29 Οκτωβρίου 2012

"Εμπρός δια της λόγχης" του Φώτη Σαραντοπουλου. Παρουσίαση βιβλίου στη Θεσσαλονική

Την ερχόμενη Τετάρτη 31 Οκτωβρίου θα γίνει στη Θεσσαλονίκη η παρουσίαση του εξαιρετικού ιστορικού μυθιστορήματος "Εμπρός δια της λόγχης" του καλού  φίλου Φώτη Σαραντόπουλου.
Η κυκλοφορία του βιβλίου συμπίπτει με τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονικής, κάτι που δίνει ξεχωριστή σημασία στην εκδήλωση.

Διαβάστε αναλυτικά στο http://logia-starata.blogspot.gr/

Σχολικό 15μελές: Δεν θέλουμε Αλβανίδα σημαιοφόρο – Θα φωνάξουμε την Χρυσή Αυγή [βίντεο]

Σάλος έχει προκληθεί στα Φάρσαλα από την αποκάλυψη πως δεν επέτρεψαν σε μία μαθήτρια να γίνει σημαιοφόρος του σχολείου λόγω της αλβανικής της καταγωγής.

Μάλιστα οι αντιδράσεις αυτές εκφράστηκαν και από τους ίδιους τους μαθητές οι οποίοι απείλησαν να φωνάξουν μέχρι και την Χρυσή Αυγή!

Άδωνις δεν αφήνει τίποτα αναπάντητο και παλεύει μόνος του στο twitter: Σειρά του Χ. Ζώη να γίνει ρόμπα

Δείτε τι απάντησε στον Χ. Ζώη που αναπαράγει όλες τις μπούρδες των ΑΕροψεκασμένων... ειδικά η παπαριά με μέλη των ειδικών δυνάμεων δίπλα από την εξέδρα και τον Παπούλια δεν παλεύεται... σε λίγο θα μας πούνε ότι οι τσολιάδες έχουν γιαταγάνια κάτω από τη φουστανέλα για να σφάξουν διαδηλωτές:

Θεϊκός ΠΑΣΟΚος του κερατά: "Ήμουν εκεί, δεν έδιωξαν τον ΓΑΠ αλλά... τον χειροκρότησαν"

Διαφορετική διάσταση δίνει αναγνώστης του enikos.gr ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας στις αποδοκιμασίες κατά του Γιώργου Παπανδρέου σε εστιατόριο στο Βερολίνο και περιγράφει καρέ-καρέ τι συνέβη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Γιώργος Παπανδρέου...

Ο Μιχελάκης για τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης, με αφορμή ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ για δήθεν βασανισμούς συλληφθέντων από την Ελληνική Αστυνομία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι ,προφανές, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλείται από τις πολιτικές της Κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργού Νίκου Δένδια για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.

Το υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει τα επεισόδια Αλβανών εθνικιστών στην Κλεισούρα

Τα «μικρής κλίμακας επεισόδια» που προκάλεσε «ομάδα ακραίων Αλβανών εθνικιστών» εις βάρος εκπροσώπων της ελληνικής Πρεσβείας που είχαν μεταβεί στην Κλεισούρα σε εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, «καταδίκασε απερίφραστα», με ανακοίνωση που εξέδωσε, τo ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Ο Ιερώνυμος κατά της Χρ. Αυγής (βίντεο)

Θέση κατά της Χρυσής Αυγής και των μεθόδων της πήρε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αλλά και η αρχιεπισκοπή Αμερικής (!!).

Δείτε το βίντεο:

Ναι είναι αλήθεια: Η ΝΔ έψαχνε αφορμή για να κόψει την Amanpour της ελληνικής δημοσιογραφίας... Απίστευτο δάκρυ χύνουν οι κρατικοδίαιτοι

[Δεν μπορώ να καταλάβω το δάκρυ και την πίκρα της κυρίας "γλάστρας του Αρβανίτη"! Ποιο το πρόβλημά της αφού μια τόσο τιτανοτεράστια δημοσιογράφος θα βρει χαλαρά πιο καλοπληρωμένη δουλειά σε ιδιωτικό κανάλι... ούτως ή άλλως όπως έλεγαν από την ΕΡΤ έπαιρναν ψίχουλα... άρα χάρη τους έκανε ο Λιάτσος...]
 
Μπίνγκο από τη Μαριλένα Κατσίμη: "Αφορμή έψαχναν για να μας κόψουν"

«Εψαχναν μια αφορμή για να το κάνουν». Αυτό είναι το πρώτο σχόλιο της δημοσιογράφου Μαριλένας Κατσίμη για το «κόψιμο» της από την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση».

Υπ. Δημόσιας Τάξης: «Ο ιατροδικαστής επιβεβαιώνει ότι δεν βασανίστηκαν κρατούμενοι στην ΓΑΔΑ»... περαστικά στον Αρβανίτη

Τα δημοσιεύματα τα οποία κάνουν λόγο για βασανισμούς κρατουμένων με ηλεκτροσόκ και κάψιμο με αναπτήρες από αστυνομικούς στην ΓΑΔΑ, διαψεύδουν κύκλοι του υπουργείου Δημοσίας Τάξης.

Σύμφωνα με το υπουργείο:

Υπό τον έλεγχο ειδικού μηχανισμού -χωρίς εμπλοκή των δανειστών- οι δαπάνες της Γενικής Κυβέρνησης

Στη δημιουργία Μηχανισμού Ελέγχου των δαπανών της Γενικής Κυβέρνησης προχωρά ο πρωθυπουργός, ο οποίος υπέγραψε τη Δευτέρα την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, άμεσης ισχύος.

Βίντεο: Έλληνες φοιτητές γιούχαραν τον Παπανδρέου σε εστιατόριο του Βερολίνου – «Φάε τσάμπα είναι»

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου σε εστιατόριο του Βερολίνου όπου και πήγε για φαγητό, αφού τον αντιλήφθηκαν νεαροί οι οποίοι τον αποδοκίμασαν έντονα.

Δεκαεπτά προσφορές για προμήθεια φυσικού αερίου παρέλαβε η Κύπρος

Η Κύπρος παρέλαβε 17 προσφορές προκειμένου να προμηθευτεί φυσικό αέριο για τις εγχώριες μονάδες παραγωγής ενέργειας, ανακοίνωσε την Δευτέρα η κρατική κυπριακή εταιρεία φυσικού αερίου, μια κίνηση που θα αποτελέσει την ενδιάμεση λύση μέχρι να ξεκινήσει η εκμετάλλευση των δικών της κοιτασμάτων κοντά στο 2018.

ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ

  Οφείλω να ομολογήσω ότι κάτι φαίνεται να αλλάζει στα κρατικά κανάλια.Μετά από πολλά χρόνια είχαμε μια ψυχική προετοιμασία για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.
  Κάθε βράδυ, 20 ημέρες πριν,υπήρξαν αφιερώματα για την εορτή.
  Σε αρκετές συνεντεύξεις ακούστηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ότι το ΟΧΙ...

Συνάντηση Κουβέλη – Βρούτση: Παραμένει το αδιέξοδο στα εργασιακά

Παραμένει το αδιέξοδο όσον αφορά τις απαιτούμενες από την τριμερή αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις. Η συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση έληξε χωρίς να υπάρξει συμφωνία.

Άψογο πάλι το πολιτικό σχόλιο του λεβαντομαλάκ@

Απολαύστε τον έλληνα (λέμε τώρα...) βουλευτή και δυνητικό υφυπουργό Εθνικής Παιδείας, Πέτρο Τατσόπουλο σε στιγμές υψηλής διανόησης να σχολιάζει το κόψιμο του συντρόφου Αρβανίτη από την ΝΕΤ:

«Ρε Αιμίλιε Λιάτσε. Μη βασανίζεσαι, αγόρι μου. Πολιτικά σχόλια και πούτσες μπλε. Βάλε κάνα...

Ο Γιάννης Μπουτάρης πρώτος σε λίστα φοροφυγάδων!

- Ηρεμήστε, πρόκειται για τον παπού του Δημάρχου!- Μία λίστα φοροφυγάδων του 1929 δημοσίευσε τότε η "Μακεδονία"

- Σπαρταριστές περιγραφές για την "απόκρυψιν κερδών" και τη "λαθραία παρασκευή τσίπουρου"!
- Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα και διαβάστε!

Το όνομα του "ιδιοκτήτου του γνωστού οίκου Μπουτάρη Ιωάννου" φιγουράρει πρώτο στη λίστα φοροφυγάδων, που...

Το πολύ το Βαξεβάνι κάνει το παιδί χαϊβάνι

Μ' αγαπάς;

Ωραία πέρασε το Σαββατοκύριακο. Με υπερθέαμα, σασπένς και αγωνία.

Το έργο "Ο Βαξεβάνης ήρωας" παίχτηκε με εξαιρετικά κοστούμια, σκηνικά και σκηνοθεσία.

Ο Βαξεβάνης ανήκει στην κατηγορία τςν δημοσιογράφων που "από το υστέρημά τους" έγιναν εκδότες. Δηλαδή στην κατηγορία Μάκη, Θέμου, Τράγκα και Χατζηνικολάου. Και ο νοών νοείτω.

Ποιος είναι ο άστεγος και γιατί η φώτο με τη πινακίδα για τον ΓΑΠ είναι μαϊμού

Ο άστεγος που κρατάει δήθεν την πινακίδα που λέει ότι είχε καθηγητή τον ΓΑΠ και γι αυτό κατάντησε έτσι, είναι γνωστός στους δρόμους της Νέας Υόρκης για τα έξυπνα σλόγκαν που γράφει στις πινακίδες που κρατάει. Το δε παρατσούκλι του είναι sidewalk cynic:

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: Δεν «βλέπουν» διαγραφή Θεοδωρίδη στον ΣΥΡΙΖΑ

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Κουμουνδούρου δεν σήκωσε το γάντι που πέταξε η ΝΔ, όταν με ανακοίνωσή της κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να δηλώσει αν διαφωνεί ή συμφωνεί με άρθρο του Νάσου Θεοδωρίδη στην Αυγή κατά του έπους του '40.

Η επιλογή ήταν…

Βίντεο-Το σκάφος του Steve Jobs

Στο ολλανδικό ναυπηγείο Koninklijke De Vries παρουσιάστηκε χθες το πρωί, το γιοτ του Steve Jobs -ένα εντυπωσιακό σκάφος που σχεδιάστηκε από τον φημισμένο σχεδιαστή Philippe Starck.

Με νέα διευρυμένα κριτήρια η χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης

Το αργότερο έως την Πέμπτη θα ξεκινήσει η λειτουργία της εφαρμογής της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων για την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης, βάσει των νέων διευρυμένων κριτηρίων που εκτιμάται ότι θα καλύψουν πάνω από τέσσερα εκατομμύρια νοικοκυριά, όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στην τηλεόραση της ΝΕΤ.

Η ΔΗΜΑΡ ψάχνεται να βγάλει τη θηλεία που έβαλε στο λαιμό της: "Αν πάρουν πίσω τις 4 από τις 5 πλευρές των εργασιακών, θα τα ψηφίσουμε"

"Δεν θέλουμε να ψηφίσουμε τα εργασιακά" δήλωσε, στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο γραμματέας της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ, Σπύρος Λυκούδης.

Ωστόσο, έδειξε ότι υπάρχουν περιθώρια για συμβιβασμό, λέγοντας:

Πώς τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ έγιναν 2.059 από 1.991, ρωτά ο Κουκουλόπουλος

Έντονες είναι οι πολιτικές αντιδράσεις με αφορμή τη δημοσιοποίηση της φερόμενης ως «λίστας Λαγκάρντ». Ο υφυπουργός Εσωτερικών, Πάρις Κουκουλόπουλος, αμφισβητεί την γνησιότητα της λίστας που δημοσίευσε στο περιοδικό του ο Κώστας Βαξεβάνης, εξηγώντας πως «έχει διαφορετικό αριθμό ονομάτων» από αυτήν που είχε παραδοθεί στον κ. Βενιζέλο.

Η ΕΡΤ για την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑίου Αρβανίτη

Σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε με τους παρουσιαστές της σημερινής εκπομπής «ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» της ΝΕΤ, ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ Α.Ε. κ. Αιμίλιος Λιάτσος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Συνεχίζει να συγκινεί τον Άδωνι το δράμα του Τράγκα: Αντιμνημόνιο και λεφτά στην Eλβετία δε γίνεται

Σφοδρή επίθεση στον εκδότη Γιώργο Τράγκα εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την συμπερίληψη του γνωστού δημοσιογράφου στην λίστα που δημοσιοποίησε ο Κώστας Βαξεβάνης με τους 2.059 καταθέτες στην τράπεζα HSBC της Γενεύης.

Αναβλήθηκε για την Πέμπτη η δίκη Βαξεβάνη-Έχει και παράπονα από τη δικαιοσύνη ο Κωστάκης... επειδή τον διαφήμισε

Για την Πέμπτη, 1η Νοεμβρίου, αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο η δίκη του εκδότη του περιοδικού Hot Doc Κώστα Βαξεβάνη, κατηγορούμενου για παραβίαση προσωπικών δεδομένων σχετικά με δημοσίευση των 2.059 ονομάτων μέσω του περιοδικού του HOT DOC, γνωστή ως "λίστα Λαγκάρντ".

Κασιδιάρης: Επικοινωνιακή η δημοσίευση της λίστας


Σύμφωνα με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, η λίστα των μεγαλοκαταθετών έπρεπε να δημοσιευθεί ελεύθερα στο διαδίκτυο «για να ενημερωθεί ο λαός» κι όχι να γίνει εμπορικό προϊόν. Κατά τον κ. Κασιδιάρη, ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε ο δημοσιογράφος από τη Δικαιοσύνη λειτούργησε...

Βαξεβάνης: Πλαστή η φώτο ερωτικού πάθους με τη Ρένα-Ιδού η πραγματική φώτο!!!

Ο Κ. Βαξεβάνης είναι ώς γνωστόν ένας δημοσιογράφος που δεν μασάει τ' αντερά του. Έτσι μόλις είδε την μαιμού φώτο που κυκλοφόρησε κάποιος εγκάθετος της Συγγρού και δείχνει τη Ρένα Δούρου έτοιμη να τον φιλήσει, από τη χαρά της για να μην πάει ο νού σας στο "κακό", αντέδρασε και έδωσε στη δημοσιότητα την πραγματική φωτογραφία από την είσοδο των δικαστηρίων. Δείτε τη:

Τελικά ποια είναι η αληθινή δημοσκόπηση;


Σάλος έχει γίνει από το πρωί με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης, κάποιος άλλαξε τα ποσοστά των κομμάτων με αποτέλεσμα ο κόσμος να τα έχει χάσει!
Δείτε και τις δύο δημοσκόπησεις (δεν ξέρουμε ποια είναι η πραγματική)

Το άρθρο του Μητρόπουλου που ξεβράκωσε τον Τράγκα

Δημήτρης Μητρόπουλος
ΤΑ ΝΕΑ

Σκηνές από Χριστούγεννα του παρελθόντος σε ξένη πόλη – και πιο συγκεκριμένα στο Παρίσι.

Το εστιατόριο Αvenue επί της Avenue de Montaigne είναι μόλις δύο βήματα από τα Ηλύσια Πεδία. Είναι μοδάτο κι έχει διοπτροφόρους διανοουμένους, ζευγάρια προχωρημένης ηλικίας, αλλά και μοντέλες. Κάνει κρύο, αλλά τα τραπέζια στο πεζοδρόμιο είναι για τους καπνιστές. Σε αυτά πλησιάζει ένας γνωστός έλληνας δημοσιογράφος με γκρίζα μαλλιά.

Κόπηκε η εκπομπή του αριστερού Αρβανίτη-Αυτά είναι τα σχόλια που έκαναν για τον Δένδια

Στον πάγο μπαίνει προς το παρόν η "ενημερωτική" εκπομπή «Πρωινή ενημέρωση» από την ΝΕΤ μετά από απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης του τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ. Ο γενικός διευθυντής ειδήσεων Αιμίλιος Λιάτσος έκοψε μέχρι νεοτέρας την εκπομπή των Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένα Κατσίμη για σχόλιο που έκαναν αναφερόμενοι στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια σχετικά με το δημοσίευμα της Guardian

Δεν πληρώνουμε χωρίς απόδειξη από σήμερα

Οι καταναλωτές από σήμερα... παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, αφού τίθεται σε ισχύ η προωθούμενη από το Υπουργείο Οικονομικών ρύθμιση «δεν πληρώνω χωρίς απόδειξη».

ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΙΔΕΣ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ

    Όταν βλέπετε την παρακάτω φωτογραφία, τι σας έρχεται στο μυαλό?

 

ΥΕΘΑ: Οι... εντυπώσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσία στρατιωτικών στη διάρκεια της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας απάντησε ότι το κόμμα προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Οι Anonymous έκλεψαν απόρρητα αρχεία του Υπουργείου Οικονομικών!

Έκθετες είναι οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών μετά την αποκάλυψη ότι η γνωστή ομάδα χακτιβιστών Anonymous παραβίασαν τα υπολογιστικά συστήματα του υπουργείου επιτυγχάνοντας να υποκλέψουν απόρρητα αρχεία που αφορούν το ελληνικό δημόσιο χρέος, απόρρητα τηλεγραφήματα αλλά και εκατοντάδες κωδικούς χρηστών στα εσωτερικά συστήματα!

Σάλος στο ΠΑΣΟΚ από "αυθαίρετη" πρόσκληση Στουρνάρα σε βουλευτές του ΚΤΕ... Άμα δεν υπάρχει κόμμα τι να κάνει ο άνθρωπος;

Στην αναβολή της ενημέρωσης του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ από τον Γιάννη Στουρνάρα οδήγησαν οι έντονες αντιδράσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι κατηγορούν τον υπουργό Οικονομικών ότι παρέκαμψε την ηγεσία του κόμματος, δρώντας αυθαίρετα.

Ποιός σήκωσε τον πρωθυπουργό από την θέση του στο αεροπλάνο;

Ο πρωθυπουργός ανέβηκε Θεσσαλονίκη με αεροπλάνο της γραμμής στην οικονομική θέση. Κάποιος όμως τον πληροφόρησε λάθος και τον έβαλαν να καθίσει σε λάθος θέση από αυτή που έγραφε το εισιτήριό του.

Υποβρύχιο Παπανικολής: Δείτε το πιο σύγχρονο συμβατικό υποβρύχιο του κόσμου (βίντεο)

Δείτε το:

Θεσσαλονίκη: Ξέσπασαν στη … σημαία οι αναρχοάπλυτοι (φώτο)

Φθορές στην Ελληνική σημαία που είχε αναρτηθεί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Ούτε η σημαία δεν γλίτωσε. Δυστυχώς αυτή είναι η εικόνα που παρουσιάζει η σημαία 480 τμ. που είχε αναρτηθεί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης …

Επίθεση πεζοδρομίου από τον ανθέλληνα: «Γεωργιάδη είσαι λαϊκιστής του κερατά!-Μόνο στη χούντα γίνονταν τέτοιες αναπαραστάσεις» (βίντεο)

Η ένταση χτύπησε «κόκκινο» σήμερα το πρωί στο MEGA, κάτι που ήταν αναμενόμενο, αφού στο ίδιο πάνελ βρίσκονται ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Σε 36 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε το ζώο που βίαζε την ανήλικη κόρη του

Σε ποινή κάθειρξης 36 χρόνων φυλακής καταδικάστηκε τη Δευτέρα από το Τριμελές Εφετείο Ναυπλίου πατέρας ο οποίος βίαζε την ανήλικη κόρη του.

Με τετραετή ποινή φυλάκισης, τιμωρήθηκε, όμως, και η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού, με την αιτιολογία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και άσκηση ενδο -οικογενειακής βίας.

Τρόικα προς Γ. Βρούτση: Στα εργασιακά τα πήρατε όλα

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εργασίας, η Τρόικα σε χθεσινοβραδυνή επικοινωνία με τον υπουργό Εργασίας Γ. Βρούτση και τον Πρωθυπουργό, Α. Σαμαρά, αποδέχθηκε ότι στα εργασιακά οι διαπραγματεύσεις είχαν σαν αποτέλεσμα να διατηρηθούν τα εργασιακά δικαιώματα για τα οποία Κυβέρνηση και Υπ. Εργασίας είχαν βάλει κόκκινη γραμμή. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποι των δανειστών...

"Τράγκα έχεις βάψει τα χέρια σου με αίμα"

Ένα άρθρο του Κώστα Μητρόπουλου στα ΝΕΑ, εξόργισε τον Γιώργο Τράγκα, που όπως είναι φυσικό, ασχολείται τις τελευταίες ημέρες, από τότε που εμφανίστηκε το όνομά του στη...
"λίστα Λαγκάρντ", με την υπεράσπιση της υστεροφημίας του.

Aποστάσεις από τη φερόμενη λίστα Λαγκάρντ κρατά η κυβέρνηση

Ουδείς στο πρωθυπουργικό επιτελείο έχει γνώση του περιεχόμενου του επίμαχου αρχείου


Στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου, που επικαλούνται τα Νέα της Δευτέρας, αναφέρουν ότι το στικάκι που είχε παραδοθεί στον πρωθυπουργό από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, διαβιβάστηκε άμεσα στον επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Στασινόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του έχει υποστηρίξει ότι το παρέδωσε πάραυτα στον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη.

Γιατί τώρα η δημοσίευση της λίστας;

λίστα Λαγκάρντ
Θα ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις οτιδήποτε θεωρείς είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο, ακόμη κι αν πηγαίνεις κόντρα στους νόμους. Διότι η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Όποιος έχει περάσει από την ΕΣΗΕΑ θα το έχει δει κάπου γραμμένο.

κύριε Γλέζο, ο ναζιστικός χαιρετισμός είναι ναζιστικός για όλους (βίντεο)

Ο ναζιστικός χαιρετισμός είναι ναζιστικός για όλους.
Ναζιστικός ο Μιχαλιολάκος και μάλιστα με δήλωσή του.
Ναζιστικός και ο χαιρετισμός του Μανώλη Γλέζου στην Αλβανία στην κηδεία του αιμοσταγή Χότζα.
Εκτός και αν ο Χότζα ήταν δημοκρατικός και δεν το ξέρουμε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Τα νέα κλιμάκια του φορολογικού

[Απορώ ποιοι μαλάκ@@ τα σκέφτονται αυτά (αν ισχύσουν τελικά τα όσα γράφονται)!!! Φοροελαφρύνσεις για τους άτεκνους και αύξηση φόρου για όσους έχουν παιδιά!! Τελικά η ηλιθιότητα είναι ανίκητη σ' αυτή τη χώρα...]

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Έθνους, έτσι μειώνονται οι επιβαρύνσεις για όσους δεν έχουν παιδιά και δηλώνουν εισοδήματα μέχρι 25.000 ευρώ, ενώ αυξάνεται σημαντικά ο φόρος για όσους δηλώνουν πάνω από 25.000 ευρώ.

Επιμένει ο αποτυχημένος επικοινωνιολόγος να εκθέτει τον Σαμαρά και να προωθεί στο ΑΠΕ τον ΠΑΣΟΚο ξάδερφο του Παπουτσή

Ορισμένοι παρατρεχάμενοι του Α Σαμαρά, φαίνεται αντί να τον προστατεύουν , ως όφειλαν, τον εκθέτουν για δικούς τους λογούς ή για λογούς που έχουν να κάνουν με συμφέροντα φιλών τους.
Για παράδειγμα η περίπτωση της νέας ηγεσίας του κρατικού Αθηναϊκού Πρακτορείου.

Συντριπτικά περισσότερες οι πιθανότητες για το καλό σενάριο...

Μοιάζει απίθανο κάποιο από τα κόμματα ή τα πολιτικά πρόσωπα να διακινδυνέψει να στείλει τη χώρα στο χρεοστάσιο και να πυροδοτήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις, σε μια περίοδο που η άκρα δεξιά και η άκρα αριστερά στη χώρα μοιάζουν να ετοιμάζονται για τον «τρίτο γύρο», όπως περίμενε πριν από δεκαετίες ο Ν. Ζαχαριάδης.

Πάλι μεθυσμένος γράφει ο Κουρτάκης...

Πρέπει να είσαι πολύ στόκος για να πιστεύεις ότι το χαρτόνι που κρατάει ο άστεγος είναι γραμμένο από ανθρώπινο χέρι... μόνο ένας βλάκας θα πίστευε ότι τέτοια ομοιομορφία είναι ανθρώπινο επίτευγμα. Δείτε λοιπόν τι γράφει ο Κουρτάκης και θα σας πούμε σε λίγο τι παίζει... τη φωτογραφία εννοείται ότι την αναπαράγουν και ένα κάρο αφελείς στο facebook: