25 Οκτωβρίου 2012

Ιάπωνας πλήρωσε για την παρθενιά 20χρονης Βραζιλιάνας 780.000 δολάρια! (βίντεο)

Ο Ιάπωνας Natsu ήταν αυτός που πλειοδότησε και κέρδισε την 20χρονη Βραζιλιάνα Catarina Migliorini η οποία πουλούσε διαδικτυακά την αγνότητά της.

Ρόμπα τον κάνει τον Μπογδάνο η Χρυσή Αυγή... για να ρεφάρει το 2-3% που έχασε με την εμφάνιση Μιχαλολιάκου (φώτο)

Χθες ο Μπογδάνος έλεγε και ξανάλεγε ότι είναι αντικειμενικός δημοσιογράφος... σε κάποια φάση μάλιστα είπε και ότι δεν είναι κομμουνιστής... τα μπλουζάκια όμως και τα Like στο Facebook άλλα λένε. Δείτε τις φώτο και μη δίνετε σημασία στην κίνηση του χεριού του... είναι έμφυτη:

ALERT πατριώτες του κώλου: Ξεπουλάει την περιουσία του ρώσικου λαού στου τοκογλύφους η ορντινάτσα τους ο Πούτιν!

Η ρωσική κυβέρνηση σχεδιάζει να προχωρήσει μέσα στο 2013 στην μετοχοποίηση των κρατικών σιδηροδρόμων (RZD) σε ποσοστό 5% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου τους και την ιδιωτικοποίηση του ποσοστού αυτού, όπως προκύπτει από ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικής Ανάπτυξης, που επικαλέστηκε το πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti την Πέμπτη.

Κουβέλης: Δεν ψηφίζουμε τα εργασιακά αν δεν αλλάξουν κάποιες τελείες...

Αρνητική εισήγηση για τη στάση που πρέπει να κρατήσει η ΔΗΜΑΡ στο θέμα των εργασιακών έκανε ο πρόεδρος του κόμματος, Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στην εκτελεστική επιτροπή του κόμματος που συνεδριάζει στην Αγίου Κωνσταντίνου.

Ξύλο και στο ημίχρονο!

Μεγάλης έκτασης επεισόδια έλαβαν χώρα στο ημίχρονο του αγώνα στο Ολυμπιακό στάδιο έξω από την θύρα που βρίσκονται οι οπαδοί της Λάτσιο! Χημικά από την αστυνομία!

Με την λήξη του ημιχρόνου, η...

Σφίγγει ο κλοιός γύρα από ΠΑΠ: Συμπληρωματικό υπόμνημα θα καταθέσει ο Καπελέρης, για την "λίστα Λαγκάρντ"

Συμπληρωματικό υπόμνημα προς τους οικονομικούς εισαγγελείς προτίθεται να καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες ο Ιωάννης Καπελέρης, για την υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ".

Βρυξέλλες: "Εκκρεμούν τεχνικά ζητήματα για να κλείσει η συμφωνία Ελλάδας - Τρόικα"

Την ουσιαστική πρόοδο που έχει σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες στις συνομιλίες μεταξύ της τρόικας και της ελληνικής κυβέρνησης, επιβεβαίωσε από τις Βρυξέλλες, ο Σάιμον Ο' Κόνορ, εκπρόσωπος του Επιτρόπου Οικονομίας, Όλι Ρεν.

Και απόψε κάνουν διαφήμιση οι ηλίθιοι στο έργο βόθρο!

Φρούριο θυμίζει και απόψε το θέατρο Χυτήριο, καθώς έχουν συγκεντρωθεί περίπου 200-250 πειραγμένοι για να διαμαρτυρηθούν για την προβολή του βόθρου...

Πλαφόν για τα golden boys μετά από τροπολογία βουλευτών της ΝΔ

Δεκτή έγινε η τροπολογία για τις περικοπές στους μισθούς των διοικητών των ΔΕΚΟ και των τραπεζών από τον υφυπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα. Την τροπολογία κατέθεσαν στη Βουλή 60 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλείς τον Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Σχεδιάζεται μείωση των ειδικών συνεργατών των βουλευτών - Ποια κόμματα αντέδρασαν πρώτα απορρίπτοντας κακές ιδέες;

Τη μείωση του κόστους που έχουν οι επιστημονικοί συνεργάτες των βουλευτών εξετάζει η Βουλή και οι σκέψεις που έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι είναι ή να καταργηθεί ο ένας συνεργάτης ή να μειωθεί ο μισθός και των δυο που φτάνει μεικτά κοντά στα 5000 ευρώ!

Ισλαμοφασίστες στραγγάλισαν ιερέα της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας

Ιερέας της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας που διαπραγματευόταν την απελευθέρωση ενός χριστιανού γιατρού στην περιοχή της Δαμασκού βρέθηκε σήμερα στραγγαλισμένος, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής και το Συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειαζόμαστε την λίστα Λαγκάρντ για να πιάσουμε φοροφυγάδες, υπάρχει κι άλλος τρόπος αν θέλουμε» (βίντεο)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας το ζήτημα με τη λίστα Λαγκάρντ αλλά και την στάση του πρώην υπουργού Οικονομίας κ. Παπακωνσταντίνου είπε «δεν χρειαζόμασταν την λίστα Λαγκάρντ» αν θέλαμε να ξεκινήσουμε να πιάσουμε φοροφυγάδες. Τόνισε ότι έπρεπε να έχει γίνει απλώς...

H "Συντέλεια" απαντά για τη φάρσα στην Κανέλλη (βίντεο)

Ο Μάνος Βουλαρίνος, παρουσιαστής της εκπομπής "Συντέλεια" έδωσε την δική του απάντηση για τη φάρσα που έκαναν οι συντελεστές της εκπομπής στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.

Απαγόρευση αντιγριπικών εμβολίων της Novartis σε Ελβετία, Ιταλία και Αυστρία

Τι απαντάει η εταιρεία Novartis μετά την απαγόρευση των αντιγριπικών εμβολίων της

Η χρήση δύο αντιγριπικών εμβολίων του ελβετικού ομίλου Novartis απαγορεύτηκε προσωρινά σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες εξαιτίας της ανησυχίας για την ασφάλειά τους, επιβεβαίωσε σήμερα στη Βέρνη η ελβετική υπηρεσία αδειοδότησης φαρμάκων Swissmedic.

Ελληνικό διάβημα στην Άγκυρα μετά τις καταγγελίες του ιμάμη της Ξάνθης για απειλές από τον τούρκο πρόξενο

Αίσθηση προκαλεί η επιστολή του μουσουλμάνου ιμάμη της Ξάνθης, προς το μουφτή Κομοτηνής, με την οποία ο πρώτος καταγγέλλει ότι ο Τούρκος πρόξενος τον απείλησε, επειδή δεν δήλωσε υποταγή σε «δικό του» και ότι δέχεται απειλές για τη ζώη του, επειδή... τολμά να είναι ασφαλισμένος στο ελληνικό Δημόσιο.

Αίσχος! Μετά από απειλές των τοκογλύφων η προσκυνημένη κυβέρνηση θα διώξει 319 καταδικασμένους υπαλλήλους... που μπορεί να γίνουν και 2.000!!!

Εκλεισε το... μέτωπο που είχε ανοίξει η κυβέρνηση με την τρόικα γύρω από τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις των δύο πλευρών, που επιτρέπουν να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή -από κοινού με τα νέα μέτρα -, η συμφωνία που επιτεύχθηκε.

Η χαριστική βολή στον βάζελο!!! Παραιτήθηκε η Κανέλλη από την «Παναθηναϊκή Συμμαχία»

Την παραίτησή της από την Παναθηναϊκή Συμμαχία ανακοίνωσε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη λίγες ώρες μετά τη φάρσα της οποίας υπήρξε θύμα από τους δημοσιογράφους της «Συντέλειας» το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΙ

ΕΣΤΙΑ: Όλη η αλήθεια για τις αποζημιώσεις

Διαβάστε το άρθρο της εφημερίδας (κλικ για μεγέθυνση):

ALERT! Ο λεβεντομαλάκ@@ χρειάζεται τη βοήθειά σου! Έμπλεξε με «σκαταποθήκη» και έφαγε την «κουραδοθύελλα» κατάμουτρα!

λιγη, τατσοπουλος, κοντοπιθαρος, μοδαΤι κι αν εξελέγη βουλευτής; Ο Πέτρος Τατσόπουλος συνεχίζει απτόητος μέσω του λογαριασμού του στο facebook, να σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα με -επιεικώς- ιδιαίτερη φρασεολογία. Χθες την τιμητική του είχε ως συνήθως το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με τον Τατσόπουλο, πρόκειται για μια...

Φωστήρες, πως σας φάνηκε ο Μανωλάς;

Ο χάλια-μαύρα Ολυμπιακός του ανεκδιήγητου Ζαρντίμ και των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών κέρδισε στη Γαλλία την τελειωμένη Μονπελιέ και άπαντες οι επικριτές τα έβαψαν μαύρα. Ρε πάτε καλά ή δουλευόμαστε μεταξύ μας;

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Χάλασαν και οι κομμουνιστές: Υπέρ των παρελάσεων ο Στρατούλης ή έχει διαφορά η σχολική από τη λαϊκή παρέλαση;

Σε λαϊκές παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου καλεί το Αριστερό Ρεύμα τους πολίτες. Ο Δημήτρης Στρατούλης επισήμανε ότι στηρίζουν κινητοποιήσεις μαζικού λαϊκού χαρακτήρα την ημέρα του εορτασμού του "ΟΧΙ"

Πάλι βλακείες έλεγε ο Τζαβάρας στη Βουλή... δίνοντας δικαιώματα στη ΧΑ

Απόλυτα εναρμονισμένο με την πολιτική υποτέλειας της μνημονιακής συγκυβέρνησης φαίνεται πως είναι και το υπουργείο Πολιτισμού. Ειδικότερα, απαντώντας στην με αριθ. πρωτ. 228/18-07-2012 ερώτηση της Συναγωνίστριας και Βουλευτού Β΄Αθηνών Ελένης Ζαρούλια με θέμα «Σπατάλη δημόσιου χρήματος για συντήρηση τζαμιού στη Ρόδο», ο Αναπληρωτής Υπουργός Κωνσταντίνος Τζαβάρας δήλωσε ότι θεωρεί «τα οθωμανικά μνημεία μέρος της πολιτιστικής κληρονομίας της χώρας μας» και επιφυλάσσει σε αυτά «ισότιμη μεταχείριση» με τα αρχαιοελληνικά!

Στον αέρα τινάζει το ΠΑΣΟΚ το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις

Στον αέρα απειλεί να τινάξει το ΠΑΣΟΚ την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις καθώς ο Πάρις Κουκουλόπουλος διατύπωσε επίσημο αίτημα ξεχωριστής εξέτασης κάθε ιδιωτικοποίησης από τη Βουλή, ενώ παρόμοια στάση τηρεί από την πρώτη στιγμή η Δημοκρατική Αριστερά.

Βρούτσης: Έκλεισαν τα εργασιακά

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν είπε ο υπουργός μιλώντας στη Βουλή.

Ο κ. Βρούτσης ανέφερε πως τα εργασιακά δεν ήρθαν από το πουθενά, δεν ήταν μια νέ απαίτηση της τρόικας, υπήρχαν ήδη στο προηγούμενο Μνημόνιο και η χώρα είχε δεσμευθεί για αλλαγές.

Οι οριστικές αλλαγές όπως είπε ο υπουργός είναι οι εξής:

Βίντεο: Τα μυξοκλάματα της Κανέλλη για μια πλάκα... έτσι κρυόκωλοι είναι οι κομμουνιστές

Δείτε το:

Πέθανε ο ΠΑΣΟΚος ο Μπέης

Σε ηλικία 84 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ένας από τους κατά γενική ομολογία πιο πετυχημένους δημάρχους της Αθήνας, ο Δημήτρης Μπέης.

Γεννήθηκε το 1928 στην Έδεσσα. Στην Κατοχή έλαβε μέρος στην Αντίσταση και στα Δεκεμβριανά (1944) συνελήφθη και στάλθηκε από τους Άγγλους στο στρατόπεδο της Ελ Ντάμπα.

Τα ραντεβού του Κώστα Μαρκόπουλου με «γαλάζιους» βουλευτές

Περίεργη κινητικότητα έχει αναπτύξει εσχάτως ο Κώστας Μαρκόπουλος. Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» έχει αναθερμάνει τις σχέσεις του με τους παραδοσιακούς συνομιλητές του από τη Νέα Δημοκρατία, ενώ τον τελευταίο καιρό έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας ακόμη και με βουλευτές του πρώην κόμματός του με τους οποίους ουδέποτε είχε τακτική επαφή.

Το Τέξας απειλεί με… φυλάκιση τους απεσταλμένους του ΟΑΣΕ

«Εδώ είναι Τέξας. Είστε ανεπιθύμητοι». Με τα φιλόξενα αυτά λόγια ετοιμάζεται να υποδεχτεί ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Greg Abbott τους απεσταλμένους του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), που σχεδιάζουν να επιθεωρήσουν τις επερχόμενες εκλογές στην Πολιτεία του αμερικανικού νότου.

Εξοργισμένη αποχώρησε η Λιάνα Κανέλλη από την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου! Γιατί;

Ταραγμένη η παρουσιάστρια της ζήτησε συγνώμη για ό,τι είχε συμβεί!

Δεκατρία ολόκληρα λεπτά κράτησε το διαφημιστικό διάλειμμα της εκπομπής Τώρα με την Πόπη Τσαπανίδου, καθώς στο πλατό της εκπομπής η κατάσταση είχε ξεφύγει από τον έλεγχο. Αυτό που ξεκίνησε σαν πλάκα, οδήγησε στην οργισμένη αποχώρηση της Λιάνας Κανέλλη από το στούντιο και έφερε σε πολύ δύσκολη θέση την παρουσιάστρια της εκπομπής. Τι είχε γίνει;

Πως ο αριστερός Λάκης, κάνει επί πληρωμή διαφήμιση για μεγάλη φαρμακοβιομηχανία

Η ατάκα και το χιούμορ Λαζόπουλου στην υπηρεσία του χρήματος...

Ξεκαθαρίσαμε από την αρχή πως δεν είναι κακό να μιλάει κανείς για ένα προϊόν ακόμα και δημόσια. Γράψαμε επίσης εχθές για τη σχέση που ο κορυφαίος κωμικός ηθοποιός της γενιάς του Λάκης Λαζόπουλος είχε με φαρμακοβιομηχανία. Να γίνουμε όμως σήμερα πιο συγκεκριμένοι. Πριν από λίγο καιρό είχε κάνει την εμφάνιση του το ανταγωνιστικό στο Viagra φάρμακο της γερμανικής Bayer με την επωνυμία Levitra. Μπλε το Viagra, πράσινο για να ξεχωρίσει και να το ανταγωνιστεί το Levitra. Οι πωλήσεις του όμως δεν πήγαιναν καλά.

Και ο ΓΑΠ ήξερε για τη λίστα Λαγκάρντ

Στο κάδρο της λίστας Λαγκάρντ μπαίνει για τα καλά και ο Παπανδρέου μετά τις χθεσινές αναφορές του Παπακωνσταντίνου στη Βουλή, υπό την πίεση των ερωτήσεων του Προκόπη Παυλόπουλου και της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Στο νοσοκομείο ο Στουρνάρας!

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, λόγω υπερκόπωσης. Ο υπουργός Οικονομικών αισθάνθηκε αδιαθεσία μετά τη χθεσινή πιεστική μέρα. Ο κ. Στουρνάρας, ωστόσο, πήρε εξιτήριο έπειτα από δική του επιμονή, ώστε να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του.

Στόκοι: Προτείνουν αύξηση της τιμής των τσιγάρων έως δύο ευρώ και περιμένουν αύξηση εσόδων 1 δις... μ' αυτό το πλευρό να κοιμούνται

[Το απόλυτο γέλιο είναι ότι η Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ είπε πως έχουν 60.000 καταγγελίες για παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου... τη στιγμή που οι πατσαβούρες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΕροψεκασμένων παραδέχθηκαν ότι κάπνιζαν μέσα στη Βουλή...]

Νέα αύξηση στην τιμή των τσιγάρων έως και 2 ευρώ προτείνουν οι ειδικοί επιστήμονες, εκτιμώντας ότι τα έσοδα που θα προκύψουν θα ξεπεράσουν το ένα δισ. ευρώ και θα μπορούν να διατεθούν στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) για τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας που παρέχει.

Χρυσή Αυγή: Ο νοσταλγός των γκούλαγκ Γλέζος δεν κατέβασε ποτέ τη σημαία από την Ακρόπολη

Προκαλεί για ακόμα μια φορά η Χρυσή Αυγή φιλοξενώντας στο επίσημο site της ένα ανιστόρητο κείμενο που αμφισβητεί την ιστορική αλήθεια υποστηρίζοντας ότι ο Μανώλης Γλέζος και ο Λάκης Σάντας δεν κατέβασαν ποτέ τη ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη.

Στουρνάρας : Ο Βενιζέλος είναι ανεκδιήγητος και...

Τα χαρακώματα μεταξύ Στουρνάρα-Βενιζέλου βαθαίνουν καθημερινά, τείνουν να γίνουν άβυσσος. Τελευταίο επεισόδιο στον μεταξύ τους πόλεμο αυτό το χαρτί της γερμανικής κυβέρνησης για τον ειδικό λογαριασμό όπου επί δύο ημέρες ο Ευάγγελος Βενιζέλος προσπαθούσε να αποδείξει ότι ο Στουρνάρας είναι ψεύτης... Μια ωραία ατμόσφαιρα!

ΑΧΕΠΑ: Ποιοι είναι οι 60 πιο φιλέλληνες Αμερικάνοι νομοθέτες

Δύο εβδομάδες πριν από τις Αμερικανικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου, η μεγάλη Ελληνοαμερικανική οργάνωση ΑΧΕΠΑ αξιολόγησε τα μέλη της Βουλής και της Γερουσίας. Γνώμονας της αξιολόγησης, όπως αναφέρει η "Φωνή της Αμερικής", το πόση εκτίμηση έδειξαν προς την ομογένεια στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πως ψήφισαν πάνω στα θέματα που αφορούν την Ελλάδα και την Κύπρο κατά την θητεία τους, στην λήγουσα σύντομα 112η σύνοδο του Κογκρέσου.

Ολο το βίντεο: Μιχαλολιάκος vs. Μπογδάνος

Δείτε το:

Το παιδικό γάλα επιστρέφει στα σούπερ μάρκετ και μειώνεται ξανά η τιμή του.. αφού οι φαρμακοποιοί την είχαν πάει στα ύψη

Ως και 50% φτηνότερο πωλείται στη Γερμανία... και μετά μας φταίει η τρόικα για την αισχροκέρδια των απατεώνων...

Νέες αλλαγές με στόχο τη μείωση του διοικητικού κόστους για τις επιχειρήσεις, την αποκλιμάκωση των τιμών και κυρίως την προστασία του καταναλωτή φέρνουν οι παρεμβάσεις που θα κάνει το υπουργείο Ανάπτυξης. Τσιγάρα, εφημερίδες και περιοδικά θα πωλούνται πλέον και στα σούπερ μάρκετ, ενώ στα ράφια επιστρέφει και το βρεφικό γάλα και μάλιστα αναμένεται να μειωθεί και πάλι η τιμή πώλησης του.

Σαμαράς – Βενιζέλος: Προχωρούμε μόνοι και βλέπουμε

Της Μαρίνας Μάνη

“Οχι” παραμένει η απάντηση του Φώτη Κουβέλη στις εργασιακές αλλαγές –κυρίως στις δύο που αφορούν την κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων για τον κατώτατο μισθό και την διευθέτηση του χρόνου εργασίας.

Ένας... Bενιζέλος αναλαμβάνει επικεφαλής του FBI στη Νέα Υόρκη

Τον ρωτούν συνέχεια στις ΗΠΑ αν έχει σχέση με τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Ο Γιώργος Βενιζέλος, απλώς ανασηκώνει τους ώμους, σίγουρα και τα μανίκια πλέον, αφού εδώ και λιγότερο από 24 ώρες είναι το νέο μεγάλο αφεντικό του FBI στη Νέα Υόρκη.

Handelsblatt: Θα δοθεί πρόσθετη βοήθεια 16-20 δισ. ευρώ στην Ελλάδα

Νέα βοήθεια 16-20 δισ. ευρώ αναμένεται να χορηγήσει η Ευρωζώνη στην Ελλάδα, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Handelsblatt. Επικαλούμενη ανώνυμες υψηλόβαθμες πηγές, η εφημερίδα επισημαίνει ότι θεωρείται πως το πακέτο των 130 δισ. ευρώ που συμφωνήθηκε το Φεβρουάριο, είναι ανεπαρκές.

Σίμο το νού σου! Ο επικοινωνιολόγος του Μαξίμου να προωθεί τον ΠΑΣΟΚο φάδερφο Παπουτσή για Πρόεδρο του ΑΠΕ και ο Μάτσικας κάνει ακόμα τον Πρόεδρο

Αν και έχει απολυθεί εδώ και δέκα μέρες με απόφαση της γενικής συνελεύσεων ς των μετόχων του ΑΠΕ ο Ηλ- Ματσικας, ΠΡΩΗΝ Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του , συνεχίζει να πηγαίνει στο γραφείο του και να δίνει και εντολές γιατί λέει είναι ακόμα Πρόεδρος.

"Μνημονιακές αδερφές" και "αντιμνημονιακά παλικάρια" γίναμε μαλλιά κουβάρια... για το ταξιδάκι

Τι κοινό μπορεί να έχουν οι Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος (ΝΔ), Γιώργος Κωνσταντόπουλος (ΝΔ), Δημήτρης Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Μανιάτης (ΠΑΣΟΚ), Ραχήλ Μακρή (Ανεξάρτητοι Ελληνες); Το μνημόνιο σίγουρα όχι! Γι αυτό "σφάζονται" αλλά για το ταξιδάκι...

Παραποίηση στοιχείων ανέργων άνω του 50% στην Ήπειρο

Διαστάσεις σκανδάλου παίρνει η υλοποίηση του προγράμματος της κοινωφελούς εργασίας από το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, που αφορούσε την Ήπειρο.

Ενα καλά φυλαγμένο μυστικό της αποκάλυψε η Bundesbank - Που φυλάσσει το χρυσό της

Η Bundesbank, η κεντρική τράπεζα της Γερμανίας, αποκάλυψε σήμερα ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα μυστικά της: σχεδόν οι μισές ράβδοι χρυσού που της ανήκουν --συνολικού βάρους 3.400 τόννων--, βρίσκονται στη Νέα Υόρκη.

Στουρνάρας: «Το μεγαλύτερο μέρος της διαπραγμάτευσης έχει ολοκληρωθεί»

«Η διαπραγμάτευση έχει διεκπεραιωθεί κατά το μεγαλύτερο μέρος της» επισήμανε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην Βουλή εξηγώντας ότι «απομένουν μόνο λίγα κομμάτια. Τυπικά η διαπραγμάτευση τελειώνει με την έκθεση της τρόικας».

Καραμανλής: Ο κίνδυνος δεν είναι απ' τη ΔΗΜΑΡ αλλά από αλλού

Στην εκτίμηση ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος αυτή την ώρα για την κυβέρνηση απορρέει από το...

Βίντεο: Τα γκόλ της χθεσινής αγωνιστικής του CL


Μονπελιέ - Ολυμπιακός 1-2

Σκόρερς: 49' Σαρμπονιέ / 73' Τοροσίδης, 90+1' Μήτρογλου

Φαρσοκωμωδία στο Θωρηκτό Αβέρωφ, έβγαλαν πάλι το στέμμα από τον θυρεό του!

Φαρσοκωμωδία παίζεται τελικά στο Θωρηκτό Αβέρωφ. Κάποιοι "κύριοι" του Πολεμικού Ναυτικού, προφανώς άσχετοι και κομπλεξικοί με την Ιστορία, δεν σεβάστηκαν ούτε τα 100 χρόνια από τους Βαλκανικούς Πολέμους, και αφαίρεσαν το στέμμα από την πλώρη του, το οποίο μόλις πριν από 10 μέρες...