24 Οκτωβρίου 2012

Οι βλαβερές συνέπειες του αυνανισμού: Απίστευτες υστερίες από Κωνσταντοπούλου!

Υστερία έπιασε ξανά την Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία όπως φαίνεται πρέπει να επισκεφτεί κάποιον ειδικό να την ηρεμήσει. Στην συζήτηση για την νοθετική πράξη του ΤΑΙΠΕΔ, άρχισε να ουρλιάζει ως συνήθως και να λέει που είναι οι υπουργοί που υπέγραψαν και μεταξύ αυτών και ο...

Έλληνες κατά των Ελλήνων … με την διαμεσολάβηση των Αλβανών μπράβων

Τρεις τραυματίες ήταν το αποτέλεσμα της διήμερης αντιπαράθεσης των κατοίκων του ελληνικού μειονοτικού χωριού της Λύβενας στο νομό Δελβίνου, με τους Αλβανούς «εργαζομένους» της εταιρίας λατομείων “DINAMIKA”. Μια γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κακώσεις στο κεφάλι.

Σόιμπλε: «Αν χρειαστεί τρίτο πακέτο η Ελλάδα, θα το δώσουμε»

Το γερμανικό Κοινοβούλιο θα ενέκρινε και τρίτο πακέτο για την Ελλάδα, αν αυτό κρινόταν απαραίτητο, εκτιμά ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος ρίχνει το γάντι προς την αντιπολίτευση λέγοντας ότι θα ήταν μια ευκαιρία να αναλάβει τις ευθύνες της.

Bουλευτές ΝΔ: Να απελαθεί ο πρόξενος της Τουρκίας στη Θράκη

Ερώτηση προς τον υπουργό Εξωτερικών για τις δραστηριότητες του τούρκικου Προξενείου στη Θράκη, κατέθεσαν στη Βουλή 13 βουλευτές της ΝΔ με επικεφαλής τον Σάββα Αναστασιάδη. Αναφέρονται σε «διωγμό, τρομοκράτηση και τελικά την επιβολή της θέλησης του Τουρκικού Προξενείου σε έναν Έλληνα πολίτη» (πομάκο μουσουλμάνο, Ιμάμη στο χωριό Σώστη του Ν. Ξάνθης) και που αποδεικνύονται από επιστολή – ντοκουμέντο του Ιμάμη προς τον Μουφτή Κομοτηνής για να τονίσουν ότι οι εξελίξεις αυτές αποτελούν μία ξεκάθαρη παρέμβαση του τουρκικού Προξενείου στην Θράκη και στην ελληνική εσωτερική πολιτική.

Κι η Άννα στο Harvard... αλλά σαν τον ΓΑΠ κανείς!

Μαζί με άλλους επιφανείς πολιτικούς, η πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου κέρδισε την θέση του Fisher Family Fellow για το Φθινόπωρο του 2012, κάτι που ανακοίνωσε το Πανεπιστήμιο εχθές Τρίτη 23 Οκτώβρη. Η «δουλεια» για την κυρία Διαμαντοπούλου ξεκίνησε άμεσα καθώς στις 24 Οκτώβρη γνώρισε και συνομίλησε με τους φοιτητές του Harvard Kennedy School.

New York Times για Ικαρία: "Εκεί που οι άνθρωποι ξεχνούν να πεθάνουν"

Η διαδικτυακή έκδοση των New York Times φιλοξενεί άρθρο σχετικό με την μακροζωϊα στην Ικαρία. Το άρθρο είναι προσαρμογή από τη νέα έκδοση των Blue Zones του Dan Buettner που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα με το National Geographic. Στις γραμμές του βρίσκει κανείς πολλές εντυπωσιακές ιστορίες Ικαριωτών που σύμφωνα και με τον τίτλο "ξεχνούν να πεθάνουν"!

Κεδίκογλου: Δεν θα κάνουμε το χατίρι στον Τσίπρα να βγούμε από την ευρωζώνη

Στον Αλέξη Τσίπρα απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στη βουλή, τονίζοντας ότι επικαλείται το ιστορικό «ΟΧΙ» του Ελληνικού λαού για να δικαιολογήσει τα δικά του ΟΧΙ.

– «Είσαι απατεώνας ή μαλάκ@@;» – «Μαλάκας! Μαλάκας κ. Πρόεδρε»

Στο κρίσιμο ερώτημα αν είναι απατεώνας ή μαλάκας, δηλαδή αν εν γνώσει του “κατάπιε” τη λίστα Λαγκάρντ ή απλώς την “έχασε”, κλήθηκε να απαντήσει ο Γ. Παπακωνσταντίνου.

Ως και 25% η μείωση γερμανών τουριστών φέτος

Χωρίς καλά - καλά η φετινή τουριστική σαιζόν να έχει ολοκληρωθεί η Όλγα Κεφαλογιάννη, συνοδευόμενη από τον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού Νίκο Καραχάλιο, επισκέφθηκε το Βερολίνο ώστε να έρθει από τώρα σε επαφή με τους σημαντικότερους τουριστικούς παράγοντες της Γερμανίας.

Τελικά το ηφαίστειο της Σαντορίνης δείχνει να ξαναπέφτει για ύπνο

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο ενεργοποίησης του διαβόητου ηφαιστείου της Θήρας. Το τέρας έχει σχεδόν επιστρέψει στην ήρεμη κατάσταση που βρισκόταν πριν από την περυσινή έξαρση, αναφέρουν οι Έλληνες ερευνητές που το παρακολουθούν στενά. Επισημαίνουν όμως ότι η χρηματοδότηση για την παρακολούθηση του ηφαιστείου είναι ανεπαρκής.

Τελικά είναι μύθος - Οι γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα

Καταρρίπτεται ο μύθος ότι οι γυναίκες είναι πιο ικανές από τους άνδρες στο να διαχειρίζονται ταυτόχρονα πολλά διαφορετικά πράγματα, σύμφωνα με νέα έρευνα του Πανεπιστημίου της Στοκχόλμης.

Ξεφτίλα κράτος: Το υπουργείο Εργασίας αδυνατεί να εντοπίσει όσους λαμβάνουν συνδικαλιστική σύνταξη

Αδυναμία να παράσχει ονομαστικά και αριθμητικά στοιχεία στη Βουλή για όσους έχουν λάβει συντάξεις λόγω συνδικαλιστικής ιδιότητας, δηλώνει το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας

Την επεξεργασία προσχέδιου νόμου για την ψήφο των αποδήμων Ελλήνων ανακοίνωσε ο Στυλιανίδης

Με τον πλέον επίσημο τρόπο ανοίγει ξανά η συζήτηση για τη συμμετοχή των ομογενών στις εθνικές εκλογές καθώς ο υπουργός Εσωτερικών Ευρυπίδης Στυλιανίδης ανακοίνωσε ότι ειδική ομάδα εργασίας έχει αναλάβει την επεξεργασία ενός σχετικού προσχεδίου νόμου.

Διώτης: "Αδειάζει" Βενιζέλο και Παπακωνσταντίνου

Βαρύτατες αιχμές για τον Ευάγγελο Βενιζέλο αλλά και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου όσον αφορά τους χειρισμούς τους στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ αφήνει ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Γιάννης Διώτης, στο υπόμνημα που κατέθεσε στους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη.

Βορίδης προς ΣΥΡΙΖΑ: Είστε ιμιτασιόν ΚΚΕ [βίντεο]

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης κατά την διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την κατάργηση του ελάχιστου ποσοστού του Δημοσίου σε ΔΕΚΟ.

Επικοινωνιακά ανύπαρκτα τα "ζώα" οι ΝΔίτες... προσπαθούν με πορδ@ς να βάψουν αυγά

Μέσα στον επικοινωνιακό βομβαρδισμό των πολιτών για τα νέα μέτρα, το κόμμα της ΝΔ σκέφτηκε να βγάλει ένα non paper για να μας ενημερώσει... Για τι να μας ενημερώσει; Μα φυσικά για αυτό που αγωνιά καθημερινά η Ελλάδα... για το τι είπε ο Γενς Μπάστιαν της task force πριν 10 μέρες!!!

Σοβαροί είστε ρε άχρηστοι; Γίνεται της πουτάν@@, ο κάθε μαλάκ@@ που έχει βήμα βγάζει και ένα νέο μέτρο απ' το κεφάλι του, ο άλλος βγάζει nonpaper που του είχαν δώσει οι Γερμανοί πριν 6 μήνες και εσείς βγήκατε να τους κατατροπώσετε με το ότι ο Γενς Μπάστιαν (που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του...) είπε πως "υπάρχει διαφάνεια και ροή πληροφοριών από τις υπηρεσίες";

Ποιος νοιάζεται για τέτοιες πίπ@ς όταν...

Παραιτήθηκε η Αίγλη, η "κηπουρός" του Γιωργάκη από τη Βουλή... κάπου αλλού θα βρήκε να βολευτεί

Θυμάστε την Αίγλη Μπαλαμάτση, συνεργάτιδα και «κολλητή» του Γιώργου Παπανδρέου, υπεύθυνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον τότε Πρωθυπουργό ; Αυτή που ο Παπανδρέου είχε διορίσει στη Βουλή εν μέσω κρίσης, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων;

Τακτοποιήθηκε και πάλι η Βάρτζελη

Το ρουσφέτι του Μπένι στη γυναίκα του Αηδόνη

Την στιγμή που η ελληνική κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη μ' ένα νέο πακέτο λιτότητας, έρχεται στο φως μία προκλητική υπόθεση ρουσφετιού στην σύζυγο ενός πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ. Ο λόγος για την σύντροφο του Χρήστου Αηδόνη, η οποία είναι αποσπασμένη Δ.Ε από κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας στο γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή.

Εξαλλος ο Σαμαράς δίνει τελεσίγραφο σε 6 ρεμπεσκέδες υπουργούς: Θέλω τα νομοσχέδια ως αύριο το βράδυ

Προθεσμία ενός 24ωρου έδωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε 6 υπουργούς της κυβέρνησης προκειμένου να του παραδώσουν, ως αύριο το βράδυ, σε μορφή νομοσχεδίου όλες τις εκκρεμότητες που έχουν σε σχέση με το Μνημόνιο και τα 89 προαπαιτούμενα που έχει θέσει η Τρόικα για την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ.

Παπακωνσταντίνου: Ο Παπανδρέου ήξερε για την λίστα Λαγκάρντ ...

Ο πρώην υπουργός «έδωσε» και τον Παπανδρέου στην κατάθεσή του στην αρμόδια επιτροπής της Βουλής

Γνώστης της ύπαρξης της λίστας Λαγκάρντ ήταν και ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σύμφωνα με όσα καταθέτει αυτή την ώρα στη Βουλή ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

ΓΛΚ: "Μαχαίρι" στους μισθούς του ΠτΔ, πρωθυπουργού και υπουργών

Του Σπύρου Δημητρέλη

Καταργούνται από 1η Σεπτεμβρίου 2012 τα έξοδα παράστασης του πρωθυπουργού, του προέδρου της Βουλής, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, των υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών, καθώς και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επιστρέφουν στις υπηρεσίες τους οι αποσπασμένοι στη φύλαξη πρσόπων του κώλ@@ αστυνομικοί

Μέχρι τώρα έχουν γυρίσει 325 που κατά κύριο λόγο τοποθετήθηκαν σε αστυνομικά τμήματα

Σε πλήρη εξέλιξη παρά τις έντονες αντιδράσεις , βρίσκεται το μέτρο του Δένδια για την επιστροφή των αποσπασμένων αστυνομικών στη φύλαξη «υψηλών προσώπων» στις υπηρεσίες τους και δη σε αστυνομικά τμήματα.

Κατέθεσαν με γραπτά υπομνήματα, Καπελέρης – Διώτης στους οικονομικούς εισαγγελείς

Στην τελική ευθεία μπαίνει η έρευνα των οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη για τη «τύχη» της λίστας Λαγκαρντ. Οι δυο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης και Γιάννης Διώτης, που είχαν κληθεί ως ύποπτοι σήμερα έδωσαν εξηγήσεις με γραπτά υπομνήματα στους οικονομικούς εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση της λίστας. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δυο έχουν κληθεί από τους εισαγγελείς ως ύποπτοι τέλεσης αξιόποινης πράξης και μάλιστα σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.

Υποχώρησε η Τροϊκα για τα εργασιακά! Έκλεισε η συμφωνία

Την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης με την τρόικα ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας. Ο υπουργός ενημέρωσε το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά ότι... η τρόικα υπαναχώρησε στις αξιώσεις της για τα εργασιακά και ότι το Eurogroup Working Group θα ενημερωθεί πως το πακέτο έκλεισε.

Πριονίζουν την Σκοπούλη 58 γαλάζιοι βουλευτές

Κατέθεσαν ερωτήσεις προς τον Υπ. Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο για τα καμώματα και τα κατορθώματα της Υφυπουργού του στα θέματα του ΚΕΕΛΠΝΟ και του ΟΚΑΝΑ

Την Υφυπουργό Υγείας και επιλογή του Φώτη Κουβέλη, Φωτεινή Σκοπούλη βάζουν στο στόχαστρό τους 58 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι πριν από λίγο κατέθεσαν ερωτήσεις προς τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο για τα καμώματα και τα κατορθώματα της Υφυπουργού του στα θέματα του ΚΕΕΛΠΝΟ και του ΟΚΑΝΑ.

Kαράογλου: Θέλω τσολιάδες στην παρέλαση -Μπουτάρης:Μα τι είναι αυτές οι γελοιότητες;

Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη και του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης Θόδωρου Καράογλου. Τελευταία αψιμαχία ήταν για τη συμμετοχή τσολιάδων στην παρέλαση για την απελευθέρωση της πόλης και ως γνωστόν ο Μπουτάρης έχει αλλεργία σε κάθε τι ελληνικό, οπότε αντέδρασε και σ' αυτό.

Κ. Μητσοτάκης: Αδιανόητες οι δηλώσεις Παπακωνσταντίνου

Αδιανόητες χαρακτήρισε τις δηλώσεις Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Θεωρεί προφανώς ότι τού ανήκει το CD για να αποκαλύψει ότι βρίσκεται στα χέρια του στην επιτροπή, αδιανόητα πράγματα...

Ποια είναι η Αννα Ευθυμίου που αναλαμβάνει πρόεδρος στην ΕΤ3

Με τη μία μάθαμε ότι αυτή η δροσερή Γρεβενιώτισσα όχι μόνο ήταν αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ αλλά θα αναλάβει και τη διοίκηση της ΕΤ3. Αυτό κι αν είναι έκπληξη !

Μια χαρά! Τραπεζική πρόσβαση στα φορολογικά στοιχεία δανειοληπτών

Πρόσβαση σε φορολογικά στοιχεία του οφειλέτη μπορεί να αποκτούν οι τράπεζες, ακόμη και αν αυτά εμπίπτουν στο φορολογικό απόρρητο.

Κάτι τέτοιο θα ισχύσει σε περίπτωση που ο δανειολήπτης έχει αιτηθεί την υπαγωγή του στο ''Νόμο Κατσέλη'' (ν.3869/2010) για την ρύθμιση οφειλών υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

Μακράν ο χειρότερος υπουργός: Παράσημο από τον Χατζηδάκη στο ΠΑΣΟΚ επειδή αναβάθμισε την ανταγωνιστικότητα της χώρας!!!

Μήνες τώρα ακούμε για ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας ώστε να εξομαλυνθούν οι αρνητικές συνέπειες των μέτρων, αλλά ανάπτυξη δε βλέπουμε. Έχουμε δει δύο ή τρεις συνεντεύξεις του αρμόδιου υπουργού για την Ανάπτυξη, κ. Χατζηδάκη, αλλά από ουσία μηδέν. Τη μια φταίει η τρόικα, την άλλη η γραφειοκρατία την παράλλη ο Ράιχενμπαχ, σήμερα φταίει η ΕΤΕπ. Αλλά ποτέ οι ελληνικές κρατικές υπηρεσίες που έχουν «φλομώσει» τους ξένους στο ψέμα ή στην κοροϊδία. Ακόμη και να θέλουν να επενδύσουν κάποιοι στην Ελλάδα, βρίσκουν απέναντί τους ένα τοίχο.

Εκτάκτως στο Μαξίμου ο Βρούτσης

Στο πλαίσιο του μαραθωνίου επαφών και συζητήσεων που έχει από το πρωί ο Αντώνης Σαμαράς στο Μέγαρο Μαξίμου με υπουργούς της κυβέρνησης, πριν από λίγο κλήθηκε στο πρωθυπουργικό γραφείο και ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Παρακαλείται ο Ντάφυ Ντάκ να βγάλει ανακοίνωση ότι ο Τράγκας δεν είναι στόχος αλλά ΣΤΟΚΟΣ

Ποιός θυμάται τη σφαλιάρα που έφαγε ο Τράγκας;

Μια από τις κλασικές φυσιογνωμίες της ελληνικής ιδιόρρυθμης δημοσιογραφίας, είναι και ο Γιώργος Τράγκας.

Προσωπικά δηλώνω οπαδός της «δημοσιογραφικής» του σχολής.

Είμαι εθισμένος στο ιδιαίτερο στυλάκι του από την εποχή του «χωρίς αναισθητικό», που άνοιξε νέες πρωτοποριακές οδούς στην καινούργια δημοσιογραφική σκηνή της χώρας, που τότε εξελίσσονταν ραγδαία.

Παπακωνσταντίνου: Έχασα το πρωτότυπο CD της λίστας Λαγκάρντ- Λυπάμαι!

Όλη την ευθύνη στο ΣΔΟΕ μεταφέρει ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου αναφορικά με την τύχη της λίστας Λαγκάρντ υποστηρίζοντας  ότι «εγώ  ζήτησα τα στοιχεία, τα παρέλαβα, έδωσα τις μεγάλες καταθέσεις για έρευνα και έλεγχο και στην συνέχεια όλα για έλεγχο» και σημειώνοντας ότι «έπρεπε να έχουν αξιοποιηθεί από το ΣΔΟΕ αν και δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως αποδεικτικό στοιχείο μπορούσαν να αποτελέσουν βάση έρευνας».

ΒΙΝΤΕΟ- "Τρέχοντας" και μη κοιτώντας τις κάμερες, μπήκε στη βουλή η ποντικομαμή

Ηταν γύρω στις 9.30 π.μ. όταν ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, περνούσε - σαν ...άνεμος - την πόρτα για να εισέλθει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όπου αυτή την ώρα απολογείται για την διαδρομή της λίστας Λαγκάρντ. Δείτε το βίντεο:

Νέο Μνημόνιο: Σε εφεδρεία ανά τρίμηνο 5.000 ΔΥ – μείωση στόχου αποκρατικοποιήσεων

Στη νέα τύπου εφεδρεία θα ενταχθούν 5.000 δημόσιοι υπάλληλοι έως το τέλος του τρέχοντος έτους, ενώ κάθε τρίμηνο από τις αρχές του 2013 έως τα τέλη του 2015 ακόμα 5.000 εργαζόμενοι στο Δημόσιο τομέα θα εντάσσονται στο ίδιο καθεστώς εφεδρείας.

Ποιοι είναι οι ελληνικοί όροι για το «ναι» στο νέο μνημόνιο

Σε νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών σήμερα, αφού ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα και λάβουν χώρα παρεμβάσεις του πρωθυπουργού σε ομολόγους του, θα καθοριστεί η ελληνική απάντηση στο νέο μνημόνιο που μας προτείνεται για να πάρουμε τη δόση των 31,5 δισ. ευρώ.

Το λαθροζώο της Πάρου συνεχίζει να κοροϊδεύει μετά τις συμβουλές των λαθρολάγνων: τώρα λέει ότι είναι 17 χρονών!

Την ώρα που η 15χρονη Μυρτώ εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή της, τρεις μήνες μετά το βιασμό και τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον δράκο της Πάρου, ο Πακιστανός δράστης παραμένει αμετανόητος, ενώ με τη συμπεριφορά του εξοργίζει όχι μόνο τους συγγενείς και φίλους του θύματος, αλλά ακόμα και τις αρχές.

Παίρνουμε 756 εκατ. ευρώ από τόκους ελληνικών ομολόγων που κατέχουν οι χώρες της ΕΕ

[Είδηση που σας κρύβουν επειδή τους χαλάει τη σούπα... και βολεύει τους διάφορους αστείους να λένε ότι η Γερμανία έβγαλε 50-100-200 δις από την κρίση στην Ελλάδα και άλλες μαλακ@@ς που σας ταϊζουν]

Γαλλία και Φινλανδία κατέβαλαν το Σεπτέμβριο στο Ελληνικό Δημόσιο 201 εκατ. ευρώ περίπου ως μεταφορά αποδόσεων από τη διακράτηση ελληνικών ομολόγων στα χαρτοφυλάκια των κεντρικών τραπεζών τους. Συνολικά το Ελληνικό Δημόσιο αναμένει το 2012 από την πηγή αυτή έσοδα ύψους 756 εκατ. ευρώ.

“Κούρεμα” νέου τύπου για το ελληνικό χρέος

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Süddeutsche Zeitung, που αποκάλυψε από χτες το βράδυ την επιμήκυνση του ελληνικού προγράμματος ως το 2016, κυοφορείται κούρεμα νέου τύπου για το ελληνικό χρέος.

Κεδίκογλου: Είναι παλιό κι έχει απορριφθεί το ζήτημα του ειδικού λογαριασμού (βίντεο)

Το έγγραφο Σόιμπλε, που παρουσίασε χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι παλιό και το ζήτημα του ειδικού λογαριασμού έχει απορριφθεί, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Antenna.

Μιλώντας δε στη ΝΕΤ συμπλήρωσε ότι...

Ποια είναι επιτέλους η αλήθεια για το ηφαίστειο της Σαντορίνης; -Κατεπειγόντως τέθηκε σε 24ωρη παρακολούθηση

Οι επιστήμονες επισήμως δηλώνουν ότι παρά την έντονη αύξηση του όγκου του μάγματος που παρατηρείται στο βυθό της καλντέρας του ηφαιστείου της Σαντορίνης, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή λόγος ανησυχίας για νέα έκρηξη.

Κατάργηση του αφορολόγητου αλλά και ελαφρύνσεις στα χαμηλά εισοδήματα σχεδιάζει η κυβέρνηση

Δραστικές αλλαγές στην κλίμακα φορολογίας εισοδήματος για μισθωτούς και συνταξιούχους με κατάργηση του αφορολόγητου των 5.000 ευρώ και καθιέρωση παράλληλης κλίμακας μείωσης του φόρου ανάλογα με το ύψος του δηλωθέντος εισοδήματος συζητά το υπουργείο Οικονομικών.

Βίντεο με τα γκολ από τη χθεσινή αγωνιστική του CL

Μάντσεστερ Γ. - Μπράγκα 3-2

Σκόρερς: 25' και 75' Χαβιέρ Ερνάντες, 62' Έβανς / 2' και 20' Αλάν

Suddeutsche Zeitung: Συμφωνία για διετή παράταση στην Ελλάδα-Αποδεσμεύεται η δόση

Επιπρόσθετος χρόνος δύο ετών προκειμένου να επιτύχει τους δημοσιονομικούς στόχους της θα δοθεί στην ελληνική κυβέρνηση, υποστηρίζει σε αυριανό δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung επικαλούμενη ένα πρωτόκολλο συμφωνίας μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών της.

Επιμένει η τρόικα

Παραμένει η εμπλοκή που σημειώθηκε απόψε με την τρόικα, αναφορικά με την τελική φάση των διαπραγματεύσεων για την οριστικοποίηση του πακέτου των μέτρων που θεωρούνται προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Πάγκαλος: Ο Τσίπρας είναι κηπουρός της Χρυσής Αυγής

Λαλίστατος και με… φαρμακερές ατάκες για τον Αλέξη Τσίπρα εμφανίστηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος στην εκπομπή «Φάκελοι» στον ΣΚΑΙ.

Ο πρώην υπουργός τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κατεξοχήν συντηρητικό κόμμα, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι αν σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση θα καταστραφεί η ελληνική οικονομία την επόμενη μέρα.

Πάτωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ γιατί στήριξε Φωτόπουλο


Η συνδικαλιστική παράταξη ΠΑΣΚΕ, με επικεφαλής τον νυν πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ, Νίκο Φωτόπουλο, κέρδισε τις περισσότερες έδρες στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας, που αναδείχθηκε από τις σημερινές εκλογές.
Αναλυτικά, στο νέο ΔΣ οι έδρες κατανέμονται ως εξής:

Όλη η δημοσκόπηση MARC: Προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Σαμαράς


Γνώμη για την κυβέρνηση

Θετική 28,7%
Αρνητική 38,7%

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση τα πράγματα θα ήταν