου να σταματήσει και η Κυβέρνηση της ΝΔ το κολοβάρεμα. Δείτε τις και αν βρείτε πάνω από 5 άχρηστες... είστε κομμουνιστές οπότε δικαιολογείστε:


Δανείζει την Αλαμπάμα 5 δις ο ελληνοαμερικάνο Τσάκας με τα τρισ. και τα διαστημόπλοια [έγγραφα]

[Σήμερα το πρωί άκουσα τον Παπαδάκη να λέει: "Μα που είναι το κράτος να τους συλλάβει αν είναι απατεώνες"... Μα ρε καραγκιόζη, εσένα που τους πρόβαλες σαν σοβαρούς , πρέπει να συλλάβει πρώτο-πρώτο το κράτος και όχι τους ηλίθιους που κυκλοφορούν ελεύθεροι... Κάτι του ψέλλισε ο Βορίδης, "φταίτε και σεις που τους προβάλατε", αλλά με προσοχή... μη τυχόν και παρεξηγηθεί ο περιπτεράς και δεν τον ξανακαλέσει... ]

Tα λεφτά δεν είναι μόνον 600 δισ., είναι περίπου 3 τρισ. δολάρια υποστήριξε πρόσφατα ο κ. Αρτεμης Σώρρας πριν αποκαλύψει ο πρόεδρος της οργάνωσής του, End National Debt, Μανώλης Λαμπράκης ότι «τα χρήματα προέρχονται από την πώληση μυστικής αρχαίας τεχνολογίας στην Κυβέρνηση των ΗΠΑ» και δεν προέρχονται από τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής. Θα βοηθήσουμε όποιον μας το ζητήσει, συμπλήρωσε.

Δυσαρέσκεια για τον Κώστα Μπούρα... που την ψώνισε

Συμπεριφορές που θυμίζουν παλιές εποχές από τον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου

Μεγάλη δυσαρέσκεια και πολλοί ...ψίθυροι υπάρχουν για τον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Κώστα Μπούρα. Ο Μπούρας όπως λένε στελέχη και βουλευτές του κόμματος, λειτουργεί υπερσυγκεντρωτικά καθώς θέλει να περνάνε όλα από τα χέρια του, με αποτέλεσμα στο τέλος...

Αποστάσεις Φαήλου από Μαξίμου

Σε απόσταση από τον σκληρό πυρήνα του Μεγάρου Μαξίμου βρίσκεται ο πάλαι ποτέ στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης.

Αύξηση 2,5% για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια στη βιομηχανική παραγωγή

Αύξηση παρουσίασε η βιομηχανική παραγωγή τον Αύγουστο του 2012, για πρώτη φορά την τελευταία τριετία, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Πρόστιμα 10.000 ευρώ για ανασφάλιστη εργασία οδηγών ταξί σε ελέγχους μίας μόνο μέρας

Ελέγχους σε οδηγούς ταξί στον χώρο του Διεθνούς Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» πραγματοποίησαν μικτά κλιμάκια της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχων Ασφάλισης (ΕΥΠΕΑ) του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και της Τροχαίας.

Ηράκλειο: Άγρια συμπλοκή μαθητών για συνθήματα της Χρυσής Αυγής

[Ο Αλβανός είχε γράψει συνθήματα στο πίνακα εναντίον της ΧΑ... αλλά ο Έλληνας είναι ο ρατσιστής που του ζήτησε το λόγο και τον μπαγλάρωσε]


Προβληματισμό και ανησυχία σε κομμουνιστές καθηγητές έχουν προκαλέσει κρούσματα βίας σε σχολεία του Ηρακλείου όπου σε καθημερινή σχεδόν βάση καταγράφονται καυγάδες μεταξύ ελλήνων και ξένων μαθητών.

Απαπαπα... Αχάριστοι οι Έλληνες, σύμφωνα με την Bild

«Αυτό δεν το άξιζε η Γερμανία!», είναι ο τίτλος σημερινού δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας «Bild» που αναφέρεται στη χθεσινή επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελάριου στην Ελλάδα εστιάζοντας στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και αποκαλώντας τους Έλληνες «αχάριστους».

Αύξηση 9,8% των εξαγωγών τον Αύγουστο0Μείωση 7,2% των εισαγωγών

Αύξηση 9,8% κατέγραψε η συνολική αξία των εξαγωγών χωρίς τα πετρελαιοειδή τον Αύγουστο, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Συγκεκριμένα, ανήλθε στο ποσό των 1,23 δισ. ευρώ έναντι 1,125 δισ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2011.

Στον εισαγγελέα ο ξεβράκωτος αμερικάνος... για "διέγερση κατά των Νόμων"

[Δηλ. του νόμου του "σηκώθηκε" μόλις είδε τον ξεβράκωτο αμερικάνο και δεν του "σηκώνεται" μόλις βλέπει Μαντέλη, Τσουκάτο κ.λπ... ωραίος νόμος αυτός...]

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί ο 56χρονος Αμερικανός, ο οποίος εμφανίσθηκε γυμνός στο χθεσινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, κατευθυνόμενος προς τους ευζώνους του Άγνωστου Στρατιώτη και τις αστυνομικές δυνάμεις, αλλά συνελήφθη.

ΤτΕ: Παράτυπες επενδύσεις της Αγροτικής σε τοξικά προϊόντα την περίοδο 2005- 2006

Επιβεβαιώνει η Τράπεζα της Ελλάδος ότι, κατά την περίοδο 2005-2006, έγιναν από την Αγροτική Τράπεζα τοποθετήσεις σε σύνθετα χρηματοοικονομικά προϊόντα στη Βρετανία, χωρίς να έχουν τηρηθεί βασικές διαδικασίες έγκρισης.

Πανδαιμόνιο στη Βουλή από το ειρωνικό χειροκρότημα Χρυσαυγιτών σε Σαχινίδη

Άρχισε στη Βουλή η συζήτηση του προσχεδίου του προϋπολογισμούη και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, πριν από λίγο τα αίματα άναψαν όταν στο βήμα ανέβηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης.

Νταβούτογλου: "Εύχομαι το Αιγαίο να είναι πάντα ελεύθερο"... μην ανησυχείς και είναι ελεύθερο

Ευχή … και από τον Νταβούτογλου που προκαλεί ερωτηματικά και αντιδράσεις

Από ποιόν κινδυνεύει το Αιγαίο και ο κ. Νταβούτογλου εύχεται να είναι ελεύθερο για πάντα;

Υπέρ Ψωμιάδη ο εισαγγελέας

Καταπέλτης ήταν πριν από λίγο (11.25) ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κατά της απόφασης του εφετείου Θεσσαλονίκης για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Όλγα-Νότης: "Βλέπουν με το κιάλι" ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα... από τις διακοπές τους στη Νέα Υόρκη

 Βλέπουν  ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα
[Η Όλγα μας πλημμύρισε με τουρισμό από την Ευρώπη, απ' όπου μας έρχονται 15 εκ τουρίστες και πήγε και στην Αμερική... για να κάνει του 300.000 Αμερικάνους που μας έρχονται 310.000... Σοβαρευτείτε ρε!!]

Στην διαπίστωση ότι οι συνθήκες για προσέλκυση επενδυτών και τουριστών έχουν βελτιωθεί αλλά και ότι οι προσπάθειες της κυβέρνησης για να ξεπεραστεί η κρίση αρχίζουν και αναγνωρίζονται κατέληξαν η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στο Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη.

Χ.Α.: Ανεπιθύμητος ο Νταβούτογλου

Σχόλιο για την επίσκεψη του Αχμέτ Νταβούτογλου στην Ελλάδα έκανε η Χρυσή Αυγή:

"Το δόγμα Νταβούτογλου στοχεύει στη μετατροπή της Ελλάδος σε επαρχίας της Τουρκίας.

Θρίλερ στην υπόθεση του θανάτου του Καμπούρογλου-Υπόννοιες ότι δεν είναι αυτός ο νεκρός!!

Αμφιβάλλουν οι αρχές αν το πτώμα ανήκει στον συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου!


Καχυποψία επικρατεί, σύμφωνα με πληροφορίες, για τον μυστηριώδη θάνατο του 61χρονου επιχειρηματία Βλάση Καμπούρογλου στην Τζακάρτα της Ινδονησίας, του ανθρώπου που κουβαλούσε τις μίζες του Ακη Τσοχατζόπουλου για τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Focus: Επιστολή προς τους Έλληνες

Μια επιστολή με αποδέκτη τον ελληνικό λαό δημοσιεύει σήμερα το ευρείας κυκλοφορίας γερμανικό περιοδικό Focus με τον τίτλο: «Αγαπητοί Έλληνες, η Angela Merkel δεν αξίζει το μίσος σας».

Διαβάστε την επιστολή:

"Οι έντονες αντιδράσεις στην επίσκεψη της Καγκελαρίου στην Αθήνα είναι λανθασμένη αντίδραση. Οι Έλληνες πρέπει να επαναδιοργανώσουν το κράτος τους – ταχύτατα μάλιστα.

Ρε μπουχέσα Χαικάλη γιατί δεν υποδέχθηκες τη Μέρκελ δείχνοντάς της τη δικία σου αντί του Βούδα; Τόσο μικρή την έχεις και ντρέπεσαι να της τη δείξεις;

Δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη το επίπεδο του Έλληνα "βολευτή" Παύλου Χαικάλη... ότι έκανε στην καριέρα του, δηλ. τον καραγκιόζη, συνεχίζει να το κάνει και σαν "πολιτικός" του κώλου και φυσικά έχει μεγάλη απήχηση γιατί απευθύνεται σε ηλίθιους. Θαυμάστε πολιτικό λόγο:

6 στα 10 πρατήρια "κλέβουν στο ζύγι"

Από τον Γιώργο Κράλογλου και τον Χάρη Φλουδόπουλο

Βάλατε σήμερα βενζίνη; Έχετε πάνω από 60% πιθανότητα να έχετε παραλάβει μικρότερη ποσότητα καυσίμου από αυτή που πληρώσατε. Και το χειρότερο; Η κλοπή που υποστήκατε είναι πολύ πιθανό να είναι απολύτως νόμιμη και να καλύπτεται από τον ισχύοντα νόμο.

Οι πατριώτες του κώλου δεν προσβάλλονται από τον γεροξεκούτη Χάρρυ Κλυνν; Μόνο ο Γέρων Παστίτσιος του πείραξε;

Από τον Harry Klynn που νομίζει ότι το να προσβάλλεις (όσους προσβάλλονται ..) την πίστη των Χριστιανών κάνοντας χιούμορ εις βάρος της πίστης τους και παραποιώντας κάποια εικόνα της Παναγίας είναι ..."Αντιστασιακό"...

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

Γερμανικά Μέσα: «Ευγενικές χειρονομίες στου Μαξίμου»

Σχολιάζοντας την επίσκεψη της Α. Μέρκελ στην Αθήνα, οι περισσότεροι γερμανοί αναλυτές κάνουν λόγο για μια επίσκεψη με συμβολικό χαρακτήρα, που όμως έστειλε πολλά και σημαντικά μηνύματα.

Επαρκή τα ταμειακά διαθέσιμα του Δημοσίου μέχρι τον Ιανουάριο 2013

Τη δυνατότητα να καθυστερήσει την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου έχει η τρόικα καθώς δεν τίθεται ζήτημα επάρκειας των ταμειακών διαθεσίμων του Ελληνικού Δημοσίου τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο 2013.

"Νταβούτογλου είσαι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα" θα φωνάξουν 100 "γραφικοί... οι σωστοί πατριώτες του κώλου το φώναξαν χθες στη Μέρκελ οπότε έκλεισαν σαν "πατριώτες""


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της επίσκεψης του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου στην Αθήνα την Τετάρτη, πραγματοποιεί η λεγόμενη Πλατφόρμα Εθνικής Αντίστασης, που αποτελείται από τις οργανώσεις και τους συλλόγους Δράσις - ΚΕΣ, Εθνικό Μέτωπο, Όσοι Ζωντανοί, Βετεράνοι Κύπρου '74, Σύλλογος Οικογενειών Αγνοουμένων.

Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται:

Οι ντεφάκτο "φίλοι" μας οι Ρώσοι: «Πρέπει να ληφθεί υπόψη η Τουρκία»

[Επειδή οι ηλίθιοι νομίζουν ότι κάποιοι μας σκέφτονται και μας συμπονάνε μόνο και μόνο επειδή είμαστε Έλληνες...]

Πολλές απορίες στους Κύπριους και ξένους που συμμετείχαν στη συζήτηση την Τρίτη, με θέμα «Η διαμόρφωση του νέου ενεργειακού τοπίου και η γεωστρατηγική σημασία του για την περιοχή», στο συνέδριο του Economist, στη Λευκωσία, προκάλεσε η ερώτηση του πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση -και στενού προσωπικού συνεργάτη του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και του υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ- αν έχει ληφθεί στους σχεδιασμούς υπόψη η Τουρκία.

Μούγγα τα πιθήκια σήμερα γιατί στα παπάρια τους αν ο Νταβούτογλου τους πάρει τη Θράκη... ενώ η Μέρκελ τους πειράζει το πορτοφόλι!

Έγραψα προηγουμένως για τη μούγγα των πατριωτών του κώλου που κάνουν τα γιουσουφάκια και δεν κουνιέται φύλλο σήμερα που ήρθε ο Νταβούτογλου... θα απαντήσω σε έναν σχόλιο ηλιθίου και η απάντηση ισχύει για όλους του ηλίθιους πατριώτες του κώλου. Έγραψε λοιπόν ο βλαμένος αεροψεκασμένος (το ΑΕ με μικρά για να περιλαμβάνει όλους τους ηλίθιους) σχολιαστής, θεωρώντας ότι είναι πολύ έξυπνος:

Μπήκαν οι βάσεις για γερμανικές επενδύσεις στην Ελλάδα

Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και η καγκελάριος της Γερμανίας, Ανγκελα Μέρκελ, ενώ προσέρχονται στη συνάντηση επιχειρηματιών σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Το έναυσμα για ανάπτυξη φαίνεται ότι έδωσε η καγκελάριος της Γερμανίας, Ανγκελα Μέρκελ, σε συνάντηση που κράτησε πάνω από μία ώρα, με Ελληνες επιχειρηματίες και εκπροσώπους γερμανικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, χθες το απόγευμα, στο Χίλτον.

Στην Αθήνα ο Αχμέτ Νταβούτογλου-Κλειδαμπαρωμένα σπίτια τους και μούγγα τα γιουσουφάκια

Ελληνοτουρκικές σχέσεις και Κυπριακό στην ατζέντα των επαφών με Α. Σαμαρά και Δ. Αβραμόπουλο

Δεκτός από τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά θα γίνει στις 10.00 το πρωί ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας.

Εγκώμια Μέρκελ σε Σαμαρά – Οι «θερμοί» διάλογοι

Σαφές μήνυμα προς τα ΜΜΕ και τις αγορές πως στηρίζει την Ελλάδα προσπάθησε να στείλει η Άνγκελα Μέρκελ χτες στη συνάντησή της με τον Αντώνη Σαμαρά. Κατ' ιδίαν, έπλεξε το εγκώμιο του Πρωθυπουργό για τον τρόπο με τον οποίο διοικεί.

Μέχρι τον Ιανουάριο επαρκούν τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους

Κρίσιμη ημερομηνία η 16η Νοεμβρίου, λόγω της λήξης εντόκων γραμματίων ύψους 5 δισ.

Του Σωτήρη Νίκα

Ακόμα και μέχρι τον Ιανουάριο του 2013 μπορούν να φθάσουν τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους, υπό προϋποθέσεις. Ωστόσο, η πλέον κρίσιμη ημερομηνία από σήμερα μέχρι και τα τέλη του έτους είναι η 16η Νοεμβρίου, όταν και λήγουν έντοκα γραμμάτια ύψους 5 δισ. ευρώ.

Μπλόκο από την ισπανική Βουλή στο δημοψήφισμα ανεξαρτησίας της Καταλονίας

Με την ισχυρή πλειοψηφία του Λαϊκού Κόμματος του Μαριάνο Ραχόι, το ισπανικό Κοινοβούλιο καταψήφισε τη διενέργεια δημοψηφίσματος στην Καταλονία για ανεξαρτητοποίησή της.