26 Οκτωβρίου 2012

Θα γελάγε ο κόσμος... αν δεν ξεφτίλιζαν τον Σαμαρά: Ο «ταβερνιάρης» θα κάνει τον ανασχηματισμό

Απίστευτο γέλιο έχει το γλύψιμο του Κουρτάκη στον "ταβερνιάρη της δεκαετίας του 50" όπως πολύ εύστοχα είπε ο Φ. Κρανιδιώτης. Είναι δυνατόν ρε καραγκιόζηδες να πιστέψει κάποιος ότι ο Σταμάτης θα βαθμολογήσει τους υπουργούς και ο Σαμαράς...

Βίντεο: Το κορίτσι (λέμε τώρα) μιλάμε ότι σπάει αρχίδ@@

Πύραυλο τον κάνει τον Νεράτζη η Κωνσταντοπούλου... Δείτε τους επικούς "διαλόγους" τους:

Χαμηλοσυνταξιούχος εκδότης τιμολογίων 11 εκατ. ευρώ!

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ βρίσκεται χαμηλοσυνταξιούχος που φέρεται ως ιδιοκτήτης επιχείρησης με τιμολόγια έντεκα εκατομμύρια ευρώ.

Στο 48% ανέβηκαν οι μαλάκ@@ στη Γερμανία...

Υπέρ της παραμονής της χώρας μας στην ζώνη του ευρώ φαίνεται πως τάσσεται το 48% των Γερμανών.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Πολιτικού Βαρόμετρου, που διενεργήθηκε για το γερμανικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο ZDF, προκύπτει το ποσοστό των ερωτηθέντων που δεν επιθυμεί...

Βίντεο: Αυτή είναι ακτιβίστρια! Οι δικές μας που είναι;

Προ εκπλήξεως βρέθηκε η παρουσιάστρια του Al Jazeera όταν στην ζωντανή της εκπομπή, γδύθηκε η φιλοξενούμενή της, επικεφαλής του φεμινιστικού κινήματος Femen στη Γαλλία, Ίνα Σεφτσένκο.

Κατηγορηματική διάψευση από το ΥΕΘΑ για τις αεροψεκασμένες παπαριές Δρίτσα

Κανένα τέτοιο σχέδιο αναφέρει στην ανακοίνωση του


Ο εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Επίλαρχος κ. Ιωάννης Σηφάκης, απαντώντας σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις για συμμετοχή στρατιωτικών τμημάτων στα μέτρα ασφαλείας κατά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2012, υπογράμμισε τα εξής:

Παρέμβαση Πούτιν για την Ελλάδα

Αν η Ελλάδα είχε διατηρήσει τη δραχμή, ίσως να μην αντιμετώπιζε τα σημερινά της προβλήματα και θα είχε διεξόδους, όπως η υποτίμηση, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος χαρακτήρισε ταυτόχρονα «πολύ πραγματιστική» την άποψη της Γερμανίας, που θέλει πρώτα άρση των «συστημικών προβλημάτων» και κατόπιν διοχέτευση πόρων στις χρεωμένες οικονομίες.

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Η Ελλάδα έχει βιώσει χειρότερες καταστάσεις, θα σηκωθούμε ξανά

Για την κρίση που ταλαιπωρεί την χώρα μας μίλησε ο διεθνής ποδοσφαιριστής Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Ο άσος της Σάλκε είπε χαρακτηριστικά πως η Ελλάδα δεν τα παρατάει ποτέ ενώ τόνισε πως...

Ιερώνυμος σε Χρυσή Αυγή: Η Εκκλησία δεν έχει ανάγκη από προστάτες και σωτήρες

Επισημαίνοντας ότι η Εκκλησία δεν έχει ανάγκη από προστάτες και σωτήρες, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, καταδικάζει κάθε μορφή βίας και ρατσισμού, στρέφοντας τα πυρά του κατά της Χρυσής Αυγής.

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το μεγαλύτερο και πιο χλιδάτο αεροπλάνο του κόσμου [εικόνες]

Το μεγαλύτερο και πιο πολυτελές αεροσκάφος του πλανήτη, το Airbus A380 της Emirates προσγειώθηκε στις 13:05 την Παρασκευή στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Το συγκεκριμένο αεροσκάφος είναι το μεγαλύτερο και πιο χλιδάτο αεροσκάφος που κυκλοφορεί στους... αιθέρες, καθώς προσφέρει απίστευτες πολυτέλειες, όπως ιδιωτικές καμπίνες, σπα και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Βίντεο-Σωστός ο Παναγιώταρος: Ο Σχορτσιανίτης δεν είναι Έλληνας... όπως και τα παιδιά του Μπαρμπαρούση δεν είναι Έλληνες

Θα συμφωνήσουμε απόλυτα με τον Παναγιώταρο... ο Σχορτσιανίτης και τα παιδιά του Μπαρμπαρούση που έχει παντρευτεί "μαυροτσούκαλη" Μεξικάνα δεν είναι Έλληνες γιατί "δεν ανήκουν και οι δύο γονείς τους στην ευρωπαϊκή φυλή".... Μπράβο μεγάλε! Κάρφωσες το καρφί στον τοίχο με τη φαλάκρα!

Στη Βουλή τα ονόματα πολιτικών της “λίστας Λαγκάρντ”

Ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής, ο οποίος εποπτεύει το οικονομικό έγκλημα, έδωσε εντολή στους οικονομικούς Εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη να διαβιβάσουν στη Βουλή την κατάσταση με τα ονόματα όσων πολιτικών περιλαμβάνονται στην περίφημη “λίστα Λαγκάρντ”.

Mητροπολίτης Σεραφείμ: «O Καραμανλής προσπάθησε αλλά τον έφαγαν οι Αμερικανοί!»

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς μιλά για τους καφέδες με τον Καραμανλή, τους ομοφυλόφιλους και το Χυτήριο

Για όλους και για όλα μίλησε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε περιοδικό. Aναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Κώστα Καραμανλή, στον Αλέξη Τσίπρα, στον Πέτρο Τατσόπουλο, στην Λιάνα Κανέλλη, στους ομοφυλόφιλους και στην πολιτική κατάσταση της χώρας.

Νίκος Καζαντζάκης: ο πιο μεταφρασμένος Έλληνας συγγραφέας που αφορίστηκε [βίντεο]

«Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, είμαι λέφτερος»: είναι η φράση που ο Νίκος Καζαντζάκης ζήτησε να τον συνοδεύει για πάντα. Μια φράση που οι Έλληνες αγαπούν να επαναλαμβάνουν, ως στοιχείο ταυτότητας και φιλοσοφίας ζωής. Κυρίως στις οριακές στιγμές – όπως τώρα...

Έρχεται Βερίκοκο... Ποιον -πρώην κολλητό του δημοσιογράφο- βρίζει ο Τσοχατζόπουλος;

Μπορεί να γνωρίζει πολλά αλλά προτιμά να τα κρατά κρυφά ο Άκης Τσοχατζόπουλος, καθώς ξέρει πως αν μιλήσει θα επιβαρύνει και τη δική του θέση.

Έτσι, αρκετοί που ευεργετήθηκαν από εκείνον όταν ήταν υπουργός του ΠΑΣΟΚ, τώρα παριστάνουν εκ του ασφαλούς τους τιμητές και τους κατηγόρους του.

Το ανέκδοτο της βδομάδας: Ο Καραμανλής μίλησε... στο Καφρί! Δείτε τι είπε στον Κακαουνάκη στο υπερπέραν

Κι όμως, ο Καραμανλής μιλάει... διαλέγει όμως πολύ προσεκτικά σε ποιους και έτσι αποφάσισε να μιλήσει στο ΚΑΡΦΙ, όπου έχουν μαζευτεί όλοι οι αποτυχημένοι ΠΑΣΟΚοι δημοσιογράφοι που δεν βρίσκουν πουθενά αλλού δουλειά...

Δείτε τι φοβερό και τρομερό είπε... όπως το μετέφερε ο Κακαουνάκης από τον άλλο κόσμο:

Δεν πειράζει, θα σου περάσει: "Τα έχω πάρει με την αναπαράσταση της εισόδου του ελληνικού στρατού στη Θεσσαλονίκη"!

«Τα έχω "πάρει" με την αναπράσταση της εισόδου του ελληνικού στρατού στη Θεσσαλονίκη. Τι είναι αυτά;». Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης εξέφρασε την έντονη δυσφορία του για την αυριανή αναπαράσταση κατά την οποία τμήμα 750 ανδρών, αποτελούμενο μεταξύ άλλων από...

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Να υποχωρήσουν οι Γερμανοί και όχι ο Κουβέλης... αλλά και μείς να μάθουμε να ζούμε με ότι έχουμε

Την αισιοδοξία του πως θα βρεθεί λύση και η Ελλάδα θα σωθεί, εξέφρασε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σε συνομιλία του με δημοσιογράφους στη Βουλή. Ο κ. Μητσοτάκης ερωτηθείς αν πιστεύει ότι θα υποχωρήσει στις απαιτήσεις του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης είπε χαρακτηριστικά «Και γιατί να μην υποχωρήσουν οι Γερμανοί;».

Πολύδωρας: Ο Ρουσόπουλος με άφησε εκτός κυβέρνησης το 2004 και τον τιμώρησε η θεία δίκη

Ταράζει για ακόμα μια φορά τα πολιτικά νερά ο Βύρων Πολύδωρας με το νέο του βιβλίο που εχει για τίτλο «Περί δημοσίου Χρέους». Στο στόχαστρο του πρώην προέδρου της Βουλής αυτή τη φορά μπήκε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος και το επικοινωνιακό επιτελείο του Κώστα Καραμανλή από το 2000 και μετά.

Κύπρος: Οικοπέδα στην ΑΟΖ για ρωσικό δάνειο... αλλά οι ρώσοι κατακτηκτές είναι καλοί

Πρόσβαση στο φυσικό αέριο της Κύπρου, φαίνεται να ζητά η Μόσχα για να παραχωρήσει το δάνειο, το οποίο από το περασμένο καλοκαίρι έχει ζητήσει η Λευκωσία.

Τη θέμα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Σημερινή», έθεσε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικής Πολιτικής, Καινοτόμου Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας της Δούμα, Μιχαήλ Γεμελιάνοφ, ο οποίος συναντήθηκε χθες στην Μόσχα με τον υποψήφιο πρόεδρο Γιώργο Λιλλήκα.

Frankfurter Allgemeine Zeitung: «Η Ελλάδα έτσι ή αλλιώς θα σωθεί»

To σύνολο των σημερινών δημοσιευμάτων σχετικά με την Ελλάδα στο γερμανόφωνο τύπο στρέφεται αποκλειστικά γύρω από το ενδεχόμενο ενός τρίτου πακέτου βοήθειας προς την χώρα.

«Διαφάνεια και αλήθεια» είναι ο τίτλος του σχολίου που δημοσιεύει σήμερα η Tagesspiegel του Βερολίνου. Η εφημερίδα επικεντρώνεται στο γεγονός ότι οι Έλληνες θεωρούν δεδομένη την επιμήκυνση ενώ το Βερολίνο διαψεύδει.

Βίντεο με τον ορισμό του θράσους: "Δεν ξέρω που είναι η λίστα"

Ο αλήτης έχει και το θράσος να μιλάει επιθετικά και φυσικά σε κάθε πρόταση να λέει "το είχαμε πει από την αρχή αυτό"... Απολαύστε τον Παπακωνσταντίνου στην επιτροπή της Βουλής να λέει ότι έχασε το CD:

Βίντεο: Άνθιμος ψέλνει τον Εθνικό Ύμνο με Σαμαρά-Παπούλια σε στάση προσοχής

Πιστός στα εθνικά ιδεώδη ο Μητροπολίτης Άνθιμος δεν παρέλειψε να τους εκπλήξει ξανά όλους, αφού αμέσως μετά το τέλος της δοξολογίας έψαλλε τον Εθνικό ύμνο. Σαμαράς και Παπούλιας έκατσαν προσοχή και ακολούθησαν τον Μητροπολίτη! Δείτε το βίντεο:

ΠΑΣΟΚ: Όχι στην αλλαγή του νόμου Ραγκούση για την ιθαγένεια

Την αντίθεση του στην άμεση αλλαγή του νόμου περί ιθαγένειας ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ, διαφωνώντας σε ένα ακόμα θέμα με τη Νέα Δημοκρατία.

"Ο Σαλμάς με απειλεί τηλεφωνικά"

Με επιστολή του στον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ) Κωνσταντίνος Λουράντος καταγγέλλει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά ότι ευνοεί τις φαρμακευτικές επιχειρήσεις και ότι τον απειλεί τηλεφωνικά!

Η επιστολή του έχει ως εξής:

Σαμαράς: "Ένας μόνος είναι ο εχθρός που μπορεί να μας νικήσει, ο εχθρός που μας διασπά"

Μήνυμα ενότητας προς όλες τις πλευρές για να μπορέσει η Ελλάδα να ξεπεράσει την κρίση, απηύθυνε από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, κατά την ομιλία του στην τελετή εγκαινίων έκθεσης με τίτλο "Κειμήλια Απελευθέρωσης 1912-1913", στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωσης της πόλης, που έγινε στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.

ΕΛΣΤΑΤ: Πτώση 22% στο έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου για το 2012-Μείωση εισαγωγών 8,5 και αύξηση εξαγωγών 6,2%

Πτώση 22,2% εμφάνισε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου χωρίς πετρελαιοειδή, κατά το μήνα Αύγουστο 2012, καθώς ανήλθε σε 1.002,1 εκατ. ευρώ (1.229,9 εκατ. δολάρια) έναντι 1.287,4 εκατ. ευρώ (1.831,2 εκατ. δολάρια) κατά τον ίδιο μήνα του έτους 2011.

ΓΑΠ: Συναντήθηκα με τραπεζίτες αλλά όχι για τη λίστα Λαγκάρντ

Τριγμούς προκαλεί η αποκάλυψη της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου ότι «ο κ. Παπανδρέου, ως πρωθυπουργός της χώρας και ο κ. Παπακωνσταντίνου, ως υπουργός Οικονομικών, το Γενάρη του 2011, ενώ κατείχαν τη λίστα αυτή, συναντήθηκαν με το διοικητή της τράπεζας HSBC στην Ελβετία».

Εντάξει βρέθηκε κι ένας μαλάκ@@ που είπε ότι ο Σαμαράς τον πούλησε, για να γυρίσει ένα στημένο βιντεάκι... (βίντεο)

Δυσαρέσκεια ελάχιστων  πιστών για την απαγόρευση εισόδου στον Αγ.Δημήτριο
Πολύς κόσμος έμεινε έξω από τον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, αφού δεν χωρούσαν άλλοι. Αυτό οδήγησε σε μικρή ένταση και αποδοκιμασίες από 3-4 ανθρώπους, των πολιτικών κατά την άφιξή τους κι έναν "στημένο" που προσπαθούσε απεγνωσμένα να φτιάξει "πιασάρικο" βιντεάκι για τα...

Η Εφορία ζητάει με email 2,5 δισ. από 15.000 καταθέτες με μαύρο χρήμα στην Ελβετία

Ετοιμάζονται 15.000 ειδοποιητήρια με προορισμό τους φορολογουμένους οι οποίοι μετά από τη διασταύρωση στοιχείων -εισοδήματα με εμβάσματα στο εξωτερικό- δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν τις αποκλίσεις που παρουσιάστηκαν.

Το φοβικό μας σύνδρομο, η εθνική ουτοπία και η συντριβή


Γράφει ο καθηγητής Γιώργος  Βοσκόπουλος*

Τα πρωτογενή χαρακτηριστικά της σημερινής Ελλάδας είναι η σιωπηλή αποδοχή, η έλλειψη αντανακλαστικών και αυτοσεβασμού, η καταβαράθρωση της εθνικής αξιοπρέπειας, η έλλειψη συλλογικής μνήμης. Προέκυψαν από μία πορεία εθνικών συμβιβασμών, ηττοπάθειας, φοβικών συμπλεγμάτων, κυριαρχίας του εγώ έναντι του εμείς. 

Στην Καρπασία θα πάει ο Αμερικανός πρέσβης Για τους εγκλωβισμένους και Απ. Ανδρέα

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ πρέσβης στη Λευκωσία θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες στην κατεχόμενη Καρπασία. Αυτό αναφέρθηκε στη διάρκεια χθεσινής συνάντησης που είχαν εκπρόσωποι των οργανώσεων Καρπασίας, των εγκλωβισμένων και της Διαχειριστικής Επιτροπής της Ιεράς Μονής Αποστόλου Ανδρέα με τον Αμερικανό πρεσβευτή Τζον Κόνιγκ.

Ο Νίκος Παπανδρέου γράφει άγνωστες λεπτομέρειες στο «Σημειωματάριο ενός πρωθυπουργού»

«Το σημειωματάριο ενός πρωθυπουργού», τιτλοφορείται το νέο βιβλίο του Νίκου Παπανδρέου, αδελφού του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Για ποιόν από τους τρεις πρωθυπουργούς που έχει η οικογένεια;

Μετά το "ΣΥΡΙΖΑ TV" έφτιαξαν και το "ΣΥΡΙΖΑ FM"!

- Σε... κανονικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψαν τον κρατικό FM-102 οι "σύντροφοι" της ΕΡΤ-3!
- Αφού κατόρθωσαν να ελέγξουν το τηλεοπτικό κανάλι... προχώρησαν και στο ραδιοφωνικό!
- Πρωτοφανείς σκηνές με επέλαση μπαχαλάκηδων, που είχαν όμως υποστήριξη εκ των έσω!

Μοναδικές στιγμές που εάν είχαν πρωταγωνιστές τους φουσκωτούς της Χρυσής Αυγής θα γίνονταν πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ σε παγκόσμιο επίπεδο, διαδραματίσθηκαν χτες στον κρατικό ραδιοσταθμό FM-102 της ΕΡΤ-3, στη Θεσσαλονίκη...

Ξεφτιλίστηκε ο βλάκας ο Χαϊκάλης: Εμφάνισε κέρδη στον ελλειμματικό ΟΔΙΕ

Μια δική του...εκδοχή για την οικονομική κατάσταση του Οργανισμού Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδας (ΟΔΙΕ) έδωσε από το βήμα της Βουλής ο Παύλος Χαϊκάλης ο οποίος υποστήριξε ότι ο διαχρονικά ζημιογόνος οργανισμός εμφανίζει κέρδη!

Δεκάδες καθηγητές ΑΕΙ υπεξαιρούσαν εκατομμύρια από τον ειδικό λογαριασμό των Ιδρυμάτων

Δεκάδες πανεπιστημιακοί καθηγητές χρωστάνε μεγάλα ποσά στα Ιδρύματα καθώς επί χρόνια δεν πληρώνουν το ειδικό «τέλος» 15% προς τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ).

H Ελλάδα κλυδωνίζεται για το... επίδομα γάμου του Φώτη Κουβέλη

Η απόφαση του Φώτη Κουβέλη να προχωρήσει σε ρήξη με τους κυβερνητικούς εταίρους αφού όπως όλα δείχνουν δεν υποχωρεί από τις θέσεις του και θα καταψηφίσει τα εργασιακά, αιφνιδίασε τον πρωθυπουργό. Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε αποφασισμένος να προχωρήσει χωρίς της ΔΗΜΑΡ και μιλώντας χθες σε συνεργάτες του είπε σε αιχμηρό τόνο ότι δεν έχει περιθώριο για πολιτικούς ελιγμούς όσο παραμένει ανοικτή η συμφωνία με την Τρόικα.

Λάσπη εναντίον Παπαγεωργόπουλου από τους πρασινοφρουρούς του ΑΠΕ... αργότερα δήθεν διόρθωσαν αλλά η λάσπη έμεινε

Το υπό διάλυση ΑΠΕ, στο οποίο συνεχίζει να κάνει τον Πρόεδρο ο πρασινοφρουρός Μάτσικας, με τον ΠΑΣΟΚο ξάδερφο του Παπουτσή, Α. Σκυλάκο, να διαρρέει ότι θα είναι ο επόμενος Διευθυντής, χθες μετέδωσε μία ψευδή είδηση από τη δίκη που γίνεται στη Θεσσαλονίκη για την υπεξαίρεση, με κατηγορούμενους τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, τρεις τέως αντιδημάρχους, τον τέως ΓΓ και υπαλλήλους. Έγραψε ότι...

Αυτή είναι η ελληνική νεολαία που "οι ξένοι τοκογλύφοι της κλέβουν το όραμα" (φώτο)

Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης.... και καλά τα σκουπίδια στο πάτωμα ας πούμε ότι δικαιολογούνται λόγω απεργίας των συνεργείων καθαρισμού... οι μπογιές στους τοίχους και τα "η δουλειά δεν είναι ντροπή... είναι μαλακ@@" πως μπορεί να δικαιολογηθούν από αυριανούς γιατρούς;

Πλήρη παρακμή σε όλα τα επίπεδα και το χειρότερο και στη νεολαία άρα και το μέλλον της χώρας... 

Δείτε τις φώτο

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακεδονία» την επόμενη μέρα της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης

Δείτε το:

Βιβλιοπαρουσίαση: Η Ελληνική Οικονομία κατά την Κατοχή και η αλήθεια για τα κατοχικά δάνεια

Την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012, στις 19.30, στο Βιβλιοπωλείο ΑΙΓΗΙΣ, στον Πειραιά, Βασιλέως Γεωργίου Α΄ 11, θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: