28 Οκτωβρίου 2012

Βίντεο: Παρέλαση Ευζώνων, ΟΥΚ και Ευέλπιδων στη Θεσσαλονίκη

Δείτε τα:

Πλήρωνε μαλάκ@: Το παιδί του που σπουδάζει στις ΗΠΑ πήγε να δει ο Αβραμόπουλος στη Νέα Υόρκη

Δεν είμαστε από αυτούς που μεμψιμοιρούν όταν στα πλαίσια της άσκησης των καθηκόντων τους Έλληνες υπουργοί κι άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό, αλλά ορισμένες φορές έχω την εντύπωση ότι παρά το δράμα της Ελλάδας, ορισμένων το αφτί δεν ιδρώνει.

Σε αγώνες καράτε ο Βρούτσης...(VIDEO)

Στη Βέροια βρέθηκε ο Γιάννης Βρούτσης σε πανελλήνιους αγώνες καράτε. Ωστόσο δεν ήταν απλοί αγώνες καθώς στους συσκεκριμένους ελάμβαναν μέρος και...

Απειλές για τη ζωή του δέχεται ο Άδωνις Γεωργιάδης!

Δείτε ποια τον απειλεί και προειδοποιεί τον "άνθρωπο του Σατάνα", Άδωνι Γεωργιάδη, ότι έρχεται το τέλος του:

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ 0, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ!

Μπορεί με τους λανθασμένους χειρισμούς του και τις εν βρασμώ αποφάσεις να εξαφανίστηκε ουσιαστικά από τον πολιτικό χάρτη, ωστόσο στο τόσο προσπαθεί να κάνει αισθητή την παρουσία του με τα ευφυολογήματα και τους γνωστούς αστεϊσμούς.

Βίντεο: Κομμουνιστές εμπόδισαν Χρυσαυγίτες να καταθέσουν στεφάνι στην Κάτω Αχαϊά

Πριν από λίγο ανέβηκε στο youtube το βίντεο που δείχνει πως πολίτες της Κάτω Αχαΐας απαγόρευσαν στα μέλη της Χρυσής Αυγής να καταθέσουν στεφάνι στο κέντρο της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε στη Βουλή να ζητηθεί η λίστα Λαγκάρντ από τη Γαλλία;

Δείτε τι φέρεται να αποκάλυψε ο Κακλαμάνης στη επιτροπή θεσμών και διαφάνειας στη Βουλή:

Χωρίς ρεύμα και νερό η Σύμη εδώ και μέρες... σταπαπάρια τους όμως! Στην Αθήνα έχουν ρεύμα...

Tριτοκοσμικές συνθήκες επικρατούν τις τελευταίες μέρες στη Σύμη, καθώς το νησί έχει μείνει χωρίς ρεύμα και νερό, άγνωστο μέχρι πότε...

Αιτία είναι μια βλάβη που υπέστη πριν από 15 μέρες το εργοστάσιο της ΔΕΗ...

Ανένδοτος ο Σαμαράς για τα μέτρα που πρέπει να ψηφιστούν!!

Ο Σαμαράς έχει ξεκαθαρίσει ότι θα προχωρήσει ακόμη και χωρίς τον Κουβέλη στην ψήφιση των μέτρων. Ευρεία σύσκεψη αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου

Ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή των υπουργών: Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, Αν. Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, Εργασίας Γιάννη Βρούτση, Υγείας Ανδρέα Λυκουρέτζου.

«Κι αν κυκλοφορήσουν κι άλλες λίστες τι κάνουμε;»

Συζήτηση έγινε στο twitter μεταξύ Βάρδα και Βαξεβάνη για το κατά πόσο θα μπορούσε να ήταν διαφορετικός ο χειρισμός της λίστας από τον δημοσιογράφο, μιας και ουσιαστικά η δημοσιοποίησή της δεν προσέφερε κάτι ουσιαστικό πέρα από το κουτσομπολιό, την παραπληροφόρηση και τον λαϊκισμό. Δείτε τι είπαν:

«Στραβοπάτησε και γι’ αυτό έβγαλε τα παπούτσια της»!

Εξηγήσεις για την ξυπόλητη σημαιοφόρο έδωσε ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Παιδείας, Γιάννης Γεωργακόπουλος, ο οποίος στην ανακοίνωση που εξέδωσε υποστήριξε ότι η μαθήτρια έβγαλε τα παπούτσια επειδή… στραβοπάτησε!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την κλήση σε απολογία του Παπαδήμου ζητά ο Γ. Μιχελάκης

Την ευθεία εμπλοκή Παπαδήμου στην κατάρρευση της οικονομίας με τη διαρκή άρνηση του να «κουρευτεί» το ελληνικό δημόσιο χρέος την περίοδο Ιανουαρίου 2010 έως και την εφαρμογή του PSI αναδεικνύει ο Γιάννης Μιχελάκης ζητώντας δημοσίως την κλήση σε απολογία του πρώην μεταβατικού πρωθυπουργού.

Έλληνας ένας από τους εξυπνότερους άνθρωπος του κόσμου (βίντεο)

Πρόκειται για τον Γιαννιώτη, Ευάγγελο Κατσιούλη ο οποίος κάνει ειδικότητα στην Ψυχιατρική, διδακτορικό στην ψυχοφαρμακολογία και μεταπτυχιακό στη Φιλοσοφική στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα στο The World Genius Directory αναφέρεται σαν ο άνθρωπος με το υψηλότερο IQ του κόσμου. Δείτε τον στο βίντεο μαζί με ένα νούμερο που επίσης έχει ρεκόρ IQ αλλά προς τα κάτω:

Σκοπιανοί χάκερς επιτέθηκαν σε πολλές επ΄'ισημες ιστοσελίδες της Αλβανίας.

Οι χάκερς που αυτοονομάζονται "Αρχαίοι Πειρατές", επιτέθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Αλβανικής Προεδρίας president.al, πάνω στην οποία τοποθέτησαν το αστέρι της Βεργίνας για περίπου 30'.

Να τους κοπεί, τώρα, ο βήχας


Φαήλος Κρανιδιώτης

Μπορείτε να φανταστείτε τον Ελληνα πρόξενο στη Σμύρνη να επισκέπτεται Τούρκους πολίτες και να τους απειλεί; Μπορείτε να φανταστείτε Ελληνα διπλωμάτη να περιφέρεται με κουστωδία μπράβων σε ξένη χώρα και να εκβιάζει υπηκόους της να προχωρήσουν σε ενέργειες ενάντια στη νομιμότητα και την πίστη τους στους θεσμούς της πατρίδας τους; Οχι πόσες μέρες, πόσες ώρες θα περνούσαν προτού βρεθεί σούμπιτος εκτός συνόρων;

Υπάρχει ακόμα ηλίθιος που πιστεύει ότι το «ΟΧΙ» το είπε ο λαός και όχι ο Μεταξάς; (Ο ακριβής διάλογος Μεταξά-Γκράτσι)

Ήταν ο Ιωάννης Μεταξάς που είπε το όχι ή ο ελληνικός λαός; Πόσο ισχυρή ήταν πραγματικά η Ιταλία; Κάθε χρόνο, η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου γίνεται αφορμή για την διεξαγωγή από κάποιους κομπλεξικούς, μιας ιδιότυπης ιστορικής συζήτησης, που φανερώνει δυστυχώς τα μεταπολιτευτικά σύνδρομα που έχουμε σαν κοινωνία.

Ο φαντάρος σύμβολο των Αμερικάνων στον Β' Παγκόσμιο είναι... Έλληνας [εικόνες]

Είναι ίσως η διασημότερη φωτογραφία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, τραβηγμένη από τον σπουδαίο Γιουτζίν Σμιθ. Σ' αυτήν αποτυπώνεται η γενναιότητα και το θάρρος του ανώνυμου Αμερικάνου φαντάρου που πολέμησε για την ελευθερία. Όμως αυτός ο Αμερικανός φαντάρος είναι ο... Έλληνας Ευάγγελος Κλωνής!

Τα ΜΑΤ άφησαν τους διαδηλωτές και βιντεοσκοπούσαν το F16! (video)

Ηταν τόσο εντυπωσιακό το θέαμα που και οι αστυνομικοί άφησαν για λίγο τα... κλομπς και έβγαλαν τα κινητά για να καταγράψουν την εντυπωσιακή πτήση του F16 στη Θεσσαλονίκη! Δείτε:

Αδωνις Γεωργιάδης για Τράγκα: Συγκινήθηκα με το δράμα του Τράγκα μετά τη δημοσίευση της λίστας

Με ένα ειρωνικό σχόλιο για τον Γιώργο Τράγκα σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης την εμφάνιση του δημοσιογράφου στη ΝΕΤ και τα όσα είπε για τη εμπλοκή του ονόματος του στην «λίστα Λαγκάρντ» που δημοσίευσε ο Κώστας Βαξεβάνης στο περιοδικό του HOTDOC.

Ράμφος: «Η Αριστερά δεν μπόρεσε να κατανοήσει ποτέ το εθνικό πρόβλημα» [βίντεο]

Για τις αφετηριακές αιτίες της παρούσας κρίσης μίλησε ο Στέλιος Ράμφος με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» ο γνωστός διανοητής αναφέρθηκε στην συναισθηματική συγκρότηση της ταυτότητας των Νεοελλήνων και την έλλειψη νοήματος ως βασική αιτία πίσω από την κρίση που βιώνουμε αλλά και τον τρόπο που αντιδρούμε σ' αυτήν.

Spiegel: Αυτά περιλαμβάνει η έκθεση της τρόικας για την Ελλάδα

Νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, αυτή τη φορά με συμμετοχή των επίσημων πιστωτών, αλλά όχι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, 150 νέες μεταρρυθμιστικές προτάσεις, μέτρια αξιολόγηση της μέχρι τώρα μεταρρυθμιστικής προσπάθειας, προτάσεις για κυρώσεις και κοστολόγηση της διετούς επιμήκυνσης στα 30 δισεκατομμύρια κατά την Κομισιόν και την ΕΚΤ και στα 38 δισεκατομμύρια κατά το ΔΝΤ, περιείχε μεταξύ άλλων η ενδιάμεση έκθεση της τρόικας, η οποία παρουσιάστηκε την Πέμπτη στο Euro Working Group, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Der Spiegel».

Βίντεο: Σωστές οι δηλώσεις Βαξεβάνη... αλλά τι να τις κάνεις όταν τον έχει αγκαζέ η Δούρου...

Όσα σωστά κι αν λέει, χάνει όλο το δίκιο του όταν βγαίνει και κάνει δηλώσεις αγκαζέ με τη Δούρου και ο "ανεξάρτητος" δημοσιογράφος ταυτίζεται απροκάλυπτα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δείτον να βγαίνει με τη Δούρου από την Ευελπίδων και τι δήλωσε:

Βίντεο κωμωδία: Πακιστανός παρελαύνει μαζί με ΑΝΤΑΣΥΑ... γιατην επέτειο του ΟΧΙ

Δείτε τον στο τέλος του βίντεο:

Κατάντια ρε Βασίλη Μιχαλολιάκο!! Από «Κένταυρος» να φιλάς το χέρι της Ρεπούση για τις γαμημέν@@ τις ψήφους....

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, υποδέχτηκε με χειροφίλημα την Μαρία Ρεπούση στην κατάθεση στεφάνου μετά τη δοξολογία γιατί η γνωστή άθεη κα Ρεπούση δεν...

Αυτοί ήταν οι ηρωικοί αεροπόροι που έπεσαν στο μέτωπο το 1940

Με αφορμή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940, ημέρα του ιστορικού ΟΧΙ, ημέρα μνήμης για όλο τον ελληνικό λαό, η Διεύθυνση Ιστορίας της Πολεμικής Αεροπορίας μέσω του λευκώματος που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αεροπόρων, δίνει στη δημοσιότητα τα ονόματα των 51 ηρωϊκών αεροπόρων που πέθαναν στην εκτέλεση του καθήκοντος στο μέτωπο.

Πετροπόλεμος και ανθελληνικά συνθήματα, από Αλαβανά, στην τελετή για τους Έλληνες πεσόντες στην Βόρειο Ήπειρο

Επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου στην Βόρειο Ήπειρο, σε νεκροταφείο Ελλήνων πεσόντων του 1940.

Μέλη του εθνικιστικού αλβανικού κόμματος "Ερυθρόμαυρη Συμμαχία" και του "Κόμματος Τσάμηδων" πέταξαν πέτρες στα λεωφορεία που μετέφεραν...

Βίντεο: Τις έφαγαν τις ψιλές τους οι μαλάκ@@ στη Θεσσαλονίκη

Μερικές ψιλές έπεσαν μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, από τα ΜΑΤ προς μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Τα μέλη των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ επιχείρησαν να παρελάσουν και όπως γίνεται αντιληπτό, επικράτησε πανικός. Λίγο αργότερα η κατάσταση εκτονώθηκε...

Έλα ρε μαλάκ@ Μπουτάρη, δεν το πιστεύω! " Μια χαρά παρήλασε το Λύκειο Ελληνίδων όπως οι γύφτοι απο το Δενδροπόταμο"

Το στίγμα του έδωσε και πάλι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σε δηλώσεις του από τον χώρο της στρατιωτικής παρέλασης της Θεσσαλονίκης.

Ο δήμαρχος παίνεψε όσους παρήλασαν, αλλά...

Ελεύθερος αλλά άτυχος ο Βαξεβάνης... ούτε μια φώτο του με χειροπέδες!! (βίντεο)

Ελεύθερος αφέθηκε πριν από λίγο ο δημοσιογράφος Βαξεβάνης. Τελικά ο Κώστας Βαξεβάνης, μετά από τα βασανιστήρια στα οποία υποβλήθηκε στα κάτεργα της ασφάλειας, μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων από τους αστυνομικούς, οι οποίοι δεν του είχαν βάλει χειροπέδες... ούτε καν στο ένα χέρι.

Έμειναν άγνωστοι γιατί δεν ήταν κομμουνιστές: Το 1941 Έλληνες κατέβασαν τη γερμανική σημαία από την αρχαία Ολυμπία


Πολλές φορές η ιστορία είναι άδικη. Ενώ ο Γλέζος και Σάντας για την υποτιθέμενη πράξη τους να κατεβάσουν στις 31 Μαΐου την Γερμανική σημαία από την Ακρόπολη ηρωποιήθηκαν και τιμήθηκαν (ιδίως ο πρώτος...), κάποιοι άλλοι για παρόμοια ενέργεια έμειναν στην αφάνεια... προφανώς επειδή ήταν αγνοί Έλληνες και όχι κομμουνιστές...

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ «ΒΑΞΕΒΑΝΗ» ΣΤΑ ΙΕΚ ΞΥΝΗ! Το ΙΚΑ διαψεύδει για δεύτερη φορά, επίσημα, τα συκοφαντικά δημοσιεύματα του HOT DOC

Παρά την επίσημη απάντηση του ΙΚΑ -η οποία διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα δημοσιεύτηκαν περί «χαριστικής ρύθμισης οφειλών στο ΙΚΑ για τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, για 400 χρόνια!», χαρακτηρίζοντας τα σχετικά δημοσιεύματα ως «κατασκευασμένο ψεύδος»- η συκοφαντική δυσφήμιση από πλευράς του κ. Κώστα Βαξεβάνη στο περιοδικό HOT DOC καλά κρατεί, δίνοντας λύση στην εύλογη απορία εάν πρόκειται για στοχευμένη επίθεση στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ή είναι απλά ένα ακόμα «δημοσιογραφικό θέμα»…

Ξυπόλητη σημαιοφόρος στο Σύνταγμα (φώτο)

Δείτε φώτο της έξυπνη διαμαρτυρία της κοπέλας, σε αντίθεση με την περσινή μούτζα του καραγκιόζη:

Συνελήφθη ο Κ. Βαξεβάνης... τώρα πρέπει να βασανίζεται στα υπόγεια της ΕΑΤ-ΕΣΑ

Στη σύλληψη του Κώστα Βαξεβάνη προχώρησε η αστυνομία το πρωί της Κυριακής, την ώρα που έδινε τηλεφωνική συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

«Μπαίνουν στο σπίτι με εισαγγελέα τώρα. Με συλλαμβάνουν. Διαδώστε» γράφει πριν από λίγο στο προσωπικό του λογαριασμό ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος δεν μπορεί να αποφασίσει...

Χάνει το δίκιο του με τις παπαριές ο Βαξεβάνης: Είμαι στη Δροσιά, ας έρθουν οι Γερμανοτσολιάδες (βίντεο)

Το... στίγμα του δίνει ο Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος δηλώνει στο twitter που ακριβώς βρίσκεται.

Δείτε το tweet:

Ελεύθερη σήμερα η είσοδος στο Μουσείο της Ακρόπολης

Με ελεύθερη είσοδο, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει την Κυριακή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και διοργανώνει επίσης θεματικές παρουσιάσεις στο πλαίσιο της δράσης «Λαμπερές ιστορίες για τη φωτιά».

Στη Βουλή στοιχεία συγγενικού προσώπου πρώην υπουργού που περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ

[Προφανώς πρόκειται για την σύζυγο Βουλγαράκη, τον οποίο ελέγχουν εδώ και 3 χρόνια χωρίς να έχει βρεθεί τίποτα το μεμπτό...εκτός αν κάποιος πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ, ο Βενιζέλος,ο Παπακωνσταντίνου και ο Καρχιμάκης καλύπτουν τον Βουλγαράκη...]

Τον κατάλογο συγγενών πολιτικών προσώπων που ελέγχονται από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ζήτησε ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί και για πολιτικά πρόσωπα, τα οποία πιθανόν περιλαμβάνονται στη λεγόμενη λίστα Λαγκαρντ.

Θα μας απαγορέψει και να μιλάμε ο "καραγκιόζης"

Δείτε την ανάρτηση του Κ. Βαξεβάνη στο twitter και το πως την σχολίασαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γιάννης Μανώλης... ο γνωστός ΑΕροψεκασμένος καραγκιόζης:

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα!!! Οι "Οικολόγοι" ΔΕΝ θέλουν να γιορτάζουμε το ΟΧΙ !!!

Με πρόσχημα μια ανακοίνωση όπου εναντιώνονται, φυσικά, στις στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις, οι "Οικολόγοι Πράσινοι" ρίχνουν μια πραγματικά πρωτοποριακή ιδέα: να μην γιορτάζουμε το ΟΧΙ γιατί...

Πού είσαι, Κεμάλ;

Ο (Έλληνας…) Νίκος Δήμου που μπλέκει τον Κεμάλ που κατέσφαξε του Έλληνες με την ανομία που επικρατεί στην Ελλάδα λόγω ανίκανων και εκμαυλισμένων πολιτικών και κάπου στη μέση του κειμένου εξυμνεί και την πρωτοτυπία του Κεμάλ να διαχωρίσει κράτος και εκκλησία.

Μόνο που δεν μας είπε ότι στην Τουρκία ο ιμάμης βγαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα και οι Τούρκοι προσκυνούν στα τζαμιά με απόλυτη αφοσίωση στο Θεό τους...

Πέντε πόλεις της Βορείου Ηπείρου γιορτάζουν την εθνική επέτειο του «ΟΧΙ»

Πέντε πόλεις της Βορείου Ηπείρου θα γιορτάσουν την 28 Οκτωβρίου, την εθνική γιορτή της Ελλάδας, που σηματοδοτεί την επέτειο της ελληνικής άρνησης στο ιταλικό τελεσίγραφο για να εισέλθουν τα ιταλικά στρατεύματα στην Ελλάδα, χωρίς να συναντήσουν αντίσταση. Η 28η Οκτωβρίου του 1940, είναι γνωστή και ως η ημέρα του «ΟΧΙ», η ημέρα που σηματοδότησε την έναρξη του ελληνο-ιταλικού πολέμου.

Πόλεις όπως το...

Tο μνημείο των ηρώων Κρητών εθελοντών που απελευθέρωσαν το Μετσόβο επισκέφθηκε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης (ιστορικό ντοκουμέντο)

Tο μνημείο των ηρώων Κρητών εθελοντών που απελευθέρωσαν το Μετσόβο επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης για τους εορτασμούς των 100 Χρόνων από την...

Ο Στρατηγός Φραγκούλης παρουσίασε το βιβλίο του "Ποιά Τουρκία; Ποιοί Τούρκοι;"

Στις 25 Οκτωβρίου ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμύνης και Αρχηγός ΓΕΣ, Στρατηγός ε.α. Φράγκος Φραγκούλης παρουσίασε στην Παλαιά Βουλή το βιβλίο του "Ποιά Τουρκία; Ποιοί Τούρκοι;" των εκδόσεων Λιβάνη.

Πρόταση για τα εργασιακά

Με την παρούσα πρόταση, προτείνω μια προσθήκη στο νόμο για τα εργασιακά, που θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή τις επόμενες μέρες. Η πρόταση αυτή, αν και αφορά άμεσα ελάχιστους εργαζόμενους, θα επηρεάσει τους πάντες, θα “λύσει τα χέρια” των επιχειρηματιών.

Η συνέχεια στο frenostonkatiforo.blogspot.gr