12 Οκτωβρίου 2012

Ηλεία: Ροζ σκάνδαλο μεταξύ κυνηγών;

Για ερωτικό τρίγωνο μεταξύ κυνηγών στην Ηλεία κάνει λόγο η ιστοσελίδα kinigetikanea.gr.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο site, έχουν και οι δύο κοινό σημείο το χόμπι για τους για το κυνήγι, αλλά και τη... γυναίκα του ενός που έχει συνάψει σχέση με το δεύτερο κυνηγό, προκαλώντας «αναταραχή» στα διαφορετικά καρτέρια όπου συναντούνται συχνά οι εν λόγω κυνηγοί!

Σαββίδη... ντροπή σου!Είναι δυνατόν να αμφισβητείς τα καθαρά πρωταθλήματα του θρύλου!

O Tάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του στο gazzetta και σχολιάζει τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη σχετικά με τα όσα γίνονται στον... θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Διάβασα ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του Ιβαν Σαββίδη στη συνέντευξη Τύπου. Το νέο αφεντικό του ΠΑΟΚ είπε μεταξύ άλλων:

Φυλή στην Τουρκία μιλάει αρχαία ελληνικά!

Μπορεί οι περισσότεροι νεοέλληνες να γνωρίζουν ελάχιστα ή να αγνοούν παντελώς την αρχαία ελληνική γλώσσα όχι όμως και μία απομονωμένη κοινότητα στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, στη βορειοανατολική Τουρκία.

ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

  Ρε τατσιόπουλε θέλω να σε ρωτήσω κάτι
   Αν είχα την ικανότητα και την δυνατότητα να κάνω μια θεατρική παράσταση που θα σε έβαζα γυμνό, από την ΠΙΣΩ πλευρά, να ασχολείσαι επί 2 ώρες με την τρυπίδα σου.
   Όλο το έργο θα σατίριζε τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ που έχεις εκτοξεύσει όλα αυτά τα χρόνια,θα έβριζα τον πατέρα και τη μάνα σου χυδαία και θα έβαζα και τις δικές μου ΣΑΛΤΣΕΣ,γιατί η τέχνη ρε παιδί μου δεν γνωρίζει όρια.
   Άραγε δεν θα μου έκανες μήνυση και αγωγή μαζί,ζητώντας μου τα μαλλιοκέφαλά σου ,επειδή θα σε εξευτέλιζα?
   ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ( γιατί πίσω από κάθε τέτοιο άνθρωπο κρύβεται,ένα ΠΑΠΑΡΙ) βρίζεις και χλευάζεις τα ιερά και όσια ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ των συνανθρώπων μας?
   Γιατί ρε μισάνθρωπε ,που ποιος ξέρει τι παιδικά χρόνια έχεις περάσει,βγάζεις τέτοιο μίσος για ΕΛΛΗΝΕΣ?
   Από που τα παίρνεις ρε ΚΕΡΑΤΑ εσύ και οι όμοιοί σου?
   Υ.Γ.1 Άρε Τζαβάρα.Κρίμα,μπαίνεις και εσύ στο ΠΑΝΘΕΟΝ των ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΩΝ υπουργών της Ν.Δ. Γιατί καταδικάζεις ρε αυτούς που ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΑΝ χθες βράδυ στο θέατρο.Δεν έχουν δικαίωμα να υπερασπιστούν τα πιστεύω τους?
   Υ.Γ2 Σέβομαι απεριόριστα τα πιστεύω όλων των θρησκειών,αλλά δεν γίνεται κάποιες θρησκείες να είναι πιο ΣΕΒΑΣΤΕΣ από τις άλλες,μέσα στην Ελλάδα.
   ΥΓ3 Βρήκαν και τα κάνουν.Ας τολμούσαν επί ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ να κάνουν τέτοιες αηδίες.ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΕ.
  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ.

1,35 - 1,40 ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης. Στη Βουλή η τροπολογία εξίσωσης φόρων

Με τη τροπολογία καθιερώνεται ένας ενιαίος ειδικός φόρος κατανάλωσης για το πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης, στα 330 ευρώ ανά 1.000 λίτρα.

Σουβλατζής, ταξιτζής, κτηνοτρόφος και ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ οι ληστές που άρπαξαν 1 εκ. ευρώ

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην κινηματογραφική ληστεία που έγινε πριν ένα χρόνο σε χρηματαποστολή στην Κρήτη με λεία ένα εκατομμύριο ευρώ. Δράστες ήταν τέσσερα άτομα ένας 30χρονος κτηνοτρόφος, ένας 34χρονος ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ και ένας 33χρονος συνιδιοκτήτης σε ψητοπωλείο. Ο 31χρονος (ο τέταρτος) ιδιοκτήτης ταξί φέρεται να μετέφερε τα χρήματα με το ταξί του.

Στον Πεπονή φάκελος με εταιρίες που καταδικάστηκαν στις ΗΠΑ για δωροδοκία στο ελληνικό δημόσιο

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Γ. Σούρλας, διαβίβασε για έρευνα στον οικονομικό εισαγγελέα Γρ. Πεπόνη, αποφάσεις αμερικανικών δικαστηρίων που επέβαλαν την τελευταία διετία πρόστιμα 350 εκατ. δολαρίων σε πολυεθνικές εταιρίες που, όπως αναφέρει ο κ. Σούρλας, δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και δωροδοκούσαν προκειμένου να προωθούνται τα προϊόντα τους σε οργανισμούς του Ελληνικού Δημοσίου.

Ελληνολάτρης Γερμανός έγραψε συνταγή για το "φιλότιμο"

Μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο του σύγχρονου Γερμανού φιλέλληνα Andreas Deffner με τίτλο «Φιλότιμο!». Πρόκειται για μια περιήγηση στην Ελλάδα, αλλά και την ελληνική καθημερινότητα και νοοτροπία.

Πήγε στο σπίτι του Καραμανλή ο Μ. Κεφαλογιάννης

Το σπίτι του Κωνσταντίνου Καραμανλή, στην Πρώτη Σερρών επισκέφθηκε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, Μανώλης Κεφαλογιάννης, που περιοδεύει στη Μακεδονία.

Αμέσως μετά, ο κ.Κεφαλογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο Μιχελάκης ρωτά τον Στουρνάρα γιατί δεν έχει τοποθετήσει ακόμα ΓΓ φορολογικών θεμάτων

Με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Γιάννης Μιχελάκης ζητά από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να του δώσει εξηγήσεις για το γεγονός ότι εδώ και τέσσερις μήνες δεν έχει τοποθετηθεί γενικός γραμματέας φορολογικών και τελωνειακών θεμάτων.

Αναλυτικά η ερώτηση:

Επισπεύδεται το φορολογικό με τους φόρους των ακινήτων και το "τσεκούρι" στα μπλοκάκια

Επισπεύδονται οι διαδικασίες για την κατάθεση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, οι διατάξεις του οποίου προβλέπεται να ισχύσουν από τα εισοδήματα του 2013.

Μακράν ο πιο αστείος Χρυσαυγίτης-Παππάς: Όλοι προδότες σ' αυτή τη χώρα, κι ο Μειμαράκης, εκτός από μένα και καμιά 200 που με ακολουθούν

Στον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη έστρεψε τα βέλη του αυτή τη φορά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς. Σε ένα κείμενο που δημοσιεύεται στο σάιτ της κόμματος και φέρει την υπογραφή του επιτίθεται στον κ. Μεϊμαράκη - στο γνωστό ύφος - αποκαλώντας τον «Μεϊμάρ - εφέντη».

Μας την... "λέει" και ο Εσθονός

Η Ελλάδα δεν πρέπει να τεστάρει την υπομονή των πιστωτών της, καθώς η απειλή αποχώρησης από το ευρώ δεν είναι αρκετά μεγάλη για να προκαλέσει παραχωρήσεις, ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών της Εσθονίας, Juergen Ligi σε συνέντευξή του στο περιθώριο του συνεδρίου του ΔΝΤ.

Αποφυλακίζεται η Μπουρμπούλια

Εκτός φυλακής θα βρεθεί, έπειτα από περίπου έξι χρόνια, η πρώην ανακρίτρια Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια, η οποία είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή στην υπόθεση με τις μετοχές-«φούσκες» του Χρηματιστηρίου το 1999, αλλά για άλλη υπόθεση του αποκαλούμενου παραδικαστικού κυκλώματος.

Η “Αριάδνη” καταδιώκει τον Βρούτση

Φαίνεται ότι ορισμένοι, μεταξύ αυτών και ο Γ. Βρούτσης, βάλθηκαν να αλλάξουν τη μυθολογία. Η Αριάδνη ήταν αυτή που βοήθησε το Θησέα να βγει από το λαβύρινθο. Με τη δική του Αριάδνη, όμως, ο υπουργός Εργασίας όχι μόνο το κουβάρι θα χάσει αλλά και τον λαβύρινθο.

Να αγιάσει το στόμα του Σαββίδη!

Τι να πρωτοσχολιάσεις από την ομιλία του Σαββίδη; Προσωπικά του βγάζω το καπέλο για πολλά θέματα, μεταξύ των οποίων είναι και για το όραμα του... Ας βρεθεί κάποιος να γίνει το αντίπαλο δέος του Ολυμπιακού...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Ρε περιπτερά Παπαδάκη, εσύ τα ληγμένα τα έχεις πάρει προ πολλού, τώρα θυμήθηκες να μας προστατεύσεις (βίντεο)

Λαϊκισμός του χειρίστου είδους από τον περιπτερά της Ελληνικής τηλεόρασης. Ενώ η αγορανομική διάταξη μιλάει για προϊόντα που αναγράφουν "ΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΩΣ ΜΗΝΑΣ/ΕΤΟΣ", ο στόκος μιλάει και παραπληροφορεί για προϊόντα που αναγράφουν "ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΜΕΡΑ/ΜΗΝΑΣ/ΕΤΟΣ".

Ως ύποπτοι στον εισαγγελέα Διώτης-Καπελέρης!!

Ως ύποπτοι καλούνται από τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για τη μη αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ, οι πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Καπελέρης και Ιωάννης Διώτης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παριστάνει ότι ζει σε άλλη χώρα, λέει το υπ. Δημόσιας Τάξης

Επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, καταλογίζοντάς του πως δεν έλαβε τα αναγκαία μέτρα για να προληφθούν τα επεισόδια στο θέατρο «Χυτήριο».

Πρόκληση αν γίνει: Θα δώσουν στο ΠΑΣΟΚ 4,5 εκ παραπάνω χρηματοδότηση;

Το ΠΑΣΟΚ θα πάρει 4,5 εκατ. παραπάνω απ’ ότι δικαιούται καθώς η χρηματοδότηση θα γίνει με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών του 2009!

Οσμή σκανδάλου έρχεται από το θέμα της χρηματοδότησης των κομμάτων, καθώς...

New York Times: Η Cosco θέλει όλο τον Πειραιά

Το ενδιαφέρον του να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τον πρώτο προβλήτα του ΟΛΠ εκδήλωσε εμμέσως σε δημοσίευμα αμερικανικής εφημερίδας ο επικεφαλής της Cosco στον Πειραιά κάπτεν Fu Cheng Qiu.

Απάντηση Ευ. Στυλιανίδη στους αεροψεκασμούς του Π. Καμμένου στη Βουλή

Σε νεότερη δήλωση για τις φερόμενες ως προτάσεις της Τρόικας για τα αραιοκατοικημένα νησιά, προέβη στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης:

Ι. Σαββίδης: Πρέπει να στραφείτε στη Ρωσία-Και η Μπαρτσελόνα θα έβγαινε δεύτερη στην Ελλάδα

Για όλους και για όλα μίλησε ο Ι. Σαββίδης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης". Τόνισε την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Α. Σαμαρά και αναρωτήθηκε γιατί είμαστε προσκολλημένοι σε συμμαχίες, ανέφερε χαρακτηριστικά το ΝΑΤΟ, που δεν μας έχουν λύσει κανένα πρόβλημα αντί να στραφούμε προς άλλους πιο φερέγγυους συμμάχους, εννοώντας τη Ρωσία. Μέχρι και για τη Μέρκελ ρωτήθηκε για να απαντήσει: "κρίμα που δεν είναι Ελληνίδα" από την άποψη ότι εκφράζει δυναμικά τα συμφέροντα του λαού της

Όσον αφορά το αθλητικό κομμάτι εμφανίστηκε έτοιμος να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή και να τα βάλει με τον Ολυμπιακό. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδειξε έτοιμος να βάλει τον ΠΑΟΚ σε ρόλο πρωταγωνιστή στο ελληνικό στερέωμα προχωρώντας ακόμη και σε ρήξεις με κατεστημένες καταστάσεις χρόνων.

Ρωσία vs Τουρκία – Η «διπρόσωπη» σχέση δύο παραδοσιακά άσπονδων εχθρών!

Η αναβολή της επίσκεψης Πούτιν στην Τουρκία – η οποία ήλθε αμέσως μετά την αναγκαστική προσγείωση στην οποία υποχρέωσαν οι τουρκικές αρχές airbus των συριακών αερογραμμών που είχε απογειωθεί από τη Μόσχα με προορισμό τη Δαμασκό – σηματοδοτεί μία πολύ πιθανή κρίση στις ρωσοτουρκικές σχέσεις, οι οποίες είναι πολύ πιο πολύπλοκες απ' όσο θα φανταζόταν κανείς.

Μας τη λέει ο τουρκόσπορος γιατί δεν μπορεί να κάνει τα παιχνίδια του: Ο Σαμαράς δεν γράφει 22 παιδιά στο μειονοτικό σχολείο Εχίνου

Και φυσικά η απόφαση δεν είναι του Σαμαρά αλλά του νόμου που ορίζει ότι όποιος δεν έχει παρακολουθήσει νημιαγωγείο δεν μπορεί να γραφτεί στην Α' Δημοτικού. Ο ΠΑΣΟΚος Τουρκόσπορος, πρώην βουλευτής Μαντατζή, δεν αφήνει τους μουσουλμάνους να στείλουν τα παιδιά τους στο νημιαγωγείο το οποίο είναι αμιγώς ελληνικό με αποτέλεσμα ο προϊστάμενος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης να εφαρμόζει το νόμο και να μην τα εγγράφει στο Δημοτικό...Τι δεν καταλαβαίνει ο τουρκόσπορος;

Κλαίει όλη η Ελλάδα με την απόφαση Χαϊκάλη να κλείσει το twitter!!! Πως θα γελάμε τώρα;

Μετά την μαλακ@@ που έκανε ανεβάζοντας τη φώτο του Βούδα σε στύση και σχολιάζοντας ότι περιμένει την επίσκεψη της Μέρκελ, έφαγε κράξιμο απ' όλους... έτσι ο Έλληναράς Παύλος αποφάσισε να κλείσει το λογαριασμό του στο twitter... Δεν χάνουμε και τίποτα όταν μειώνονται τα σκουπίδια.

Δείτε τι έγραψε και μας κούνησε μαντίλι:

«Έτσι θα πάρετε πίσω τα Ελγίνεια μάρμαρα» υποστηρίζει Αυστραλή δικηγόρος

Αυστραλή δικηγόρος, ειδικευμένη σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων παρουσιάζει την δική της πρόταση για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα από τη Βρετανία στην Ελλάδα σε ένα βιβλίο της που θα παρουσιαστεί την Κυριακή στην Καμπέρα.

Αναμφισβήτητα υπάρχουν και ξένοι μαλάκ@@: Δήμαρχος του κόσμου για τον Οκτώβριο ο Μπουτάρης

«Δήμαρχο του μήνα» ανακήρυξε το ίδρυμα "City Mayors" τον Γιάννη Μπουτάρη για τον τρέχοντα μήνα.

Το σχετικό ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του ιδρύματος και αναφέρεται λεπτομερώς στη ζωή, την επαγγελματική και πολιτική δράση του δημάρχου Θεσσαλονίκης ξεκινά με αναφορά στα θετικά σχόλια των γερμανικών εφημερίδων, μετά την επίσκεψη του κ. Μπουτάρη στο Βερολίνο, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο Πεπονής ψάχνει τον Παπακωνσταντίνου

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν με τον Παπακωνσταντίνου ο οποίος βρίσκεται στην Αμερική κάμποσες μέρες τώρα και ως εκ τούτου δεν έχει καταθέσει για την επίμαχη λίστα Λαγκάρντ.

Economist: Ο Σαμαράς εμπνέει σεβασμό…

Το τεφτέρι των Ευρωπαίων για τον Αντώνη Σαμαρά μεγάλωνε σε κάθε καμπή της Ελληνικής κρίσης. Η άρνησή του να στηρίξει το πρώτο πρόγραμμα διάσωσης ως αρχηγός της –τότε – αξιωματικής αντιπολίτευσης ΝΔ, τους φαινόταν καταστροφική. Αργότερα, όταν στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου, ο λόγος του κου Σαμαρά ήταν διφορούμενος σε σχέση με το δεύτερο πακέτο διάσωσης. Και προκαλώντας πρόωρες εκλογές αυτό το χρόνο, κατηγορήθηκε ότι άνοιγε την πόρτα σε εξτρεμιστές όλων των αποχρώσεων.

Δικογραφία εναντίον του Παπά

Ανακοινώνεται ότι από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος βουλευτή της Χρυσής Αυγής, γιατί χθες (11-10-2012) το βράδυ στην Ιερά Οδό στην περιοχή Ρούφ...

Δεν καταργούνται τα τεκμήρια για μισθωτούς και συνταξιούχους

Πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για κατάργηση των τεκμηρίων από φέτος για μισθωτούς και συνταξιούχους.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του fpress.gr, τα τεκμήρια δεν θα καταργηθούν ούτε το 2012, ούτε το 2013, ούτε το 2014.

Καμία παραγωγική γεώτρηση στην Ελλάδα πριν το 2020

''Για να μπορέσει η Ελλάδα να τραβήξει το ενδιαφέρον των ξένων πρέπει να πάψουν οι πολιτικοί να βαυκαλίζονται με δηλώσεις και να πάνε στο Λονδίνο και στον Χιούστον που είναι οι έδρες των εταιριών για να τις πείσουν να έρθουν να επενδύσουν''.

Η συνέντευξη Τύπου του Ιβάν Σαββίδη (LIVE)

Δείτε τη συνέντευξη:

Γαύδος:Μοναχοπαίδι στο σπίτι και στην τάξη-Η ζωή της μικρής Ιωάννας!

Δύο σχολεία δικά τους έχουν πέντε μαθητές στη Γαύδο. Πιο τυχερή η μαθήτρια της Α΄ δημοτικού που έχει κατ΄ αποκλειστικότητα τόσο τη δασκάλα όσο και το προαύλιο του σχολείου της...(δείτε φωτό)

Σόιμπλε: «15.000 Έλληνες διαδηλωτές, δεν αποτελούν πλειοψηφία»

Στην πρόσφατη επίσκεψη της καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ στην Ελλάδα, που σημαδεύτηκε από διαδηλώσεις, αναφέρθηκε σήμερα στο Τόκιο ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Ξυστά» από τη Γη θα περάσει το αστεροειδής "2012 TC4"

Ένας άγνωστος έως σήμερα αστεροειδής, που έχει μέγεθος όσο μια μικρή πολυκατοικία, θα περάσει σήμερα το βράδυ σχεδόν ξυστά από τον πλανήτη μας, σε απόσταση μόλις 95.000 χιλιομέτρων, περίπου το ένα τέταρτο της απόστασης Γης-Σελήνης. Η NASA διαβεβαίωσε ότι δεν συντρέχει κάποιος κίνδυνος πρόσκρουσης με τον πλανήτη μας.

Δένδιας κατά Guardian

Στα δικαστήριο για το δημοσίευμα περί βασανισμού συλληφθέντων

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σκέφτεται να στραφεί νομικά κατά της εφημερίδας Guardian για τα όσα δημοσίευσε περί βασανισμού συλληφθέντων αντιεξουσιαστών στην Αθήνα, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Νεκρός 10χρονος από τροχαίο με σχολικό λεωφορείο

Συνολικά οκτώ οι τραυματίες από το μοιραίο τροχαίο στη Νέα Κηφισιά

Ένα παιδί 10 ετών έχασε τη ζωή του το πρωί όταν το ΙΧ που οδηγούσε η μητέρα του συγκρούστηκε μετωπικά με σχολικό λεωφορείο στο ρέμα της Χελιδονούς στη Νέα Κηφισιά.

Θεοχάρης κρεμάει τον Βρούτση για τη μέθοδο που ο ίδιος του πρότεινε: Ανησυχώ για την αξιοπιστία του "Αριάδνη"

[Σημειώστε ότι πριν δυο μήνες, ο ίδιος ο Θεοχάρης είπε στον Βρούτση ότι οι μόνοι που είναι συνδεμένοι με τη ΓΓΠ είναι οι συμβολαιογράφοι και του πρότεινε τη συγκεκριμένη διαδικασία... σήμερα έρχεται να πει ότι το σύστημα μπορεί και να μη δουλέψει... καλά κάνει και τον κρεμάει τον υπουργό... αφού δεν φρόντισε εδώ και 3 μήνες να περάσει τροπολογία που να λέει πχ. ότι δεσμεύεται η περιουσία του ιδίου και όλων των συγγενών α βαθμού, όποιου πιαστεί να εισπράττει παράνομα σύνταξη αποθανόντα...

Η Θεσσαλονίκη δείχνει τον δρόμο...

Η είδηση:

Αγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ στην πλατεία Αριστοτέλους θα τοποθετήσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης, για να αυξήσει τον αριθμό των Τούρκων τουριστών, στο πλαίσιο του σχεδίου «Ottoman Heritage Tour».

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

Δύο νέες λίστες προς έλεγχο στο ΣΔΟΕ

Δύο νέες λίστες με περισσότερους από 500.000 φορολογούμενους που είχαν τραπεζικές συναλλαγές ύψους 300.000 ευρώ μέσα σε ένα χρόνο, αλλά και με όσους έχουν πάρει δάνεια άνω των 200.000 ευρώ, με χρονικό βάθος ελέγχου από το 2000, καταρτίζει ο ΣΔΟΕ.

Καραγκιοζιλίκια Παναγιώταρου! Δηλ. που διαφέρει από τους ισλαμοφασίστες; (βίντεο)

Άστους ρε μαλάκ@ να κάνουν ότι θέλουν στα σκοτεινά καταγώγια που μαζεύονται τα νούμερα σαν τον Τατσόπουλο και τη Ρεπούση που πήγαν χθες να δούνε την παράσταση του κώλ@@. Μη συμπεριφέρεσαι σαν ισλαμοφασίστας που θα του πεις του άλλου τι να βλέπει και τί όχι. Με ατάκες όπως "αλβανικές κωλοτρπίδες" θα κερδίσεις τους Έλληνες και τους σοβαρούς ανθρώπους; Παπάρια κερδίζεις... το μόνο που καταφέρνεις είναι να αυτοεξευτελίζεσαι και να τους κάνεις διαφήμιση. Δείτε το παραλήρημα Παναγιώταρου και τα καραγκιοζιλίκια του άλλου γραφικού του Παππά που όρμησε και "επελευθέρωσε" κάποιον παππού που είχαν πάρει τα ΜΑΤ:

Βαρόμετρο Public Issue-Παράσταση νίκης: 48% ο ΣΥΡΙΖΑ, 33% η ΝΔ

Το 83% των πολιτών πιστεύουν ότι τα νέα μέτρα θα περάσουν. Αυτό αποκαλύπτουν τουλάχιστον τα στοιχεία του Βαρόμετρου της Public Issue για τον ΣΚΑΪ. Την πεποίθηση ότι τα νέα δημοσιονομικά μέτρα θα υπερψηφιστούν από τη Βουλή εκφράζει το 83% των ερωτηθέντων, σύμφωνα με το Βαρόμετρο Οκτωβρίου της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή.

Μετρημένες οι μέρες του Μάτσικα στο ΑΠΕ... οπότε δείχνουμε κατανόηση στις απειλές του (απειλητικό email)

Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι αυτό το "κατ'ουσίαν εκβιαστική συμπεριφορά"!!! Ήρθα ποτέ σε επαφή μαζί σας ρε νούμερα για να σας εκβιάσω; Για να καταλάβω, εσείς θεωρείτε εκβιασμό το ότι σας ξεβρακώνουμε και σας λέμε άχρηστους πρασινοφρουρούς που διαλύσατε το ΑΠΕ;

Και τουρκόσπορος μεταξύ των συλληφθέντων στα επεισόδια της Τρίτης!!!

GUZEL Sinan του Tahir και της Ayse, που γεννήθηκε το 1983 στην Τουρκία και κατοικεί στην Κυψέλη... Δείτε τον τουρκόσπορο που έσπαγε στο Σύνταγμα:

Απεβίωσε ο Χέλμουτ Χάλερ

Πέθανε την Πέμπτη σε ηλικία 73 ετών ένας από τους μεγαλύτερους Γερμανούς ποδοσφαιριστές της δεκαετίας του 1960, ο Χέλμουτ Χάλερ.

Βίντεο-Στο μυαλό του Σίλα: Η Μέρκελ φταίει για όλα

Δείτε τον απολαυστικό Σίλα: