23 Οκτωβρίου 2012

Γελάνε στο Μαξίμου με τον ξάδερφο Παπουτσή που θέλει να αναλάβει το ΑΠΕ και έχει βάλει τα παπαγαλάκια του να δημιουργούν κλίμα

Περιθωριακός δημοσιογράφος, πολύ χαμηλού επιπέδου, αλλά ξάδελφος του πρώην υπουργού Χρ. Παπουτσή, προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να πάρει μια οποιαδήποτε κρατική θέση, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο που μπορεί. Όμως βρίσκει τοίχο (όπως έγινε στην ΕΡΤ) γιατί έχει “παίξει” με ολους , από το ΚΚΕ μέχρι το παλαιό ΠΑΣΟΚ, είναι φωνακλάς, εριστικος,…ολιγον ψεύτης και άφιλος και κανείς δεν του έχει εμπιστοσύνη, πέρα από κάποιους που τον στηρίζουν λόγω οικονομικών συμφερόντων...

Τώρα λοιπόν ο...

Η απόλυτη ηλίθια: Η Ηλιάδη μιλάει στο twitter με μαϊμού Ρονάλντο... έκανε retweet κι ο Άι Βασίλης

Εκπληκτικά πράγματα συμβαίνουν στο twitter με την τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη να συνομιλεί με fake λογαριασμό του CR7 να του στέλνει το single της αλλά και... φιλάκια.

Μοναδικη ελπιδα ο Σαμαρας

Η τεράστια άνοδος της δημοτικότητας του Αντώνη Σαμαρά και η παράλληλη άνοδος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ, αυτομάτως μετατρέπουν τον πρωθυπουργό σε πρόσωπο-κλειδί αναφορικά με το μέλλον της χώρας. Το ΠΑΣΟΚ -και ο Βενιζέλος προσωπικά- εξαφανίζεται από τον πολιτικό χάρτη, ο Κουβέλης φθείρεται καθημερινά προσπαθώντας να μείνει ζωντανός σε ένα χώρο που παραδοσιακά δε σηκώνει δύσκολες αποφάσεις, με συνέπεια...

Βίντεο-Σαμαράς: Θα σώσουμε την Ελλάδα, όσοι το τολμήσουμε

Στουρνάρας στο εντευκτήριο: To πακέτο έχει σχεδόν κλείσει! Ας κάνει ο Κουβέλης ότι νομίζει

Δήλωση -βόμβα για τα εργασιακά και την Τρόικα!

Στο εντευκτήριο καθόταν ο Γιάννης Στουρνάς και συζητούσε αρκετή ώρα με τον πρωθυπουργό. Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους είπε "το πακέτο σχεδόν έχει κλείσει" ενώ πρόσθεσε για τα εργασιακά:

Ψηφίζεται η άρση ασυλίας βουλευτών της ΧΑ

Την άρση ασυλίας για τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καλείται να ψηφίσει σε λίγη ώρα, με ονομαστική ψηφοφορία η Ολομέλεια της Βουλής.

Πρόκειται για τον...

Στις 21 πιο "έξυπνες" πόλεις του κόσμου το Ηράκλειο

Ψηλά τον πήχη στις ψηφιακές και τεχνολογικές υπηρεσίες που προσφέρει στους πολίτες, κατάφερε να διατηρήσει το Ηράκλειο, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμπεριλήφθηκε στις 21 πιο "έξυπνες" πόλεις του κόσμου.

Εξώδικο Μιχελογιαννάκη σε Πρετεντέρη

Εξώδικο απέστειλε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης κατά του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη, θεωρώντας ότι αποτελεί αήθη πράξη η αναφορά του κυρίου Πρετεντέρη στην εκπομπή «Ανατροπή» στα «τα άπαντα του Μιχελογιανάκη».

Βίντεο: Δεν υπάρχει άλλος λέμε!

Ο άνθρωπος είναι θεός και απόλαυση να τον ακούς:

Δημοσκόπηση MARC: 64% να ολοκληρώσει η κυβέρνηση τη θητεία της

Μπορεί το 64,1% των πολιτών να επιθυμούν η κυβέρνηση να ολοκληρώσει τη θητεία της, ωστόσο το 60,4% πιστεύει ότι θα προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές, αφού βλέπουν ότι κυκλοφορούν πολλοί λαϊκιστές και καραγκιόζηδες του στύλ "λεφτά υπάρχουν" στην πολιτική...

Σαμαράς: Θα σώσουμε την Ελλάδα όσοι το τολμήσουμε

Η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά:

"Γνωρίζω πολύ καλά τι διακυβεύεται σήμερα για τη χώρα. Επί τρεις μήνες καθημερινά, αλλάζουμε την εικόνα της Ελλάδας. Και διαπραγματευόμαστε σκληρά, για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο. Έχουμε ήδη και στα εργασιακά αλλά και σε άλλα, αλλάξει πολλά από τις προτάσεις της τρόικα. Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται. Προσέξτε! Το μόνο κριτήριό μου...

Στυλιανίδης: "Τα ελληνικά σχολεία στη Γερμανία θα παραμείνουν ανοιχτά"

Στο Βερολίνο και στη Στουτγκάρδη βρέθηκε για συναντήσεις και ομιλίες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο Υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Ροδόπης, Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Στο Βερολίνο μίλησε σε συνέδριο της «Πανευρωπαϊκής Ένωσης για την Νομοθέτηση» με..
θέμα: «Τεχνικές Βελτίωσης της Νομοθέτησης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Ο Αστυνομικός έβγαλε όπλο σε άγνωστο που πηδούσε μέσα στη νύχτα από παράθυρο σχολείου και όχι σε ανήλικο μαθητή

Μία δική της εκδοχή έδωσε η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλίας για την προσαγωγή μαθητών που έκαναν πλιάτσικο στο Λύκειο στο ΑΤ Ελασσόνας, αλλά και διότι ένας αστυνομικός έχει καταγγελθεί από τους συνήθεις παπαρολόγους του ΣΥΡΙΖΑ, πως έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο.

Στα παπάρια μας κι εμείς που δεν θα ψηφίσει τα μέτρα ο Κασσής...

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μ. Κασσής γνωστοποίησε την απόφασή του να μην ψηφίσει τα επερχόμενα μέτρα, μέσω συνέντευξής του στον ραδιοσταθμό "Στο Κόκκινο 105,5". Ο κ. Κασσής επιμένει στην απόφασή του και ας έχει προηγηθεί η διαγραφή Σταυρογιάννη από την ΝΔ αλλά και η ανεξαρτητοποίηση Μιχελογιαννάκη.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέφερε:

Γκράντε μαλακ@@: Ανήλικη ομογενής συγκέντρωσε 80.000 δολάρια για τα παιδιά της Ελλάδας

[Για ποιους τα μάζεψες ρε κορίτσι μου; Για τα λαμόγια που θα τα φάνε; Δεν μπορούσες να τα δώσεις μόνη σου σε 10 οικογένειες που πεινάνε;]

Μπορεί η Νέα Υόρκη να απέχει χιλιάδες χιλιόμετρα από την Αθήνα, ωστόσο μια 17χρονη ομογενής φρόντισε να μηδενίσει τις αποστάσεις, συγκεντρώνοντας 80.000 δολάρια για τα παιδιά της χώρας μας, που δοκιμάζονται και αυτά από την οικονομική κρίση.

Δήλωση Σαμαρά εντός όλίγου-Παγώνουν τα εργασιακά μετά από πρωτοβουλία του;

Έντονη είναι η φημολογία πως μετά από πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά "παγώνουν" οι αλλαγές στα εργασιακά. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται από στιγμή σε στιγμή δήλωση του πρωθυπουργού, η οποία εκτιμάται πως θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Τουρκική εταιρεία κατασκευής γιώτ χρησιμοποιεί το έμβλημα του ΠΝ ως εμπορικό της σήμα... και το ΠΝ "πέρα βρέχει"

Τελικά φαίνεται ότι αυτοί οι Τούρκοι δεν παίζονται!!!!
Είτε πρόκειται για θράσος είτε για..."άγνοια", είτε για καλά στημένες επιχειρήσεις "ψυχολογικού πολέμου"...

Σόιμπλε: «Μηχανισμοί» των πιστωτών θα μπορούσαν να βοηθήσουν την Ελλάδα

Την άποψη ότι η Ελλάδα μπορούσε να επιστρέψει σε βιώσιμα δημοσιονομικά με την τοποθέτηση των «κατάλληλων μηχανισμών» από τους πιστωτές της εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, συμπληρώνοντας πως μολονότι θα είναι «πολιτικά δύσκολο» για την Αθήνα να αποδεχτεί αυτούς τους μηχανισμούς, θα μπορούσαν να δώσουν χρόνο στη χώρα μας προκειμένου να ανακάμψει.

Βρήκαν παιχνίδια του μικρού Μπεν κατά τις ανασκαφές στην Κω

Κομμάτια παιχνιδιών που άνηκαν στον μικρό Μπεν εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια των ανασκαφών στην Κω.

Σύμφωνα με το Kosnews.gr, πρόκειται για μικρά κομμάτια από ένα πλαστικό αυτοκινητάκι και ένα σήμα με ένδειξη «police» που εντόπισαν κατά τις έρευνες τους Έλληνες και Βρετανοί ειδικοί οι οποίοι από την περασμένη Παρασκευή εξετάζουν εξονυχιστικά την περιοχή όπου εξαφανίστηκε πριν από 21 χρόνια ο Μπεν.

Όλγα Τρέμη: Η αγωγή 3 εκατ. ευρώ στον Βαξεβάνη και η απάντησή του

Η Όλγα Τρέμη έχει καταθέσει αγωγή κατά του περιοδικού HOT DOC ζητώντας τρία εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση για χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης.

Ο εκδότης του περιοδικού δεν είναι άλλος από τον Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος έσπευσε να απαντήσει στην 25σέλιδη αγωγή της παρουσιάστριας και δημοσιογράφου.

Συγκεκριμένα η αγωγή αναφέρει:


Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: Πετρέλαιο του ΑΠΘ, κατέληγε στα σπίτια καθηγητών

Μία ανώνυμη καταγγελία παρέλαβε ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία ποσότητες πετρελαίου που προορίζονταν για τις ανάγκες του πανεπιστημίου κατέληγαν στα σπίτια πανεπιστημιακών καθηγητών…

Κι όμως υπάρχει "ζωγραφική για τον πούτσ@"! Δείτε τι κάνει ο Αυστραλός (Βίντεο-φώτο)

Έναν ομολογουμένως πρωτότυπο τρόπο βρήκε για να ζωγραφίσει ο Αυστραλός ζωγράφος Τιμ Πατς ο οποίος χρησιμοποιεί στις δημιουργίες του αντί για πινέλα... το πέος του. Έχει μάλιστα αυτοονομαστεί και «Pricasso», προκειμένου να... τιμήσει τον μεγάλο Ισπανό ζωγράφο.

Μούφα η είδηση ότι έχουν χορηγό έναν οίκο ανοχής στον "Ολυμπιακό Χαλκίδας"... λέει ο Πρόεδρος αλλά κάπως τα μπερδεύεο

Μετά τις συζητήσεις που προκάλεσε η είδηση, ο Πρόεδρος της Ομάδας, έκανε δηλώσεις για το θέμα... Μιλώντας στο LamiaStar διευκρίνισε ότι δεν είναι χορηγός της ομάδας ο οίκος ανοχής αλλά... έχει βάλει μια διαφήμισή του στο γήπεδο.

Πολύ βαρύ το μνημόνιο... έπεσε από τα χέρια του Στουρνάρα (φώτο)

Ένα μικρό... ατυχηματάκι είχε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στους διαδρόμους της Βουλής την ώρα που συνόδευε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο ραντεβού του με τους άλλους δύο πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση στη Βουλή.
Ξαφνικά του...

Ανέκδοτο: Το αυγουλάκι...

Κάποτε ήταν ένα μικρό αγοράκι με την οικογένεια του.

Το μεσημέρι λοιπόν ο μπαμπάς του παιδιού του έφτιαξε αυγά.

Το παιδάκι όμως δεν τα ήθελε και του λέει ο πατέρας του:- Φάε το αυγουλάκι σου παιδί μου να μεγαλώσεις!- Δεν θέλω.- Φάε το αυγό σου παιδί μου να γίνεις δυνατός.- Δεν θέλω, απαντάει πάλι το παιδί.- Φάε το αυγουλάκι σου παιδί μου να μεγαλώσει το πουλάκι σου.Και τότε ακούγοντας το αυτό πετάγεται η μαμά από την κουζίνα και λέει.

Oι υποψηφιοι "ανταρτες" ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ!

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ έχουν μαζί 179 βουλευτές. Χωρίς τον Σταυρογιάννη πάμε στους 178 και τον Μιχελογιαννάκη 177. Υπάρχουν όμως άλλοι υποψήφιοι αντάρτες; Από την ΝΔ υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Δράμας Κυριαζίδης έχει προειδοποιήσει ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα αν περάσουν οι μεγάλες περικοπές στα ειδικά μισθολόγια των ενστόλων, ενώ αντάρτικες τάσεις έχουν εκφράσει και οι...

Απίστευτα ηλίθια προπαγάνδα Ευαγγελάτου!

Είναι τόσο σίγουροι ότι απευθύνονται σε ηλίθιους που γράφουν ότι μαλακ@@ θέλουν για να τσιμπήσουν οι αφελείς! Απίστευτο το τι γράφει ο ηλίθιος Ευαγγελάτος, παραβλέποντας ότι οι Έλληνες είναι 10 εκ και οι αλλοδαποί 2... δηλ. ότι οι μισοί εγκληματίες είναι από τα 2 εκ και οι άλλοι μισοί από τα 10 εκ. κι αυτός μας λέει:

Αυτή είναι η 17χρονη κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ για την οποία μιλάνε όλοι [εικόνες]

Tα 17α γενέθλιά της γιόρτασε η -ύψους 1,88 εκατοστών- Άιρλαντ Μπάλντουιν στις παραλίες της Χαβάης. Εκεί που η μητέρα της Κιμ Μπάσιντζερ την φωτογράφιζε να κάνει γυμναστικές επιδείξεις φορώντας μπικίνι.

Ιδιωτικές επαφές Σαμαρά με βουλευτές το απόγευμα

Συναντήσεις με τους Νεοδημοκράτες βουλευτές θα έχει το απόγευμα ο Σαμαράς μετά τη σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων.

Βρούτσης: Σώζονται οι τριετίες

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκονται αυτή τη στιγμή ο Γιάννης Βρούτσης με τον Γιάννη Στουρνάρα και τον Γιώργο Μαυραγάνη, προκειμένου να ενημερώσουν τον Πρωθυπουργό για τις τελευταίες εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ενόψει και της εν συνεχεία συνάντησης του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη στο γραφείο του στη Βουλή.

Μ. Κεφαλογιάννης: Τα 6-7 δισ. θα πάνε στην πραγματική οικονομία

Διαβεβαιώσεις ότι με την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. το κράτος θα επιστρέψει τις οφειλές του προς τους ιδιώτες , παρείχε μέσω του realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Στα 12,7 δις το έλλειμμα, μειωμένο κατά 36% σε σχέση με πέρσι

Σύμφωνα με τα οριστικά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού για το εννιάμηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2012, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκε σε 12.720 εκατ. ευρώ, και το πρωτογενές έλλειμμα για την ίδια περίοδο σε 2.070 εκατ. ευρώ, σημαντικά χαμηλότερο έναντι των στόχων του ελλείμματος για τον κρατικό προϋπολογισμό ύψους 13.531 εκατ. ευρώ και του στόχου για το πρωτογενές έλλειμμα ύψους 2.879 εκατ. ευρώ.

Ελλάδα και στη Χιλή

Με τον τίτλο «Η Ελλάδα πάντα παρούσα, η Ελλάδα αναζωογονεί τον κόσμο», η Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων της Χιλής, με πρόεδρο τον Μάριο Μανκούσο, διοργάνωσε εκδηλώσεις υπέρ της Ελλάδος στις πόλεις όπου λειτουργούν Ελληνικές Κοινότητες.

Έρχεται μείωση έως και 45% των τεκμηρίων των αυτοκινήτων

Στη μείωση των τεκμηρίων διαβίωσης για τα ΙΧ αυτοκίνητα στρέφεται το υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η απόφαση αυτή αναμένεται να συμπεριληφθεί στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα κλείσει τις επόμενες ημέρες και θα τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή.

Πάλι λάσπη πετάει ο χοιροβοσκός...

Σφοδρή επίθεση λάσπης κατά του υφυπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Μαυραγάνη εξαπολύει μέσω Facebook και Tweeter ο κ. Μιχάλης Καρχιμάκης.... φυσικά χωρίς καμία απόδειξη και χωρίς να αναφέρει ονόματα... απλά πετάει λάσπη όπως έχει μάθει.

Ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ σε σημερινή του ανάρτηση καταγγέλλει τον κ. Μαυραγάνη ότι αποδεσμεύει δεσμευμένες καταθέσεις μεγαλοφοροπαραβατών σε βάρος του δημοσίου.

Διαβάστε αναλυτικά τις έγραψε ο κ. Καρχιμάκης:

Ο Τσοχατζόπουλος και η Σταμάτη στη φυλακή αλλά ο γιος σε πανάκριβο σχολείο!

Μπορεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος και η Βίκυ Σταμάτη να βρίσκονται εδώ και έξι μήνες κρατούμενοι στις φυλακές και τα περιουσιακά τους στοιχεία να έχουν δεσμευτεί με διάταξη του ειδικού ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, αυτό όμως δεν φαίνεται να εμποδίζει τον ή την κηδεμόνα του ανήλικου τέκνου τους να το γράψει σε πανάκριβο για έναν μέσο εργαζόμενο ιδιωτικό σχολείο!

Οι μισοί ληστές είναι αλλοδαποί... όταν οι αλλοδαποί είναι το 20% του πληθυσμού

Στοιχεία για τη συμμετοχή αλλοδαπών στη διάπραξη αξιόποινων πράξεων, διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, προς απάντηση ερώτησης της βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας αλλοδαπών.

Ο Άρμστρονγκ αφαίρεσε τους τίτλους του στο Twitter!

Χθες, η Διεθνής Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI) ανακοίνωσε επισήμως πως διαγράφεται κάθε συμμετοχή του Λανς Άρμστρονγκ σε ποδηλατικό αγώνισμα ενώ αφαιρούνται όλοι οι τίτλοι του!

Ο 41χρονος όπως μαρτυρά και η νέα περιγραφή του στο Twitter δείχνει πως αποδέχθηκε την τιμωρία του.

Αγκαζέ θα φύγουν Αλαφούζος και Φερέιρα...

Ο μεν Πορτογάλος είναι στον κόσμο του, ενώ ο δε πρόεδρος της ομάδας σφυρίζει αδιάφορα για την απομάκρυνση του πρώτου... Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, θα βουλιάξουν παρέα το καράβι...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Επιτέλους! Ο ο Τσάκας της οικονομίας θα μηνύσει Σαμαρά και Στουρνάρα για εσχάτη προδοσία... να λογοδοτήσουν οι προδότες!

Παρά το γεγονός ότι από πουθενά δεν έχει προκύψει επισήμως ότι είναι αληθινοί οι ισχυρισμοί περί της ύπαρξης των 600 δισ. δολαρίων στη διάθεση του ελληνικού κράτους για την αποπληρωμή του χρέους, ο υποτιθέμενος μοναδικός τρισεκατομμυριούχος επί της γης συνεχίζει να προκαλεί και να εκπλήσσει.

Τρίτος καλύτερος εκτός ΝΒΑ παίκτης στον κόσμο ο Διαμαντίδης

Μία ακόμα παγκόσμια αναγνώριση του ταλέντου τους γνώρισαν ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης. Συγκεκριμένα ο παίκτης του Παναθηναϊκού ψηφίστηκε από τους 30 τζένεραλ μάνατζερ των ομάδων του ΝΒΑ ως τρίτος καλύτερος παίκτης στον κόσμο εκτός ΝΒΑ, ενώ στην 12άδα είναι και ο γκαρντ του Ολυμπιακού.

10 ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ απαντήσεις σε 10 ύποπτα αφελείς ερωτήσεις ενός Καθηγητή για το Χρέος

Toυ Χρίστου Κατηφόρη

Εϊναι δημοσίευμα που κυκλοφορεί από το 2011 στα PC μας. Οι ερωτήσεις είναι προκλητικά αφελείς και προξενούν ερωτηματικά για τη σκοπιμότητά τους καθότι αποδίδονται σε έναν Καθηγητή που δεν γίνεται να είναι τόσο καταφανώς άσχετος (διδάσκει στο Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών σύμφωνα με το google). Εύλογα αναρωτιέται λοιπόν κανείς αν εσκεμμένα προσπαθεί να διαστρεβλώσει ή να υποβαθμίσει τη δυσχερή θέση που βρέθηκε η Ελλάδα με τα καμώματά της και την αμυαλιά της. Θυμίζει όλους εκείνους τους επικίνδυνους δημοσιογραφούντες που στην πρώτη φάση της ελληνικής κρίσης (2009-2010) αρνούνταν ότι υπάρχει κρίση και ότι όλα ήταν ένα τέχνασμα των αγορών που γρήγορα θα ξεσκεπαστεί και θα ξεπεραστεί...

Επειδή συνεχίζω να λαμβάνω το ίδιο αφελές μήνυμα συνεχώς, πάνω από ένα χρόνο τώρα, αναρτώ τις αυτονόητες απαντήσεις . Προηγούνται οι ερωτήσεις και έπονται οι απαντήσεις μου.


Διαβάστε τη συνέχεια στο www.logia-starata.blogspot.gr

Στη Βουλή ο Παπακωνσταντίνου για τη ''Λίστα Λαγκάρντ''

Την Τετάρτη το πρωί θα πάει τελικά στη Βουλή ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση της ''Λίστας Λαγκάρντ''.

Στεφανόπουλος: Για πολλά χρόνια έκανα έρωτα επί πληρωμή

Σε ένα δείπνο στην οικία του ζεύγους Γιάννας και Θόδωρου Αγγελόπουλου αναφέρεται ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος, στο βιβλίο της δημοσιογράφου Νίτσας Λουλέ «Κωστής Στεφανόπουλος- Ο μοναχικός πρόεδρος», που η παρουσίασή του γίνεται σήμερα.

Και ο Α.Σαμαράς την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη

Φαίνεται ότι οριστικοποιείται η παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό του πολιούχου Αγίου Δημητρίου την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου. Ο πρωθυπουργός θα παραστεί...

Γιώργο μη φοβάσαι! Δεν υπάρχει τόσο μαλάκ@@ να χάσει την ώρα του για να σε σκοτώσει...

κλασική μαλακ@@: Όταν με κάποιον δεν ασχολείται κανείς ανακαλύτπει απειλές κατά της ζωής του για να ακουστεί το όνομά του. Έτσι και ο εθνικός μας Γιώργος Τράγκας είναι σίγουρος ότι θέλουν να τον σκοτώσουν και μάλιστα σήμερα κατέστησε υπεύθυνους τον Δένδια και τον Σαμαρά αν δολοφονηθεί!! Βλέπετε του έκοψαν τους ταξιτζήδες και τους υπηρέτες Αστυνομικούς που του έκαναν τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ και τσιρίζει...

Είμαστε πολλοί, είμαστε παντού, έχουμε καμένες φλάντζες

Του Γιώργου Καισάριου

Τη στιγμή που κάποιοι προσπαθούν να κρατήσουν αυτή την οικονομία για να μην σκάσει σαν καρπούζι, κάποιοι άλλοι προσπαθούν να προκαλέσουν τεχνητή κρίση με σκοπό τις εκλογές και την πλήρη διάλυση της χώρας, της οικονομίας και της κοινωνίας.

Επίθεση Μητσοτάκη σε ΣΥΡΙΖΑ για τις μολότοφ στις Σκουριές


Πρωινή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στους «κουκουλοφόρους που πετάνε μολότοφ».
Δείτε το tweet:

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στις εξαγωγές η Ελλάδα... λέει η Eurostat!

Καμιά άλλη χώρα της ευρωζώνης δεν αύξησε τόσο πολύ τις εξαγωγές της στο πρώτο εξάμηνο του 2012 όσο η Ελλάδα.Σύμφωνα με τη Eurostat το ποσοστό αυτό κυμαίνεται στο 12%. Η κρίση αναγκάζει πολλούς Έλληνες να σκεφθούν διαφορετικά και να στραφούν στις εξαγωγές. Αυτό ισχύει και για τα αγροτικά προϊόντα τα οποία όμως δύσκολα βρίσκουν το δρόμο προς τα σουπερμάρκετ.

Και τώρα τρέχουμε...

Του Αιμίλιου Περδικάρη

Η σημερινή σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων θα σφραγίσει και τυπικά τη συμφωνία για τα μέτρα. Από εκεί και πέρα, ξεκινά αγώνας δρόμου για την απορρόφηση των κραδασμών στο εσωτερικό των κομμάτων, προκειμένου το πακέτο να περάσει από τη Βουλή μέσα στις επόμενες 15 μέρες.

Συγκέντρωση αεροψεκασμένων έξω από το Πεντάγωνο...

Η Ομάδα Δράσης Αττικής, δηλ. 5-6 άτομα, πραγματοποιεί αυτή την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας… κατά των χημικών αεροψεκασμών.

Ελκυστικότερη η Ελλάδα για επενδύσεις, αναφέρει η Παγκόσμια Τράπεζα-Ανέβηκε 22 θέσεις

Στις χώρες που κατέγραψαν την μεγαλύτερη πρόοδο στη βελτίωση των συνθηκών για τις επιχειρήσεις συμπεριέλαβε η Παγκόσμια Τράπεζα την Ελλάδα στην έκθεση «Doing Business 2013» που έδωσε σήμερα Τρίτη στη δημοσιότητα.

Ρε Μπένυ είσαι σίγουρος ότι θα μιλήσεις στο Brookings;;

Η είδηση λέει:
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, την Πέμπτη θα είναι στην Ουάσιγκτον
Το ταξίδι στις ΗΠΑ, έχει και προσωπικούς λόγους (θα δει την κόρη του, που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Georgetown). Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει...

Αντρέα μου, ο Φωτόπουλος να καταλάβει ότι δεν μπορεί να κατεβάζει διακόπτες... αλλά και ο μπαμπάς να καταλάβει ότι δεν μπορεί να κατεβάζει κυβερνήσεις!!!

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,Ανδρέας Ψυχάρης,αναφέρε στο twitter:''Ο κ.Φωτόπουλος πρέπει να καταλάβει οτι πέρασαν οι εποχές που μπορούσε να κατεβάσε τους διακόπτες της ΔΕΗ''

Δείτε το εν λόγω tweet...

Βίντεο: ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Βρέθηκε η λίστα Λαγκάρντ

Δείτε το:

Τα οφέλη από το πάντρεμα Aegean-Olympic και ο ρόλος των Κυπρίων

Πολλές οι πληροφορίες σήμερα για νέα προσπάθεια «παντρέματος» της Olympic με την Aegean, ακολουθώντας μάλλον το παράδειγμα των τραπεζών. Μια συγχώνευση που αν πραγματοποιηθεί, (η προηγούμενη προσπάθεια το 2011 σταμάτησε από την άρνηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να εγκρίνει την συμφωνία λόγω δημιουργίας μονοπωλίου), θα δημιουργήσει μια μεγάλη ελληνική αεροπορική εταιρεία.

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΕΟΣ «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ»

Εορτάζονται εφέτος τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Μακεδονίας μας από τον τουρκοβουλγαρικό ζυγό και την ενσωμάτωσή της στον εθνικό ιστό του νεοελληνικού κράτους. Ήταν το ηρωικό έτος 1912, το οποίο ως δεύτερο 1821, έμελλε χάρη στο πάθος των Ελλήνων για την Ελευθερία και την αυτοδιάθεση των λαών, να φέρει στην αγκαλιά της Μητέρας Ελλάδας, τη Μακεδονία, την Ήπειρο, την Κρήτη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έτσι η λήξη των Βαλκανικών Πολέμων 1912-1913 να σημάνει τον διπλασιασμό της ελληνικής επικράτειας και την επιτυχή ολοκλήρωση του δεύτερου σταδίου της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Κάντε κάτι τώρα για τα νοσοκομεία

Υπάρχουν στιγμές που η ίδια η καθημερινότητα επιβάλει το να γίνει μια «παύση» σε όσα καταιγιστικά συμβαίνουν γύρω μας και «παγώνει» το χρόνο. Στέκεσαι ακίνητος και σκεπτικός την ώρα που όλα τα άλλα τρέχουν, αλλάζουν, εξελίσσονται, μεταμορφώνονται, διαμορφώνονται. Δεν ενδιαφέρεσαι για το τι λένε οι ειδήσεις, δεν σε νοιάζει για το τι γράφουν ιστοσελίδες και blogs, σταματάς την προσπάθεια να αποκρυπτογραφήσεις τα δρώμενα, να διαβάσεις πίσω από τις λέξεις και να δεις πίσω από τις γρίλιες.

Άπαιχτος ο Γιωργάκης: Δείτε βίντεο από το μάθημα στο Χάρβαρντ

Δείτε το: