02 Νοεμβρίου 2012

Άργησε αλλά τελικά ο Χατζηνικολάου κατάλαβε ότι τον δούλευαν με τους «καρχαρίες του Σάντυ» (βίντεο)

Άργησε αλλά τελικά κατάλαβε ότι οι αναγνώστες τους τον δούλευαν με τους καρχαρίες που κυκλοφορούσαν έξω από την πόρτα τους και τις μαϊμού φωτογραφίες που δημοσίευε σαν παγκόσμια αποκλειστικότητα και έβαζε πάνω και το λογότυπό του μη τυχόν και του κλέψουμε τι Photoshopιές... Για συγγνώμη βέβαια ούτε λόγος...

Όσο πιο άδειος ο τενεκές τόσο πιο πολύ θόρυβο: Γιατί τσιρίζει το ίδαλμα των πατριωτών του κώλου;

["Υπονομεύεται το μοντέλο οικονομικής διαχείρισης της χώρας με την απόφαση του αμερικάνικου δικαστηρίου που μας λέει να πληρώσουμε τα ομόλογα που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην αναδιάρθρωση" αυτό είπε η Πρωθυπουργός της Αργεντινής, Κίρσνερ, το πρώτυπο του Καμμένου και του Τσίπρα, που μας έχουν ζαλίσει ότι η Αργεντινή σταμάτησε να πληρώνει τους "τοκογλύφους" και τώρα είναι μια χαρά. Εύλογα ο κοινός θνητός που δεν διαθέτει τους τόνους εγκεφάλου που διαθέτουν οι ηλίθιοι αναρωτιέται:

Αφού η Αργεντινή και η Κίρσνερ (ή οι προηγούμενοι) έδιωξαν τους τοκογλύφους και σταμάτησαν να τους πληρώνουν γιατί τσιρίζουν και ενοχλούνται που ένα δικαστήριο των ΗΠΑ τους είπε "πρέπει να πληρώσετε όσους φεσώσατε το 2005 και το 2010";

Θα μας πάρουν τα κλάμματα!!! Χάρτης έγκριτου περιοδικού των ΗΠΑ "διαμελίζει" την Τουρκία. Τι κρίμα!!!

Ο χάρτης δημοσιεύθηκε στο έγκριτο περιοδικό "Washington Report on Middle East Affairs", σε άρθρο που αναφέρεται στο Κουρδικό Ζήτημα, το οποίο αναδεικνύεται με αφορμή τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και τη Συρία.

Διαψεύδεται η παπαριά ότι "κακοί Τούρκοι" δηλητηρίασαν τον "καλό" Οζάλ

Σύγχυση προκάλεσε σημερινό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Μπίργκιουν» σύμφωνα με το οποίο κατά τις έρευνες της τουρκικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας στη σορό του πρώην προέδρου της χώρας Τουργκούτ Οζάλ (ο οποίος απεβίωσε το 1993) βρέθηκε η ουσία στρυχνίνη.

Κενό ασφαλείας στο Facebook επέτρεπε είσοδο σε λογαριασμούς χωρίς κωδικό

Άλλο ένα κενό ασφαλείας φαίνεται πως ανακάλυψε η Facebook το οποίο επέτρεπε να εισέλθει κάποιος σε λογαριασμούς ορισμένων χρηστών χωρίς την εισαγωγή κωδικού ασφαλείας.

Στον Άγιο Παντελεήμονα θα συναντηθούν ΝΔ και Χρυσή Αυγή!

Η νέα στρατηγική της Συγγρού...!

Μια νέα στρατηγική εγκανίασε η ΝΔ, όπως φάνηκε χτες από την επίσκεψη στην πλατεία Κουμουνδούρου. Όπως αποφασίστηκε σε πρόσφατη σύσκεψη στη Συγγρού, σε κλειστό κύκλο, η ΝΔ από δω και στο εξής θα ακολουθήσει μία νέα στρατηγική, η οποία στόχο έχει να...

Σωστός ο Στουρνάρας: "Πιο χρήσιμη από τη λίστα Λαγκάρντ η λίστα των 54.000 μεγαλοκαταθετών στο εξωτερικό"

[Οι πιο πολλοί Έλληνες που ενημερώνονται από το λαϊκισμό δεν έχουν κατάλάβει ότι η περιφημη λίστα που δημοσίευσε ο Βαξεβάνης είναι το πελατολόγιο της HSBC και σε αυτή περιλαμβάνονται και άνθρωποι που άνοιξαν λογαριασμό στην Ελλάδα αλλά φαινόντουσαν σαν πελάτες στα κεντρικά της Ελβετίας , απ' όπου την έκλεψε ο υπάλληλος που έφυγε από την Τράπεζα και την πούλησε σε διάφορες Κυβερνήσεις.

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα βρείς κάποιον Έλληνα!!! Ο Μπάουμγκαρτνερ κατηγορείται για επίθεση σε Έλληνα φορτηγατζή!!

Ο 43χρονος αυστριακός αλεξιπτωτιστής Φέλιξ Μπάουμγκαρτνερ μπορεί να έγινε διάσημος απο την ελεύθερη πτώση που πραγματοποίησε από τη στρατόσφαιρα, καταφέρνοντας να σπασει το φράγμα του ήχου, όμως δεν κατάφερε να γλιτώσει από τα δίχτυα της δικαιοσύνης.

Επίθεση Κεδίκογλου σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ

Ο κ. Τσίπρας συντάχθηκε με το ΚΚΕ για την έξοδο της χώρας από το ευρώ, υπογραμμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε ανακοίνωσή του, έχοντας ως αφορμή τη στήριξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πρόταση νόμου του ΚΚΕ για την κατάργηση του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης.

Σιγά Σπύρο θα σκίσεις το καλσόν: «Τώρα αρχίζει η προφυλάκιση του Σαμαρά»

Ελεύθερος αφέθηκε τελικά ο "δημοσιογράφος" (λέμε και καμιά μαλακ@@), Σπύρος Καρατζαφέρης ο οποίος είχε συλληφθεί πριν από μερικές ημέρες τσιρίζοντας μαζί με τους "χρήσιμους ηλίθιους" του ιντερνετ ότι συνελήφθη για να μην κάνει αποκαλύψεις για τα CDS, τον Γιωργάκη, τον Σαμαρά κ.λπ... Το γιατί ο Σαμαράς τον συνέλαβε πριν 2-3 μέρες για να μην κάνει ο Σπυράκος τις αποκαλύψεις του κώλου για τα CDS και σήμερα τον "απελευθερώνει" για να τις κάνει...

Στα χέρια του Λιάτσου η υπόθεση Αρβανίτη-Οι κότες του ΔΣ που διόρισε η ΝΔ φοβήθηκαν να αποφασίσουν

Περίεργες μεθοδεύσεις από μέλη του ΔΣ της ΕΡΤ που διόρισε πρόσφατα ο Κεδίκογλου και η ΝΔ... καλά κάνουν βέβαια καθώς έχουν σε πλήρη ανυποληψία τα ζώα της δεξιάς παρότι τους διόρισαν με παχυλούς μισθούς και φοβούνται μόνο το τι θα πούνε οι αριστεροί τους οποίους δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν με μια απόφαση οριστικού κοψίματος των προπαγανδιστών του ΣΥΡΙΖΑ Αρβανίτη και Κατσίμη

Φαίνεται πως κάποιοι στην ΕΡΤ θυμούνται τη νομιμότητα κατά το δικούν...

Ο ΓΑΠ ζήτησε πάλι άδεια για το εξωτερικό και γελάνε μέχρι και οι ΠΑΣΟΚοι [βίντεο]

Νέα ολιγοήμερη άδεια για να λείψει στο εξωτερικό ζήτησε από τη Βουλή ο ΓΑΠ.

Την ανακοίνωση της νέας αίτησης του Παπανδρέου έκανε στο Σώμα ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης.

Ο ΓΑΠ ζητησε άδεια προκειμένου να...

Δικαιολογίες του κώλ@@ από Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ σε Economist και FT

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, φτάνοντας μέχρι το σημείο να δηλώσει ότι το CD με τη λίστα Λαγκάρντ ποτέ δεν χάθηκε (!), επιχειρεί ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, με επιστολές του προς τους Financial Times και τον Economist.

Συνέλαβαν τον τον αγροτοσυνδικαλιστή τέως ΠΑΣΟΚο βουλευτή Μ. Κασσή για την κατάληψη στη ΔΩΔΩΝΗ

Όπως γράψαμε και χθες: Το μεγάλο ζόρι του Κασσή είναι η ΔΩΔΩΝΗ, ούτε τα μέτρα ούτε μαλακί@@. Η αντίδρασή του στα μέτρα ηρθε μετά που οι αγροτοσυνδικαλιστές έχασαν μέσα απ' τα χέρια τους τη ΔΩΔΩΝΗ

Τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Μιχάλη Κασσή, τον εκπρόσωπο του Πανηπειρωτικού Συνεταιρισμού, Μιχάλη Τσίμα και τον πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιωαννίνων, Χριστόδουλο Μπαλτσογιάννη συνέλαβαν οι αστυνομικοί εντός της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ που τελεί υπό κατάληψη από κτηνοτρόφους.

ΔΗΜΑΡ: Θα ψηφίσουν «παρών»... αλλά φήμες μιλάνε για 2 αντάρτες-Τι είπαν Σαμαράς-Κουβέλης

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή προκειμένου να καθορίσει τη θέση του κόμματος στο νομοσχέδιο για τα μέτρα και τον κρατικό προϋπολογισμό. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης προέκυψε ότι η ΔΗΜΑΡ εμμένει στις θέσεις της αναφορικά με τις μεταρρυθμίσεις στα εργασιακά.

Bίντεο time-lapse που καταγράφει το "χτύπημα" της Σάντι στη Νέα Υόρκη

Μια κάμερα είχε τοποθετηθεί στους ουρανοξύστες Northside Piers Towers στο  Williamsburg του Brooklyn και κατέγραφε για δύο μέρες το πέρασμα του τυφώνα.
Το βίντεο αρχίζει να καταγράφει την μανία της φύσης το πρωί της Δευτέρας. Αρχικά παρακολουθούμε τους ανέμους και τη βροχή και φτάνουμε σε ένα Μανχάταν βυθισμένο στο σκοτάδι.
Βέβαια ο σκανδιναυός που το είδε σχολίασε: "Is this crazy in your country? We call it summer in Scandinavia" αλλά όσο να 'ναι άνεμοι 10-11-12 μποφόρ είναι σπάνιοι

Έχει ξεφύγει η αλογομούρα ψωνάρα! Δείτε τι διαφημίζει

Έγινε κι αυτό! Το γραφείο Τύπου της Κωνσταντοπούλου εξέδωσε ανακοίνωση με το πρόγραμμα του καναλιού της Βουλής, θέλοντας προφανώς να ενημερώσει το κοινό της, για το πότε μπορεί να παρακολουθήσει...

Αποβλήθηκε η "επαναστάτρια" που ύψωσε τη γροθιά της στην παρέλαση-Η συμπαράσταση των υπολοίπων έληξε μόλις απειλήθηκαν ότι δεν θα πάνε 5ήμερη! (video)

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Πύργου η απόφαση της διευθύντριας του 2ου Λυκείου Πύργου, να αποβάλει μια 17χρονη μαθήτρια που στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου,  επειδή ύψωσε τη γροθιά της σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Κάποτε γελάγαμε με την "κατακερματισμένη αριστερά".... τώρα γελάνε οι κομμουνιστές με τα ψώνια της δεξιάς που θέλουν αρχηγιλίκια

Δεκαετίες επί δεκαετιών, οι αριστεροί κατάφερναν πάντοτε με κάποιο τρόπο να διασπώνται. Σήμερα το ΚΚΕ Μ-Λ με το Μ-Λ ΚΚΕ ενώθηκαν, ο ΣΥΡΙΖΑ απορρόφησε αναρχικούς, μαοϊκούς και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, ενώ την ίδια ώρα η πάλαι ποτέ ενωμένη δεξιά έχει γίνει χίλια κομμάτια! Νέα Δημοκρατία, Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΛΑ.Ο.Σ. (ό,τι έχει απομείνει τέλος πάντων...), αλλά και Χρυσή Αυγή, αν συμπεριλάβουμε και την ακροδεξιά. Και τώρα ξεφυτρώνει σύμφωνα...

Υπό διάλυση το ΠΑΣΟΚ

ΣΠΥΡΟΣ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ |

Σε τεντωμένο σχοινί οι εσωκομματικές ισορροπίες στο ΠΑΣΟΚ και κατ επέκταση στον τριμερή κυβερνητικό συνασπισμό, μετά τις μετασεισμικές δονήσεις, που προκάλεσε η θυελλώδης συνεδρίαση της Κ.Ο., την Τετάρτη το βράδυ.

Πειθαρχικά ελεγκτέος ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη κατά του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, επειδή με την εικόνα του, σε διάφορες ιστοσελίδες του διαδικτύου, διαφήμιζε εταιρεία στοιχήματος!
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο:

Σοβαρευτείτε ρε μαλάκ@@: Πρόστιμο 80 ευρώ σε δεκάχρονο που οδηγούσε ποδήλατο χωρίς κουδούνι!

Ένα απίστευτο γεγονός έφερε στο φως σήμερα η ημερήσια τοπική εφημερίδα "Εμπρός"! σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρχιφύλακας της Τροχαίας Μυτιλήνης βεβαίωσε παράβαση και επέβαλε πρόστιμο 80 ευρώ σε δεκάχρονο ποδηλάτη, επειδή οδηγούσε ποδήλατο χωρίς… κουδούνι!

Ψήνεται κολοτούμπα Σκανδαλίδη

Σε υποχώρηση του Κώστα Σκανδαλίση ελπίζει η Ιπποκράτους! Η αλλαγή στάσης του στελέχους του ΠΑΣΟΚ, όπως έγινε αφήνουν να διαρρέσει, εξηγείται από το γεγονός πως το ιστορικό στέλεχος δεν μπορεί να πάει κόντρα στην κομματική γραμμή, την οποία έχει υπηρετήσει πιστά εδώ και δεκαετίες.

Συγχαρητήρια στον Λαφαζάνη που είπε -απλά- την αλήθεια... αλλά σους Έλληνες δεν αρέσει η αλήθεια

Στους Έλληνες αρέσουν τα ψέματα. Μεγαλύτερη απόδειξη είναι το αποτέλεσμα του 2009 όπου ο Καραμανλής λέγοντας την αλήθεια καταποντίστηκε και ο Γιωργάκης με το "λεφτά υπάρχουν" θριάμβευσε. Πάντα όμως στους Έλληνες άρεσαν τα ψέμματα και πάντα και θα τους αρέσουν, όπως δείχνει η απήχηση ΑΕροψεκασμένων, ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσής Αυγής κ.λπ. Αυτό αποδεικνύεται και από τον χτεσινό πανικό που προκλήθηκε μετά από τις δηλώσεις του Λαφαζάνη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει. Απλά είπε την αλήθεια ο άνθρωπος και του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί δεν του φαινόταν.

Ανώμαλο ζώο σε ανήλικα αγόρια: Οι γυναίκες είναι κακό πράγμα, μην μπλέξετε

Μία ακόμα υπόθεση παιδεραστίας ήρθε στο φως με δράστη έναν 71χρονο συνταξιούχο του ΝΑΤ, ο οποίος ασελγούσε σε ανήλικα παιδιά στην περιοχή της Ηλιούπολης. Μάλιστα αυτό που προκαλεί σοκ είναι πως βοηθός του παιδεραστή ήταν ένας 15χρονος, ο οποίος «παγίδευε» τα ανήλικα αγόρια.

Το "βιολι" του ο Βλαχος...

Η στάση του Γιώργου Βλάχου τον τελευταίο χρόνο, δεν άρεσει ούτε στον νυν, ούτε στον πρώην... Ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε πριν λίγους μήνες να διαγράψει τον βουλευτή Αττικής, ο οποίος είχε καταψηφίσει τη δεύτερη δανειακή σύμβαση, αλλά επέστρεψε μετά το κάλεσμα για "πανστρατιά" λίγο πριν τις εκλογές του Μαΐου. Διαφωνίες με το "αντάρτικο" είχε και ο Κώστας Καραμανλής, με τον οποίο ο Βλάχος διατηρεί...

ΣΥΡΙΖΑ: Έτοιμοι για... όλα;

Του Αιμίλιου Περδικάρη

Μόνο ευφορία δεν προκαλούν στην Κουμουνδούρου οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο λόγος δεν είναι η χθεσινή δημόσια δήλωση-παραδοχή του Π. Λαφαζάνη ότι «δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε». Είναι ότι, στην πραγματικότητα, τα περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ… ψιθυρίζουν αυτό που είπε ο κοινοβουλευτικός τους εκπρόσωπος.

Βρούτσης: Τραγική η κατάσταση των ταμείων-Μαυραγάνης: Εξορθολογισμός προστίμων για να μπορούν να πληρωθούν


Τραγική χαρακτήρισε την κατάσταση στα ασφαλιστικά ταμεία ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος τόνισε πως «αν είχαμ ληφθεί μέτρα νωρίτερα, ίσως να μην φτάναμε σε αυτό το σημείο».

Αναμενόμενο!!Διαβάστε τι ζήτησε Αλβανίδα μάνα σε συνέλευση ελληνικού σχολείου

Αλβανίδα μητέρα ζήτησε σε συνέλευση του Ελληνικού Σχολείου της Περιοχής Αγ. Πεντελεήμονα, όπου στα 140 παιδιά τα 120 είναι αλλοδαπά , να πάρουν τα παιδιά τους οι Έλληνίδες Μάνες και...

"Φέσια" 9 δισ. ευρώ κράτους προς ιδιώτες

Της Δήμητρας Καδδά

Ξεπέρασαν το επίπεδο-ρεκόρ των 9 δισ. ευρώ τα "φέσια" του κράτους προς ιδιώτες, σύμφωνα με νέα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Κωνσταντινόπουλος: Η κρατικοδιαιτη Μαριλίζα περνούσε από θέση σε θέση επί 30 χρόνια

Η δήλωση της Μαριλίζας Ξενογιανακοπούλου πως το ΠΑΣΟΚ έγινε παράρτημα της ευρύτερης κεντροδεξιάς προκάλεσε την ορδή του πράσινου βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ο οποίος μεταξύ άλλων την αποκάλεσε κρατικοδίαιτη.

Βίντεο: Νεουορκέζοι ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό

Για να μη λένε μόνο για μας τις παπαριές τους οι New York Times και οι λοιποί, ας δούνε και λίγο τα χάλια τους:

Σωκράτης Ξυνίδης, ο «κηπουρός» του Παπανδρέου που βγάζει τα άπλυτα του ΠΑΣΟΚ στη φόρα

Πάνω που τον είχαμε ξεχάσει έγραψε ένα κείμενο που ανατινάζει το ΠΑΣΟΚ. Ο άνθρωπος που αποκάλεσε «καλτσοδέτα» την βενιζελική Εύα Καϊλή προκειμένου να αποδείξει πόσο παπανδρεϊκός είναι χτύπησε απρόσμενα. Ο Σωκράτης Ξυνίδης θα μείνει στην πολιτική εικονογραφία του τόπου ως ένας από τους «κηπουρούς» του Γιώργου Παπανδρέου που δεν άφησαν αποτύπωμα στην πολιτική ζωή.

«Ο Αστερίξ Τσίπρας και ο Οβελίξ Καμμένος» (βίντεο)

«Αισθάνομαι ότι ζω σε ένα γαλατικό χωριό. Ο Αστερίξ Τσίπρας "θα σε δείρω αύριο, θα γονατίσετε, θα δίνετε λεφτά". Οβελίξ ο Καμμένος εγώ έχω το φίλτρο θα τους κατατροπώσω, κραυγές», είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Χρήστος Κυρίτσης.

Λασίθι: Πακιστανός κατήγγειλε ότι τον βίασε Έλληνας - ''Ήθελε'' λέει ο ανώμαλος!

Μια απίστευτη, αλλά και "περίεργη" υπόθεση απασχολεί τις αστυνομικές αρχές στην Ιεράπετρα, μετά την καταγγελία ενός Πακιστανού πως τον βίασε ένας κάτοικος της Ιεράπετρας.

Ραγδαία αύξηση των ανασφάλιστων πολιτών δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας

Τη ραγδαία αύξηση του αριθμού των ανασφάλιστων πολιτών επιβεβαιώνουν τα στοιχεία που διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος σε απάντηση ερώτησης του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.

Παπαδημούλης: Συμμαζευτείτε ρε μαλάκ@@ γιατί γίναμε ρόμπες

«Ατυχή» χαρακτήρισε ο Δημήτρης Παπαδημούλης την αλήθεια που ξέφυγε από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη ότι «δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε».

Μιλώντας στον Βήμα 99,5 ο Δημήτρης Παπαδημούλης συνέστησε στα στελέχη του κόμματος να είναι πιο προσεκτικά στις διατυπώσεις τους... κάτι σαν το "ελάτε να οργανωθούμε ρε παιδιά να κάνουμε μια ληστεία της προκοπής" δηλαδή.

Financial Times: Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλος αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εγκληματική αμέλεια στη λίστα Λαγκάρντ

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο διάδοχός του Ευάγγελος Βενιζέλος, υπουργοί Οικονομικών από τον Σεπτέμβριο του 2009 μέχρι τις αρχές του 2012, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για εγκληματική αμέλεια, αν το κοινοβούλιο τους παραπέμψει σε δίκη, σύμφωνα με νομικούς τους οποίους επικαλούνται οι Financial Times.

Συνεδριάζει η ΚΟ της ΝΔ

Την Κυριακή ή το πιθανότερο την Δευτέρα θα συνεδριάσει η ΚΟ της ΝΔ

Την Κυριακή ή το πιθανότερο την Δευτέρα θα συνεδριάσει η ΚΟ της ΝΔ. Ο πρωθυπουργός θέλει πρώτο να διευθετηθεί...

Ψαλίδι 30% στις δόσεις των δανείων εξετάζουν οι τράπεζες

Μείωση 30% στις δόσεις των δανείων με παράλληλη επιμήκυνση της διάρκειάς τους είναι η λύση που προτείνουν οι τράπεζες για να μπορέσουν οι δανειολήπτες να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους.

ΤΑΙΠΕΔ: Ελάχιστα ακίνητα του δημοσίου είναι αξιοποιήσιμα-1 στα 3 είναι καταπατημένο

Μοχλό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και εφαλτήριο προσέλκυσης ξένων επενδύσεων θα αποτελέσει η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου όπως προβλέπουν έμπειρα τραπεζικά στελέχη της ελληνικής αγοράς real estate.
«Η αξιοποίηση του Ελληνικού μπορεί να μειώσει κατά 12% την ανεργία και να φέρει αύξηση 6,1 δισ. ευρώ του ΑΕΠ την περίοδο από το 2015 έως το 2023», εκτίμησε ο κ. Γιώργος Παπαϊωάννου, διευθύνων σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate μιλώντας σε συνέδριο για την εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου.

Σύμφωνα μάλιστα με τις προβλέψεις της «Ελληνικό ΑΕ» όταν η επένδυση του Ελληνικού τεθεί σε λειτουργία, θα αυξήσει τις θέσεις εργασίας εντός της έκτασης κατά 17.000 και εκτός κατά 11.000.

Με αφετηρία την αξιοποίηση του Ελληνικού αλλά και το σχεδιασμό για την εκμετάλλευση και άλλων δημόσιων ακινήτων μεταξύ των οποίων είναι και το παράκτιο μέτωπο από το Φάληρο έως Σούνιο, οι τραπεζίτες υπολογίζουν ότι την επόμενη τριετία θα εισρεύσουν στην χώρα μας 10 έως 15 δις. ευρώ ξένων κεφαλαίων.

Δεν είναι τυχαίο όπως αναφέρουν ότι μεσούσης της κρίσης σε δύο διεθνείς διαγωνισμούς (για το Ελληνικό αλλά και το ακίνητο της Αφάντου στη Ρόδο) προσήλθαν στο διαγωνισμό εννέα και επτά αντίστοιχα αλλοδαποί επενδυτές.

Ξανά στη Βουλή οι διατάξεις που καταψηφίστηκαν

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με Τα Νέα, ο υπουργός Οικονομικών θα επαναφέρει τις συγκεκριμένες διατάξεις, ως προαπαιτούμενο, στο πακέτο των μέτρων που θα κατατεθεί στη Βουλή τη Δευτέρα, για να τεθεί προς ψήφιση την Τετάρτη.

Όπου εμφανίζεται... οι υπόλοιποι εξαφανίζονται

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, παρότι είναι μόνο τέσσερις μήνες βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έχει κατορθώσει να της αποδώσουν στη Βουλή τον τίτλο του ανθρωποδιώκτη : μόλις εμφανίζεται σε κάποια επιτροπή ή συνεδρίαση όλοι οι άλλοι φεύγουν!

Για ποιο λόγο ο πρόεδρος της Ρωσίας απέστειλε πρόσκληση στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η πρόσκληση που απέστειλε ο Βλάντιμιρ Πούτιν στον Ιβάν Σαββίδη για να παραστεί σε εκδήλωση που θα γίνει στις 4 Νοέμβρη, παραμονές Εθνικής επετείου της Ρωσίας κοσμεί την προσωπική ιστοσελίδα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ντροπή σε όσους καταψήφισαν την τροπολογία για ένταξη δημοσιογράφων στον ΕΟΠΥΥ

Με αιχμηρό του σχόλιο στο twitter, ο βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθετήθηκε σχετικά με την καταψήφιση της τροπολογίας που αφορά στην ένταξη του ταμείου ασφάλισης των δημοσιογράφων στον ΕΟΠΥΥ.

Βίντεο: Ο Καμμένος εκτελεί εντολές Μέρκελ και αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία»

Αφιερωμένο στους ΑΕροψεκασμένους πατριώτες του κώλου που βλέπουν παντού γκαουλάιτερ και Μέρκελ αντί να δούνε ότι ο Μέγας Πανάρας συγκλίνει όλο και περισσότερο με τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ 

Δείτε λοιπόν τον Πανάρα να λέει ότι έχει καταθέσει 4 φορές ερώτηση για το θέμα του ονόματος της "Μακεδονίας" και όχι των Σκοπίων... όπως θα 'λεγε και ο Τσίπρας ή ο Θεοδωρίδης δηλ.:

Παρουσιάσεις κεφαλαίων νέου βιβλίου Ιστορίας Στ΄ Δημοτικού

Αξιόλογη προσπάθεια δασκάλου από την Νάουσα, ο οποίος έφτιαξε πολύ καλές παρουσιάσεις (slide show) για τα κεφάλαια του νέου βιβλίου ιστορίας στ΄ Δημοτικού.

http://www.scoop.it/t/sudiakos5

Ερώτηση Γ. Μιχελάκη για την παραχώρηση συχνότητας από την ΕΡΤ στο Euronews

Στη Βουλή φέρνει με νέα ερώτηση του την υπόθεση του ελληνόφωνου Euronews ο Γιάννης Μιχελάκης. Στην ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Aνάπτυξης και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, υποστηρίζει πως η ΕΡΤ δεν μπορεί - βάσει νόμου - να παρέχει επίγεια ψηφιακή συχνότητα, η οποία αποτελεί δημόσια περιουσία, σε έναν ανταγωνιστή της, δηλαδή στο τηλεοπτικό δίκτυο Euronews, που αναμένεται να προβάλλει 24ωρο ειδησεογραφικό πρόγραμμα στα ελληνικά.

Ένοχο έκρινε η χούντα τον Βαξεβάνη! Οδηγείται στη Μακρόνησο μιας και χρίζει πολιτικής και εθνικής αναμορφώσεως (βίντεο)

Ένοχο έκρινε το έκτακτο στρατοδικείο της χούντας, που εκτελεί εντολές της τρόϊκα, τον ηρωικό δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη σχετικά με την υπόθεση δημοσιοποίησης από τον ίδιο της «λίστας Λαγκάρντ», η οποία στοίχισε της υστεροφημία του Γιώργου Τράγκα.

Η περιπέτεια του δημοσιογράφου για την δημοσίευση της περιβόητης αυτής λίστας από το περιοδικό του HOT DOC, δεν έχει τέλος, καθώς η χούντα τον καταδίκασε σε 50 χρόνια εξορία στη Μακρόνησο, όπου και οδηγείται αυτή την ώρα, προκειμένου να τύχει "πολιτικής και εθνικής αναμόρφωσης" όπως είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του έκτακτου στρατοδικείου.

Βίντεο από την έκρηξη βυτιοφόρου στη Σ. Αραβία με 26 νεκρούς

Δείτε το:

Συνέλαβαν τον "άνεργο"... Μπάλακ

Ο γνωστός διεθνής ποδοσφαιριστής Μίκαελ Μπάλακ, συνελήφθη για χρέη στο γερμανικό δημόσιο και αφέθηκε ελεύθερος δηλώνοντας άνεργος…

Η εφορία συνέλαβε τον Μίκαελ Μπάλακ για οφειλές προς το δημόσιο. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ, αλλά ο δικηγόρος του....

H Google τιμά τον Οδυσσέα Ελύτη

Το σημερινό Google Doodle είναι αφιερωμένο στο νομπελίστα ποιητή μας Οδυσσέα Ελύτη, που γεννήθηκε σαν σήμερα, 2 Νοεμβρίου 1911.

Τα Google Doodles είναι οι παραλλαγές του λογοτύπου της Google που...