22 Οκτωβρίου 2012

Μαθηματικός έλυνε σεξουαλικές... εξισώσεις με μαθητές της!

Μια 24χρονη καθηγήτρια κατάφερε να κάνει άνω – κάτω ένα Λύκειο με τις σεξουαλικές τις επιδόσεις! Ο λόγος για την μαθηματικό Ashley Anderson η οποία εμπλέκεται σε σεξουαλικές πράξεις με τουλάχιστον τέσσερις μαθητές της ηλικίας από 16 έως 18 ετών.

Ποια Ευθυμίου ρε παιδιά για την ΕΤ3; Ποια συγκρίνεται με τη ΜΕΛΙΝΑ;

Είναι δυνατόν να κάνει τέτοια αδικία  ο Δημήτρης ο Σταμάτης και να βάλει την Αννούλα πρόεδρο στην ΕΤ3; Δηλαδή θέλει η Μελίνα να αναλάβει πρόεδρος και θα προτιμήσει την ...ομορφότερη;
Είναι δυνατόν Δημήτρη; Επειδή η Μελίνα δεν

Sold out έκανε ο Γιωργάκης... και οι φοιτητές του Χάρβαρντ έχουν δικαίωμα στην κωμωδία

Λίστα αναμονής για τον Παπανδρέου!!


Σε λίγη ώρα αρχίζει το μάθημα του ο Γιώργος Παπανδρέου, στο Ινστιτούτο Πολιτικής του γνωστού Πανεπιστημίου Harvard, στο πλαίσιο της σειράς σεμιναρίων που πραγματοποιεί με τίτλο «Ο επανασχεδιασμός της Ευρώπης» ((Re)designing Europe).

Νέα παράταση απαγόρευσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας

Νέα παράταση απαγόρευσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας των δανειοληπτών, για ένα χρόνο, θα ανακοινώσει το προσεχές διάστημα το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Διασύρθηκε ο Τσίπρας στην πατρίδα των Καραμανλήδων-Μιλήσε σε 5-6 παρέες...

Οι Σέρρες γύρισαν την πλάτη στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ


Οι Σέρρες παραμένουν... Σέρρες! Σήμερα στην ανοιχτή ομιλία του στην πατρίδα των Καραμανλήδων, η συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα θύμιζε παλιές εποχές ΣΥΡΙΖΑ, όπου γίνονταν ...συνελεύσεις σε καφενεία.

Τιτάνιο κατόρθωμα κομμουνιστών: Λέγε, λέγε κατάφεραν να απενοχοποιήσουν τη λέξη «φασίστας»!!

[Αιώνια ευγνωμοσύνη από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προς την αριστερά που έκανε τη λέξη "φασίστας" κωλόπανο χρεώνοντάς την σε ότι ήταν από το κέντρο και δεξιά... τώρα που ήρθε η ώρα να λουστούν την πραγματικότητα, μυξοκλαίνε! Ας πρόσεχαν...]


Από την μεταπολίτευση και μετά , ο οποιοσδήποτε  Έλληνας , όποιο κόμμα και αν  συμπαθούσε , αυτό που ντρεπόταν πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο,  ήταν να μήν χαρακτηρισθεί...

Ιστορική μέρα σήμερα: Το νεύμα του Αντρέα που άλλαξε την κουλτούρα στην Ελλάδα (VIDEO)

Έγινε σαν σήμερα πριν από 24 χρόνια...

Πως μία κίνηση μπορεί να αλλάξει τον ρου της ιστορίας;



Ο τότε ηγέτης του ΠΑΣΟΚ και απίστευτα λαοφιλής Ανδρέας Παπανδρέου, κατάφερε να το κάνει με μία κίνηση που έμεινε στην ιστορία, αλλάζοντας ...πολλά στη νεώτερη Ελλάδα.

Ποια είναι τα 5 μεγαλύτερα ανεπίλυτα μυστήρια του κόσμου [εικόνες]

Χειρόγραφα κείμενα γραμμένα σε παγκοσμίως άγνωστες γλώσσες, ιερογλυφικά σύμβολα που προβληματίζουν εδώ και έναν αιώνα τους αρχαιολόγους, κωδικοποιημένες επιγραφές πάνω σε μνημεία, μη αποκρυπτογραφήσιμα κείμενα-χάρτες που οδηγούν σε αμύθητους θησαυρούς, παράξενα ραδιοσήματα που αποστέλλονται από μακρινούς αστερισμούς – αυτά είναι μερικά μονάχα από τα ανεπίλυτα μυστήρια, για την αποκρυπτογράφηση των οποίων «σπάνε» το κεφάλι τους εδώ και αιώνες ερευνητές και κρυπταναλυτές!

Μήνυση κατά Βενιζέλου-Παπακωνσταντίνου από επιχειρηματίες και συνταξιούχο εφοριακό

Μηνυτήρια αναφορά κατά των πρώην υπουργών Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου και Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και σε βάρος των πρώην και νυν επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Καπελέρη, Ιωάννη Διώτη και Στέλιου Στασινόπουλου κατέθεσαν τη Δευτέρα το πρωί τρεις πολίτες της Αθήνας. Αφορμή, η "λίστα Λαγκάρντ".

Αγωγή Γερμανών ομολογιούχων κατά της Ελλάδας

Αποπληρωμή των ελληνικών ομολόγων τα οποία "κουρεύτηκαν", ζητούν με αγωγή που κατέθεσαν στο δικαστήριο του Κιέλου Γερμανοί επενδυτές.

Reuters: Επιστρέφει το επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα

Για σταδιακή επιστροφή χρημάτων στην Ελλάδα κάνει λόγο το Reuters επισημαίνοντας σε άρθρο του ότι "επιστρέφει η όρεξη για μετοχές και ακίνητα" μετά την υποχώρηση των τιμών και ενώ αμβλύνονται οι ανησυχίες για έξοδο της χώρας από το ευρώ.

Μπράβο Λυκουρέντζο!! Στη θέση της παραμένει η ΠΑΣΟΚα «γιατρός» που έβγαλε τυφλή τη μισή Χίο-Σύζυγος πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ η κυρία! (βίντεο)

Η βιομηχανία απάτης, με τους τυφλούς ''μαϊμού'' εξαπλώνεται, καθώς πλέον δεν εντοπίζεται μόνο στη Ζάκυνθο.

Στη Χίο έχουν εντοπιστεί περίπου 300 περιπτώσεις ανθρώπων οι οποίοι έπαιρναν επίδομα τυφλού, ενώ έβλεπαν… πεντακάθαρα!

Ανασφάλιστος 1 στους 3 στα νησιά

Περισσότερους από τέσσερις χιλιάδες ανασφάλιστους εργαζόμενους, εντόπισαν οι ελεγκτές της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου Ασφάλισης (ΕΥΠΕΑ του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ), κατά τους ελέγχους που πραγματοποίησαν κυρίως σε εποχικές επιχειρήσεις σε όλους τους τουριστικούς προορισμούς.

Η όμορφη Άννα πρόεδρος στην ΕΡΤ 3;

Φαβορί για την θέση της προέδρου στην ΕΡΤ3... αν επιτρέψει ο Βενιζέλος που τη θέλει μαγαζί του

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, δικηγόρος, Άννα Ευθυμίου, προορίζεται για την θέση της προέδρου της διοικούσας επιτροπής της ΕΡΤ3. Είναι δημοτική σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης...

Αυτό είναι το ιδανικό πρόγραμμα για να περάσει τέλεια μια γυναίκα... λείπει το σ@ξ

Αν νομίζετε ότι η ιδανική ημέρα μιας γυναίκας θα περιελάμβανε ολοήμερο σπα, κομμωτήριο και shopping, μάλλον κάνετε λάθος. Τουλάχιστον τελευταία επιστημονική έρευνα αποδεικνύει... το αντίθετο. Πώς θα ήταν, λοπόν, το τέλεια διαμορρφωμένο ημερίσιο πρόγραμμα μιας γυναίκας;

Το ιδανικό πρόγραμμα μιας «γυναικείας ημέρας» - αν υπήρχε – θα ήταν κάπως έτσι:

Ετοιμα τα νέα τέλη κυκλοφορίας – Πόσο θα πληρώσουμε [πίνακες]

Ολα έτοιμα φαίνεται να είναι στη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων και μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας, στην οποία οι φορολογούμενοι – ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών θα πληροφορούνται για το ύψος των τελών κυκλοφορίας που θα κληθούν να πληρώσουν για το νέο έτος.

Reuters: "Ξεχασμένες ασθένειες επιστρέφουν στην Ελλάδα"...λόγω κρίσης λένε για να κουκουλώσουν τους λαθραίους

[Το ότι ζούν στη χώρα 1-2 εκ λαθροζώα από χώρες όπου αυτές οι ασθένειες θερίζουν δεν έχει σημασία για τους φωστήρες]

Μία αποκαρδιωτική και "μαύρη" εικόνα για την Ελλάδα του 2012 δίνει αποκαλυπτικό και ενδελεχές ρεπορτάζ του γνωστού πρακτορείου Reuters.

Το Reuters δίνει έμφαση σε "ξεχασμένες", όπως τις αποκαλεί ασθένειες οι οποίες όμως εμφανίζονται ξανά στη σημερινή Ελλάδα της κρίσης.

Υπ. ΠΡΟΠΟ: Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί ακραίες μεθόδους


«Η νομιμότητα ούτε εκβιάζεται ούτε τρομοκρατείται» σύμφωνα με νέα ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης απατώντας με αυτό τον τρόπο στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, για τα επεισόδια στις Σκουριές Χαλκιδικής. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση.

Το πιο θερμό καλοκαίρι της Θεσσαλονίκης από το 1930

Το θερμότερο καλοκαίρι της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής ήταν το φετινό. Ιούνιος, Ιούλιος και Αύγουστος ήταν οι θερμότεροι καλοκαιρινοί μήνες των τελευταίων 82 ετών, αφού τόσο υψηλές θερμοκρασιακές μετρήσεις δεν έχουν καταγραφεί από το 1930! Η μέση θερμοκρασία του φετινού καλοκαιριού στην πόλη άγγιξε τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Και ο Νότης Χρυσαυγίτης: «Οι λαθρομετανάστες φταίνε, όχι η Χρυσή Αυγή-Δεν μου λέει τίποτα ο Τσίπρας» (βίντεο)

Στήριξη προς τον "Λαικό σύνδεσμο" έδωσε ο γνωστός τραγουδιστής... Λογικό αφού οι άλλοι δεν λύνουν τα προβλήματα, όλο και θα πυκνώνουν τέτοιες δηλώσεις

Χείμαρρος για άλλη μια φορά ο Νότης Σφακιανάκης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και τα είπε έξω από τα δόντια. Εξήγησε για άλλη μια φορά με γλαφυρό τρόπο γιατί δεν πλήρωσε το χαράτσι της ΔΕΗ, μίλησε για τη Χρυσή Αυγή, τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και την οικονομικό- κοινωνική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Ερώτηση "γαλάζιων" βουλευτών για πλειστηριασμούς

Ερώτηση αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με την άρση του μέτρου της αναστολής πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, μετά τις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη στον Real Fm, κατέθεσαν πέντε βουλευτές της ΝΔ.

Στο κείμενο της ερώτησης τους αναφέρουν :

Υπάλληλος ΕΥΔΑΠ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ: «Καλημέρα, ήρθαμε να σας κόψουμε το νερό»!

To κόμμα που μέχρι πρότινος κυβερνούσε τη χώρα έχει πνιγεί στα χρέη. Μετά από τη σφράγιση των γραφείων του κόμματος στο Σύνταγμα, λίγο έλειψε να μείνουν χωρίς νερό τα κεντρικά γραφεία στην Ιπποκράτους.

Χλίδα! Δωρεάν ίντερνετ από ΚΤΕΛ καθ’ οδόν

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν από Βέροια για Αθήνα και αντίστροφα, έχουν πλέον τη δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης στο internet καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής καθώς η σύνδεση στο internet και η υπηρεσία wifi παρέχεται δωρεάν από το ΚΤΕΛ στους επιβάτες.

Θερμοί ασπασμοί Βαρθολομαίου-Τσίπρα... μπας τσιμπήσουμε κανα ψηφαλάκι ηλιθίου (βίντεο)

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να είναι απολύτως και αποδεδειγμένα άθεος (βάφτισε το γιό του χωρίς παπά), αλλά είχε εγκάρδια συνομιλία με τον οικουμενικό Πατριάρχη Βαρολομαίο, υπό το συγκαταβατικό βλέμμα της Ρένας Δούρου και σήμερα..

Μ. Πειραιώς: Δε θέλω εύσημα δημοκρατικότας από μια Ρεπούση που έλαβε το «“ἀσύλληπτο” μέγεθος τῶν 1.670 ψήφων»

Απάντηση για τις κατηγορίες περί συμπόρευσης με «ακραίες νεοναζιστικού χαρακτήρα κινήσεις» από τις βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση και Μαρία Γιαννακάκη, λόγω της μήνυσης που κατέθεσε κατά των συντελεστών της θεατρικής παράστασης Corpus Christi, έδωσε ο Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ.

Μισό να απεργήσω ένα πεντάλεπτο και επιστρέφω να σας εξυπηρετήσω

Του Αντώνη Πανούτσου

Πριν φτάσουμε στο «μισό να απεργήσω ένα πεντάλεπτο και επιστρέφω να σας εξυπηρετήσω», μερικά απλά πράγματα για τις απεργίες που στην Ελλάδα πάνε να γίνουν πιο συχνές και πιο σύντομες από τα one night stands στο Μανχάταν. Χωρίς να υποτιμήσω την ικανότητα της χώρας να ξεφτιλίζει κάθε έννοια, οι απεργίες είναι κάτι άλλο.

Και ο "άψογος" Στουρνάρας αποσύρει περίεργη διάταξη

Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας ανακοίνωσε την απόσυρση, από το νομοσχέδιο για την περαιτέρω αποκρατικοποίηση των ΔΕΚΟ, διάταξης που είχε προκαλέσει αντιδράσεις στην πανεπιστημιακή κοινότητα, καθώς....

Νέα προσπάθεια συγχώνευσης: Συμφωνία ΜIG – Aegean για την εξαγορά της Olympic Air

Σε συμφωνία για την εξαγορά της Olympic Air από τον όμιλο της Μarfin Ιnvestmen Group (ΜΙG) προχώρησε η Aegean. Η ολοκλήρωση της συμφωνίας τελεί υπό την έγκριση της Eπιτροπής Aνταγωνισμού, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της MIG, το τίμημα της συναλλαγής ανέρχεται σε 72 εκατ. ευρώ σε μετρητά και θα καταβληθεί τμηματικά.

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τη ΔΗΜΑΡ ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης... δυστυχώς δεν υπάρχει βίντεο να απολαύσουμε τη δήλωση στα κρητικά

Την αποχώρησή του από την Δημοκρατική Αριστερά ανακοίνωσε πριν από λίγο σε συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης. Ο βουλευτής Ηρακλείου έστειλε ήδη επιστολή στον Φώτη Κουβέλη και τον Πρόεδρο της Βουλής στην οποία τους γνωστοποιεί την ανεξαρτητοποίησή του.

Εκατομμύρια Νεοϋορκέζοι θέλουν τον καφέ τους σε ... αμφορέα

Μια μπλε κούπα του καφέ με αρχαιοελληνικές αναφορές και κιτς αισθητική αφηγείται την ιστορία της Νέας Υόρκης: οι New York Times επέλεξαν την ελληνική κούπα (greek cup of coffee) ως ένα από τα 50 εμβληματικά αντικείμενα της πόλης.

Ορθως διεγραφη ο Σταυρογιαννης...

...γιατί απλούστατα δεν έχει καμία δουλειά στη Νέα Δημοκρατία! Τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετοί αυτοί που επέλεξαν τον εύκολο δρόμο του λαϊκισμού. Ποιος πολιτικός, άλλωστε, δε θέλει να είναι αρεστός στους ψηφοφόρους του; Όπως ακριβώς, λοιπόν, έπραξαν στο πρόσφατο παρελθόν αρκετοί ακόμη συνάδελφοι του, ο Σταυρογιάννης προτίμησε το...

Φώτο της πιο καυτής συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ

Οι φωτογραφίες της πιο «καυτής συνιστώσας» του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν αυτή την στιγμή το γύρο του διαδικτύου, μετά το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος που αποκάλυψε τον ρόλο της στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα.

 Δείτε τις:

Να γιατί λέει μπαρούφες ο Καμμένος: Το 1992 έγιναν επαναληπτικές εκλογές μόνο για την έδρα Τσοβόλα

Με μια φωτοβολίδα ο Πάνος Καμμένος κάλεσε χθες τον Αλέξη Τσίπρα να ρίξουν την κυβέρνηση με την παραίτηση των βουλευτών τους καθώς το Σύνταγμα προβλέπει ότι αν παραιτηθούν 60 βουλευτές και οι αναπληρωματικοί τους προκηρύσσονται πρόωρες εκλογές, όπως είπε. Μάλιστα σήμερα επιμένει στη μπουρδολογία και με ανάρτησή του στο facebook (έτσι είναι ο Προεδρεύων... δεν σηκώνει κεφάλι από το facebook) αναφέρει κάποιο άρθρο του συντάγματος (νομίζω το 53 ή κάτι τέτοιο) το οποίο σαν Συνταγματολόγος εξηγεί όπως θέλει, μετά από συμβουλές του άλλου συνταγματολόγου της "αργομισθίας", Τέρενς Κουίκ και των διαφόρων νούμερων που έχουν μαζευτεί εκεί.


Hurriyet: Στην Προύσα αγοράζουν σπίτια οι Ελληνες

Την πόλη της Προύσας προτιμούν οι Έλληνες για αγορά ιδιοκτησίας.

Όπως μεταδίδει η Hurriyet, επικαλούμενη δημοσίευμα της Milliyet, 4.730 Έλληνες κατέχουν ιδιοκτησία στην Προύσα συνολικής έκτασης...

Τα μαζεύει ο Μιχαλολιάκος: λέει πως "δήθεν" χαιρέτισε ναζιστικά

Στα Μέσα και τους δημοσιογράφους ρίχνει τις ευθύνες η Χρυσή Αυγή επειδή ανέδειξαν το θέμα με τον ναζιστικό χαιρετισμό του Νίκου Μιχαλολιάκου κατά την χθεσινή εκδήλωση της 12ης Γιορτής Ελληνικής Νεολαίας στο άλσος Ελληνικού Στρατού προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις ολόκληρου του πολιτικού κόσμου.

Σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή αναφέρει :

Δεν αλλάζει το καθεστώς για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, ξεκαθαρίζει η κυβέρνηση

Η κυβέρνηση δεν εξετάζει την αλλαγή του νομικού πλαισίου για τα χρέη των πολιτών προς τις τράπεζες, ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης, διαψεύδοντας τις πληροφορίες ότι μελετάται η άρση της απαγόρευσης πλειστηριασμών ακόμη και σε περιπτώσεις πρώτης κατοικίας.

Κασιδιάρης: Ο κ.Τσίπρας να προσέχει μην σκίσει κανένα καλσόν

Επίθεση με απίστευτες για ακόμη μία φορά εκφράσεις εξαπέλυσε από τη Βουλή ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης εναντίον του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή της αντιδράσεις του τελευταίου στο ναζιστικό χαιρετισμό του Νίκου Μιχαλολιάκου.

"Πόλεμος" δικαστών με παραιτήσεις και καταγγελίες

Του Παναγιώτη Στάθη

«Πόλεμο» στους κόλπους της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων δημιουργεί η παραίτηση, με βαριές καταγγελίες, του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Νίκου Σαλάτα.

Nέα περιπέτεια για τον Ρουπακιώτη

Νέο αιμάτωμα στον εγκέφαλο διέγνωσαν οι γιατροί και μετέφεραν τον Αντώνη Ρουπακιώτη εκ νέου στο χειρουργείο.

Ερχονται τα φθηνότερα φάρμακα - Έτοιμο το νέο διορθωμένο δελτίο τιμών

Το νέο διορθωμένο δελτίο τιμών φαρμάκων έχει ήδη παραδοθεί στις φαρμακοβιομηχανίες και πλέον από την 1η Νοεμβρίου οι πολίτες θα μπορούν να παίρνουν φθηνότερα φάρμακα, ενώ θα μειωθεί και το κόστος για τα ασφαλιστικά ταμεία. Ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς, υποστήριξε, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega, πως επιτυγχάνονται μεσοσταθμικά μειώσεις 16% σε 12.500 σκευάσματα.

Τρελό πάρτι με τα συγγράμματα στα πανεπιστήμια!

Ένας χορός που κόστιζε εκατομμύρια στο κράτος - το οποίο πλήρωνε χρυσά τα πανεπιστημιακά συγγράμματα – δεν έλεγε να σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

2011: 9,4% έλλειμμα, 170,6% χρέος

Στο 9,4% του ΑΕΠ ή στα 19,7 δισ. ευρώ ανήλθε το έλλειμμα της Γενικής Κυβέρνησης το 2011.

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα τα δημοσιονομικά στοιχεία των ετών 2008‐2011, τα οποία καταρτίστηκαν στα πλαίσια της Διαδικασίας Υπερβολικού Ελλείμματος (ΔΥΕ), για τη δεύτερη κοινοποίηση του έτους 2012 και υποβλήθηκαν σε εκπλήρωση των υποχρεώσεων της Ελλάδας στη Eurostat κατ’ εφαρμογή του Κοινοτικού Κανονισμού (EC) 479/2009, όπως ισχύει.

Επιστροφή χρημάτων από ΜΚΟ της Εκκλησίας ζητά το υπουργείο Εξωτερικών

Επιβεβαιώνει το υπουργείο Εξωτερικών ότι εκδόθηκαν αποφάσεις καταλογισμού, προκειμένου να επιστραφούν χρήματα που είχε λάβει η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Αλληλεγγύη» για προγράμματα επισιτιστικής βοήθειας.

Βρούτσης: Επίδομα μητρότητας και στις αυτοαπασχολούμενες

Την καταβολή επιδόματος μητρότητας στις αυτοαπασχολούμενες εργαζόμενες γυναίκες, από τα τέλη Απριλίου 2013, προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.

Κατασχέσεις μισθών και συντάξεων για κάθε είδους χρέη προς το Δημόσιο

Με κάθε τρόπο σκοπεύει να εισπράττει τα ποσά των οφειλών το Δημόσιο και σε αυτό το πλαίσιο προχωρούν οι κατασχέσεις μισθών και συντάξεων.

Κεδίκογλου: Όποιος δεν θέλει φεύγει

«Η ΝΔ έθεσε ξεκάθαρα πως είναι έκτακτες συνθήκες (τα μέτρα), είναι μια αδήριτη εθνική ανάγκη και πρέπει να συστρατευτούμε. Όποιος δεν θέλει φεύγει», ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου αναφορικά με τη διαγραφή του Νίκου Σταυρογιάννη.

Ποιες ελληνικές πρεσβείες κλείνουν σε ολόκληρο τον κόσμο

Λουκέτο σε έξι πρεσβείες και δύο προξενεία της Ελλάδας στο εξωτερικό βάζει η κυβέρνηση, προσπαθώντας να περιορίσει τις πάγιες λειτουργικές δαπάνες του υπουργείου Εξωτερικών.

Σταδιακά μέχρι τον Μάρτιο του 2013 αναμένεται να ανασταλεί η λειτουργία στις εξής πρεσβείες της Ελλάδας:

"Σικέ" όχι Τσίπρα στην "σικέ" πρόταση Καμμένου να ρίξουν την κυβέρνηση... δεν υπάεχει μαλάκ@@ που να θέλει να κυβερνήσει σήμερα

Αρνητικός στην πρόταση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, προς τον Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθούν οι βουλευτές των δυο κομμάτων, ώστε να προκηρυχθούν επαναληπτικές εκλογές και νη μην ψηφιστούν τα μέτρα, εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Χορτάσαμε παπατζήδες και θεωρίες. Δείτε την πράξη όμως

Η αλήθεια είναι ότι όλοι θα θέλαμε βασικό μισθό στα 1.400 ευρώ (και 5.400 να ήταν ακόμη καλύτερα), 3.000.000 διορισμούς στο δημόσιο, δωρεάν όλα τα φάρμακα, σύνταξη στα 29 και επίδομα ανεργίας 1.500 ευρώ. Θα θέλαμε επίσης να πλακώσουμε στις κλωτσιές τη Μέρκελ και στις κουτουλιές τον Σαμαρά, το Βενιζέλο, τον Κουβέλη, τον Στουρνάρα κι όσους διαχειρίζονται τη σημερινή κατάσταση. Όμως υπάρχει και η πραγματικότητα, που ...

Φθηνότερη και με νόμο η ενεργειακή επιθεώρηση κτιρίων

Τέλος στην ελάχιστη νόμιμη αμοιβή για την διενέργεια ενεργειακής επιθεώρησης κτιρίων βάζει το υπουργείο Οικονομικών καθιστώντας την ενεργειακή επιθεώρηση των κτιρίων οικονομικότερη.

Ρύθμιση-ανάσα για οικογένειες με φοιτητές

«Ναι» στις μετεγγραφές φοιτητών που είναι αδέλφια και σπουδάζουν σε διαφορετικές πόλεις ώστε οι οικογένειες να μην πληρώνουν τρία διαφορετικά σπίτια, λέει ο υπουργός Παιδείας. Σύμφωνα με «Τα Νέα» ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος προανήγγειλε στη βουλή ότι εντός της εβδομάδας σκοπεύει να επαναφέρει τη ρύθμιση για μετεγγραφές αδελφών που σπουδάζουν σε διαφορετικά ΑΕΙ, η οποία ίσχυε και παλιότερα.

"Φτωχότερη" η στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου λόγω κρίσης

Αρκετά μικρότερο από πέρυσι θα είναι το κόστος της φετινής στρατιωτικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Επίσκεψη στο Μόναχο εξετάζει ο Αντ.Σαμαράς, σύμφωνα με τη Sueddeutsche Zeitung

Τους «δύσκολους» Βαυαρούς του CSU επιθυμεί να επισκεφτεί στο Μόναχο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες στην κυβέρνηση του γερμανικού κρατιδίου που επικαλείται η Sueddeutsche Zeitung (SZ).

Κρίμα! Κρίμα! Κρίμα! 15χρονη κρεμάστηκε σπίτι της

Απαγχονισμένη βρέθηκε χθες βράδυ μέσα στο σπίτι της στην Έξω Αγυιά μια 15χρονη. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, πρόκειται για αυτοκτονία και όχι για εγκληματική ενέργεια.

Οριστικοποιείται σήμερα ο νέος φόρος ακίνητης περιουσίας

Ο ενιαίος φόρος που θα αντικαταστήσει το Φόρο Ακίνητης Περιουσίας και το χαράτσι που πληρώνεται των λογαριασμών της ΔΕΗ θα οριστικοποιηθεί σήμερα Δευτέρα στη συνάντηση του υφυπουργού Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνη με τη διακομματική επιτροπή για θέματα φορολογίας.

"ΘΑ" απολυθούν 319 δημόσιοι υπάλληλοι... γιατί προς το παρόν δεν έχει απολυθεί ούτε ένας

Διαβατήριο εξόδου από το Δημόσιο μπορεί να πάρουν άμεσα 319 άτομα χωρίς να υπάρξουν νομικές επιπλοκές.

Από αυτούς οι 49 προέρχονται από τους 21 οργανισμούς που καταργούνται ή συγχωνεύονται με βάση σχετική ρύθμιση που έχει έρθει προς ψήφιση στη Βουλή και οι 270 είναι οι επίορκοι υπάλληλοι που έχουν τεθεί σε αργία με τελεσίδικες αποφάσεις του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Σαμαράς στη Μέρκελ : Ο Γιάννης είναι αδερφός μου...

Ο Πρωθυπουργός στάζει μέλι για τον Γιάννη Στουρνάρα. Σε σημείο που τον παίνεψε και μπροστά στην Ανγκελα Μέρκελ την περασμένη Παρασκευή στις Βρυξέλλες.

Κεφαλογιάννης: Έκανε λάθος ο Σταυρογιάννης (βίντεο)

«Είναι σοβαρός άνθρωπος, είναι φίλος μου, αλλά έκανε λάθος» είπε πριν από λίγο ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, για τον Νίκο Σταυρογιάννη.

Αρχίζουν οι πλειστηριασμοί– Στο σφυρί πολυτελείς κατοικίες σε Γλυφάδα, Κηφισιά και Μαρούσι

Μακρύς φαίνεται πως είναι ο κατάλογος των ακινήτων στην Αττική που θα βγουν στο σφυρί, μετά τον εντοπισμό, 1000 και πλέον φυσικών προσώπων που εντοπίστηκαν να έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, την ώρα που διαθέτουν πολυτελή ακίνητα. Ήδη 250 ακίνητα βρίσκονται στη λίστα των πλειστηριασμών.

Χρηματοδοτεί εκκλησία-μνημείο στο μαρτυρικό Μεσόβουνο Εορδαίας η Γερμανία

Την μνήμη των 157 ανθρώπων που εκτελέστηκαν από τα στρατεύματα κατοχής το 1941 τίμησαν την Κυριακή (21/10) στο Μεσόβουνο Εορδαίας, συνδυάζοντας την με την επισημοποίηση συνεργασίας με τη Γερμανία για την ανέγερση εκκλησίας.

Δείτε ποιος έκανε Like το «πείτε στους καθηγητές σας να σας κλάσ@@ν τ' αρχίδ@@» του λεβεντομαλ@κ@

Όπως γράψαμε χθες ο γνωστός λεβεντομαλάκ@@ της πολιτικής, Τατσόπουλος, αντί να παροτρύνει τους μαθητές να σέβονται τους χώρους των σχολείων και τους δασκάλους τους, τους παρότρυνε να πούνε "θα μας κλάσ@@ς τ' αρχίδ@@" σε όποιον τους απειλήσουν ότι αν συνεχίσουν να δημιουργούν προβλήματα και να τον γράφουν στα παπάρια τους, θα φωνάξει τη ΧΑ...

Δείτε τώρα ποιος έσπευσε χθες να κάνει Like στην προτροπή του λεβεντομαλά@@:

Ιδού ο πραγματικός λόγος που την έκανε ο Σταυρογιάννης της ΝΔ



Τα υπόλοιπα του στυλ ' δεν ψηφίζω τα μέτρα ' κτλ, ήταν ...προφάσεις και ευκαιρία για τον βουλευτή να κάνει ηρωική έξοδο, αφού δεν υπήρχε περίπτωση επανεκλογής του:

Ο πραγματικός λόγος ήταν...