20 Οκτωβρίου 2012

Βίντεο: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-0 Γκολ και φάσεις (λέμε τώρα...)

Δείτε το:

Κυριακάτικη σύσκεψη στο Μαξίμου-Τι θα συζητηθεί

Έκτακτη σύσκεψη θα γίνει αύριο στη μία το μεσημέρι ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά, τους συνεργάτες του και το οικονομικό επιτελείο αφού ο πρωθυπουργός θέλει να αξιοποιήσει το ταχύτερο δυνατό τα θετικά μηνύματα της Συνόδου Κορυφής.

Μιχαλολιάκος: Χαιρετάμε ναζιστικά αλλά τα χέρια μας είναι καθαρά, δεν είμαστε κλέφτες (βίντεο)

Για «αυγή» και «φώς» μέσα στην «σάπια» Πολιτεία έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος μιλώντας στη νεολαία του κόμματός του η οποία πραγματοποιεί εκδήλωση στου Γουδή.

Πεδίο μάχης η Κομοτηνή για Χρυσή Αυγή και αντιεξουσιαστές: Πλακώθηκαν με φωνές και μουσική

Τη μουσική και τα συνθήματα επέλεξαν αυτή τη φορά η Χρυσή Αυγή και οι αντιεξουσιαστές για να συγκρουστούν στην Κομοτηνή. Το κόμμα είχε ανακοινώσει οτι θα πραγματοποιήσει εγκαίνια στα καινούργια γραφεία για το νομό Ροδόπης και οι αντιεξουσιαστές οργάνωσαν την ίδια ημέρα και ώρα πορεία που θα κατέληγε στην πλατεία Ειρήνης.

Αλέξη Τσίπρα πάρε μια φοβερή ιδέα για να μαζέψεις ευρώ όταν γίνεις κυβέρνηση!

undefined
Αυτά που είπαν ο ΓΛέζος περί φορολόγησης των καταθέσεων πάνω από είκοσι χιλιάδες ευρώ και ο Παρασκευόπουλος περί έκδοσης διεθνούς εντάλματος σύλληψης για όσους βγάζουν τις εταιρίες τους στο εξωτερικό, είναι τρίχες κατασαρές μπροστά στην πρόταση που σου κάνει σήμερα ο σχολιαστής του taxalia για να μαζέψεις χρήμα!

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0

Ένα γκολ από τον συνήθη ύποπτο τον Κλάους Αθανασιάδη έφτανε για τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να πάρει τη νίκη με 1-0 στο ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Με τη νίκη του αυτή ο "δικέφαλος του βορρά" έκανε το τέσσερά στα τέσσερα στην έδρα του και ανέβηκε μόνος στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς. Από την άλλη η ΑΕΚ η οποία δεν έχει ακόμη νίκη παρέμεινε στην τελευταία θέση με δύο βαθμούς.

Πρωτοσέλιδα κυριακάτικων εφημερίδων

Δείτε τα:

Απίστευτος ο Νικολάκης! "Ο Καραμανλής συναντήθηκε με τον Μάκη Κουρή"... μήπως συναντήθηκε και μαζί σου παλικάρι μου;

Και μπορεί η είδηση να είναι από τη φιλική τους "ΑΞΙΑ" αλλά μια χαρά την αναπαράγει την μπαρούφα ο Χατζηνικολάου... μην ακούτε τίποτα: Ο Καραμανλής συναντιέται μόνο με κανένα φίλο ή βουλευτή και με κανέναν άλλο... όσοι δεν του κάνουν κουβέντα για αρχηγιλίκια, πρωθυπουργίες κ.λπ η πάγια απάντηση είναι:

Ακροδεξιοί κατέλαβαν μουσουλμανικό τέμενος και ανάρτησαν πανό! [βίντεο]

Εξοργισμένη είναι η μουσουλμανική κοινότητα της Γαλλίας καθώς ένα υπό κατασκευή τέμενος καταλήφθηκε για πολλές ώρες από ακροδεξιούς διαδηλωτές στου Πουατιέ, στην κεντρική Γαλλία.

Δεν βαρέθηκε να αντιγράφει τον Ανδρέα ο Αλέξης;

Εγκλωβισμένος μεταξύ του πολιτικού και οικονομικού ρεαλισμού και της «κόκκινης» φράξιας εντός του συνασπισμού που ζητά αλβανοποίηση της Ελλάδας με… κλείσιμο των συνόρων για τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας. Η ομιλία του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ το Δεκέμβριο ήταν μια προσπάθεια να συγκεράσει τις απόψεις και να συνενώσει τις συνιστώσες οι οποίες έχουν σηκώσει διαφορετικά μπαϊράκια.

“Ποια είμαι εγώ που θα διαμαρτυρηθώ για τους Έλληνες;”

Στο Συνέδριο του κόμματος των Χριστιανοκοινωνιστών της Γερμανίας στο Μόναχο, οι εργασίες του οποίου ξεκίνησαν χθες και ολοκληρώνονταν σήμερα, οι ιστορικοί πολιτικοί σύμμαχοι του CDU δεν… ξέχασαν να αφήσουν και πάλι αιχμές κατά της Ελλάδας. Η στιγμή ωστόσο που έκλεψε την παράσταση ήταν η θερμή υποδοχή της Άνγκελα Μέρκελ, και ακόμη περισσότερο, η αποστροφή της Γερμανίδας Καγκελαρίου για την Ελλάδα, που έδειξε ότι η καρδιά της… δεν έχει φύγει από την Αθήνα.

ΝΔ: "Αρχηγός της μιζέριας και της παρακμής ο Τσίπρας"

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σε σχέση με τα όσα είπε, σήμερα, ο Αλέξης Τσίπρας, στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Συνασπισμού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

PAOK - AEK Live Stream (ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 19:30)

Δείτε τον αγώνα από τις παρακάτω ιστοσελίδες:

Bundesliga 8η αγ.: Το απόλυτο με πεντάρα η Μπάγερν, η Σάκλε πήρε το ντέρμπι

Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της για την κατάκτηση της Bundesliga. Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, οι Βαυαροί, συνέτριψαν εκτός έδρας της Φορτούνα Ντίσελντορφ με 5-0 και παρέμειναν στην κορυφή με το απόλυτο βαθμολογικής συγκομιδής.

Επεισόδια μεταξύ Ντόρτμουντ και Σάλκε στην κοιλάδα του Ρουρ

Σφοδρά επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο της Μπορούσια Ντόρτμουντ λίγες ώρες πριν το ντέρμπι κόντρα στην Σάλκε στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Bundesliga. Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ όλα ξεκίνησαν από μία μεγάλη ομάδα αναρχικών, οι οποίοι προκάλεσαν αναταραχές και μερικοί από αυτούς επιτέθηκαν στους οπαδούς των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να επέμβουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Άφαντοι 33.000 συνταξιούχοι του ΙΚΑ – Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν τη σύνταξη τους

  • Στις 33.000 οι συνταξιούχοι φαντάσματα του ΙΚΑ
  • Έχει ήδη προχωρήσει η αναστολή καταβολής των συντάξεων τους
  • Μαζικές επιστολές σε όλους τους συνταξιούχους του δημοσίου στέλνει το Λογιστήριο του Κράτους
  • Θα κόψουν μέρος ή ακόμη και ολόκληρη της σύνταξη σε όσους εργάζονται

Επιτέλους ο Λιάτσος μας λυπήθηκε και τελείωσε το αίσχος Παπαδόπουλου

Εκτός TV ο Παπαδόπουλος! Όπως έπρεπε να είχε γίνει πριν χρόνια, αντί να πληρώνουμε 60-70.000 ευρώ το κάθε επεισόδιο όπου διάφοροι έπιναν κρασιά και τραγουδούσαν σε ένα ρεσιτάλ ελληνικής κρεπάλης του στυλ "λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τα λοιπά στα παπάρια μας"...

ΥΠΕΞ: Όλοι οι επιβαίνοντες στο ESTELLE είναι καλά, θα τους περιποιηθούν οι Εβραίοι

Όλοι οι επιβαίνοντες στο πλοίο ESTELLΕ, του οποίου την πορεία προς την Γάζα ανέκοψε σήμερα το Πολεμικό Ναυτικό του Ισραήλ, είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Oλόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής

Ευκαιρία να γνωρίσουμε τους ανύπαρκτους της ΝΔ-Σταυρογιάννης: Δεν θα ψηφίσω τα μέτρα

Την πρόθεσή του να καταψηφίσει τα μέτρα γνωστοποίησε μιλώντας στην Real News ο βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ Νίκος Σταυρογιάννης, χαρακτηρίζοντας τα άδικα και αναποτελεσματικά.

Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: «Στην Ελλάδα δεν θα ήμουν ούτε βοηθός καθηγητή!»

«Το μέλλον της Ελλάδας εξαρτάται μόνο από τους Έλληνες. Μόνο από τους Έλληνες και επιμένω. Όταν έρχομαι στην Ελλάδα, με πιάνουν οι δημοσιογράφοι και με ρωτούν “κυρία Αρβελέρ, δεν υπάρχουν πια φιλέλληνες;”. Εγώ τους ρωτώ “Έλληνες υπάρχουν;” σημειώνει χαρακτηριστικά, η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ σε συνέντευξή της.

Σωστός ο Βορίδης: Να αρχίσουν πλειστηριασμοί για τα λαμόγια που δεν πληρώνουν... για να μην είναι μαλάκ@@ όσοι πληρώνουν

[Επειδή η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι απατεώνες, δεν πληρώνουν αν και μπορούν, όταν ξέρουν ότι δεν θα τους κατασχέσουν τα σπίτια. Τα πράματα είναι απλά! Ο κόσμος που ζούμε δεν είναι φιλανθρωπικός και προπάντων δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα οι τράπεζες. Όλοι όταν έπαιρναν δάνεια ήξεραν και υπέγραφαν.

Παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας ετοιμάζει η Χρυσή Αυγή

Σε... αναβρασμό βρίσκεται η Χρυσή Αυγή, με αφορμή τη 12η γιορτή της «Ελληνικής Νεολαίας», η οποία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου στο άλσος του Ελληνικού Στρατού, στο Γουδή.

Έρανος από ομογενείς Αυστραλίας-Ν.Ζηλανδίας για την Ελλάδα

Η ΑΧΕΠΑ Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας θα πραγματοποιήσει έρανο για την ανακούφιση Ελλήνων που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα. Αυτό αποφασίστηκε στο 58ο Εθνικό συνέδριο της ΑΧΕΠΑ που πραγματοποιήθηκε στο Σίδνεϊ με τη συμμετοχή συνέδρων από όλες τις πολιτείες της Αυστραλίας.

Αιχμάλωτοι από ισραηλινές δυνάμεις δύο Έλληνες Βουλευτές (video)

Επέμβαση στο πλοίο «Estelle-Ένα καράβι για τη Γάζα», πραγματοποίησαν, ισραηλινές δυνάμεις, την ώρα που αυτό φέρεται να έπλεε σε διεθνή ύδατα, με στόχο να «σπάσει» τον αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας και να προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια.

Μας νοιάζει αν ο λεβεντομαλάκ@@ είναι ή δεν είναι αδερφή;

Η χθεσινή δήλωση του Πέτρου Τατσόπουλου μέσω facebook ότι "ντρέπεται που δεν είναι ομοφυλόφιλος", για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο προκάλεσε σάλο σε ολόκληρο το διαδικτυακό κόσμο. Είναι απορίας άξιο, γιατί τόσες αναδημοσιεύσεις και ακόμη περισσότερα σχόλια για ένα ζήτημα που δε θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν. Μακάρι το πρόβλημα με τον Τατσόπουλο, να ήταν οι ερωτικές του...

Αναδιανομή πλούτου μπορεί να γίνει μόνο σε καπιταλιστικά καθεστώτα

Του Γιώργου Καισάριου

Η πάγια απαίτηση της αριστεράς και γενικά, όλων αυτών που απαιτούν περισσότερα από αυτά που δικαιούνται (όπως οι Έλληνες κρατικιστές), είναι ότι θα πρέπει να γίνεται αναδιανομή του πλούτου έτσι ώστε να υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ αυτών που έχουν λιγότερα από τους πιο πετυχημένους ανθρώπους της κοινωνίας μας.

Θρίλερ με Τούρκο ναυαγό στη Μυτιλήνη που έκλεψε ελληνική βάρκα

Θρίλερ τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στη θαλάσσια περιοχή της Λέσβου, απέναντι περίπου από την περιοχή του αεροδρομίου. Ψαράδες και κάτοικοι της περιοχής είδαν ξαφνικά πέντε περίπου ναυτικά μίλια από τις ακτές του νησιού, να εκτοξεύεται στον ουρανό μία φωτοβολίδα. Στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης σήμανε αμέσως συναγερμός, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκαν και όλα τα παραπλέοντα σκάφη.

Άντε ρε νούμερο που θα 'ρθεις και στην Τούμπα!

Ο Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε για την επιστροφή του στην Τούμπα και την... συνάντησή του με τον Γκαρσία, τονίζοντας ότι ο Ουρουγουανός συμφώνησε με την επιλογή του να πάει στον Ολυμπιακό. Οι δηλώσεις του Χιλιανού αμυντικού στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" που σαφώς δεν ηχούν καλά στα αυτιά των φίλων του ΠΑΟΚ έχουν ως εξής::

Τι ψάχνει το ΣΔΟΕ στην Ουάσινγκτον για τις μίζες του Άκη - Γιατί πήγε ακάλεστος στον γάμο της κόρης του Σμπώκου ο Άκης

- Προσπαθούν να εντοπίσουν τα “ίχνη” από μίζες τουλάχιστον 60 εκατ. ευρω
- Τι κρύβεται πίσω από αγορά ακινήτων μεγάλης αξίας στα περίχωρα της Ουάσινγκτον
- Ερευνούν ακόμη και για νυχτερινό κέντρο στο Ηράκλειο της Κρήτης

Στην περιοχή Ολνεϊ, κοντά στην Ουάσινγκτον, στρέφουν ξαφνικά το ενδιαφέρον τους το ΣΔΟΕ και οι δικαστικοί λειτουργοί για να εντοπίσουν τα «ίχνη» από τις μίζες, ύψους τουλάχιστον 60 εκατ. ευρώ, των εξοπλιστικών προγραμμάτων και του «σκανδάλου Τσοχατζόπουλου» με την εμπλοκή και του προφυλακισμένου πρώην Γενικού Γραμματέα Εξοπλισμών Γιάννη Σμπώκου.

Ξεκίνησε η επέμβαση του ισραηλινού στρατού στο Estelle

Η επέμβαση των Ισραηλινών δυνάμεων στο πλοίο Estelle άρχισε. Το σουηδικό Καράβι για τη Γάζα  μεταδίδει ότι δέχεται επίθεση από ισραηλινές δυνάμεις. Πέντε-έξι στρατιωτικά πλοία το έχουν περικυκλώσει και στρατιώτες με μάσκες προσπαθούν αν επιβιβαστούν στο πλοίο. Κρατική πηγή αναφέρει ότι δεν θα αφήσουν το Estelle να πλησιάσει περισσότερα από τα 12 ναυτικά μίλια στη Γάζα.

Κινείται ο νόμος περί Ευθύνης υπουργών για τη λίστα Λαγκάρντ, μετά την επιστολή Στουρνάρα;

Βραδυφλεγή βόμβα για το πολιτικό σκηνικό αλλά και για τη συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία αποτελεί η αποκαλυπτική επιστολή που έστειλε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη για τη λίστα Λαγκάρντ.

Που θα πάνε τα 43,5 δισ. από τα δάνεια;

Αν όλα πάνε καλά με τις διαπραγματεύσεις, η Ελλάδα μέχρι τις 15 Νοεμβρίου θα πάρει 31,5 δις ευρώ. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του πακέτου δανειοδότησης της χώρας, τα 24 δις ευρώ θα δοθούν για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και περίπου 7 δις ευρώ θα πάνε για την πληρωμή των οφειλών του κράτους σε διάφορους.

Βίντεο: Απίστευτος μαλάκ@@ γερμανός

Δείτε τον:

Σενάρια... κυβέρνησης για τον Ανδρέα Λοβέρδο!

Τα σενάρια για το νέο κομματικό σχηματισμό που ετοιμάζει επίσης έχουν επιβεβαιωθεί κατά κάποιο τρόπο και από τον ίδιο τον κ. Λοβέρδο, τουλάχιστον στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», το παρασκήνιο όμως φαίνεται να είναι έντονο για τα επόμενα βήματα του πρώην υπουργού.

Σπινέλλης: Επίορκοι γιατροί ζητάνε φακελάκι από ετοιμοθάνατους

Ο πρώην γενικός γραμματέας Πληροφορικών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών Διομήδης Σπινέλης αποκαλύπτει όλα όσα έζησε κατά την διάρκεια της παραμονής του στην θέση γενικού γραμματέα.

Βρούτσης σε Νικολόπουλο: Εχω διορίσει λιγότερους υπαλλήλους απ' όσους προβλέπεται

[Άνθρακες ο θυσαυρός για τον Νικολόπουλο που νόμιζε ότι θα βγάλει λαυράκι... απλά για άλλη μια φορά επιβεβαίωσε ότι το πρόβλημά του δεν είναι ούτε τα μέτρα ούτε η τρόικα αλλά το "υφυπουργός" κάτω από τον Βρούτση... γιατί άλλο να υπογράφει σαν "τέως υφυπουργός Εργασίας" όπως κάνει τώρα που πέρασε 2 εβδομάδες από το υπουργείο και άλλο να υπέγραφε "Υπουργός Εργασίας"...]

Το πολιτικό γραφείο του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, δεν έχει εξαντλήσει πλήρως τις δυνατότητες που παρέχει η νομοθεσία για την αξιοποίηση συγκεκριμένου αριθμού συνεργατών, όπως προκύπτει από έγγραφο που διαβίβασε στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Βρούτσης.

Η συμφωνία Βενιζέλου – Χρουστσόφ για την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου και η θέση του Ενβέρ Χότζα

Βενιζέλος και Χρουστσόφ συμφωνούν για την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου
Τον καιρό εκείνο μετέβη ο Σοφοκλής Βενιζέλος στη Ρωσία και συναντήθηκε, στην παρά την ακτή του Ευξείνου Πόντου κοντινή πόλη Σότσι, με τον σοβιετικό ηγέτη Νικήτα Χρουστσόφ τη 10η Ιουνίου 1960 και συζήτησαν το φλέγον εκκρεμές βορειοηπειρωτικό θέμα. Ο αείμνηστος Βενιζέλος ζήτησε τη συμπαράσταση της Σοβιετικής Ενωσης, ώστε να παραχωρηθεί αυτονομία στην αλβανοκρατούμενη Βόρειο Ηπειρο.

Μετά από πιέσεις της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ επαναλειτουργεί η φοιτητική λέσχη

Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ενημερώνει ότι έπειτα από συνεχείς πιέσεις και προτάσεις της παράταξης μας και όλο αυτό το χρονικό διάστημα προς την Διοίκηση ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ και το Υπουργείο ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ το φοιτητικό εστιατόριο (λέσχη) θα...

Σημαντικές επαφές και συζητήσεις στο Βουκουρέστι για θέματα της Ελλάδας και της Κρήτης

Επέστρεψε από το Βουκουρέστι ο Γραμματέας της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης ο οποίος συνόδευσε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στη Σύνοδο κορυφής μεταξύ των Αρχηγών Κρατών των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Το άδοξο πολιτικό τέλος του Ευάγγελου Βενιζέλου

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος γνωρίζει να χειρίζεται καλά την ελληνική γλώσσα. Όμως, δεν χειρίζεται το ίδιο καλά την πολιτική. Η καλή χρήση της γλώσσας τον ευνόησε την εποχή που ο μέσος όρος των ψηφοφόρων εξίσωνε ή συμψήφιζε την παντελή έλλειψη σαρδάμ στο λόγο με τις ικανότητες στην πολιτική. Με βάση αυτό και μόνο το κριτήριο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι, οι οποίοι τον θεωρούσαν ικανότερο από τον Κώστα Σημίτη ή από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Πρόεδρος των Σύριων Ομογενών στην Ελλάδα: Οι υποτιθέμενοι αντάρτες στην πλειοψηφία τους είναι ξένοι και δεν είναι Σύριοι

Συνέντευξη: Κατερίνα ΜουσμπέΜιλήσαμε με την Πρόεδρο του συλλόγου Σύριων ομογενών, Κατερίνα Μουσμπέ, η οποία και ως ιδιοκτήτρια του ταξιδιωτικού γραφείου MidEast Tours γνωρίζει και επαγγελματικά τον πολιτιστικό πλούτο της Συρίας. Μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσε αυτό που έχει γίνει ουσιαστικά εμφανές και διαπιστώθηκε νωρίς από πολλούς Έλληνες, ότι δηλαδή οι υποτιθέμενοι αντάρτες στην πλειοψηφία τους είναι ξένοι και δεν είναι Σύριοι. Επίσης ότι υπάρχει τεράστιος πολιτιστικός πλούτος στη Συρία, ο οποίος συνδέεται άρρηκτα με την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.

Δαμανάκη: Η τρόικα πρέπει να είναι πιο αυστηρή!

Συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα "Die Zeit" έδωσε η ΠΑΣΟΚα ελληνίδα επίτροπος Μ. Δαμανάκη. Η Μαρία,άκουσον άκουσον ζήτησε από την τρόικα να είναι πιο αυστηρή όσον αφορά τις διαρθρωτικές αλλαγές! Είδατε τι σου κάνει η Ευρώπη και το σύστημα;


Μέτρα για να σταματήσουν οι «κομπίνες» με τις συντάξεις ζητά ο Π.Κοκκόρης

Παρέμβαση στο ΙΚΑ ώστε να επιταχυνθεί ο χρόνος απονομής των συντάξεων και να διασφαλιστεί η ομαλή πληρωμή καθ΄ όλο το έτος έκανε ο γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτης Κοκκόρης μιλώντας στο διοικητικό συμβούλιο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ: Σκουληκολαγνεία

Δείτε το: