03 Νοεμβρίου 2012

Αυτός είναι ο μηνιαίος μισθός της Μέρκελ

Στη δημοσιότητα έδωσε ο ηγέτης της γερμανικής σοσιαλδημοκρατικής αντιπολίτευσης, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ,το μισθό της Άνγκελα Μέρκελ, λέγοντας μάλιστα πως είναι μικρός. Ο μικτός μισθός της ως επικεφαλής της κυβέρνησης είναι λίγο πάνω από...

Οι πολίτες πήραν το νόμο στα χέρια τους: Νέα επεισόδια στον Άγιο Παντελεήμονα (βίντεο)

Δεν περνάει βραδιά που να μην υπάρχουν εντάσεις στον Άγιο Παντελεήμονα.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου ομάδα περίπου 100 ατόμων προξένησε ζημιές σε σπίτια μεταναστών, τους οποίους και καταδίωξε.

Στο ΣΔΟΕ ο Νίκος Παπανδρέου για την "λίστα Λαγκάρντ"

Mε τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιο Στασινόπουλο, συναντήθηκε σήμερα ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου, καθώς το όνομα του ήταν στην φερόμενη ως λίστα Λαγκαρντ.

Έξω οι τοκογλύφοι και οι ναζί ρε... Μας πίνουν το αίμα!!!

‎- Παντελή, δεν δουλεύεις σήμερα; (στην ΕΥΔΑΠ);

- Πετάχτηκα δυο λεπτά να πάρω τη γυναίκα μου - κουρεύει μια πελάτισσά της εδώ δίπλα.

- Δουλεύει σε σπίτια; Και αποδείξεις πώς
κόβει ρε συ;

Γιατί δεν κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις;

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

Δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα η άποψη ότι, εκεί που σταματά η αλήθεια, ξεκινούν… οι δημοσκοπήσεις. Υπό την έννοια ότι, από τη στιγμή που κρίνεται αναγκαίο να στραφούμε σε έρευνες όπου επιχειρείται να καταγραφεί η “κοινή αφήγηση” της κοινωνίας, εκ των πραγμάτων παραδεχόμαστε ότι η δική μας προσέγγιση των πραγμάτων είναι μερικώς ελλειμματική. Ίσως και στρεβλωτική.

Πρωτοσέλιδα Κυριακάτικων εφημερίδων

Δείτε τα

Αυτός είναι ο ανθός της χώρας που του κλέψανε το όραμα: Μαθητής απείλησε με κατσαβίδι καθηγητή μέσα στην τάξη

Η χώρα δεν έχει μέλλον ακόμα και αν λύσει το οικονομικό της πρόβλημα μιας και η αριστερή θολοκουλτούρα φρόντισε τα τελευταία 30 χρόνια να καταρρεύσουν όλες οι αξίες

Απρόσμενη κατάληξη είχε η διένεξη ενός μαθητή με καθηγητή σε νυχτερινό Επαγγελματικό Λύκειο της Πάτρας, αφού ο πρώτος απείλησε με...κατσαβίδι τον δεύτερο μέσα στην τάξη, μπροστά στα μάτια των συμμαθητών του.

«Ίσως ναι» λέει στην επιμήκυνση ο Σόιμπλε, απορρίπτει κούρεμα από τον επίσημο τομέα... καλά! Και την επιμήκυνση την απέρριπτε πριν 1 μήνα...

Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο επιμήκυνση του ελληνικού προγράμματος ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, «εάν έχει νόημα και ενισχυει την εμπιστοσύνη απέναντι στην Ελλάδα», απορρίπτει παράλληλα «κούρεμα» από τον επίσημο τομέα και προκρίνοντας επαναγορά ομολόγων για τη μείωση του χρέους.

Ρε δεν χωρίζει Γιωργάκης: «Η αλητεία και το ψέμα, για κάποιους, δεν έχουν όρια»

«Η αλητεία και το ψέμα, για κάποιους, δεν έχουν όρια». Με αυτό τον τρόπο, συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου σχολίασαν δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας...

Από τους μεγαλύτερους στόκους που πέρασαν από ΝΔ! Δίνει και συμβουλές τώρα!

...Συμβουλές προς την Συγγρού έδωσε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος για τα όσα θα ακολουθήσουν από δω κα στο εξής:

Στρατός" 3.000 μισθοφόρων στη Θράκη

Έτοιμη, αν χρειαστεί, να προχωρήσει σε ενέργειες που θα αποτελέσουν σκληρή απάντηση στα παιχνίδια της Τουρκίας στην περιοχή της Δυτικής Θράκης είναι η Αθήνα. Οι προκλήσεις της Άγκυρας, που πυροδοτούν το ήπιο κλίμα σε μία τόσο ευαίσθητη περιοχή, έχουν προκαλέσει προβληματισμό στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ο Γρηγοράκος ξεβρακώνει τους συντρόφους του

Επίθεση κατά πρώην υπουργών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, λέγοντας ότι "όλοι αυτοί οι κύριοι που βάζουν θέμα για τον Βενιζέλο είναι αυτοί που μας παρέδωσαν ενα κόμμα διαλυμένο ήταν αυτοί οι οποίοι διέλυσαν το ΠΑΣΟΚ,αυτοί που μας εβαλαν στο μνημόνιο".

Δήλωση ΥΠΕΘΑ Παναγιωτόπουλου μετά την τελετή Θυρανοιξίων του Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονος στο Ακραίφνιο Βοιωτίας

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Αντώνιο Τσαντηράκη, παρέστη σήμερα, στα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονος, που έχει ανεγερθεί στην μνήμη του πεσόντος αεροπόρου Σμηναγού (Ι) Παντελή Γκέλη, στην περιοχή της Ιεράς Μονής Γενεθλίου της Θεοτόκου, στο Ακραίφνιο Βοιωτίας.

"Όσοι Ζωντανοί": Kαλούν σε αντισυγκέντρωση αύριο εναντίον των Τσάμηδων - βίντεο

Ποιοι είναι πίσω από την οργάνωση...


Σε ανττισυγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Καραισκάκη καλεί η οργάνωση "Όσοι Ζωντανοί" , για την συγκέντρωση που προγραμματίζουν Αλβανοί Εθνικιστές αύριο σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Πίσω από την οργάνωση είναι ο...

Το βράδυ θα αποφασιστεί αν θα πραγματοποιηθεί τελικά η συγκέντρωση της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας στην Αθήνα-Ακύρωσαν το ξενοδοχείο

Τι λένε ΥΠΕΞ, Αστυνομία, Ερυθρόμαυρη Συμμαχία και ξενοδοχείο Stanley για την αυριανή συγκέντρωση

«Το βράδυ θα αποφασιστεί αν θα πραγματοποιηθεί τελικά η συγκέντρωση των ερυθρόμαυρων εθνικιστών στην Αθήνα», έτσι δήλωσε τουλάχιστον στέλεχος της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας στην Aftonomi.gr.

Το ανέκδοτο της ημέρας: Ο ψήστης της Πάρου αποκαλεί τους άλλους γραφικούς!

Ο Γιάννης Ραγκούσης-Νταλάρας σήκωσε το γάντι που του έριξε το πρωί ο Λεωνιδας Γρηγορακος ο οποίος ορθώς τον κατηγόρησε οτι απο την υπουργική του θητεία θα μείνει η διάλυση του κράτους για το θέμα του ανοίγματος του επαγγέλματος των ταξι.

Bundesliga 10η αγωνιστική

Για δεύτερο σερί εντός έδρας ματς η Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να νικήσει, καθώς μετά την ήττα από την Σάλκε, έμεινε στο 0-0 με την Στουτγκάρδη.

Olympiakos – OFI Live Stream (Ολυμπιακός - ΟΦΗ 19:30)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω link:

Τζώνυ Καλημέρης για τον Πρόεδρο της ΕΡΤ που γλύφει τα παπαγαλάκια τυ ΣΥΡΙΖΑ: «Μας εξέθεσε-Δεν αποφασίσαμε επαφή με τους δημοσιογράφους-Είναι προσβλητικότατος»!

Σε κόντρα κορυφής φαίνεται πως εξελίσσεται η απομάκρυνση των παπαγάλων του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένας Κατσίμη από την παρουσίαση της εκπομπής Πρωινή Ενημέρωση, μετά τα όσα διέδιδαν περί βασανισμών στην ασφάλεια που δήθεν επιβεβαίωναν οι ιατροδικαστές, τη στιγμή που το επίσημο πόρισμα μιλάει για γρατζουνιές στον αγκωνα ή στα πόδια.

Ήταν ο Αιμίλιος Λιάτσος που πήρε την απόφαση να παυθούν μέχρι νεωτέρας οι δύο παρουσιαστές, απόφαση η οποία στηρίχθηκε με επίσημη ανακοίνωση από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ, Νίκο Σίμο. Κι εκεί που η απόφαση έμοιαζε οριστική...

Νέα επιτυχία της κυπριακής ΑΟΖ

του Νίκου Λυγερού

Με το δεύτερο γύρο παραχώρησης, η Κύπρος κατάφερε ένα νέο επίτευγμα. Συνεχίζει ακατάπαυστα την πορεία της στον τομέα της ενέργειας χάρη στην τεχνογνωσία του Σόλωνα Κασσίνη του μαχητή της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, ο οποίος συνεχίζει το έργο του δίχως να δίνει σημασία στους ραγιάδες και προσπερνώντας κάθε διαδικαστικό εμπόδιο...

Έντεκα συλλήψεις αυτοκινητιστών ταξί για παρεμβάσεις σε ταμειακές μηχανές

Δέκα οδηγοί και ενας ιδιοκτήτης ταξί συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Ξαφνικό ραντεβού Βενιζέλου-Σκανδαλίδη

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο είχε το μεσημέρι του Σαββάτου ο βουλευτής του κόμματος Κώστας Σκανδαλίδης. Το ραντεβού το δύο ανδρών κλείστηκε μετά την θυελλώδη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος την Τετάρτη.

Ψήνεται κολοτούμπα: Ρεύμα"ΝΑΙ" μέσα στη ΔΗΜ.ΑΡ παραδέχεται και ο Χατζησωκράτης

Την ύπαρξη μειοψηφίας μέσα στη ΔΗΜΑΡ που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει τα μέτρα επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής του κόμματος, ερωτηθείς για τα όσα δήλωσε νωρίτερα ο Βασίλης Οικονόμου στον Real Fm, ότι δηλαδή θα σκεφτεί τι θα κάνει, αν η τελική στάση του κόμματος , για την ψηφοφορία, είναι το «όχι» και όχι το «παρών».

Αλόγιστη στατάλη της Βουλής-Δίνουν 2,5 εκ. ευρώ στο ίδρυμα για τον Κοινοβουλευτισμό

Τη στιγμή που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να καταργήσει τα περισσότερα επιδόματα και να πετσοκόψει όσα τη γλυτώσουν και εν μέσω νέου ψαλιδίσματος σε μισθούς και συντάξεις η Βουλή σπαταλά 2,5 εκατομμύρια ευρώ για το Ίδρυμα για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία.

Η Σκοπούλη στο «στόχαστρο» του Σαμαρά

Η στάση της ΔΗΜ.ΑΡ. στην κρίσιμη ψηφοφορία για τα νέα μέτρα όχι μόνο προκαλεί έντονη κινητικότητα στο πολιτικό σκηνικό αλλά και δίνει αφορμή για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα. Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Παραπολιτικά», το κόμμα του Φώτη Κουβέλη, είτε ψηφίσει «παρών», είτε αποφασίσει να απόσχει της ψηφοφορίας την Τετάρτη, θα «ξεκλειδώσει» τον ανασχηματισμό.

Για ποια ελευθεροτυπία μάχεσθε κύριε Βαξεβάνη;

Τότε που ο Καραμανλής εμάχετο τους νταβατζήδες και προσπαθούσε να περάσει τον βασικό μέτοχο, ήτοι την αποκοπή των νταβατζήδων εργολάβων από τα ΜΜΕ, εσείς που ήσασταν; Τί κάνατε, τότε που όλοι οι νταβατζήδες της Ευρωπαϊκής Ένωσης εμάχοντο μαζί με τους εγχώριους νταβατζήδες...

Τρίτο πακέτο για την Ελλάδα;

Ένα νέο, τρίτο κατά σειρά πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα προβλέπει ο επικεφαλής οικονομολόγος της Deutsche Bank Ντάβιντ Φόλκερτς-Λάνταου.

Στη φυλακή ο φίλος της Καϊλή, πρόεδρος της Hellas Power-Τι έχει να πει τώρα Χατζηνικολάου που τον διαφήμιζε; (βίντεο)

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή της υπόθεσς των εταιρειών παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος, ο Β.Μηλιώνης, πρόεδρος της Hellas Power.

Στουρνάρας σε βουλευτές: Ενα λάθος και θα οδηγηθούμε στη χρεοκοπία και εκτός ευρώ

Προ των ευθυνών τους έθεσε ο υπουργός Οικονομικών τους βουλευτές των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση. Ο Γιάννης Στουρνάρας σε δραματικούς τόνους είπε ότι είναι άδικο και παράλογο να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια τώρα που τώρα πράγματα αλλάζουν.

Πρωί-πρωί ρόμπα έγινε ο Νικολόπουλος

Φυσικά ούτε από τον Νικολόπουλο έχουμε ακούσει κάποια θέση, όπως δεν ακούμε και από τους άλλους. Πέρα από τα "ΜΗΝ κάνετε αυτό, ΜΗΝ κάνετε το άλλο" δεν ακούμε τίποτα άλλο. Όλο άρνηση και καμία πρόταση για το τι θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Το μόνο που ακούμε είναι συνθήματα... όπως αρμόζει στους ηγέτες της δημαγωγίας και του λαϊκισμού.

Ένα τέτοιο χιλιοειπωμένο σύνθημα, από όσους δεν έχουν να προτείνουν κάτι άλλο, ξαναείπε ο Νίκος Νικολόπουλος το πρωί για να πάρει αμέσως απάντηση...

Βίντεο: Ο τυφώνας Σάντυ ξεριζώνει δέντρα

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

"Θα ήθελα να ψηφίσω ΝΑΙ, θα δω τι θα κάνω αν το κόμμα μου πει ΠΑΡΩΝ ή ΟΧΙ"

Θα σκεφτώ τι θα κάνω, αν η τελική στάση του κόμματος , για την ψηφοφορία, είναι το «όχι» και όχι το «παρών», είπε στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, στον Real fm, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Οικονόμου.

Τώρα τι έχουν να πούνε τα παπαγαλάκια που μας λέγανε ότι θα περικοπούν συντάξεις των 600 ευρώ;

«Κούρεμα» τριών ταχυτήτων στις συντάξεις πάνω απο 1.000 ευρώ προβλέπει η τελική απόφαση του υπουργειου

Νέες αλλαγές στην κλίμακα των περικοπών των συντάξεων που θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου 2013 ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας.

Σύμφωνα με το τελικό σχέδιο, όπως αυτό αναφέρεται στον Τύπο του Σαββάτου, οι περικοπές θα κλιμακώνονται από 5% έως 15% για συντάξεις άνω των 1.000 ευρώ και όχι έως 25%, όπως ήταν η αρχική απόφαση.

Συγκεκριμένα:

Στελέχη του Καμμένου διέκοψαν ομιλία της Μαρίας Ρεπούση

Με φωνές διαμαρτυρίες και ψάλλοντας τον εθνικό ύμνο πολιτευτές και στελέχη των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στα Χανιά, διέκοψαν την παρουσίαση βιβλίου της βουλευτού της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Μαρίας Ρεπούση. Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην αίθουσα του ΤΕΕ/ΤΔΚ.

Έτοιμος να ανεξαρτητοποιηθεί;

Έτοιμος να ανεξαρτητοποιηθεί εμφανίζεται ο καθηγητής Καρδιολογίας, πρώην υπουργός κ. Δ. Κρεμαστινός, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», εάν διαπιστώσει ότι κάποιοι θέλουν να τεμαχίσουν το ΠAΣΟΚ.

Προσπαθεί να επιβιώσει και πετάει ότι μαλακ@@ του έρθει-Χρυσοχοίδης: NΔ και ΠΑΣΟΚ να γίνουν ...ένα κόμμα!

Την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου κόμματος στο οποίο θα συμμετέχουν όλες οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις εξέφρασε ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης! O βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θεωρεί πως μόνο έτσι θα μπορέσει η χώρα να βγει από το αδιέξοδο και να μπει σε Ευρωπαϊκή τροχιά ανάπτυξης και δημιουργίας.

Πωλείται το Τατόι και 40 ακίνητα

Σαράντα ακίνητα του Δημοσίου στην Ελλάδα και το εξωτερικό αναμένεται να μεταφερθούν στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων έως τον Μάρτιο του 2013, σύμφωνα με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

«Δεν είμαι λαγός-Θα τους φάμε όλους»

«Μόνος μου το έκανα, δεν με έβαλε κανένας να τα πω», διαμηνύει στους συντρόφους του στο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Π. Λαφαζάνης, ο οποίος είχε δηλώσει προχθές την ανετοιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει.

Η Τουρκία τα έβαλε και… με το Λούβρο

Η αντίληψη της Τουρκίας περί Ευρώπης και πολιτισμού, αποδείχτηκε για άλλη μια φορά με την αντίδραση του υπουργείου Πολιτισμού της γειτονικής χώρας για την έκθεση στο Μουσείο του Λούβρου τοίχου απο οθωμανικά κεραμικά μήκους 12 μέτρων, τα ποία έχει ανασυνθέσει η διοίκηση του σημαντικότερου μουσείου στον κόσμο.

Οι μαλάκ@@ οι δεξιοί είναι ικανοί να ζητήσουν και συγγνώμη από τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ

[Η πρώτη δουλειά που έκανε η κρατικοδίαιτη μουσίτσα Κατσίμη της οποίας ο σύζυγος τα παίρνει από τουλάχιστον σε δύο ΜΚΟ (ΚΕΜΟ και ΕΕΔΑ), που ασχολούνται με τα λαθροζώα και τις "μειονότητες στην Ελλάδα", ήταν να δώσει συνέντευξη στο ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ, στο κόκκινο, και να πει περήφανα ότι...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ THN 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ...!!!

Η φωτογραφία είναι από το νηπιαγωγείο του χωριού Πύργος στην Σαντορίνη και μας την έστειλε κάτοικος της περιοχής... Μαζί με τις Ελληνικές σημαίες κατά την διάρκεια των εορτασμών της 28ης Οκτωβρίου και πάνω από το στεφάνι του Νηπειαγωγείου βρίσκονται σε περίοπτη θέση αναρτημένες οι σημαίες...

Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά.

Πολλές φορές έχω πει ότι η ηλεκτρονική συνταγογράφηση έχει γίνει με ημιτελές τρόπο. Είναι ένα πολύ καλό σύστημα για να ελέγχει ποιος συνταγογραφεί τι και σε ποιον, αλλά έχει ένα σοβαρό μειονέκτημα που δεν έχω καταλάβει.

Το taxalia έβαλε τα γυαλιά στους "επαγγελματίες" του newsbomb.gr και του tsantri.gr


Τσιγάρα "Μακεδονία". Η βλακεία συνεχίζει ακάθεκτη στο ιντερνετ...

...κι από κεί περνάει και στις εφημερίδες.....

Македонија ή Малакиа (Μαλακί@);

Διαβάστε την ξεφτίλα (μεταξύ άλλων) του newsbomb.gr και tsantiri.gr που έγραψαν την παπαριά για δήθεν τσιγάρα "Μακεδονία" που κάνουν θραύση στα Σκόπια  

Η συνέχεια με τρελό βίντεο του 1956 που βρήκαν τα παιδιά στο taxalia.blogspot.com

ΒΓΑΖΕΙ ΑΦΡΟΥΣ Ο ΦΑΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)!

Mια έκπληξη περίμενε τους Αλεξανδρουπολίτες που βρέθηκαν σήμερα στο φάρο. Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν πράγματι εντυπωσιακό και έδινε την αίσθηση μιας....
χιονισμένης πόλης. Το συντριβάνι στο φάρο...

Βίντεο-ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ: Εμείς είμαστε έτοιμοι να κυβερνηθούμε;

Δείτε το:

Πώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους ΠΟΛΥ μαλάκες στο facebook;


Το facebook είναι ο κατεξοχήν χώρος χαβαλέ, παιχνιδιού, αλλά και μπόλικης βλακείας. Στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, υπάρχουν πολλές φυλές χρηστών. Η χειρότερη από όλες είναι οι γελοίοι-ες που διαδίδουν εικόνες όπως αυτή:

H συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Πρόεδρος και πάλι στη ΓΕΝΟΠ ο Φωτόπουλος, με τις ψήφους και των δεξιών του κώλου

Ο Νίκος Φωτόπουλος επανεξελέγη χθες πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, με την υποστήριξη του ψηφοδελτίου υπό τον Κ. Κατσαρό (ως τώρα γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας) που προέρχεται από τη ΔΑΚΕ, αλλά με αποχή της επίσημης ΔΑΚΕ από την ψηφοφορία.