19 Οκτωβρίου 2012

Πρώην playmate είναι φανατική...χρυσαυγίτισσα-Δείτε αποκαλυπτικές φώτο

Η Χριστίνα Σάμη ποζάρει με τα λάβαρα της Χρυσής Αυγής

Το 2005 η Χριστίνα Σάμη έλαβε μέρος στον διαγωνισμό Playmate.Πρόκειται για μία -πολύ- sexy παρουσία η οποία στο παρελθόν έχει κάνει φωτογραφίσεις φωτιά, και έχει δηλώσει ότι τον άντρα τον θέλει ...ακραίο στο κρεβάτι.

Καραμανλής: «Σας είπα όλη την αλήθεια»... αλλά δεν ακούσατε (βίντεο)

Την ώρα που η Ευρώπη ξαναδέχεται την Ελλάδα στη ζεστή και αλληλέγγυα αγκαλιά της, επιβεβαιώνοντας με το κοινό ανακοινωθέν των 17 ηγετών της ευρωζώνης την απόφασή της να συνεχίσει να στηρίζει την εθνική διαδρομή της Αθήνας εντός του κοινού νομίσματος, η σκέψη ταξιδεύει αναπόφευκτα σε όσα προηγήθηκαν για να φτάσουμε ως εδώ.

Έρχεται ρομπιά για Τσίπρα... Δείτε τι τον ρωτάει ο Άδωνις

Πολύ γέλιο θα έχει η απάντηση στην ερώτηση του 'Αδωνι για τον Τσίπρα... όχι τίποτα άλλο αλλά οι λαϊκιστές πρέπει να ξεβρακώνονται. Δείτε λοιπόν τι ρωτάει ο Άδωνις Γεωργιάδης:

Αυτό είναι το νούμερο της ΝΔ που σαλιάριζε με τα παρτσακλά που είχαν κάνει τεκέ τη Βουλή

Το απόλυτο ρεζιλίκι της ΝΔ αποτελεί ο βουλευτής Λέσβου, της ΝΔ, που συνυπογράφει την επιστολή με τα παρτσακλά που είχαν κάνει χώρο της Βουλής καπνιστήριο, προκειμένου να την πέσει στον Ψυχάρη με τον οποίο προφανώς έχει απωθημένα.

Δείτε πως τιμώρησε ο ΣΕΓΑΣ την Παπαχρήστου

Τρεις περιπτώσεις αθλητών και μία προπονήτριας εξέτασε η Δικαστική Επιτροπή του ΣΕΓΑΣ, τις αποφάσεις των οποίων επικύρωσε το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας. Μεταξύ αυτών και της Βούλας Παπαχρήστου.

«Κόβονται» όλοι οι προϊστάμενοι εφοριών, τελωνείων και ΣΔΟΕ

Με διαδικασίες εξπρές ξηλώνονται όλοι οι σημερινοί προϊστάμενοι, υποδιευθυντές και διευθυντές Εφοριών, ΣΔΟΕ, Τελωνείων και Ελεγκτικών Κέντρων, βάσει τροπολογίας που κατατέθηκε στη Βουλή.

Τώρα ξέρουμε από τι το έπαθε ο Νικολάκης!

Αυτά παθαίνει όποιος κάνει πολύ παρέα με τον Πάνο Καμμένο... αρχίζουν να τον ψεκάζουν και αυτόν... έτσι την πάτησε και ο Χατζηνικολάου:

Απανωτές αναρτήσεις σήμερα, ότι τον ψεκάζουν:

Νάκος και Κακλαμάνης ζητούν τις δύο «επίμαχες» λίστες

Τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε επισκέφθηκαν ο αντιπρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου των Οικονομικών των Βουλευτών κ. Αθ. Νάκος και ο τέως πρόεδρος της Βουλής κ. Απ. Κακλαμάνης ζητώντας του τις δύο λίστες: τη λίστα Λαγκάρντ και εκείνη με τα ονόματα των πολιτικών που φέρεται να έχουν πλουτίσει παράνομα.

Μετά τους Τούρκους έχουμε και τους αμερικάνους να αλωνίζουν: Επισκέφτηκαν τον ψευδομουφτή

Τον ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ επισκέφτηκε το μεσημέρι αντιπροσωπεία της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, η οποία περιοδεύει τα τελευταία 24ώρα στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Αυτά συμβαίνουν όταν τα κωλόπαιδα σε φέρνουν στα όριά σου: Καθηγητής απείλησε αλλοδαπούς μαθητές να καλέσει τη Χρυσή Αυγή

Tην διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Αττικής Γιάννης Κουμέντος για περιστατικό που σημειώθηκε στο 46ο γυμνάσιο Αθηνών, στα Εξάρχεια, κατά το οποίο ένας νεοδιόριστος καθηγητής, την ώρα διένεξης με αλλοδαπούς μαθητές, απείλησε ότι θα φωνάξει την Χρυσή Αυγή.

ΕΛ.ΑΣ.: Φωτογραφίες του 26χρονου αγνοούμενου και των απαγωγέων του

Η ΕΛΑΣ έδωσε την Παρασκευή στην δημοσιότητα τη φωτογραφία του 26χρονου από την Καλλιθέα που απήχθη στις αρχές το Αυγούστου από το Αίγιο. Παρά γεγονός ότι οι κατηγορούμενοι για την απαγωγή συνελήφθησαν, ο απαχθείς δεν έχει βρεθεί και εκφράζονται σοβαροί φόβοι για τη ζωή του. Επιπλέον δόθηκαν και οι φωτογραφίες των απαγωγέων.

Ο απαχθείς ονομάζεται...

Στουρνάρας εκθέτει Παπ-Μπένυ: "Δεν υπάρχει πρωτόκολλο καταχώρησης για λίστα Λαγκάρντ"

Ένα πολύ καλό ερώτημα των ημερών θα μπορούσε να ήταν το, υπάρχει τελικά η "λίστα Λαγκάρντ"; Διότι εκτός των όσων ακούμε, την λίστα ή το περιεχόμενό της δεν το έχουμε δει. Ακόμα περισσότερο, ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας, με επιστολή του προς τους οικονομικούς εισαγγελείς, γνωστοποιεί πως δεν βρέθηκε πρωτόκολλο καταχώρησης της λίστας.

Αρβανιτόπουλος: Μπαρούφες τα περί ένταξης στο ΤΑΙΠΕΔ της ακίνητης περιουσίας των ΑΕΙ

Κατηγορηματική διάψευση υπήρξε από τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο στα περί ένταξης της ακίνητης περιουσίας των πανεπιστημίων στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).

Η Καλντέρα ανήκει στο δημόσιο

Στο ελληνικό Δημόσιο ανήκουν οι εκτάσεις της παγκοσμίως γνωστής περιοχής της Καλντέρας στη Σαντορίνη και ουδέποτε μετά τη σύσταση του ελληνικού κράτους έχουν περιέλθει σε ιδιώτες, υποστήριξε στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου ο αντεισαγγελέας Αναστάσιος Κανελλόπουλος.

Ανεστάλη η ποινή κάθειρξης του Πετζετάκι

Ανεστάλη η ποινή κάθειρξης 10 ετών που είχε επιβληθεί στον επιχειρηματία Γ. Πετζετάκι για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 4 εκατ. ευρώ υπό τον όρο της εμφάνισής του μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Μιχαλακόπουλος: Καλώ τους Χρυσαυγίτες να τιμήσουν την 28η Οκτωβρίου χωρίς να δοθεί η παραμικρή αφορμή (βίντεο)

Στα σενάρια που θέλουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παραιτούνται προκειμένου να οδηγηθούμε σε επαναληπτικές εκλογές, απάντησε ο γγ της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, μέσα από τηλεοπτική του εμφάνιση την Πέμπτη στο Kontra Channel.

Δημοσκόπηση Rass: Προβάδισμα σε Σαμαρά και ΣΥΡΙΖΑ

Σε δημοσκόπηση της Rass για την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου.

Αναλυτικά τα ποσοστά που συγκεντρώνουν τα κόμματα έχουν ως εξής:

Στον ΕΟΠΥΥ γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί-Καταργείται φόρος στη βενζίνη 0,5% που πήγαινε στοι Ταμείο των πρατηριούχων

Στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) εντάσσονται από την 1η Νοεμβρίου, ο Κλάδος Υγείας του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ) καθώς και οι Τομείς Ασθένειας Προσωπικού ΕΤΒΑ, Προσωπικού Εμπορικής Τραπέζης της Ελλάδος και Ασθένειας Προσωπικού Τραπεζών Πίστεως, Γενικής και American Express του Κλάδου Υγείας του Ταμείου Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας (ΤΑΥΤΕΚΩ).

Η μπουρδολογία της Κανέλλη δεν έχει τέλος

Με το γνωστό στυλ που ξεχειλίζει ειρωνεία, ο μεγαλύτερος ξερόλας του ελληνικού κοινοβουλίου, ονόματι Λιάνα Κανέλλη, τοποθέτησε στην εκπομπή "Ανατροπή" ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ της μπουρδολογίας, το οποίο με κόπο συνθέτει εδώ και περίπου 13 χρόνια. Απ' όταν αποφάσισε πως από νεοδημοκράτισσα, όφειλε να μετατραπεί -εν μία νυκτί- σε μπολσεβίκα... Υποστήριξε λοιπόν, με ύφος αριστερού Κασιδιάρη, ότι η Νορβηγία έχει...

Η πιο περίεργη πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη! (φώτο)

To αν σας αρέσει είναι καθαρά θέμα γούστου...

Όποιος έχει περάσει από την οδό Νυμφαίου στον Εύοσμο, σίγουρα θα την έχει προσέξει και θα τη θυμάται!

Νικολάκη, «Γεμίζει με Έλληνες η Αυστραλία» είσαι και φαίνεσαι...

Ο Χατζηνικολάου ξαναχτύπησε! Μπουρδουκλώνοντας στοιχεία και αριθμούς, αφού ενημερώνει ότι το τελευταίο τρίμηνο έφτασαν στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης7,5 εκ επιβάτες (από εσωτερικό και εξωτερικό)... στο τέλος πετάει ότι "τον Σεπτέμβριο οι αφίξεις κατόχων ελληνικών διαβατηρίων έφθασαν στο 33%, προφανώς και λόγω της επιστροφής πολιτών που είχαν πάει για διακοπές στην Ελλάδα"... προκειμένου να μας πείσει ότι οι Έλληνες μεταναστεύουν στην Αυστραλία όπως λένε διάφοροι παπάρες.
 
Όλα αυτά όταν και τα μικρά παιδιά ξέρουν ότι...

Βίντεο: Άξιος! Άξιος! Δείτε πως έσκασε μύτη στο μάθημα

Απίστευτος ο Τσέχος φοιτητής:

Πως ξαφνικά όλοι λάτρεψαν τον Ζιοβάνι...

Με μεγάλη έκπληξη διαβάζω τα τελευταία ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και τους διθυράμβους που γράφονται για τον μεγάλο Ζιοβάνι... Βέβαια, οι ίδιοι ήταν αυτοί που τον έλεγαν παλτό όταν ήταν ντεφορμέ...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Αγιογραφία Λούκου για να πιέσουν τον Τζαβάρα... θα υποκύψει ο υφυπουργός; Θα κρατήσει τον μέντορα της υβρίστριας του Α. Διάκου;

Διαβάστε την αγιογραφία που κάνει το iefimerida.gr του ανθέλληνα Ράπτη, προκειμένου να πιέσουν τον Τζαβάρα να κρατήσει στην θέση του τον κατάπτυστο Διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών, Λούκο, ο οποίος επέτρεψε να ανέβει με έξοδα του ελληνικού λαού το έργο της σκηνοθέτου του κώλου, Κιτσοπούλου, που εξύβριζε τον Αθ. Διάκο!

Βίντεο-Σαμαράς: "Όταν λέμε ανάπτυξη, εννοούμε θέσεις εργασίας-Ολάντ και Μόντι θα έρθουν στην Αθήνα"

Συνέντευξη Τύπου για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής, παραχωρεί από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Δείτε το βίντεο:

Όχι λόγω των Σκοπιανών είπε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ!

Όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση Φοιτητών, την ESU, είπε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ βάζοντας τα εθνικά ζητήματα πάνω από τη μεγάλη τιμή που της έγινε. Η γαλάζια νεολαία προσκλήθηκε, ως η μεγαλύτερη δύναμη του ελληνικού φοιτητικού κινήματος, στo 24o Συνέδριο που πραγματοποιείται στη Λεμεσό, ωστόσο αρνήθηκε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους Σκοπιανούς εξ'αιτίας της ονομασίας με την οποία είχαν αναγνωριστεί.

Μέρκελ: Η Ελλάδα αλλάζει, το κλίμα είναι θετικό

«Η Ελλάδα αλλάζει» δήλωσε η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος των εργασιών της Συνόδου Κορυφής. Αναγνώρισε τις προσπάθειες που έχει κάνει η ελληνική κυβέρνηση και τόνισε ότι «ο δρόμος θα είναι μακρύς. Εχουν υλοποιηθεί πολλά μέτρα. Θέλουμε να υπάρξει ηρεμία στο εσωτερικό της χώρας».

Σαμαράς: «Δεν θα χρειαστεί άλλη Σύνοδος Κορυφής για την εκταμίευση της δόσης»

Συνέντευξη τύπου για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής, παραχωρεί από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Έστησε» ο 26χρονος την απαγωγή του;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση απαγωγής 26χρονου του οποίου η θεία είχε κερδίσει μεγάλο ποσό στο λαχείο, τον περασμένο Αύγουστο, καθώς όπως υποστηρίζει ο φερόμενος ως εγκέφαλος της σπείρας, η απαγωγή οργανώθηκε από τον ίδιο τον νεαρό!

Ένα χρόνο μετά το τέλος του Καντάφι, πού βρίσκεται η υπόλοιπη οικογένεια;

Ένα χρόνο μετά τη σύλληψη και το τραγικό τέλος του Μουαμάρ Καντάφι, η Λιβύη εξακολουθεί να αναζητεί νέο βηματισμό. Ένα εξίσου ενδιαφέρον ερώτημα θα μπορούσε να είναι: τι απέγιναν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του άλλοτε ισχυρού της Λιβύης;

Το BBC, φαίνεται ότι έψαξε να βρει τα ίχνη τους:

Ψάχνεται για μεταγραφή ο Λοβέρδος: Ισχυροποιήθηκε η θέση της Ελλάδας με τον Σαμαρά

Στροφή 180 μοιρών από τον πρώην υπουργό που διαπιστώνει ότι πλέον στην Ευρώπη έχουμε ισχυρή παρουσία …

Η αλλαγή στο κλίμα απέναντι στις προσπάθειες της Ελλάδας δεν είναι μόνο θέμα της Ευρώπης, φαίνεται ότι πολλά είναι τα μηνύματα που έρχονται και από τα εσωτερικά μέτωπα.

Επιστολή Ψυχάρη για τις πατσαβούρες που κάπνιζαν μέσα στη Βουλή λέγοντας ότι θα εφαρμόζουν όποιους νόμους θέλουν

Συνέχεια στη κόντρα του με τους βουλευτές που κάπνιζαν στο Κοινοβούλιο δίνει σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης. Μετά την επιστολή των 4 βουλευτών που αναφέρουν οτι ο κ.Ψυχάρης επιτέθηκε με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε συνεργάτιδα του Τέρενς Κουίκ και ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ολγα Γεροβασιλη δεν είπε «θα εφαρμόζω τους νομούς οπότε γουστάρω» αλλά «δεν είσαι εσύ αυτός που θα μου πει εάν θα εφαρμόσω το νόμο, πού και πότε. Το γνωρίζω και το κάνω από μόνη μου», ο βουλευτής της ΝΔ έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής με την οποία επιβεβαιώνει το περιστατικό αλλά και τα όσα ισχυρίζεται ότι του είπε η κ.Γεροβασιλη.

Λάθος η εκστρατεία εκφοβισμού της Ελλάδας

Η Ελλάδα θα χρειαστεί νέα οικονομική στήριξη και θα τη λάβει. «Η γερμανική κυβέρνηση το γνωρίζει αυτό, αλλά δεν θέλει να το παραδεχθεί».. «Πείτε το επιτέλους, πείτε το στους ανθρώπους»

Αλεξιπτωτιστές φυλάνε το Πεντάγωνο έναντι πιθανής εισβολής πολιτών…

Το … rotation συνεχίζεται!!!!

«Έβγα εσύ. Έμπα εσύ» Αυτό το γνωστό χιουμοριστικό σλόγκαν θυμίζουν τα μέτρα ασφαλείας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, αφού οι υπεύθυνοι της φυλάξεως του εσωτερικού του Στρατοπέδου «Παπάγου» έχουν αποδοθεί σε ένα …

Πέτρες από μαύρους παράνομους μικροπωλητές της ΑΣΟΕΕ, εναντίον αστυνομικών

Σε… πεδίο μάχης μετατράπηκε το πρωί της Παρασκευής η οδός Πατησίων, στο ύψος της ΑΣΟΕΕ, έπειτα από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. να απομακρύνει τους μικροπωλητές που έχουν κατακλύσει στην κυριολεξία το πεζοδρόμιο μπροστά από την οικονομική σχολή.

Όταν οι Χρυσαυγίτες εισβάλλουν σε θέατρα είναι φασίστες... ενώ ο Μανώλης που εισβάλλει σε εισπρακτική είναι δημοκράτης (βίντεο)

Ο Γιάννης Μανώλης ζητά να μπει στην εισπρακτική εταιρεία για να ενημερώσει τους υπεύθυνους ότι είναι εκεί για να μιλήσουν, αλλά δεν τον αφήνουν να μπει...

Αγγλικές ανωμαλίες: 44χρονη θηλάζει το σκύλο της κόρης της εδώ και δυο χρόνια [εικόνα]

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το άρθρο που δημοσιεύτηκε στην βρετανική έκδοση του περιοδικού Closer, το οποίο δείχνει την 44χρονη Τέρι Γκράχαμ να θηλάζει το σκυλάκι της 9χρονης κόρης της.

Ελληνίδες εκπορνεύονται στην Ιταλία... λένε οι Ιταλοί

«Από την Πάτρα, την Αθήνα, την Ηγουμενίτσα, την Ηπειρο, δύο βήματα από το αλβανικά σύνορα... Η Ελλάδα των αυστηρών μέτρων που έχει επιβάλλει η Ευρώπη, αρχίζει να κάνει την εμφάνισή της στα πεζοδρόμια, τα οποία εδώ και χρόνια όριζαν συμμορίες που εκμεταλλεύονταν πόρνες από τη Ρουμανία, τη Μολδαβία, την Ουκρανία και τη Νιγηρία», κάπως έτσι ξεκινά το σοκαριστικό ρεπορτάζ της πρώτης σε κυκλοφορία εφημερίδας στη Ρώμη «Il Messaggero» που υποστηρίζει ότι...

Συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ: Σε όλα «ναι» είπε η Μέρκελ αρκεί … να τηρήσουμε τα συμφωνηθέντα

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με την Άνγκελα Μέρκελ στις Βρυξέλλες. Η συνάντηση έγινε στο γραφείο της ελληνικής αντιπροσωπείας κάτι που έχει ειδικό συμβολισμό, και σύμφωνα με διπλωματικές πηγές το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θετικό.

Νεκροί διεκδικούν... επιδοτήσεις

78 υποθέσεις «δικαιούχων» προγράμματος ενίσχυσης καπνοπαραγωγών παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Οι εν λόγω «δικαιούχοι» ενώ είχαν αποβιώσει, φέρονταν να υποβάλουν αιτήσεις για την εξασφάλιση της επιδότησης.

Το συμβιβαστικό e-mail του υπουργείου Εργασίας στην τρόικα

Μειώσεις στις αποζημιώσεις απόλυσης στους 12 μισθούς, με πλαφόν για όσους έχουν πάνω από 16 χρόνια σε έναν εργοδότη, διατήρηση των τριετιών στους κατώτατους μισθούς, αλλά με κατάργηση του επιδόματος γάμου (10%) περιλαμβάνει η πρόταση συμβιβασμού για τα εργασιακά που απέστειλε με e-mail ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, στην τρόικα.

Ελληνικές περιουσίες στην Αλβανία στα χέρια ξένων επιχειρήσεων

Ελληνικές περιουσίες στην Αλβανία, περνάνε στα χέρια ξένων επιχειρήσεων με το τέχνασμα του χαρακτηρισμού ως στρατιωτικών εγκαταστάσεων.

Για παράδειγμα ξεπουλιέται ο κόλπος της Άρτας στην Αυλώνα, όπως διαβάζουμε στην "Κάτοψη".

Το "τεφτέρι" των δόσεων 88,8 δισ. ευρώ

Της Δήμητρας Καδδά

«Πιέζουν γιατί ξέρουμε ότι μόνο φέτος τους έχουμε τόσο πολύ ανάγκη» ανέφερε προ ημερών υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος επιχειρώντας να δώσει μία εξήγηση για το θρίλερ με πολλά… επεισόδια που διαδραματίζεται γύρω από την επόμενη δόση. Φέτος… απομένουν 31,5 συν 5 συν 8,3 δισ. ευρώ για κάθε ένα από τα τρία τρίμηνα, ενώ συνολικά έχουμε ήδη λάβει 75,7 δισ. ευρώ και απομένουν άλλα 88,8 δισ. ευρώ έως και το 2014.

Άδωνις κάνει ρόμπα τον Σκουρλέτη: «Εσείς καίτε την Αθήνα»

«Εσείς καίτε την Αθήνα και ψηφίσατε πρόταση της Χρυσής Αυγής» είπε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ ο Σκουρλέτης υπερασπιζόταν όσους συνελήφθησαν από την Αστυνομία στα επεισόδια στις πορείες και δημοσιεύθηκαν τα πρόσωπά τους, καθώς μεταξύ αυτών όπως παραδέχθηκε είναι και στέλεχος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ!!

Η Ακρόπολη τραυματίστηκε από κεραυνό!

Ένα κιονόκρανο 700 κιλών αποκολλήθηκε από τη θέση του στα Προπύλαια της Ακρόπολης πριν από ένα χρόνο. Μετά τις «πρώτες βοήθειες» ήρθε τώρα η ώρα για την οριστική αναστήλωσή του.

Τώρα η συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ

Στα γραφεία της μόνιμης ελληνικής αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες η συνάντηση

Νέα κρίσιμη συνάντηση με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, θα έχει πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής, στις Βρυξέλλες, στις 10.30.

Από τα χέρια της Merkel στα χέρια του Schaeuble η επιταγή για την Αθήνα

Του Γιάννη Αγγέλη

Η μόνη σαφής οδηγία της Συνόδου Κορυφής για το «θέμα» της Ελλάδας είναι ότι θα το χειριστεί πλέον ο κ. Schaeuble στις 12 Νοεμβρίου, αν όλα έχουν πάει καλά με τις «προσπάθειες» της ελληνικής κυβέρνησης.

Ο Νίκος στο Πεκίνο…


Θυμάμαι το Νίκο στο χωριό τα καλοκαίρια. Αγροτόπαιδο με κόκκινα μάγουλα, αδύνατος, όχι πολύ ψηλός, όλη τη μέρα στα πρόβατα και στα χωράφια. Το τρίτο αγόρι της οικογένειας. Είχε κι άλλα δυο αδέρφια μεγαλύτερα. Ο πατέρας κτηνοτρόφος, πάλευε όλη μέρα με τα θεριά της φύσης να αναστήσει την οικογένεια. Ξύπναγε αχάραγα, να πάει να ποτίσει, μετά να αρμέξει, να σπείρει τριφύλλι, να θερίσει αραποσίτι, να μαζέψει στερφάδια, να, να, να… Δύσκολη και άχαρη ζωή. Και τα παιδιά από κοντά από μικρά. Μόλις τέλειωνε το σχολειό, όλο και κάποια δουλειά είχανε να κάνουνε. Και η κυρά, το σπίτι, το περιβόλι, τις κότες…

Χώρα αγραμμάτων: Ούτε δημοτικό 1 στους 10 Έλληνες


[Γι' αυτό θερίζουν οι πατριώτες του κώλου, οι ΑΕροψεκασμένοι, οι αριστεροί ρεμπεσκέδες και αυτοί που βλέπουν φαντάσματα ότι η Μέρκελ θα τους πάρει τον ήλιο...]

Η νέα σχολική χρονιά βρήκε αρκετά παιδιά εκτός σχολείου. Για εκατοντάδες Ελληνόπουλα ο κύκλος του σχολείου έκλεισε οριστικά. Οι αριθμοί άλλωστε μαρτυρούν την κατάσταση: περίπου 5000 με 7000 παιδιά εγκαταλείπουν κάθε χρόνο το σχολείο.

Μήνυση κατά του Guardian προανήγγειλε ο Ν. Δένδιας

Αντίδραση σε δημοσίευμα του Guardian για «βασανιστήρια και ταπείνωση τύπου Άμπου Γκράιμπ» στη ΓΑΔΑ.

Μήνυση κατά της βρετανικής εφημερίδας Guardian προανήγγειλε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, μιλώντας στη Βουλή, αντιδρώντας στο δημοσίευμα περί βασανισμών κρατουμένων στη ΓΑΔΑ.

Τι απάντησε ο λεβεντομαλάκ@@ στη Ζαρούλια στα πλαίσια του πανανθρωπισμού όπως λέει κι ο Δραγασάκης

Αντίδραση μέσω facebook είχαμε από τον βουλευτή (λέμε τώρα) του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Τατσόπουλο, αυτοαποκαλούμενο και "Ψωλή του Βουκεφάλα", για τα όσα είπε χθες το μεσημέρι η κ. Ελένη Ζαρούλια στη Βουλή. Ο γνωστός συγγραφέας του κώλου απάντησε στην βουλευτή της Χρυσής Αυγής γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό: